|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
W skrócie- najpierw pojawiłaś się na typowo spamowym wątku o Twoim lekarzu, potem zawitałaś do nas, wrzuciłaś nazwisko swojego lekarza w podpis - twierdziłaś że wynikało to z Twojej niewiedzy i z tego że nie czytasz regulaminów oraz korespondencji. W końcu nazwisko usunęłaś- następnego dnia doszłaś do wniosku, że jesteś odrzucona i chcąc się z nami zjednać znowu wrzuciłaś SPAM Nie chcemy takich praktyk u siebie- oddal się stąd i daj nam spokój
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#1082 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
belseno tego konkretnego nie widziałam, musiałabys go w sklepie sobie oblukać tylko na podstawie podobnych modeli odpisałam. jak go spotkasz to warto i na potem cos takiego mieć
ja te trophy to pół roku pełne nosiłam, dopiero latem na fiszbiny sie odważyłam (wcześniej tylko sporadycznie na 2-3h) a ostatnio nawet bez stanika śmigam![]() ---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:43 ---------- Gwen ale nie powiedziałaś koledze że mongołem został??? bo to wszystko przez to że foni nie miałam, teraz to wiem, że coś się odzywał i wogóle, że faaaaaaaaaaaajny no i nawet mi go żal, że Twój łeb musiał tyle godzin trzymać i kopytka wąchać
|
|
#1083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Natomiast Ty codziennie spotykałaś na wątku pacjentki lekarza o którym wspomniałaś- przyjaźniłaś się z nimi, żartowałaś , bywałaś w ich albumach. No tak- rzeczywiście zrobiłyśmy to samo
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#1084 |
|
Zadomowienie
|
hahahaha.... nawet jak mówiłam "rób herbatę a nie się obijasz, nie bądź taki nieuzytek" to narzekał i..... robił.
|
#1085 | |
|
Zakorzenienie
|
hihihi- ale dziś Wam wesolutko. Ja muszę niestety uciekać , buziole kochane
---------- Dopisano o 00:57 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1086 |
|
Wtajemniczenie
|
ale co on coś taki nie tego?? ja uwielbiam facetow i chetna bym na takiego przyjaciela była ale zawsze się jakiś podtekst gdzieś wkrada i się nie da. może Ty spałaś a on Twoje cycki kontenplował w topiku?
|
|
#1087 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
On też ma dobre teksty... wlasnie kwestia jest taka, że dobrze sie dobraliśmy.---------- Dopisano o 01:04 ---------- Poprzedni post napisano o 01:01 ---------- Cytat:
tego nigdy nie wiesz więc sie nie zastanawiam a znamy się juz 3 lata.tłumacze sobie , ze za dobrze sie znamy, zeby jedno od drugiego cos chcialo... ---------- Dopisano o 01:04 ---------- Poprzedni post napisano o 01:04 ---------- Mya - kolorowych
|
|
#1088 |
|
Wtajemniczenie
|
hihihi czasem z takich przyjaźni najlepsze małżeństwa wyrastają
![]() ![]() ![]() ja też już Was buziam bo mi stary za plecami chrapie
|
|
#1089 |
|
Zadomowienie
|
weź mnie nie strasz !
Ja też, jutro muszę z rańca zasuwać do galerii po sukienke i na 11 godzin do pracy doooo braaaa nooooooc Belseno- chyba ją ogłuszyłam....
|
#1090 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1091 |
|
Raczkowanie
|
Kochane ale wy macie tempo
tak czytam o czym piszecie i calkowicie zgłupialam jeśli chodzi o rady lekarzy co do pielęgnacji piersi po zabiegu... Ja teraz szczerze mówiąc mam tylko nadzieję że cały zabieg zniosę szybko i bezbolesnie (mam wysoki próg bolu, rodzilam 25min i mialam 1 skurcz niezbyt silny, mam nadzieję że tak samo z cycami będzie ) A powiedzcie mi bo na codzien nosze tipsy robię sobie frencha akrylowego i do porodu nie musialam ściągać a do operacji piersi trzeba? Ja w tym samym dniu po operacji wychodzę do domu jestem w razie co zaopatrzona w ketonalek forte bo niestety inne nie dzialają tasha i kasik strasznie wam zazdroszczę nowych nabytków i zyczę mnostwo siły oraz szybkiego powrotu do formy
|
#1092 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Cytat:
Jedyna Jooasi....do której mam szacunek, ona naprawdę mi pomogła w tych pierwszych tygodniach - odpowiadała na pytania, nawet dwukrotnie zadawane... ale cóż, nie zawsze trafi się na tak życzliwą osobę. Ja miałam to szczęście
|
|
#1093 | |
|
Raczkowanie
|
Ojjka, ale jestem zapozniona wczytaniu i pisaniu
Wybaczcie, jesli odgrzewam temat,ktory juz byc moze przebrzmial ale czytam wszystko po kolei ![]() Cytat:
Aniu, nadal tak samo czy juz lepiej?
|
|
#1094 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, mam mieć pojutrze ściagane szwy i tak sie zastanawiam (może to i głupie pytanie
czy ściaganie szwów boli?
|
#1095 | |||
|
Raczkowanie
|
Mialam niezly ubaw w ten weekend bo moja rodzinkanic nie wie o nowych cycuszkacha. Wczoraj zrobilam im imienionowa imprezke na dzialce, a poniewaz bylo upalnie wiec opalanko na calego, a ja oczywiscie w kostiumiku
Wszyscy gapili sie na mnie spod oka ale nikt nic glosno nie powiedzial. W koncu moja mama mruknela cos, ze mam duze piersi, tato odmruknal, ze faktycznie i.... zaczelo sie. Moja siostra, ktorej piersi zawsze podziwialam i zazdroscilam jej, ze ma takie piekne cycuszki, zaczela gadac, ze moze bym przestala przesadzac z tym wypychaniem stanika. Ze juz ostatnio mialam duzo ale teraz? Chyba w koncu skoncze na Z bo teraz to juz chyba z F mam I poco to wszystko?! Chyba tylko Madonna jak przyjedzie na koncert to mnie zakazuje swoimi wierzami... No chyba, ze sobie silikonu tam napchalam.... itd. itp. A ja mialam ubaw popachy i malo nie umarlam ze smiechu! Cytat:
---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat:
Niczego nie żałuję!!! Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-07-30 o 09:47 |
|||
|
|
|
#1096 |
|
Raczkowanie
|
dzien dobry
patrycjaw1989 02.08 - 3![]() Sif 22.08 - 23![]() Lenkii 06.09 - 37![]() Alex0912 12.11. - 94![]() Patrycjo zostało Ci kilka dni jak tam przygotowania? jak sie czujesz? mi jak zwykle rano nic sie nie chce a moja gadzinka przechodzi wylinke i sie denerwuje... bo to 1-szy raz.... No dobra a teraz na temat, tak gadacie o tym spadaniu cyckow i mialam głupi sen, mianowicie mialam zrobione cycuchy i cwiczylam sobie na cross trainerze i mi spadly na dywan i je zbierałam
|
#1097 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny mam do was takie pytanie. Chciałabym powiększyc piersi. Na ile przed przyszłym latem, powiedzmy maj-czerwiec musze zrobic operację tak, bym w tym okresie mogła juz chodzić w bikini?
|
|
|
|
#1098 |
|
Raczkowanie
|
Hej ja bym planowała na co najmniej 6 miesięcy przed.
|
#1099 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki, wit E obniza krzepliwosc, dlatego jesli juz jest zalecana to najwczesniej jakies 2 tygodnie po operacji. Ale sa tez inne sposoby na zmniejszenie ryzyka wystapienia torebki wloknistej, wszystkie antyoksydanty pelnia taka role, w tym np czerwone winko
|
#1100 |
|
Wtajemniczenie
|
Ajwi najlepiej to zrobić jesienią - zimą wtedy do lata będzie wszystko ułożone i biust miękki jak własny
a jak nie masz takiej możliwości to najpóźniej 3mc przed planowanym bieganiem w bikini![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Andziku dzieki i co nie przyznałaś się rodzince? naprawde myśleli, że to wypychacze tak Twój biuścik powiększyły?
|
|
#1101 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam nadzieje, ze Dr zaakceptuje moja zakupy i juz pozwoli mi w nich biegac (w srode zaczynam urlop). Co do biegania bez staniczkato narazie bez szans... Na solarium i sloneczko to napewno za wczesnie ze wzgledu na blizny. No chyba, ze je czymsik zakleisz tak zeby sloneczko tam nie zagladalo Opalane blizy brzydko ciemnieja,moga przerastac, po co Ci to?---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Ja torebki boje sie nadal choc nie mysle o tym tak czesto jak kiedys Wczesniej balam sie jeszcze obrocenia implantu ale moja Dr mnie uspokoila, ze jestem juz w okresie kiedy to juz nie grozi, uffff....
|
|
#1102 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mam prośbę o zaprzestanie porównywania mnie do innych uzytkowniczek i pisanie, że Joasi jest taka a Mya siaka
zaczynam czuć się tu jak klasowy lizus
|
|
#1103 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1104 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1105 |
|
Wtajemniczenie
|
nie wiem jak u Waszej dr ale u mnie ściąganie szwów polegało na odcięciu supełków na ich końcach, gadałam z lekarzem i zanim się zorientowałam było po wszystkim
a byłam nastawiona na ból mając pamieci ściąganie szwów w szpitalu po porodzie
|
|
#1106 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję
Zastanawiam się nad terminem i myślę o przełomie roku. Chciałabym powiększyć piersi na tyle wcześniej aby swobodnie móc już w wakacje śmigać w kostiumie bez boleści i utrudnień![]() Wybieram się na konsultację do Dr Łonia w Linea Corporis. Macie może jakieś doświadczenia z warszawskimi klinikami i możecie kogoś polecić? |
|
|
|
#1107 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chyba wszytskie jak tu jesteśmy takie koszmary z gubionymi cyckami przeszłyśmy.
|
|
|
#1108 | |
|
BAN stały
|
Gwen - trochę z opóźnieniem, ale sukienka ekstra. Na różne okazje z pewnością się przyda!!
![]() Cytat:
no łaaaaadnie ![]() A koszmary to standard, przed operacją śniło mi się ze pójdzie coś nie tak, że sie nie obudzę itp. A po operacji, że wyszły nieładnie, że nagle się przemieściły na plecy itp
|
|
|
|
|
#1109 |
|
Zadomowienie
|
oo andzikus w koncu jestes
|
|
|
|
#1110 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do umawiania sie, to takie umowy nie maja zadnego znaczenia bo to forum jest publicznym, a skoro tak, to obowiazuje regulamin forum i jakiekolwiek regulaminy watkow nie maja racji bytu. Nie wiem jak jest z klubami, tam pewnie moga rzadzic inne prawa, do klubu mozna sobie kogos przyjac albo nie wiec i pewnie reguaminy mozna wprowadzac. Natomiast w watku, moze brac udzial kazdy kto nie lamie prawa netykiety. I nie ma to nic wspolnego z poszanowaniem innych uczestniczek dyskusji w tym watku. Nie mylmy pojec. To takie moje przemyslenia na temat roznych dziwnych rzeczy pojawiajacych sie w watku, ktory bylby bardzo cenny gdy nie atmosfera budowana przez niektore Panie. Wg mnie lekcewazace jest umawianie sie gdzies na boku, ze z ta sie rozmawia a z tamta nie. To jest wg mnie brak szacunku i tolerancji. No, ale ja, jako jedna z person non grata, nie powinnam sie na ten temat w ogole wypowiadac... ![]() Cytat:
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.php...0#post30082520 Ojojojjjj, a to mi sie teraz dostanie roznych przezwisk itd...
Niczego nie żałuję!!! Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-07-30 o 11:18 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:32.

ja te trophy to pół roku pełne nosiłam, dopiero latem na fiszbiny sie odważyłam (wcześniej tylko sporadycznie na 2-3h) a ostatnio nawet bez stanika śmigam
bo to wszystko przez to że foni nie miałam, teraz to wiem, że coś się odzywał i wogóle, że faaaaaaaaaaaajny
Masakra
więc sie nie zastanawiam a znamy się juz 3 lata.

patrycjaw1989 02.08 - 3