Mamusie i ich kochane brzuszki - styczeń luty 2013 - cz.II - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-29, 12:20   #3991
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Dot.: Mamusie i ich kochane brzuszki - styczeń luty 2013 - cz.II

Swoją drogą, martwienie się o cellulit i palenie ze szkodą dla dziecka... Aśka, ogarnij się.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 12:22   #3992
marsi11
Zakorzenienie

Aska- nie baw się w żadne epapierosy bo szkoda na to kasy
po prostu musisz wiedzieć,że jesteś za to maleństwo odpowiedzialna

urodzisz- jaraj sobie na zdrowie ile wlezie
ja też palilam wiele lat ale w zyciu bym się nie odwazyla w ciązy majac swiadomosc,że to nikotyma moze zabic dziecko

tym bardziej,że to nie jest pierwszy ochronny miesiąc,że malenstwu nic nie grozi tylko ciaza juz sie rozwija i im dłużej przeciągasz gume tym gorzej dla Ciebie i dziecka
każda z nas tu na początku piła piwko,drinki itp- ja także dzien przed testem zabalowalam z moim bratem i peklo kilka butelek wytrawnego i paczka malboro na dwójkę

a co na to Twój TZ????? powinien Ci wlać pasem na gołą dupe bo to naprawdę szczeniackie- sorry
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 12:24   #3993
aska27adopcje
Zadomowienie

Dziewzyny, ale ja nie pale duzo, to nie tak ze codziennie, ale zdazy i sie 2 x w tyg wysepic fajkke i zapalic ... ale to ze tu napisalam bedzie dla mnie juz teraz takim batem ... bo jak bede chciala zaapalic to pomysle o was ... wiem zasluguje na najgosze slowa
Stary 2012-07-29, 12:25   #3994
bokeh
Zakorzenienie

Hejo NARESZCIE Was nadrobiłam, nie było mnie 3 dni a 20 stron do nadrobienia ! oszałały ?
U nas z tż była jego siostra ze swoim tż, wszystki pięknie fajnie aż do dnia wczorajszego, ogólnie mój tż strasznie fikał ciagle cos dogadywał i w ogóle....takie miałam nerwy na niego, wczoraj poszłam z jego siostra do centrum handlowego bo ona z małego miasta ( w sumie wsi) to chciałam ją zabarać tż z jej chłopakiem poszli do kina. My chodziłyśmy przymierzałyśmy oni wrócili i już mój tż mina nieszczęśnika bo on musi w sklepie stać :/ poszliśmy coś zjeść i siostra tż mówi że chce jeszcze do bershki wejść drugi raz przymierzyć sukienkę żeby potem nie żalować, weszliśmy w 3 a mój tż został przed wejściem, wychodzimy, a jego nie ma :/:/ więc się wkurzyłam i mowie ejdziemy do domu, jak jechaliśmy to patrze z tramwaju a on siedzi se w jakiejś kjanpce koło domu, poszliśmy na mieszkanie on przyszedł za jakies 20 min, jakby nigdy nic.... Ja siedziałam na kanapie przed wiatrakiem bo upał niesamowity, a ten siedzial na balkonie, nagle wstaje odpina mi wiatrak z pradu i sobie go na balok bierze... jak mu powiedziałam że mi cieplo i żeby mi zostawił, to przebił samego siebie mówiąc "to ubierze sie w sukienke"..... nie musze mówić co było dalej wstałam dupłam drzwiami jego siostra sie na niego wydarła, zadzwoniła do ich mamy żeby coś z nim zrobiła on wyszedł z mieszkania wrócił za jakies 30 minut jak nigdy nic, oczywiście wieczorem jedyne co potrafił zrobić to sie upić i wpół przytomny przykleił sie do mnie jak mu powiedziałam że tylko po pijanemu potrafi wyciagnać reke to sie obrazil i sobie poszedł.
Jestem w głębokim szoku o tym że cała wczoraj ze złości chodziłam nie musze wspominać, brzuch mnie cały bolał ale on ma to w dupie.... nawet pieprzonego przepraszam nie usłyszałam, normalnie aż sie poryczałam jak to pisze teraz....
musiałam się wyżalić
jak go nie obchodze ja ani dziecko to niech mi to powie....do niczego nigdy go nie zmuszałam, ehhh

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Dlatego jak już to platformy albo koturny, ewentualnie jak nie ma platform to wtedy no mały obcas chociaż ja takich nie preferuje, lubie platformy 15cm
a teraz się zastanawiam czy nie kupić tych botek w sumie cena okazyjna, tylko kurde bez przymierzenia to lipa;/ http://www.deezee.pl/obuwie_damskie/...lue_suede.html
Kasia, ja je mam i są bardzo wygodne

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
hehe wczoraj jadłam właśne tosty na śniadanie i myślałam o Tobie
a dziś jeszcze nie jadlam zaraz padnę z głodu TZ pojechał do piekarni

dziś w nocy kiepsko mi się spało, budziłam się co chwilę bo strasznie duszno mi było
hehe a dopiero najgorsze nocki przed nami, pamietam,że jak pod koniec ciazy to spac wogole nie moglam

macie problem z dziąsłami? bo mi krwawią okropnie- bylam ostatnio u stomatologa kamien ściągnąć i poczułąm mega ulge, niby mniej krwawiły, teraz kupilam szczoteczkę soft ale dzis znowu krew
czytalam o pascie meridiol na dziąsła,że ponoć rewelacja ale po niej podobno zęby żółkną jak u nutrii
cholera a ja mam takie białe perełki,że mi szkoda
macie jakieś sposoby?

Mi strasznie krwawią, nawet poza szczotkowaniem w ciągu dnia czasem czuje w sutach posmak krwi na dziąśle;/
Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość
a ja chcialam sie pochwalic, ze po 2 miesiacach niepalenia i nie picia napojow energetycznych, bo bylam od nich uzaalezniona, kupilam sobie wczoraj pieknego rozowego smartfona, samsung galaxy 2 ...

ale mozecie mnie zlinczowa, ale czasami popalam i nie umiem przestac zupelnie ... kliedys sama gadalam na palace matki, a sama czasami jeszcze fajke od kogos wysepie i zapale

życzę powodzenia.

Szaja gratulacje dziewczynki !
Meduza nie martw się na zapas, słyszałam rózne historie jak kobitkom wychodziło NT np 3,5 a okazywało się że wszystko jest dobrze ! myśl pozytywnie
Stary 2012-07-29, 12:26   #3995
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
każda z nas tu na początku piła piwko,drinki itp- ja także dzien przed testem zabalowalam z moim bratem i peklo kilka butelek wytrawnego i paczka malboro na dwójkę

a co na to Twój TZ????? powinien Ci wlać pasem na gołą dupe bo to naprawdę szczeniackie- sorry
Ja świętowałam urodziny tydzień przed testem, wypiłam ze 2 piwka (bo nie jestem ogólnie rzecz biorąc zwolenniczką alkoholu) i wypaliłam z 3-4 fajki tego dnia... Lekarz mi powiedział, że w tych dniach - tak jak piszesz - nic dziecku nie grozi, bo pytałam go o to i kazał machnąć ręką. Ważne, żeby później go nie truć, jak już się wie o ciąży...

No właśnie, co na to TŻ? Mój mi nie pozwala stawiać laptopa na brzuchu i brać kota na ręce, a co dopiero takie rzeczy - byłby wściekły na miejscu Twojego.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 12:29   #3996
aska27adopcje
Zadomowienie

MOj nie wie ze popalam ... Nigdy wiecej nie zapale papierosa ... wykarmie piersia to bede sie trula sama ... Strasznie mi glupio teraz przed wami
Stary 2012-07-29, 12:31   #3997
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewzyny, ale ja nie pale duzo, to nie tak ze codziennie, ale zdazy i sie 2 x w tyg wysepic fajkke i zapalic ... ale to ze tu napisalam bedzie dla mnie juz teraz takim batem ... bo jak bede chciala zaapalic to pomysle o was ... wiem zasluguje na najgosze slowa
Wez sie w garsc po prostu, to nie jest jakies mega poswiecenie, dasz rade na pewno tzreba tylko CHCIEC !!

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Hejo NARESZCIE Was nadrobiłam, nie było mnie 3 dni a 20 stron do nadrobienia ! oszałały ?
U nas z tż była jego siostra ze swoim tż, wszystki pięknie fajnie aż do dnia wczorajszego, ogólnie mój tż strasznie fikał ciagle cos dogadywał i w ogóle....takie miałam nerwy na niego, wczoraj poszłam z jego siostra do centrum handlowego bo ona z małego miasta ( w sumie wsi) to chciałam ją zabarać tż z jej chłopakiem poszli do kina. My chodziłyśmy przymierzałyśmy oni wrócili i już mój tż mina nieszczęśnika bo on musi w sklepie stać :/ poszliśmy coś zjeść i siostra tż mówi że chce jeszcze do bershki wejść drugi raz przymierzyć sukienkę żeby potem nie żalować, weszliśmy w 3 a mój tż został przed wejściem, wychodzimy, a jego nie ma :/:/ więc się wkurzyłam i mowie ejdziemy do domu, jak jechaliśmy to patrze z tramwaju a on siedzi se w jakiejś kjanpce koło domu, poszliśmy na mieszkanie on przyszedł za jakies 20 min, jakby nigdy nic.... Ja siedziałam na kanapie przed wiatrakiem bo upał niesamowity, a ten siedzial na balkonie, nagle wstaje odpina mi wiatrak z pradu i sobie go na balok bierze... jak mu powiedziałam że mi cieplo i żeby mi zostawił, to przebił samego siebie mówiąc "to ubierze sie w sukienke"..... nie musze mówić co było dalej wstałam dupłam drzwiami jego siostra sie na niego wydarła, zadzwoniła do ich mamy żeby coś z nim zrobiła on wyszedł z mieszkania wrócił za jakies 30 minut jak nigdy nic, oczywiście wieczorem jedyne co potrafił zrobić to sie upić i wpół przytomny przykleił sie do mnie jak mu powiedziałam że tylko po pijanemu potrafi wyciagnać reke to sie obrazil i sobie poszedł.
Jestem w głębokim szoku o tym że cała wczoraj ze złości chodziłam nie musze wspominać, brzuch mnie cały bolał ale on ma to w dupie.... nawet pieprzonego przepraszam nie usłyszałam, normalnie aż sie poryczałam jak to pisze teraz....
musiałam się wyżalić
jak go nie obchodze ja ani dziecko to niech mi to powie....do niczego nigdy go nie zmuszałam, ehhh
Oj nie przejmuj sie no długo Cie cos nie bylo juz sie zastanawialam co z Toba
Czyli dalej pokloceni jestescie ??
Kurde ten Twoj Tz czasem tak jeszcze nie dojrzale postepuje, ale spokojnie na pewno przeprosi ...

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 12:35   #3998
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
Wez sie w garsc po prostu, to nie jest jakies mega poswiecenie, dasz rade na pewno tzreba tylko CHCIEC !!

Oj nie przejmuj sie no długo Cie cos nie bylo juz sie zastanawialam co z Toba
Czyli dalej pokloceni jestescie ??
Kurde ten Twoj Tz czasem tak jeszcze nie dojrzale postepuje, ale spokojnie na pewno przeprosi ...
Dalej dalej, nie mam zamiaru się pierwsza odezwać, przytulać po pijanemu to on se może.... jak nie umie przeprosić i zmienić szczeniackiego samolubnego zachowania to jego problem...
Ja sie tylko wkurzam że mimowolnie mnie to denerwuje płacze i szkodze dziecku moimi nerwami

co do pogrubionego miło

Edytowane przez bokeh
Czas edycji: 2012-07-29 o 12:36
bokeh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 12:38   #3999
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
Dalej dalej, nie mam zamiaru się pierwsza odezwać, przytulać po pijanemu to on se może.... jak nie umie przeprosić i zmienić szczeniackiego samolubnego zachowania to jego problem...
Ja sie tylko wkurzam że mimowolnie mnie to denerwuje płacze i szkodze dziecku moimi nerwami

co do pogrubionego miło
no niestety to zrozumiale ze Cie to smuci i denerwuje, ale staraj sobie nie przybierac do glowy bo tak naprawde Tz i tak Cie przeprosi i tak bedzie zalowal - tylko kwestia czasu

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 12:45   #4000
marsi11
Zakorzenienie

Aska- przede wszystkim wiem,że wszystkie Ci beret zryły
nie jesteśmy matkami świętymi tylko odpowiedzialnymi
ja nigdy się za świętą nie uważałam, w liceum jarałam trawę wręcz etatotowo ale w kwestii ciąży i wogóle macierzyństwa jestem śmiertelnie poważna
nie ważne czy jarasz jedengo czy dwa czy paczkę, w ciąży nie wolno i to wogóle nie podlega żadnej dyskusji
tak jak reszta powiedziała, im szybciej tym lepiej

Boheh- nie wkurzaj się, ja też ciągle się z TZ ścieram, dziś mnie tak wkurza,że mam ochotę go rozszarpać, egoista
Stary 2012-07-29, 12:47   #4001
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
no niestety to zrozumiale ze Cie to smuci i denerwuje, ale staraj sobie nie przybierac do glowy bo tak naprawde Tz i tak Cie przeprosi i tak bedzie zalowal - tylko kwestia czasu
przeprosi... a z tydzien nowa zagrywka...eh ide sie przejść nie będe tu tak smędzić, dziś troche chłodniej ))
Stary 2012-07-29, 12:50   #4002
BlackSanctum
Zakorzenienie

Bokeh, Twój TŻ to czasem jak dziecko się zachowuje... Ehhh, to przykre, że musisz przechodzić przez takie jego zachowanie... Powinien być razem z Tobą w tej ciąży, tzn dbać o Ciebie, przejmować się, pomagać, a nie Cię denerwować... Przykre.

Aśka, rzuć już teraz. Nie zastanawiaj się, trzeba pokonać ochotę na takie rzeczy... A co by było, gdyby coś niedobrego się stało Waszemu dziecku od tych papierochów? Pomyśl o tym.

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2012-07-29 o 12:54
Stary 2012-07-29, 12:54   #4003
badziabadzia
Zakorzenienie

Cytat:
A u nas w Łodzi zaczelo lac ... w koncu upragniony deszcz ... okna pootwierane i wietrze ...
jak mi sie marzy deszcz!!
Cytat:
tak w ogóle to dzień dobry wszystkim no i wstawiam wreszcie obiecane zdjecie brzuszka - 13 tydz
a on juz taaaki duzy
śliczny!! To Twoja druga ciąża, tak?
Cytat:
a właśnie dziewczyny Wy też jeszcze macie plaski brzuch jak lezycie czy juz odstaje ???
ja mam podobnie jak BlackSanctum po bokach kości a na środku kulka

Bokeh, szkoda nerwów na chłopa wiem, że ciężko się nie przejmować takimi sytuacjami, ale postaraj się

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Ja świętowałam urodziny tydzień przed testem, wypiłam ze 2 piwka (bo nie jestem ogólnie rzecz biorąc zwolenniczką alkoholu) i wypaliłam z 3-4 fajki tego dnia... Lekarz mi powiedział, że w tych dniach - tak jak piszesz - nic dziecku nie grozi, bo pytałam go o to i kazał machnąć ręką. Ważne, żeby później go nie truć, jak już się wie o ciąży... .
ja piłam piwko w naszą rocznicę ślubu, to był 14 maja, a OM 17 kwietnia.. głupia byłam, ale nie mialam pojęcia jeszcze wtedy o Maluchu
Stary 2012-07-29, 12:58   #4004
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
przeprosi... a z tydzien nowa zagrywka...eh ide sie przejść nie będe tu tak smędzić, dziś troche chłodniej ))
tak to już jest z tymi chłopami, zawsze możemy być same
mój dziś jest wszystkim zajęty tylko nie spędzaniem czasu z nami, tym bardziej,że Sammi wyjeżdza i chce się nim nacieszyć, myślałam,że on też

dziś mu w nerwach wykrzyczałam,że ja będę bawić jego dwójkę a on i tak wszystko będzie mieć w dupie

ech hormonki
Stary 2012-07-29, 12:58   #4005
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez badziabadzia Pokaż wiadomość
ja piłam piwko w naszą rocznicę ślubu, to był 14 maja, a OM 17 kwietnia.. głupia byłam, ale nie mialam pojęcia jeszcze wtedy o Maluchu
Ja tak samo, OM 20. kwietnia, urodziny 21. maja, ale miałam długie cykle i okres powinnam dostać do 23. maja - ale nie dostałam, więc tego dnia (23. maja) zrobiłam test, który wyszedł negatywny... Tak więc olałam sprawę, zwaliłam całą winę w 100% na stres i sobie dalej funkcjonowałam... A okresu nie było... Więc 29. maja zrobiłam drugi test i na tym były już 2 kreski... Tak jak mówię, w tym czasie wypiłam w sumie ze 2-3 piwka i wypaliłam kilka fajek... Ale kto to wie, jak się nie planuje dziecka? Trudno przewidzieć, dlatego lekarz powiedział, że na tak wczesną ciążę nie da się źle wpłynąć niczym, nie ma co się tym przejmować.
Stary 2012-07-29, 13:21   #4006
hope01
Zakorzenienie

Bokeh ja już miałam pisać co z Tobą widzę, że Ty też przeboje z TŻ miałaś. MI w tygodniu zrobił awanturę, że nie przyszłam do kuchni jak mnie wołał. Dwa razy zawołał, mówię zaraz a ten z ryjem na mnie przy jego matce, ona się na niego drze, ja się rozbeczałam, ale to z szoku chyba. Później się tłumaczył, że go to wkurza jak siedzę na necie i nie reaguje jak mnie woła. Mówiłam ,że zaraz przyjdę, to nie, on swoje wie Łasił się, przepraszał, mówię, żeby dziecko przeprosił, za to, że w ogóle nie myśli co robi i że mnie denerwuje, a tym samym malucha

Aśka ja nie skomentuje tego, bo już dość na ten temat zostało powiedziane. Chociaż miałaś odwagę się przyznać.

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 13:51   #4007
BlackSanctum
Zakorzenienie

U nas właśnie burza... Skorzystałam z okazji i wykąpałam z moim TŻem nasze zwierzaki - kicia się trochę opierała, ale nie jest tak trudno utrzymać takiego zwierzaka w ryzach , za to nasza syberianka z rozkoszą weszła do wanny z wodą, jeszcze mnie po rękach lizała... Ale nie użyliśmy dzisiaj szamponu dla psów, tylko jakiegoś ziołowego dla ludzi, co stoi u mnie w łazience już z rok. Bałam się tego owadobójczego, bo nie wiem, czy to nie jest szkodliwe dla mnie, a TŻ sam by naszej suki nie umył, bo jest duża i ma ogromną ilość sierści...
Stary 2012-07-29, 13:55   #4008
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez djerba Pokaż wiadomość
ja wypłacam wszystko bo to różnie z tym euro bywa.. później nie chcę marudzić, że nie wymieniłam a dobry był kurs
Hhhehe skad ja to znam

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
A ja dziś już czuje się lepiej, tylko straszny kaszel mnie dopadł i martwię się czy to dziecku nie zaszkodzi ? Przeciesz dla niego to jak trzęsienie ziemi
A ja gdzies czytalam, ze kaszel w ciazy jest szkodliwy, bo moze wywolac przedwczesne skurcze.
Ale to chyba dotyczy pozniejszych tygodni...

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 14:01   #4009
marsi11
Zakorzenienie

acha, wklejam obiecane zdjęcia z SH- tylko jedna rzecz była używana, reszta nówki z meblami
najbardziej rozwaliła mnie ta koszula burberry
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sh.jpg (87,6 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sh1.jpg (73,5 KB, 35 załadowań)
Stary 2012-07-29, 14:02   #4010
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
a ja chcialam sie pochwalic, ze po 2 miesiacach niepalenia i nie picia napojow energetycznych, bo bylam od nich uzaalezniona, kupilam sobie wczoraj pieknego rozowego smartfona, samsung galaxy 2 ...

ale mozecie mnie zlinczowa, ale czasami popalam i nie umiem przestac zupelnie ... kliedys sama gadalam na palace matki, a sama czasami jeszcze fajke od kogos wysepie i zapale
ojjjjjjjjjj niestety nie uzyskasz tutaj żadnej aprobaty ani zrozumienia pod tym względem... i nie będziemy Ci pisać, że tak, rozumiemy..że jest ciężko...
NO WAY!
Stary 2012-07-29, 14:08   #4011
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
tak to już jest z tymi chłopami, zawsze możemy być same
mój dziś jest wszystkim zajęty tylko nie spędzaniem czasu z nami, tym bardziej,że Sammi wyjeżdza i chce się nim nacieszyć, myślałam,że on też

dziś mu w nerwach wykrzyczałam,że ja będę bawić jego dwójkę a on i tak wszystko będzie mieć w dupie

ech hormonki
Czasem mam wrazenie ze zupelnie brak im zrozumienia i jakiegos takiego wczucia sie w to co czuje druga osoba, my dla nich wszystko obiadki pranko prasowanko i bog wie co jeszcze a w zamian jak oczekujesz odrobine ciepla i zrozumienia to
:/ tu nie chodzi o to ze ja jestem w ciazy i oczekuje ze bedzie nosil mnie na rekach, ale to jak wczoraj odebral mi ten wiatrak bo on musi to poczulam sie jakbym nic nie znaczyla....
Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
Bokeh ja już miałam pisać co z Tobą widzę, że Ty też przeboje z TŻ miałaś. MI w tygodniu zrobił awanturę, że nie przyszłam do kuchni jak mnie wołał. Dwa razy zawołał, mówię zaraz a ten z ryjem na mnie przy jego matce, ona się na niego drze, ja się rozbeczałam, ale to z szoku chyba. Później się tłumaczył, że go to wkurza jak siedzę na necie i nie reaguje jak mnie woła. Mówiłam ,że zaraz przyjdę, to nie, on swoje wie Łasił się, przepraszał, mówię, żeby dziecko przeprosił, za to, że w ogóle nie myśli co robi i że mnie denerwuje, a tym samym malucha

Aśka ja nie skomentuje tego, bo już dość na ten temat zo stało powiedziane. Chociaż miałaś odwagę się przyznać.
On Cie wola to musisz sluchac przybiegac od razu.... Eh.
Jeszcze teraz jak tak latwo nas wyprowadzic z rownowagi a nie mozemy sie denerwowac... Robimy wszystko zeby bylo dobrze a taki wezmie i cie zdenerwuje i juz sie zle czujesz caly dzien.
Stary 2012-07-29, 14:21   #4012
marsi11
Zakorzenienie

dziewczynki, zróbmy sobie dziś dzień żali

ja przed chwilą myślałam,że wyjdę z siebie- od rana mówię Samuelowi,że upiekę mu szarlotkę, bo on po prostu uwielbia moją
poszłam prasować w tym czasie teściowa pojechała na zakupu nic nie mówiąc wraca i oznajmia,że ona bedzie piec szarlotkę dla mojego syna
tłumaczę jej,że dlaczego, bo przecież ja mu obiecałam i słyszałą wyraźnie a ona,że też chciała

boże co za głupota, zagotowałąm się, zrobiło mi się strasznie przykro aż zabolało

no ale cóz nic się nie odezwałam, zamknęłam drzwi i się wybluzgałam
Stary 2012-07-29, 14:26   #4013
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
acha, wklejam obiecane zdjęcia z SH- tylko jedna rzecz była używana, reszta nówki z meblami
najbardziej rozwaliła mnie ta koszula burberry
damn....a u mnie to takie same słabiutkie ciuszki w SH..
podobają mi się!
Stary 2012-07-29, 14:30   #4014
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
aska27adopcje witaj

tak w ogóle to dzień dobry wszystkim no i wstawiam wreszcie obiecane zdjecie brzuszka - 13 tydz
a on juz taaaki duzy
bardzo łądny

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość

Nie martw się ja też zrobiłam głupotę 3 tyg temu-siedziałam przez 5 h w upale i oglądałam jak TŻ jeździ na motorze-na szczęście brzuch zakryty, ale morda spalona-też się troszkę bałam ale nic się Dzieciątku nie stało

o
a ja wczoraj kosiłam trawe w pełnym słońcu Fakt - w czapeczce z daszkiem ale i tak fatalnie się potem czułam
Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
A ja dziś już czuje się lepiej, tylko straszny kaszel mnie dopadł i martwię się czy to dziecku nie zaszkodzi ? Przeciesz dla niego to jak trzęsienie ziemi
nie zaszkodzi
Cytat:
a właśnie dziewczyny Wy też jeszcze macie plaski brzuch jak lezycie czy juz odstaje ???
sterczy
Cytat:

czuj się zlinczowana!!!!!!!!
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 14:32   #4015
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
dziewczynki, zróbmy sobie dziś dzień żali

ja przed chwilą myślałam,że wyjdę z siebie- od rana mówię Samuelowi,że upiekę mu szarlotkę, bo on po prostu uwielbia moją
poszłam prasować w tym czasie teściowa pojechała na zakupu nic nie mówiąc wraca i oznajmia,że ona bedzie piec szarlotkę dla mojego syna
tłumaczę jej,że dlaczego, bo przecież ja mu obiecałam i słyszałą wyraźnie a ona,że też chciała

boże co za głupota, zagotowałąm się, zrobiło mi się strasznie przykro aż zabolało

no ale cóz nic się nie odezwałam, zamknęłam drzwi i się wybluzgałam

nie fair zagrała...chciała się wkupić w łaski Twojego syna czy co?
Stary 2012-07-29, 14:43   #4016
aska27adopcje
Zadomowienie

Dziewczyny przyznalam sie, a to uwazam za jakis sukces ... liczylam sie z tym, ze mnie zjedziecie rowno .. ale takie wlasnie rzeczy mniej najbardziej mobilizuja ... Nie ukrywam, ze tylko wy tu wiecie o moim popalaniu, bo w realu nikomu nie powiedzialam ....

Marsi w takim razie chyba juto nie odbiore tego epapierosa, skoro mam miec silna wole, to musze da rade bez niego
Stary 2012-07-29, 15:02   #4017
BlackSanctum
Zakorzenienie

Musisz dać radę i nie ma to, tamto... Weź się w garść i rzuć to w cholerę, jak przestaniesz karmić, to możesz wrócić, ale teraz po prostu nie możesz palić. NIE MOŻESZ. Odpowiadasz za zdrowie Twojego malucha, a pomyśl, jakbyś się na swoje dziecko pogniewała, gdybyś się dowiedziała, że np w wieku 12 lat popala? Teraz sama częstujesz je papierosem, nie wolno Ci tego robić.
Stary 2012-07-29, 15:25   #4018
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez djerba Pokaż wiadomość
nie fair zagrała...chciała się wkupić w łaski Twojego syna czy co?
ja już sama nie wiem, bez przerwy są takie sytuacje
tak to jest jak się razem mieszka
zaczne odliczac niebawem albo krzyżki będę stawiać na ścianie jak w więzieniu ile zostało do wyprowadzki

teraz jade z TZ na zakupy kupić młodemu koszule i sandały-taaaadaaaaam.... ona jedzie z nami
nie posaidam się ze szczęścia myślałam,że chociaż przez chwilkę możemy pobyć sami
Stary 2012-07-29, 15:34   #4019
LadyWhisper
Zakorzenienie

hej kochane
co do trypyku śląskiego to widziałam - daaaaaaaaaawno temu, ale widziałam

aśka jak czytałaś nasz wątek wcześniej to wiesz, co o tym myślimy i niestety, ale żadna z nas tego nie popiera. Ja byłam już w ciąży na naszym weselu, piłam dużo może nie tyle na weselu co na dwóch dniach poprawin, paliłam też sporo ale jak tylko zobaczyłam dwie kreski to całą kupioną paczkę oddałam koleżance. Epapieros tutaj nic nie da, albo rzucasz na 100%, albo trujesz dziecko do końca, dla mnie nie ma rzeczy pośredniej.

strasznie źle się czułam wczoraj, w nocy spać nie moglam, tak strasznie mnie bolały plecy, jakby mi ktoś je rozrywał dosłownie, ręce, nogi, brzuch, myślałam, że oszaleję, nic nie mogłam zrobić jutro wizyta to się spytam o co chodzi, bo coraz częściej mi się to zdarza. Fakt, że wczoraj ta pogoda była okropna, pojechaliśmy do mojej mamy i czulam się obrzydliwie zmęczona, ale żeby aż tak?

Bokeh śniłaś mi się ostatnio

Marsi śliczne ciuszki

my jutro chyba jedziemy kupić pralkę pierwszy zakup dla Malucha

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 15:40   #4020
meduzza
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
hej kochane
co do trypyku śląskiego to widziałam - daaaaaaaaaawno temu, ale widziałam

aśka jak czytałaś nasz wątek wcześniej to wiesz, co o tym myślimy i niestety, ale żadna z nas tego nie popiera. Ja byłam już w ciąży na naszym weselu, piłam dużo może nie tyle na weselu co na dwóch dniach poprawin, paliłam też sporo ale jak tylko zobaczyłam dwie kreski to całą kupioną paczkę oddałam koleżance. Epapieros tutaj nic nie da, albo rzucasz na 100%, albo trujesz dziecko do końca, dla mnie nie ma rzeczy pośredniej.

strasznie źle się czułam wczoraj, w nocy spać nie moglam, tak strasznie mnie bolały plecy, jakby mi ktoś je rozrywał dosłownie, ręce, nogi, brzuch, myślałam, że oszaleję, nic nie mogłam zrobić jutro wizyta to się spytam o co chodzi, bo coraz częściej mi się to zdarza. Fakt, że wczoraj ta pogoda była okropna, pojechaliśmy do mojej mamy i czulam się obrzydliwie zmęczona, ale żeby aż tak?

Bokeh śniłaś mi się ostatnio

Marsi śliczne ciuszki

my jutro chyba jedziemy kupić pralkę pierwszy zakup dla Malucha
A właśnie się zastanawiałam gdzieś się podziewała. Ale myślę-oho przecież Olimpiada jest
Oglądałam otwarcie, niesamowite, w życiu nie widziałam czegoś takiego*_* I się popłakałam na Jasiu Fasoli Te hormony...
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości