Starania, problemy i pierwsze objawy ciąży- porozmawiajmy!:) - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-31, 09:28   #4351
Mokka_83
Wtajemniczenie

Dot.: Starania, problemy i pierwsze objawy ciąży- porozmawiajmy!:)

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
hej!
niestetry nie mam dostepu do neta za bardzo.
wiec w sobote zrobilam test wieczorem 2 kreski od razu, w neidziele rano, zeby byc pewnym i to samo jestem przerazaona, za zarazem sie ciesze pow kiedy najlepiej isc do gin? teraz jeste,m troche zajeta przygotowaniami do slubi i mieszkanko w midxy czasie i praca. pracuje na poczcie i wiadomo sa tam paczki, dzisiaj przyjelam kilkanascie i srednia to 10kg, boje sie ze zaszkodzi cos;/
kiedy pow swojej mamie o ciazxy?
Cytat:
Dziekuje wszystkim za graltulacje to byl nasz 1c staran i w sumie nie wierzylam ze tak szybko. troche boje sie, bo przed slubem bedzie duzo spraw do zalatwiania i stres, co w moim przyadku jest bardzo duzy(zawsze sie wszystkim denerwuje)
Cytat:
no najlepiej chcialabym chyba isc po slubie do gin, a;e boje sie ze nie zmieszcze sie w tych 10 tyg, bo 27 czerwca mialam @. a co do L4 to od kiedy planujecie isc na zwolnienei? bo mi w sumie nie opaca sie pracowac, bo dojezdzam a pracuje na pol etatu, chcialabym znalezc cos na pelen etat, ale ciezko ;/
Kathe, gratulacje! Moja gin kazała mi przyjść na pierwszą wizytę 2 tyg po pozytywnym teście, bo wtedy już może potwierdzić ciążę. No i mi się jeszcze udało, że serducho już było. A byłam na wizycie dokładnie miesiąc po owu. Myślę, że ty około 10 sierpia możesz się wybrać Widzę, że @ miałaś wtedy, kiedy nam się udało zaciążyć A tak w ogóle to kiedy macie ślub? Pewnie pisałaś, ale nie zakodowałam Jeśli za kilkatygodni, to ja absolutnie poszlabym na wizytę przed ślubem Będziecie mieć dodatkową niespodziankę dla gości na weselichu Poza tym - zbyt szybkie tańce z obrotami na weselisku - a wiemy, że starsi wujkowie to uwielbiają - nie są wskazane w zbyt dużej ilości, tak więc musisz mieć jakiś wykręt
Cytat:
Napisane przez MarudexuS Pokaż wiadomość
A no i miałam rację niestety, 1 krecha. Cóż, w czwartek trzeba się wybrać do gina i niech wywołuje @
buuu... szkoda A już myślałam, że może jednak
Stary 2012-07-31, 09:29   #4352
magbes
Zadomowienie

Cytat:
gratulacje

A no i miałam rację niestety, 1 krecha. Cóż, w czwartek trzeba się wybrać do gina i niech wywołuje @
eee...szkoda... juz myslalam, ze kolejna kropeczka bedzie
moj cykl tez tym razem plata figla.... ale jeszcze poczekam z 10-15 dni,,,zobaczymy....
magbes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 09:35   #4353
dedra
Zadomowienie

Cytat:
hej!
niestetry nie mam dostepu do neta za bardzo.
wiec w sobote zrobilam test wieczorem 2 kreski od razu, w neidziele rano, zeby byc pewnym i to samo jestem przerazaona, za zarazem sie ciesze pow kiedy najlepiej isc do gin? teraz jeste,m troche zajeta przygotowaniami do slubi i mieszkanko w midxy czasie i praca. pracuje na poczcie i wiadomo sa tam paczki, dzisiaj przyjelam kilkanascie i srednia to 10kg, boje sie ze zaszkodzi cos;/
kiedy pow swojej mamie o ciazxy?
Gratulacja Kathe!!! Super, że udało się w pierwszym cyklu.

Cytat:
Napisane przez IsiaG Pokaż wiadomość
Mój brzuszek w 6!!! tyg ciąży. W pierwszej ciązy miałam taki w 5 miesiącu, ale słyszałam, że przy 2 ciązy to normalne, że szybciej jest brzuch widoczny. Już nie da się tego ukryć, a to zdjęcie robiłam dziś rano przed śniadaniem. Jak zjem jest bardziej widoczny.
No no Isia, ładne wzdęcia

Cytat:
Napisane przez Szejda Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj byłam u gina, zrobił mi usg i powiedział, że jest czysto i to moje plamienia przed okresem to była jakież zaburzenie ale mam się nie martwić, bo wszytsko jest ok. Tż mam wysłać na badanie żołnierzyków i w zależności od wyników to poźniej się weźmie za mnie. Także dzisiaj dzwonię do kliniki i się pytam co i jak i robimy badanie.
Boję się ale lepiej wykryć coś teraz, żeby nie było za poźno na jakielkolwiek leczenie.
Szejda, a zdradzisz gdzie i do jakiego gina chodzisz. Na NFZ czy prywatnie? Zadowolona jesteś? Ja nie mam jeszcze swojego gina, szukam, szukam i kicha.

Cytat:
Hmmmm.... No szkoda, że nasze podejrzenia się nie sprawdziły. No to leć do gina w czwartek, żeby sprawdził co i jak.

U mnie dziś 15dc. No i czekam, czekam, czekam........ To czekanie najgorsze.
dedra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 09:45   #4354
Szejda
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dedra Pokaż wiadomość
Gratulacja Kathe!!! Super, że udało się w pierwszym cyklu.

No no Isia, ładne wzdęcia

Szejda, a zdradzisz gdzie i do jakiego gina chodzisz. Na NFZ czy prywatnie? Zadowolona jesteś? Ja nie mam jeszcze swojego gina, szukam, szukam i kicha.

Hmmmm.... No szkoda, że nasze podejrzenia się nie sprawdziły. No to leć do gina w czwartek, żeby sprawdził co i jak.

U mnie dziś 15dc. No i czekam, czekam, czekam........ To czekanie najgorsze.
Dedra, ja chodzę do dr Kłokockiego na Ku słońcu, poleciła mi go moja teściowa, bo to jej znajomy. Chodzę do niego na NFZ i jak narazie go "badam" Jak jestem u niego to za każdym razem robi mi usg i robi porządny wywiad, także jak narazie jest ok. Wcześniej chodziałm do dr Rzepki ale on przyjmuje tylko prywatnie i tylko z tego względu przeszłam do Kłokockiego na NFZ.
Szejda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 09:54   #4355
dedra
Zadomowienie

Cytat:
Dedra, ja chodzę do dr Kłokockiego na Ku słońcu, poleciła mi go moja teściowa, bo to jej znajomy. Chodzę do niego na NFZ i jak narazie go "badam" Jak jestem u niego to za każdym razem robi mi usg i robi porządny wywiad, także jak narazie jest ok. Wcześniej chodziałm do dr Rzepki ale on przyjmuje tylko prywatnie i tylko z tego względu przeszłam do Kłokockiego na NFZ.
I tam w tym gabinecie na Ku Słońcu na NFZ przyjmuje? To super. Może się wybiorę. A jak terminy? Ciężko się dostać?
Stary 2012-07-31, 09:59   #4356
Szejda
Rozeznanie

Cytat:
I tam w tym gabinecie na Ku Słońcu na NFZ przyjmuje? To super. Może się wybiorę. A jak terminy? Ciężko się dostać?
Przyjmuje w przychodni na Ku słońcu 23/24. Godziny przyjęć:
pon: 8-12
wt: 7:30-13
śr:8-11,30
czw: 13-18
Dzisiaj jak byłam rano to byłam druga i po mnie nie było nikogo. Idziesz w dzień wizyty i rejestrujesz się na miejscu. Jak byłam u niego 3 razy to ani razu nie widziałam kolejek. Możesz spróbować i sama ocenisz, na NFZ nic nie tracisz
Stary 2012-07-31, 10:02   #4357
dedra
Zadomowienie

Cytat:
Przyjmuje w przychodni na Ku słońcu 23/24. Godziny przyjęć:
pon: 8-12
wt: 7:30-13
śr:8-11,30
czw: 13-18
Dzisiaj jak byłam rano to byłam druga i po mnie nie było nikogo. Idziesz w dzień wizyty i rejestrujesz się na miejscu. Jak byłam u niego 3 razy to ani razu nie widziałam kolejek. Możesz spróbować i sama ocenisz, na NFZ nic nie tracisz
Dzięki kochana. Na pewno spróbuję.
Stary 2012-07-31, 10:52   #4358
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
Mój brzuszek w 6!!! tyg ciąży. W pierwszej ciązy miałam taki w 5 miesiącu, ale słyszałam, że przy 2 ciązy to normalne, że szybciej jest brzuch widoczny. Już nie da się tego ukryć, a to zdjęcie robiłam dziś rano przed śniadaniem. Jak zjem jest bardziej widoczny.
Ulalala, jaki ładny brzusio

Cytat:
Napisane przez lady_malgo Pokaż wiadomość
witam dziewczynki z rana
Kathe- gratuluję

Miałam trochę spraw do załatwiania wczoraj i w sumie nie tylko wczoraj... Od jutra idę na praktyki fryzjerskie i szczerze przyznam, że sram po gaciach. Dosłownie i w przenośni. Dziś w nocy spać już za bardzo nie mogłam Niestety ja to zawsze sie tak nakręcam i nic nie jest w stanie mnie odkręcić. Mam nadzieję jedynie, że szybko uda mi się tam zaaklimatyzować i mój stres związany z przychodzenia tam się chociaż zmniejszy.
Dostałam wczoraj list z uczelni z informacją, żę mnie PRZYJĘLI na studia dzienne na tą specjalność na którą chciałam
W tym cyklu nie ma za bardzo szansy na bobo... Dziś mój 12 dc. Przytulanki były 8 i 9 dnia. Mąż w delegacji więc najwcześniej w 15 dc możemy coś działać. Ale nie nastawiam się. Coraz częściej myślę sobie, że to nie ten czas i dlatego nic nie wychodzi. Nie chcę się tak mocno spinać, bo tylko sobie wkręcam i świruję. Plan jest taki, że nie staramy się, poprostu nie używamy zabezpieczeń.
Do tego lekarza powinnam się przejść ale teraz to już za bardzo nie będę miała kiedy...
Gratuluję przyjęcia na studia
Myślę,że plan jest dobry... jeżeli przestaniesz się nakręcać to zapewne raz dwa zaciążysz życzę Ci tego z całego serca

Cytat:
gratulacje

jaki tam widoczny ja przez ten mój głupi cykl (wzdęcia) miałam duużo większy, a normalnie szczupła jestem

A już myślałam... szkoda... Ale kciuki za następny cykl 3mam równie mocno!!!

Witam z rana

Mnie obudzona z rana telefonem,musiałam iść w końcu załatwić ubezpieczenie auta, zaraz muszę iść się wykąpać no i na 15 do pracy a muszę wychodzić godzinę wcześniej bo pół Poznania jest rozkopane
W ogóle to od piątku idę na L4 tygodniowe... muszę odpocząć, i ten remont i w przyszłym tygodniu badania zrobić a nie mam na to kompletnie czasu więc już postanowiłam...

Ciekawe jak tam Nasza Luna wypoczywa?

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 11:18   #4359
kwitka13
Zadomowienie

Maru - szkoda, że nie wyszło. Niestety miałaś rację ale jakem niewierząca pełną gębą, to w TO wierzylam bardzo.
Dmoc - trzymam kciuki żeby ze zdrówkiem już zawsze było ok. Już swoje przeszłaś...
Kathe - gratuluję
Lady - super, że na uczelni się udało i powodzenia na praktykach!
Isia ja też w tej drugiej ciąży od razu miałam widoczny bebech a w pierwszej do 5 mca nie było widac... taka chyba babska natura.

Witam się z rana.
U mnie czekanie na @. Brzuch jakoś nie boli, cycki nie bolą ale przy schodzeniu ze schodów czuję dyskomfort, sama nie wiem jak to opisać.
Sluzu nadal dużo.
Miłego dnia!

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Cytat:
Dzięki kochana. Na pewno spróbuję.
hehe, może się nawet w czekalni spotkacie. Fajnie by bylo
„Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!”
S.I. Witkiewicz
kwitka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 11:52   #4360
pszczoua
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaraz_a Pokaż wiadomość
pszczoua - u mnie też dzić 5 dc, więc pewnie przez najbliższy cykl bedziemy jechay łeb w łeb
Hehe, no to 3mam kciuki żeby nam obu się udało A którego dc zazwyczaj masz owulke?
Stary 2012-07-31, 12:03   #4361
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe

musze sie dzisiaj zorentowac jak gin do ktorego chce isc przyjmuje. bo chce isc na nfz

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Kathe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 13:42   #4362
Dzastin08
Wtajemniczenie

Uciekam do pracy, dziś siedzę niestety do 22...

Miłego popołudnia

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Stary 2012-07-31, 14:07   #4363
kwitka13
Zadomowienie

zaraz_a fajny avatar....
„Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!”
S.I. Witkiewicz
kwitka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 14:08   #4364
IsiaG
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość
Ustaw sobie jakiś avatarek,będzie Nam łatwiej Cię "identyfikować",że tak powiem....
Zaraz a - no to żeś pojechała z tym avatarkiem. Od razu stara baba jak na zaraze przystało!!

Cytat:
Napisane przez lady_malgo Pokaż wiadomość
witam dziewczynki z rana
Kathe- gratuluję

Miałam trochę spraw do załatwiania wczoraj i w sumie nie tylko wczoraj... Od jutra idę na praktyki fryzjerskie i szczerze przyznam, że sram po gaciach. Dosłownie i w przenośni. Dziś w nocy spać już za bardzo nie mogłam Niestety ja to zawsze sie tak nakręcam i nic nie jest w stanie mnie odkręcić. Mam nadzieję jedynie, że szybko uda mi się tam zaaklimatyzować i mój stres związany z przychodzenia tam się chociaż zmniejszy.
Dostałam wczoraj list z uczelni z informacją, żę mnie PRZYJĘLI na studia dzienne na tą specjalność na którą chciałam
W tym cyklu nie ma za bardzo szansy na bobo... Dziś mój 12 dc. Przytulanki były 8 i 9 dnia. Mąż w delegacji więc najwcześniej w 15 dc możemy coś działać. Ale nie nastawiam się. Coraz częściej myślę sobie, że to nie ten czas i dlatego nic nie wychodzi. Nie chcę się tak mocno spinać, bo tylko sobie wkręcam i świruję. Plan jest taki, że nie staramy się, poprostu nie używamy zabezpieczeń.
Do tego lekarza powinnam się przejść ale teraz to już za bardzo nie będę miała kiedy...

Gratuluję. No teraz to już z górki, praca Cię wciągnie a przecież to lubisz, więc na pewno szybko się tam zaaklimatyzujesz. Dojdzie do tego nauka i Lady zniknie nam z wizazu. A staranek nie odkładaj, z ciążą czasami to jest tak, że przychodzi w najmniej odpowiednim momencie.

Cytat:
Napisane przez kwitka13 Pokaż wiadomość
Witam się z rana.
U mnie czekanie na @. Brzuch jakoś nie boli, cycki nie bolą ale przy schodzeniu ze schodów czuję dyskomfort, sama nie wiem jak to opisać.
Sluzu nadal dużo.
Miłego dnia!
To kiedy kwitka testujesz, bo zaczynasz nas tu szczuć, że ja nawet stąd czuję ciążę???

Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość
Uciekam do pracy, dziś siedzę niestety do 22...

Miłego popołudnia
Miłej pracy kochana

Maru
- no szkoda, a swoją drogą ciekawe co się tam u Ciebie dzieje? Myślisz, że w ciągu miesiąca mogła Ci tak prolaktyna podskoczyć, że nie masz @? To chyba powinno jakoś tak powoli rosnąć a nie tak - buch - i już? Sprawdź to lepiej.

Szejda, Dedra - spotkanie w poczekalni sobie urządzicie? Ale by było, co?

Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki.
Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów
Maleńka i bezbronna
Szybko tak ucieka czas, cenny czas

córeczka

IsiaG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 14:56   #4365
dedra
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kwitka13 Pokaż wiadomość

hehe, może się nawet w czekalni spotkacie. Fajnie by bylo
Cytat:

Szejda, Dedra - spotkanie w poczekalni sobie urządzicie? Ale by było, co?
A kto wie. Może się tak złożyć
Ziółka już mam Isiaczku, będę się poiła od następnego cyklu, no chyba, że okaże się, że nie muszę.
Stary 2012-07-31, 15:20   #4366
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Oooo kochana ja Was cały czas podczytuje i teraz sprawdze tego lekarza..szukam własnie jakiegos...bo moj ostatni mnie troszke wkurzył...

Niestety po # cięzko juz jakiemukolwiek zufac...

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 15:30   #4367
dedra
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Oooo kochana ja Was cały czas podczytuje i teraz sprawdze tego lekarza..szukam własnie jakiegos...bo moj ostatni mnie troszke wkurzył...

Kocurku to Ty też Szczecinianka? Sporo nas tu
Do jakiego chodziłaś do tej pory? Ja miałam kiedyś świetnego dr Wojciech Głąbowski, ale przyjmuje tylko prywatnie w Vitrolive.
Stary 2012-07-31, 15:36   #4368
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Cytat:
Maru[/B]- no szkoda, a swoją drogą ciekawe co się tam u Ciebie dzieje? Myślisz, że w ciągu miesiąca mogła Ci tak prolaktyna podskoczyć, że nie masz @? To chyba powinno jakoś tak powoli rosnąć a nie tak - buch - i już? Sprawdź to lepiej.
Heh .. myślę, że to mogło być kilka spraw na raz - prolaktyna mogła wrócić na swój poziom (ost. kurację Castagnusem zakończyłam jakoś w marcu) to raz, a dwa - wyjątkowo mogła nie wystąpić owu, być może wcale nie przez prolaktynę.
Bo ja do tej pory miałam normalne cykle i objawy owu, jeśli już coś było nie tak to raczej pęcherz nie pękał po prostu (może właśnie przez prolaktynę) a tym razem nawet nie urósł żaden.
Namieszałam trochę, ale chyba da się zrozumieć
W sensie mam na myśli, że prolaktyna mogła w tym cyklu nie mieć nic na rzeczy, a mogła i mieć, anyway jak tylko wróci @ to zaczynam znów brać Castagnus no i to Clo nieszczęsne.

Kwitka! testuj!

Edytowane przez MarudexuS
Czas edycji: 2012-07-31 o 15:37
MarudexuS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 15:47   #4369
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Kocurku to Ty też Szczecinianka? Sporo nas tu
Do jakiego chodziłaś do tej pory? Ja miałam kiedyś świetnego dr Wojciech Głąbowski, ale przyjmuje tylko prywatnie w Vitrolive.

Taaak a kto jeszcze ze Szczecina>>

Chodziłąm do Świderskiego- opinie ma cud, miod i orzeszki!!

Niestety podpadł mi troche...grzeczy, miły, tłumaczy ale jak go teraz poprosiłam o interpretacje wyników hormonów przez maila to powiedział, ze musze przyjsc na wizyte...

Kasy zostawiłam u niego sporo wiec chociaz pare zdań mogł się wysilic.

Moj mąż w dodatku jakos go obwina o # . Chyba pozostał mu po prostu niesmak

Synuś
Stary 2012-07-31, 16:53   #4370
Kasiaczek89
Raczkowanie

GG do Kasiaczek89

Hej dziewczynki znów sie nie odzywałam ale niestety wylądowałam w szpitalu...Zaczeło sie wrecz od krwotoku i jak sie okazalo mam odklejenie kosmówki i krwiaka;( i już sie dziś cieszyłam, że wszystko dobrze i krwawienie ustapiło i znów sie pojawiło....normalnie tak się boję,że szok....czy któraś z was to miała???
Kasiaczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 17:18   #4371
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasiaczek89 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki znów sie nie odzywałam ale niestety wylądowałam w szpitalu...Zaczeło sie wrecz od krwotoku i jak sie okazalo mam odklejenie kosmówki i krwiaka;( i już sie dziś cieszyłam, że wszystko dobrze i krwawienie ustapiło i znów sie pojawiło....normalnie tak się boję,że szok....czy któraś z was to miała???
Hej,

musisz leżeć i pachnieć

Nie martw sie bo kosmówka sie przyklei. Waże jest to jaka masz krew. Jesli brązowa to spokojnie, jesli czerwona to ciut gorzej.

Mi sie odklejała i niestety straciłam dzidzie, ale to raczej nie był powód, także spokojnie.

U mnie serduszko przestało być, ale kosmówka sie przykleiła.

Synuś
Stary 2012-07-31, 19:04   #4372
teorema
Wtajemniczenie

Gratulacje Kathe!
Kasiaczek, odpoczywaj duzo!

ja nie mam nic nowego do napisania, wiec tylko was czytam. Moj czas na staranie dopiero za jakies 17 dni (ale dlugie mam te cykle...) a i tak nie wiaodmo czy sie uda, bo TZ zapracowany jak nie wiem co w ogole z roboty nie wychodzi, wiec chyba nic z tego w tym mies nie bedzie
teorema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 20:15   #4373
Kasiaczek89
Raczkowanie

GG do Kasiaczek89

Na początku była bardzo czerwona...od wczoraj tylko taki brazowe plamienie a dzis poszlam odniesc talerze z obiadu i polecialo troche krwi ale juz byla brazowa....podobno u mnie jest z tym dobrze ze nie mam boli...nic mnie nie boli, żadnych skurczy...bo inaczej to bym poronila....niby z dzieckiem wszystko dobrze...serducho bije ale nie dali mi posluchac;/
Kasiaczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 22:21   #4374
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

hej dziewczyny.
to ja jeszcze na wieczór tak napiszę, że dziś u mnie 30 dc i właśnie zaczęła mi się miesiączka(( i brzuch boli i zaczęłam delikatnie plamić.
no więc czekam na kolejny, czwarty cykl i owulację i dalej będę próbować.

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-31, 22:30   #4375
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Na początku była bardzo czerwona...od wczoraj tylko taki brazowe plamienie a dzis poszlam odniesc talerze z obiadu i polecialo troche krwi ale juz byla brazowa....podobno u mnie jest z tym dobrze ze nie mam boli...nic mnie nie boli, żadnych skurczy...bo inaczej to bym poronila....niby z dzieckiem wszystko dobrze...serducho bije ale nie dali mi posluchac;/
Kochana to leż i nie wstawaj. Jeśli serduszko bije to nawet z talerzem nie chodz! Tylko ewentualnie siusiu...!!

Prawdopodobnie się juz wchłania jesli sa brązowe, ale musisz leżeć, nie wychodzic, nie dzwigać...leż i pachnij tak jak napisałam wcześniej!

Będzie dobrze-zobaczysz

Synuś
Stary 2012-07-31, 22:49   #4376
dedra
Zadomowienie

Cytat:
Taaak a kto jeszcze ze Szczecina>>

Chodziłąm do Świderskiego- opinie ma cud, miod i orzeszki!!

Niestety podpadł mi troche...grzeczy, miły, tłumaczy ale jak go teraz poprosiłam o interpretacje wyników hormonów przez maila to powiedział, ze musze przyjsc na wizyte...

Kasy zostawiłam u niego sporo wiec chociaz pare zdań mogł się wysilic.

Moj mąż w dodatku jakos go obwina o # . Chyba pozostał mu po prostu niesmak
No ja, Szejda, Santom chyba, ale mieszka w Norwegii, Paulinaziuta (która troszkę mało zagląda, ale jestem z nią w stałym kontakcie, nawet na herbatce byłyśmy razem), chyba jeszcze Magdammmm i Magbes są z okolic. Także jest nas troszkę. Trzeba by chyba jakieś większe spotkanko umówić.

Cytat:
Oj Kasiaczku to musiało być straszne. Dbaj o was bardzo i nie przemęczaj się kochana.

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
hej dziewczyny.
to ja jeszcze na wieczór tak napiszę, że dziś u mnie 30 dc i właśnie zaczęła mi się miesiączka(( i brzuch boli i zaczęłam delikatnie plamić.
Oj szkoda... Następny cykl będzie tym szczęśliwym. Zobaczysz

Ja sobie dziś zakupiłam testy na allegro i jeszcze witaminki dla planujących. Będę łykać
Stary 2012-08-01, 05:46   #4377
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

aaa nie jestem ze szczecina, ale jakies 100km od niego wiec prawie jak w szczecinie;D tam studiowalam przez jakis czas

kasia kocurek dobrze radzi nie wylaz z lozka i delektuj sie usprawirdliwionym lenistwem

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 07:47   #4378
Szejda
Rozeznanie

Witam z rana Wczoraj miałam wieczór prasowania, nienawidzę prasować Tż poszedł na spotaknie z kumplami z liceum a ja powoli szykowałam się na urlop. Jeszcze 3 dni

Cytat:
A kto wie. Może się tak złożyć
Ziółka już mam Isiaczku, będę się poiła od następnego cyklu, no chyba, że okaże się, że nie muszę.
Kto wie, kto wie, może się spotkamy. Będzie wesoło

Cytat:

Mi jeszcze został polecony Andrzej Starczewski, on przyjmuje w Policach i jeśli się okaże, po badaniach, że mamy jakieś problemy to się do właśnie się do niego wybiorę.

Cytat:
Kasiaczek dbaj teraz o siebie i dzidziusia. Wiem, że łatwo się mówi, że trzeba leżeć i odpoczywać ale teraz Twoje zdrowie i maluszka jest najważniejsze i musisz wytrzymać.

---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ----------

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
hej dziewczyny.

Będzie dobrze
Stary 2012-08-01, 08:04   #4379
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
Duużo,duużo leżeć i się nie przemęczaj... będzie dobrze!

Dzień Dobry

Ja tylko na chwilkę bo uciekam do pracy...
Widzę,że mafia Szczecińska tutaj Nam się utworzyła hihi

Miłego Dzionka laski

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Stary 2012-08-01, 08:25   #4380
lady_malgo
Rozeznanie

hej. Czuję się beznadziejnie Wczoraj ok 17 zaczęło mnie boleć podbrzusze, a z czasem ból zaczął promieniować do góry aż do nerki z tyłu. Tak więc najprawdopodobniej bolało mnie od nerek. Jakby mi coś z niej schodziło. Zrobiłąm termofor, wzięłam nospęx2 i się położyłam (po 2 rozmowach z mężem i mamą- co by mnie trochę uspokoili bo ja już wpadłam w panikę..) obudziłam się o 6:30 i już zasnąć nie mogłam. Na 11 idę na praktyki, a jestem jak zwłoki. Na dodatek mam biegunkę i nie wiem czy coś jeść bo boję się, że na tych praktykach to nie dam rady.

A gdzie podziała się LunaO ??

Kasiaczek89- leż, wypoczywaj. Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze.

Domciątko- szkoda, że w tym cyklu się nie udało. Dobrze, że nie tracisz nadziei.

26.06.2010-
lady_malgo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości