Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-01, 00:03   #1381
MyaDiva
Zakorzenienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Kochanie, braz 400. Byłam w moim K. w sklepie po niego, wahałam sie iedzy braz a jakis mroźne trufle to powiedziałe ze te mrozne to jak stare meble z PRLU wygladaja
zaraz nakładam chyba braz.
Robilas?
A jak z cicaplastem, moge nasmarowac? chyba nie zaszkodzi? znalazłam go u Mamy w pracy
Już idę zobaczyć czy miałam- mam wszystkie nazwy żeby wiedzieć które omijać Ale ja mam swoje włosy ciemne - u Ciebie wyjdzie inaczej . Może nie będę Ci mieszać nakładaj- zmyje się przecież w razie czego A czemu Ty farbujesz- miałaś taki ładny, naturalny kolor

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2012-08-01 o 11:27
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 00:03   #1382
Agatau88
Zakorzenienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez Fuksja132 Pokaż wiadomość
Agatau88 rozumiem Cię w kwestii przyjęcia do przyjaciół. Nie spieszy się
Dziekuje wole napisać niż odrzucać, uważam ze tak bedzie w porzadku. zaproszę sama za jakis czas, na pewno niedlugo
bo widzę że miłe i konkrtne te nowe Dziewczynki
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 00:03   #1383
jooasi
Wtajemniczenie

to mnie już przywróć do łask
Stary 2012-08-01, 00:04   #1384
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Już idę zobaczyć czy miałam- mam wszystkie nazwy żeby wiedzieć które omijać Ale ja mam swoje włosy ciemne - u Ciebie wyjdzie inaczej . Może nie będę Ci mieszać nakładaj- zmyje się przecież w razie czego A czemu Ty farbujesz- miałąś taki ładny, naturalny kolor
zobacz prosze i napisz
ktore omijac?
bo wyprał się i wyglada ja stare sprane gacie
Stary 2012-08-01, 00:08   #1385
jooasi
Wtajemniczenie

Agata ja sie boje że Ty czarna po tym brazie wyjdzisz. uważaj bardzo, takie zmiany mocne są ciężkie w domku do zrobienia żeby fajnie wyszło. sama tak się kiedyś załatwiłam i to jasnym brazem właśnie z Loreala tylko już nie pamiętam który rodzaj farby.
Stary 2012-08-01, 00:11   #1386
Agatau88
Zakorzenienie

Oj jakby nie bylo bedzie ok. MYA potiwerdzi oczy mam czarne wiec i czarbe wlosy beda ok
pisalam ze dosc mam rozjasniania...niesttey wlosy jak siano:/ a casting jest odzywczy.

Edytowane przez Agatau88
Czas edycji: 2012-08-01 o 00:14
Stary 2012-08-01, 00:15   #1387
MyaDiva
Zakorzenienie

Agatko- sorki ale ja jestem taka zajęta z tymi porządkami że czytam na wyrywki Co chcesz smarować cicaplastem?
Mam te brązy-więc miałam i brąz bo na 415 mam dopisek " zamiast brązu bo był ciemny" Ten 415 to mroźny kasztan - też był za ciemny więc szukałam dalej ale musiał mi bardziej pasować od brązu skoro zostawiłam numer. Mam jeszcze mahoń, miodowy karmel no i pralinę na której skończyłam swoje poszukiwania bo mi pasuje. To moja kolekcja z tych" na tak"- niestety brązu w niej nie ma No ale ja mam ciemne swoje włosy- nie patrz na mnie bo u Ciebie wyjdzie inaczej.

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2012-08-01, 00:19   #1388
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Agatko- sorki ale ja jestem taka zajęta z tymi porządkami że czytam na wyrywki Co chcesz smarować cicaplastem?
Mam te brązy-więc miałam i brąz bo na 415 mam dopisek " zamiast brązu bo był ciemny" Ten 415 to mroźny kasztan - też był za ciemny więc szukałam dalej ale musiał mi bardziej pasować od brązu skoro zostawiłam numer. Mam jeszcze mahoń, miodowy karmel no i pralinę na której skończyłam swoje poszukiwania bo mi pasuje. To moja kolekcja z tych" na tak"- niestety brązu w niej nie ma No ale ja mam ciemne swoje włosy- nie patrz na mnie bo u Ciebie wyjdzie inaczej.
Rany po cięciu, jak raz wysmaruję nic sie nie stanie.
A to ja kupilam braz 400. bedzie jak bedzie. casting chyba nie niszczy, tyle dobrze.

---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ----------

Kochane ja zajrze z samego ranka teraz lece, słodkich snów Buziaki dla Was
Mya napisz coś o tych castingach jeszcze, nie niszcza?
a z podkladow -mialam poczytac-ja jednek polecam clinique, srednie krycie, przebadany dermatologicznie dla alergików, na długo starcza. Ten superbalanced.
Stary 2012-08-01, 00:20   #1389
belseno
Zadomowienie

patrycjaw1989 tu napisze - z tymi gaciami, to może na fotce tak wyszło ale ja bardzo dupiasta babka jestem mam 98 czy 99 w biodrach więc one napewno nie są na szkieletory
Stary 2012-08-01, 00:31   #1390
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Rany po cięciu, jak raz wysmaruję nic sie nie stanie.
A to ja kupilam braz 400. bedzie jak bedzie. casting chyba nie niszczy, tyle dobrze.

---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ----------

Kochane ja zajrze z samego ranka teraz lece, słodkich snów Buziaki dla Was
Mya napisz coś o tych castingach jeszcze, nie niszcza?
a z podkladow -mialam poczytac-ja jednek polecam clinique, srednie krycie, przebadany dermatologicznie dla alergików, na długo starcza. Ten superbalanced.
Jak rany chcesz smarować????? bo ja zaraz do Ciebie pojadę
Posmaruj w koło , ale raz nie maziaj
Castingi chyba nie niszczą co prawda mi w ostatnich latach włosów ubyło - ale czemu to nie wiem, pewnie starość po prostu

Stary 2012-08-01, 06:43   #1391
tasha2
Raczkowanie

Dzieki sliczne Joasi. Miałam własne spore b tyle ze troche obwisniete. Jak mowisz,ze sie wyrówna to sie uspokoiłam bo jak narazie to nie wyglada to za fajnie i dlatego troche mnie to zstanawiało. Pozdrowienia serdeczne!

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
kasikk masz takie cycki że szczena poprostu opada uwielbiamte swierczowe biuściki

Tasha to co opisujesz to stary fałd podpiersiowy, pamiętam, że pisałaś, że miałaś trochę swojej piersi, ale nie martw się tym to się wyrówna jak implant sie porozpycha, czasem zostaje w tym miejscu cień na skórze lub lekka nierówność. najfajniejsze do robienia są zerowe wyjściówki właśnie takie jak u kassika.
Stary 2012-08-01, 08:03   #1392
horo_2
Zadomowienie

Agatko,
ja z castingu, zaraz jak się pojawiły, najciemniejsze kładłam blondy 600 i 700 i u mnie wyszły ciemniej niż moje naturalne włoski... nawet ze zmyciem ich było ciężko

A wracają c jeszcze do mojego poprzedniego pytanka....
czyli farba loreal excellence odcień 10.21 z wodą (9%) da inny (tylko jaki???) odcień niż farba loreal luo color 10.21 (ale z wodą 7,5%) ?
A jak by przy tym wyszedł ocień 10.23 albo 10.32 (co znaczą te zamienione miejscami cyferki skoro odcień i tak ma pozostać w tonacji beżowej?)

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 08:20   #1393
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Fuksja132 Pokaż wiadomość
Przekonałyście mnie i zrobię je jak najszybciej Bo dziecko to na razie odległa przyszłość Tylko teraz szukam jakiejś kliniki, ale nie wiem kompletnie jak się za to zabrać.. Gdzie szukałyście swoich klinik? I czym się kierowałyście przy wyborze?
Olivka ja też marzę o tym od 15 roku życia I tak bardzo zazdroszczę tym, które są już po operacji.
ja szukalam informacji w necie)normalnie wpisywalam powiekszenie piersi i miejscowosc czy wojewodztwo ktore mnie interesuja,potem trafilam na wizazja Ci proponuje szukac w obrebie miejsca zamieszkania ja na poczatku zakladalam ze moge zrobic op wszedzie dobrze ze sie to u mnie zmienilo bo po operacji bylam nie za bardzo ale mna sie nie sugeruj bo jest tu wiele dziewczyn ktore czulo sie lepiej a lekarzy jest mnostwoo i to dobrych musisz poszukac
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 08:21   #1394
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
Agatko,
ja z castingu, zaraz jak się pojawiły, najciemniejsze kładłam blondy 600 i 700 i u mnie wyszły ciemniej niż moje naturalne włoski... nawet ze zmyciem ich było ciężko

A wracają c jeszcze do mojego poprzedniego pytanka....
czyli farba loreal excellence odcień 10.21 z wodą (9%) da inny (tylko jaki???) odcień niż farba loreal luo color 10.21 (ale z wodą 7,5%) ?
A jak by przy tym wyszedł ocień 10.23 albo 10.32 (co znaczą te zamienione miejscami cyferki skoro odcień i tak ma pozostać w tonacji beżowej?)
z woda 9% bardziej rozjasni Ci Twoje wlosy, bedzie jasniej.
Luo mininalnie ciemniej.

10,23 to opalizujaco złocisty,taki chłodny bez.
a 10,32 złocisto opalizujący bez ciepły

Mi juz zmoimmi wlosami obojetnie...
Stary 2012-08-01, 08:51   #1395
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
z woda 9% bardziej rozjasni Ci Twoje wlosy, bedzie jasniej.
Luo mininalnie ciemniej.

10,23 to opalizujaco złocisty,taki chłodny bez.
a 10,32 złocisto opalizujący bez ciepły

Mi juz zmoimmi wlosami obojetnie...
czyli gdybym teraz zamiast mojego 10.21 + 9% woda kładła 10.23 + 7,5 % woda , to będzie trochę ciemniej i cieplej?
I pewnie delikatniej dla włosków

A Tobie co już obojętnie? Połóż ładny blondzik i będzie ślicznie

Stary 2012-08-01, 08:55   #1396
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
czyli gdybym teraz zamiast mojego 10.21 + 9% woda kładła 10.23 + 7,5 % woda , to będzie trochę ciemniej i cieplej?
I pewnie delikatniej dla włosków

A Tobie co już obojętnie? Połóż ładny blondzik i będzie ślicznie
lekko cieplej i ciemniej.

ja teraz poloze ten braz...nie bede malowac, wypierze sie na moj ciemny blond i juz, za duzo kombinacji
Stary 2012-08-01, 08:58   #1397
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
lekko cieplej i ciemniej.

ja teraz poloze ten braz...nie bede malowac, wypierze sie na moj ciemny blond i juz, za duzo kombinacji
no to o taki efekt mi chodzi

a Ty uważaj z tym brązem... on wyjdzie prawie czarny. Jesli już chcesz coś koło swojego to połóż ten 600 i tak wyjdzie brąz

Stary 2012-08-01, 09:02   #1398
madziullasz
Raczkowanie

Joasi mam bardzo wygodnego sportowca, który fajnie trzyma, na allegro upatrzyłam sobie bardzo podobny ale nie jest to żadna firmówka....
Obgadam to na konsultacji.
Stary 2012-08-01, 09:06   #1399
Sif
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Sif smaruj, smarowanie nigdy nie zaszkodzi, jak masz tendencje do rozstępów to odpowiednim preparatem a jak nie to czymś mocno nawilażającym albo oliwką żeby skóre uelastycznić
co do badań nie wiem, nie miałam zleconych, od razu się szczepiłam bez sprawdzania przeciwciał.
jooasi, dzięki za radę Rozstępów do niedawna nie miałam, ale ostatnio odkryłam że mi się parę małych na tyłku zrobiło, jak mi tam ubyło trochę cm Więc na cycuchy zacznę już uważać teraz.
A na WZW typu B byłam dawno temu szczepiona

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
teraz już się przeniosłam do sypialni ale mój mąż sam stwierdził, że się boi ze mną spać, żeby mnie niechcący nie urazić, wiesz ja na plecach jeszcze troche na sztywno śpię, ani się przytulić ani przekręcić więc śpi w innym pokoju. No tak nam jest wygodniej.
No tak, w sumie to rzeczywiście bezpieczniej spać przez jakiś czas osobno... Pewnie też tak zrobimy.

Cytat:

zaraz wysmaruje moje ranki cicaplastem...
Ja Cicaplast używam po laserowym usuwaniu znamion czy po depilacji laserowej, zresztą po niektórych zabiegach kosmetycznych na twarz też, bo on ogólnie jest dobry na wszelkie podrażnienia skóry spowodowane zabiegami niszczącymi naskórek. Jeszcze jest Cicalfate (Avene) i Cicabio (Bioderma). Cicalfate ma postać kremu, a Cicabio to nie wiem.

Cytat:
i bardzo dobrze, grunt to się nie przedźwigać ja też się ciesze, że mój kot nie waży tyle co np. kocur Sif - 6 kg....jak Ty z nim się dogadasz?
Albo psiaczki Świniaczka...15 kg???!!!
belseno, no jakoś będę musiała się z nią dogadać (bo to pani kota jest ), mam nadzieję że dam radę
Sif jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 09:49   #1400
Olivkaa200
Zakorzenienie

Hej dziewczyny

A ja znowu z problememna rekach i dekoldzie robia mi sie jakies dziwne suche plamy i sa czerwone okropnie to wyglada czy to cos moze byc niepokojacego?

Świniaczku moja besta w albumie jest teraz ma nadwage powinna wazyc niecale 2kg

belseno ja narazie mam nosic ten stanik od doktora za pare dni mam wizyte kontrolna i na pewno kupie sobie jakiegos sportowca bo w tym nie idzie wytrzymac

jooasi jeszcze mam wsparcie ale zaraz zostane sama troszke mi smutno no ale takie zycie czuje sie juz troszke lepiej ale nadal mi ciezko powtarzam sobie ze zycie toczy sie dalej i nie moge sie zalamac bo oszaleje ale jak patrze w lusterko to juz nie pamietam jak bylo przed i nie chce pamietac teraz tylko czekam az troszke sie zmienia bardzej i ze takie plaskowate nie beda, tzn mam nadzieje ze takie nie beda

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 10:10   #1401
bioaron
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Majirel Pokaż wiadomość
Kochane ale wy macie tempo tak czytam o czym piszecie i calkowicie zgłupialam jeśli chodzi o rady lekarzy co do pielęgnacji piersi po zabiegu... Ja teraz szczerze mówiąc mam tylko nadzieję że cały zabieg zniosę szybko i bezbolesnie (mam wysoki próg bolu, rodzilam 25min i mialam 1 skurcz niezbyt silny, mam nadzieję że tak samo z cycami będzie )
A powiedzcie mi bo na codzien nosze tipsy robię sobie frencha akrylowego i do porodu nie musialam ściągać a do operacji piersi trzeba?

Ja w tym samym dniu po operacji wychodzę do domu jestem w razie co zaopatrzona w ketonalek forte bo niestety inne nie dzialają
Ja rodziłam ok 9 godzin i to było okropne, ale po operacji było nawet ok, tylko samodzielne podnoszenie sie z pozycji leżącej prawie nie mozliwe, ktoś musiał mi pomagać, ale tak wogóle to wszystko robiłam w domu tylko powoli, a po 4 dniach mogłam sie juz sama wstawać z łóżka

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Cytat:
Napisane przez tasha2 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam mieć pojutrze ściagane szwy i tak sie zastanawiam (może to i głupie pytanie czy ściaganie szwów boli?
raczej nie, może niewielkie jakies ukłucie
bioaron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 10:20   #1402
anika75
Zadomowienie

Witam

Dziewczyny, kiedy mniej więcej te nerwobóle mijają. Chyba bardziej mnie to boli niż po operacji

Majirel, w tym samym dniu wychodzisz? Kurczę, to ciężko może być, mnie wypisano w drugiej dobie.
Stary 2012-08-01, 10:37   #1403
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sif Pokaż wiadomość
belseno, no jakoś będę musiała się z nią dogadać (bo to pani kota jest ), mam nadzieję że dam radę
aa to przepraszam kociczkę, zmyliły mnie te kg moja tylko raz na mnie skoczyła z oparcia sofy, łojjjj zabolało, ale to chyba tak niechcący no gdzieś pędziła... fakt, że potem się pilnowałam, ale generalnie dogadałyśmy się, w nocy nie pakowała mi się na klate tylko wciskała między tułów i rękę i wyciągała się wzdłóż...no dziwne to takie bo normalnie to ona tak nie spała.

Majirel dopiero teraz doczytałam, że Ty w tym samym dniu wychodzisz Z czego to wynika? Takie zasady w klinice czy Ty tak zdecydowałaś? Myślałam, że z mojej kliniki szybko wypuszczają bo na drugi dzień ale w tym samym dniu? Mi cały czas od zabiegu do rana podawali leki przez kroplówkę, nie tylko przeciwbólowe, tez jakiś antybiotyk i lekarka przychodziła co jakiś czas i sprawdzała stan moich piersi.

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-08-01 o 10:51
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 10:54   #1404
bioaron
Raczkowanie

Cytat:
tak, moje
ale wyjściówkę miałam marniutką
właśnie takie piersi mi się podobają, , a napisz mi jaki masz wzrost i wymiary w biuście i pod, choć brzuszek przyznam taż jest ekstra
Stary 2012-08-01, 11:02   #1405
Littaleya
Raczkowanie

Cytat:
AHA i przepraszam Dziewczyny nowe ktore mnie zaprosily do przyjaciol...przyjmę ale musze Was lepiej poznac, dopiero zaczynacie pisac z nami i same rozumiecie,w albumie mam buzię, cycki-co tam, ale buzia
Dlatego prosze Was o wyrozumialosc, nie robie tego na złośc, ale jestem STARA WIZAZANKA i jednak prosilabym o jeszcze chwilke.
mam nadzieje ze rozumiecie.

---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------

zaraz wysmaruje moje ranki cicaplastem...

Laski uzywa ktoras farby Loreal Casting?
chyba zamaluje moj wyplowialy kolor brazem 400. Nie niszczy wlosow?
I tak sie spierze,a ja mam swoj na poziomie 7 to przynajmniej nie bde musiala jaos mocno malowac...
WITAM DZIEWCZYNY

AGATA ja używam tej farby i dla mnie jest idealna , napewno nie niszczy włosów , długo sie trzyma , tylko przez pierwsze dwa mycia widać ze spływa z włosów , ale to raczej resztki złe splukanej farby . Odcienie brązu są piękne , najczesciej wybieram ciemne brązy. Ja jestem bardzo zadowolona nawet jak wpadę na jakiś głupi pomysł żeby kupic inną , to i tak zawsze wracam do loreal casting
Littaleya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 11:03   #1406
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

dzien doberek

patrycjaw1989 02.08 - Juz jutro Kochana trzymamy mocno kciuki za Ciebie
Sif 22.08 - 21
Majirel 27.08 - 26
Lenkii 06.09 - 35
Alex0912 12.11. - 92
Stary 2012-08-01, 11:05   #1407
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Witam

Dziewczyny, kiedy mniej więcej te nerwobóle mijają. Chyba bardziej mnie to boli niż po operacji

Majirel, w tym samym dniu wychodzisz? Kurczę, to ciężko może być, mnie wypisano w drugiej dobie.
aniko ja nie miałam, żadnych nerwobóli po op. ale kiedyś pobolewał mnie nadgarstek zaczęło się niewinnie, troszkę bolało, potem bardziej, jak nie używałam ręki było ok jak używałam ból a do lekarza poszłam tylko dlatego, że chciałam na narty jechać i stwierdziłam, że może niech to obejrzy, chodziłam na zabiegi, naświetlania, mrożenia itp. chyba ze 4 tyg, i nic nie pomagało, w końcu na własne życzenie, prywatnie zrobiłam USG, okazało się, że mam stan zapalny, leki nie pomogły i skończyło się gipsem Absolutnie, nie chcę Cię straszyć bo nie wiem co Ci jest, u mnie się tak potoczyło a pisze to tylko dlatego, że mi wówczas od ręki inne sprawy odciągały uwagę a może gdybym wcześniej to zbadała to nie musiałabym potem być unieruchomiona przez kilka tygodni Może warto ten Twój ból skonsultować z lekarzem?
Stary 2012-08-01, 11:11   #1408
bioaron
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madziullasz Pokaż wiadomość
hej Dziewczyny pochwalę się Wam, że od wczoraj czuję się SUPER!!!!!Wczoraj rano miałam podczas zakupów takie kłucie w prawusku, tym bardziej opornym silne kłucie, to o tym chyba pisała Kasiek ale gdy już odpuściło to raj. Jeszcze tylko po nocy mam problem z podniesieniem się ale jest już zdecydowanie lepiej.

A co do tego, że Olwika ma krzywuski to też dziś zwróciłam uwagę, że lewy mi się opuścił. Ale tak jak pisałyście winę zrzucam na to, że jestem praworęczna i mięsień w prawej mocniej trzyma.

Bardziej się martwię wielkością. Gdy ptrze w lustrze to są super śliczniutkie ale pod biustem mam 73cm i stanik, który dostałam od doc. to 70 C ale taki trudno jest dostać, 75 C jest znowu za luźny., więc wygląda na to, że musiałabym kupić 75 B!!!! Ale ja nie chcę B!!!! Robiłam cycki i dalej B!!! C już zupełnie inaczej brzmi i na psychikę oddziałuje bardziej pozytywnie.
Ja własnie mam to samo przed miałam 70B a teraz takie 65 C, czasami 65D, zgroza że taki mały wyszedł
Stary 2012-08-01, 11:26   #1409
Littaleya
Raczkowanie

Cytat:
aa to przepraszam kociczkę, zmyliły mnie te kg moja tylko raz na mnie skoczyła z oparcia sofy, łojjjj zabolało, ale to chyba tak niechcący no gdzieś pędziła... fakt, że potem się pilnowałam, ale generalnie dogadałyśmy się, w nocy nie pakowała mi się na klate tylko wciskała między tułów i rękę i wyciągała się wzdłóż...no dziwne to takie bo normalnie to ona tak nie spała.

Majirel dopiero teraz doczytałam, że Ty w tym samym dniu wychodzisz Z czego to wynika? Takie zasady w klinice czy Ty tak zdecydowałaś? Myślałam, że z mojej kliniki szybko wypuszczają bo na drugi dzień ale w tym samym dniu? Mi cały czas od zabiegu do rana podawali leki przez kroplówkę, nie tylko przeciwbólowe, tez jakiś antybiotyk i lekarka przychodziła co jakiś czas i sprawdzała stan moich piersi.

Dziewczyny tak czytam o tych waszych kotach i powiem wam ze one takie przytulaki są do miejsc które nam chorują . Koty to wyczuwają i chcą klasc sie na takie miejsca żeby je leczyć . Napewno brzmi to dla Was śmiesznie ale naprawdę tak jest . Ja całe życie miałam koty i tak właśnie robiły jak boli brzuch czy plecy to tak sie kładły żeby sie do tego miejsca przytulić , i kiedyś moja prababcia mi mówiła jak jeszcze żyła , ze koty wyczuwają chorobę , i kiedyś ludzie robili sobie takie płachty z kociej skóry i przykladali w bolące miejsca , tak to straszne ale robili tak , sama widziałam taką skórę z kota , ojciec mojej koleżanki ma , i to niby leczy .
Littaleya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 11:32   #1410
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

Wiecie co dziewczyny, troche sie wkurzam, bo chcialabym sobie kupic fajne obcisłe sukienki (zaje**** znalazlam na ebay'u) ale mam dylemat bo czy jest sens kupowac je na 3 miesiace? bo kto wie czy pozniej sie w nie zmieszcze w cyckach troche lipa bo nie moge so kupic zadnych sexi łaszków bo moze pozniej bede musiala je wyrzucic lub wydac.... robilyscie moze takie zakupy przed op? i czy kupowalyscie normalne rozmiary tak jak zawsze?

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Littaleya Pokaż wiadomość
Dziewczyny tak czytam o tych waszych kotach i powiem wam ze one takie przytulaki są do miejsc które nam chorują . Koty to wyczuwają i chcą klasc sie na takie miejsca żeby je leczyć . Napewno brzmi to dla Was śmiesznie ale naprawdę tak jest . Ja całe życie miałam koty i tak właśnie robiły jak boli brzuch czy plecy to tak sie kładły żeby sie do tego miejsca przytulić , i kiedyś moja prababcia mi mówiła jak jeszcze żyła , ze koty wyczuwają chorobę , i kiedyś ludzie robili sobie takie płachty z kociej skóry i przykladali w bolące miejsca , tak to straszne ale robili tak , sama widziałam taką skórę z kota , ojciec mojej koleżanki ma , i to niby leczy .
Podpisuje sie pod tym jaknajbardziej tez o tym slyszalam i to nie raz a i jeszcze ze koty sa straznikami dusz ( cokolwiek to znaczy)

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości