![]() |
#2431 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wakacyjne odchudzanie!!
poćwiczyłam, ale końcowe rozciąganie juz sobie darowałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2432 |
Zadomowienie
|
mama miała dziś urodziny... goście, grill, no i lipa... kiełasaba, ciasta itp... trudno, zaczynam jutro...
#2433 |
Zadomowienie
|
znalazłam zamiennik na słodycze
![]() http://dietetyczneobzarstwo.blox.pl/...istaKomentarzy jutro sobie zrobię ![]()
Te ostanie trzy cztery powtorzenia, to jest to co powoduje że mieśnie rosną. Ten moment bólu odziela mistrzów od ludzi którzy nimi nie są. Tego własnie barkuje wiekszości ludzi, determinacji aby powiedzieć nie ważne co się stanie, przejdę przez ten ból. bez słodyczy 0/20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2434 |
Rozeznanie
|
Dzień Dobry
![]() U mnie stał się cud na wadzę i pokazało 61.7 ![]() ![]() Kupiłam dziś z 300g winogron i śliwek trochę, dopiero później przeczytałam że winogrono przy odchudzaniu to nie najlepszy pomysł ![]() Zaraz biorę się za sprzątanko, strasznie mnie licznik zmotywował ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2435 |
Zakorzenienie
|
a jutro male podsumowanie
![]() chciałabym w tym tygodniu chcociaż z pół kg polecieć w dół ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2436 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Startowałam z podobnymi wymiarami. Teraz jest trochę lepiej, ale może dzięki tobie coś u siebie zmienię i będę osiągać lepsze rezultaty. Także trzymam za ciebie kciuki. Cytat:
Podziwiam. U mnie minął dopiero 6 dzień bez słodyczy. I tak jestem w szoku, że tak dobrze mi idzie bo nawet nie mam na nie ochoty mimo tego, że w domu leży ptasie mleczko, a w sobotę piekłam muffinki dla gościa. Najlepsze jest to, że dzisiaj dostałam @, a nie miałam żadnego napadu na słodycze ani inne rzeczy. Może to właśnie dzięki temu, że nie wrzucam w siebie codziennie masę cukru. Ciekawe. Może w przyszłym miesiącu też to wypróbuję - tak w ramach eksperymentu. U mnie w piątek i niedzielę wszystkie 8 minutówki i hula hop, ale tylko w niedzielę. W sobotę nie ćwiczyłam bo po prostu nie miałam siły. Byłam wypompowana, całkowity brak sił. Trudno zdarza się. Dzisiaj tradycyjnie dzień odpoczynku, a od jutra wracam na rower - jak mnie oczywiście brzuch nie będzie bolał. Wczoraj się zważyłam i waga niestety poszła lekko w górę, ale myślę, że to przez ten @ i w przyszłym tygodniu będzie już spadek. W niedzielę mam mierzenie po miesiącu zmagać. Ciekawe co tym razem udało mi się zredukować. ![]() 7/14 bez słodyczy (nie myślałam, że będzie to takie proste ![]()
![]() |
#2437 |
Zakorzenienie
|
Moja Droga a co to te @???
|
![]() ![]() |
![]() |
#2438 |
Rozeznanie
|
![]()
Kudlik, może cię to nie pocieszy, ale ja byłam kiedyś na koncercie Piaska. Naprawdę sympatycznie grał
![]() ![]() Sylwia16, super przepis! jutro lub w przypływie chrapki na coś słodkiego wypróbuje ![]() Thailand-idziesz jak burza! jeszcze trochę i nas wszystkich przegonisz!:P Myboyismine-pamiętaj co ci mówił TŻ! tylko do 54 kg ![]() ![]() Dziś troszkę się schłodziło, nawet u mnie deszcz kropie. myślę że przyda się troszkę chłodu, po tych wszystkich upałach, łatwiej będzie ćwiczyć ![]() ![]() ![]() ![]() u mnie dziś już po śniadanku, trochę nawymyślałam, i wyszły jakieś placuszki, naprawdę smaczne ![]() adelajda- cieszę sie że do nas wróciłaś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie dziś też dzień pod znakiem deszczu. Właśnie przechodzi burza. Także na dzisiaj plany to śniadanie, rowerek i te moje kochane 20 kilosów no i Ewka jak dobrze pójdzie chociaż to pewne na 99,9% że będzie więc można mówić o żelaznym planie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2440 |
Rozeznanie
|
Tak często dziewczyna na forum piszą zamiast słowa okres.
#2441 |
Przyczajenie
|
Witajcie Dziewczyny
![]() Chętnie do Was dołączę bo chciałabym zrzucić kilka kilogramów a RAZEM na pewno będzie łatwiej ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2442 | |
Zakorzenienie
|
AAAAAAA, dziękuję za informację. Od końca kwietnia buszuję po Wizażu i jeszcze tego nie spotkałam dlatego zapytałam. Dziękuję raz jeszcze
![]() Ja też nie wiem jak to będzie jak i na mnie pora przyjdzie, pewnie będzie przestój w ćwiczeniach... ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
witaj ![]() a piłyście może kiedyś wodę z cytryną? wspomaga coś? podobno przyspiesza metabolizm.... ja 2 dni temu taką sobie zrobiłam, bo było gorąco i bardzo mi posmakowała, a wczoraj przeczytałąm, że niby coś działa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- A ja właśnie już po rowerku ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2445 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#2446 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2447 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
fajny kwejk: http://kwejk.pl/obrazek/1335370/dieta.html ![]() Edytowane przez thailand6 Czas edycji: 2012-07-30 o 11:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2449 |
Zakorzenienie
|
początki bywają trudne
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2450 |
Zakorzenienie
|
Ale swoją drogą najtańszej czekolady nie je tylko milkę podłapała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2451 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do wagi 68 schodziłam 3tygodnie.. waże sie co tydzień.. Dziś wieczorkiem bieganko tak ze 2h i 100brzuszków.. Niestety trzeba spalic te kotlety schabowe (bo tylko to dawali na sali) i te rodzinne obiadki ktorych wlasnie ze wzgledu na to ze wypada wszystko zjesc musialam zjesc ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2452 |
Zadomowienie
|
Olena
Dopiero teraz zwróciłam uwagę że mamy ten sam wzrost i dążymy do tej samej wagi. Mi troszkę łatwiej bo mam mniej do zrzucenia ale jestem troszkę podłamana - w ostatnim czasie wciąż tyję. Przyznaję że podczas tygodnia w domu poszalałam no ale... Odkąd jestem u siebie trzeci dzień trzymam się planu, to też 3 dzień bez słodyczy. Swoją drogą miałam już pewne podejrzenia że moja waga wzrasta bo jestem w ciąży. Ale to chyba jednak urojenia
#2453 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie jestem po Ewce, ale przyznam, że dziś jakoś nie miałam tyle sił do ćwiczeń co ostatnio i nie wiem co się dzieje ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2454 |
Zadomowienie
|
ja już dziś po turbo fire 300 class
![]() ![]()
Te ostanie trzy cztery powtorzenia, to jest to co powoduje że mieśnie rosną. Ten moment bólu odziela mistrzów od ludzi którzy nimi nie są. Tego własnie barkuje wiekszości ludzi, determinacji aby powiedzieć nie ważne co się stanie, przejdę przez ten ból. bez słodyczy 0/20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2455 |
Zakorzenienie
|
A wiecie co sobie teraz tak pomyślałam: dlaczego jak pokazują różne filmiki z aerobikiem i ćwiczeniami gdzie ćwiczą osoby z prowadzącym nie są to jakieś laski co chcą schudnąć tylko chude wyćwiczone babki. Chciałabym popatrzeć jak takie babeczki przy kości sobie radzą a nie wysportowane lasencje, co ćwiczą kroki miesiąc czasu żeby się w tempie i w krokach wyrobić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2456 |
Zadomowienie
|
racja
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2457 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jakoś nie pamiętam żebym na początku ciąży coś schudła. Skąd takie przypuszczenia? ![]()
![]() |
#2458 |
Konto usunięte
|
kurde dziewczyny nie było mnie 5 dni i tylko 4 strony do nadrobienia ???
wróciłam od babci ale ani razu się nie złamalam, south beach pełną parą, codziennie rowerek, brzuszki, pomki, no i ewa w co drugi dzień (w ten gorąc nie daje rady) nie mogę się doczekać jutrzejszego ważenia i mierzenia, tydzien się nie ważyłam, ale może być kiepawo bo dostalam dzisiaj @ |
![]() ![]() |
![]() |
#2459 |
Zakorzenienie
|
Po pierwsze: chodzi o to, że okres chudnięcia przypada od momentu zapłodnienia komórki do czasu zagnieżdżenia się w ścianie macicy plus około 3 tygodnie potem. Dzięki zmianom hormonalnym i przestawieniu się organizmu z monożywiciela na tzw "pasożyta". Nowy zarodek zabiera budulce do rozwoju a organizm matki z początku nie potrafi się unormować i stąd te skoki wagi. Jak wspomniałam dzieję się to do około 3, czasem 4 tygodnia ciąży, więc nie dziwo, że niektóre kobiety nie zauważają zmian w wadze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2460 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:58.