![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: W lipcu u dusi zapachy i kolorówka
Lolita Si - 18-20 /30ml
coś u mnie?
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
TECHniques - pędzel do różu BU- hydrolat oczarowy Max Factor - tusz 2000 Calorie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | ||
Konto usunięte
|
niestety nic
---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- również nic ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Cytat:
zapachów z pewnością za wybrane rzeczy nie oddasz więc muszę podziękować ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;35540004]...
pielęgnacji używam tylko naturalnej zapachów z pewnością za wybrane rzeczy nie oddasz więc muszę podziękować ![]() Mam trochę pielęgnacji naturalnej - czego szukasz? Perfumy zależy jakie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
hydrolatu mogłabym odlać 100ml, jeśli byłabyś zainteresowana to napisz
![]() ten tusz jest w kolorze czarnym? Edytowane przez ja_l Czas edycji: 2012-07-27 o 10:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
z naturalnych duuużo hydrolatu różanego dobrego kremu nawilżającego/odżywczego na noc ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
hydrolat jak najbardziej, ale może 200? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
mam opakowanie 200ml
![]() ![]() a jakby było 100ml bułgarskiego + 65ml hydrolatu z róży stulistnej z mazideł (przyjedzie do mnie pewnie wtorek/środa)? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
coś za macowego blota? Ewentualnie za pedzel 239, albo RT do różu?
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;35440190]
Hakuro - pędzel do pudru H 55-użyty z 5 razy, wyprany TECHniques - pędzel do różu , ten fajny różowy stożkowy BU- hydrolat oczarowy, nówka, chyba 200ml? [COLOR=Red][B][SIZE=4] [/QUOTE] coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
ja bym fajnego różowego chciała
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | ||
Konto usunięte
|
Pingusiu chciej coś więcej, bo mi sie pasiak Chanel podoba
![]() ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- niestety nic ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- podoba mi się Innocent, co za niego chcesz? ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Cytat:
![]() daj znać jak będziesz miała w łapkach obydwa hydrolaty |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie? cała nowa dokładka mi się podoba
![]()
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Znajdziesz coś u mnie za odlewki? AA Pivonia Magnifica-odlewka 10/15ml Lalique Nilang 6-7/10ml AA Grosellina 8/15ml Givenchy Ange ou Demon tendre 15/15 ml Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;35544863]
podoba mi się Innocent, co za niego chcesz?[/QUOTE] Najchętniej blot i pedzelek 239.A czy mozna prosić o zdjęcie blota (góra i denko) i pędzelka 239?
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
hej, spodobały mi się u Ciebie pędzelek do różu, odlewki aqua allegoria (obydwie) i hydrolat oczarowy. zerkniesz do mnie?
![]() |
#52 | ||
Konto usunięte
|
podoba mi się środkowa paletka cieni Diora, miałam i lubiłam
wiem że one są już dość wiekowe, możesz podać kod z opakowania? ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- niestety nic dla siebie nie wybiorę ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- ubrania mnie nie interesują, z kosmetyków nic nie wybrałam ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Cytat:
z Innocentem chwilowo się jednak wstrzymam mam obiecany na gazetowym odezwę się jeśli nic z obietnicy nie wyjdzie ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Masz sporo fajnych rzeczy, jednak na chwilę obecną nic mi się nie przyda |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
jak dobrze widzę to 4H01
![]() ![]()
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
niestety nic dla siebie nie wybiorę
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
a nic więcej Ci w oko u mnie nie wpadło?
![]() ![]()
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
coś za h55?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
pędzel do pudru H 55
i hydrolat cos u mnie?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:13.