|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie i ich kochane brzuszki - styczeń luty 2013 - cz.II
Cytat:
---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- Cytat:
Suzi super wyniki, czekamy na zdjęcia po następnej wizycie
|
|
#4562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4563 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez 13
![]() Bokeh obrączki śliczne, bardzo w moim stylu, zaproszenia cudowne, ja tez bym dała różową kokadkę
|
#4564 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4565 |
|
Zakorzenienie
|
Bokeh:
dodałabym białą kokardkę ![]() Ja mam wizytę 9.08, wcześniej muszę zrobić badania.
|
#4566 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Czytałam na innym forum ( nie wiem czy tak jest na prawdę ) że dziewczyny ktore uprawiały sport i ogólnie sa wysportowane maja mniej elastyczne krocze, i prawie zawsze sa nacinane.
|
|
#4567 |
|
Zakorzenienie
|
ile zakładacie solarów
dostaliście dofinansowanie? powiedz jaki to jest wydatek bo my właśnie musimy już zacząć szukać i nie wiem czy mamy zrobić to teraz czy możemy ewentualnie na przyszłą wiosnę bo i tak już końcówka lata a chcemy się jak najszybciej wprowadzać |
|
|
|
#4568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jadę w piatek do domu może tam coś znajdę a jak nie to juz sie całkiem załamię.
|
|
#4569 |
|
Zakorzenienie
|
melduje się wstałam
![]() musiałam podręczyć troche mojego pijanego chopa
|
#4570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas to wygląda tak: koszt 11300 ( na pięc osób niby choć dzidziol jeszcze w brzuchu ), dofinansowania jest około 5000, do tego w cenie goście instalująnam nowy piec ( bo stary był mega nie ekonomiczy i się już sypał; oczywiście nowy piec za własna kasę) a taka instalacja to około 1000. W tej cenia mamy tą instalację, beczkę z wężownicą 300l, dwa duże panele, i te wszystkie złączki i przyłączki, sterownik.Wczoraj już ciepła woda była z paneli, 60 stopni.
|
|
#4571 |
|
Zakorzenienie
|
o kurde to faktyczne musimy się pospieszyć
swoją drogą to bez sensu,że kończą się takie dofinansowanie a wymagają by ludzie inwestowali w eko technologie ![]() ja strasznie marzyłam o zbiorniku na deszczówkę- do prania i spłukiwania toalety, instalacja i zbiornik strasznie droga i dofinansowania jeszcze nie ma na to? pytanie czemu kurde jak to takie eko i wogóle genialny pomysł
|
|
|
|
#4572 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez wstalam, bo panowie montujacy drzwi przyszli je poprawiac :/
Kto to widzial o takiej porze, kiedy akurat mialam dobry sen ![]() No nic, zjem sniadanie, a potem wybijam na lumpkowe lowy. Musze tylko sie powstrzymac, zeby nie kupic nic dla dzidzi, poki nie wiem co i jak
|
|
|
|
#4573 |
|
Zakorzenienie
|
Szaja, a "Poczekajka" też tej autorki?
|
|
|
|
#4574 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Bokeh, zaproszenia śliczne i też się wzruszyłam Ja Ci proponuję takie rozwiązanie - jak się okaże, że w brzuszku masz chłopca to niebieska kokardka, a jak dziewczynka to różowa - będzie miał Maluszek wpływ na zaproszenia Obrączki też bardzo ładne My mamy łączone białe złoto z żółtym i powiem Wam, że strasznie się wycierają...Marsi, ale dałaś czadu z tym samoopalaczem Żeby mu tylko plamy nie wyszły, bo wiesz jak jest z nakładaniem samoopalaczy Ja dziś jadę na wizytę do lekarza, więc trzymajcie kciuki, popołudniu dam znać co i jak Leci 18 tydzień, więc nie widzę innej opcji jak się dowiedzieć płci lokatora/-ki ![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Marsi, moja Niunia jak się urodziła to od naszych znajomych dostała taki kombinezonik - smoka, super w nim wyglądała. W SMYK-u kupiony był, tyle, że ceny kosmiczne pewnie. |
|
|
|
#4575 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny...ja już nie mogę...
Babka wychodzi na cały dzień do pracy i zostawia psa... który noooooon stop szczeka!!!! i to nie tylko wtedy, gdy ktoś przechodzi koło drzwi (a mieszkają na parterze)...ale all d time! dzwoniłam do straży miejskiej..ale tam od razu poszedł by mandat, a ja nie chcę się już narażać nowym sąsiadom.. Proszę, doradźcie mi co mogę zrobić. ja nie jestem już w stanie tego wytrzymać... |
|
|
|
#4576 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Dresik osiołek zamiast Kłapouchego http://allegro.pl/komplet-dresy-bluz...464467580.html jest też wersja z niebieskim
|
|
|
|
|
#4577 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale właśnie tam był patent z psem sąsiadki- w zasadzie pół wątku to stary film pewnie będzie gdzieś na vod w necie ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4578 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam witam
![]() Cytat:
Popieram w 100 %. tylko czy jest na tyle czasu żeby czekać na ujawnienie płci?Cytat:
---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Cytat:
(My pen is long) |
|||
|
|
|
#4579 | |||
|
Zadomowienie
|
Ja dopiero oczy otworzyłam
![]() Cytat:
Moja wizyta też 09.08, także będziemy stresować się razem ![]() Cytat:
Też gdzieś słyszałam o tym, że kobiety trenujące mają mało elastyczne krocze. Są ponoć jakieś pompki do ćwiczenia krocza przed porodem i z tego co słyszałam są bardzo chwalone Cytat:
![]() U nas sąsiedzi też kiedyś mieli psa, ale na szczęście szybko doszli do wniosku, że psina się męczy i oddali na wieś Strasznie Ci współczuje, bo to uciążliwe bardzo musi być
|
|
#4580 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi: współczuję
![]() Jednak jest coś w tym, żeby przed wynajęciem/kupnem mieszkania wypytać o sąsiadów, zwierzęta itp ![]() My kupiliśmy mieszkanie w bloku wychodzącym na tyły CH, wiec od strony wentylatorów - pierwsza noc była tragiczna, teraz w zasadzie nie słyszymy szumu (24godz). Gorsze jest to, że niedawno do Intermarche, który jest w tym CH zrobili drugie wejście, właśnie od tyłu, od "naszej" strony i nieraz w sobotę, niedziele już ok 8 słychać: "dziś w promocji ..."
|
#4581 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Poczytałam Was i zaraz uciekam. Mała ciągnie mnie za rękę, że chce iść na dwór, więc zaraz się szykujemy i jadę z nią do babci i na basen odkryty. Chciałabym mieć tyle energii co ona. Djerba - co do psa to chyba kiepska sprawa. Pamietam jak w TV pokazywali, że na podwórzu w jakiejś szkole pies ujadał non stop, były skargi sąsiadów, ale nic z tym nie mogli zrobić - wytłumaczenie: tak jest, że pies szczeka. Cisza nocna pewnie jest u Was od 22:00? Wtedy właścicielka psa jest już w domu i pies cicho siedzi. |
|
|
|
#4582 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4584 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;35624148]Od początku
Poka ![]() No ja trafiłam super, to z SH za dychę [/QUOTE]no ja bym właśnie chciała żeby moje też spało w łóżeczku od samego początku , ale w naszej sypialni pewnie , w sumie to nie ma wyjscia bo mamy kawalerkę Właśnie szykuję się na wizytę do lekarza , usg mi nie zrobi bo jak to z nfz ale może mi wyjsni ten błąd w ostatnim badaniu. Niestety przed chwilą znowu się porzygałam i krew z nosa mi poleciała przy tym aż mi się słabo zrobiło już było tak dobrze a tu początek II trymestru tak mnie wita ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4585 |
|
Zakorzenienie
|
Taaaa
Nie wiem jak to dzieciątko będzie początkowo w naszej sypialni spało Pokój z drugiej strony mieszkania (dla dziecka) jest cichy, ale początkowo będzie z nami.Znasz może sklep, gdzie jest duża oferta wózków? Byłam w 2 na Długosza i bida straszna ![]() Ale za to łóżeczka tanie.
|
#4586 |
|
Zakorzenienie
|
address? nie dres, zamszyk
![]() ładne buty, zamszowe? nie , za swoje... - Jechałem szybko.... bo lubię zapierdalać. (ulubiony tekst mojego Męża, motocyklisty ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- No i chyba najlepszy tekst jak dla mnie Wizyta księdza: - A ty się umiesz żagnać dziecko? - TAAAAAAK... DOWIDZEEEEENIA! |
|
|
|
#4587 |
|
Zakorzenienie
|
taaaa i mongolskie lekarstwo dobre na wszystko
![]() nie wiem,czy pamiętasz rolę Jarka Jakimowicza- ja się śmieję,że to jego najlepsza życiowa rola- na autostradzie: - w domu siedź kur...a ![]() albo: Darek otwórz a jak moje chłopaki wracają z meczu piłkarskiego to zawsze się pytam czym im się obija a oni na to,że piwem i hot dogami |
|
|
|
#4588 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
Ehh ja chyba do weterynarze zaraz się przejdę, szczur mi się rozchorował. Chyba zdycha, ale żeby jeszcze po prostu zdechł no to trudno, tak się zdarza. Ale właśnie się dowiedziałam, że to już trzeci dzień, jakiś taki zamulony. Ma problemy z utrzymaniem równowagi, a od dziś ogon cały czerwony, jakiś zakrwawiony jakby Bez sensu, matka zawsze kupuje sobie te wszystkie króliki, świnki morskie, szczurki itp, ale gdybym tu czasem nie przyjeżdżała, to by w ogóle nie miały posprzątanych klatek, matka do weterynarza też nie pójdzie, kasy jej pewnie szkoda. To jest kurna zwierzę i jakąś odpowiedzialność się chyba za to bierze ![]() Teraz już nie będę miała czasu na to, więc niech tylko spróbuje sobie jeszcze coś kupić
|
|
|
|
#4589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ojciec zagroził rozwodem, bo miała więcej serca do nich niż do dzieci i męża no i z tego co ona mi mówiła z racji tego,że one się bardzo krzyżują ze sobą w hodowlach- coraz krócej żyją kiedyś chomiki żył po 5 lat, dziś rok dwa szczury nawet po 11 a teraz do 4-5 lat niestety |
|
|
|
|
#4590 |
|
Raczkowanie
|
dzień dobry
Wczoraj mnie cały dzień nie było w domku, wróciłam po 22 i ledwo co Was nadrobiłam Laseczki dziękuje za odpowiedź odnośnie tego lekarza ![]() Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty miłego dnia
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.

zamknę chyba ze 20 minut wcześniej i pójdę do lumpka może? 

22.05.2008
14.08.2011

Popieram w 100 %. tylko czy jest na tyle czasu żeby czekać na ujawnienie płci?

już było tak dobrze a tu początek II trymestru tak mnie wita