Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-30, 20:20   #1201
Fuksja132
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Littaleya Mam świadomość tego, że moje piersi mogą po dzieciach ulec zmianie, ale uwierz mi-kompleks na ich punkcie niszczy mi życie Nie wiem czy któraś z Was też tak miała, ale myślę o nich o każdek porze dnia i nocy, 24/7. Tak się nie da żyć. Może przesadzam z nim, ale nie mogę już na nie patrzeć. Chcę w końcu zaakceptować moje ciało i żyć pełnią życia. Mam nadzieję, że zrozumiecie moje podejście do tej sprawy i do tego dlaczego mi się spieszy
Stary 2012-07-30, 20:24   #1202
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Dziewczyny zmierzylam sie i mam 82cm pod, 97cm w biuscie. Prosze o pomoc jezeli chodzi o staniczki

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Fuksja ja tez jestem mloda, mam 21 lat no zarsz 22 ale na operacje zdecydowalam.sie majac 21 bo rok czekalam na operacje. Moim zdaniem nie ma na co czekac, nie wiem jaka masz wyjsciowke?bo niektore dziewczyny byly tu mowiac ze maja male piersi a ja im zazdroscilam takich piersi. A operacji sie nie robi bo piersi rosna do 21 rz. Tak sie mowi i dlatego

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 20:33   #1203
Fuksja132
Raczkowanie

Olivka moje piersi zatrzymały się w fazie "piersi z gimnazjum" Wysłałam Ci zaproszenie, potem dodam wyjściówkę, więc sama zobaczysz, ale wg mnie jest marna + duża różnica w piersiach.
Ja sama najchętniej nie czekałabym do tych 21, ale jak mus to mus. Może to nawet i lepiej, bo zdążę za ten czas coś ogarnąć się w temacie

Edytowane przez Fuksja132
Czas edycji: 2012-07-30 o 20:37
Fuksja132 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 20:34   #1204
AsieK8705
Raczkowanie

Smile Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez Littaleya Pokaż wiadomość
Witaj ja tez jestem na forum żeby sie ze wszystkim zapoznać , bo plan mam taki żeby piersi zrobic po drogim i ostatnim dziecku, a możliwe ze jest juz w drodze Ale jeszcze zawczesnie na test więc nie wiem czy sie udało czy nie , muszę poczekać jeszcze kilka dni .
To dawaj znać czy będzie kolejny potomek
Bo widzę, że w pełni zaplanowane i wyczekane to dzieciątko

Cytat:
Napisane przez Fuksja132 Pokaż wiadomość
Littaleya Mam świadomość tego, że moje piersi mogą po dzieciach ulec zmianie, ale uwierz mi-kompleks na ich punkcie niszczy mi życie Nie wiem czy któraś z Was też tak miała, ale myślę o nich o każdek porze dnia i nocy, 24/7. Tak się nie da żyć. Może przesadzam z nim, ale nie mogę już na nie patrzeć. Chcę w końcu zaakceptować moje ciało i żyć pełnią życia. Mam nadzieję, że zrozumiecie moje podejście do tej sprawy i do tego dlaczego mi się spieszy
Kochana większość z nas tak ma, a niektóre już mogą powiedzieć, że miały Nikt tu z ładnym, dużym biustem raczej nie zagląda i nie szuka porad
Piersi mogą ulec zmianie, ale nie muszą. Nie ma co od razu źle wróżyć
Zresztą nikt nie powiedział, że one będą na całe życie może kiedyś zechcesz wymienić implant
Sama miałam takie myśli jak Ty, ale Agatau trochę mi je naprostowała

Dążę do perfekcji, robiąc to co kocham!
AsieK8705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 20:36   #1205
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dziewczyny wydaje mi sie ze od narkozy zeby mi padaja jak wrocilam to odrazu po kawalkach mi sie lamaly ide w nastepnym yygodniu do dentysty mam nadzieje ze wysiedze. C to od czegos innegomoze byc?podkreslic bym chciala ze o zeby dbam mam na ich punkcie swora dlatego martwie sie ze tak ciagle teraz bedzie

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-07-30, 20:43   #1206
horo_2
Zadomowienie

Agatko,
jeśli chodzi o podkład to szczerze polecam LRP Unifiance, chociaż teraz w lecie używam tylko kremu tonującego LRP anthelios 50+

Joasi,
staniczek wygląda prześlicznie ... zwłaszcza Twój biust w nim

Gwen,
w kiecce prezentujesz się 1 klasa a buźka i włoski dopełniają całości

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 20:44   #1207
anika75
Zadomowienie

Olivko, mi też ząb boli, a przed dwa miesiące przed operacją było ok . A włosy garściami mi lecą, choć mam ich pięć na krzyż

Dziewczyny, chcę jeszcze się wypowiedzieć odnośnie nazwisk w podpisach... Na pierwszej stronie wyraźnie jest napisane, że lekarze, którzy spierniczyli robotę mogą być umieszczani w podpisach na własną odpowiedzialność. Uważam, że to sprawiedliwe, ponieważ wiadomo, od kogo trzymać się z daleka. Ja na samym początku rozważałam pierwszego doktorka Myi i zostałam skutecznie zniechęcona, za co dziewczynom serdecznie dziękuję .
Stary 2012-07-30, 20:44   #1208
Fuksja132
Raczkowanie

Muszę się Wam przyznać, że ja w wieku 17 lat chciałam sobie wyrównać jedną pierś, by bliźniaki były jednakowej wielkości i udało mi się to zrobić metodą Macrolane. Niestety, ale efekt był krótkotrwały i na dzień dzisiejszy śladu po nim nie ma. Jedyne co po nim zostało to sutek, który "patrzy" w inną stronę niż ten drugi ;(
Stary 2012-07-30, 20:46   #1209
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
Agatko,
jeśli chodzi o podkład to szczerze polecam LRP Unifiance, chociaż teraz w lecie używam tylko kremu tonującego LRP anthelios 50+
O tak, tak, zapomniałam o anthelios, fajny jest . W ogóle te kosmetyki są super dla wrażliwych ryjków (prócz Kerium DS, który mnie uczulił
Stary 2012-07-30, 20:53   #1210
Littaleya
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
littaleya a ile masz lat?
Juz w krótkie skończę 29

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

Cytat:
Ja czuje identycznie jeszcze kilka miesięcy cos tam w Staniku było , i kupiłam super stanik ,który fajnie eksponował resztki moich piersi a teraz to juz prawie pusty mam ten stanik ,ze jak sie nachylę to widać całą pierś tak stanik odstaje . Moja mała ma juz prawie 2 latka i tak prze rok to jakoś to jeszcze wyglądało a teraz to calkowity zanik cycka
Littaleya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 20:58   #1211
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
O tak, tak, zapomniałam o anthelios, fajny jest . W ogóle te kosmetyki są super dla wrażliwych ryjków (prócz Kerium DS, który mnie uczulił
ja od lat jestem wierna LRP ...

Aniko,
byłam w albumiku i przyznaję, ze piersi wyszły ślicznie ... a to dopiero początek. Nie mogę się nadziwić różnicy pomiędzy wyjściówką a efektem pooperacyjnym

Chyba dlatego swoją marną wyjściówkę też włożyłam do albumu... dla celów porównawczych

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Olivko,
a włoski rosną .. tak, ze kusi mnie ściąć
tylko nie wiem, czy robienie odrostów co 14-19 dni im służy

Stary 2012-07-30, 20:59   #1212
anika75
Zadomowienie

Cytat:
ja od lat jestem wierna LRP ...

Aniko,
byłam w albumiku i przyznaję, ze piersi wyszły ślicznie ... a to dopiero początek. Nie mogę się nadziwić różnicy pomiędzy wyjściówką a efektem pooperacyjnym

Chyba dlatego swoją marną wyjściówkę też włożyłam do albumu... dla celów porównawczych
Dziękuję Horo i dla Niuni
A takie porównania są dobre zwłaszcza, gdy zaczynamy narzekać
Stary 2012-07-30, 21:03   #1213
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuję Horo i dla Niuni
A takie porównania są dobre zwłaszcza, gdy zaczynamy narzekać
oj, tak... chociaż ja już nie narzekam
i wierzę, że ani ciąża ani karmienie, mimo takich sporych implantów, nie zmienią wyglądu moich piersi... już to widzę

Stary 2012-07-30, 21:13   #1214
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Agatko, Ty masz AZS, więc Garniery i te inne drogeryjne raczej odpadają. Ja mam na twarzy ŁZS + AZS i mnie nie podrażnia LRP Unifiance (ale podkreśla skórki), fajny jest LRP Toleriane Teint (ten bardzo dobrze kryje), a z takich lekkich w sam raz na lato Avene Couvrance (ale raczej słabo kryje).
wiesz co jako dziecko mialam AZS i teraz juz jako takiego nie mam, nie mam głownych 4 objawow, ale pozostalosci zostaly...biały dermografizm, brwi wyliniałe i takie tam
i uczula mnie sporo rzeczy, fakt.
Zaraz poczytam o tych co napisalas.

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Dziewczyny wydaje mi sie ze od narkozy zeby mi padaja jak wrocilam to odrazu po kawalkach mi sie lamaly ide w nastepnym yygodniu do dentysty mam nadzieje ze wysiedze. C to od czegos innegomoze byc?podkreslic bym chciala ze o zeby dbam mam na ich punkcie swora dlatego martwie sie ze tak ciagle teraz bedzie
Ale jak sie lamią

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Cytat:
Agatko,
jeśli chodzi o podkład to szczerze polecam LRP Unifiance, chociaż teraz w lecie używam tylko kremu tonującego LRP anthelios 50+[B]
Juz zerkam na niego
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 21:18   #1215
jasmina75
Przyczajenie

Smile Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Witam serdecznie,

jestem tu zupełnie nowa, zbyt często nie korzystam z internetu (brak czasu), ale ostatnio noszę się z zamiarem powiększenia piersi. Szukałam trochę informacji i trafiłam na to forum, zainteresowało mnie ponieważ atmosfera jaką stworzyłyście zachęca do tego aby prosić o pomoc. Jestem z okolic trójmiasta i bardzo jestem ciekawa czy myśleć aby wybrać klinikę w trójmieście czy może lepiej w Warszawie. Jeśli możecie doradzić ze swojego doświadczenia będę ogromnie wdzięczna. Dodam, że mam już dwoje dzieci, moje piersi są małe i po wykarmieniu dzieci nie wyglądają seksownie, jestem zdeterminowana aby się lepiej poczuć ze sobą, i nie mieć oporów aby przed mężem się rozebrać. Może zbyt dużo napisałam, ale zależy mi aby zaplanować sobie operację na jesień i nie wiem ile trzeba czekać. Z góry dziękuję za pomoc.
pozdr
jasmina75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 21:18   #1216
Fuksja132
Raczkowanie

W moim albumie już dodana wyjściówka ;(
Stary 2012-07-30, 21:27   #1217
Olivkaa200
Zakorzenienie

Agatko krusza sie zle to ujelam ale jednen zab to strasznie mam nadzieje ze przestanie sie tak dziac bo zostane bez zebow

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-07-30, 21:36   #1218
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez TUSIA325 Pokaż wiadomość
Dziękuję za odpowiedź
Czekam z niecierpliwością co Ci lekarz powie Ja również mam nadzieję, że już po 14tygodniu będzie można założyć fiszbinki
Fiszbinki zaakceptowane. Narazie nie na stale noszenie ale na kilka godzinek moga juz byc I moge sprobowac juz spac bez staniczka!!!!

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Andzikus[/B] ja sie garbie nadal, jakas pokrzywiona jestem czy co a w tej calzedonii to pani mi wepchala ze sto stanikow do mierzenia, ze "w katalogu wygladaja na modelce pieknie". Co z adurne porownanie?
Powiedzialam pani ze z ta modelką z katalogu mam tyle wspólnego co NIC
No jak to nic? A cycki to co????

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 21:37   #1219
MyaDiva
Zakorzenienie

Dziewczynki wrzucę tu bo mnie pytacie.
Aby wrzucić kogoś w ignorowane osoby -> wchodzimy na profil tej osoby , na górnym panelu szukamy opcji " Dodaj do" -> rozwijamy i z dostępnych opcji wybieramy "Dodaj do Ignorów" -> klikamy i nie widzimy postów danej osoby na wątku. W te posty możemy wejść jeśli chcemy- po kliknięciu na nie. A osobę ignorowaną możemy ułaskawić w każdej chwili

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 21:39   #1220
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Andzikus Pokaż wiadomość
Tak mysle o tym masazu i mysle.... Nie wyobrazam sobie pracy jako masazystka z nowymi cycuniami. Toniu, jak Ty dawalas rade na poczatku?
ja sobie tego też nie wyobrażałam dlatego chciałam wziąć 3tygodnie urlopu (w sumie 15 dni z czego 11 starego urlopu- z czego potem się okazało, że jakoś mi ten urlop wyparował) w styczniu (jak jeszcze miałam poprzedni termin) i napisałam maila do szefowej, że potrzebuję 3 tygodnie to przyjechała do mnie jak byłam w pracy i wyskoczyła z tekstem: a Ty myślisz że co? nie będziesz wyrabiać godzin, będziesz dostawać pełną wypłatę i co? może jeszcze urlop? no i mnie zwolnił, a jako powód miałam napisane "likwidacja stanowiska pracy"... i przez pół roku byłam bezrobotna a teraz pracuję dopiero od miesiąca ale nie w zawodzie także czas cycuszkowy przeleniuchowałam
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 21:41   #1221
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Agatko krusza sie zle to ujelam ale jednen zab to strasznie mam nadzieje ze przestanie sie tak dziac bo zostane bez zebow
Mysle ze to nie od narkozy, bez przesady.
Idz do dentysty!
Cytat:
Napisane przez Andzikus Pokaż wiadomość
:

No jak to nic? A cycki to co????
A cycki no tak tylko cycki

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Dziewczynki wrzucę tu bo mnie pytacie.
Aby wrzucić kogoś w ignorowane osoby -> wchodzimy na profil tej osoby , na górnym panelu szukamy opcji " Dodaj do" -> rozwijamy i z dostępnych opcji wybieramy "Dodaj do Ignorów" -> klikamy i nie widzimy postów danej osoby na wątku. W te posty możemy wejść jeśli chcemy- po kliknięciu na nie. A osobę ignorowaną możemy ułaskawić w każdej chwili
Szprytne

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
ja sobie tego też nie wyobrażałam dlatego chciałam wziąć 3tygodnie urlopu (w sumie 15 dni z czego 11 starego urlopu- z czego potem się okazało, że jakoś mi ten urlop wyparował) w styczniu (jak jeszcze miałam poprzedni termin) i napisałam maila do szefowej, że potrzebuję 3 tygodnie to przyjechała do mnie jak byłam w pracy i wyskoczyła z tekstem: a Ty myślisz że co? nie będziesz wyrabiać godzin, będziesz dostawać pełną wypłatę i co? może jeszcze urlop? no i mnie zwolnił, a jako powód miałam napisane "likwidacja stanowiska pracy"... i przez pół roku byłam bezrobotna a teraz pracuję dopiero od miesiąca ale nie w zawodzie także czas cycuszkowy przeleniuchowałam
Toniu mnie wymasuj

ehh chamowa:/

Edytowane przez Agatau88
Czas edycji: 2012-07-30 o 21:42
Stary 2012-07-30, 21:48   #1222
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Boli mnie w stawie ramiennym. To jest taki ostry ból promieniujący na całą rękę, łopatkę i palce mi drętwieją
Haha, a skad wiesz, ze w samym stawie? A nie czasem na samym czubku barku? Pewnie nerw jest troszeczke nacoagniety albo sciegienka miesni. Odciazaj troszke staw, pooszczedzaj, posmaruj przez kilka dni czyms przeciwzapalnym i powinno byc OK.

Cytat:
No i wyśpiewałam wszystko jak na spowiedzi
No i dobrze, masz problem z glowy Zaakceptowala czy cos tam szemrala pod nosem?

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Ale lekarz Aniki woli inny stanik - czemu podważasz jego kompetencje
A tak na marginesie - co to znaczy że" stanik trzyma piersi od środeczka " Cokolwiek to znaczy - czy potrzebne to jest i innym osobom po operacji

Tak, tak- bo wszystkich spamowników, martwe dusze z multikontami i osoby naganiające przyjmie pod swoje skrzydła Don Pedro - który ma za zadanie robić tło, kierować dyskusję na odpowiednie tory i zadawać takie a nie inne pytania No tylko ze strategią kiepsko bo widać to na kilomtr
Zenada i to juz wszystko na ten temat

Stary 2012-07-30, 21:48   #1223
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Mysle ze to nie od narkozy, bez przesady.
Idz do dentysty!
Pamietam że któras dziewczyna tez pisala ze po narkozie takie cuda miala, jak wczesniej napisalam dbam o zabki co 3 miesiace jestem u dentysty i bardzoo zadko zostaje tam dluzej niz 5 minut przed operacja tez bylam na wizycie kontrolnej a tu takie cos w nastepnym tygodniu ide mam nadzieje ze moje cycunie nie ucierpia na tym jak tam blizny?

Andzikus stanik troche cisnie ale juz za 11 dni go sie pozbede nareszczie

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-07-30, 21:50   #1224
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jasmina75 Pokaż wiadomość
Witam serdecznie,

jestem tu zupełnie nowa, zbyt często nie korzystam z internetu (brak czasu), ale ostatnio noszę się z zamiarem powiększenia piersi. Szukałam trochę informacji i trafiłam na to forum, zainteresowało mnie ponieważ atmosfera jaką stworzyłyście zachęca do tego aby prosić o pomoc. Jestem z okolic trójmiasta i bardzo jestem ciekawa czy myśleć aby wybrać klinikę w trójmieście czy może lepiej w Warszawie. Jeśli możecie doradzić ze swojego doświadczenia będę ogromnie wdzięczna. Dodam, że mam już dwoje dzieci, moje piersi są małe i po wykarmieniu dzieci nie wyglądają seksownie, jestem zdeterminowana aby się lepiej poczuć ze sobą, i nie mieć oporów aby przed mężem się rozebrać. Może zbyt dużo napisałam, ale zależy mi aby zaplanować sobie operację na jesień i nie wiem ile trzeba czekać. Z góry dziękuję za pomoc.
pozdr
hej szczerze ja bym radzila wybrac kogos z okolic trojmiasta ja operacje przechodze tak sobie i nie wyobrazam sobie jezdzic potem prez pol Polskiw Trojmiescie jest kilka specjalistow ja Ci moge polecic moja dr E.S z Gdanska nie wiem czy kojarzysz??

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

Cytat:
Olivka moje piersi zatrzymały się w fazie "piersi z gimnazjum" Wysłałam Ci zaproszenie, potem dodam wyjściówkę, więc sama zobaczysz, ale wg mnie jest marna + duża różnica w piersiach.
Ja sama najchętniej nie czekałabym do tych 21, ale jak mus to mus. Może to nawet i lepiej, bo zdążę za ten czas coś ogarnąć się w temacie
ogarniesz sie wtemacie i zrobisz ja tak mialam z musu ale warto cos tam wiedziec przed
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 21:51   #1225
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Pamietam że któras dziewczyna tez pisala ze po narkozie takie cuda miala, jak wczesniej napisalam dbam o zabki co 3 miesiace jestem u dentysty i bardzoo zadko zostaje tam dluzej niz 5 minut przed operacja tez bylam na wizycie kontrolnej a tu takie cos w nastepnym tygodniu ide mam nadzieje ze moje cycunie nie ucierpia na tym jak tam blizny?

Andzikus stanik troche cisnie ale juz za 11 dni go sie pozbede nareszczie
OLIWKO nie ucierpia na pewno
w blizny nie zagladam od dzis rana.
zobaczymy za kilka dni na razie swiezyzna...a ja z moją skóra wrazliwa to podwójnie przechodzę
Stary 2012-07-30, 21:53   #1226
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
przez pół roku byłam bezrobotna a teraz pracuję dopiero od miesiąca ale nie w zawodzie także czas cycuszkowy przeleniuchowałam
Przykro, choc z drugiej strony, jak zwykle powiedzenie, ze nie ma tego zlego okazuje sie byc prawdziwe. Przynajmniej Twoje cycuchy na tym skorzystaly

Stary 2012-07-30, 21:53   #1227
kasikkk87
Zadomowienie

powiem wam ze te topy z gatty sa beznadziejne szybko sie rozciagaja...ja w ogole chcialabym normalny miekki stanik a nie jakis top pogadam o tym z dr zobaczymy co powie
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 21:53   #1228
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
A cycki no tak tylko cycki
Tylko cycki? Az cycki!!!

Stary 2012-07-30, 21:56   #1229
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Hej Dziewczyny
Wrzuciłam zdjęcia dwutygodniowych krzywusów . Możecie ocenić fachowymi oczkami, czy wsio git?
oj, git, git... a jak teraz się czujesz z tym rozmiarem? Już Ci się podoba? Bo mnie baaaardzo
Stary 2012-07-30, 22:04   #1230
jooasi
Wtajemniczenie

kasikk polecam Ci topy z Brubecka po około 19zł na allegro są na cienkich i grubych ramionkach, ja mam swoje pół roku biel co prawda straciły śnieżna ale guma nic się nie rozciągnęła. do spania ich używam. a ze zwykłymi stanikami bez fiszbin jest jeden problem, poprostu takich nie produkują
a Ty napewno bedzie miała polecony Trophy i Mamabel, oba od Triumpha

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
oj, git, git... a jak teraz się czujesz z tym rozmiarem? Już Ci się podoba? Bo mnie baaaardzo
no właśnie Anika akceptujesz rozmiarek?? dla mnie idealka one Ci już do przodu nie pójdą za wiele tylko sie wyoblić muszą i tkanka całkiem spora ułożyć się na implancie. a co siostra na to jak jej prawde powiedziałaś? śmiała się czy paluchem pogroziła??

Edytowane przez jooasi
Czas edycji: 2012-07-30 o 22:01
jooasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości