Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie XXVII - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-30, 11:03   #4321
jagata
Wtajemniczenie

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
ojoj nie może się pogodzić ze stratą córeczki. Syndrom opuszczonego gniazda czy jakoś tak. Mój ma to samo i codziennie wydzwania, kiedy przyjadę. Mama za to mnie doprowadza do szału, kiedy odjeżdżam do mieszkania, wychodzi za mną na podjazd i macha ręką na pożegnanie. Do tego ma szkliste oczy...normalnie jakbyśmy się już miały nigdy nie zobaczyć. A mieszkam w odległości 5 minut jazdy samochodem. Do tego w domu cały czas jest jeszcze młodszy brat i zwierzaki. Powariowali.
ale spokojnie, daj mu czas - w końcu mu przejdzie.
naprawdę tak robi? Gdybyś miała z 500 km i do domu przyjeżdżała raz na rok czy rzadziej, to bym rozumiała jej zachowanie
ech, rodzice czasem są tak szaleni w tych swoich tęsknotach

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
ojciec doprowadza mnie do furii wiecie co mi powiedział w niedzielę - że to że zmieniłam nazwisko nic dla niego nie znaczy bo nadal jestem pod jego skrzydłami i pieczą, że nadal jestem jego córeczką
to jest chore dziewczyny ten człowiek przez ostatnie miesiące nie daje mi żyć nie żaliłam się tutaj bo miałam nadzieję, że to przejdzie ale z każdym dniem jest coraz gorzej czuję się jak w klatce brakuję mi powietrza żyć mi się odechciewa
dla mnie to jest chore traktuje mnie jak małe dziecko i ciągle się czepia TŻ, ojciec nie potrafi przeciąć pępowiny i tym mnie zabija psychicznie
uuu, jak u neny rozumiem zachowanie, ale Twój tato lekko przegiął. Chyba musi sobie jakieś zajęcie znaleźć bo takimi gadkami to Ci życie będzie zatruwał... Musisz jakoś mu uświadomić, że tak jak on stworzył swoją rodzinę, to Ty teraz tworzysz swoją i musi Cię spod swoich skrzydeł wypuścić. Czuwać niech zawsze czuwa, ale niech da też żyć!
Stary 2012-07-30, 11:09   #4322
kasia_kuku
Zakorzenienie

Dot.: Komary gryzą po krewecie, ale i tak jesteśmy najpiękniejszymi PMkami na świecie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Jest taki wątek gdzieś na forum o ślubnych wpadkach i tam jedna dziewczyna opisywała jak jej rodzina ze wsi chciała im za wszelką cenę dać w prezencie ślubnym żywego prosiaka i nie bardzo mogli zrozumieć, że wesele normalnie w lokalu i mięsa nie trzeba dostarczać ani ubitego, ani tym bardziej w formie żywego prosiaka.

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 11:20   #4323
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość

kochane PM-ki - odmeldowuję się, za kilka godzin wyjeżdżamy nad morze. Wprawdzie bierzemy lapka, ale nie wiem, czy będę mogła się do niego dopchać a w telefonie potrafię tylko czytać
miłego urlopowania się

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość

Dla mnie też W mojej poprzedniej parafii jak młodzi zapytali ile na ofiarę to im ksiądz powiedział "No poprzedni dali 1200 to chyba ich przebijecie??" Padłam jak to usłyszałam!
u mojej babci, za ślub, pogrzeb nie mniej jak 1200zł a za chrzest 500zł to minimum

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość

Wrócił biega koło mnie jak poparzony.
chyba ma moralniaka jak mnie zobaczyl ze szklistymi oczami i wypiekami na twarzy od temperatury przyniósł mi apap i chłodny kompres
przemyślał sytuację

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość
Witam laseczki Alez ten czas śmiga!!!

Ja z Diora uwielbiam j'adore
Ciekawi mnie ten pure poison....
też go uwielbiam

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
też o tym słyszałąm my dostaliśmy jedną kopertę pustą i nawet wiem od kogo wiec sie nie przejełam bo wiedziałam już wcześniej że tak będzie
to jest chamstwo, mojego tż kuzynka dostała używany ekspres do kawy

Cytat:
Napisane przez moniq_87 Pokaż wiadomość

Wieczór panieński miała zorganizować moja siostra,
super że panieński się udał

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
magdalennne:

UST.PRYWATNOŚCI -> Oś czasu i oznaczanie
Określ, co stanie się, gdy znajomi oznaczą Ciebie lub Twoje treści lub gdy opublikują post w Twojej osi czasu. -> Zatwierdzaj posty, w których Cię oznaczono, zanim pojawią się na Twojej osi czasu
właśnie sobie przestawiłam

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Heloł!

Zgadnijcie co!? JESTEM ŻONĄ !!!!!

Relacja bedzie jak wróce do domu, a tymczasem mykam z Mężem (!!!!) na śniadanko

Buziaczki
czekamy na relację

Cytat:
Napisane przez kingsof Pokaż wiadomość
Jeśli zamorduje brata TŻ to jest zagrożenie, że ślub się nie odbędzie?
wyrzuciłabym go z waszego domu, i powiedziałabym co o nim myślę, a przede wszystkim nie wzięłabym go za świadka

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Ło matulu Właśnie sobie wyobraziłam wybieg dla prosiaka i kozy na balkonie w bloku
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 11:23   #4324
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:

Co do niezbędnika panny młodej - przydały mi się tic taci, błyszczyk, bibułki matujące, nie potrzebowałam na szczęście nic na żołądek, igły, nitki ani agrafki. Miałam jeszcze plastry na odciski, ale moje stopy były w takim stanie, że nie było już sensu ich zakładać, bo by nic nie pomogło.

Z nieudanych prezentów u mnie było kilka kiepskich win, o dziwno niedużo, i fatalne szkła stołowe takie metalizowane, błyszczące, fatalnej jakości mini szklaneczki z mini kieliszkami, pewnie wiecie o co chodzi, dość popularny model, nazywa się to Krosno Metal Glass czy jakoś tak. W zniszczonym opakowaniu, widać że wyjęte z czeluści piwnicy. Ci goście byli u nas tylko na ślubie, więc się nie czepiam, ale moja mina musiała być bezcenna po rozpakowaniu.
pewnie sami dostali i stwierdzili, że trza sie tego pozbyć

Mi na weselu z niezbędnika przydało się: błyszczyk, bibułki matujące. Przed oczepinami sprawdziłam stan pończoch,ale nie podarły się więc ich nie wymieniałam. Poza tym nic mi się nie przydało.

Cytat:
O My godness.. chociaż w sumie na moją 18stkę jedna kuzynka przyjechała z mężem i córką i dała mi 100zł mówiąc- resztę Ci dam kiedy indziej a biedni nie są no ale kit, do dziś zety nie zobaczyłam. Druga kuzynka, jej siostra, zadzwoniła w dzień imprezy rano, że ona nie przyjedzie bo jej mąż pojechał do sklepu po części i nie zdąży wrócić ( to jeszcze lepsze niż pierwsza) a po prezent mam przyjechać sobie sama. Oczywiście nigdzie nie pojechałam no i obydwie zapraszam na wesele także podejrzewam, że może być ciekawie
Taaa, chcesz dostać prezent to po niego przyjedź - przy składaniu życzeń też tak Ci powiedzą?
Stary 2012-07-30, 11:30   #4325
kingsof
Raczkowanie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35586263]

wyrzuciłabym go z waszego domu, i powiedziałabym co o nim myślę, a przede wszystkim nie wzięłabym go za świadka

[/QUOTE]
problem w tym, że tylko mnie to denerwuje Mój TŻ jest na tyle spokojny, że zawsze mówi- no dobra przestań nic takiego się nie stało, albo wywraca na niego oczami ale stara się nie kłócić z nim i nie dopuszczać do konfliktowych sytuacji a ten cep to i GO na każdym kroku wykorzystuje no i co by MAMUSIA powiedziała gdyby jedyny brat nie byłby świadkiem..
Stary 2012-07-30, 11:33   #4326
Konto usunięte

Cytat:
problem w tym, że tylko mnie to denerwuje Mój TŻ jest na tyle spokojny, że zawsze mówi- no dobra przestań nic takiego się nie stało, albo wywraca na niego oczami ale stara się nie kłócić z nim i nie dopuszczać do konfliktowych sytuacji a ten cep to i GO na każdym kroku wykorzystuje no i co by MAMUSIA powiedziała gdyby jedyny brat nie byłby świadkiem..

lepiej niech tż przestanie być taką ciepłą kluchą bo w późniejszym życiu będzie to nie do zniesienia. Mój tż identyczny był bo nie chciał się kłócić, aż kiedyś rykłam na niego żę nawet swojego zdania nie potrafi mieć bo wszystko ma być pod dyktando matki. A to Ty dla niego masz być najważniejsza i po Twojej stronie ma zawsze stać
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 11:33   #4327
maruda80
Zakorzenienie

Z nieudanych prezentów :

- wina za mniej niż 10 zł
- mimo iż prosiliśmy o nie przynoszenie kwiatów (w zamian wino lub słodycze) prawie nikt nie potraktował prośby serio - niestety dostaliśmy mnóstwo kwiatów

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 11:33   #4328
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
pewnie sami dostali i stwierdzili, że trza sie tego pozbyć

Mi na weselu z niezbędnika przydało się: błyszczyk, bibułki matujące. Przed oczepinami sprawdziłam stan pończoch,ale nie podarły się więc ich nie wymieniałam. Poza tym nic mi się nie przydało.

Taaa, chcesz dostać prezent to po niego przyjedź - przy składaniu życzeń też tak Ci powiedzą?
Ciekawe, co bz zrobili, jakby faktycznie po ten prezent pojechała
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 11:33   #4329
kingsof
Raczkowanie

Cytat:

wcale bym się nie zdziwiła, to tego typu ludzie :/
Stary 2012-07-30, 11:34   #4330
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Ciekawe, co bz zrobili, jakby faktycznie po ten prezent pojechała
ups nie mamy tego prezentu
Stary 2012-07-30, 11:36   #4331
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Kup mi coś dobrego na ostatni dzień swawoli
mam białe winogrona

Cytat:
ja poproszę wirtualne chipsy!!!
materialnych nie mogę, bo dietka
no to wirtualne chipsy raz łącze się w bólu

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
KICIAAAAAAAAAAAAAAAA nie moge wyslac zdjecia na maila
poszło pw

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Z nieudanych prezentów :

- wina za mniej niż 10 zł
- mimo iż prosiliśmy o nie przynoszenie kwiatów (w zamian wino lub słodycze) prawie nikt nie potraktował prośby serio - niestety dostaliśmy mnóstwo kwiatów
my też i to ludzie przynosili i kwiaty i totolotka no ludzie albo rybki albo akwarium

a teraz gotuje swoją pierwszą w życiu pomidorówkę
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 11:39   #4332
morelka1987
Zadomowienie

Moja koleżanka rok temu miała ślub i od siostry męża nic nie dostali, powiedziała że zapomniała kartę z domu zabrać ale dostaną po weselu do dzisiaj nie dostali ani kartki ani prezentu. Przykre takie coś jest. Ja bym nie mogła komuś w oczy spojrzeć potem, ale niektórzy się tym nie przejmują.
Stary 2012-07-30, 11:43   #4333
E87
Wtajemniczenie

Wszystkim weekendowym PM-ka zycze wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze zycia, rozwijajacej sie milosci, radosci, usmiechu na twarzy i aby ten piekny dzien byl poczatkiem cudownego zycia!
Chatko widzilam zdjecia na fejsie, slicznie wygladalas a do tego taka usmiechnieta bylas, ze az samej mi sie usmiech na twarzy pokazuje
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 11:44   #4334
kingsof
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez morelka1987 Pokaż wiadomość
Moja koleżanka rok temu miała ślub i od siostry męża nic nie dostali, powiedziała że zapomniała kartę z domu zabrać ale dostaną po weselu do dzisiaj nie dostali ani kartki ani prezentu. Przykre takie coś jest. Ja bym nie mogła komuś w oczy spojrzeć potem, ale niektórzy się tym nie przejmują.
Matka TŻ mówiła, że na swój ślub w prezencie dostali - PRZEŚCIERADŁO
Stary 2012-07-30, 11:57   #4335
Konto usunięte

Cytat:
Matka TŻ mówiła, że na swój ślub w prezencie dostali - PRZEŚCIERADŁO
kilkanaście lat temu takie prezenty się dostawało
Stary 2012-07-30, 11:58   #4336
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Nenuś, wlazłam sobie na Twoją tablicę z inspiracjami i muszę powiedzieć, że kocham to zdjęcie gdzie widać buciki zarowe i verę
a dziękuję, zostało nawet przez jakieś studio ślubne skradzione i puszczone na Fb powinnam domagać się zadośćuczynienia

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
kiedys jak pracowalam w korporacji to marzylam o tym, zeby miec swoja firme. Teraz jak juz ja mam to widze pewne duze niedogodnosci wynikajace z tego tytulu, a mianowicie: nie moge sobie wziac miesiaca urlopu
eh kochana, ale nie masz szefa nad glową. Jeszcze ja mam ten tydzień beznadziejny, bo szef na urlopie, ale za to wpładlam w łapki szefowej szefów, co jest jeszcze gorsze

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 12:06   #4337
moniq_87
Raczkowanie

Cytat:
Ej, wiecie co? Składam zażalenie Gdzie jest Jagodzia i jej fotki od foto, gdzie Tenebroska...
No właśnie tez Jagodzi dawno szukałam. a Tenebrosy to nie ma że ho ho!

A mnie kark boli, nie mogę się odwracać w lewo, a właśnie z lewej mam na biurku telefon i kalkulator... :/

Zaręczyny 05. listopada 2011

Razem od 01. stycznia 2006
moniq_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 12:16   #4338
kingsof
Raczkowanie

kurcze dziewczynki napięcie we mnie rośnie za jakąś godzinkę powinny być wyniki rekrutacji i z tego całego podniecenia mam nieco dzikie myśli i wysyłam świńskie smsy do TŻcika który męczy się w pracy
Stary 2012-07-30, 12:17   #4339
Konto usunięte

Cytat:
kurcze dziewczynki napięcie we mnie rośnie za jakąś godzinkę powinny być wyniki rekrutacji i z tego całego podniecenia mam nieco dzikie myśli i wysyłam świńskie smsy do TŻcika który męczy się w pracy
uprzyjemniasz mu pracę
Stary 2012-07-30, 12:18   #4340
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Post_Blue Pokaż wiadomość
Pierwsza najpiękniejsza haha
wiadomo
Cytat:
bez przesady, to tylko kolega - chciał dobrze. Ale inna byłaby sytuacja, gdyby jakaś pinda wrzuciła moje zdjęcie, gdzie jestem świecąca, rozczochrana i rozmazana i jeszcze skomentowała, że w dniu slubu wyglądałam prześlicznie
dlatego ja też mam zablokowane i nikt nie może mi nic wrzucić na tablicę, bo zdarzało się, że wrzucały jakieś moje zdjęcia, których chociażby z racji wykonywanego zawodu nawet być nie powinno w internecie. Np. z imprez za młodu itp.

Cytat:

Kur%%%^&*(*&% mac!! Jak ja nie lubie poniedzialkow!! Musze powaznie pomyslec o tym zeby zlikwidowac poniedzialki z mojego zycia. Boli mnie brzuch @ i juz poklocilam sie z jednym upierdliwym klientem
ja też nie cierpię poniedziałkow, cięzko sie przestawić na tryb "praca"
Cytat:

Co do nietrafionych prezentów ślubnych, to dostaliśmy mnóstwo czekoladek, w tym dwie przeterminowane ( jedna miała datę ważności do lutego 2012, a druga do maja 2012). Kilka win w cenie nie wyższej niż 10 zł, no i zbrakowaną zastawę stołową (komplet na 12 osób z 11 płaskimi talerzami i 10 głębokimi talerzami), która od ładnych paru lat stała na strychu mojego domu rodzinnego (jedna ciocia kilka lat temu pod pretekstem braku miejsca u siebie zostawiła to moim rodzicom a teraz wspaniałomyslnie mnie tym obdarowała - przy składaniu życzeń powiedziała, że dodatkowe kwiatki zostały u mnie w domu chyba jej chodziło o tę zastawę, ale nie jestem na 100% pewna...)
no to ładnie

Cytat:
żywą kozę?

Cytat:

Z nieudanych prezentów u mnie było kilka kiepskich win, o dziwno niedużo, i fatalne szkła stołowe takie metalizowane, błyszczące, fatalnej jakości mini szklaneczki z mini kieliszkami, pewnie wiecie o co chodzi, dość popularny model, nazywa się to Krosno Metal Glass czy jakoś tak. W zniszczonym opakowaniu, widać że wyjęte z czeluści piwnicy. Ci goście byli u nas tylko na ślubie, więc się nie czepiam, ale moja mina musiała być bezcenna po rozpakowaniu.
hehe ciekawe czy mnie takie coś czeka
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 12:20   #4341
ladystar
Zakorzenienie

Co do prezentow to na szczescie nic nieotrzebnego nie dostalismy, w sumie prawie nic nie dostalismy

Fotoramke tylko od kolegi TZta, ktory przyszedl tylko do kosciola i dwie sliczne filizanki tydzien po weselu od pani, ktora od razu przy zapraszaniu powiedziala, ze nie bedzie bo jest chora...

Co do totka to wszyscy wzieli sobie gleboko do serca i dostalismy tylko totki - bukiety byly 4 od rodziny TZta, ktora ma kilka kwiaciarni i przy skladaniu zyczen powiedzieli, ze od nich musielismy dostac kwiaty (z reszta byly piekne ) i jeden mini koszyczek z mini rozyczkami od chrzesniaka TZta

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 12:21   #4342
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
ja wklejałam linka do bloga dziewczyny, która dzierga sweterki ślubne w jakim chcesz kolorze, ponoćie mozna tez proponować jak on wygląda. Parę stron wczesniej powinien byc ten link na tym wątku
Dziękuję Przejrzałam Osobiście szukam czegoś innego, nie dziergany No i cena... 150zł.
Stary 2012-07-30, 12:22   #4343
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
Dziękuję Przejrzałam Osobiście szukam czegoś innego, nie dziergany No i cena... 150zł.
150 bierze za te sweterki? Myslalam, ze taniej
A jakiego szukasz? Podaj jakieś szczególowe info, to jak znajdę, wkleję Ci linka. Sama sobie szukam sweterka, tyle że ecru więc może natrafię na coś dla Ciebie
Stary 2012-07-30, 12:24   #4344
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
a dziękuję, zostało nawet przez jakieś studio ślubne skradzione i puszczone na Fb powinnam domagać się zadośćuczynienia

eh kochana, ale nie masz szefa nad glową. Jeszcze ja mam ten tydzień beznadziejny, bo szef na urlopie, ale za to wpładlam w łapki szefowej szefów, co jest jeszcze gorsze
i tak zle, i tak nie dobrze

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość

ja też nie cierpię poniedziałkow, cięzko sie przestawić na tryb "praca"
no to ładnie
u mnie jest tak, ze klienci sobie przez weekend przewaznie cos wymysla, naradza sie i wpadaja im glupie pomysly do glowy i ja im to przez caly poniedzialek musze wybijac z glowy, wiec zawsze w poniedzialki od 9 rano mam klotnie i sprzeczki

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 12:25   #4345
Nattiv
Zakorzenienie

Wczoraj dostałam @ i musiałam niedawno wyjść z pracy, bo mi się słabo robiło. Teraz leżę w łóżeczku i zabieram się do edytowania kalendarzyka. Czas zwiększyć grono Szczęśliwych mężatek

Tż jest od dziś na ostrej diecie, bo się w spodnie od garniaka nie mógł zmieścić

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 12:27   #4346
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Wczoraj dostałam @ i musiałam niedawno wyjść z pracy, bo mi się słabo robiło. Teraz leżę w łóżeczku i zabieram się do edytowania kalendarzyka. Czas zwiększyć grono Szczęśliwych mężatek

Tż jest od dziś na ostrej diecie, bo się w spodnie od garniaka nie mógł zmieścić
współczuje @, ja na szczęście nie mam ale za to jak przyjdzie w październiku albo w listopadzie to będę miała tak samo jak Ty
Stary 2012-07-30, 12:31   #4347
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:

u mnie jest tak, ze klienci sobie przez weekend przewaznie cos wymysla, naradza sie i wpadaja im glupie pomysly do glowy i ja im to przez caly poniedzialek musze wybijac z glowy, wiec zawsze w poniedzialki od 9 rano mam klotnie i sprzeczki
o rany, no to faktycznie
Stary 2012-07-30, 12:33   #4348
kingsof
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość

moje słońce cały czas się odchudza biedaczek ma ogromną słabość do czekolady nie da rady a wcale nie uważam, że jest przesadnie gruby przy 185cm wzrostu waży 95 kg, mi tam pasuje, facet to musi być facet ale jak się poznaliśmy to miał jakieś 10 kg mniej
Stary 2012-07-30, 12:34   #4349
Nattiv
Zakorzenienie

Biorę się za dalsze usadzanie gości skoro dostałam następne potwierdzenia
No i mogę wybrać już zabawy weselne

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 12:35   #4350
zakrecona82
Raczkowanie

Cytat:
i tak zle, i tak nie dobrze

coś o tym wiem szlag mnie trafia,jak nasze wcześniejsze ustalenia idą w łeb,bo mieli weekend na głębsze przemyślenia i znajomych,którzy im namotali w głowach

25.03.2011
25.08.2012
zakrecona82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości