Z Ewką Chodakowską ćwiczymy, rzeźbę sobie robimy! :D cz.II - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-29, 10:51   #241
MiaWallace876
Raczkowanie

Dot.: Z Ewką Chodakowską ćwiczymy, rzeźbę sobie robimy! :D cz.II

Cytat:
Napisane przez yessabell Pokaż wiadomość
a ja nie mogę ogarnąć jak to jest, że po tych treningach ma się taaaaki dobry humor nie miałam tak nigdy, nawet po siłowni! Wy też tak macie?

zdecydowanie! Endorfiny robią swoje <3 też uwielbiam to uczucie "po"

http://make-up-my-little-obsession.blogspot.com/

28.09 Tangle Teezer - recenzja
11.09 Jak dba o siebie Jessica Alba
08.09 UD Naked 2 VS OH SO Special Sleek
MiaWallace876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 11:02   #242
yessabell
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ilena Pokaż wiadomość
Z rana zrobiłam skalpel. Ale upał no ledwo dałam radę bo tak się lało ze mnie.

yessabell poczekamy aż będziesz z nami dłużej Niektóre dziewczyny po 10 skalpelach już znikają z forum :P
Oki noo ja mam zapał do ćwiczeń, ale teraz zaczynam praktyki i mieszkam z koleżanką przez miesiąc więc może być słabo, bo się bede wstydziła ale juz sobie obiecałam, ze calutki wrzesień 6 dni w tygodniu bede ćwiczyc z Ewą a w sierpniu postaram się chociaz te 3 razy w tyg.
Stary 2012-07-29, 11:06   #243
Ilena
Zakorzenienie

Cytat:
Oki noo ja mam zapał do ćwiczeń, ale teraz zaczynam praktyki i mieszkam z koleżanką przez miesiąc więc może być słabo, bo się bede wstydziła ale juz sobie obiecałam, ze calutki wrzesień 6 dni w tygodniu bede ćwiczyc z Ewą a w sierpniu postaram się chociaz te 3 razy w tyg.
Nie ma się co wstydzić. Niech koleżanka ci zazdrości pięknego ciała
Ilena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 11:21   #244
duska20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czmiel Pokaż wiadomość
hej hej z rana ; * a właściwie to już przedpołudnie prawie ; d
wczoraj nie ćwiczyłam, bo dostałam @ i ledwo się ruszałam, a musiałam sporo chodzić po mieście. Ale dziś już postaram się coś zrobić ; )

mam sporo do zrzucenia, kiler bardzo mnie męczy, wolę robić skalpel.
Myślicie, że gdybym zaczęła skakać na skakance, może chociaż na początek kwadrans i do tego skalpel to byłby jakiś efekt? ; >
robię również mel b na brzuch. ta laska jest niesamowicie energetyczna ; ))
Hej.
Ja też mam trochę do zrzucenia. Lepszy na spalanie jest killer ale bardzo mnie jeszcze męczy. Robię tak jak piszesz. Skalpel do tego skakanka, jak się wprawię to wezmę się za killera Do tego co drugi dzień zamiast skalpela Mel B, dorzucam jeszcze Tiffany na plecy i na boczki
duska20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 11:45   #245
yessabell
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ilena Pokaż wiadomość
Nie ma się co wstydzić. Niech koleżanka ci zazdrości pięknego ciała
no na razie to ja jej moge zazdrościć.. ale to nic, będę ćwiczyć i będę lachon jak się paczy!
Miłego dnia wszystkim ćwiczącym a niećwiczącym daje kopa w tyłek, do boju!
Stary 2012-07-29, 11:50   #246
Kasiaaa85
Raczkowanie

Witam prawie w samo południe
Ja już po 20 km rowerku, potem może skoczęna godzinkę na basen, a wieczorem killer!!! Muszę trochę podgonić, bo dopiero 5 zrobiłam

skalpel: 19
killer: 9
Kasiaaa85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 11:57   #247
Ewka301
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
Super wiersz
Tylko mnie kur** nie Ewa motywuje a WY kochane
Ewa jak dla mnie to czysty marketing i laska która mówiąc: "jestem z Ciebie dumna", myśli: "I tak jestem od Ciebie lepsza Ty gruba świnio, zarobię na Tobie", sory ale nie umiem się oprzeć temu wrażeniu, Ona jest taka sztuczna i nie szczera dla mnie....

Jedynie co, to ćwiczenia ma na prawdę fajne. Zwłaszcza skalpel przypadł mi do gustu. Na prawdę czuć, że wszystkie mięśnie pracują praktycznie przy każdym ćwiczeniu i pot się leje- to jakiś znak, dla mnie pozytywny
Dla tego ćwiczę Jej programy, ale jako osoby (takiej jaką prezentuje w ćwiczeniach i na FB).... raczej nie trawię
Pozwole sie nie zgodzic, poznalam Ewke na zywo, bylam na jej 2-tyg turnusie, jak mozesz tak o niej mowic, skoro slowa z nia nie zamienilas dziewczyno..........nie bede cie przekonywac i wymieniac zalet Ewki, bo to groch o sciane

ps. 47 mordega przed chwila zaliczona.......uff
Ewka301 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 12:13   #248
aniaaxd2
Zakorzenienie

Dzien dobry
wlasnie wychodzie do pracy
wieczorkiem bedzie skalpel
Milego Dnia
nie umiem odejść, nie wiem jak ...

http://www.pmiska.pl/ -----> klikam codziennie , ty tez mozesz
aniaaxd2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 12:22   #249
af63d773ced7e0e9556604a7878ebff427805fcd_687197814530e
Konto usunięte

No i poćwiczone Mój trening zrobił się straszną mieszaniną różnych instruktorek i ćwiczonek własnych spamiętanych z licealnego aerobiku, ale osiągnęłam już synchronizację "stylów"

Podejście do skalpela zrobię za jakiś tydzień, jak wzmocnię nogi. Nie chciałabym znowu przerywać na ćwiczeniach na macie, poczekam, aż będę w stanie zrobić całość

Odkryłam sposób na upały dużo zimnego kefirku i zasłonięte okna przez całą dobę! Działa!
af63d773ced7e0e9556604a7878ebff427805fcd_687197814530e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 12:24   #250
Delorean
Raczkowanie

Cytat:
ja od paźdzniernika będę znowu mieszkać w akademiku i nie wiem jak to będzie. Pokój malutki, na podłodze gumolit. Nie mamy żadnego przedpokoju, więc wchodzi się w butach do pokoju... No i koleżanka też asportowa

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

[1=af63d773ced7e0e9556604a 7878ebff427805fcd_6871978 14530e;35571535]No i poćwiczone Mój trening zrobił się straszną mieszaniną różnych instruktorek i ćwiczonek własnych spamiętanych z licealnego aerobiku, ale osiągnęłam już synchronizację "stylów"

Podejście do skalpela zrobię za jakiś tydzień, jak wzmocnię nogi. Nie chciałabym znowu przerywać na ćwiczeniach na macie, poczekam, aż będę w stanie zrobić całość

Odkryłam sposób na upały dużo zimnego kefirku i zasłonięte okna przez całą dobę! Działa! [/QUOTE]

ja też zasłaniam okna i piję kefir hehe
Stary 2012-07-29, 12:25   #251
ShaniQua
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez delightful_ Pokaż wiadomość
No to podobnie, jak u mnie Tyle, że ja nie oczekuję mniej cm, bo moje wymiary to 84\60\84 przy 180 wzrostu Więc tyjąc liczę na rzeźbienie pięęęęęęeknej figurki *,* Z Tiff też ćwiczę, na początku była zakwasy, ale teraz już wszystko jest jak należy Wczoraj z wielkim bólem męczyłam upałowego skalpela, ale nie poddałam się i dotrwałam do końca Dziś za oknem mniej słonecznie, więc będzie z pewnością łatwiej .
Miłego dnia, dziewczyny ! I motywacjiiiii, owocnych ćwiczeń !
o w mordę ja ma 163cm nie chcesz oddać paru cm ?
ShaniQua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 12:32   #252
Kasiaaa85
Raczkowanie

a ja dopiero teraz zauwazylam, ze zostałam dodana do klubu teraz siedze i przegladam wątki i chyba tez założe swój z pełną dokumentacją mojej metamorfozy

jak to się mówi Dziewczyny : w kupie siła hehe

skalpel: 19
killer: 9
Kasiaaa85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 12:43   #253
charlie charlie
Zadomowienie

hej
ja przez ostatni tydzień zrobiłam 4 skalpelki w tym tygodniu postaram się zrobić 6 no i trzymać dietę mam nadzieję, że pozbędę się tłuszczyku z brzucha
Stary 2012-07-29, 12:59   #254
kombinacja
Raczkowanie

za mną 7 skalpel. zmęczyłam się strasznie, pot ze mnie spływał strumieniami i miałam mega satysfakcję, że mi się udało skończyć, bo parę razy miałam ochotę przerwać, tłumacząc się upałem. no ale się udało

dziewczyny, jak wy ćwiczycie? w sensie że ile razy w tygodniu? bo ja najpierw chciałam ćwiczyć codziennie, ale jak przeczytałam że któraś z was przy codziennych ćwiczeniach nie zauważyła efektów, to dałam sobie spokój (poza tym nie chce mi się codziennie) i pomyślałam, że będę ćwiczyć 2 dni i robić 1 dzień przerwy. myślicie że to ok?
zazdroszczę tym które mają kilkadziesiąt skalpei/killerów na koncie. mam nadzieję, że też za miesiąc/półtora będę mogła się pochwalić takim wynikiem
Stary 2012-07-29, 13:22   #255
gosiatchek
Raczkowanie

Hej dziewczyny trafiłam na wasz wątek przez przypadek i muszę przyznać, że nie żałuję przez ostatnie dwa miesiące ćwiczyłam z Lisą z bodyrock.tv, schudłam odrobinę (4kg), wyrobiłam sobie jako taką kondycję i właśnie kiedy postanowiłam się na poważnie wziąć za siebie, skręciłam kostkę i siedzę w domu z nogą w gipsie ;( jeszcze niedawno powiedziałabym, że zrobiłabym wszystko aby mieć takie wolne, a teraz aż się źle czuję ze świadomością, że nie mogę ćwiczyć. czytając Wasze posty aż mi się chce spróbować ćwiczeń Ewy i widzieć efekty o których mówicie
Jak narazie pozostaje mi jedynie lektura ale wkrótce mam nadzieję do Was dołączyć !!!
gosiatchek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 13:27   #256
linka7
Raczkowanie

Cytat:
Też się wstydziłam tego wszystkiego, a tu moja siostra wypaplała mamie, że ćwiczę, że są efekty, że mam zdjęcia i już po wstydzie.

Cytat:
Napisane przez Kasiaaa85 Pokaż wiadomość
a ja dopiero teraz zauwazylam, ze zostałam dodana do klubu teraz siedze i przegladam wątki i chyba tez założe swój z pełną dokumentacją mojej metamorfozy

jak to się mówi Dziewczyny : w kupie siła hehe
Czekamy, czekamy! Jak widzę efekty i u innych, i u siebie, to zaraz biorę się do roboty!

Cytat:
Napisane przez kombinacja Pokaż wiadomość
za mną 7 skalpel. zmęczyłam się strasznie, pot ze mnie spływał strumieniami i miałam mega satysfakcję, że mi się udało skończyć, bo parę razy miałam ochotę przerwać, tłumacząc się upałem. no ale się udało

dziewczyny, jak wy ćwiczycie? w sensie że ile razy w tygodniu? bo ja najpierw chciałam ćwiczyć codziennie, ale jak przeczytałam że któraś z was przy codziennych ćwiczeniach nie zauważyła efektów, to dałam sobie spokój (poza tym nie chce mi się codziennie) i pomyślałam, że będę ćwiczyć 2 dni i robić 1 dzień przerwy. myślicie że to ok?
zazdroszczę tym które mają kilkadziesiąt skalpei/killerów na koncie. mam nadzieję, że też za miesiąc/półtora będę mogła się pochwalić takim wynikiem
Lubię ćwiczyć codziennie, ale w pt to już niektóre mięśnie odmawiają posłuszeństwa, szczególnie gdy cały tydzień jeździłam na rowerze do pracy. Wtedy mam takie chwile słabości podczas treningu. Dobrze jest zmieniać ćwiczenia albo robić przerwy, bo organizm się przyzwyczaja i albo trzeba zmieniać albo właśnie z tym dniem przerwy, aby organizm się zregenerował i zmobilizował do dalszej pracy.
Też nie ćwiczę codziennie, wczoraj był dzień bez.
linka7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 13:28   #257
delightful_
Zadomowienie

GG do delightful_

Cytat:
Napisane przez ShaniQua Pokaż wiadomość
o w mordę ja ma 163cm nie chcesz oddać paru cm ?

Podarowałabym z miłą chęcią . Marzy mi się tak chociaż z 6-7 cm mniej Bycie taką żyrafą oczywiście ma swoje plusy, ale o szpilkach mogę zapomnieć Wkładam tylko na specjalne okazje, gdzie jestem w gronie wysokich i nie czuję się jak olbrzym A patrząc na wszystkich, często również mężczyzn, z góry, czuję się mało komfortowo . ^^

Melduję wykonanie skalpela i Tiffany na boczki !
delightful_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 13:45   #258
Ewka301
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez gosiatchek Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny trafiłam na wasz wątek przez przypadek i muszę przyznać, że nie żałuję przez ostatnie dwa miesiące ćwiczyłam z Lisą z bodyrock.tv, schudłam odrobinę (4kg), wyrobiłam sobie jako taką kondycję i właśnie kiedy postanowiłam się na poważnie wziąć za siebie, skręciłam kostkę i siedzę w domu z nogą w gipsie ;( jeszcze niedawno powiedziałabym, że zrobiłabym wszystko aby mieć takie wolne, a teraz aż się źle czuję ze świadomością, że nie mogę ćwiczyć. czytając Wasze posty aż mi się chce spróbować ćwiczeń Ewy i widzieć efekty o których mówicie
Jak narazie pozostaje mi jedynie lektura ale wkrótce mam nadzieję do Was dołączyć !!!
witaj....nie zamieniaj Lisy na Ewke, skoro sobie radzisz z Lisa to znaczy, ze masz swietna kondycje, gratuluje, jesli zamienisz na Ewe, w ogole nie bedziesz odczuwac tych cwiczen a i efektow nie zwiekszysz. Poprostu kontynuuj Lise, jest znacznie ciezej i na pewno efektywniej.
Stary 2012-07-29, 14:37   #259
trellemorele
Zadomowienie

Cytat:
no własnie najgorzej jest się zapuścić, niby tylko "troszkę", ale jednak zdrowy tryb zycia daje tyyyle satysfakcji i endorfin
Za mną już skalpel dodając wszystkie skalpele jakie wykonałam jest ich razem już 7 yeah, nakur*iam
No wściekła jestem bo moim problemem nie jest waga ale wygląd zewnętrzny..
Wszędzie jestem szczupła tylko mój brzuch pozostawia WIELE do życzenia ale dzisiaj nie jadłam mięsa - brzucha o wiele mniej. Zawsze po kurczaku przykładowo od razu mnie wypycha, chyba zostanę wegetarianką.
Cytat:
Napisane przez MiaWallace876 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny, ja mam za sobą już 39 skalpelów dzisiaj będzie 40 i mam apetyt na zdecydowanie więcej hihi. Muszę wam powiedzieć, że efekty przerosły moje wszelkie oczekiwania! Więc kochane cierpliwości i zabieramy się do ćwiczeń
Kurczę, gratuluję wytrwałości!
trellemorele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 15:01   #260
ShaniQua
Raczkowanie

masakra dziewczyny przez Jillian mam takie zakwasy, że głowa mała nie mogę chodzić, bo uda nie mogę podnosić rąk, bo ramiona ; / ale bd dalej ćwiczyła, dzisiaj wieczorem zaliczę 3 dzień
Stary 2012-07-29, 15:02   #261
gosiatchek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ewka301 Pokaż wiadomość
witaj....nie zamieniaj Lisy na Ewke, skoro sobie radzisz z Lisa to znaczy, ze masz swietna kondycje, gratuluje, jesli zamienisz na Ewe, w ogole nie bedziesz odczuwac tych cwiczen a i efektow nie zwiekszysz. Poprostu kontynuuj Lise, jest znacznie ciezej i na pewno efektywniej.
Z ta kondycją to nie jest znowu tak pięknie staram się nadążyć za Lisą ale zdarza się, że pewnych ćwiczeń poprostu nie daję rady zrobić

Mam zamiar spróbować ćwiczeń Ewy chociażby ze względu na kontuzję, skoro mówisz że są w wolniejszym tempie.

Dziękuję za miłe słowa
gosiatchek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 15:06   #262
yessabell
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kombinacja Pokaż wiadomość

myślę, że 2 dni i jeden dzień przerwy będzie ok na pewno pozwoli znacznie zregenerowac zmęczone mięśnie

Cytat:
Napisane przez trellemorele Pokaż wiadomość
No wściekła jestem bo moim problemem nie jest waga ale wygląd zewnętrzny..
Wszędzie jestem szczupła tylko mój brzuch pozostawia WIELE do życzenia ale dzisiaj nie jadłam mięsa - brzucha o wiele mniej. Zawsze po kurczaku przykładowo od razu mnie wypycha, chyba zostanę wegetarianką.
mój brzuch też wystaje, zwłaszcza na dole taka mega oponka i często mam wzdęcia.. ale na szczeęscie teraz mam mało kasy w portfelu, więc zbytnio się nie zajadam się. Chociaż po ćwiczeniach Ewy mam apetyt, oj mam
Stary 2012-07-29, 15:06   #263
Leae
Rozeznanie

Hej Mogę się przyłączyć?

Jestem właśnie po pierwszym skalpelu Niestety moja aktywność fizyczna przez ostatni rok ograniczała się niemal do zera, dlatego wykonałam prawidłowo może... 1/20 ćwiczeń? I ledwo żyję, chyba już nie wstanę z łóżka Ale satysfakcja mimo wszystko ogromna i humor świetny Będę ćwiczyć codziennie, 1 dzień odpoczynku w tygodniu Kiedy już będę bez problemów wykonywać cały skalpel wezmę się za killera Ważę teraz 61-62 kg przy wzroście 165, chciałabym schudnąć 7-8 kg. Nie stosuję specjalnej diety, ograniczam słodycze, tłuste potrawy, nie jem po 18.

Pozdrawiam serdecznie i trzymam za Was kciuki

Leae jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 15:18   #264
Ewka301
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ShaniQua Pokaż wiadomość
masakra dziewczyny przez Jillian mam takie zakwasy, że głowa mała nie mogę chodzić, bo uda nie mogę podnosić rąk, bo ramiona ; / ale bd dalej ćwiczyła, dzisiaj wieczorem zaliczę 3 dzień
Jaka Jillian zdradz szczegoly?
Stary 2012-07-29, 15:30   #265
ShaniQua
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ewka301 Pokaż wiadomość
Jaka Jillian zdradz szczegoly?
30 dni z Jillian Michaels pisałam wcześniej
Stary 2012-07-29, 15:36   #266
elunia_r
Rozeznanie

witam sie niedzielnie, dzis wieczorkiem skalpelek bedzie, wkoncu popadalo i powietrze sie zmienilo duzo przyjemnie jdo cwiczen,
dzis kolejny dzien @ ale pocwicze sobie mimo to napewno lepiej sie poczuje, witam wszystkie nowe maniaczki ewki i innych dajacych nam wycisk, a tym którym się nie chce niech pomysla o satysfakcji po
elunia_r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 16:12   #267
moonlight20
Raczkowanie

Skalpel + Tiffany wykonane!

Tak z innej beczki to wspominałyście, że Shape był kiedyś porządną gazetą nastawioną na sport i ładną sylwetkę (nie wiem, bo go nigdy nie czytałam), a teraz jest to kompletny chłam. Ze swojej strony mogłabym Wam polecić gazetę Happy! jest to miesięcznik, mam na razie 3 egzemplarze i wg mnie jest świetna. Dużo sportu, dużo ćwiczeń, dużo trików urodowych i pomysłów na świetną sylwetkę i samopoczucie. Przeglądałam je dzisiaj i nawet natknęłam się na naszą Ewkę. Wypowiadała się o treningu interwałowym. A w dziale Kultura & Nowości zobaczyłam płytę z Mel B Totally Fit za 40 zł. Gazeta sama w sobie na pewno nie jest w 60% złożona z samym zdjęć
moonlight20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 16:40   #268
czmiel
Raczkowanie

ja dziś zrobiłam skalpel plus 12 min skakanki, więcej nie dałam rady, ale z każdym dniem będzie lepiej. Bo jak inaczej ; d
ktoś pytał jak ćwiczymy, więc może też napiszę.
Staram się każdego dnia, ale nie jest to 7 dni w tygodniu, średnio wychodzi 5, bo wiadomo, zawsze coś wypadnie itp

shape kupowałam już 3 lata temu, wtedy była to dość fajan gazeta, a teraz rzeczywiście nic ciekawego. Kolorowa i miła dla oka, ale niestety poczytać tam za bardzo nie ma co.

czmiel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 17:00   #269
orisha
Zakorzenienie

Cześć laseczki!

Ja nie zniknełam z forum, jakby co Musiałam sobie zrobić przerwę. Od piątku @, a odkąd odstawiłam tabsy i organizm się kapnął, przechodzę to nieszczególnie miło... Wczoraj nie miałam siły stać, pokładałam się tylko.

Dzisiaj burza i leje w Krakowie, troche się ochłodziło, a ja mam zdecydowanie więcej energii, więc w planie mam killer

Cytat:
Napisane przez MiaWallace876 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny, ja mam za sobą już 39 skalpelów dzisiaj będzie 40 i mam apetyt na zdecydowanie więcej hihi. Muszę wam powiedzieć, że efekty przerosły moje wszelkie oczekiwania! Więc kochane cierpliwości i zabieramy się do ćwiczeń
Super! Jakby zliczyć wszystkie moje skalpele, to było ich dopiero 22 i 4 killery... Musze nad ty popracowac

Motywacja: Lady 2 be FIT
orisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 17:01   #270
kasia77177
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Leae Pokaż wiadomość
Hej Mogę się przyłączyć?

Jestem właśnie po pierwszym skalpelu Niestety moja aktywność fizyczna przez ostatni rok ograniczała się niemal do zera, dlatego wykonałam prawidłowo może... 1/20 ćwiczeń? I ledwo żyję, chyba już nie wstanę z łóżka Ale satysfakcja mimo wszystko ogromna i humor świetny Będę ćwiczyć codziennie, 1 dzień odpoczynku w tygodniu Kiedy już będę bez problemów wykonywać cały skalpel wezmę się za killera Ważę teraz 61-62 kg przy wzroście 165, chciałabym schudnąć 7-8 kg. Nie stosuję specjalnej diety, ograniczam słodycze, tłuste potrawy, nie jem po 18.

Pozdrawiam serdecznie i trzymam za Was kciuki
hej!
jasne, zapraszamy
ale z tym niejedzeniem po 18 to jakiś mit...spowolnisz sobie tylko metabolizm i będzie efekt odwrotny
kasia77177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości