|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie i ich kochane brzuszki - styczeń luty 2013 - cz.II
np : http://www.youtube.com/watch?v=RA6QLDUMUkI
http://www.youtube.com/watch?v=icm-iIUxymk&feature=fvst http://www.youtube.com/watch?v=j9VTtZpYGOI te co mi się podobają to nie mogę znaleźć na youtubie.
|
|
|
|
#4112 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja też mam w środę wizytę, i liczę, że maluszek pokaże płeć ja już mam 18 tydzikeń
|
|
|
|
|
#4113 |
|
Konto usunięte
|
Skarpeteczki polecam z Biedronki i lidla - jak tylko malutkie będą, bierzcie, genialne są. A lidlowe to nawet na zapas biorę zawsze większe, bo nie zawsze są, a uwielbiam
|
|
|
|
#4114 |
|
Raczkowanie
|
Szajajaba dodałam Twoją kobietkę do listy
gratuluje
|
#4115 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie lista długa
The Rolling Stones ![]() Whitesnake- lubię też płytę Coverdale i Jimi Page- dla mnie nr 1 INXS Metallica Billy Idol Queen Janis Joplin Eric Clapton Falco Skid Row- z wokalistą Sebastianem Bachem Guns n roses Lisa Stansfield stary George Michael Bruce Springsteen Def Leppard Robert Palmer Nirvana Pearl Jam Marylin Manson Ramones hehe ostatnio z synem słuchamy też Sabaton ![]() Polska: Coma to już było Maciej Maleńczuk Janusz Radek Maanam Edyta Bartosiewicz Kayah-pierwsza płyta Kamień, nawet dobra była poza tym zdarza mi się słuchać Chopina oraz współczesnych tenorów- Pavarotti czy Bocceli na codzien w kuchni czy w aucie bez przerwy słuchamy całą rodziną radia- program pierwszy czyli Jedynka ![]() za to praktycznie nie oglądam TV
|
|
|
|
#4116 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry Dziewczynki
kurde ja tez od paru dni mam telefon z androidem, powiedzcie mi tą aplikacje ściąga się za darmo i na internecie w telefonie tak??? i jak ona działa? tylko jak net jest włączony - tez jestem ciemna w tych sprawach jeszcze Marsi mi Ariel tez niezbyt sie podoba szczerze mówiąc, ale o nic sie nie martwie juz Ty wybijesz to imie z głowy Tztowi
|
#4117 |
|
Raczkowanie
|
ninagg ten Twój awatar jest straszny... Tak patrzę co mi tu po ekranie chodzi staram się go strącić a tu nic...
|
#4118 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;35583848]Skarpeteczki polecam z Biedronki i lidla - jak tylko malutkie będą, bierzcie, genialne są. A lidlowe to nawet na zapas biorę zawsze większe, bo nie zawsze są, a uwielbiam
[/QUOTE]ja z Lidla też uwielbiam A ostatnio trafiłam na promocje - była jakaś wyprzedaż po 1 zł artykułów przemysłowych i kupiłam 3 czteropaki po 1
|
|
|
|
#4119 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo, widzę muzycznie
. U mnie by było za dużo wymieniania, ale z faworytów będzie tak:Zagraniczne - As I Lay Dying, DevilDriver (byłam 2x na koncercie, ubóstwiam), Lamb Of God (1x na koncercie), Unearth, KillSwitch Engage i Times of Grace - to takie najbardziej lubiane. Polskie (tego nie będzie dużo) - Acid Drinkers... I chyba tyle. Lubię też dubstep, ale jego słucham "z doskoku" - jak mi się jakiś utwór spodoba, na tej zasadzie, nie mam ulubionych wykonawców. ![]() Szaja, dobry wybór imienia, też jestem Katarzyna, ale zdrabniają mnie Katia. Dziś w nocy, jak zasypialiśmy, mój TŻ zrobił coś słodkiego - przytulił się do mnie, położył rękę na brzuchu i powiedział "Kocham Was". Jak z romantycznego filmu.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-07-30 o 09:42 |
|
|
|
#4120 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochane, dziękuję Wam za trzymanie kciuków za mojego kuzyna - niestety nadal jest w śpiączce, ma straszny obrzęk płuc - nie jest wogóle wydolny oddechowo. Kręgosłup ma niby cały, ale ma 2 krwiaki małe na mózgu (podobno się wchłoną), i ma bardzo połamane kości głowy, twarzy z prawej strony
Dopóki się nie wybudzi (o ile) to i tak nie wiadomo jak będzie funkcjonował, a potem czekają go operacje plastyczne twarzy Ja się tylko modlę, żeby się wybudził i mógł sam oddychać ![]() Już po jutrze mam wizytę, tak na nią czekam, tak chcę poznać płeć. Kuzynka męża się zaoferowała, że da mi wszystkie ciuszki z synka, druga z córeczki, które zresztą pożyczałam już na Karinkę. Ciekawe co to za człowieczek rośnie pod moim sercem ![]() Apropo tego, że dziecko słyszy to coś w tym jest - mój mąż jak się odzywa do brzucha to jest kopniak
|
|
|
|
#4121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bedzie wtedy nadzieje ze ja za miesiac tez poznam hehe
|
|
#4122 |
|
Wtajemniczenie
|
ta pierwsza lista już jest nie aktualna.
obecnie robimy update w liście Delicjanki. |
|
|
|
#4123 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie - zresztą kobietka Szajajaby jest dodana, ale wszystkie inne updaty nie zostały zrobione, dlatego nową listę prowadzi Delicjanka.
|
|
|
|
#4124 | |
|
Zakorzenienie
|
heheh przypomniało mi się jak kiedyś byłam w Waraszawie w hotelu i wszedł Titus z kumplem na śniadanie i coś zaczął mnie wyrywać
ale miał takie śmieszne teksty,że myślałam,że się posikam a najlepsze jest to,że dopiero po chwili załapałam,że to on ![]() poznałam go po spodniach ![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
właśnie teraz wierzga jak szalony |
|
|
|
|
#4125 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam Mamusie. Uf, dziś zdecydowanie przyjemniejszy klimat na zewnątrz
Powoli kończę was nadrabiać, jeszcze 2 strony ![]() Cytat:
To teraz niech jeszcze robi pranie przez okrąglutki miesiąc, oczywiście stosując Ariel + Lenor ![]() Pamiętajcie żeby miała program taki dla dziecięcych ubranek, super sprawa. Jaka kupując pralkę w tamtym roku na to zwracałam szczególną uwagę ja mam tez płukanie antyalergiczne, tez pomocna sprawa...Cytat:
Płaskiego to ja chyba nigdy nie miałam jak leżę to raczej nie widać żebym była w ciąży ale jak już podniosę się z wyrka to ło matko....![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;35570320]Muszę cię zmartwić ![]() w papiery wpisują wiek po roku urodzenia, czyli kończysz 30 lat w 2012r. i będziesz miała tyle wpisane bez względu na to, czy to luty czy grudzień by był.[/QUOTE]OOO, to o tym nie wiedziałam. to nie fair!!! |
||
|
|
|
#4126 |
|
Zakorzenienie
|
Nie jest zbyt wysoki i jest bardzo chudy, taki marny facet z niego.
Ale całkiem sympatyczny, na ich koncercie też byłam, ale tutaj nie ma się czym chwalić.
|
|
|
|
#4127 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyny jeszcze raz napiszcie w ktorym tyg poczulyscie pierwsze ruchy? Cytat:
|
|
#4128 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4130 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiecie co, na tym babystrology to mi pisze ze jestem dokładnie w 17 tyg 0 dni, a jak sobie na piechotę liczę, i mój gienek też to wychodzi, że 17 tydz i 4 dzień... Nie wiem dlaczego jakoś tak dziwnie...
---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- u mnie to samo ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- dlaczego Hosenki nie ma na liscie? czy ja przeoczyłam??? |
|
|
|
#4131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wogóle mam straszną słabość do muzyków, artystów hehehe tak jak pisałam wyżej powinnam zostać groupie ![]() ale tym sposobem poznałam kilku ciekawych artystów nie tylko muzycznych i nie koniecznie od razu dostałam propozycję seksu u mnie 17 tydzień leci, chociaż lekarz mówi co innego i suwaczki Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2012-07-30 o 10:05 |
|
|
|
|
#4132 |
|
Zakorzenienie
|
Bo nie chcę być na liście Jak pisałam w poprzednim wątku - nie wiem czemu, ale drażnią mnie takie listy
|
#4133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4134 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!!
po wczorajszym burzliwym wieczorze witam się juz z Wami o wiele spokojniejsza jednym słowem ciężko z tymi facetami oj ciężko ale najwazniejsze że już sie niee denerwuję, bo niestety na mnie mimowolnie takie sytuacje zawsze działały bardzo stresująco a co dopiero teraz...Ja słucham czego popadnie w sumie... Ania Dąbrowska Brodka Myslovitz Norah Jones Góralska muzyka np. Baciary (tutaj przyznaję sie bez bicia zostałam zarazona przez tż i jego Zakopower (nie muszę chyba wspominać że jestem w Sebastianie zakochana ![]() )wszystkich znajomych z gór :P ) ogólnie jak słysze męski góralski głos i skrzypce to oh ah ![]() Maleńczuk Turnau the Kooks James Morrison Coeur de Pirate - ja polecam jak któraś lubi muzykę francuską Bryan Adams AC/DC Ogólnie muzyka lat 70-80-90 polska i zagraniczna ze współczesnych też coś się znajdzie nie mam tak żeby zasłuchiwac sie w jednego wykonawcę i znac całą jego płyte... Jakie macie plany na dziś? ja musze ponadrabiać troche zaległości które mam w zwiążku z dorabianem kasy :P i może pójdę do jakiegoś lumpeksu ![]() p.s W ogóle muszę wam zdradzić tajemnicę, że mój tż czasami nas podczytuje
|
#4135 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4136 | |
|
Konto usunięte
|
Gratulejszyn
![]() U mnie leci 16. Cytat:
Jeszcze taka ekipa Tab Two, chłopaki z Niemiec, rewelacja: http://www.youtube.com/watch?v=uED9mZNSvzo W takim razie pozdrawiamy połówka Bokeh
|
|
|
|
|
#4137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też myślałam,że to jelita ![]() a od wczoraj czuję wyraźnie jak się alien rozpycha dziewczyny później jest nieźle w 7-9 miesiącu jak brzuch faluje ale jazda co?najlepsze przed nami
|
|
|
|
|
#4138 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś na obiad też jem buritto
Cytat:
Jeśli chodzi o palenie to słuchaj. Napisałaś, że paliłaś 2 paczki dziennie. Teraz się ograniczyłaś do kilku w ciągu tygodnia. Więc uważam, że naprawdę jesteś w stanie nie palić ani jednego! W końcu nie zrobisz tego dla siebie, a dla swojego dziecka! Trzymam kciuki! [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;35579584]Djerba, chyba mało kto lubi swoje imię [/QUOTE]Eeee, ja tam swoje bardzo lubię ![]() bokeh przeprosił Cię Twój TŻ? Jak przeczytałam tę sytuację to powiem Ci szczerze, że zdziwiło mnie Jego zachowanie. Jakieś takie dziecinne zagrywki, nawet nie wiadomo o co fochy robił Ale jeśli już jest dobrze to bardzo dobrze ![]() Dziś mam wizytę o 15:15 Szkoda tylko, że bez usg
|
|
|
|
|
#4139 | |
|
Zakorzenienie
|
U mnie 14ty tydzień ... tak mi się wlecze ta ciąża że szok
![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Cytat:
|
|
#4140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie słucham http://www.youtube.com/watch?v=a5CdN...X-Q&playnext=1 i w ogóle podoba mi się imię Francis Franciszek ale już moja koleżanka bliska ma Franka...Co do imion to dla chłopca raczej będzie Antoś, dla dziewczynki chciałam Marianna (Mania) po babci ale jeszcze sie zastanawiam, podoba mi się też Antosia ale Antonia już nie wiem czy dobrze brzmi
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.

nie mam jeszcze zadnej rzeczy dla malucha, ale jak sie tylko dowiem o plci to przyszaleję 

bedzie wtedy nadzieje ze ja za miesiac tez poznam hehe 
Powoli kończę was nadrabiać, jeszcze 2 strony 
Ale jeśli już jest dobrze to bardzo dobrze