|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XV
Cytat:
Kupiłam wodę dla dzieci Humana, jej nie trzeba gotować przez pierwsze dwie doby używania. Czasami daje też herbatkę z kopru włoskiegoCytat:
Głowa do góry, będzie dobrze!Ehhh... musimy! Dzięki dziewczyny Cytat:
Pierwszą zupę ugotowałam w wieku 12 latCytat:
![]() i sio rodzić ![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Była TŻ polubiła zdjęcie Fabiego O.o ona dziwna jest, nie ma swojego życia czy co? |
||||
|
|
|
#2222 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny jak milo bylo posprzatac lazienke bez brzucha i rozwiesic pranie na dworze w miare szybko bez zadnego obciazenia!
|
|
|
|
#2223 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jakbym chciała jeść to wszystko czym mnie chcą karmić to chyba bym pękła Chociaż jem dużo bo ostatnio mi się chce jeść... ale mimo wszystko nie aż tyle.A te ciężarne to wszystkie nic nie jedzą Cytat:
taką mam zasadę - mogę mieć wśród znajomych ale nie komentuję. Dla mnie to zamknięty rozdział, a ktoś inny może to inaczej odczytać i po co mi to? Nie chcę się tłumaczyć, że nie jestem wielbłądem Zresztą tylko mój mąż się liczy, a on na żadnym portalu nie ma profilu, taki mało dzisiejszy jest...
|
||
|
|
|
#2224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2225 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nawet swojemu przyjacielowi (nawiasem moim i TŻ też) zdradziła ostatnio, że codziennie wchodzi i czyta co piszę ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Wietrzymy dupsko I tak czekam kiedy zobaczę potok sików
|
||
|
|
|
#2226 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj tez nie ma nigdzie profilu Ale mnie to cieszy, on w ogole zanim mnie poznal w internecie siedzial tyle co nic, ja wszystko robilam. Dopiero od jakiegos czasu go wzielo na przegladanie joe monster i czytanie wiadomosci przy mnie ![]() Wole to niz zeby mial zyc tym co sie dzieje na facebooku czy nk ![]() ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Cytat:
Zalosna dziewczyna, w ogole nie ma wlasnego zycia czy co ![]() Milego wietrzenia I sprzatania ![]() Ja mojego ostatnio wietrzylam na dzialce. Latal bez pieluchy, ale jak go komary pogryzly... Trzeba cos kupic.
|
|
#2227 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A tak poza tym to jakaś dziwna dziewczyna. Po co się mieszać do życia byłego faceta? Nie chciał to nie... Ja tam wyznaję zasadę, że za facetem i tramwajem nie biega się bo zawsze będzie następny ![]() Ale niektóre tego nie rozumieją... A kto z kim zerwał? Rozumiem, że on z nią? |
|
|
|
|
#2228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ex mojego proponowala mu seks (jak juz bylam w ciazy). Zaznaczam ze byli ze soba przez 7 lat, pozniej sie spotykali po kolezensku niby. Nie wiem co ona sobie myslala. Ale po tej akcji zapowiedzialam, ze w zyciu jej nie chce osobiscie poznac, bo dosc dobitnie powiem co mysle o jej zachowaniu i przystawianiu sie do TZ. On ja zostawil z jej winy, niech sobie teraz zaluje, ale od nas niech sie odwali.
|
|
#2229 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W ogóle on jest pasjonatem jednego i drugiego i czasem potrafi zamęczyć Ale portale społecznościowe go kompletnie nie interesują ![]() ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Cytat:
![]() Była mojego męża go zostawiła jak już była w ciąży z innym(!). Na szczęście nie próbowała mu wmówić, że to jego dziecko... i 2 miesiące po zerwaniu z nim wyszła za innego. TZ mówił, że długo go to gryzło. Ale później poznaliśmy się my i jakoś tak poszło... Teraz mi tylko mówi, że musi jej kiedyś podziękować, że go zostawiła bo gdyby z nią był to nigdy by nie wiedział jak można być szczęśliwym I właśnie takie chwile są najlepsze Gdyby nie mój były, który był totalnym popaprańcem (dopiero z perspektywy czasu to widzę) to pewnie też nie umiałabym docenić tego co mam teraz.
|
||
|
|
|
#2230 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już siknął Podkład do wyrzucenia, tetra do prania ![]() Cytat:
Więc się wkurzył i zerwał. Ona za to do tej pory myśli, że to moja wina... A tak naprawdę sama zawiniła
|
||
|
|
|
#2231 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A TZ miał rację Bardzo dobrze zrobił
|
|
|
|
|
#2232 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2233 |
|
Zakorzenienie
|
Nie może przeboleć że mi się z nim układa
|
|
|
|
#2234 |
|
Wtajemniczenie
|
Bo nic tak nie boli jak szczęście byłego
Przynajmniej w jej przypadku... To smutne.A Ty się ciesz dzieckiem i TZ i miej głęboko w To jej problem, a nie Twój
|
|
|
|
#2235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2236 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2237 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś wymyślę - mam jedną, w której brzuch wyglądałby ok, ale biust mam za duży Wskoczę chyba w spódnicę i jakąś bluzkę/koszulę - jakoś to będzie. Mam nadzieję, że będzie klima![]() Dziewczyny, powiedzcie, co sądzicie na temat tego prezentu ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2238 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale ja generalnie nie jestem fanką ciętych kwiatów (zawsze mi szkoda, że zaraz padną). A jeśli chodzi o kieliszki np. do wina to ich nigdy za dużo A jak kupisz proste w formie to raczej trafisz
|
|
|
|
|
#2239 |
|
Zakorzenienie
|
Jest ok
|
|
|
|
#2240 |
|
Wtajemniczenie
|
Ooooo, o tym nie pomyślałam, ale dobre wino to też super pomysł
|
|
|
|
#2241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrobię tak, jak wszystkie radzicie - coś symbolicznego. Zamiast kwiatów chcą totka, więc bukiet sobie darujemy, ale kupimy coś w stylu symbolicznego prezentu. |
|
|
|
|
#2242 |
|
Zakorzenienie
|
My z TŻ kiedyś dostaliśmy łiskacza i byliśmy zadowoleni, bo oboje go lubimy
|
|
|
|
#2243 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Coś symbolicznego będzie wystarczające ![]() Cytat:
Ale wydaje mi się, że wino bezpieczniejsze
|
||
|
|
|
#2244 |
|
Zakorzenienie
|
Ale bym sobie drinka wciągnęła Kiedyś miałam taką sytuację w barze. Chciałam sobie zamówić drinka o zacnej nazwie "Dla mężczyzn" tam jest wódka, tequila, whisky i gin, wszystko zalane tonikiem + lód. Podeszłam do baru i proszę barmana o drinka dla mężczyzn, a on do mnie: ale którego ![]() W ogóle jakie oni mają nazwy to szok. Np: uśmiech barmana, rypanko na piasku. Ciekawe co by zrobił jakbym wtedy poprosiła o tego drinka rypanko na piasku |
|
|
|
#2245 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2246 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Laseczki,
Ja Was podczytuje co jakiś czas ale generalnie urzęduję w II pokoju z klimą, co przy tym upale jest wybawieniem. Co do karmienia piersią - nie lubię takiego widoku i mam nadzieję, że uda mi się go oszczędzić innym. Nie zamierzam majtać dojkami na mieście. Póki co widok zarezerwowany dla męża i mojej mamy. natee mam nadzieję, że w końcu się ruszy i pójdzie z kopyta, bo ileż można się bidulko tak męczyć. Jedyne pocieszenie - jesteś już na dobrej ścieżce, my jej dalej szukamy phadwao proszę nie opowiadać jakiś herezji o udawaniu się na II świat. Jasiek potrzebuje mamy, a organizm mamy trochę mniej nerwów, więc proszę ładnie tulić Jasia i nie myśleć o głupotkach. Pamiętaj - wszystkie w dwupaku zzielenieją z zazdrości, że masz dzidzię po tej stronie soleilka na głupotę nie ma rady i całe nieszczęście w tym, że w życiu przyjdzie nam spotkać miliony głupich ludzi, echhh, olej babsztyla, niech ją skręca. wiktoria zapytaj teściowej dlaczego przyniosła Ci obiad na cały przyszły tydzień, przecież nie możesz jak jesteś w ciąży mieć tak mało urozmaicony jadłospis ![]() karolka proszę się tu nie chwalić tygodniami tylko na porodówkę szykować... karolinaPW mamy chyba kieszonki (nie znam się) http://littlepenguin.eu/index.php?op...mid=26&lang=pl np. kierowcę rajdowego do tego:wkłady: http://littlepenguin.eu/index.php?op...mid=36&lang=pl (one size, duży 4 warstwy) no i dodatkowo wkładki do biustonosza i ręczniczki. Jakość rewelka, nie spodziewałam się. Ale jak pisałam jestem zachwycona i pewnie dokupię sobie. eninka nie nerwuj się, idź do swojego pięknego domku, odetchnij i powtarzaj - już za chwilę będę wolna i u siebie... Od jakiegoś czasu Ikea prowadzi sprzedaż internetową więc może się okazać, że zakupy możesz zrobić z fotela. Sprawdź na ich stronie bo chyba nie wszystkie sklepy są objęte tym przywilejem. A tak na marginesie, że jest tak różowo - napier.... mnie krzyże, jest mi duszno i gorąco i chce już urodzić
|
|
|
|
#2247 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2248 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja mam wątpliwości czy moje dziecko jest zainteresowane szukaniem drogi z brzucha Na razie zero zainteresowania. Poczekamy, zobaczymy... A teraz ![]() Muszę zapytać teściową Póki co to mąż zje drugą część na kolację Zawsze to jakieś pocieszenie Ale same przyznajcie - ziemniaki + kalafior panierowany + kotlecik drobiowy i do tego jeszcze mizeria. No nie da rady tego wsunąć Ale wiem, że chce dobrze ![]() Krzyżem się nie przejmuj - przejdzie. Urodzić urodzisz, prędzej czy później. Chociaż pewnie wolałabyś wcześniej Tak jak my wszystkie ![]() ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Cytat:
Oj tam od razu wredna Ja mam podobnie i dobrze mi z tym
|
||
|
|
|
#2249 |
|
Zakorzenienie
|
Moje dziecko mnie zadziwia. Położyłam go równo a on przekręca się w takie dziwne pozycje, że masakra
Aktualnie śpi o tak i muszę go poprawić
|
|
|
|
#2250 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, mam skurcze. Co ok. 30 min. trwają ok. 20 sek. Ale mnie nie bolą - to raczej takie spinanie brzucha. Tak to się zaczyna? Czy powinny mnie bardziej boleć?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:56.

Kupiłam wodę dla dzieci Humana, jej nie trzeba gotować przez pierwsze dwie doby używania. Czasami daje też herbatkę z kopru włoskiego
Głowa do góry, będzie dobrze!
!
) a te dzieciaki taki rzeczy robią
i sio rodzić 

Jakbym chciała jeść to wszystko czym mnie chcą karmić to chyba bym pękła