Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-30, 23:41   #1261
Agatau88
Zakorzenienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...on-powder.html
To jest ten puder... jest bez koloru, ma tylko matowić.

Belseno pomoże Ci jedna wskazówka... sukienke wkladaj od dołu... dół jest bardzo waski bez rozporka, jak z boku rozpeniesz to łatwiej dołem wlozyć... góra już też nie próbuję
To trzeba pod spód podkład?
bo ja lubie wyrownac kolor cery...
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 23:41   #1262
belseno
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...on-powder.html
To jest ten puder... jest bez koloru, ma tylko matowić.

Belseno pomoże Ci jedna wskazówka... sukienke wkladaj od dołu... dół jest bardzo waski bez rozporka, jak z boku rozpeniesz to łatwiej dołem wlozyć... góra już też nie próbuję
ooo dzięki! Jutro do pomocy zorganizowałam sobie koleżankę ale na to nie wpadłam hihihihhiiii
Stary 2012-07-30, 23:45   #1263
gwendolinka
Zadomowienie

Agata na podkład.

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-30, 23:47   #1264
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Agata na podkład.
A podkład jaki masz do tego?
Stary 2012-07-30, 23:51   #1265
gwendolinka
Zadomowienie

wlasnie mam 1. double wear mocno kryjący Estee Lauder (nie lubię już go, bo zaczęły mi sie robić po nim zaskórniki)
2. kupiłam Maybelline . Affinitone kolor vanilla rose , zwykły taki chyba za 25zł bo to chyba nie jest zadna super nowość ...i nawet dobrze sie sprawdza jest lekki... i z tym pudrem sie nie błyszcze... ale dosyc szybko sie ściera...

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-07-30, 23:52   #1266
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Świniaczek Pokaż wiadomość
Gubiłam tyle kłaków, że się przemogłam Co nie zmienia faktu, że myśl o tych tabletkach wywołuje u mnie odruch wymiotny i skojarzenie z zapachem szamba... Ale dałam radę o dziwo
a o co dokładnie pytać i gdzie? Bo mi tez zaczęły włosy się sypać, idę w środę do fryzjera ale może też od środka warto się wspomóc
Stary 2012-07-30, 23:53   #1267
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
wlasnie mam 1. double wear mocno kryjący Estee Lauder (nie lubię już go, bo zaczęły mi sie robić po nim zaskórniki)
2. kupiłam Maybelline . Affinitone kolor vanilla rose , zwykły taki chyba za 25zł bo to chyba nie jest zadna super nowość ...i nawet dobrze sie sprawdza jest lekki... i z tym pudrem sie nie błyszcze... ale dosyc szybko sie ściera...
przyjrze sie temu mufe...ja mam cere sucha, bardzo sucha. I w sumie mat mi niepotrzebny. ale czytalam na kwc ze mozna go stosowac solo, ze nie tylko matuje ale wygładza...jutro się mu bacznie przyjrze
jakby jakies uwagi odnosnie jego pisz koniecznie, teraz lece, ale rano zanim pójde to wejde i przeczytam. Moze akurat coś mi sie przyda
dziekuje
Stary 2012-07-31, 00:23   #1268
gwendolinka
Zadomowienie

No nie wiem... Wg mnie ten puder nie przesusza... Ja mam cere mieszana w kierunku suchej... wiec potrzebuje taki delikatny matujacy kosmetyk... Ten pyłek jest świetny. Cóż mogę napisać . bardzo wydajny, uniwersalny kosmetyk, dobrze wykańcza makijaż...ale skoro nie musisz matowić cery....to ja już sie nie znam

---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Fuksja132 Pokaż wiadomość
Tusia Twoje piersi są imponujące! Jak dla mnie wielkość i kszałt jest idealna
Jeśli któraś zechciałaby się pochwalić swoimi to chętnie obejrzę Mogłabym to robić całymi dniami. Chyba mam jakąś obsesję.. i
Boże nawet nie wiecie jak bardzo bym chciała mieć już takie cycuszki
Tasha mam dopiero 20 lat, więc licząc na to, że zrobię swoje piersi chociażby za rok a 2 lata po operacji nie można zachodzić w ciąże to jak dla mnie nie ma problemu, bo o dziecku myślałam dopiero po studiach a ewentualnie pod ich koniec. Więc jak dla mnie było by idealnie
Masz 20 lat, z tego co piszesz cycki chcesz zrobic za jakiś czas bo aktualnie nie masz pieniedzy czyli za jakiś rok jak mniemam... bedziesz miala 21 lat, piersi do roku sie "układają" czy rozkwitną miedzy 21/22 rokiem życia... Dziecko planujesz pod koniec studiów czyli w wieku 24 lat? Jest sens robić piersi jak się ma w planach tak szybko dzidzię? Ja zrobiłam cycki jak miałam 22 lata....ale dziecka nie planuje w najbliższej dekadzie. Gdyby brała w ogóle pod uwagę ciąze do 25 roku życia to by mi szkoda było 1. pieniedzy 2. rekonwalescencji 3. może brutalnie to zabrzmi ale - figury... Mam na myśli że ciąza może duzo zmienić a rok czy dwa to bardzo krótko ...żeby dla takiego czasu ryzykować wymianę implantów ... No chyba, ze się ma zdrowie i pieniądze na takie akcje. Nie zrozum mnie źle, ja jestem jak najbardziej ZA ! jestem bardzo zadowolona ze swojej operacji ale bym sie 3 razy zastanowiła jakby brała w ogóle pod uwagę że urodzę dziecko do "za chwilę".Nie chciałabym się ciać 2 razy skoro można raz. Zresztą napisalaś ze podobają ci sie piersi Horo... przed ciąza taki rozmiar? A po ciązy jaki? lub za "jakiś czas" kiedy skóra się naciagnie? czym tkankę wypełnisz.... Masz w końci aż 20 lat i tylko 20 lat- cale zycie przed tobą Dobra już się zamykam! bo zrzedzę jak stara maleńka ale w dobrej wierze

- 18.04.2011 Dr ES

Edytowane przez gwendolinka
Czas edycji: 2012-07-31 o 00:25
Stary 2012-07-31, 00:33   #1269
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
joasi a powiedz mi masz te staniki??one sa takie bawelniane czy material cos ala top??bo ja nie lubie takich ale no trudnooo

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

joasi a dasz link do tego topu na alegroo lukne bo nie moge znalezc..,
kasikk on jest delikatny bawełniany z elestycznym dodatkiem no i można do prawie wszystkich bluzek założyć, rozmiarowka na C sie kończy ale na moje E pasuje
http://allegro.pl/polecam-brubeck-bi...463701163.html

mają jeszcze coś takiego ale nie testowałam http://allegro.pl/30-termoaktywny-bi...464688458.html
Stary 2012-07-31, 00:34   #1270
gwendolinka
Zadomowienie

jeszcze tylko dodam ze skompletowałam sobie dziś strój pomarańczowe gacie z złotym połyskiem i brązowy stanik z takimi "nitami" złoto srebrno czarnymi... Normalnie wiekopomna chwila...bo to trąjkątny stanik typowe bikini NIE U SZTY WNIA NE i mocno wycięte majty... A ja zawsze się od takich strojów trzymałam z daleka i zawsze brałam bandazowy.

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-07-31, 00:43   #1271
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
w rozdziawionej japce najlepiej widać ząbki, białe i równe a sukienkę poszłam dziś obejrzeć, materiał fajny ale nie przymierzyłam bo zestroiłam się w bluzkę z przed cycków, zakładaną przez głowę i nierozciągliwą, mąż mi pomógł się w nią wbić ale sama w przymierzalni nie mogłam się z niej wybić - kolejna bluzka na złom...jutro pójdę przymierzyć tylko znowu ja mam dylemat taki, że ta sukienka taka elegancka, że ja nie będę miała gdzie jej zakładać
no i w końcu musze też strój kupić bo za tydzień szykuje się na jakiś urlop ale ja cały czas te cycki takie kamienne mam... ciężko coś spasować, zajrze jutro do tej calzedoni...

ooo szukam właśnie czegoś matującego bez koloru, ten puder ma jakąś konkretną nazwe? i gdzie go najlepiej kupować?
wiesz co belseno, cycki zrobiłaś, sukienke kup jak pasować bedzie i mężowi powiedz, że jestes gotowa na to by Cie porwał w takie miejsce, że bedziesz mogła się w nią wystroić
w calzedonii napewno cos na cycki dopasujesz a teraz juz wyprzedaże mają, może też jeszcze podejde

---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ----------

Cytat:
jeszcze tylko dodam ze skompletowałam sobie dziś strój pomarańczowe gacie z złotym połyskiem i brązowy stanik z takimi "nitami" złoto srebrno czarnymi... Normalnie wiekopomna chwila...bo to trąjkątny stanik typowe bikini NIE U SZTY WNIA NE i mocno wycięte majty... A ja zawsze się od takich strojów trzymałam z daleka i zawsze brałam bandazowy.
Gwen a foty to dla nas gdzie?? ja też takie skromniutkie pod względem ilości materii bikini nabyłam (to w paseczki) ale czy ja w nim wyjde to insza inszość, na razie z czterech tylko jedno na basen używam. może w tej Bułgarii troche cyca wywale
Stary 2012-07-31, 00:49   #1272
gwendolinka
Zadomowienie

na kamienne cycki najlepsze bandaze. jak mierzyłam kostiumy w tamtym roku to była masakra... cycki jak z plasteliny, sterczały , skóra błyszczała... tylko wyglądalo to estetycznie w bandażowym staniku... a teraz cycki bardziej miekkie...i dalej przepaski lubię.

Spadam spać.
(Jooasi buziak na dobranoc- wiesz, że ja wcale nie mam Cię ,za lizusa klasowego )

---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ----------

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość

Gwen a foty to dla nas gdzie?? ja też takie skromniutkie pod względem ilości materii bikini nabyłam (to w paseczki) ale czy ja w nim wyjde to insza inszość, na razie z czterech tylko jedno na basen używam. może w tej Bułgarii troche cyca wywale
i CO NA TO TWOJ MĄŻ? ze tak ukrywasz wdzięki zamiast karmić świat okropny pieknem "natury" , urodą kobiecą, wdziekiem i powabem...
Jak ja bym była twoją zoną (a deklaracje już padały..OOOO przypominam!) to bym Ci tylko w takim nakazała maszerować, tudzież pobierać kąpiele słoneczne

---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ----------

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Gwen a foty to dla nas gdzie??
Gdzie foty? Jak się opalę to zrobię... I jak na wakację pojadę... może nagram jakiś film Niemy. Tylko w jakiś filtr wyszczuplający trzeba by kamere uposażyć

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-07-31, 00:56   #1273
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
kur** ja chyba też tu przestanę wchodzić ku uciesze niektórych...

Po prostu ręce opadają....NO OPADAJĄ. Takie słowa mi się cisną na usta, że sama nie wiem czy ludzie są tacy tępi ...
Andzikus miałam o Tobie inne zdanie... myślalam że jesteś osobą która poteafi logiczne wnioski wyciągać...a to co piszesz niestety nie pozwala mi traktować Ciebie poważnie. Chociaż ja uważam, że akurat doskonale sobie radzisz i całkiem świadomie piszesz TO CO piszesz...

Ja już nie bede pięćdziesiąty raz pisać o co chodzi z tymi nazwiskami, reklamami, kryptoreklamami, marketingiem takim czy śmakim. Zawsze znajdą się osoby, które moje "wywody" z KONKRETNYMI ARGUMENTAMI pominą milczeniem.... I dalej bedą opowiadać bzdury.
Wniosek prosty jest taki: jednym zależy na promowaniu lekarzy, innym nie zależy. My , te "złe" (no ale Joasi , ta dobra ) jakoś dziwnym trafem nazwisk nie wrzucamy... ale Wy macie zawsze dobry powód żeby pochwalić swojego "super najlepszego specjalistę" . Fajnie, tylko to nie jest miejsce. Został załozony watek NOWY o tematyce ogólnej, z odrębnymi zasadami żeby wy eli mi no wac pewne zachowania, aby ten wątek był nie atra kcy jny dla osób które chcą pod czapką niewidką robić sobie super PR.
Andzikus jeśli bawi się ten "regulamin", nieodpowiada Ci towarzystwo założ watek dotyczacy powiekszania piersi, bedziesz miala juz grono uzytkowników bedziesz mogła "pomagać" tam dziewczynom które szukają "pomocy".
Nikt nikogo stad nie wygania, ale przeciez "my" nie mamy monopolu na temat cyckowy na wizażu. Nie rozumiem osób które IWCIĄŻIWCIĄŻIWCIĄŻIWCIĄŻ mają jakieś problemy ....ALE TU SIEDZĄ, PŁACZĄ ŻE SIĘ JE WYGANIA, "SZYKANUJE" (to okreslenie mnie osobiście najabrdziej bawi) ....
Wasze mało poważne odpowiadanie na argumenty .... (Zarzucanie Mya że ma podpis lekarza...a was za to upomina... )... nikt nie patrzy na to, że jeste napisane JAK BYK że kto jest NIEZADOWOLONY Z OPERACJI NA WLASNA ODPOWIEDZIALNOSC MOZE SIE PODZIELIC NAZWISKIEM SWOJEGO LEKARZA... z oczywistych względów! bo niedobre praktyki powinno się ganić a NIE chwalić... czy mya pisze "jestem zadowolona z dr skweircz super specjalistki która doprowadziła moje piersi do fantastycznego stanu, po tym jak mnie załatwił jeden lekarz... zaprawszam do gdyni - polecam polecam , gdynia gdynia!!!! ".... No dajcie spokój....
Ja jestem coraz bardziej zażenowana... nie chcę chyba na takim poziomie prowadzić dyskusji... Bo (napiszę to z pełną odpowiedzialnością) nie wszyscy reprezentują poziom godny mojej uwagi...
Ja jak mam coś do powiedzenia to swoje zdanie A RGU MEN TU JE
... Nie piszę "oh oh szykanują mnie"...
Bardzo mi sie nie podoba, że wiecznie jestem używana w tych całych "potyczkach" jako usosobienie "złego bohatera" ...bo staram się pisać zawsze obiektywnie....ALE na litość boską,JAK WAS CZYTAM TO MAM OCHOTĘ TYLKO NAPIAĆ....
GŁOWĘ SIE MA OD MYSLENIA , A NIE OD TEGO ŻEBY BYŁA ELEMENTEM OZDOBNYM DO CYCKÓW...
Powiem Ci kochana, że myślę by skoczyć z Tobą

Kasa, kasa, kasa- tyle znaczą kochane Wasze historie dla innych. Jedna pacjentka to 15 tyś, 10 pacjentem po 15 tys to już wychodzi obrzydliwy pieniądz dla którego się robi obrzydliwe rzeczy. Za jedno fikcyjne konto spamowni lekarze płacą 400zł!!!! i pisze do nas Andzia albo Kindzia, że dziś ma zły dzień bo w przedszkolu ospa panuje a mąż wolnego nie dostanie, ale na szczęście ma śliczne cycusie i wszystko przetrwa.

Jak przeczytałam co napisała Gwen to aż mi się wstyd zrobiło bo już dawno pewne granice zostały przekroczone. Masz rację - babranie się w tym wszystkim jest poniżej poziomu normalnych ludzi. Jesteś z pewnością pozytywnym bohaterem lecz zręcznie zrobiono z Ciebie tą złą. Ja to już bramy piekła.
Same- a w koło tornado. Dla nas piersi to mały incydent w życiu- dla innych to całe życie. Inni tu muszą kasę trzepać- a nam się na pogaduszki zebrało.
Nie ma mocy na tej ziemi która mnie skłoni by pisać to co jest wygodne dla kogoś. Nie raz nie zgięłam karku, nie raz za to zapłaciłam- nauki z tego nie wyciągnęłam i tak już zostanie. A nieudolnym lekarzom tła do biznesów nie zamierzam robić.
Prawdziwy specjalista nie potrzebuje forum, nie potrzebuje reklam ani nawet strony internetowej. A i tak poczekalnie będzie miał pełną.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 01:11   #1274
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość

Same- a w koło tornado. Dla nas piersi to mały incydent w życiu- dla innych to całe życie. Inni tu muszą kasę trzepać- a nam się na pogaduszki zebrało.
No dokładnie... temat już zmieniony a dalej nam "cel" forum wypominają... że zamiast się tylko jedynego głównego wątku trzymać to robimy off topy... Mi to juz wytknięto że nie powinnam W OGÓLE ze swoją "niewiedzą" się udzielać!

Co do tym "złych i dobrych". To pierwsza zasada KONSTRUKTYWNEJ dyskusji której wiele z PAŃ nie opanowało... Wy nas oceniacie a my Wam odpowiadmay argumentami ... I dobrze, bo ocena moja mogłaby nadawać się conajmniej dla Złośliwca wizażowego

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-07-31, 01:24   #1275
MyaDiva
Zakorzenienie

Gwen godz. 01,30 a tu 10 osób chce zobaczyć jak my sepuku popełnimy Ja dziś już idę spać bo nóż może mi się omsknąć

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2012-07-31, 01:27   #1276
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Gwen godz. 01,30 a tu 10 osób chce zobaczyć jak my sepuku popełnimy Ja dziś już idę spać bo nóż może mi się omsknąć
Mya no co Ty... żadne sepuku, dasz rade.

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-07-31 o 01:28
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 01:35   #1277
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
No dokładnie... temat już zmieniony a dalej nam "cel" forum wypominają... że zamiast się tylko jedynego głównego wątku trzymać to robimy off topy... Mi to juz wytknięto że nie powinnam W OGÓLE ze swoją "niewiedzą" się udzielać!

Co do tym "złych i dobrych". To pierwsza zasada KONSTRUKTYWNEJ dyskusji której wiele z PAŃ nie opanowało... Wy nas oceniacie a my Wam odpowiadmay argumentami ... I dobrze, bo ocena moja mogłaby nadawać się conajmniej dla Złośliwca wizażowego
dobrze że choć o tym podkładzie coś napisałaś mądrego przeźroczysty bo przeźroczysty, ale zawsze podkład
Ja już uciekam. Dobrej nocki Gwen i miłego dnia

---------- Dopisano o 01:35 ---------- Poprzedni post napisano o 01:33 ----------

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
Mya no co Ty... żadne sepuku, dasz rade.
Pozdrawiam i też życzę dobrej nocki

Stary 2012-07-31, 02:36   #1278
Majirel
Raczkowanie

kochane dodałam do albumu swoje wyjściówki
Skąd miedzy wami biorą się zgrzyty? szkoda życia na kłótnie
Stary 2012-07-31, 07:38   #1279
anika75
Zadomowienie

Witam

Po nocy kilka pytań mi się nasunęło:
1. Kiedy mogę podnosić ręce do góry wyżej, niż pod kątem 90 stopni?
2. Kiedy mogę zacząć spać na boku?
3. Kiedy będę mogła podpierać się łokciem przy wstawaniu z łóżka?
4. Co to było za mazidło, które polecałyście na krosty na dekolcie? Sudocrem? A można go na ropne krosty smarować, czy nie bardzo?

Nie chcę do dr dzwonić z takimi durnymi pytaniami

Aaa, zapomniałam wczoraj napisać, że kupiłam sobie kostium jednoczęściowy na basen . A najśmieszniejsze było, gdy Pani pokazując mi stroje powiedziała, że niestety takich z wbudowanymi miseczkami już nie ma. Ja jej na to: "Ja nie potrzebuję miseczek". Mąż potem pół dnia śmiał się ze mnie, bo powiedział, że miałam minę jak gwiazda filmowa
Stary 2012-07-31, 08:21   #1280
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Witam

4. Co to było za mazidło, które polecałyście na krosty na dekolcie? Sudocrem? A można go na ropne krosty smarować, czy nie bardzo?

Aaa, zapomniałam wczoraj napisać, że kupiłam sobie kostium jednoczęściowy na basen . A najśmieszniejsze było, gdy Pani pokazując mi stroje powiedziała, że niestety takich z wbudowanymi miseczkami już nie ma. Ja jej na to: "Ja nie potrzebuję miseczek". Mąż potem pół dnia śmiał się ze mnie, bo powiedział, że miałam minę jak gwiazda filmowa
Ja zawsze w sklepiej mowie "bez push upa" a wszyscy takie gały na mnie
kiedys o tym pisalam

jamysle ze na boku to 5 tyg, lokiec tak samo, a rece to sama poczujesz kiedy mozesz.
Sudocrem-bez recepty-dobry na wszystko glownie na odparzoną pupę
Stary 2012-07-31, 09:05   #1281
horo_2
Zadomowienie

Agatko,
czy farba drogeryjna i profesjonalna danej firmy o danym odcieniu dają ten sam efekt na włosach?

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 10:24   #1282
Fuksja132
Raczkowanie

Cytat:
No nie wiem... Wg mnie ten puder nie przesusza... Ja mam cere mieszana w kierunku suchej... wiec potrzebuje taki delikatny matujacy kosmetyk... Ten pyłek jest świetny. Cóż mogę napisać . bardzo wydajny, uniwersalny kosmetyk, dobrze wykańcza makijaż...ale skoro nie musisz matowić cery....to ja już sie nie znam

---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ----------

Masz 20 lat, z tego co piszesz cycki chcesz zrobic za jakiś czas bo aktualnie nie masz pieniedzy czyli za jakiś rok jak mniemam... bedziesz miala 21 lat, piersi do roku sie "układają" czy rozkwitną miedzy 21/22 rokiem życia... Dziecko planujesz pod koniec studiów czyli w wieku 24 lat? Jest sens robić piersi jak się ma w planach tak szybko dzidzię? Ja zrobiłam cycki jak miałam 22 lata....ale dziecka nie planuje w najbliższej dekadzie. Gdyby brała w ogóle pod uwagę ciąze do 25 roku życia to by mi szkoda było 1. pieniedzy 2. rekonwalescencji 3. może brutalnie to zabrzmi ale - figury... Mam na myśli że ciąza może duzo zmienić a rok czy dwa to bardzo krótko ...żeby dla takiego czasu ryzykować wymianę implantów ... No chyba, ze się ma zdrowie i pieniądze na takie akcje. Nie zrozum mnie źle, ja jestem jak najbardziej ZA ! jestem bardzo zadowolona ze swojej operacji ale bym sie 3 razy zastanowiła jakby brała w ogóle pod uwagę że urodzę dziecko do "za chwilę".Nie chciałabym się ciać 2 razy skoro można raz. Zresztą napisalaś ze podobają ci sie piersi Horo... przed ciąza taki rozmiar? A po ciązy jaki? lub za "jakiś czas" kiedy skóra się naciagnie? czym tkankę wypełnisz.... Masz w końci aż 20 lat i tylko 20 lat- cale zycie przed tobą Dobra już się zamykam! bo zrzedzę jak stara maleńka ale w dobrej wierze

Hhehe dzięki za rady W sumie myślałam o tym wczoraj i wolę (że tak to nazwę) odłożyć dziecko na potem Pomijając to, że ja studia kończę w wieku 25 ewent 26 lat niestety i tak, to napisałam orientacyjnie, że po studiach. Bo jak na dzień dzisiejszy to nawet nie mam z kim Więc wolę spędzić swoje marzenie wcześniej, bo na dziecko zawsze znajdzie się czas a ja dłużej nie chcę się dołować swoimi cyckami A co do rozmiaru: podobają mi się piersi horo to fakt, ale chyba nie zdecydowałabym się na takie wielkie. Bo są wielkie chyba nie muszę ukrywać Są imponujące, ale nie jest to rozmiar dla mnie. Byłby to dla mnie zbyt duży przeskok od takich maleństw. Zadowoliło by mnie takie duże C Zresztą nie znam się dobrze na rozmiarach jeszcze, więc może mi się to jeszcze zmieni
Stary 2012-07-31, 10:43   #1283
anne001
Raczkowanie

[QUOTE=anika75;35604695]Witam

Ręce podnosisz jak poczujesz że możesz, chodzi o to ze nie mozesz nic z góry ściągać nadal co waży
Ja na boku spałam w 4 tyg i juz mogłam wg dr. sama wyczujesz. na początek podkładałam pod bok poduszeczkę.

łokiec najpozniej bo to nadal dźwiganie. nadal staram się to ograniczać, ale po razie np nic sie nie stanie myślę ze takie rzeczy możesz sobie wyczuwać intuicyjnie, to indywidualne odczucia każdej z nas.
Stary 2012-07-31, 10:48   #1284
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Hej dziewczyny! Ciężko nadrobić wszystko co piszecie, na szczęście kłótnie pominęłam i o to jestem tutaj po 2 tyg urlopu. Popływałam sobie w tym czasie troszkę na baseniku i mam nadzieje, że dobrze to zrobiło piersiom więc może w tym tygodniu zdjęcia powrzucam! muszę jeszcze jakiś kostium kupić bo do Egiptu się wybieram za 1,5 miesiąca ) jak szaleć to szaleć muszę nadrobić tyle lat życia
Nie kupiłam na razie żadnego stanika z fiszbinami bo chyba nie umiem dobrać i w kółko chodzę w tych sportowych tudzież pooperacyjnych ale mi w nich dobrze dziś może się przejdę coś zakupić nowego bo mam troszkę czasu. Piersi wciąż kamienne chociaż już czasem się budzę na brzuszku bardziej niż na plecach i nie narzekam na jakiś ból czy coś... tylko jak się opalałam i chciałam położyć na brzuchu to masakra... dwa kamienie - tak jak piszecie. Chyba będę się musiała wybrać do lekarza na kontrolę chociaż czuję że wszystko super ale prosił żeby się pokazać w połowie lata.

Jedyne co mnie martwi to że one dalej są takie trójkątowate i na boki jak mam szmaciany stanik ale może się to zmieni lub źle bielizne dobieram

calujeee was wszystkie!
Stary 2012-07-31, 10:52   #1285
jooasi
Wtajemniczenie

Anika u mnie na trzy pierwsze pytania odpowiedź była 6 tyg ale najlepiej to słuchać siebie i sama wiesz co dasz rade zrobić a sudocrem stosuje teraz na wszystkie syfki, on ma właściwości wysuszające a jednocześnie tworzy na skórze warswte ochronną.
to jest wielka przyjemnośc móc powiedzieć w sklepie, że stanika bez gąbek się szuka nawet jeśli się okazuje, że z całej ściany obwieszonej stanikami tylko jeden spełnia to wymaganie

Edytowane przez jooasi
Czas edycji: 2012-07-31 o 10:54
jooasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 11:03   #1286
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

dzien dobry kobitki

patrycjaw1989 02.08 - 2
Sif 22.08 - 22
Lenkii 06.09 - 36
Alex0912 12.11. - 93

uhhhh widze ze jazda dalej w toku no ale mam nadzieje ze sie uspokoi bo szkoda atmosfery psuc na tak swietnym forum
Co do podkladu to jesli ktos ma cere tlusta lub mieszana polecam Revlon Color Stay Combination/Oil skin ja uzywam natural beige i jestem zadowolona bo w koncu trafilam na kosmetyk po uzyciu ktorego moja cera nie robi sie tlusta po paru godz
Fuksja132 co do ciazy to pisalam ostatnio o tym z AsieK bodajze i tez obie zastranawialysmy sie czy warto robic przed ciaza bo mialysmy ten sam dylemat i doszlysmy do wniosku ZE WARTO!!! wiec znasz juz moje zdanie

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Ps. Joasi dzis koszmaru cyckowego na szczescie nie bylo hehe
Stary 2012-07-31, 11:07   #1287
Sif
Raczkowanie

Dziewczyny piszą w zawrotnym tempie, mnie nie było przez kilka dni i już kilkanaście stron przybyło Pooglądałabym sobie Wasze nowe albumiki, ale w pracy jestem, więc nie będę tutaj cyców oglądać A dziś albo jutro wrzucę wreszcie coś swojego.
Ise, powiedz mi czy kreatyninę w badaniach to mam robić z krwi czy z moczu? Bo w tym zestawie badań od doktorka jest kreatynina, ale nie ma info jakie to badanie ma być.

gwen dla mnie Ty jesteś hardkorowiec i już Zresztą hardcorowiec, freak, zwał jak zwał, spokojna nie jesteś I w ogóle ostra babka jesteś, strach się bać jooasi a dlaczego nazwałaś tego kolegę Mongołem? Jakoś mnie to zaintrygowało, co to znaczy, na kogo tak się mówi? Bo nie znałam takiego określenia

Edytowane przez Sif
Czas edycji: 2012-07-31 o 11:38
Sif jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 11:10   #1288
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Cytat:
Napisane przez Sif Pokaż wiadomość
Dziewczyny piszą w zawrotnym tempie, mnie nie było przez kilka dni i już kilkanaście stron przybyło Pooglądałabym sobie Wasze nowe albumiki, ale w pracy jestem, więc nie będę tutaj cyców oglądać A dziś albo jutro wrzucę wreszcie coś swojego.
Ise, powiedz mi czy kreatyninę w badaniach to mam robić z krwi czy z moczu? Bo w tym zestawie badań od doktorka jest kreatynina, ale nie ma info jakie to badanie ma być.

gwen dla mnie Ty jesteś hardkorowiec i już Zresztą hardcorowiec, freak, zwał jak zwał, spokojna nie jesteś I w ogóle ostra babka jesteś, strach się bać joaasi a dlaczego nazwałaś tego kolegę Mongołem? Jakoś mnie to zaintrygowało, co to znaczy, na kogo tak się mówi? Bo nie znałam takiego określenia
Sif ja w ogóle nie dawałam moczu do badań więc podejrzewam że z krwi
mam nadzieje że dobrze u Ciebie?
Stary 2012-07-31, 11:21   #1289
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Witam

To sa bardzo wazne pytania i nie powinnas miec zadnych oporow przed dzwonieniem z nimi do swojej Dr.
Co do miseczek w stroju do plywania to wcale nie sa takie zle. Np. moja Dr uwaza, ze powinny byc. No i prosze, co kraj to obyczaj A wiec pytac swojego lekarza, bo on wie najlepiej co, komu i jak zrobil.
Uwazam, ze pytanie na forum i sluchanie podpowiedzi Kolezanek ma swoja wartosc ale decydujace zdanie zawsze nalezy do lekarza. Ja wiele razy konsultowalam to co przeczytalam na forum i czego nauczylam sie od Was. Jedne rzeczy byly potwierdzane, inne nie i przynajmniej wiem dlaczego akurat u mnie cos dziala inaczej. Czego i Wam zycze i smigam na urlopik

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png

Edytowane przez Andzikus
Czas edycji: 2012-07-31 o 11:22
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 11:37   #1290
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Fuksja132 Pokaż wiadomość
Hhehe dzięki za rady W sumie myślałam o tym wczoraj i wolę (że tak to nazwę) odłożyć dziecko na potem Pomijając to, że ja studia kończę w wieku 25 ewent 26 lat niestety i tak, to napisałam orientacyjnie, że po studiach. Bo jak na dzień dzisiejszy to nawet nie mam z kim Więc wolę spędzić swoje marzenie wcześniej, bo na dziecko zawsze znajdzie się czas a ja dłużej nie chcę się dołować swoimi cyckami A co do rozmiaru: podobają mi się piersi horo to fakt, ale chyba nie zdecydowałabym się na takie wielkie. Bo są wielkie chyba nie muszę ukrywać Są imponujące, ale nie jest to rozmiar dla mnie. Byłby to dla mnie zbyt duży przeskok od takich maleństw. Zadowoliło by mnie takie duże C Zresztą nie znam się dobrze na rozmiarach jeszcze, więc może mi się to jeszcze zmieni
takie czekanie na dziecko moze sie przeciagnac bo potem maluch jest i sa wydatki potem myslisz tylko o nim a czas uciekaja zdecydowalam najpierm cycki potem ciazaaaa

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

andzikus milego urlopu

dziewczyny te swiezo po operacji i te nie zauwazylam ze jak ide spac to znaczy leze juz cycki sa jak glazy normalnie ugniataja mnie a wielkiego implantu nie mam po przebudzeniu tez tak jest ciezko mi nawet reka ruszyc do tego bol plecow...kiedy to uczucie mija???
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości