|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz
Cytat:
![]() Ale mam nadzieje,ze nie bedzie nigdy takiej potrzeby. Musimy sobie radzic sami.
Nasz Wielki Dzień- 22.09.2007 Nasza Miłość Sebastianek- 02.01.2010 Edytowane przez blonde_hair Czas edycji: 2012-07-29 o 21:53 |
|
|
|
|
#692 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
i nas tez przestala do siebie zapraszac wiec .......... smutno....ale mam nadzieje ze bedzie juz lepiej bo wczoraj mnie przeprosila ze mnie tak "zaniedbala"
|
|||
|
|
|
#693 | |
|
Zakorzenienie
|
nie , predzej niedrozne kanaliki . Cytat:
blonde - to faktycznie musialo byc ci ciezko kurcze sami od poczatku nie mialas pomocy w mamie , naprawde podziwiam Wrocilismy od rodzicow , maly zaraz dostanie mleczko i jedzziemy na lody
|
|
|
#694 |
|
Zakorzenienie
|
Kotku to kiedy zaczynamy??
![]() Zabcia mój brat to miał i musieli mu przetykac i to 3 razy bo dopiero wtedy się udało. Ale to juz ostatecznośc więc pewnie małemu przejdzie szybciej. |
|
|
|
#695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj brat tez mial przetykane wlasnie. Mam nadzieje ze obejdzie sie bez zabiegu. Narazie mam mu masowac oczko , robic cieple obklady i jeszcze sprobuje swoim mlekiem przemywac .. Jak to nie pomoze to wtedy pewnie bedziemy dzialac z kroplami a przetykanie to ostatecznosc.
|
|
|
#696 |
|
Zakorzenienie
|
Oby pomogły te sposoby, bo szkoda aby mały cierpiał.
|
|
|
|
#697 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki , tez mam taka nadzieje
![]() Na necie niby pisze ze to dziecka nie boli , ale i tak serce sie kraje jak mu to oczko ropa zachodzi. Zobaczymy jak bedzie tej nocy jak narazie jest lepiej.
|
|
#698 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
Cytat:
![]() A ja marzyłam o prostych ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
#699 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
I znowu poniedziałek... a fe... |
|
|
|
#700 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#701 |
|
Zakorzenienie
|
Co??????? Jak to? Dlaczego?
Ja dziś ledwo się z łóżka wykaraskałam... Wczoraj troszkę winka wypiłam, bo miałam imieniny (teoretycznie nie obchodzę, ale każda okazja na posiadówkę dobra i chyba dlatego mi było tak ciężko wstać...
|
|
|
|
#702 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no lekko nie bylo, ale sami sie na to zdecydowalismy . Najwazniejsze to miec wsparcie w drugiej osobie, choc nie ukrywam,ze poczatkowo bylo troche zgrzytow![]() Cytat:
Zeby te zabiegi pomogłyja tez, ja tez Cytat:
Dzien dobry ![]() Syn w zlobku,ja zrobiłam sobie sniadanie i wracam do lozka
|
|
#703 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc,
przepraszam ale nie jestem w stanie Was nadrobic, wrocilismy wczoraj bardzo pozno z raftow i dzisiaj padam na leb... :-( Co mnie ominelo??? |
|
|
|
#704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale Ci fajnie, że wracasz do łóżka...ja jestem mega śpiąca...
Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2012-07-30 o 08:58 |
|
|
|
|
#705 |
|
Zakorzenienie
|
Też się witam w poniedziałek, mam nadzieję że w tym tygodniu jakaś bardziej rozmowna będę...... przyznam, że podczytywałam Was przez tel od piątku co bardzo ucieszyło mojego męża "jak to miło posiedzieć w Twoim towarzystwie, a nie Ty ciągle przed komupterem"
![]() Wiem, że miałam Tomalince, Żabci i Stokrotce chyba coś napisać, ale zupełnie nie pamiętam co..... Onyks miałam napisać, że ten zabieg prostowania rewelacja Kotkowi, że super sprawozdanie napisała No i pewnie komuś jeszcze, ale zupełnie nie pamiętam komu co........ Strong do przeglądu tygodnia możesz teraz w każdy poniedziałek wpisać mi szkołę rodzenia - dziś zaczynamy ![]() No to miłego poniedziałku wszystkim witam się w........ 30tc ![]() ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- A i Butter, Tobie miałam napisać, że chcę Ci na tego FB zdjęcia wrzucić, ale zupełnie nie wiem jak to zrobić, żeby na Twoim profilu, były moje fotki
01.05.2007 01.08.2008 18.07.2009 ![]() 07.02.2012 II 21.10.2012 Emilka 20.04.2014 II 17.12.2014 Jaś Edytowane przez Bika83 Czas edycji: 2012-07-30 o 09:00 |
|
|
|
#706 |
|
Zakorzenienie
|
co??? kasiax rodzi????????? wow super!!!! zazdroszczę i trzymam kciuki, oby szybko i bezboleśnie (tzn. mało boleśnie
)madzia nie odpisałąś mi do czego służy ten zelony guzik na górze karuzeli z tą strzałką obrotowy taki i czy ta karuzela tak dość cicho gra?????????????????????? ???????
|
#707 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poleze troche i musze sie zabrac za sprawy papierkowe Cytat:
i za szkołe rodzenia i za 30 tydzAle to leci
|
|
#708 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A lubię bo mam energię po weekendzie bo zawsze jest dużo pracy i czas bardzo szybko zleci, ale za to nie cierpię wtorku...energia się wyczerpuje, a do weekendu dalekoCytat:
![]() Cytat:
![]() Bika, 30 tydzień! szok!
|
|||
|
|
|
#709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciekawe jak tam Kasia ?! Bika, zmieniłam ustawienia strony, powinnać móc dodać zdjęcie teraz na tablicy fb mojego bloga
Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2012-07-30 o 09:11 |
|
|
|
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
bika - złożyłaś łóżeczko???pokaż fotki
|
#711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiax - powodzenia!!! Agnusku, w piatek jeszcze plytki do mnie nie doszly, mam nadzieje, ze moze dzisiaj Ech cos ta poczta sie ciagnie jak flaki. |
|
|
|
|
#712 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Cytat:
ja w poniedziałki zawsze dochodzę do siebie a we wtorki mam taką energię ![]() No 30...... nim się obejrzysz też będziesz w 30
|
|
#713 |
|
Zakorzenienie
|
A Ty nie chcialas?
![]() Bika napisze zaraz do nich i jak dostane odpowiedzi to PW do Ciebie wysle
|
#714 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale najpierw śniadanko ![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- A skąd mogę męża prosić, ale przecież on ma czas........ no bo w sumie to czas jest........ ale i tak będę mogła pokazywać, jak będzie wszystko przygotowane, bo łóżeczko jednak mamy takie zwykłe najzwyklejsze....... http://www.2o2.pl/produkt,24632,loze...y-jardrew.html o takie, tylko ja zapłaciłam 143zł.---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Cytat:
dla mnie by się w sumie obeszło bez ale on baaaardzo chce się nauczyć opieki nad dzieckiem i nade mną podczas porodu Oki, dziękuję bardzo
|
|
#715 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Bika ale to zleciało. Bao wiesz co nawet nie wiem do czego jest ten guzik, może jak się zdejmie pałąg to do czegoś będzie Gra nawet spoko. Jak siedzę w salonie a mała ejst po drugiej stronie mieszkania to normalnie słychać.
|
|
|
|
#716 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie....... KASIA
![]() ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Nooooo....... już zapomniałam o staraniach.......
|
#717 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madziu Ty już jesteś po połogu? Cytat:
ja się boję tej odprawy, zakwaterowania i że mój angielski nie jest za dobry, a w samolocie będzie chyba obsługa mówiła po angielsku i ze nic nie zrozumiem Cytat:
Aaby chyba nie jest tak źle a jeżli czujesz się źle to kopa w cztery literki i czas się zmobilizowac! Kiedy masz obronę? piszesz już pracę? bo przeczytaniu tego zdania zaczęłam panikować, że ja jeszcze nie zaczęłam obronę mam w czerwcu 2013Cytat:
Z tego co mi wiadomo takim bobasom codziennie powinno przemywać się oczka solą fizjologiczną, w celu uniknięcie takich rzeczy... znajomi taki robią no chyba, że Ty też tak robiłaś.Cytat:
trzymam mocno kciuki! Cytat:
|
||||||
|
|
|
#718 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe czy Kasia już urodziła
Ale jak już jej wody odeszły wczoraj to raczej tak.
|
|
|
|
#719 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak tak, '87 Cytat:
Dokładnie! Witam Oddałam obowiązki koleżance! zaaabcia, mam nadzieję, że Dominowi przejdzie bez antybiotyków ![]() tomalinka, masz rację, powinnam nie myśleć o wadach, a eksponować zalety. Ale chyba tak nie potrafię, nie ten etap, nie pogodziłam się z nimi na tyle, by odsunąć je na bok Cellu rzeczywiście przeraża - nawet szczupłe młode dziewczyny mają! Dobrze, że piszesz o peelingu - o ile peeling twarzy wykonuję (w miarę) regularnie, o tyle peeling całego ciała jest u mnie od święta, kiedy mam jakiś zryw. I tak było wczoraj - po południu nadrobiłam zaległości w filmikach urodowych na yt i proszę - aaby nagle robi peeling, depiluje się, balsamuje Chyba codziennie powinnam te lasie oglądać No i wczoraj, kiedy tak stałam przed lustrem i się balsamowałam, doszłam do wniosku, że mam baaardzo zapuszczone ciało. I naprawdę nie chodzi o dodatkowe kg. Chodzi o "zwisy". Biust baaardzo w ostatnich latach mi się pogorszył, takie trochę flaki się zrobiło. Wiem, że duży wpływ odgrywa źle dobrana bielizna, ale też nie robię nic żeby mu pomóc - zero ćwiczeń, zero balsamu (tak, w ogóle go nie smaruję A co będzie po 40tce? Po 50tce? Marzę o jędrnej, opiętej, zdrowo wyglądającej skórze ![]() Znów pomarudziłam...
|
|
#720 |
|
Zakorzenienie
|
aaby
to ja daj baciki do motywacji - myslę, ze regularne ćwiczenia i wszystko wróci do normy.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:26.

i nas tez przestala do siebie zapraszac wiec .......... smutno....ale mam nadzieje ze bedzie juz lepiej bo wczoraj mnie przeprosila ze mnie tak "zaniedbala" 
co do zdjęć w k. to cudnie wygląda Dominiś, a ty cała rozpromieniona, super
Zobaczymy jak bedzie tej nocy jak narazie jest lepiej.

moje marzenie 

i za szkołe rodzenia i za 30 tydz
szok!

to ja daj baciki do motywacji - myslę, ze regularne ćwiczenia i wszystko wróci do normy.