|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część IX
A będziesz pamiętać? Bo ja pewnie nie.
|
#1262 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Leejdi: a co zrobiłaś ostatecznie z tymi fotami Lolki? bo moim zdaniem jest tam raczej 20mlo, a nie 30, widziałam że w wątku rozbiórkowym też ktoś pisał, że tak uważa... Myślisz, że aż 10ml "poszło w eter"? Owszem, Lolką się ciężko psika, ale żeby aż tyle...?
---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- zapisałam sobie na kartce pt "rzeczy do załatwienia jak będę w Poznaniu"
|
#1263 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
To wtedy sama zaczęłabym się martwić ![]() Kochana dziękuję za propozycję ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Cytat:
) i przynajmniej jak mi ucieknie to będzie to moja wina
|
|
#1264 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1265 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
dzięki temu mniej flach ostatnio kupuję z zapachów na które chciałabym się załapać rozbiórkowo to chętnie na Chloe i Pradę Candy (to z tych tak co mi teraz na szybko przyszły do łba )
|
|
#1266 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Też nie miałabym gdzie ich założyć.[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35617224] Poza tym często jak przetestuję i zrecenzuję to sprzedaję albo oddaję, więc mam duży ruch na mojej liście ![]() [/QUOTE] Zanim wystawisz recenzję nie zużywasz całego opakowania? |
||
|
|
|
#1267 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A np. jeśli chodzi o krem do twarzy to zwykle daję mu miesiąc na działanie i przez ten miesiąc zużywam nie więcej niż pół słoiczka, więc na pozostałe pół (jeśli mi oczywiście nie przypasuje) zawsze znajdzie się chętna
|
|
|
|
|
#1268 |
|
Zakorzenienie
|
Nic już dziś nie zużyję, więc jazda...
![]() LIPIEC: Out: aż jestem w pozytywnym szoku Żel do higieny intymnej Venus Aloes 50ml - miniaturka (gratis) Krem nawilżający Avon Foot Works Granat i Czekolada 75ml Krem Cien Med z aloesem 75ml - została połowa - oddany TŻ Synergen krem nawilżający 50ml Żel pod prysznic YR Jardins du Monde Kwiat lotosu 200ml Ziaja Pro maska uspokajająca 250ml - po terminie, zużyta w peelingu kawowym ![]() Próbki: Szampon Nivea Long Repair 10ml (gratis) Odżywka Nivea Long Repair 10ml (gratis) - 2 sztuki Zakupy: 0 Wydane: 0 To zdecydowanie mój najlepszy miesiąc w tym roku - nic nie kupiłam i mam najwięcej zużyć.
|
|
|
|
#1269 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1271 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Już zdecydowałam, że kupuję
tylko nie mogę się zdecydować, czy eko-skóra, czy eko-zamsz niby skóra bardziej by mi pasowała do kurtki, ale zamszyk jakoś tak mniej rzuca się w oczy (jakby te buty MOGŁY WOGÓLE mało rzucać się w oczy
|
#1272 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Cytat:
Gratuluję miszczu
|
||
|
|
|
#1273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1274 |
|
Zakorzenienie
|
koshatko nie koniecznie
Może być gdzieś indziej![]() luska ale super ceny tych kosmetyków z Avonu Mnie kusi zamówienie sobie musu waniliowego (cos mnie naszło na wanilię) oraz żelu i mgiełki o zapachu kwiatu wiśni...agniesia wow odważna jesteś Nie wyobrażam sobie siebie w takich butach Moje ulubione buty to trampki... Ostatnio kilka osób (w tym własna matka) stwierdziły, ze wyglądam jakbym miała 15 lat ( a bliżej mi do 30 niż 20), więc chyba najwyższy czas się zacząć ubierac stosownie do wielku
Edytowane przez Lynn Czas edycji: 2012-07-31 o 20:19 |
|
|
|
#1275 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35618232]
[/QUOTE]Dzięki ![]() Nie kusić mi tu rozbiórkami perfumowymi . Od dawna mnie ciągnie do jakichś lepsiejszych zapachów, tylko zawsze mi szkoda kasy na flakon . Jak dotąd sprawiłam sobie tylko 1: J'Adore Diora 30ml, którą teraz oszczędzam, bo się kończy ![]() Na co dzień psikam się Avonami itp ![]() Agniesiu - podobnie jak dla większości - dla mnie te butki też są zbyt odważne i nie miałabym wiele okazji, by w nich chodzić
|
|
|
|
#1276 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A buty odważne, raczej na wielkie wyjścia Ja już myślę, że muszę kupić sobie kozaki na obcasie na zimę ![]() gani, gratulacje! Naprawdę udany miesiąc!Jutro idę do fryzjera!Ale chyba tylko podetnę i dalej będę mieć boba... jakoś dobrze mi się on układa. Nie mam innego pomysłu na moje włosy.
|
|
#1277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1278 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pytałaś też o peeling Sopot Spa, tu jest recenzja, na pewno gdy nadarzy się okazja kupię ponownie bo fajny umilacz czasu, delikatnie peelinguje i slicznie pachnie. [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35603989]Mam prośbę Macie może jakieś puste opakowania po pomadkach ochronnych albo szminkach? Chętnie przyjmę W razie czego oddam oczywiście za znaczek [/QUOTE]a napiszesz do czego ci potrzebne? Zaciekawiłas mnie ![]() Moj tez co jakis czas mi wypomina ze ciagle cos kupuje. A co im do tego, skoro to za wlasne pieniadze kupujemy. [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35616003]Świat jest okrutny... Chciałam zamówić sobie maseczkę lawendową z Avonu, z oferty netto, a tu przy niej wyskakuje mi szara kropa, znaczy, że niedostępna Na pocieszenie wzięłam sobie żel do kąpieli "Pyzata Jagoda" [/QUOTE]a co to za maska? Na stopy, na twarz? moze mam w zapasach i bysmy zrobily wymianke Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35617224]A i tak już odrzucam większość propozycji ![]() Poza tym często jak przetestuję i zrecenzuję to sprzedaję albo oddaję, więc mam duży ruch na mojej liście ![]() Kupiłam płyn do płukania ust - potrzebny, bo mojego zostało na 1-2 razy.[/QUOTE] Orlico, nie odrzucaj propozycji na kosmetyki do recenzji. Wez dla nas! My bedziemy recenzowac A moglabys np polecic inna blogerkę jesli sama chcesz odrzucic propozycje wspolpracy? ja bym chetnie zgodzila sie na przetestowanie kilku kosmetykow. Jeszcze sie sierpien nie zaczal a ja juz w Biedronce zakupilam produkty z gazetki kosmetycznej: 1. krem do rąk odżywczy 2. Plyn do demakijazu Bielenda Oliwka 3. 2 x kulka Rexona 4. Krem do depilacji Eveline.
|
|
#1279 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe, jak byłam wczoraj w Biedronce, to wszystko z gazetki kosmetycznej leżało już porozkładane. A ja byłam jakaś zmęczona i nawet nie miałam chęci nic oglądać
![]() Chyba coś ze mną nie tak albo jakoś dziwnie przechodzę PMS
|
|
|
|
#1280 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Niektóre propozycje odrzucam dlatego, że nie odpowiadają mi warunki, a inne dlatego, że nie jestem zainteresowana marką czy danymi kosmetykami. Ale obiecuję, że polecę Cię przy następnej takiej okoliczności
|
|
|
|
|
#1281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny- kojarzycie perfumy Kenzo Amour? Orientujecie się czy mleczko bądź mus o zapachu wanilii z avonu będzie pod nie dobrą bazą? Kusi mnie tatuaż
|
|
|
|
|
#1282 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jasne, dzięki za odpowiedź ![]() Cytat:
Ale nie znalazłam tam odpowiedzi na wszystkie pytania, dlatego pisałam tutaj. To bardzo fajnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzięki ![]() Ok, zapamiętam ![]() Sporo kupiłaś, ale jak na taką ilość, to nie wydałaś aż tak dużo. Brawo za zużycia :brawo: Cytat:
Cwaniara ![]() Ja też bym była chętna ![]() Cytat:
To fajnie, że się tak w porządku zachowała Wow, gani, jesteś boska ![]() Cytat:
Już?! Gazetka miała być od jutra... Mam nadzieję, że nie wykupią mi wszystkiego Ten towar jest dokładany, czy dają cały naraz?Za mną chodzi od tygodnia, w moim przypadku trzeci już
|
|||||||
|
|
|
#1283 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35622907]Chcę zrobić swoje balsamy do ust z wosku pszczelego. Słoiczki mam, ale chciałabym też takie w sztyfcie
![]() Niektóre propozycje odrzucam dlatego, że nie odpowiadają mi warunki, a inne dlatego, że nie jestem zainteresowana marką czy danymi kosmetykami. Ale obiecuję, że polecę Cię przy następnej takiej okoliczności [/QUOTE]Mam kilka pomadek na zuzyciu wiec bede pamietac. Będę wdzieczna za polecenie mojego bloga firmom kosmetycznym i niekosmetycznym ![]() Cytat:
|
|
#1284 |
|
Zakorzenienie
|
QUOTE=Nusia7;35623903]
Dzięki Już?! Gazetka miała być od jutra... Mam nadzieję, że nie wykupią mi wszystkiego Ten towar jest dokładany, czy dają cały naraz?Za mną chodzi od tygodnia, w moim przypadku trzeci już [/QUOTE]Mnie się wydaje, że nie dokładają Oo, a jakie masz i w jakim miejscu? I jaki chcesz i gdzie? Ja bym chciała zarys lecących 3 ptaków na łopatce i tak dumam od paru dni nad tym.
|
|
|
|
#1285 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jutro wyjeżdżam i wracam 10 sierpnia, więc nie zrażaj się brakiem kontaktu, jakbyś coś zużyła
|
|
|
|
|
#1286 |
|
Zakorzenienie
|
Oj tam cwaniara, mama sama chciała
A bez sensu było brać kolejny żel pod prysznic lub balsam jak mamy tego mnóstwo ![]() Przeglądam ulotkę z Oriflame i coś czuję że sierpień będzie porażkowy
|
|
|
|
#1287 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chcę pionowy napis "eternity" z lewej strony tułowia. Taki jest wstępny plan Fajny masz pomysł Cytat:
![]() Ja zamówiłam z Ori tylko emalię do paznokci 2w1 i krem do ciała Enigma (do perfumetki). A Ty co planujesz?
|
||
|
|
|
#1288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podoba mi się brzoskwiniowy błyszczyk GG i lakier do paznokci Deep Purple, bo mam ostatnio smak na kolor jeżynowy na paznokciach |
|
|
|
|
#1289 |
|
Zakorzenienie
|
Ale smarujecie tych postow, nadazyc ciezko
![]() zlamaly mi sie 3 paznokcie i musialam wszystkie obciac a mialam juz takie dluugie.. dorwalam za to fajne butki z przeceny z 25 euro...na 5
|
|
|
|
#1290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet na klawiaturze mi się tak jakoś dziwnie pisze... Zawsze robiłam to paznokciami a teraz muszę palcami...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:54.

Możesz wydawać na co chcesz.
brzmi ciekawie.
To wtedy sama zaczęłabym się martwić 
z zapachów na które chciałabym się załapać rozbiórkowo to chętnie na Chloe i Pradę Candy (to z tych tak co mi teraz na szybko przyszły do łba

Ten towar jest dokładany, czy dają cały naraz?