|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#241 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Z Ewką Chodakowską ćwiczymy, rzeźbę sobie robimy! :D cz.II
Cytat:
zdecydowanie! Endorfiny robią swoje <3 też uwielbiam to uczucie "po"
|
|
|
#242 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
noo ja mam zapał do ćwiczeń, ale teraz zaczynam praktyki i mieszkam z koleżanką przez miesiąc więc może być słabo, bo się bede wstydziła ale juz sobie obiecałam, ze calutki wrzesień 6 dni w tygodniu bede ćwiczyc z Ewą a w sierpniu postaram się chociaz te 3 razy w tyg.
|
|
|
#243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#244 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też mam trochę do zrzucenia. Lepszy na spalanie jest killer ale bardzo mnie jeszcze męczy. Robię tak jak piszesz. Skalpel do tego skakanka, jak się wprawię to wezmę się za killera Do tego co drugi dzień zamiast skalpela Mel B, dorzucam jeszcze Tiffany na plecy i na boczki
|
|
|
|
|
#245 |
|
Wtajemniczenie
|
no na razie to ja jej moge zazdrościć..
ale to nic, będę ćwiczyć i będę lachon jak się paczy! Miłego dnia wszystkim ćwiczącym
|
|
#246 |
|
Raczkowanie
|
Witam prawie w samo południe
![]() Ja już po 20 km rowerku, potem może skoczęna godzinkę na basen, a wieczorem killer!!! Muszę trochę podgonić, bo dopiero 5 zrobiłam
|
#247 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ps. 47 mordega przed chwila zaliczona.......uff |
|
|
|
|
#248 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() wlasnie wychodzie do pracy ![]() wieczorkiem bedzie skalpel ![]() Milego Dnia
|
|
#249 |
|
Konto usunięte
|
No i poćwiczone
Mój trening zrobił się straszną mieszaniną różnych instruktorek i ćwiczonek własnych spamiętanych z licealnego aerobiku, ale osiągnęłam już synchronizację "stylów" ![]() Podejście do skalpela zrobię za jakiś tydzień, jak wzmocnię nogi. Nie chciałabym znowu przerywać na ćwiczeniach na macie, poczekam, aż będę w stanie zrobić całość ![]() Odkryłam sposób na upały
|
|
|
|
#250 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- [1=af63d773ced7e0e9556604a 7878ebff427805fcd_6871978 14530e;35571535]No i poćwiczone Mój trening zrobił się straszną mieszaniną różnych instruktorek i ćwiczonek własnych spamiętanych z licealnego aerobiku, ale osiągnęłam już synchronizację "stylów" ![]() Podejście do skalpela zrobię za jakiś tydzień, jak wzmocnię nogi. Nie chciałabym znowu przerywać na ćwiczeniach na macie, poczekam, aż będę w stanie zrobić całość ![]() Odkryłam sposób na upały [/QUOTE]ja też zasłaniam okna i piję kefir hehe
|
|
|
|
|
#251 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#252 |
|
Raczkowanie
|
a ja dopiero teraz zauwazylam, ze zostałam dodana do klubu
![]() jak to się mówi Dziewczyny : w kupie siła
|
#253 |
|
Zadomowienie
|
hej
ja przez ostatni tydzień zrobiłam 4 skalpelki w tym tygodniu postaram się zrobić 6 no i trzymać dietę mam nadzieję, że pozbędę się tłuszczyku z brzucha
|
|
#254 |
|
Raczkowanie
|
za mną 7 skalpel. zmęczyłam się strasznie, pot ze mnie spływał strumieniami i miałam mega satysfakcję, że mi się udało skończyć, bo parę razy miałam ochotę przerwać, tłumacząc się upałem. no ale się udało
![]() dziewczyny, jak wy ćwiczycie? w sensie że ile razy w tygodniu? bo ja najpierw chciałam ćwiczyć codziennie, ale jak przeczytałam że któraś z was przy codziennych ćwiczeniach nie zauważyła efektów, to dałam sobie spokój (poza tym nie chce mi się codziennie ) i pomyślałam, że będę ćwiczyć 2 dni i robić 1 dzień przerwy. myślicie że to ok?![]() zazdroszczę tym które mają kilkadziesiąt skalpei/killerów na koncie. mam nadzieję, że też za miesiąc/półtora będę mogła się pochwalić takim wynikiem
|
|
#255 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
trafiłam na wasz wątek przez przypadek i muszę przyznać, że nie żałuję przez ostatnie dwa miesiące ćwiczyłam z Lisą z bodyrock.tv, schudłam odrobinę (4kg), wyrobiłam sobie jako taką kondycję i właśnie kiedy postanowiłam się na poważnie wziąć za siebie, skręciłam kostkę i siedzę w domu z nogą w gipsie ;( jeszcze niedawno powiedziałabym, że zrobiłabym wszystko aby mieć takie wolne, a teraz aż się źle czuję ze świadomością, że nie mogę ćwiczyć. czytając Wasze posty aż mi się chce spróbować ćwiczeń Ewy i widzieć efekty o których mówicie![]() Jak narazie pozostaje mi jedynie lektura ale wkrótce mam nadzieję do Was dołączyć !!!
|
|
|
|
#256 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i już po wstydzie. ![]() Cytat:
Cytat:
Też nie ćwiczę codziennie, wczoraj był dzień bez.
|
|
#257 |
|
Zadomowienie
|
Podarowałabym z miłą chęcią . Marzy mi się tak chociaż z 6-7 cm mniej oczywiście ma swoje plusy, ale o szpilkach mogę zapomnieć Wkładam tylko na specjalne okazje, gdzie jestem w gronie wysokich i nie czuję się jak olbrzym A patrząc na wszystkich, często również mężczyzn, z góry, czuję się mało komfortowo . ^^ Melduję wykonanie skalpela i Tiffany na boczki |
|
|
|
#258 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#259 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wszędzie jestem szczupła tylko mój brzuch pozostawia WIELE do życzenia ale dzisiaj nie jadłam mięsa - brzucha o wiele mniej. Zawsze po kurczaku przykładowo od razu mnie wypycha, chyba zostanę wegetarianką. ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#260 |
|
Raczkowanie
|
masakra dziewczyny przez Jillian mam takie zakwasy, że głowa mała nie mogę chodzić, bo uda nie mogę podnosić rąk, bo ramiona ; / ale bd dalej ćwiczyła, dzisiaj wieczorem zaliczę 3 dzień
|
|
|
|
#261 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
staram się nadążyć za Lisą ale zdarza się, że pewnych ćwiczeń poprostu nie daję rady zrobićMam zamiar spróbować ćwiczeń Ewy chociażby ze względu na kontuzję, skoro mówisz że są w wolniejszym tempie. Dziękuję za miłe słowa
|
|
|
|
|
#262 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na pewno pozwoli znacznie zregenerowac zmęczone mięśnie ![]() Cytat:
i często mam wzdęcia.. ale na szczeęscie teraz mam mało kasy w portfelu, więc zbytnio się nie zajadam się. Chociaż po ćwiczeniach Ewy mam apetyt, oj mam
|
|
|
#263 |
|
Rozeznanie
|
Hej
Mogę się przyłączyć?Jestem właśnie po pierwszym skalpelu Niestety moja aktywność fizyczna przez ostatni rok ograniczała się niemal do zera, dlatego wykonałam prawidłowo może... 1/20 ćwiczeń? I ledwo żyję, chyba już nie wstanę z łóżka Ale satysfakcja mimo wszystko ogromna i humor świetny Będę ćwiczyć codziennie, 1 dzień odpoczynku w tygodniu Kiedy już będę bez problemów wykonywać cały skalpel wezmę się za killera Ważę teraz 61-62 kg przy wzroście 165, chciałabym schudnąć 7-8 kg. Nie stosuję specjalnej diety, ograniczam słodycze, tłuste potrawy, nie jem po 18. Pozdrawiam serdecznie i trzymam za Was kciuki
|
|
|
|
#264 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#265 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#266 |
|
Rozeznanie
|
witam sie niedzielnie, dzis wieczorkiem skalpelek bedzie, wkoncu popadalo i powietrze sie zmienilo duzo przyjemnie jdo cwiczen,
dzis kolejny dzien @ ale pocwicze sobie mimo to napewno lepiej sie poczuje, witam wszystkie nowe maniaczki ewki i innych dajacych nam wycisk, a tym którym się nie chce niech pomysla o satysfakcji po
|
|
|
|
#267 |
|
Raczkowanie
|
Skalpel + Tiffany wykonane!
Tak z innej beczki to wspominałyście, że Shape był kiedyś porządną gazetą nastawioną na sport i ładną sylwetkę (nie wiem, bo go nigdy nie czytałam), a teraz jest to kompletny chłam. Ze swojej strony mogłabym Wam polecić gazetę Happy! jest to miesięcznik, mam na razie 3 egzemplarze i wg mnie jest świetna. Dużo sportu, dużo ćwiczeń, dużo trików urodowych i pomysłów na świetną sylwetkę i samopoczucie. Przeglądałam je dzisiaj i nawet natknęłam się na naszą Ewkę. Wypowiadała się o treningu interwałowym. A w dziale Kultura & Nowości zobaczyłam płytę z Mel B Totally Fit za 40 zł. Gazeta sama w sobie na pewno nie jest w 60% złożona z samym zdjęć
|
|
|
|
#268 |
|
Raczkowanie
|
ja dziś zrobiłam skalpel plus 12 min skakanki, więcej nie dałam rady, ale z każdym dniem będzie lepiej. Bo jak inaczej ; d
ktoś pytał jak ćwiczymy, więc może też napiszę. Staram się każdego dnia, ale nie jest to 7 dni w tygodniu, średnio wychodzi 5, bo wiadomo, zawsze coś wypadnie itp shape kupowałam już 3 lata temu, wtedy była to dość fajan gazeta, a teraz rzeczywiście nic ciekawego. Kolorowa i miła dla oka, ale niestety poczytać tam za bardzo nie ma co. |
|
|
|
#269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć laseczki!
Ja nie zniknełam z forum, jakby co Musiałam sobie zrobić przerwę. Od piątku @, a odkąd odstawiłam tabsy i organizm się kapnął, przechodzę to nieszczególnie miło... Wczoraj nie miałam siły stać, pokładałam się tylko.Dzisiaj burza i leje w Krakowie, troche się ochłodziło, a ja mam zdecydowanie więcej energii, więc w planie mam killer ![]() Cytat:
Jakby zliczyć wszystkie moje skalpele, to było ich dopiero 22 i 4 killery... Musze nad ty popracowac
|
|
#270 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jasne, zapraszamy ![]() ale z tym niejedzeniem po 18 to jakiś mit...spowolnisz sobie tylko metabolizm i będzie efekt odwrotny |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:01.

nie miałam tak nigdy, nawet po siłowni! Wy też tak macie?
Niektóre dziewczyny po 10 skalpelach już znikają z forum :P
ale juz sobie obiecałam, ze calutki wrzesień 6 dni w tygodniu bede ćwiczyc z Ewą
a w sierpniu postaram się chociaz te 3 razy w tyg.
Do tego co drugi dzień zamiast skalpela Mel B, dorzucam jeszcze Tiffany na plecy i na boczki

Dziś za oknem mniej słonecznie, więc będzie z pewnością łatwiej .
! I motywacjiiiii, owocnych ćwiczeń !
i już po wstydzie.