Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część IX - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-31, 17:51   #1261
Koshatka
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część IX

Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość
też Ci mogę podesłać, ale jak wyżej, tzn gdzieś za 2 miesiące
A będziesz pamiętać? Bo ja pewnie nie.
Stary 2012-07-31, 17:54   #1262
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Leejdi: a co zrobiłaś ostatecznie z tymi fotami Lolki? bo moim zdaniem jest tam raczej 20mlo, a nie 30, widziałam że w wątku rozbiórkowym też ktoś pisał, że tak uważa... Myślisz, że aż 10ml "poszło w eter"? Owszem, Lolką się ciężko psika, ale żeby aż tyle...?

---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
A będziesz pamiętać? Bo ja pewnie nie.
zapisałam sobie na kartce pt "rzeczy do załatwienia jak będę w Poznaniu"
Stary 2012-07-31, 17:59   #1263
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zywieczdroj Pokaż wiadomość
Jeśli to tylko Twoje pieniądze to co mu do tego? Możesz wydawać na co chcesz.
No właśnie nie rozumiem jego oburzenia...
Cytat:
W takim układzie też bym się wkurzyła. On nie ma prawa wymagać żebyś całą kasę wydawała na Wasze wspólne wyjścia a jak on nie chce wydawać tak swojej to zawsze pozostają bezpłatne rozrywki.

brzmi ciekawie.
Mieliśmy się dzisiaj spotkać, to mu powiedziałam, żeby nie przyjeżdżał. Może jak posiedzi trochę sam to pomyśli o co tak naprawdę mu chodzi
Cytat:
Leejdi: chyba sobie jaja robi, jak Ci wypomina, na co Ty wydajesz SWOJE pieniądze żaden z moich TZow mi nie wypominal ile wydaje na perfumy czy kosmetyki, a wydaje majątek bardziej zdarzały się komentarze np "po co Ci tyle żeli" "w razie wojny cały blok będzie miał się czym myć przez 3 lata" itp

co do botrytisa to ja chyba mam (choć głowy nie dam czy czasem komuś nie oddałam, ale na pewno kiedyś miałam odlewkę). Gdybyś chciała to mogę Ci podesłać próbkę, ale nie wiem kiedy, bo mam ją gdzieś u mamy, a będę tam pewnie... w październiku (szkoda że wcześniej nie mówiłaś, byłam teraz na weekend, wczoraj wróciłam ) w każdym razie jeśli Ci się nie spieszy to żaden problem dla mnie
Może i bym zrozumiała to jakoś, gdybym pracowała na pełen etat, zarabiała 1500-2000zł, ale zarabiam stówkę. Czasem więcej, czasem mniej, bo to umowa zlecenie. Więc jeśli wydam nawet te 70zł w miesiącu na odlewki, to przecież nie jest to duża kwota. Co innego jakbym wydawała 700zł To wtedy sama zaczęłabym się martwić

Kochana dziękuję za propozycję Jeśli tylko w ciągu tych dwóch miesięcy dalej nie uda mi się go zdobyć i nadal będę pamiętać, to się do Ciebie zgłoszę z przypominajką

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------

Cytat:
Leejdi: a co zrobiłaś ostatecznie z tymi fotami Lolki? bo moim zdaniem jest tam raczej 20mlo, a nie 30, widziałam że w wątku rozbiórkowym też ktoś pisał, że tak uważa... Myślisz, że aż 10ml "poszło w eter"? Owszem, Lolką się ciężko psika, ale żeby aż tyle...?
Sylwia mi wysłała przelew za te 10ml, których we flaszce nie ma, więc wszystko jest w porządku Następnym razem kupię sobie całą setkę (a co!) i przynajmniej jak mi ucieknie to będzie to moja wina
Stary 2012-07-31, 18:05   #1264
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
To samo Orlica!Masę tego dostajesz do recenzji!
A i tak już odrzucam większość propozycji
Poza tym często jak przetestuję i zrecenzuję to sprzedaję albo oddaję, więc mam duży ruch na mojej liście

Kupiłam płyn do płukania ust - potrzebny, bo mojego zostało na 1-2 razy.
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 18:39   #1265
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
Sylwia mi wysłała przelew za te 10ml, których we flaszce nie ma, więc wszystko jest w porządku Następnym razem kupię sobie całą setkę (a co!) i przynajmniej jak mi ucieknie to będzie to moja wina
Łooo, to rzeczywiście super się zachowała A to Lolka EDP czy coś innego? Ja tam ich flach nie rozróżniam, mam odlewkę właśnie EDP chyba z 15ml i uwieeeellllbbiammm ale nie kupuję flachy dopóki nie zużyję odlewki - taką mam zasadę dzięki temu mniej flach ostatnio kupuję z zapachów na które chciałabym się załapać rozbiórkowo to chętnie na Chloe i Pradę Candy (to z tych tak co mi teraz na szybko przyszły do łba )
Stary 2012-07-31, 18:42   #1266
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
A czy w takim razie te perfumy przepsikane nie są, że tak powiem, zwietrzałe i mniej trwałe?
Czemu mają być zwietrzałe? Nie ma znaczenia, czy się je leje, czy psika. Jeśli atomizer jest nieszczelny moga zwietrzeć, ale nie przy odpsikiwaniu.
Cytat:
Hardkor Też nie miałabym gdzie ich założyć.
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35617224]
Poza tym często jak przetestuję i zrecenzuję to sprzedaję albo oddaję, więc mam duży ruch na mojej liście
[/QUOTE]
Zanim wystawisz recenzję nie zużywasz całego opakowania?
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 18:45   #1267
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
Czemu mają być zwietrzałe? Nie ma znaczenia, czy się je leje, czy psika. Jeśli atomizer jest nieszczelny moga zwietrzeć, ale nie przy odpsikiwaniu.

Zanim wystawisz recenzję nie zużywasz całego opakowania?
Zależy od kosmetyku, w przypadku np. kolorówki to zwykle ubytek jest znikomy, więc spokojnie mogę sprzedać.
A np. jeśli chodzi o krem do twarzy to zwykle daję mu miesiąc na działanie i przez ten miesiąc zużywam nie więcej niż pół słoiczka, więc na pozostałe pół (jeśli mi oczywiście nie przypasuje) zawsze znajdzie się chętna
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 18:51   #1268
ganimedea
Zakorzenienie

Nic już dziś nie zużyję, więc jazda...

LIPIEC:

Out: aż jestem w pozytywnym szoku
Żel do higieny intymnej Venus Aloes 50ml - miniaturka (gratis)
Krem nawilżający Avon Foot Works Granat i Czekolada 75ml
Krem Cien Med z aloesem 75ml - została połowa - oddany TŻ
Synergen krem nawilżający 50ml
Żel pod prysznic YR Jardins du Monde Kwiat lotosu 200ml
Ziaja Pro maska uspokajająca 250ml - po terminie, zużyta w peelingu kawowym
Próbki: Szampon Nivea Long Repair 10ml (gratis)
Odżywka Nivea Long Repair 10ml (gratis) - 2 sztuki

Zakupy: 0
Wydane: 0

To zdecydowanie mój najlepszy miesiąc w tym roku - nic nie kupiłam i mam najwięcej zużyć.

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 18:56   #1269
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość

LIPIEC:

To zdecydowanie mój najlepszy miesiąc w tym roku - nic nie kupiłam i mam najwięcej zużyć.
Stary 2012-07-31, 19:17   #1270
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Łooo, to rzeczywiście super się zachowała A to Lolka EDP czy coś innego? Ja tam ich flach nie rozróżniam, mam odlewkę właśnie EDP chyba z 15ml i uwieeeellllbbiammm ale nie kupuję flachy dopóki nie zużyję odlewki - taką mam zasadę dzięki temu mniej flach ostatnio kupuję z zapachów na które chciałabym się załapać rozbiórkowo to chętnie na Chloe i Pradę Candy (to z tych tak co mi teraz na szybko przyszły do łba )
EDP właśnie Mam próbkę i też jestem nią oczarowana Ale ostatnio dostałam pustą flachę L de Lolity i chyba ten zapach podoba mi się jeszcze bardziej, ale zobaczę jak dostanę odlewkę, bo po zapachu flaszki to sobie mogę
Stary 2012-07-31, 19:18   #1271
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
Już zdecydowałam, że kupuję tylko nie mogę się zdecydować, czy eko-skóra, czy eko-zamsz niby skóra bardziej by mi pasowała do kurtki, ale zamszyk jakoś tak mniej rzuca się w oczy (jakby te buty MOGŁY WOGÓLE mało rzucać się w oczy )
Stary 2012-07-31, 19:29   #1272
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Już zdecydowałam, że kupuję tylko nie mogę się zdecydować, czy eko-skóra, czy eko-zamsz niby skóra bardziej by mi pasowała do kurtki, ale zamszyk jakoś tak mniej rzuca się w oczy (jakby te buty MOGŁY WOGÓLE mało rzucać się w oczy )
Wzięłabym zdecydowanie skórę eko. Miałam jedne buty z zamszu i ... nigdy więcej Strasznie mało trwałe. No i wątpię, by te buty mogły się mniej rzucać w oczy

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Cytat:

LIPIEC:

Gratuluję miszczu
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 20:05   #1273
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:
Wow, odważne, nie powiem.... Ja w ogóle nie rozumiem szału na te buty. Strasznie nie podoba mi się ten obcas i ta platforma. Bardzo niezgrabnie noga w ich wygląda, bo widziałam kilka dziewczyn na ulicy, no ale każdy ma swój gust
zywieczdroj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 20:14   #1274
Lynn
Zakorzenienie

koshatko nie koniecznie Może być gdzieś indziej

luska ale super ceny tych kosmetyków z Avonu Mnie kusi zamówienie sobie musu waniliowego (cos mnie naszło na wanilię) oraz żelu i mgiełki o zapachu kwiatu wiśni...

agniesia wow odważna jesteś Nie wyobrażam sobie siebie w takich butach Moje ulubione buty to trampki... Ostatnio kilka osób (w tym własna matka) stwierdziły, ze wyglądam jakbym miała 15 lat ( a bliżej mi do 30 niż 20), więc chyba najwyższy czas się zacząć ubierac stosownie do wielku

Edytowane przez Lynn
Czas edycji: 2012-07-31 o 20:19
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 20:41   #1275
ganimedea
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35618232] [/QUOTE]

Cytat:
Gratuluję miszczu
Dzięki

Nie kusić mi tu rozbiórkami perfumowymi . Od dawna mnie ciągnie do jakichś lepsiejszych zapachów, tylko zawsze mi szkoda kasy na flakon . Jak dotąd sprawiłam sobie tylko 1: J'Adore Diora 30ml, którą teraz oszczędzam, bo się kończy
Na co dzień psikam się Avonami itp

Agniesiu - podobnie jak dla większości - dla mnie te butki też są zbyt odważne i nie miałabym wiele okazji, by w nich chodzić

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2012-07-31, 20:42   #1276
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Nie mieszkamy razem. On ma swoją wypłatę (10x większą niż moja) i wydaje ją na co chce a ja mam swoje marne 100-150zł na miesiąc (albo z pracy albo ze stypendium). Owszem, czasem jak gdzieś idziemy, to również ja płacę, no ale czy on wymaga ode mnie, żebym płaciła za wszystko i nie zostawiała dla siebie nic (tzn. na swoje wydatki) ?

Strasznie się wkurzyłam...
No to faktycznie nie powinien się wtrącać na co wydajesz swoje pieniądze. Też Ci się coś od życia należy, jakaś przyjemność, a kosmetyki taką przyjemnością są... zwłaszcza, że on normalnie zarabia.
Cytat:
Bo wysyłałam zaległe, swoje otrzymałam w zeszłym miesiącu albo jeszcze do mnie nie doszły w lipcu
Tak tylko Mama wzięła sobie krem za 80 zł, więc pokryły się wszystkie koszty A no i wzięłam jeszcze tankini za 9,90 zł i dostałyśmy jako gratis żel po opalaniu
Wąchałam u koleżanki - pięknie pachnie ten balsam po opalaniu też brała to tankini i jeszcze gratis dostała wodę come une Evidence - jakąś limitkę.
Cytat:
luska: ale nakupowałaś z AVONu

kuszą mnie te buty: http://www.stylowebutki.pl/products/...black-SU.html# i tak cały czas myślę: kupić - nie kupić od tygodnia tak mam. podobają mi się szalenie, ale nie mam pomysłu, gdzie ja bym w nich mogła wyjść?
Nooo, skusiły mnie zestawy za 35zł i wzięłam jeszcze 3 żele pod prysznic za 9,99
A buty odważne, raczej na wielkie wyjścia Ja już myślę, że muszę kupić sobie kozaki na obcasie na zimę

gani, gratulacje! Naprawdę udany miesiąc!
Jutro idę do fryzjera!Ale chyba tylko podetnę i dalej będę mieć boba... jakoś dobrze mi się on układa. Nie mam innego pomysłu na moje włosy.
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 20:56   #1277
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:

Wąchałam u koleżanki - pięknie pachnie ten balsam po opalaniu też brała to tankini i jeszcze gratis dostała wodę come une Evidence - jakąś limitkę.
Też dostałam wodę, ale normalny spray 75 ml, to chyba żadna limitka
Stary 2012-07-31, 21:36   #1278
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
Dokładnie
Widziałam wpis na blogu, chodziło mi o to, do czego ona służyć Czy to jest jak krem na powieki czy jak?
Tak to jest krem pod oczy i na powieki.

Pytałaś też o peeling Sopot Spa, tu jest recenzja, na pewno gdy nadarzy się okazja kupię ponownie bo fajny umilacz czasu, delikatnie peelinguje i slicznie pachnie.

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35603989]Mam prośbę Macie może jakieś puste opakowania po pomadkach ochronnych albo szminkach? Chętnie przyjmę W razie czego oddam oczywiście za znaczek [/QUOTE]

a napiszesz do czego ci potrzebne? Zaciekawiłas mnie

Cytat:
A ja się właśnie pokłóciłam z TŻem... O kosmetyki
Moj tez co jakis czas mi wypomina ze ciagle cos kupuje. A co im do tego, skoro to za wlasne pieniadze kupujemy.

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35616003]Świat jest okrutny...
Chciałam zamówić sobie maseczkę lawendową z Avonu, z oferty netto, a tu przy niej wyskakuje mi szara kropa, znaczy, że niedostępna
Na pocieszenie wzięłam sobie żel do kąpieli "Pyzata Jagoda" [/QUOTE]

a co to za maska? Na stopy, na twarz? moze mam w zapasach i bysmy zrobily wymianke

Cytat:
Jak oceniasz ten szampon? Doszedł mi do zapasów, z tym, że ja mam grube włosy, więc nie wiem czy się nada.
Szampon AVON malina i hibiskus był bardzo fajny, ładnie sie po nim ukladaja wlosy, nie podraznil i nie mialam bardziej przetluszczajacych sie wlosow po nim. Zapach przyjemny, kwaskowaty. Polubilismy sie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35617224]A i tak już odrzucam większość propozycji

Kupiłam płyn do płukania ust - potrzebny, bo mojego zostało na 1-2 razy.[/QUOTE]

Orlico, nie odrzucaj propozycji na kosmetyki do recenzji. Wez dla nas! My bedziemy recenzowac A moglabys np polecic inna blogerkę jesli sama chcesz odrzucic propozycje wspolpracy? ja bym chetnie zgodzila sie na przetestowanie kilku kosmetykow.

Jeszcze sie sierpien nie zaczal a ja juz w Biedronce zakupilam produkty z gazetki kosmetycznej:

1. krem do rąk odżywczy
2. Plyn do demakijazu Bielenda Oliwka
3. 2 x kulka Rexona
4. Krem do depilacji Eveline.
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 21:43   #1279
ganimedea
Zakorzenienie

Hehe, jak byłam wczoraj w Biedronce, to wszystko z gazetki kosmetycznej leżało już porozkładane. A ja byłam jakaś zmęczona i nawet nie miałam chęci nic oglądać . Powąchałam tylko żele z pompką i stwierdziłam, że żaden mnie nie urzekł, więc odpuściłam
Chyba coś ze mną nie tak albo jakoś dziwnie przechodzę PMS

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2012-07-31, 21:44   #1280
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
a napiszesz do czego ci potrzebne? Zaciekawiłas mnie

Orlico, nie odrzucaj propozycji na kosmetyki do recenzji. Wez dla nas! My bedziemy recenzowac A moglabys np polecic inna blogerkę jesli sama chcesz odrzucic propozycje wspolpracy? ja bym chetnie zgodzila sie na przetestowanie kilku kosmetykow.
Chcę zrobić swoje balsamy do ust z wosku pszczelego. Słoiczki mam, ale chciałabym też takie w sztyfcie

Niektóre propozycje odrzucam dlatego, że nie odpowiadają mi warunki, a inne dlatego, że nie jestem zainteresowana marką czy danymi kosmetykami. Ale obiecuję, że polecę Cię przy następnej takiej okoliczności
Stary 2012-07-31, 21:57   #1281
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:

Jeszcze sie sierpien nie zaczal a ja juz w Biedronce zakupilam produkty z gazetki kosmetycznej:

1. krem do rąk odżywczy
2. Plyn do demakijazu Bielenda Oliwka
3. 2 x kulka Rexona
4. Krem do depilacji Eveline.
Ale Ci fajnie, że u Ciebie już są kosmetyki z gazetki. U mnie nic jeszcze nie było. Jutro idę po kulki (duży wybór jest?) oraz płyny do demakijażu oczu.

Dziewczyny- kojarzycie perfumy Kenzo Amour? Orientujecie się czy mleczko bądź mus o zapachu wanilii z avonu będzie pod nie dobrą bazą?

Kusi mnie tatuaż
Stary 2012-07-31, 22:18   #1282
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Zaczął mieć pretensje o to na co wydaje swoje pieniądze... Mam ok. 100zł na miesiąc i przeważnie są to albo kosmetyki albo ubrania... Nie moja wina, że tak się wciągnęłam w zapachy
A niby jakim prawem on ma pretensje o to, na co wydajesz SWOJE pieniądze?

Cytat:
chyba jasne wszystko, czy mi też przydałaby się drzemka?
Jasne, dzięki za odpowiedź

Cytat:

Nusiu generalnie jest tak, że to organizatorka wymyśla rozbiórkę i bierze dla siebie flakon. To jest 90% przypadków. Reszta niuansów o których mówisz nie jest określona w regulaminie. Zależy to od sytuacji, uprzejmości wizażanek, chęci na flakon itd.
Polecam przeczytać dokładnie regulamin wspólnych zakupów podforum perfumy. Tego, czego w regulaminie nie ma nie jest określone i zależy od konkretnej sytuacji. Jeśli chodzi o osoby początkujące w rozbiórkach to są mile widziane i traktowane jak każda inna osoba (nie wszędzie na wizażu tak jest), więc nie masz się o co martwić. Przejrzyj kilka wątków, poczytaj co się dzieje, a zobaczysz że to prostsze niż się wydaje.
Problemy generalnie zauważyłam tylko wtedy, kiedy nawali poczta np. roztrzaska się atomizer z perfumami.
Oczywiście już przeczytałam regulamin i inne wątki podpięte na górze podforum Ale nie znalazłam tam odpowiedzi na wszystkie pytania, dlatego pisałam tutaj. To bardzo fajnie

Cytat:
Zazwyczaj pierwsza osoba ale to wszystko można i tak dogadać inaczej. Nie wiem czy ten flakon jest wpisany tak dokładnie w regulamin. Często słowo decydujące ma organizatorka w końcu to ona się bawi w przepsikiwanie i może zdecydować dla własnej wygody.
No właśnie nie, a przynajmniej nie w takim kontekście

Cytat:
Witajcie! Ja balowałam aż 3 dni na weselisku! Było świetnie! Wytańczyłam się, aż nie mogłam stanąć na nogach!

Nusia, gratuluję tak wielu zużyć!

A co do perfum to ja chętnie kupiłabym z rozbiórki Givenchy Ange ou demon le secret Nusiu, to już jest nas 2

Wrzucam mój bilans:
No to się wybawiłaś!
Dzięki
Ok, zapamiętam
Sporo kupiłaś, ale jak na taką ilość, to nie wydałaś aż tak dużo. Brawo za zużycia :brawo:

Cytat:
Bo wysyłałam zaległe, swoje otrzymałam w zeszłym miesiącu albo jeszcze do mnie nie doszły w lipcu
Tak tylko Mama wzięła sobie krem za 80 zł, więc pokryły się wszystkie koszty A no i wzięłam jeszcze tankini za 9,90 zł i dostałyśmy jako gratis żel po opalaniu
Aha, rozumiem Cwaniara

Cytat:
też Ci mogę podesłać, ale jak wyżej, tzn gdzieś za 2 miesiące
Ja też bym była chętna

Cytat:
Może i bym zrozumiała to jakoś, gdybym pracowała na pełen etat, zarabiała 1500-2000zł, ale zarabiam stówkę. Czasem więcej, czasem mniej, bo to umowa zlecenie. Więc jeśli wydam nawet te 70zł w miesiącu na odlewki, to przecież nie jest to duża kwota. Co innego jakbym wydawała 700zł To wtedy sama zaczęłabym się martwić

No dokładnie!
To fajnie, że się tak w porządku zachowała

Cytat:
Wow, gani, jesteś boska

Cytat:
Pytałaś też o peeling Sopot Spa, tu jest recenzja, na pewno gdy nadarzy się okazja kupię ponownie bo fajny umilacz czasu, delikatnie peelinguje i slicznie pachnie.

Dzięki W takim razie nie dla mnie, bo ja lubię konkretne peelingi.
Już?! Gazetka miała być od jutra... Mam nadzieję, że nie wykupią mi wszystkiego Ten towar jest dokładany, czy dają cały naraz?

Cytat:
Napisane przez Lynn Pokaż wiadomość
Kusi mnie tatuaż
Za mną chodzi od tygodnia, w moim przypadku trzeci już Pewnie zrobię na jesień/zimę. A co byś chciała i gdzie?
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 22:31   #1283
KonikGarbusek
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35622907]Chcę zrobić swoje balsamy do ust z wosku pszczelego. Słoiczki mam, ale chciałabym też takie w sztyfcie

Niektóre propozycje odrzucam dlatego, że nie odpowiadają mi warunki, a inne dlatego, że nie jestem zainteresowana marką czy danymi kosmetykami. Ale obiecuję, że polecę Cię przy następnej takiej okoliczności [/QUOTE]

Mam kilka pomadek na zuzyciu wiec bede pamietac. Będę wdzieczna za polecenie mojego bloga firmom kosmetycznym i niekosmetycznym

Cytat:
Ale Ci fajnie, że u Ciebie już są kosmetyki z gazetki. U mnie nic jeszcze nie było. Jutro idę po kulki (duży wybór jest?) oraz płyny do demakijażu oczu.

Dziewczyny- kojarzycie perfumy Kenzo Amour? Orientujecie się czy mleczko bądź mus o zapachu wanilii z avonu będzie pod nie dobrą bazą?

Kusi mnie tatuaż
No właśnie płynów do demakijazu było tylko kilka, juz przebrane. Od jutra jest ta gazetka a juz towaru nie ma...
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 22:35   #1284
Lynn
Zakorzenienie

QUOTE=Nusia7;35623903]

Dzięki W takim razie nie dla mnie, bo ja lubię konkretne peelingi.
Już?! Gazetka miała być od jutra... Mam nadzieję, że nie wykupią mi wszystkiego Ten towar jest dokładany, czy dają cały naraz?

Za mną chodzi od tygodnia, w moim przypadku trzeci już Pewnie zrobię na jesień/zimę. A co byś chciała i gdzie? [/QUOTE]
Mnie się wydaje, że nie dokładają

Oo, a jakie masz i w jakim miejscu? I jaki chcesz i gdzie? Ja bym chciała zarys lecących 3 ptaków na łopatce i tak dumam od paru dni nad tym.
Stary 2012-07-31, 22:39   #1285
Konto usunięte

Cytat:
Mam kilka pomadek na zuzyciu wiec bede pamietac. Będę wdzieczna za polecenie mojego bloga firmom kosmetycznym i niekosmetycznym

No właśnie płynów do demakijazu było tylko kilka, juz przebrane. Od jutra jest ta gazetka a juz towaru nie ma...
A ja się bardzo ucieszę z opakowań Jutro wyjeżdżam i wracam 10 sierpnia, więc nie zrażaj się brakiem kontaktu, jakbyś coś zużyła
Stary 2012-07-31, 22:59   #1286
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:
Aha, rozumiem Cwaniara
Oj tam cwaniara, mama sama chciała A bez sensu było brać kolejny żel pod prysznic lub balsam jak mamy tego mnóstwo

Przeglądam ulotkę z Oriflame i coś czuję że sierpień będzie porażkowy
Stary 2012-07-31, 23:39   #1287
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Oo, a jakie masz i w jakim miejscu? I jaki chcesz i gdzie? Ja bym chciała zarys lecących 3 ptaków na łopatce i tak dumam od paru dni nad tym.
Motyla na łopatce i literkę "F" (od imienia TŻ-a) na podbrzuszu. Zdjęcia są w klubie, możesz zobaczyć Chcę pionowy napis "eternity" z lewej strony tułowia. Taki jest wstępny plan Fajny masz pomysł A znalazłaś już rysunek do odwzorowania, czy to na razie taka myśl?

Cytat:
Oj tam cwaniara, mama sama chciała A bez sensu było brać kolejny żel pod prysznic lub balsam jak mamy tego mnóstwo

Przeglądam ulotkę z Oriflame i coś czuję że sierpień będzie porażkowy
Żal byłoby nie skorzystać
Ja zamówiłam z Ori tylko emalię do paznokci 2w1 i krem do ciała Enigma (do perfumetki). A Ty co planujesz?
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 23:42   #1288
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:
Żal byłoby nie skorzystać
Ja zamówiłam z Ori tylko emalię do paznokci 2w1 i krem do ciała Enigma (do perfumetki). A Ty co planujesz?
No jasne
Podoba mi się brzoskwiniowy błyszczyk GG i lakier do paznokci Deep Purple, bo mam ostatnio smak na kolor jeżynowy na paznokciach Z katalogu podoba mi się kopertówka i pasek by Marcel, ale nie wiem jak to wygląda na żywo...
Stary 2012-07-31, 23:43   #1289
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Ale smarujecie tych postow, nadazyc ciezko

zlamaly mi sie 3 paznokcie i musialam wszystkie obciac a mialam juz takie dluugie..

dorwalam za to fajne butki z przeceny z 25 euro...na 5

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 23:45   #1290
zywieczdroj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
Ale smarujecie tych postow, nadazyc ciezko

zlamaly mi sie 3 paznokcie i musialam wszystkie obciac a mialam juz takie dluugie..

dorwalam za to fajne butki z przeceny z 25 euro...na 5
Mam to samo Nawet na klawiaturze mi się tak jakoś dziwnie pisze... Zawsze robiłam to paznokciami a teraz muszę palcami...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości