|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
Ale ja mam swoje włosy ciemne - u Ciebie wyjdzie inaczej . Może nie będę Ci mieszać nakładaj- zmyje się przecież w razie czego A czemu Ty farbujesz- miałaś taki ładny, naturalny kolor
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2012-08-01 o 11:27 |
|
|
|
|
#1382 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
|
|
|
|
#1383 |
|
Wtajemniczenie
|
to mnie już przywróć do łask
|
|
#1384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ktore omijac? bo wyprał się i wyglada ja stare sprane gacie |
|
|
|
|
#1385 |
|
Wtajemniczenie
|
Agata ja sie boje że Ty czarna po tym brazie wyjdzisz. uważaj bardzo, takie zmiany mocne są ciężkie w domku do zrobienia żeby fajnie wyszło. sama tak się kiedyś załatwiłam i to jasnym brazem właśnie z Loreala tylko już nie pamiętam który rodzaj farby.
|
|
#1386 |
|
Zakorzenienie
|
Oj jakby nie bylo bedzie ok. MYA potiwerdzi oczy mam czarne wiec i czarbe wlosy beda ok
![]() pisalam ze dosc mam rozjasniania...niesttey wlosy jak siano:/ a casting jest odzywczy. Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2012-08-01 o 00:14 |
|
|
|
#1387 |
|
Zakorzenienie
|
Agatko- sorki ale ja jestem taka zajęta z tymi porządkami że czytam na wyrywki
Co chcesz smarować cicaplastem? Mam te brązy-więc miałam i brąz bo na 415 mam dopisek " zamiast brązu bo był ciemny" Ten 415 to mroźny kasztan - też był za ciemny więc szukałam dalej ale musiał mi bardziej pasować od brązu skoro zostawiłam numer. Mam jeszcze mahoń, miodowy karmel no i pralinę na której skończyłam swoje poszukiwania bo mi pasuje. To moja kolekcja z tych" na tak"- niestety brązu w niej nie ma
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
#1388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po cięciu, jak raz wysmaruję nic sie nie stanie.A to ja kupilam braz 400. bedzie jak bedzie. casting chyba nie niszczy, tyle dobrze. ---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- Kochane ja zajrze z samego ranka teraz lece, słodkich snów Buziaki dla WasMya napisz coś o tych castingach jeszcze, nie niszcza? a z podkladow -mialam poczytac-ja jednek polecam clinique, srednie krycie, przebadany dermatologicznie dla alergików, na długo starcza. Ten superbalanced. |
|
|
|
|
#1389 |
|
Zadomowienie
|
patrycjaw1989 tu napisze - z tymi gaciami, to może na fotce tak wyszło ale ja bardzo dupiasta babka jestem mam 98 czy 99 w biodrach więc one napewno nie są na szkieletory
|
#1390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ja zaraz do Ciebie pojadę ![]() Posmaruj w koło , ale raz nie maziaj Castingi chyba nie niszczą co prawda mi w ostatnich latach włosów ubyło - ale czemu to nie wiem, pewnie starość po prostu
|
|
|
|
|
#1391 | |
|
Raczkowanie
|
Dzieki sliczne Joasi. Miałam własne spore b tyle ze troche obwisniete. Jak mowisz,ze sie wyrówna to sie uspokoiłam
bo jak narazie to nie wyglada to za fajnie i dlatego troche mnie to zstanawiało. Pozdrowienia serdeczne!Cytat:
|
|
#1392 |
|
Zadomowienie
|
Agatko,
ja z castingu, zaraz jak się pojawiły, najciemniejsze kładłam blondy 600 i 700 i u mnie wyszły ciemniej niż moje naturalne włoski... nawet ze zmyciem ich było ciężko ![]() A wracają c jeszcze do mojego poprzedniego pytanka.... czyli farba loreal excellence odcień 10.21 z wodą (9%) da inny (tylko jaki???) odcień niż farba loreal luo color 10.21 (ale z wodą 7,5%) ? A jak by przy tym wyszedł ocień 10.23 albo 10.32 (co znaczą te zamienione miejscami cyferki skoro odcień i tak ma pozostać w tonacji beżowej?)
|
|
#1393 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)normalnie wpisywalam powiekszenie piersi i miejscowosc czy wojewodztwo ktore mnie interesuja,potem trafilam na wizaz
|
|
|
|
|
#1394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Luo mininalnie ciemniej. 10,23 to opalizujaco złocisty,taki chłodny bez. a 10,32 złocisto opalizujący bez ciepły Mi juz zmoimmi wlosami obojetnie... |
|
|
|
|
#1395 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I pewnie delikatniej dla włosków ![]() A Tobie co już obojętnie? Połóż ładny blondzik i będzie ślicznie
|
|
|
#1396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja teraz poloze ten braz...nie bede malowac, wypierze sie na moj ciemny blond i juz, za duzo kombinacji
|
|
|
|
|
#1397 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a Ty uważaj z tym brązem... on wyjdzie prawie czarny. Jesli już chcesz coś koło swojego to połóż ten 600 i tak wyjdzie brąz
|
|
|
#1398 |
|
Raczkowanie
|
Joasi mam bardzo wygodnego sportowca, który fajnie trzyma, na allegro upatrzyłam sobie bardzo podobny ale nie jest to żadna firmówka....
Obgadam to na konsultacji.
|
#1399 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A na WZW typu B byłam dawno temu szczepiona ![]() Cytat:
Ja Cicaplast używam po laserowym usuwaniu znamion czy po depilacji laserowej, zresztą po niektórych zabiegach kosmetycznych na twarz też, bo on ogólnie jest dobry na wszelkie podrażnienia skóry spowodowane zabiegami niszczącymi naskórek. Jeszcze jest Cicalfate (Avene) i Cicabio (Bioderma). Cicalfate ma postać kremu, a Cicabio to nie wiem. Cytat:
), mam nadzieję że dam radę
|
|||
|
|
|
#1400 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() A ja znowu z problemem na rekach i dekoldzie robia mi sie jakies dziwne suche plamy i sa czerwone okropnie to wyglada czy to cos moze byc niepokojacego? Świniaczku moja besta w albumie jest teraz ma nadwage powinna wazyc niecale 2kg![]() belseno ja narazie mam nosic ten stanik od doktora za pare dni mam wizyte kontrolna i na pewno kupie sobie jakiegos sportowca bo w tym nie idzie wytrzymac ![]() jooasi jeszcze mam wsparcie ale zaraz zostane sama troszke mi smutno no ale takie zycie czuje sie juz troszke lepiej ale nadal mi ciezko powtarzam sobie ze zycie toczy sie dalej i nie moge sie zalamac bo oszaleje ale jak patrze w lusterko to juz nie pamietam jak bylo przed i nie chce pamietac teraz tylko czekam az troszke sie zmienia bardzej i ze takie plaskowate nie beda, tzn mam nadzieje ze takie nie beda
|
#1401 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1402 |
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() Dziewczyny, kiedy mniej więcej te nerwobóle mijają . Chyba bardziej mnie to boli niż po operacji Majirel, w tym samym dniu wychodzisz? Kurczę, to ciężko może być, mnie wypisano w drugiej dobie.
|
#1403 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Majirel dopiero teraz doczytałam, że Ty w tym samym dniu wychodzisz Z czego to wynika? Takie zasady w klinice czy Ty tak zdecydowałaś? Myślałam, że z mojej kliniki szybko wypuszczają bo na drugi dzień ale w tym samym dniu? Mi cały czas od zabiegu do rana podawali leki przez kroplówkę, nie tylko przeciwbólowe, tez jakiś antybiotyk i lekarka przychodziła co jakiś czas i sprawdzała stan moich piersi.
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-08-01 o 10:51 |
|
|
|
|
#1404 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1405 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
AGATA ja używam tej farby i dla mnie jest idealna , napewno nie niszczy włosów , długo sie trzyma , tylko przez pierwsze dwa mycia widać ze spływa z włosów , ale to raczej resztki złe splukanej farby . Odcienie brązu są piękne , najczesciej wybieram ciemne brązy. Ja jestem bardzo zadowolona nawet jak wpadę na jakiś głupi pomysł żeby kupic inną , to i tak zawsze wracam do loreal casting |
|
|
|
|
#1406 |
|
Raczkowanie
|
dzien doberek
patrycjaw1989 02.08 - Juz jutro Kochana trzymamy mocno kciuki za Ciebie ![]() Sif 22.08 - 21![]() Majirel 27.08 - 26![]() Lenkii 06.09 - 35![]() Alex0912 12.11. - 92
|
#1407 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Absolutnie, nie chcę Cię straszyć bo nie wiem co Ci jest, u mnie się tak potoczyło a pisze to tylko dlatego, że mi wówczas od ręki inne sprawy odciągały uwagę a może gdybym wcześniej to zbadała to nie musiałabym potem być unieruchomiona przez kilka tygodni Może warto ten Twój ból skonsultować z lekarzem?
|
|
#1408 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1409 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyny tak czytam o tych waszych kotach i powiem wam ze one takie przytulaki są do miejsc które nam chorują . Koty to wyczuwają i chcą klasc sie na takie miejsca żeby je leczyć . Napewno brzmi to dla Was śmiesznie ale naprawdę tak jest . Ja całe życie miałam koty i tak właśnie robiły jak boli brzuch czy plecy to tak sie kładły żeby sie do tego miejsca przytulić , i kiedyś moja prababcia mi mówiła jak jeszcze żyła , ze koty wyczuwają chorobę , i kiedyś ludzie robili sobie takie płachty z kociej skóry i przykladali w bolące miejsca , tak to straszne ale robili tak , sama widziałam taką skórę z kota , ojciec mojej koleżanki ma , i to niby leczy . |
|
|
|
|
#1410 | |
|
Raczkowanie
|
Wiecie co dziewczyny, troche sie wkurzam, bo chcialabym sobie kupic fajne obcisłe sukienki (zaje**** znalazlam na ebay'u) ale mam dylemat bo czy jest sens kupowac je na 3 miesiace? bo kto wie czy pozniej sie w nie zmieszcze w cyckach
troche lipa bo nie moge so kupic zadnych sexi łaszków bo moze pozniej bede musiala je wyrzucic lub wydac.... robilyscie moze takie zakupy przed op? i czy kupowalyscie normalne rozmiary tak jak zawsze? ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
a i jeszcze ze koty sa straznikami dusz ( cokolwiek to znaczy)
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:16.

Ale ja mam swoje włosy ciemne - u Ciebie wyjdzie inaczej . Może nie będę Ci mieszać

bo ja zaraz do Ciebie pojadę
bo jak narazie to nie wyglada to za fajnie i dlatego troche mnie to zstanawiało. Pozdrowienia serdeczne!

. Chyba bardziej mnie to boli niż po operacji
Z czego to wynika? Takie zasady w klinice czy Ty tak zdecydowałaś? Myślałam, że z mojej kliniki szybko wypuszczają bo na drugi dzień ale w tym samym dniu? Mi cały czas od zabiegu do rana podawali leki przez kroplówkę, nie tylko przeciwbólowe, tez jakiś antybiotyk i lekarka przychodziła co jakiś czas i sprawdzała stan moich piersi.
, a napisz mi jaki masz wzrost i wymiary w biuście i pod, choć brzuszek przyznam taż jest ekstra
patrycjaw1989 02.08 - Juz jutro Kochana trzymamy mocno kciuki za Ciebie