|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4801 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII
pozdrow ja cieplo
![]() Cytat:
![]() wysuszac jak narazie bez zarzutow, zobaczymy jak po nocy sie spisze ![]() dobranoc ![]()
![]() |
#4802 | |||
Zakorzenienie
|
Hej Piękne
![]() Cytat:
![]() Widzę że poszalałaś z zakupami ![]() Cytat:
![]() Ale usta ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Mam nadzieję że znajdzie chwilę i kiedyś do nas wpadnie ![]() Byłam wczoraj z Tż nad zalewem pokąpałam się poopalałam fajnie było ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4803 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4804 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() to będę czekać na wieści o wysuszaczu ![]() dobranoc ![]() ![]() moje dzisiejsze spa: kapiel w pianie ![]() depilacja peeling solny peeling enzymatyczny na twarz maseczka mietowa mycie wlosow, na skalp bf wax, na dlugosc odzywka z farby loreal maslo do ciala krem na stopy z mocznikiem+skarpetki elancyl serum na pupe serum na uda nutritic na noc roll-on pod oczy i idę spać, dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4805 |
CABIN CREW
|
hej Piękne
ja na chwilę bo non stop pracuje- tzn od 12 do 23 prawie codziennie... poszłam do tej drugiej knajpki i jestem zachwycona - w ciagu dwóch dni z napiwków miałam... 350 zł.... i od piatku bedę pracowała tylko tam ...( do końca sierpnia, potem wracam na tą pierwsza- na wrzesień... ) jestem bardzo zadowolona mimo mega zmeczenia .... buahhot kolczyki baardzo ładne, ja bym brała ![]() caate obejrzałam fotki na blogu i ... jaka Ty szczuplutka jesteś... normalnie meega figura.... ![]() ghana super zakupy ![]() ja do 10go kocioł w pracy , a potem biorę 4 dni wolne i nad morze spadam ![]()
![]() |
#4806 |
Zakorzenienie
|
nie no bez kitu, nawet na reszcie ciała wyskakują mi takie bolesne, czerwone 'bomby' jak na twarzy. nie cierpie tego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4807 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4808 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Piękne
![]() Cytat:
![]() Ja już po siódmej wstałam jestem z siebie dumna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4809 | |||
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
bardzo fajne szminki i buty ![]() pewnie ![]() Cytat:
więc warto ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4810 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() ![]() ![]() marta, ghana dzięki ![]() ![]() caate 78 lakierów ![]() buahhot piękne kolczyki, uwielbiam takie ![]() angel pozdrowienia i dla snow ![]() Coś mi wizaż dzis pierniczy ;/ Nie mogę doczekać się mojego hula hopa...
#4811 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny,
Wczoraj pierwszy raz użyłam nafty, tak eksperymentalnie. Zmyła się ładnie, jednak włosy mam nijakie, ale to dlatego, że poszłam spać z mokrymi. Zobaczymy czy wzmocni mi cebulki. Loluśka widzę że będziesz niezłą czekoladką ![]() Karolcia brawo za poranne wstawanie, ja lubię wcześnie wstać i dobrze spożytkować czas, choć ostatnio mam czas lenia ![]() Marta ja właśnie kiedyś używałam wody brzozowej i chyba do niej wrócę ![]() Caate, pokażesz nam swoją kolekcję lakierów? ![]() ![]() Wybieracie się do Biedronki z okazji gazetki urodowej? Czytam na wątku biedronki, że już pojawiły się kosmetyki i nawet są już przebrane. Nie lubię takiej polityki ! |
![]() ![]() |
![]() |
#4812 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć.
![]() Ja dzisiaj idę na działkę zbierać owoce i może zrobię kisiel. Nie robiłam go z 10 lat, więc może być ciężko. ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4813 | |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Do pielęgnacji włosów chcę wprowadzić więcej naturalnych składników, min. płukanki i maseczki z skrzypu polnego, rumianku, pokrzywy, liści gruszy, siemienia lnianego ![]() Niedawno nałożyłam na skalp i długość włosów pierwszy raz Sesę, ok 16 zmyję Joanna Naturia z lnem i rumiankiem, ciekawe jaki efekt będzie ![]() caate ile masz lakierów ![]() Buahhot pewnie, że pomożemy, a kolczyki ładne, tylko cena za wysoka ![]()
![]() |
#4814 |
Zakorzenienie
|
Dodaja jak będę przy okazji w Biedronce i coś zostanie co mnie zainteresuje to wezmę
![]() Angel pozdrów Snow również ![]() Ja właśnie siedzę z maską Bingo , ale zaraz idę zmyć i uszykować się, bo muszę iść siostrze do pzu..
#4815 |
Wtajemniczenie
|
Kupiłam siemię lniane i będę robiła maseczki/płukanki na włosy
![]() Olejek rycynowy jak działa: rycyna to doskonały środek regenerujący. Wzmacnia strukture włosa, pomaga rozwiazac problem rozdwajających się końcówek, ratuje włosy zniszczone częstym farbowaniem. Kompres regenerujący suche włosy: zmieszaj łyżke oliwy, łyżeczkę soku z cytryny i dwie łyżki stołowe olejku rycynowego. Nałóz na suche włosy. Owiń je folią i ręcznikiem. Po dwóch godzinach dokładnie umyj głowę. Kuracja na zniszczone włosy: pół godziny przed myciem włosów wmasuj w ich końce dwie łyżki podgrzanego olejku rycynowego z dodatkiem kilku kropli witaminy A+E(kapsułki kupisz w aptece). Starannie owiń głowę ręcznikiem. Kiedy stosować: kOMPRES: 2 Razy w tygodniu, jesli włosy są bardzo zniszczone. Profilaktycznie raz w miesiącu, a miksturę na znisczzone końcówki mozesz nakładac przed kazdym umyciem. ALOES Jak działa: Nawilża i regeneruje włosy, hamuje wypadanie, jest skutecznym srodkiem przeciwłupiezowym, łagodzi podrażniona skóre. Wzmacniająca maseczka aloesowa: Zmiksuj piec duzych liści aloesu, łyzke miodu, 1/3 szklanki ciepłej wody, dwie łyżki oliwy z oliwek. Nałóz na włosy na pół godziny przed myciem. Owiń głowę folią oraz ciepłym ręcznikiem. Kiedy stosowac: 2 razy w tygodniu lub przy kazdym umyciu głowy, conajmniej przez dwa miesiące. Wtedy kuracja daje najlepsze rezultaty. SOK Z CYTRYNY Jak działa: Dodaje matowym włosom blasku, delikatnie rozjaśnia, neutralizuje niekorzystne działanie wody z kranu. Płukanka rozjaśniająca: sok z dwóch cytryn wlej do szklanki wody. Zmocz ta mikstura włosy i wystaw je na słońce (ale nie w godzinach szczytu) na 15 minut. Spłucz wodą. Płukanka ochronna: Wlej łyzke soku z cytryny do miski z chłodną wodą. Polej nia wcześniej umyte włosy. Kiedy stosować: Płukanka rozjaśniajaca najlepiej działą latem. Mozna ją robic raz na tydzien przez kilka tygodniu. Płukankę ochronną stosuj regularnie po kazdym umyciu. CZARNA RZODKIEW Jak działa: pobudza porost włosów, hamuje powstawanie łupiezu, zapobiega przetłuszczaniu się włosów. Odżywka przeciw wypadaniu włosów: obierz dwie duze czarne rzodkwie i utrzyj je na nierdzewnej tarce. Nieodcisnięta miazgę nałóz na lekko wilgotne włosy, delikatnie masuja przy tym skórę głowy. Głowe owin ręcznikiem. Po 20 minutach spłucz włosy ciepła woda. Kiedy stosować: 1-2 razy w tygodniu dopóki kondycja włosów nie poprawi się. RUMIANEK Jak działa: Nadaje włosom lekko złocisty odcień, odżywia, ma działąnie przeciwuczuleniowe, przeciwzapalne, odkażające, ogranicza przetłuszczanie się włosów, pomaga w walce z łupiezem. Roswietlająca płukanka do blond włosów: dwie garście suszonego kwiatu rumianku zalej litrem wrzącej wody. Przykryj i odstaw na 20 minut. Nastepnie odcedź i przez kilka minut płucz w naparze umyte włosy. Tonik o działaniu antyłupiezowym: Cztery łyzki rumianku i dwie łyżki rozmarynu zalej szklanką czystej wódki. Odstaw w ciepłe miejsce na dwa tygodnie. Następnie przecedź wlej do butelki, zakorkuj. Wcieraj tonik w skórę głowy. Kiedy stosować: płukankę watro stosowac przy każdym myciu głowy, tonik natomiast dwa razy w tygodniu na noc, az do skutku ZółTKO JAJKA Jak działa: dobrze nawilża i regeneruje strukture włosa, wzmacnia i ma korzystny wpływ na porost włosów. Maseczka na łamliwe i suche włosy: wymieszaj dwa żółtka z witamina A+E( ale nie jest to koneiczne) wyciśniętą z czterech ampułek i łyzką oliwy. Starannie nałóz na zwilżone woda pasma. Owiń głowę folia i ciepłym ręcznikiem. Po godzinie włosy umyj delikatnym szamponem(dla dzieci). Twoja czupryna po tej masece bedzie lśniąca. Kiedy stosować: Maseczkę nakładaj 2 razy w tygodniu co najmniej przez sześć tygodni. SIEMIę LNIANE Jak działa: wzmacnia włosy, ujarzmia je, uelastycznia, zapobiega puszeniu, hamuje łojotok, nawilża. Maseczka wzmacniająco-zmiekczająca: zagotuj w garnuszku 3 łyżki siemienia lnainegoz niewielką iloscią wody. Przecedź przez sito, ajesli konsystencją bedzie zbyt lepka dolej odrobine wody, ale uwaga nie kupujcie siemnienia lnianego w proszku, bo potem nie bedziecie sie mogli pozbyć małych drobinek i nie estetycznie to bedzie wyglądało, więc raczej ziarnisyty. Nałóz maseczke na nieumyte włosy. Spłucz po kilku minutach a włosy umyj. Stana się bardziej miękkie w dotyku i znacznie łatwiejsze do ułożenia. Kiedy stosować: jak najczęściej dwa razy w tygodniu, bądx przed każdym umyciem. SZAłWIA Jak działa: przyciemnia włosy, nadając im głeboki brązowy kolor, odzywia cebulki włosów, przyspiesza wzrost włosów. Płukanka wzmacniająca łamliwe włosy: cztery łyzki szałwii zalej litrem wrzącej wody. Gotuj pod przykryciem na wolnym ogniu ok. pół godziny. Odcedź i przez kilka minut płucz w naparze umyte włosy. Napar przyciemniający włosy: dwie łyzki świezych lub łyżke suszonych liści szałwii i łyzke świeżych lub suszonych liści rozmarynu zalej pół litra mocengo naparu z herbaty. Pozostaw pod przykryciem na pół godziny. Odcedź i mocz w nim włosy przez 10 minut. Kiedy stosować: po każdym myciu głowy, nawet kilka razy w tygodniu.
#4816 |
Zakorzenienie
|
dodaja
właśnie do czekoladki dąże, myśle że już niewiele mi brakuje ![]() ![]() hh na pewno sie pochwalę ![]() marta 85 ja ostatnio zrobiłam żel z siemienia, ale wyszło mi go tak malutko ![]() ![]() Jak narazie opalanko zaliczone, siedzę z maseczką błotna na twarzy ![]() Nie wiem gdzie sie podziała ta z sake i ryżem która uwielbiam, rozpłynęła się normalnie ![]() Idę nałożyć kallosa na włosy ![]() ![]()
#4817 |
Zakorzenienie
|
ja już kilera dzisiaj zaliczyłam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4818 |
Zakorzenienie
|
Nie mam baterii do aparatu ;/ więc nie zaktualizuje albumu dziś.
Ze spa było: buzia: regulacja brwi maska błotna Planet spa masaż ogórkiem włosy: kallos 1 godz mycie szamponem Isany żel lniany koczek aby uzyskać fajne fale ![]() ciało: opalanie depilacja masaż syrenką delikatny balsamowanie na paznokciach moje pierwsze ombre róż/nude - bardzo mi się podoba ![]()
#4819 |
Zakorzenienie
|
Loluska przy okazji zrób zdjęcie paznokci
![]() A propo koczka, próbowałam dzisiaj za pomocą skarpetki, ale chyba za krótki włosy bo widać mi w jednym miejscu tą skarpetę.. ![]()
#4820 |
Zakorzenienie
|
zielone oko
jutro kupię baterie do aparatu to porobię zdj ![]() ![]() Dostałam dzisiaj telefon, że czeka na mnie jednorazowe stypendium w tym studium, które zakończyłam ![]() ![]()
#4821 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
fajne rady ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4822 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podziwiam Cie za ilosc godzin na nogach, dobrze ze pensja to wynagradza ![]() dziewczyny lakiery pokaze ale to zapewne na blogu, bo bd podlinkowywac te ktore juz pokazywalam ![]() Buahhot, wysuszacz super, po nocy zero odbic (3warstwy) od koldry, skorki ladnie nawilzone bo to w formie oliwki spray jest, jak na poczatek jest pieknie ![]()
![]() |
#4823 |
CABIN CREW
|
ja po pracy skoczyłam do Biedy , kupiłam błyszczyk i odżywkę diploma... ale pewnie jutro wróce po jeszcze parę rzeczy ( napaliłam się na cienie
![]() ![]() jutro wolne , w końcu.... muszę się wyspamować bo w końcu bedzie czas...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4824 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 06:26 ---------- Poprzedni post napisano o 06:23 ---------- Dla włosów lepsze jest spanie w upiętych, ale mi jakoś nigdy nie chce się wieczorem spinać włosów, chociaż staram się robić to coraz częściej |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4825 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Obiecałam pokazać sukienkę a ostatnio kupiłam tez spódnicę maxi obie rzeczy jakoś mało fotogeniczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4826 |
CABIN CREW
|
karolcia Ty to zawsze poszalejesz z zakupami ciuchowymi
![]() ja dziś jadę do Giżycko więc odwiedzę tam nature i rossmana ![]()
![]() |
#4827 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4828 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4829 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oglądam właśnie pędzle Lancrone wybrałam pojedyncze za 160zł muszę chyba jeszcze przebrać ![]() Założyłam olej na włosy i zaraz sobie maseczkę może zrobię na twarz z Avonu z shea muszę ją zużyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4830 | |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Wczoraj zmyłam Sesę 2x Joanna Naturia len i rumianek, nie dałam żadnej odżywki i włosy miałam cudowne, mięciutkie, lśniące. Już pokochałam ten olejek ![]() Dziś testuję siemię lniane + sok z cytryny ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:12.