Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-29, 10:18   #1021
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Hejka

patrycjaw1989 02.08 - 4
Sif 22.08 - 24
Lenkii 06.09 - 38
Alex0912 12.11. - 95

ilovesleeping usunełam Cie z odliczanki tak jak chcialas...

ale u mnie ponuro masakra... az nic sie nie chce a tu dzis do pracy bleee a zakwasow po wczorajszym jednak nie mam wiec jeszcze nie jest ze mna tak zle hehe
Stary 2012-07-29, 10:41   #1022
zabulek1
Wtajemniczenie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez tasha2 Pokaż wiadomość
Dziewczyny to juz 7 ma doba po a u mnie nadal gora piersi jest opuchnięta i implanty osadzone wysoko. Juz nawet zaczelam sie zastanawiac ze moze to nie opuchlizna i ze moze to tak ma byc???? Wygladam jakbym miala duże okrągle a mam anatomy....Niestety nie mam aktulnie (i nie bede miala przez najblizsze 4 tyg) aparatu wiec nawet nie mam jak fotki wkleic Gdzies chyba czytałam ,że w metodzie podmiesniowej to norma na początku ale teraz juz sama nie wiem. 7 my dzien anie widac znacznej roznicy w wygladzie piersi w porownaniu z np 3 cim. Tez tak miałyście przy anatomach?
Dziendoberek
Wpadlam sie przywitac w ta ponura niedziele Pogody brak u mnie Zero lata w tym roku
Widze, ze znowu na forum jazda I znowu z dziewczynami od doktorka K Oszalec mozna No ale niewazne , bo przeciez jestesmy na watku MYA i dziewczynki, ktore maja z tym problem napewno maja swoj honor i sobie z tad pojda:hah aha:
Ja naszczescie jestem od doktora, ktory "pakuje w klate ile wlezie", wiec bez obaw moge tu byc:hahah a: AAA i jeszcze jestem blondynka, a to dodatkowa zaleta:ha haha:
Dobra koniec ironii
TASHA kochana , to nie JUZ 7 DOBA, tylko DOPIERO 7 doba Opuchlizna moze utrzymywac sie do 2 miesiecy Spokojnie trzeba poczekac, az cycuszki zaczna dojrzewac, opuchlizna zejdzie, uczucie kamieni na klacie tez CIERPLIWOSCI
Stary 2012-07-29, 11:16   #1023
jooasi
Wtajemniczenie

Tashka no właśnie za Żabulką powtórzę, to jest DOPIERO 7 doba te zmiany które zachodzą ciężko okiem wychwycić jak się cycki codziennie ogląda, dlatego dobre jest robienie zdjęć nawet tylko dla siebie. wtedy zmiany tygodniowe widać wyraźnie przy porównaniu fotek.
na zejście opuchlizny masz jeszcze duuużo czasu, nie martw się tym a cycki wysoko osadzone dadzą Cie piękny efekt w dekoldzie, nie mogą być wyżej niż wynika to z Twojej anatomii bo sutek w odpowiednim miejscu na implancie musi się znaleźć.
Stary 2012-07-29, 11:31   #1024
grazia781
Raczkowanie

Witam was kochane
W wawie pogoda piekna, wczoraj Grazia była z panienkami nad wodą poopalałam się troszke cycunie moje lubią słoneczko i wodę. Dzisiaj siedze w domku bo wczoraj tronie popiłam i trzeba odpoczać. Miłej niedzielki zycze kochane. BUZAIALEK
Stary 2012-07-29, 11:51   #1025
madziullasz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
dziewczynki swiezo po op madziula,milenko wychodziliscie juz?Ty Madzis z tego co pamietam tak czujesz jakis nieprzerwany bol podczas chodzenie klucie,szczypanie itp czy tylko ja mam takie objawy???nie chodzi mi ze raz cos zakluje czy poboli ale o ciagly bol po wyjsciu z domu

andzikus,litealleya ej gdzie sie podziewacie
Trochę już wychodziłam ale raczej byłam dowożona gdzieś gdzie mogłam sobie bezpiecznie posiedzieć. Dziś planujemy większe wyjście do teściów, może sklep jakiś. U mnie z tym bólem tak jakoś dziwnie bo w ciągu dnia praktycznie już prawie nic nie czuję, czasami nie tylko takie prądy przez brodawkę przechodzą albo jak by toś mi mega wielką igłę w środek wbijał ale tłumacze sobie, że po prostu chyba czucie mi wraca w brodawkach, bo już są trochę wrażliwsze niż na początku.
U mnie gorzej z nocami, gdy za dnia sposobem bujanej kołyski trzymając się uda jestem w stanie podnieść się prawie z płaskiego, to w nocy lipa, muszę męża budzić aby mnie podniósł i strasznie mnie rwie szczególnie prawusek. Potem gdy rozchodzę to mija.
Stary 2012-07-29, 11:56   #1026
kasikkk87
Zadomowienie

madzia ale nie czujesz zadnego bolu podczas chodzenia i chodzi mi jak jestes poza domem??te prady tez mam
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 11:59   #1027
madziullasz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Ja mialam dlugo a jak zdejmowalam stanik łapałam cycki zeby nie odpadly
Ja mam podobnie, boję się już chodzić bez stanika bo mam wrażenie, że mi odpadną a w staniczku czuję się jakoś tak bezpieczniej i nawet pas już mi prawie nie przeszkadza.

MAMMA MIA A L E L E J E !!!!!!!!!!!!!!!!!

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

Cytat:
planowalam juz nie brac tab. przeciwbolowych ale chyba choc przy 1 zostanewy dlugo bralyscie przeciwbolowe??????

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

masz okragle??
Dzis przespałam pierwszą noc bez przeciwbólowych ale już od 4 dni brałam tylko przed snem. Ze względu na opuchnięty brzuch i aby odciążyć wątrobę przerzuciłam się na czopki.
Stary 2012-07-29, 11:59   #1028
kasikkk87
Zadomowienie

madzia a jakie mialas wymiary przed???wga wzrost, w biuscie i pod??
Stary 2012-07-29, 12:10   #1029
jooasi
Wtajemniczenie

kasikku słoneczko nie ma się co porównywać do śmigających koleżanek bo tylko dołka złapiesz. ja też ciężko przechodziłam a wokół mnie wszystkie frygały sobie. pierwszy raz wyszłam z domu dopiero po dwóch tygodniach a jak wróciłam myślałam, że zgon zalicze, kamienie w staniki i ból. pierwszy tydzień praktycznie przeleżałam a ja nie z tych co się nad sobą rozczulają, trójke dzieci naturalnie urodziłam i za wyczyn tego nie uważam ani za ból szczególny a cycki mnie zmogły. bedzie dobrze, wszystko minie, nawet tym co trudno mają po max trzech tygodniach odpuszczają dolegliwości i można w miare funkcjonować, choć cycki i majstrowanie przy nich pół roku czułam.

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

madziluasz nad wrocławiem też właśnie chmura się urwała a jeszcze przed chwilą całkiem ładny dzień sie zapowiadał

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

madziluasz nad wrocławiem też właśnie chmura się urwała a jeszcze przed chwilą całkiem ładny dzień sie zapowiadał
Stary 2012-07-29, 12:16   #1030
madziullasz
Raczkowanie

Cytat:
madzia ale nie czujesz zadnego bolu podczas chodzenia i chodzi mi jak jestes poza domem??te prady tez mam
Raczej nie czuję jakiegoś twradnienia biustu przy chodzeniu ale np przy wchodzeniu po schodach to brak mi tchu i kuje mnie w klatce i ciężko mi oddychać ale myślę, że to od pasa.
A wczoraj to umierałam ale przez plecy, spałam tylko 3,5h bo mieliśmy gości a córcia postanowiła rozpocząć dzień o 5 i nie zregenerowałam się wystarczająco. Było za dużo siedzenia a za mało leżenia.

---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

Cytat:
madzia a jakie mialas wymiary przed???wga wzrost, w biuscie i pod??
Właśnie wczoraj starałam się znaleźć post w którym podawałam wymiaru biustu bo nie pamiętam aż szok ale deseczka byłam co możesz sprawdzić w moim abumie. wzrost 162 waga 53kg, wczoraj mąż mnie zmierzył w biuście i wyszło 90 cm.
Ale już łapię fazę, że maleją
Gdy patrzę z góry bo frontalnie w lustrze dalej jest ok.
Lewy już trochę się obniżył jedynie prawy jeszcze górę ma bardziej zaokrągloną.
Stary 2012-07-29, 12:43   #1031
kasikkk87
Zadomowienie

dziewczyny a powiedzcie mi jak to jest z bolem po operacji??
ja jestem 7 dni po i wyobrazam sobie ze bol bedzie rzadziej wystepowal i bedzie mniejszy a wychodzi na to ze jest odwrotnie..hm to przez nerwy ze sie odbudowuja itp?????ze wiecej odczuwam?
Stary 2012-07-29, 12:48   #1032
madziullasz
Raczkowanie

Kasik a jaki masz rozmiar implantów?
Stary 2012-07-29, 12:52   #1033
kasikkk87
Zadomowienie

325 cc hp
Stary 2012-07-29, 13:02   #1034
madziullasz
Raczkowanie

Tak już wiem , pozwoliłam zaglądnąć sobie w Twój album. Wyszły naprawdę ładnie. To anatomy tak?
Zmierzyłam, że pod bisutem mam 73.
Stary 2012-07-29, 13:08   #1035
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madziullasz Pokaż wiadomość
Tak już wiem , pozwoliłam zaglądnąć sobie w Twój album. Wyszły naprawdę ładnie. To anatomy tak?
Zmierzyłam, że pod bisutem mam 73.
ale ja nie dodalam jeszcze fot po
i ma okragle
musialas w inny album zajrzec
Stary 2012-07-29, 13:11   #1036
jooasi
Wtajemniczenie

nie no kasikk ból powinien się zmniejszać każdego dnia, może to być tylko chwilowy dyskomfort przy pozbyciu się tabletek p. bólowych
Stary 2012-07-29, 13:14   #1037
madziullasz
Raczkowanie

Faktycznie to nie był Twój album, już mi się merdają te wszystkie cycunie.
A jak czuje się reszt Twojego ciała po zabiegu? Bo ja teraz nie wyjściowa jestem, zimno mi wylazło na ustach, że ho ho, brzuch ciągle opuchnięty, choć już mniej dalej ie jest mój. Wcinam probiotyki i przynajmniej już mnie nie boli, jem też rapacholin, zawsze wystarczyło to aby uspokoić wnętrzności. Ale teraz ciagle jeszcze jest tam źle. Dziś sylimarol kupię na wątrobę, może pomoże.
Stary 2012-07-29, 13:19   #1038
kasikkk87
Zadomowienie

opuchlizna z brzucha i boku znikla mi dosc szybko ze 3 dni temu ,zoladek moze trroszke boli ale bardzo ograniczam tabsy przeciwbolowe najbardziej wieczorem cos tam czuje, a tab 1 w sumie od dzis zaczealam brac ale tylko w dzien...juz sama sie ze tak powiem w miare ogarniam mysle ze gdyby nie ten bol czasami to powiedzialabym ze jest ok tylko garbie sie strasznie hehhe
Stary 2012-07-29, 13:30   #1039
madziullasz
Raczkowanie

Ja ogólnie mam bardzo słaby żołądek, jakieś nerwy, coś i bum, czasami wyglądam jak dziecko z Etiopii, dochodziło do tego, że bałam się już cokolwiek zjeść, bo zaraz bóle dostawałam ale od jakiś dwóch miesięcy gdy zaczęłam wspomagać się rapacholinem i przeleczyłam pałeczkami było super, brzuch tak płaski aż zapadnięty i wszystkie mięśnie ładnie podkreślone. Naprawdę aż ręce opadają. Mówiłam o tym lekarce w przychodni ale jakoś mnie zbyła.
Stary 2012-07-29, 14:11   #1040
gwendolinka
Zadomowienie

Kurde ja tez mam słaby zoladek i jelita do kolekcji. Ja powinnam testować wszystkie bary budy i restauracje gastronomiczne. Jak cos jest nie-pierwszej świeżości to można być pewnym że akurat MI to zaszkodzi. W sumie bardzo jem ostrożnie... staram się omijać smażone... rzadko jem

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 19:31   #1041
Agatau88
Zakorzenienie

GWEN ale rzadko jesz w ogole czy rzadko jesz smazone?
Dziewczyny ile razy dziennie Wy jecie? glupie pytanie no ale jestem ciekawa
Ja od jutro znowu dieta, chyba teraz autorska
bo juz 8 tyg na jednej diecie bylam, teraz tydzien mialam taki ze po kilka ciastek dziennie:d
ale znajomi z daleka, to imieniny, to miłe spotkanko....nie załuje takie chwile sa magiczne
ale od jutra znowu dietaaa.

Edytowane przez Agatau88
Czas edycji: 2012-07-29 o 19:37
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 19:41   #1042
TUSIA325
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ilovesleeping Pokaż wiadomość
Proszę, to na tej samej zasadzie. Pacjentka tego doktora z pewnością czuje się teraz fajnie Masakra Ale no tak to przecież wątek Myi, więc reszcie będzie wytykać to co sama robi i jej wolno

Proszę o usunięcie mnie z odliczanki
Zgadzam się - tu nie ma sensu być - zmieniłam podpis i dane "dziewczyny" mnie lekceważą - także dziewczyny - nie ma sensu się dostosowywać - ja to zrobiłam wbrew sobie i zostałam mimo to odrzucona- to nie jest miejsce dla dziewczyn, które chcą się czegoś dowiedzieć - to forum 4-5 dziewczyn, które mają zabawę w jakieś zasady - Joasia - jest w porządku - jak już ktoś wcześniej zauważył....ale cóż - albo ktoś wie co to szacunek do drugiego człowieka, albo nie - tutaj tego nie znajdziecie. A z operacji jestem bardzo zadowolona - z resztą efekt widać na zdjęciach także POLECAM -DR WILGUS EUROKLINIKA - WARTO! A co do pozwu - nie ma lekarza, który trafił na 100% zadowolonych Klientek - zawsze się znajdzie ta, której wyjściówka nie pozwala na idealną rekonstrukcje - bo pozew tego dotyczył...
Stary 2012-07-29, 19:46   #1043
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TUSIA325 Pokaż wiadomość
Zgadzam się - tu nie ma sensu być - zmieniłam podpis i dane "dziewczyny" mnie lekceważą - także dziewczyny - nie ma sensu się dostosowywać - ja to zrobiłam wbrew sobie i zostałam mimo to odrzucona- to nie jest miejsce dla dziewczyn, które chcą się czegoś dowiedzieć - to forum 4-5 dziewczyn, które mają zabawę w jakieś zasady - Joasia - jest w porządku - jak już ktoś wcześniej zauważył....ale cóż - albo ktoś wie co to szacunek do drugiego człowieka, albo nie - tutaj tego nie znajdziecie. A z operacji jestem bardzo zadowolona - z resztą efekt widać na zdjęciach także POLECAM -DR WILGUS EUROKLINIKA - WARTO! A co do pozwu - nie ma lekarza, który trafił na 100% zadowolonych Klientek - zawsze się znajdzie ta, której wyjściówka nie pozwala na idealną rekonstrukcje - bo pozew tego dotyczył...
No ale kto Cie lekcewazy? z czym?
Stary 2012-07-29, 20:12   #1044
anika75
Zadomowienie

Witam

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Aniko Trophy jest super fajne, długo w nim śmigać bedziesz, to mój ulubiony stanik, teraz troche w odstawke poszedł bo jedyne co w nim jest na minus to grube ramionka, nie lubie jak mi spod topików wyłażą ale jesienią do niego wracam.
bierz 75C i daj do zmniejszenia obwód albo może sama potrafisz ja mam na swoje 72/92 r.75D bez manipulowania przy obwodzie.

Joasi
, dziękuję . Już sobie zamówiłam.

Widzę, że mała zadymka była

Agatko, ja powiem szczerze, że nie wiem, ile razy dziennie jem. A że bardzo szybko głodnieję, więc jem dość często, na pewno częściej niż 5 razy dziennie, co skutkuje niestety wybębnionym brzuchem i tłustymi boczkami . Każdej wiosny zabieram się za dietę i każdego lata nadal wciągam brzuszysko . Mam nadzieję, że mi teraz cycki zrównoważą proporcje, bo górę mam chudą a od piersi w dół ło matko boska

Kobietki, wrzucę jutro zdjęcia swoich krzywusów, a Wy ocenicie, czy one przypadkiem za nisko nie są, ok? Bo takie wrażenie mam dziwne
A swoją drogą kiedyś pisałam, że mój mąż nic nie wie o tym, że ja tu cyckami świecę, bo by mnie chyba ukatrupił. I wiecie co? Teraz n sam fotografuje i mówi "wrzuć na forum, ciekawe, co dziewczyny o nich myślą" . I jak tu za chłopami nadążyć?

Aj, i przepraszam, że ja tak na krótkie chwilki wpadam, ale nadal ręka i staw mnie bolą, nie mogę zbyt długo trzymać jej w powietrzu. Więc i teraz się zmywam, bo ból już doskwiera

Edytowane przez anika75
Czas edycji: 2012-07-29 o 20:24
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 20:44   #1045
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
GWEN ale rzadko jesz w ogole czy rzadko jesz smazone?
Dziewczyny ile razy dziennie Wy jecie? glupie pytanie no ale jestem ciekawa
Ja od jutro znowu dieta, chyba teraz autorska
bo juz 8 tyg na jednej diecie bylam, teraz tydzien mialam taki ze po kilka ciastek dziennie:d
ale znajomi z daleka, to imieniny, to miłe spotkanko....nie załuje takie chwile sa magiczne
ale od jutra znowu dietaaa.
jak masz diete to optymalna ilosc posilkow to 5,6
ja teraz diety nie mam jem bardzo czesto ale tego ci nie polece hehe

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

dziewczyny ja bylam dzis znowu na spacerku tyle ze dluzszym ale wzielam wczesniej tabletke tak zapobiegawczo i powiem wam ze bylo znosnie bolaalo dalej ale do wytrzymania pytanie tylko czy to tabletka czy po prostu kolejny dzien i lepiej sie czuje?ale dalej codziennie albo i dwa razy dziennie bede spacerowac
Stary 2012-07-29, 21:24   #1046
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
nie o każdym lekarzu pokazują reportaże są w telewizji. A Ciebie jak niby dziewczyny lekceważyly? Odpowiadały na twoje pytania 10 razy o to samo... Forum to nie 4-5 dziewczyn to po 1. po 2. zasady wynikają z prostych rzeczy i mechanizmów które są w internecie. Najwidoczniej nie potrafisz ich zrozumieć.

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

Cytat:
jak masz diete to optymalna ilosc posilkow to 5,6
ja teraz diety nie mam jem bardzo czesto ale tego ci nie polece hehe

-
Ja jem 3 posiłki średnio. Ja się nie odżywiam modelowo.... ale postaram się zmienic. Jestem na diecie "swojej". No można powiedziec że staram się byc na south beach bo to najzdrowsza dieta... powinnam ją tylko przestrzegac jeszcze bardziej restrykcyjnie bo czasami wkrada się jednak ten cukier

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

Cytat:
Piszecie takie idiotyzmy, aż sama sie zastanawiam czy w to wierzycie? Nie mozecie tego pojąć swoim mózgiem że chodzi o to żeby nie pisać w podpisie pełengo nazwiska żeby nie podbijać wyników w wyszukiwarce ,żeby nie kusiło to nieuczciwych uzytkowników tzw spamowców ...i nie napędzać KRYPTOREKLAMY.
do każdego bystrzaka który się wypowiada o jakiejś dyktaturze i "bawieniu sie w zasady"... Niech najpierw sie dwa razy zastanowi nad tym co napisze bo sam sie ośmiesza.

- 18.04.2011 Dr ES

Edytowane przez gwendolinka
Czas edycji: 2012-07-29 o 21:25
Stary 2012-07-29, 21:26   #1047
TUSIA325
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
nie o każdym lekarzu pokazują reportaże są w telewizji. A Ciebie jak niby dziewczyny lekceważyly? Odpowiadały na twoje pytania 10 razy o to samo... Forum to nie 4-5 dziewczyn to po 1. po 2. zasady wynikają z prostych rzeczy i mechanizmów które są w internecie. Najwidoczniej nie potrafisz ich zrozumieć.

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

Ja jem 3 posiłki średnio. Ja się nie odżywiam modelowo.... ale postaram się zmienic. Jestem na diecie "swojej". No można powiedziec że staram się byc na south beach bo to najzdrowsza dieta... powinnam ją tylko przestrzegac jeszcze bardziej restrykcyjnie bo czasami wkrada się jednak ten cukier

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

Piszecie takie idiotyzmy, aż sama sie zastanawiam czy w to wierzycie? Nie mozecie tego pojąć swoim mózgiem że chodzi o to żeby nie pisać w podpisie pełengo nazwiska żeby nie podbijać wyników w wyszukiwarce ,żeby nie kusiło to nieuczciwych uzytkowników tzw spamowców ...i nie napędzać KRYPTOREKLAMY.
do każdego bystrzaka który się wypowiada o jakiejś dyktaturze i "bawieniu sie w zasady"... Niech najpierw sie dwa razy zastanowi nad tym co napisze bo sam sie ośmiesza.
Fakt, nie każdy lekarz ma okazje prowadzić program "Chcę być piękna"... musi być naprawdę dobrym specjalistom - zresztą widać z efektów operacji - jestem zadowolona i nie zepsujesz mojego dobrego samopoczucia swoimi komentarzami - z resztą bezpodstawnymi. Nawet nie wiesz czego pozew dotyczył a się wypowiadasz- człowiek w niewiedzy - komentujący fachowość i rzetelność osoby znajdującej się w I-wszej trójce najlepszych chirurgów plastycznych (operujących biusty) w Polsce, nie zasługuje na uwagę. W tej sytuacji - nie wiem czy powinnaś odpowiadać na pytania zadawane przez świeżo operowane dziewczyny - skoro wypowiadasz się na czyiś temat - nie mając zielonego pojęcia czego dotyczył pozew sądowy - jak możesz doradzać innym dziewczynom, które liczą na twoją pomoc... Z jednej strony oczerniasz w oczach innych lekarza - a z drugiej komentujesz moje zdjęcia- tym samym efekt jego pracy - coś tu nie gra....
Stary 2012-07-29, 21:39   #1048
gwendolinka
Zadomowienie

A dlaczego Ty mi zarzucasz niewiedze? Zreszta co ma odpowiadanie na pytania po operacji lub przed do rekomendowania konkretnych lekarzy. Tego nikt tu nie robił i robić nie bedzie. Chyba Ty nie jesteś dobrze poinformowana... Poza tym, gdzie ja go oczerniam? Stwierdzam fakty. To ze ktoś prowadzi program w TV to dla Ciebie 100% gwarancja jakości ? Aha... Poza tym co myślę o tym lekarzu i jakie jest moje zdanie to pozostanie moją tajemnicą , nigdzie tego nie napisałam i prosilabym Cię abyś nie zmyślała ze go oczerniam (albo zacytowała jak). Nawet gdyby moje zdanie było tak negatywne jak sugerujesz to nie oznacza że nie mogły mu wyjsc ładne piersi... wiec dlaczego miałabym tego nie napisać? W chcę być piękna operował również Sankowski który naszej forumowej koleżance zapewnił taki dekolt że można "pozazdrościć" a i pancjentkę z z zerwana torebką "wypuścił" z gabinetu wmawiając ze nic sie nie dzieje. Proponuję tv oglądać z przymruzeniem oka.

- 18.04.2011 Dr ES

Edytowane przez gwendolinka
Czas edycji: 2012-07-29 o 21:43
Stary 2012-07-29, 21:43   #1049
Agatau88
Zakorzenienie

GWEN
a masz jakis przepis na tę south?
Stary 2012-07-29, 21:50   #1050
rodzynki
Raczkowanie

Witam kochane paniebardzo dawno mnie tutaj nie było ,a widze że jest nowy wątek ale znalzłam,w prawdzie nie wiem co i jak tutaj sie dzieje ,ale postaram sie co nie co zaznajomić buziam wszystkie i gratuluje nowym cycolinkom,ide poczytać

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości