Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie XXVII - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-29, 22:17   #4231
fablous
Zakorzenienie

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

Cytat:
Napisane przez moniq_87 Pokaż wiadomość
Znowuż się spóźniłam, żeby Wam złożyć życzenia, ale mam nadzieję, że śluby były piękne, wesela niezapomniane, goście zadowoleni a mężowie zakochali się w Was na nowo.

Cały ten weekend zdrowiałam po piątkowym panieńskim. A oto moja relacja:

rewelacja! widać, że panieński mega udany

Cytat:
Napisane przez morelka1987 Pokaż wiadomość
Wczoraj byłam na weselu ale jestem bardzo zawiedziona. Teraz jak sama siedze w tym temacie to bardziej krytycznie na to patrzę. Był to slub cywilny na dworze obok pałacyku, w którym było wesele.

Na "+"
Pałac śliczny, pokoje także
jedzenia dużo i było rewelacyjne
mlodzi wyglądali bardzo ładnie
impreza bardzi kulturalna, wiekoszosc ludzi to prezesi, lekarze, adwokaci, nie było nachalnych wujków, pijanych lezących pod stolami

"-"
-niespodzianka od rodziców - zespół grający muzykę bałkańską grali 1,5 h na bębnach, ludzie chwilę tańczyli pozniej zostało może 5 osób, masakra to była
- mlodzi prawei wcale nie tańczyli, Panna młoda siedziała prawie caly czas na zewnątrz ze swoją rodziną, Młody gdzies krążył, przyszli na parkiet o 3 jak już 80 % gosci pojechała lub poszła do pokojów
- DJ robił bardzo dlugie przerwy- 3 piosenki, pół godziny przerwy, bardzo malo tańczyłam był kiepskim wodzirejem, prawie sie nie odzywał, muzyke średnia puszczał
bałkańska muzyka? wtf?
Ja byłam raz na weselu gdzie młodzi w prezencie otrzymali mini recital wokalny jakiegoś słynnego jak się później okazało śpiewaka operowego. Ok, może i to było ciekawe ale tylko kwadrans. A on ponad godzinę śpiewał. Prawie wszyscy wyszli na zewnątrz.

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
a napisałam Wam że miałam mieć w kościele białe goździki i zielony akcent, a wchodzimy a na ołtarzu białe lilie i czerwone goździki????? Do czego mi te czerwone goździki pasowały?
Czerwone? No to ładnie musiałaś być zła. Na szczęście to tylko szczegół
Ja w tym tyg muszę się wybrać do mojej dekoratorki i florystyki w jednym żeby ustalić koncepcję dekoracji. Wiem na pewno, że chcę wyłącznie jasne kwiaty.

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 22:21   #4232
a u d r e y
Wtajemniczenie

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

No poszłam do piczki i jej mowię, a ona mi że goździki białe przyszły brzydkie a ja na to HELOOOOOŁLŁŁ??? A telefon po co zostawiłam? Chyba nie po to żeby sobie Pani na ścianie w ramce powiesiła
no ale co zrobię? jak weszłam do kościoła to myślę WTF???? ale potem strumyk, pozytywne myślenie i było ok
Stary 2012-07-29, 22:21   #4233
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Znowuż się spóźniłam, żeby Wam złożyć życzenia, ale mam nadzieję, że śluby były piękne, wesela niezapomniane, goście zadowoleni a mężowie zakochali się w Was na nowo.

Cały ten weekend zdrowiałam po piątkowym panieńskim. A oto moja relacja:

Wieczór panieński miała zorganizować moja siostra, która jest świadkową i moja koleżanka, z którą się świetnie bawię i dogaduję,
nazwijmy ją druhną (choć druhen mieć nie będę). Z druhną pracuję w jednej firmie, zatem wczoraj w pracy dałam jej klucze, poszłam do jednej koleżanki się szykować i na 19 miałyśmy się zjawić. Ubrałam się w białą miniówę bo ja miałam być na biało. Miniówa pożyczona, kupiłam do niej majciochy ściągające i czułam się jak milion bagsów , jak mówił mój Sławek - szprycha One miały być na czarno. Mąż tej koleżanki nas odwoził i po drodze mi się przypomniało, że mogłam sobie kupić soczewki na ten wieczór. Ona wysiadła a mnie jej mąż podwiózł do galerii, tam kupiłam i załóżyłam od razu soczewki i przyjechalam do siebie. Powiem Wam, że miałam ogromny stres jak wchodzilam do mieszkania. Drzwi były uchylone i na klamce wisiały rogi z przyczepionym welonem. Pozwoliły mi wejśc gdy go ubrałam. Ponieważ przyszłam jakies pół godziny później niż planowana 19 na wejsćie dostałam karniaka. Powiem Wam, ze ogromnie się ucieszyłam gdy je wszystkie zobaczyłam, było nas razem ze mną 13, a jeszcze jedna koleżanka miała dojść później w klubie. W pokoju było mnóstwo toreb (jak się potem okazało z moimi prezentami) balonów z zadaniami. TZ kilka dni temu dostał pytania i miał odpowiedzieć a ja miałam zgadywać co on powiedział. Pytań było 30 i trudno mi powiedzieć na ile się pomyliłam, ale w mniejszości się myliłam. Niektóre co ciekawsze pytania: Uwielbiam kiedy moniq_87...(ma orgazm); Kto najczęściej zaczyna kłótnie? (teściowa);Było 12 zestawów po 3 pytania. Jeśli dobrze odpowiedzialam to losowałam nagrodę, jeśli źle to losowałam gadżet, ale mialam też karę, Raz miałam wypić pełny kieliszek (ale taki wielki, nie 50), a nastęnym razem miałam wyjść na balkon i krzyknąć jak najgłośniej "Kocham Cię Sławku". Miałam tez takie fajowskie okulary, które miały naklejone oczy i nic przez nie nie widziałam. Miałam pójść do kuchni gdzie miałam przygotować sałatkę z podanych tam składników. Miałam sama zgadnąć jakie tam są składniki, sama z zakrytymi oczami pokroić je i przyprawić. Po papryce, pomidorze i oliwkach odgadłam, że mam zrrobić salatkę grecką, ale oburzyłam się na zrobienie sosu z torebki, za co dostałam brawa Generalnie sałatka wyszla bardzo smaczna, jednak w międzyczasie pojawił się pizzaman, który odwrócił uwagę ich żołądków od mojej sałatki. Kolejnym zadaniem było zrobienie sobie tortu, w kuchni był przygotowany biszkopt, krem, marcepan różowy i czerwony, płatki migdałów, polewa czakoladowa. Na zdjęciach zobaczycie efekt końcowy. Miałam też z zakrytymi oczami odgadywać po zapachu kolejne przyprawy, problemem był jałowiec, oraz rozmaryn i kminek, które pomyliłam ze sobą. Potem jeszcze dziewczyny wysypały mi ten jałowiec i miałam go pozamiatać - w rękawicach bokserskich. Najtrudniejsze zadanie - wiązanie krawata. Miałam z tym ogromny problem, ponieważ TZ sam wiąże sobie krawat, dlatego pomimo tego, że mialam od niech wskazówki, to nie potrafiłam sobie poradzić Ale to chyba nie stanowi jakiejś dużej wady na mojej osobie, gdyż koniec końców otrzymalam Certyfikat Przyszłej Żony. Każda z dziewczyn
podpisała się jako członek komisji i jestem teraz pełnoprawną gospochą Potem pojechałyśmy do klubu, gdzie miałyśmy wynajetą lożę. Tam już szła wódeczka i soczek, ale jeszcze po drodze w aucie sączyłyśmy (delikatnie mówiąc) wódkę z pepsi w związku z czym dość szybko traciłyśmy dobre samopoczucie. Ale bawiłam się świetnie, moja przyszła szwagierka na moją prośbę zadedykowała mi moje ulubione aktualnie Tche tchere re tche Uważam, że to był idealny dla mnie panieński, może odrobinę żałuję, że zbyt zybko się skończył (ok 3 nad ranem byłam w domu). Moje dziewczyny spisały się bosko i będę ten wieczór długo i naprawdę dobrze wspominała!!!
No to musiałabyć świetna impreza
Stary 2012-07-29, 22:27   #4234
morelka1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość

bałkańska muzyka? wtf?
Ja byłam raz na weselu gdzie młodzi w prezencie otrzymali mini recital wokalny jakiegoś słynnego jak się później okazało śpiewaka operowego. Ok, może i to było ciekawe ale tylko kwadrans. A on ponad godzinę śpiewał. Prawie wszyscy wyszli na zewnątrz.

cos takiego http://www.youtube.com/watch?v=bzUw_oe1Nxs
Stary 2012-07-29, 22:30   #4235
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 22:31   #4236
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
ej weś... jes klimat c'nie?
Stary 2012-07-29, 22:33   #4237
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
ej weś... jes klimat c'nie?
jak trza

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-07-29, 22:33   #4238
fablous
Zakorzenienie

Cytat:

Stary 2012-07-29, 22:33   #4239
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
O ja pierd$#e
Stary 2012-07-29, 22:37   #4240
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
jak trza
Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
O ja pierd$#e
ft ft ft ft fristajlooo
łaka maka tam tadu tariruriram...

Stary 2012-07-29, 22:40   #4241
morelka1987
Zadomowienie

Szczerze to to nagranie jeszcze ujdzie w prównaniu z tym co wczoraj słyszły me uszy

http://www.youtube.com/watch?v=Cix8w...feature=relmfu
to też grali i nawet to znałam :P

Edytowane przez morelka1987
Czas edycji: 2012-07-29 o 22:41
morelka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 22:46   #4242
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
ft ft ft ft fristajlooo

poplakalam sie

az TZ porzucil PS3 i przybiegl zapytac co to i czy sie dobrze czuje

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

nie moge przestac

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 22:49   #4243
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość

poplakalam sie

az TZ porzucil PS3 i przybiegl zapytac co to i czy sie dobrze czuje

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

nie moge przestac

Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 22:54   #4244
ladystar
Zakorzenienie

wrzucilam ogloszenie, ze poszukuje fotografa na sesje slubna (tak Kuku - zdjecie, ktore wrzucilas na fb "pictures for free" dalo mi do myslenia ) i... dostalam kilka odpowiedzi w tym jedno bardzo ciekawe: cena niezla, fotograf przesyla portfolio, a tam same akty. Bardzo ladne... ale mimo wszystko jest chyba jakas roznica czy sie myle?

Stary 2012-07-29, 22:54   #4245
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
ft ft ft ft fristajlooo

od 0:42 dzwonek w telefonie mojego TŻta

Edytowane przez fablous
Czas edycji: 2012-07-29 o 22:55
Stary 2012-07-29, 22:57   #4246
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
wrzucilam ogloszenie, ze poszukuje fotografa na sesje slubna (tak Kuku - zdjecie, ktore wrzucilas na fb "pictures for free" dalo mi do myslenia ) i... dostalam kilka odpowiedzi w tym jedno bardzo ciekawe: cena niezla, fotograf przesyla portfolio, a tam same akty. Bardzo ladne... ale mimo wszystko jest chyba jakas roznica czy sie myle?

No różnica Pewnie te akty w "studio" a plener rządzi się swoimi prawami, jak foto w gościele, na sali, przy ciemnych pomieszczeniach lub złym oświetleniu sali

Ja stwierdziłam, że uszczęśliwam ludzi za pół darmo

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-07-29, 22:59   #4247
NightButterflyVIP
Rozeznanie

audrey ja to już nawet się bujać zaczęłam do tego ft ft ft ft freestajlooo

Cytat:
Wieczór panieński miała zorganizować moja siostra, która jest świadkową i moja koleżanka, z którą się świetnie bawię i dogaduję,
nazwijmy ją druhną (choć druhen mieć nie będę). Z druhną pracuję w jednej firmie, zatem wczoraj w pracy dałam jej klucze, poszłam do jednej koleżanki się szykować i na 19 miałyśmy się zjawić. Ubrałam się w białą miniówę bo ja miałam być na biało. Miniówa pożyczona, kupiłam do niej majciochy ściągające i czułam się jak milion bagsów , jak mówił mój Sławek - szprycha One miały być na czarno. Mąż tej koleżanki nas odwoził i po drodze mi się przypomniało, że mogłam sobie kupić soczewki na ten wieczór. Ona wysiadła a mnie jej mąż podwiózł do galerii, tam kupiłam i załóżyłam od razu soczewki i przyjechalam do siebie. Powiem Wam, że miałam ogromny stres jak wchodzilam do mieszkania. Drzwi były uchylone i na klamce wisiały rogi z przyczepionym welonem. Pozwoliły mi wejśc gdy go ubrałam. Ponieważ przyszłam jakies pół godziny później niż planowana 19 na wejsćie dostałam karniaka. Powiem Wam, ze ogromnie się ucieszyłam gdy je wszystkie zobaczyłam, było nas razem ze mną 13, a jeszcze jedna koleżanka miała dojść później w klubie. W pokoju było mnóstwo toreb (jak się potem okazało z moimi prezentami) balonów z zadaniami. TZ kilka dni temu dostał pytania i miał odpowiedzieć a ja miałam zgadywać co on powiedział. Pytań było 30 i trudno mi powiedzieć na ile się pomyliłam, ale w mniejszości się myliłam. Niektóre co ciekawsze pytania: Uwielbiam kiedy moniq_87...(ma orgazm); Kto najczęściej zaczyna kłótnie? (teściowa);Było 12 zestawów po 3 pytania. Jeśli dobrze odpowiedzialam to losowałam nagrodę, jeśli źle to losowałam gadżet, ale mialam też karę, Raz miałam wypić pełny kieliszek (ale taki wielki, nie 50), a nastęnym razem miałam wyjść na balkon i krzyknąć jak najgłośniej "Kocham Cię Sławku". Miałam tez takie fajowskie okulary, które miały naklejone oczy i nic przez nie nie widziałam. Miałam pójść do kuchni gdzie miałam przygotować sałatkę z podanych tam składników. Miałam sama zgadnąć jakie tam są składniki, sama z zakrytymi oczami pokroić je i przyprawić. Po papryce, pomidorze i oliwkach odgadłam, że mam zrrobić salatkę grecką, ale oburzyłam się na zrobienie sosu z torebki, za co dostałam brawa Generalnie sałatka wyszla bardzo smaczna, jednak w międzyczasie pojawił się pizzaman, który odwrócił uwagę ich żołądków od mojej sałatki. Kolejnym zadaniem było zrobienie sobie tortu, w kuchni był przygotowany biszkopt, krem, marcepan różowy i czerwony, płatki migdałów, polewa czakoladowa. Na zdjęciach zobaczycie efekt końcowy. Miałam też z zakrytymi oczami odgadywać po zapachu kolejne przyprawy, problemem był jałowiec, oraz rozmaryn i kminek, które pomyliłam ze sobą. Potem jeszcze dziewczyny wysypały mi ten jałowiec i miałam go pozamiatać - w rękawicach bokserskich. Najtrudniejsze zadanie - wiązanie krawata. Miałam z tym ogromny problem, ponieważ TZ sam wiąże sobie krawat, dlatego pomimo tego, że mialam od niech wskazówki, to nie potrafiłam sobie poradzić Ale to chyba nie stanowi jakiejś dużej wady na mojej osobie, gdyż koniec końców otrzymalam Certyfikat Przyszłej Żony. Każda z dziewczyn
podpisała się jako członek komisji i jestem teraz pełnoprawną gospochą Potem pojechałyśmy do klubu, gdzie miałyśmy wynajetą lożę. Tam już szła wódeczka i soczek, ale jeszcze po drodze w aucie sączyłyśmy (delikatnie mówiąc) wódkę z pepsi w związku z czym dość szybko traciłyśmy dobre samopoczucie. Ale bawiłam się świetnie, moja przyszła szwagierka na moją prośbę zadedykowała mi moje ulubione aktualnie Tche tchere re tche Uważam, że to był idealny dla mnie panieński, może odrobinę żałuję, że zbyt zybko się skończył (ok 3 nad ranem byłam w domu). Moje dziewczyny spisały się bosko i będę ten wieczór długo i naprawdę dobrze wspominała!!!

Ojjj świetnie Ci to dziewczyny zorganizowały
A TŻ ostro pojechał z tym orgazmem!!!! Aż zapytałam Mojego TŻta co by odpowiedział to mówi "jak Narzeczona mnie czule całuje"

Cytat:
a napisałam Wam że miałam mieć w kościele białe goździki i zielony akcent, a wchodzimy a na ołtarzu białe lilie i czerwone goździki????? Do czego mi te czerwone goździki pasowały?
ja pindzielę....ostro....
Stary 2012-07-29, 23:03   #4248
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
No różnica Pewnie te akty w "studio" a plener rządzi się swoimi prawami, jak foto w gościele, na sali, przy ciemnych pomieszczeniach lub złym oświetleniu sali

Ja stwierdziłam, że uszczęśliwam ludzi za pół darmo
To ja bym chciala zebys mnie tez uszczesliwila

czemu Wy wszystkie zdolne mieszkacie tak daleko

Stary 2012-07-29, 23:04   #4249
marylka80
Zadomowienie

Ehhh...czemu te weekendy tak szybko sie koncza....buuu....tak jeszcze jeden dzien by sie sprzydal wolnego robilam dzis sesje z brzuszkiem w studio, ale sie usmialismy mamy spora ilosc smiesznych fotek

Cytat:
Muszę się wam pochwalić, że dostaliśmy pierwszy ślubny prezent. Paskudny komplet talerzy i półmisków . Dostaliśmy to od wujka TŻta, rozwodnika ok. 50tki. Najlepsze jest to, że ta zastawa jest ponoć jakaś unikatowa i można ją dostać wyłącznie na zamówienie. Także wujaszek myśli, że sprezentował nam gwiazdkę z nieba . Teściowa też jest tym zestawem zachwycona. A ja już myślę, w jakim najciemniejszym kącie upchnąć to brzydactwo, żeby nikt nawet tego nie zobaczył . Co najśmieszniejsze, wujaszek zakupił już drugi zestaw dla młodszego brata TŻta, który nawet jeszcze nie ma w planach się hajtać. Na wypadek gdyby to cudo wykupili
Mam nadzieję, że jak najmniej gości wpadnie na tak durny pomysł z tymi prezentami
dawaj fotki tej zastawy, moze wcale nie jest taka zla, teraz wraca w mode styl vintage, moze akurat bedzie ok

Cytat:
Muszę Wam powiedzieć, że miło mi się ogląda zdj Chatki na fb, ale chyba nie chcialabym, żeby jakaś koleżanka wrzuciła tyle zdj. z mojego ślubu... Dlatego warto sobie włączyć akceptowanie.
No tez je widzialam, no ja to juz wiecie ze zrobilam awanture takiemu jednemu szybkiemu bilowi za to ze moja fotke puscil w obieg, no ale juz sobie to wyjasnilismy wiec jest ok. Ale bylo ostro

Audrey
- widzialam fotki na poczcie Slicznie wygladaliscie, no i pomysl z fotobudka genialny

Paulinka
- piekne fotki i relacja

Melody - daj sobie troszke czasu, przemysl wszystko na spokojnie, mysle ze nie jest to powod do podejmowania jakichs drastycznych krokow ale zupelnie rozumiem twoje rozzalenie.
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-29, 23:08   #4250
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
To ja bym chciala zebys mnie tez uszczesliwila

czemu Wy wszystkie zdolne mieszkacie tak daleko
długi weekend sierpniowy mamy zamiar spędzić w Pradze, a ja TŻ ciągnę też do KRK ( bo się tak złożyło, że nigdy w Krk nie byłam )

Wawa nie jest daleko A jaka ładna i pusta teraz

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość

Ehhh...czemu te weekendy tak szybko sie koncza....buuu....tak jeszcze jeden dzien by sie sprzydal wolnego robilam dzis sesje z brzuszkiem w studio, ale sie usmialismy mamy spora ilosc smiesznych fotek
Czekam na efekty!

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-07-29, 23:24   #4251
ona8686
Zakorzenienie

Sobotnim PM wszystkiego dobrego, dużo szczescia i spełnienia marzen

Weekend był bardzo intensywny, w sobote rano zaliczylismy giełde kwiatową, kupilismy to co trzeba, a potem w mieszkaniu rozpoczeło sie montowanie blatu kuchennego, wycinanie, kurzenie i jeszcze wiercenie, sprzatalismy do późna. Całe szczescie juz blizej końca
A dzis praktycznie powtórka z rozrywki, tyle co moglismy sie jedynie wyspac.

_Paulinka_ piekna relacja, szkoda, ze nie widziałam fot, ale na pewno slicznie wygladałas

Przemknęły mi tez butki, bardzo ładne a z klamerkami beda jeszcze cudniej wygladac.

magdalennne sliczna sukienka

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 00:10   #4252
Cierpliwosc
Zadomowienie

Wróciłam i widzę, że teraz sobie ponadrabiam

Ale Wam zazdroszczę tego urządzania się, my dziś bylismy kolejne mieszkanie oglądać....niektórzy jak widać po prostu chcą zarobić, ech szkoda gadać..
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 06:38   #4253
niusia_87
Zakorzenienie

Nie ma jak się umawiać z mamą na n5:30 RANO
Nie wierzyli, że przyjadę, mąż TEŻ nie wierzył, nawet do pracy kazał się zawieść
CO ZA NIEDOWIARKI

---------- Dopisano o 06:08 ---------- Poprzedni post napisano o 06:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
Wróciłam i widzę, że teraz sobie ponadrabiam

Ale Wam zazdroszczę tego urządzania się, my dziś bylismy kolejne mieszkanie oglądać....niektórzy jak widać po prostu chcą zarobić, ech szkoda gadać..
wytrwałości
Myśmy długo szukali, a w tym gdzie mieszkamy, to na pradwę przez przypadek, TŻ tak z głupoty zadzwonił, trochę tak. W dniu kiedy oglądaliśmy, to byliśmy na mieszkaniu obejrzeć jeszcze raz, byliśmy na 99% pewni, że je kupimy, dziwne było dla nas, że pokazywali nam go tylko wieczorem, uparliśmy się, że chcemy je widzieć w dzień i wyszło szydło zworka... Zniesmaczeni i zrezygnowani pojechaliśmy na to następne... Cena ta sama, a wszystko większe i dużo dużo lepszym stanie

---------- Dopisano o 06:19 ---------- Poprzedni post napisano o 06:08 ----------

i ta moja mama śpi dalej...
nadrobię sobie Was, zobaczymy, ile zdążę poczytać i podopisywać na bieżąco

---------- Dopisano o 06:20 ---------- Poprzedni post napisano o 06:19 ----------

Cytat:
Aaaaaa! Mój Tż ubrany od stóp do głów. Kupił garnitur, koszulę, buty, muchę i pas Jestem przeszczęśliwa z tego powodu. I oczywiście tak po męsku w I sklepie do jakiego trafiliśmy kupił (oczywiście później obeszliśmy pół miasta i dopiero wróciliśmy upewniając się w wyborze).
skąd ja to znam

Cytat:
Looknęłam na pocztę i zakochałam się w Twoim bukiecie:lov e:

---------- Dopisano o 06:22 ---------- Poprzedni post napisano o 06:20 ----------

Cytat:
Zbieram się, bo za chwilę jedziemy na koncert, tzn. w zasadzie na festiwal reggae, wreszcie sobie poskaczę
Do Wodzisławia

---------- Dopisano o 06:23 ---------- Poprzedni post napisano o 06:22 ----------

Cytat:
Napisane przez paulinak18 Pokaż wiadomość
A poza tym chciałam się Wam pochwalić moją biżuterią odebrałąm ją wczoraj bo taka jedna kobieta robi ją na zamówienie Miałam zapłacić za komplet 90 zł, ale z racji że czekałam na nią ponad miesiąc dała mi rabat i zapłaciłam tylko 50zł A że wiem że lubicie oglądać foteczki to wrzucam jeszcze moje koszyczki do łazienek- już prawie kompletne Wkład materiałowy sama uszyłam:brzydal :

fajne

---------- Dopisano o 06:26 ---------- Poprzedni post napisano o 06:23 ----------

Cytat:
Gdzie Kicia? Kiciu, wracaj! Mów jak u Chatki było!
Strasznie mi się podoba, jak ktoś o kogoś pyta i następny post od poszukiwanej osoby

---------- Dopisano o 06:28 ---------- Poprzedni post napisano o 06:26 ----------

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
Kiciu - dziękujemy za relację ze ślubu Chatki
dołączam się

---------- Dopisano o 06:30 ---------- Poprzedni post napisano o 06:28 ----------

Cytat:
Hej
A ja dziś byłam na zakupach...kupiłam sukienkę na poprawiny w Mohito i kolczyki do niej
Właśnie taką chciałam zwiewną,delikatną i z klasą a co się nalatałam to nalatałam Wklejam zdjęcia,szpic to tył sukienki a kokardka przód
Te kolczyki https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1343501459 zanim je otwarłam i były takie maluśkie, to pomyślałam, że to bolerko jakie było moje zdziwienie, gdy się otworzyło duże zdjęcie :banan:

---------- Dopisano o 06:36 ---------- Poprzedni post napisano o 06:30 ----------

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Ale mam nerwa na TZ... ale to jutro albo pozniej Wam opowiem.. mam ochote mu strzelic z

nawiasem pojechal na kawalerski....

a ja chyba pojade na impreze... nie mam kierowcy.. trudno z tym, moge nie pic i prowadzic ale chyba musze gdzies wyjsc bo nie wytrzymam w domu....
przeczytałam wczoraj na poczcie, dzisiaj jeszcze nie zaglądałam
a lanie TŻ się należy i to wielki

Cytat:
U nas też się strasznie błyska i grzmi
wczoraj poszliśmy na 16:30 do jednego z kościołów, a że jest remont to msze są w kaplicy i stoi się na dworze (o czym nie wiedzieliśmy) padało i padało i powiedzieliśmy, że mamy gdzieś taką msze i dla nas to nie msza, taka pod drzewem. Szukaliśmy w necie w komórkowcu, gdzie jest na 17:00 z racji wakacji wiezorne msze się zmieniają i nigdzie w okolicy nie było
zmieniliśmy plany tzn kolejność i poszliśmy na 19:00 a co

---------- Dopisano o 06:38 ---------- Poprzedni post napisano o 06:36 ----------

Cytat:
Napisane przez wensday21 Pokaż wiadomość
mój mąż ząbkuje i to wcale nie ejst smieszne.był na pogotowiu bo od 4 dni ma gorączke po 39 st i babka powiedziała że wyrzynają mu sie 8 i że ma w jednym stan zapalny zapisała antybotyki i tyle.a teraz ma znowu 39,4 i sie meczy strasznie ja już nie wiem co robicmówiła ze jak nie przejdzie to w pon do lekarza
maskara
biedny , ucałuj go

Edytowane przez niusia_87
Czas edycji: 2012-07-30 o 06:03
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 06:53   #4254
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Ja dziś idę do dentysty,trzeba się w końcu zabrać za te zęby
Brzuch mnie boli bo mam dostać @,znajoma mi powiedziała,że nie mam iść jak mam dostać okres,ale ona od września jedzie na wakacje,a ja to kiedyś muszę zrobić,najlepiej jak najszybciej...

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 07:26   #4255
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość
Został tydzień... a właściwie już 6 dni. Nie wierzę że to się dzieje naprawdę
uszczypnąć?
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 07:48   #4256
Anulka_p
Zakorzenienie

Przeleciałam was pobieżnie, ale mam nadzieję, że wybaczycie to świeżo upieczonej żonie

Postaram się w środę napisać dla was relację z tego dnia, a na razie napiszę tylko, że jestem prze szczęśliwa. Od soboty uśmiech (nawet w nocy) nie schodzi mi z twarzy

Anulka_p jest teraz Anulką_r i jest to coś na co czekała i do czego przygotowywała się długo, a kiedy nadeszło uszczęśliwiło ją tak jak jeszcze nic nigdy wcześniej
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 08:16   #4257
magdalennne
Wtajemniczenie

Witam

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
kochane PM-ki - odmeldowuję się, za kilka godzin wyjeżdżamy nad morze. Wprawdzie bierzemy lapka, ale nie wiem, czy będę mogła się do niego dopchać a w telefonie potrafię tylko czytać
Udanego urlopu życzę Oby pogoda dopisała

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
Tylko, że to, że on nie przyjdzie to nasza decyzja Chcemy naszego, a raczej mojego kolegę (ten z kościoła strasznie wyje). I księciu się zgodził pod warunkiem, że parafialnemu też zapłacimy...
I tak się napędza ślubny biznes...

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
Dla mnie też W mojej poprzedniej parafii jak młodzi zapytali ile na ofiarę to im ksiądz powiedział "No poprzedni dali 1200 to chyba ich przebijecie??" Padłam jak to usłyszałam!
Tak jasne i w końcu po 10tyś będzie zbierał... A księża to powinni być wzorem, a nie takie pazerstwo

Cytat:
Wrócił biega koło mnie jak poparzony.
chyba ma moralniaka jak mnie zobaczyl ze szklistymi oczami i wypiekami na twarzy od temperatury przyniósł mi apap i chłodny kompres
A może nie wiedział jak ma się tobą zajmować i pobiegł do mamy się dowiedzieć?

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
nam sie zwróciła 1/3 pełnych kosztów czyli koszt pierwszego dnia tzn tego co daliśmy właścicielowi sali w piątek
Ja myślę, że u nas nawet tyle się nie zwróci... Ale co tam, grunt, żeby wspominać z radością ten dzień

Cytat:
Dlatego ja mam akceptację.

Ja nie wiem kim jest ta dziewczyna dla Chatki, ale osobiście bym nie chciała, żeby ktoś wstawiał tyle zdjęć z mojego ślubu ( i nawet nie był na zdjęciu)
Jak się włącza tą akceptację? Nie jestem miłośniczką fb i nawet nie wiedziałam, że jest coś takiego

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Postaram się w środę napisać dla was relację z tego dnia, a na razie napiszę tylko, że jestem prze szczęśliwa. Od soboty uśmiech (nawet w nocy) nie schodzi mi z twarzy

Anulka_p jest teraz Anulką_r i jest to coś na co czekała i do czego przygotowywała się długo, a kiedy nadeszło uszczęśliwiło ją tak jak jeszcze nic nigdy wcześniej
Cieszę się, że wszystko się udało Czekam na relację i fotki jakieś
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 08:19   #4258
kindziulindzia
Zakorzenienie

Hejka picze

rodzice wrócili z urlopu i znowu jest powtórka z rozrywki
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 08:24   #4259
nena1984
Zakorzenienie

jeszcze 5 dni roboczych i MIESIĄC wolnego

Cytat:
W kwestii "nieudanych" prezentów, TŻta siostra dwa lata temu dostała w jednej z kopert pocięte gazety
no to ładnie
u nas pustych nie było, ale zdarzyła się jedna z 50 zł. Nie wiem od kogo, bo wyjmowaliśmy pieniądze z kartek nie czytając kto się podpisał. Z ciekawszych kopert - zdarzyła się koperta ze złotą monetą, a druga z dolarami - to akurat wiedzieliśmy od kogo, bo zamiast kartki z życzeniami była dołożona moneta piso z Filipin (nasz kolega był tam pół roku wcześniej)

Cytat:
Muszę Wam powiedzieć, że miło mi się ogląda zdj Chatki na fb, ale chyba nie chcialabym, żeby jakaś koleżanka wrzuciła tyle zdj. z mojego ślubu... Dlatego warto sobie włączyć akceptowanie.
a co ja miałam powiedzieć, kiedy kumpel następnego dnia po weselu wrzucił nasze zdjęcie z 5 nad ranem, kiedy po całodziennym upale i nocnym zmęczeniu wyglądam jak idź stąd i nie wracaj

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 08:26   #4260
moniq_87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Super, gratulacje!

Dzięki Wam za miłe słowa. Ja się mega ciesze z tego panieńskiego, że wyszło tak jak marzyłam. Mam nadzieję, że ślub też wyjdzie tak jak marzę Tylko trochę się martwię TZ, bo on jest taki wybredny, że żeby mu się spodobał kawalerski, to świadek będzie się musiał trochę nagimnastykować. Ale to nie mój problem.

Zaręczyny 05. listopada 2011

Razem od 01. stycznia 2006
moniq_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości