Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-31, 22:33   #1351
jooasi
Wtajemniczenie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Olisiu a Ty masz jeszcze pomoc i wsparcie czy już zostałaś sama w domku?? fajnie Cie widzieć w lepszym nastroju, jak już sama zmiany pozytywne w piersiach dostrzegłaś to jesteśmy na prostej
Stary 2012-07-31, 22:36   #1352
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
a o co dokładnie pytać i gdzie? Bo mi tez zaczęły włosy się sypać, idę w środę do fryzjera ale może też od środka warto się wspomóc

Miałam "wyciąg ze skrzypu polnego". Nie skrzypovitę, tylko wyciąg ze skrzypu polnego. W aptekach powinni to mieć. No chyba, że już nie robią tego w ogóle, bo kto ich tam wie Ale podejrzewam, że będzie normalnie dostępne.

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Ja zawsze w sklepiej mowie "bez push upa" a wszyscy takie gały na mnie
kiedys o tym pisalam
Zanim wezmę stanik do mierzenia, to sprawdzam, czy ma gąbkę Nienawidzę wygąbkowanych staników, wolę moje bezbiuście demonstrować

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
Olivka ja tam wszystko co mi się wydawało podejrzane ważyłam...nawet mojego kota to nie ominęło i ha! okazało się, że waży 3,5kg - grubas jeden więc przez pierwszy miesiąc nie miała prawa na mnie włazić

Wyobraziłam sobie minę kota

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
belseno ja to nosze torebke z samym portfelem i komorka, i ogolnie nic nie nosze tylko tyle ze pic nalac do szklanki pieska tez nie podnosze choc wazy 2.30kg tylko musze ja przekladac jak kleszczy szukam dobrze ze to nie owczarek niemiecki bo bym miala pewnie wiekszy problem
Cóż to za wielki potwór waży całe 2.30 kg?
Moje dwa słonie ważą 15 kg i 12 kg. Obie mają nadwagę (śmieję się, że to po mnie ). 15 kg rudego kłaka właśnie drapię po "udzie" bo ją coś swędzi

Świniaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 22:41   #1353
kasikkk87
Zadomowienie

dzieki dziewczyny joasi a bardzo mam opuchniete?? bo poki co widze taki kawalek opuchniety jeszczenie bardzo znam sie na tej opuchliznie
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 22:42   #1354
madziullasz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
madzilulasz nie ma żadnych problemów ze staniczkiem w rozm. 70C ech no skąd ten pomysł, takich w sklepach na pęczki, problem zaczyna się od literki F i obwodu pod biustem 65

O11 witaj ładnych piersi w rozmiarze C się nie tnie bo szkoda poprostu niszczyć natury. nas tu obecne niestety natura w tym zględzie kiepsko potraktowała. jak Ci to C kiedyś klapnie to wtedy ból przestanie być straszny i zdecydujesz się bez problemu na op.
Taki pomysł, że na necie trudno coś znaleźć chodzi mi o taki,który na teraz by się nadawał, bo w jednym tyle tygodni śmigać non stop.....mam jeden sportowy, 75 B, który czekał grzecznie na swój czas, trochę go zwęziłam aby móc go ubrać na noc z zastępstwie lekarzowego gdy tamten po praniu się suszył.
Stary 2012-07-31, 22:44   #1355
Sif
Raczkowanie

Olivka, planuję robić u doktora Ise, bo może zrobić w terminie w którym ja mam urlop, a ja na przesunięcie urlopu nie mam szans (już raz go przesunęłam na później). Mam 14.08. konsultację i jeśli wszystko będzie OK to 22.08. operacja Ciekawa jestem jakie implanty mi zaproponuje, czy podobne co dr B. czy inne

belseno, Ty to masz kota wagi piórkowej Nie to co moja dostojna pani o wadze 6 kg

Dziewczyny, a ile się czeka na wyniki badań na HIV, HBS, HCV i grupę krwi? Bo chyba jakoś dłużej niż na standardowe...
I czy powinnam zacząć już teraz smarować sobie skórę na piersiach czymś na rozstępy?

Edytowane przez Sif
Czas edycji: 2012-07-31 o 22:45
Sif jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 22:46   #1356
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madziullasz Pokaż wiadomość
Bardziej się martwię wielkością. Gdy ptrze w lustrze to są super śliczniutkie ale pod biustem mam 73cm i stanik, który dostałam od doc. to 70 C ale taki trudno jest dostać, 75 C jest znowu za luźny., więc wygląda na to, że musiałabym kupić 75 B!!!! Ale ja nie chcę B!!!! Robiłam cycki i dalej B!!! C już zupełnie inaczej brzmi i na psychikę oddziałuje bardziej pozytywnie.
madziullasz nic a nic się nie martw, kupuj to co dobrze leży i trzyma, te rozmiarówki to w cały świat są ja np. stanik doktorowy mam 75B, w Triumphie kupiłam sportowca 75C a dziś stroje C i D...więc luzik
Stary 2012-07-31, 22:52   #1357
gwendolinka
Zadomowienie

Agata ja mam aktualnie puder -róż z chanela ale szalu nie robi , nie kupiłabym go ale dostałam więc zużyłam.
Moim ulubionym różem jest "roż pudrowy ISA DORA perfect powder rouge" tylko mam kłopoty ostatnio z dostępnością a moim kolorem jest frosty mocha. Do tego bezkonkurencyjny pędzel https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-biseaute.html Ja nigdy nie nakładałam rozu "specjalnym pedzlem" bo ogólnie z makijażem nie mam problemu...ale od czasu jak sobie go kupiłam to naprawde życie stalo sie prostsze... ! Trudno tym pędzlem nie nałozyć pudru w odpowiednim miejscu

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

SIF ja nie wiem czemu Mongoł Pytaj Jooasi

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 22:55   #1358
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sif Pokaż wiadomość
belseno, Ty to masz kota wagi piórkowej Nie to co moja dostojna pani o wadze 6 kg

Dziewczyny, a ile się czeka na wyniki badań na HIV, HBS, HCV i grupę krwi? Bo chyba jakoś dłużej niż na standardowe...
I czy powinnam zacząć już teraz smarować sobie skórę na piersiach czymś na rozstępy?
ojj to się umęczysz z tą swoją...ja się ogonić nie mogłam, tak jej się na przytulanie do cycek po op. zebrało jak nigdy - w nocy miałam lęki że na mnie skoczy - ale uzasadnione bo raz skoczyła
Grupę krwi zależy gdzie robisz w przychodni mi powiedzieli 5 dni roboczych bo nie robili u siebie tylko gdzieś wysyłali, a w laboratorium w szpitalu miałam w tym samym dniu - HIV nie miałam zaleconych a pozostałe nie wiem co to jest.
A co do rozstępów to jeśli nie wiesz czy masz do nich tendencję czy nie to moim zdaniem nie zaszkodzi wcześniej przygotować skórę.

Cytat:
Czy ja moge isc juz kupic sobie inny stanik ? czy jeszcze za wczesnie?oczywiscie mowa o dobrym sportowcu fiszbin nie bede pewnie jeszcze dluuugo nosic
Olivkaa a dr Ci nie dał wytycznych? Mój mi wyrażnie powiedział, że w tym od niego mam chodzić miesiąc a po kontroli powiedział, że przez 3 miesiące od op. mam chodzić w sportowych a potem się zobaczy

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-07-31 o 23:03
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 23:02   #1359
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madziullasz Pokaż wiadomość
Taki pomysł, że na necie trudno coś znaleźć chodzi mi o taki,który na teraz by się nadawał, bo w jednym tyle tygodni śmigać non stop.....mam jeden sportowy, 75 B, który czekał grzecznie na swój czas, trochę go zwęziłam aby móc go ubrać na noc z zastępstwie lekarzowego gdy tamten po praniu się suszył.
aaaa ok pooperacyjny okres jest ciężki także pod względem stanikowym Tobie moge polecić Triumph Energy bo masz niewielki implant i dobrze Ci się sprawdzi bez problemu w r 70C go dostaniesz i mój ulubiony Trophy ale faktycznie od 75 się zaczyna i zwężać trzeba. a co masz od dr?

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

a Sif pytała o Mongoła sorki już pisze, dla mnie mongoł to taki ludź co siedzi naburmuszny a ani beee ani meeee i taki niezbyt rozgarniety ogólnie ja filmik Gwen bez głosu oglądałam po raz pierwszy bo mi się coś popsuło i jak widać był wielką ekspresję na twarzy Gwen tak tamten wbił się w fotel, zero emocji i ten wyraz twarzy potem już z głosem efekt już nie był taki może dlatego że Gwen wszystko zagłuszyła
Stary 2012-07-31, 23:03   #1360
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Agata ja mam aktualnie puder -róż z chanela ale szalu nie robi , nie kupiłabym go ale dostałam więc zużyłam.
Moim ulubionym różem jest "roż pudrowy ISA DORA perfect powder rouge" tylko mam kłopoty ostatnio z dostępnością a moim kolorem jest frosty mocha. Do tego bezkonkurencyjny pędzel https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-biseaute.html Ja nigdy nie nakładałam rozu "specjalnym pedzlem" bo ogólnie z makijażem nie mam problemu...ale od czasu jak sobie go kupiłam to naprawde życie stalo sie prostsze... ! Trudno tym pędzlem nie nałozyć pudru w odpowiednim miejscu [COLOR="Silver"]
A jaki masz chanela?
ja tez mam chyba reflex 82.
A ten mocha nie jest fioletowy?

Pędzel ten tez mam, sephorowy
super jest
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 23:07   #1361
Sif
Raczkowanie

belseno no moja kotka w nocy często mi wskakuje na klatę jak leżę na plecach, więc ja nie wiem co to będzie A jak zamknę drzwi, to będzie drapać Ale może wypracuję sobie z nią jakiś kompromis A Ty napisałaś że śpisz sama, tzn. faceta też wyganiasz czy źle zrozumiałam? Bo mój już się boi że go wygonię
HBS i HCV to badania dotyczące wirusów zapalenia wątroby, więc pewnie się czeka tyle co na HIV, no ale właśnie nie wiem ile

jooasi zdradź proszę znaczenie określenia "mongoł" Fajne jest
Aaaaa, ok, już wyjaśniłaś, dzięki Dobre dobre, faktycznie pasuje, chociaż kolegi nie widziałam ale do opisu typu ludzia jak najbardziej pasuje

A co z tym smarowaniem cycków mazidłem na rozstępy?

Edytowane przez Sif
Czas edycji: 2012-07-31 o 23:08
Sif jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 23:08   #1362
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
dzieki dziewczyny joasi a bardzo mam opuchniete?? bo poki co widze taki kawalek opuchniety jeszczenie bardzo znam sie na tej opuchliznie
kasiikk na zdjęciach nie widać za wiele opuchlizny, troche przy mostku i górą. taka opuchlizna to nic, masz bezkonkurencyjne cycki na tak krótki czas po op, jakie równe, kształtne no cuda poprostu, moje w tym czasie były bezkształtne całkowicie.
Stary 2012-07-31, 23:09   #1363
Agatau88
Zakorzenienie

AAAA ktoras pytala o tę drugą pierś, ja mam ten stary fałd
Stary 2012-07-31, 23:11   #1364
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
A jaki masz chanela?
ja tez mam chyba reflex 82.
A ten mocha nie jest fioletowy?

Pędzel ten tez mam, sephorowy
super jest
nie, nie jest fioletowy brązowy z kapką zimnego różu. Mi to pasi na policzkach nie wyglada na fiolet.
Chanel BLUSH DUO TWEED EFFECT taki brązowawy dla mnie za lekki ... wolę ciemniejszy ten isa dorę.

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 23:13   #1365
jooasi
Wtajemniczenie

Sif smaruj, smarowanie nigdy nie zaszkodzi, jak masz tendencje do rozstępów to odpowiednim preparatem a jak nie to czymś mocno nawilażającym albo oliwką żeby skóre uelastycznić
co do badań nie wiem, nie miałam zleconych, od razu się szczepiłam bez sprawdzania przeciwciał.
Stary 2012-07-31, 23:13   #1366
belseno
Zadomowienie

Dziewczynki byłam dziś na zakupach i przymiarkach, przymierzyłam to miękkie koronkowe cudo bez fiszbin w rozmiarze 75C z majtami babcinymi i mniej babcinymi oraz stroje kąpielowe bo jednak w przyszłym tyg. szykuje mi się jakiś wyjazd urlopowy -wrzuciłam fotki no i dodałam tam na chwilkę mojego kota....zobaczcie jak mi prace ułatwia no pilnuje moich cycków cały czas a ja do klawiatury muszę przez nią się przeciskać...

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-07-31 o 23:16
Stary 2012-07-31, 23:15   #1367
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
nie, nie jest fioletowy brązowy z kapką zimnego różu. Mi to pasi na policzkach nie wyglada na fiolet.
Chanel BLUSH DUO TWEED EFFECT taki brązowawy dla mnie za lekki ... wolę ciemniejszy ten isa dorę.
Aaa to ja mam taki okraglutki chanela, super jest, reflex.
A isadora jak ciemna dla mnie odpada.
mam jeszcze burżuja 95 i maca...super jest
czyli ok, podkład (mam clinique superbalanced-srednio kryje, mi pasi), na to mufe i roz. ale w ciagu dnia mufe bede poprawiac pewnie a rozu nie bo nie chce mi się w ciagu dnia bawic.
Ja natoiast mam cienie isadora czwórki kolor 27-sliczne sa, roz, bez, biel. ale sypią się.
Stary 2012-07-31, 23:24   #1368
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sif Pokaż wiadomość
belseno no moja kotka w nocy często mi wskakuje na klatę jak leżę na plecach, więc ja nie wiem co to będzie A jak zamknę drzwi, to będzie drapać Ale może wypracuję sobie z nią jakiś kompromis A Ty napisałaś że śpisz sama, tzn. faceta też wyganiasz czy źle zrozumiałam? Bo mój już się boi że go wygonię
HBS i HCV to badania dotyczące wirusów zapalenia wątroby, więc pewnie się czeka tyle co na HIV, no ale właśnie nie wiem ile

A co z tym smarowaniem cycków mazidłem na rozstępy?
ja na początku spałam na sofie, nie w sypialni, stwierdziałm, że tak mi będzie najwygodniej bo tam mam taki podłokietnik pod, który mogłam nogi włożyć i dzięki temu jakoś się podnosiłam, teraz już się przeniosłam do sypialni ale mój mąż sam stwierdził, że się boi ze mną spać, żeby mnie niechcący nie urazić, wiesz ja na plecach jeszcze troche na sztywno śpię, ani się przytulić ani przekręcić więc śpi w innym pokoju. No tak nam jest wygodniej.
Stary 2012-07-31, 23:34   #1369
Agatau88
Zakorzenienie

AHA i przepraszam Dziewczyny nowe ktore mnie zaprosily do przyjaciol...przyjmę ale musze Was lepiej poznac, dopiero zaczynacie pisac z nami i same rozumiecie,w albumie mam buzię, cycki-co tam, ale buzia
Dlatego prosze Was o wyrozumialosc, nie robie tego na złośc, ale jestem STARA WIZAZANKA i jednak prosilabym o jeszcze chwilke.
mam nadzieje ze rozumiecie.

---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------

zaraz wysmaruje moje ranki cicaplastem...

Laski uzywa ktoras farby Loreal Casting?
chyba zamaluje moj wyplowialy kolor brazem 400. Nie niszczy wlosow?
I tak sie spierze,a ja mam swoj na poziomie 7 to przynajmniej nie bde musiala jaos mocno malowac...
Stary 2012-07-31, 23:35   #1370
belseno
Zadomowienie

jooasi nie wiem czy doczytasz pod fotą więc tu odpowiadam, w tym staniczku coś tam właśnie trzyma pod spodem. Urzekł mnie ale, że kupiłam stroje to jakoś nie miałam sumienia... i nie wiem jak u mnie z tym rozmiarem? Może się jeszcze zwiększyć? Bo ten na C się kończy, szkoda by mi było takiego cyckonosza mimo promocyjnej ceny - 124zł . Jooasi mają taki sam z fiszbiną i pani powiedziała, że pięknie eksponuje piersi więc może dla Ciebie coś takiego?
Stary 2012-07-31, 23:39   #1371
jooasi
Wtajemniczenie

belseno piękne przymiarki bielizna jest rewelacja chce ten stanik, moze się wcisne albo większy obwód wezme i zwęże kurde no czemu takie małe tylko
stroik, bardziej mi się bikini podoba choć sama mam przed swoim opory bo goła się czuje a w bandażu bezpiecznie tak jakoś tylko czemu wszystko czarne? choć ja też wielbicielką tego koloru jestem ostatnio sie zmuszam do bardziej kolorowych kolorów
Stary 2012-07-31, 23:45   #1372
MyaDiva
Zakorzenienie

Jooasiu- pozdrawiam

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 23:47   #1373
jooasi
Wtajemniczenie

właśnie sobie uświdomiłam że wiem czemu on z takim małymi miskami tylko bo z większymi byłby tylko na żelki, jaka babka z naturalną miską E czy F założyłaby takie cudo, nie ma opcji
belseno nie mogę zagwarantować i na swoim biuście się opieram i obserwacji ale te biusty które mają skóre rozciągniętą nie ulegają zbytniemu wybiciu, kształt ewoluje ale wielkość niespecjalnie się zmienia, mi w pierwszym mc 2cm przybyły potem już ruchów nie było.

---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ----------

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Jooasiu- pozdrawiam
Myausiu- całuje
Stary 2012-07-31, 23:48   #1374
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
AHA i przepraszam Dziewczyny nowe ktore mnie zaprosily do przyjaciol...przyjmę ale musze Was lepiej poznac, dopiero zaczynacie pisac z nami i same rozumiecie,w albumie mam buzię, cycki-co tam, ale buzia
Dlatego prosze Was o wyrozumialosc, nie robie tego na złośc, ale jestem STARA WIZAZANKA i jednak prosilabym o jeszcze chwilke.
mam nadzieje ze rozumiecie.

---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------

zaraz wysmaruje moje ranki cicaplastem...

Laski uzywa ktoras farby Loreal Casting?
chyba zamaluje moj wyplowialy kolor brazem 400. Nie niszczy wlosow?
I tak sie spierze,a ja mam swoj na poziomie 7 to przynajmniej nie bde musiala jaos mocno malowac...
Ja Castingiem maluje kilka lat- praliną teraz. A ten Twój brąz jak się nazywa bo może malowałam i takim.

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2012-07-31, 23:53   #1375
Fuksja132
Raczkowanie

Cytat:
wtedy mozna soe zastanowic, ale w sumie jak sie planuje powyzej 3 lat ja bym robila wlasnie zeby sie cieszyc za młodu jak ktoś ma cycki takie jak ja mialam albo nie ma ich w ogole kiedys nie było w ogole o tym slychac
Przekonałyście mnie i zrobię je jak najszybciej Bo dziecko to na razie odległa przyszłość Tylko teraz szukam jakiejś kliniki, ale nie wiem kompletnie jak się za to zabrać.. Gdzie szukałyście swoich klinik? I czym się kierowałyście przy wyborze?
Olivka ja też marzę o tym od 15 roku życia I tak bardzo zazdroszczę tym, które są już po operacji.
Stary 2012-07-31, 23:56   #1376
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Ja Castingiem maluje kilka lat- praliną teraz. A ten Twój brąz jak się nazywa bo może malowałam i takim.
Kochanie, braz 400. Byłam w moim K. w sklepie po niego, wahałam sie iedzy braz a jakis mroźne trufle to powiedziałe ze te mrozne to jak stare meble z PRLU wygladaja
zaraz nakładam chyba braz.
Robilas?
A jak z cicaplastem, moge nasmarowac? chyba nie zaszkodzi? znalazłam go u Mamy w pracy
Stary 2012-07-31, 23:57   #1377
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
właśnie sobie uświdomiłam że wiem czemu on z takim małymi miskami tylko bo z większymi byłby tylko na żelki, jaka babka z naturalną miską E czy F założyłaby takie cudo, nie ma opcji
belseno nie mogę zagwarantować i na swoim biuście się opieram i obserwacji ale te biusty które mają skóre rozciągniętą nie ulegają zbytniemu wybiciu, kształt ewoluje ale wielkość niespecjalnie się zmienia, mi w pierwszym mc 2cm przybyły potem już ruchów nie było.
no właśnie na to po cichu liczę, że zostanie mi ten rozmiarek taki nie za duży a czarne....no co kolorowe założyłam to jakieś nie takie te kolory, naprawdę przymierzałam, a może już przebrane? Te w sumie poszły na koniec... te stroje z opaską były jeszcze żółte, pomarańczowe, miętowe i chyba czerwone ale wszystko nie takie...

Tasha mnie tez to przeraziło jak pierwszy raz zobaczyłam, takie wgłębienie...ale o dziwo ono jest coraz mniejsze. Nie mam nowych fotek golasków a to co jest w albumie jeszcze mocno pozaginane ale naprawde to się wyrównuje

Cytat:
belseno ja to nosze torebke z samym portfelem i komorka, i ogolnie nic nie nosze tylko tyle ze pic nalac do szklanki pieska tez nie podnosze choc wazy 2.30kg tylko musze ja przekladac jak kleszczy szukam dobrze ze to nie owczarek niemiecki bo bym miala pewnie wiekszy problem
i bardzo dobrze, grunt to się nie przedźwigać ja też się ciesze, że mój kot nie waży tyle co np. kocur Sif - 6 kg....jak Ty z nim się dogadasz?
Albo psiaczki Świniaczka...15 kg???!!!

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-08-01 o 00:04
Stary 2012-07-31, 23:59   #1378
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

wlasnie popijam martini

Laski MYA Kochanie Ty wiesz cicaplast jest na szybsze gojenie?

GWEN
daj mi patent na ten puder MUFE, kupilam dzis i nie wiem z czym się go je
mozna go poprawiac w ciagu dnia?
Tak , Agatko- on przyspiesza gojenie i do tego tworzy warstwę ochronną. Ja to po wszystkich kwasach, MB, czy nawet po domowych pillingach stosuję . Myślę że u Ciebie , z Twoimi problemami z pewnością się przyda. Ja ostatnio ratuje się sudocremem bo cicaplast torszkę drogi żeby go non-stop używać Ale już czeka na promocję w mojej aptece

---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:58 ----------

Jooasiu widzę Cię w cytatach innych

Stary 2012-08-01, 00:01   #1379
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Tak , Agatko- on przyspiesza gojenie i do tego tworzy warstwę ochronną. Ja to po wszystkich kwasach, MB, czy nawet po domowych pillingach stosuję . Myślę że u Ciebie , z Twoimi problemami z pewnością się przyda. Ja ostatnio ratuje się sudocremem bo cicaplast torszkę drogi żeby go non-stop używać Ale już czeka na promocję w mojej aptece[COLOR="Silver"]
znalazłam go u Mamy w pracy i zawinelam

jutro robie jet peela na gębę bo mnie zsypało po duphastonie (na miesiaczke-nota bene miesiaczki nie ma, krosty są) zrobie z migdalowym, niech mi rozcienczy na 10%.

wyzej odpisałam Ci o castingu
Stary 2012-08-01, 00:01   #1380
Fuksja132
Raczkowanie

Cytat:
Tak , Agatko- on przyspiesza gojenie i do tego tworzy warstwę ochronną. Ja to po wszystkich kwasach, MB, czy nawet po domowych pillingach stosuję . Myślę że u Ciebie , z Twoimi problemami z pewnością się przyda. Ja ostatnio ratuje się sudocremem bo cicaplast torszkę drogi żeby go non-stop używać Ale już czeka na promocję w mojej aptece

---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:58 ----------

Jooasiu widzę Cię w cytatach innych

Agatau88 rozumiem Cię w kwestii przyjęcia do przyjaciół. Nie spieszy się

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości