|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie
Lojalnie mi napisała,że nie ma problemu, ale jutro też ma umówioną dziewczynę i może już jej nie być do piątku
i rozmiar 34/36 wiec pewnie pojechałabym tylko obejrzeć JA w dobrym stanie
|
#4172 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie
Cytat:
Super, że panienski się udał ![]() Tak poza tym wszystkim dziewczynom dziekuję za wklejone zdjęcia sukien i za zdjęcia ze slubów. Jesteście piękne i będziecie pieknie wygladać tego pięknego dnia ![]() A na koniec to wszystkim PMkom z wczorajszego dnia życzę wszystkiego najlepszego, dużo miłości i samych pieknych dni u boku waszych wybranków! Kuku napiszę tylko tyle - masz sporo czasu i nim będziesz musiała podjać ostateczną decyzję o szyciu sukni, to możesz trafić na wiele używanych sukni a w tym może być Twoja wymarzona oczywiście chodzi mi o suknię JA ![]() audrey - widziałam foto i nic nie napiszę bo aż tak wzruszona nadal jestem...
Edytowane przez jagata Czas edycji: 2012-07-29 o 17:39 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#4173 | |
|
Zakorzenienie
|
a my dziś niedzielnie (!) zrobiliśmy zakupy na wyjazd typu: okulary, maski, płetwy, kostium (
), ciuchy, jakieś książki na plażę, filtry, no i obowiązkowo raid na karaluchy, choć mam nadzieję że ich nie uświadczę.Pojechaliśmy też z ręczniczkami nad zalew, ale niestety się rozpadało i skończyliśmy na lodach. Cytat:
Fablous - super panieński ![]() Audrey - ekstra krzesła |
|
|
|
|
#4174 |
|
Zakorzenienie
|
hejo
![]() wlasnie wrocilismy z weeku w Giżycku ![]() było cudownie i taki upał ze hej bylo 37 stopni na plazy, a woda jak zupa - 28 stopni ![]() mam kilka fot, potem Wam pokaże jak chcecie? ![]() Ądri i Paulinka - ślicznie wyglądałyście!!!! widziałam foty na poczcie
|
#4175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdjęcie Chatków ktoś wrzucił na fb
|
|
#4176 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczyny!
Mam do was takie pytanie. Czy daje się jakąś kasę księdzu przy spisywaniu protokołu? Słyszałam, że tylko tyle co na zapowiedzi, ale ile??
|
#4177 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
achhhh kiedy to było ![]() Cytat:
a wakacje Melduje się umierająca. Mieliśmy pojechać nad to morze, ale niestety wszystko poszł0 w pisdu leżę w domu, gorączka 38, katar ogrooomny, zatkany cały nos i zatoki, ból gardła, mięśni i ogólnie czuje się jak kupa kupy. Nie będę w stanie jechać 10 godzin samochodem z taką gorączką, a musielibyśmy wrócić na sobotę, więc to bez sensu ;(Następny urlop pewnie Mężul dostanie w zimie trudno się mówi.Teraz jeszcze byliśmy u znajomych po zalewie (chyba tam się doprawiłam) i Mąż mnie odwiózł do domu i ... pojechał do Mamy swojej na chwilę Nie rozumiem tego troche bo widzi w jakim jestem stanie, no ale skoro uznał że tak jest OK to niech jedzie.Jeszcze kabel od TV nam się złamał i nie czyta sygnału a dzisiaj o 21.00 pierwszy mecz siatkarzy, a tu TV nie działa
|
|
#4178 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
#4179 |
|
Zakorzenienie
|
Też uważam, że to wystarczy ale moja mama ostatnio do mnie że za akt chrztu wypadało by mi dać 50zł masakra...
|
#4180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4181 |
|
Zakorzenienie
|
My na zapowiedzi daliśmy 100zł, oboje jesteśmy z tej samej parafii.
Za akt chrztu ksiądz powiedział "co łaska" więc dałam 20zł. |
|
|
|
#4182 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
Padam ze zmęczenia. Dopiero wróciliśmy do domu, lecę się kąpać i spać.
|
#4183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4184 | ||
|
Zakorzenienie
|
Helooł!!!!
Cytat:
2. J.w. z tym, że białego delikatnego kupiłabym ciut więcej. 3. To dobra cena 4. Ja bym na wesele Fresca nie brała. Dla mnie to bardziej sikacz niż wino i zalatuje siarką ![]() Cytat:
Mnie tam się podobała i to bardzo i nie uważam, by była żle wykonana, dopasowana, gorzej wyglądała. W końcu każdą suknię ktoś szyje. Nic szczególnego, byłam tylko na koncercie mojej ukochanej kapeli ![]() Jak było??? Dla mnie kapitalnie!!!!!! jeszcze w życiu mnie tak nogi nie bolały, gardło zdarte, łzy wzruszeń wypłakane, mąż nosił mnie na barkach i już wiem co to katharsis ![]() Jestem pod ogromnym wrażeniem, bo bałam się, że Papryczki nie spełnią moich oczekiwań, a tu taka miła niespodzianka. No i powiem szczerze, że Kasabian to było coś niesamowitego!!!! Chłopaki dali niezły popis- teraz już ich nie lubię, tylko uwielbiam Jeśli chodzi o organizację- to ja zastrzeżeń nie mam. Już czytałam, że ogólnie klapa, ja tam nie wiem, mnie sie nic złego nie przydarzyło, w kolejce po bony na piwo czekałam szybko, piwko dostałam jeszcze szybciej, zamiast toy toya wybrałam płot Chociaż jedyne co mnie wkurzyło, to to, że po koncertach nie chcieli juz piwka lać (że niby nie opłaca im się nowych beczek otwierać, a ludzi do wodopoju masa...), no ale po błaganiach w końcu nam nalali. Posiedzieliśmy jeszcze ponad godzinkę na trawce i nas wygonili. Ale było warto!!!! Wczoraj ogarnęliśmy na szybko Warszawkę, spotkaliśmy Tuskównę (oczywiście przed Złotymi Tarasami), szukaliśmy w miarę taniego piwa (skończyło się zakupem w sklepie) i wykąpaliśmy się w fontannie za grobem nieznanego żołnierza
|
|
#4185 |
|
Zakorzenienie
|
Aha...ciekawe co nam powie! Chyba muszę wziąć więcej kasy ze sobą niż myślałam.
|
#4186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za akty zapłaciliśmy po 30 zł zapowiedzi tez 30 zł ślub 500 zł organistka 150 zł koscielny 150 zł i się nazbierało ponad 900 zł za samą uroczystosc no jeszcze jak do tego doliczyć 300zł na dekorację to już w ogóle
|
|
#4187 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę się wam pochwalić, że dostaliśmy pierwszy ślubny prezent. Paskudny komplet talerzy i półmisków
. Dostaliśmy to od wujka TŻta, rozwodnika ok. 50tki. Najlepsze jest to, że ta zastawa jest ponoć jakaś unikatowa i można ją dostać wyłącznie na zamówienie. Także wujaszek myśli, że sprezentował nam gwiazdkę z nieba . Teściowa też jest tym zestawem zachwycona. A ja już myślę, w jakim najciemniejszym kącie upchnąć to brzydactwo, żeby nikt nawet tego nie zobaczył . Co najśmieszniejsze, wujaszek zakupił już drugi zestaw dla młodszego brata TŻta, który nawet jeszcze nie ma w planach się hajtać. Na wypadek gdyby to cudo wykupili ![]() Mam nadzieję, że jak najmniej gości wpadnie na tak durny pomysł z tymi prezentami
|
|
|
|
#4188 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
my dostaliśmy od wuja Męża , starszy gość, wykładowca na uniwersytecie jakimś, takiego słonika stojącego, a na podstawce zegarek, taki typowy radziecki bibelocik ![]() Dałam go do piwnicy do kuchni letniej
|
|
#4189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale najważniejsze, że się postarał, no ![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Audrey: Zdrowiej szybciutko!
|
|
#4190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Doceniam to, że wujaszek miał dobre chęci. A że komplet pójdzie na dno szafy to już druga sprawa
|
|
|
|
|
#4191 |
|
Zakorzenienie
|
audrey witaj w gronie chorujących w czasie miesiąca miodowego na szczęście mi już przechodzi polecam grzane wino
|
#4192 |
|
Zakorzenienie
|
Żonki mam pytanie do was, co tak naprawdę przydało wam się w niezbędniku PMki a z czego w ogóle nie skorzystałyście?
|
|
|
|
#4193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moim gościom użyczałam stoperan nurofen i agrafki sama skorzystałam z pudru chusteczek do higieny intymnej chusteczek nawilżających antyperspirantu bibułek błyszczyka pudru
|
|
#4194 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie omieszkam sprobowac Fablous - super ze sie panienski udal z opowiesci brzmi swietnie!! Na zywo musialo byc jeszcze lepiej Audrey - szkoda ze nie udalo sie wyjechac, juz widzialam Was oczyma wyobrazni podczas sesji zdjeciowej na plazy, ale tatrzanska sesja zapewne tez bedzie Wracaj szybko do zdrowia Goszu - musialo byc genialnie Cytat:
- o czym nie wiedzial i bez dla mnie - zeby nie zepsuc makijazu), nitka i igla przydaly sie gdy TZtowi wypadl guzik z koszuli - mial wkladane na podobnej zasadzie jak spinki, przeszukalismy caly parkiet za guzikiem, a okazalo sie ze wpadl mu w druga strone czyli do koszuli i dopiero rano jak sie rozebral w domu to guzik wypadl bardzo zaluje ze nie mialam zadnej wody mineralnej do ciala, co chwile spryskiwalam sie perfumami, zeby poczuc troche wody na ciele, ale jak to perfumy, nie dawaly radosci na dlugo. Przydala sie cala masa plastrow na stopy i chyba nic wiecej...
|
|
#4195 | |
|
Zakorzenienie
|
widziałam, miala boski warkoczyk
Cytat:
- agrafki - bibułki matujące - puder z pędzlem - mini perfumy - błyszczyk - tic taki ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- u mnie z żenujących prezentów pojawiły się: - bukiet ręczników - w kształcie kwiatów (ale naprawdę beznadziejny) - i druga cudna rzecz - kartka wielkości chyba A3 albo i większa z życzeniami i naszymi zdjęciami bezczelnie sklejonymi w PS.Do tego były to dwa różne zdjęcia z których ktoś nieudolnie zrobił jedno i podciągnął kolory na zielono, normalnie chyba muszę to wam pokazać. - wino - tragiczne, coś ala sofia tylko gorsze, nawet go nie braliśmy na górę do domu |
|
|
|
|
#4196 |
|
Wtajemniczenie
|
audrey, zdechlaku, zdrowiej przynajmniej Ty, bo mi nie przechodzi
kochane PM-ki - odmeldowuję się, za kilka godzin wyjeżdżamy nad morze. Wprawdzie bierzemy lapka, ale nie wiem, czy będę mogła się do niego dopchać a w telefonie potrafię tylko czytaćbuziaczki
|
|
#4197 |
|
Zakorzenienie
|
Jednak prysznic mnie rozbudził trochę więc mała relacja ze ślubu i wesela kuzyna:
Było mega upalnie, a my w nieklimatyzowanym aucie musieliśmy godzinę jechać do kościoła. Tż i moi bracia mieli całe koszule mokre zanim dojechaliśmy. Suknia PMki mi się średnio podobała, ale za to welon był piękny Super to wyglądało.Około 40 minut zajęła Nam droga na salę. Dobrze, że wynajęliśmy pokój w hotelu, w którym było wesele, bo wzięliśmy jeszcze szybki prysznic pomiędzy obiadem a pierwszym tańcem. Jeśli chodzi o salę to była przepiękna, ale przystawki były okropne. Dania ciepłe w porządku. Zespół grał fajnie, ale klimatyzacja na sali nie dawała rady i dopiero pod wieczór impreza się rozkręciła. Były dwie zabawy: opowiadanka jak Młody był mały przebrany za bobasa i kareta. Mój brat odpadł zaraz po oczepinach, bo mało co spał i był bardzo zmęczony. My poszliśmy do pokoju przed godziną 4, a impreza miała się skończyć o 5. Po wymeldowaniu z hotelu mieliśmy jechać do domu, bo nie było poprawin, ale Młodzi Nas zaprosili do domu rodziców Młodej i tam posiedzieliśmy do popołudnia. Przy okazji 12 osób potwierdziło Nam przybycie już nie mogą się doczekać naszego wesela.
|
#4198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nena: Pokaż nam tą cudną kartkę
|
|
#4199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co daje kolosalną sumę...
|
|
#4200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:22.

i rozmiar 34/36 wiec pewnie pojechałabym tylko obejrzeć JA w dobrym stanie
. Pojechałyśmy taksówką do klubu, po drodze zaczepiałam kierowcę, pytałam czy jest żonaty itp
) i erotyczne pisaki do ciała
. Ale namówiłam jednego do pokazania bicepsów, innych do napisania mi życzeń. W ogóle smieszne akcje były z gościami, którzy podbijali do mnie. Welon na głowie ma chyba jakąś magiczną moc bo cho chwila jakiś podchodził i pytał czy jestem tego pewna, jak ma na imię ten szczęściarz a jeden nawet wprost zaproponował że jeśli chcę ostatni raz zaszaleć to jest do dyspozycji
. Ale ogólnie dawno się tak nie wybawiłam!
. Jak dostanę jeszcze część fot od koleżanki to wam wrzucę 

Ślub 27. X. 2012
nadal pamietam kazdy krok ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)