|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
![]() ![]() OLIWKO zdjecia prosimy tych plam, bez tego nie wiadomo... |
|
|
|
|
#1412 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
A tak w ogóle to witam wszystkie kobietki
|
|
#1413 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wlasnie mam zamiar położyć świeża farbę , juz kupiłam . |
|
|
|
|
#1414 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dopytam jeszcze bo nic w podpisie nie masz, Ty jesteś od K.?
|
|
|
#1415 |
|
Raczkowanie
|
No i byłam dzisiaj na zdjęciu szwów i pani dr powiedziała ze te moje fałdy pod piersiami to obrzęki a nie wystający spod piersi implant bo implant w moim wypadku jest wyżej umiejscowiony i że panikuje bez potrzeby
![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Patrycja powodzenia jutro!
|
#1416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze byc wieczorem, tylko napisz jaki to kolor
|
|
|
|
|
#1417 |
|
Wtajemniczenie
|
Tasha, nie panikujesz tylko pytasz o to co Cie niepokoi
skąd niby masz wiedzieć, że to norma? no a teraz możemy spokojnie czekać na zejscie opuchlizny naprawde szkoda, ze nie masz aparatu, choćby po to żeby dla samej siebie zmiany w cycuniach dokumentować.
|
|
#1418 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
W klinice lekarz powiedział że rzadko kiedy zdarza się że po operacji przymusowe jest zostanie w klinice nie wiem czy ma to coś wspólnego z tym ze klinika ma certifikat "szpital bez bólu", poza tym ja już na samym wstepie na konsultacji zapytałam czy będę mogła wyjść tego samego dnia ze względu na dziecko, Mój synek niestety nie pójdzie spać dopóki mnie nie bedzie ogólnie mam nadzieję że nie będę potrzebować niczyjej pomocy. Oczywiście lekarz już przykazał że w razie jednak gdyby było coś nie tak to mam dzwonić do nich lub od razu przyjeżdżać ![]()
|
|
#1419 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1420 | |
|
Raczkowanie
|
Wiesz co ja miałam ten sam dylemat i postanowiłam nie kupowac, bo jak za małe kupie na te pare miechow to bez sensu kase marnowac jak za duże w biuscie z założeniem na 'po operacji' to co jeżeli np cos pojdzie nie tak i bede musiała np operacje odwołac albo przełozyc (niepotrzeby zawod i po co zapeszac
Moze poczekaj na pierwsze efekty po i bedziesz juz miala wieksze pojecie w co sie potencjalnie zmiescisz a w co nie. Chyba ze sa z czegos elastycznego to wtedy moze i sie wcisniesz po operacji tak samo jak przed Ja zawsze nosiłam rozmiary s a teraz biust mam duży wprawdzie to dopiero 9 dni i opuchlizna schodzi ale dr mi powiedziala ze bede miala takie d (wyjsciowke mialam spore b) i juz widze że mi w stare s-ki raczej cycuchy nie wejda. W m-ki pewnie by weszły za to m-ki czesto na mnie wisza bo sa troche za duze wiec sama nie wiem jak to bedzie w przyszłosci, moze na miare bede musiała szyc Cytat:
---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Hejka, pewnie zależy gdzie robisz. Mi dr poleciła spóldzielnie gdzie ceny niskie i wyniki na wzystko tego samego dnia po południu jezeli rano robisz test takze HCB, HCV, RTG klatki, grupe, morfologie, krzepniecie i usg piersi zalatwilam za jednym zamachem w jednym miejscu i jednego dnia. Moze Twoj dr cos ci poleci gdzie najlepiej i najszybciej porobic badania w twoim miescie? Ja nie smarowałam piersi niczym poza zwykłym balsamem do ciala ale pewnie jest to dobry pomysl ten krem na rozstepy.
|
|
#1421 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale przed ciążą było coś około: wzrost - 165 cm pod - ok. 7-72 cm w - ok. 96-97 cm
|
|
|
#1422 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=tasha2;35632072]Wiesz co ja miałam ten sam dylemat i postanowiłam nie kupowac, bo jak za małe kupie na te pare miechow to bez sensu kase marnowac jak za duże w biuscie z założeniem na 'po operacji' to co jeżeli np cos pojdzie nie tak i bede musiała np operacje odwołac albo przełozyc (niepotrzeby zawod i po co zapeszac
Moze poczekaj na pierwsze efekty po i bedziesz juz miala wieksze pojecie w co sie potencjalnie zmiescisz a w co nie. Chyba ze sa z czegos elastycznego to wtedy moze i sie wcisniesz po operacji tak samo jak przed Ja zawsze nosiłam rozmiary s a teraz biust mam duży wprawdzie to dopiero 9 dni i opuchlizna schodzi ale dr mi powiedziala ze bede miala takie d (wyjsciowke mialam spore b) i juz widze że mi w stare s-ki raczej cycuchy nie wejda. W m-ki pewnie by weszły za to m-ki czesto na mnie wisza bo sa troche za duze wiec sama nie wiem jak to bedzie w przyszłosci, moze na miare bede musiała szyc Noo wlasnie tak tez sobie mysle bo potem bym sobie w brode pluła ze nakupowalam a zalozylam raz czy dwa a pozniej musialam wyrzucic czy oddac, a pieniadze wyrzucone w bloto. bo teraz mam rozmiar S a czasem nawet XS wiec pewnie i tak sporo ciuchow bede musiala z szafy wypierdzielic wiec stwierdzilam ze kupie sobie sweterki hehe byc kobieta byc kobieta ![]()
|
#1423 |
|
Wtajemniczenie
|
Alexa powiem Ci, ze zwykle nie ma problemu z ciuchami, wszystko co lekko elastyczne pasuje nadal tylko lepiej leży
jedyne co to bluzki koszulowe taliowane czy sukienki mocno dopasowane z nierozciągliwej materii. ja wciąż jestem przy r.36, tylko czasem musze z czegoś rezygnować przy kupnie bo 36 ciśnie w cyckach a już 38 wisi w pasie i źle w ramionach leży. zrobieniem cycków nie przeskakujemy rozmiaru bo pozostałe bez zmian są przecież, musimy tylko szukać odpowiednich fasonów
Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2012-08-01 o 12:51 |
|
|
|
#1424 |
|
Raczkowanie
|
hejka dzieki za trzymacie kciuków, a ja mam już pare ciuchów z przeznaczeniem na "po operacji"
nie mogłam się powstrzymać często chodzę po lumpeksach i mam np.czarną sukienkę tubę z zipem ale na biuście ma taki pasek z gumy więc niezależnie od wielkości mojego przyszłego biusty wcisne się w nią, no i kilka ślicznym gorsetów takich do sukienek z wysokim stanem czy spodenek nie mogłam sie oprzeć takie cuda np. za 10 zł i weź nie kup...! a jak nie będą pasować to na allegro wystawie i tak mase ciuchów musze posprzedawać z niektórymi ślicznymi prełkami będe musiała się rozstać ale jakoś bardzo nie rozpaczam z tego powodu bo WOLĘ CYCKI, a za to że są wyprzedaże teraz a ja nie moge sobie poszaleć z wiadomych względów to kupiłam sobie 3 pary butów właśnie wczoraj przyszły i są CUDOWNE , to już jutro kochane jeszcze nie ma stresu chyba na razie więcej radości jeszcze tylko drobne zakupy i będę w 100% przygotowana miłego dnia
|
|
|
|
#1425 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Noooo wlasnie a ja mam sporo koszul i marynarek takie na scisk na mnie teraz i pewnie pojda na smietnik lub na czerwony krzyz. Mam nadzieje ze tez bede sie miescic w moj terazniejszy rozmiar po operacji bo tak jak mowisz jak przymierze M to wisi jak na wieszaku ;/ wiec bede sie skupiac bardziej na rozciagliwych materialach po op. buziam ![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Cytat:
taka juz chyba nasza natura. No to zycze Ci powodzonka jutro kochana i wracaj szybko do nas z pieknym i powalajacym biustem
|
|
#1426 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kosmetyków zawsze nasniose...mam cala szafe. i masek do wlosow
![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Jejuuu wiecie co ja zrobilam przyszla do mnie jeszcze dzis z rana znajoma, popilysmy i nakladam sobie tego castinga potem. Ja zmywam suszę a tu z boku glowy po jednej stronie taka wielka rudo jasna plama!!! nie nalozyłam tam farby!!! zalamka! polecialam po drugie opakowanie zeby dofarbowac! wiecej nie pije!oczywiscie standard kolor czarny-jak moje oczy. Ale z błyskiem i wlosy w ogole nie zniszczone. Terazmoge spokojnie jechac nad morze, a jak wroce to we wrzesniu bede myslec co i jak bo jak ten sie spierze 2 tony to byc moze bede robila castingiem jakims 600. teraz niestety zdjec nie mam bo laduję aparaty przed wyjazdem, a za chwile lece na peeling a kwasikiem bo po tym progesteronie na miesiaczke tak mnie zsypało! mam krosty strupy i to tylko na brodzie! fuu |
|
|
|
#1427 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1428 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1429 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ohoooo!! i Ty tak chlosz od rana pijoku!! i sie nie podzielilas?? ja niedlugo do pracy bleeee... ale juz jutro mam weekend
|
|
#1430 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1431 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kiedys czesciej ale wiesz starosc nie radosc ps. i sie juz nie farbuj po pijoku
|
|
#1432 | ||
|
Raczkowanie
|
Zdjecia w zasadzie robie bo sie zorientowałam że jednak zabralam ze soba taki stary aparat ale nie wzięłam kabla zeby przerzucac zdjecia na komputer a karty pameci nie ma w srodku wiec zapisuje w pamieci aparatu tylko, czyli mam ten aparat ale i troche go nie mam bo nie ma sie jak tymi zdjeciami podzielic
. No nic wrzuce na kompa po powroce pod koniec sierpnia takze bedziecie mialy okazje sledzic ewolucje moich malenstw.Cytat:
---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- No ja tak samo , tez mam sporo XS-ek ale juz wiem że z nowymi nabytkmi to te XS-ki pojda chyba na cele charytatywne Jeszcze jakies zwykłe koszulki to ok bo najwyzej na klacie beda troche bardziej napiete ale juz np koszule biurowe ktore musze czasem do pracy nosic beda do oddania bo wyglada to beznadziejnie na piersiach na maxa napięty materiał i rozchodzące sie guziki lub nawet wogole nie dopinajace sie. Mama sie smieje ze moge je za to do klubow nosic i po prostu rozpinac w miejscu startegicznym i zalozyc pod jakis fajny stanik ale ja w sumie nie jestem przyzwyczajona do takiego stylu i chyba nie czułabym sie komfortowo w takim wydaniu [QUOTE=Alex0912;35632498] Cytat:
|
|
#1433 |
|
BAN stały
|
Patrycja - trzymam za Ciebie mooocno kciuki!!!!
![]() Alex - ja bym z zakupem sukienki poczekała! Bo w sumie chyba nie ma sensu na 3 miesiące kupować kiecki, jak nie wiesz czy się zmieścisz w biuście. Zawsze możesz kupić sobie seksowną i z wielkim dekoltem suknię już po operacji!!! a wtedy bez krępacji możesz zaszaleć ![]() |
|
|
|
#1434 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje Korinko, ogólnie chciałam wam wszystkim podziękować dziewczyny, bo tylko i wyłącznie dzięki temu forum i wam udało mi się wytrwać do końca i nie zwariować tyle cierpliowości, porad i wytrzymałości od was dostałam, dziękuje
od momentu kiedy tu trafiłam od połowy cz.7 nie ominełam ani jednej strony ani postu żadnej z was dzięki temu czuje się lepiej przygotowana i spokojniejsza o "swoje jutro", a wiem że jak wróce i będe przeżywać trudne chwile to wspracia z waszej strony też mi nie zabraknie, jeszcze raz dziękuje
|
|
|
|
#1435 |
|
Zakorzenienie
|
Patrycja dasz rade
trzymam juz kciuki Agatko dodam zdjęcia moich plam wieczorem, nie wiem czy to dlatego ze przestalam na solarium schodzic i skora bedzie schodzic czy od czego to jest ale wyglada to strasznie ![]() Dziewczyny ja moge sie wypowiedziec co do ubran moje maluchy mieszcza sie we wszystko co nosilam przed operacja i gdzie te 485cc sie podzialo
|
#1436 |
|
Raczkowanie
|
...
325ml Mentor - okrągłe - 17.05.2012 Edytowane przez TUSIA325 Czas edycji: 2012-08-02 o 22:00 |
|
|
|
#1437 |
|
Raczkowanie
|
mi się podobają
325ml Mentor - okrągłe - 17.05.2012 Edytowane przez TUSIA325 Czas edycji: 2012-08-02 o 22:00 |
|
|
|
#1438 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja znowu z pytaniem
moja prawa piers sie rusza (np. podczas mycia zebow ) a lewa ani drgnie ale o chyba normalne? czy za szybko zaczela sie ruszac?
|
#1439 |
|
Raczkowanie
|
.
325ml Mentor - okrągłe - 17.05.2012 Edytowane przez TUSIA325 Czas edycji: 2012-08-02 o 22:01 |
|
|
|
#1440 |
|
Raczkowanie
|
325ml Mentor - okrągłe - 17.05.2012 Edytowane przez TUSIA325 Czas edycji: 2012-08-02 o 22:02 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.

, a napisz mi jaki masz wzrost i wymiary w biuście i pod, choć brzuszek przyznam taż jest ekstra
dopytam jeszcze bo nic w podpisie nie masz, Ty jesteś od K.?

Z czego to wynika? Takie zasady w klinice czy Ty tak zdecydowałaś? Myślałam, że z mojej kliniki szybko wypuszczają bo na drugi dzień ale w tym samym dniu? Mi cały czas od zabiegu do rana podawali leki przez kroplówkę, nie tylko przeciwbólowe, tez jakiś antybiotyk i lekarka przychodziła co jakiś czas i sprawdzała stan moich piersi.
. Chyba bardziej mnie to boli niż po operacji
Moze poczekaj na pierwsze efekty po i bedziesz juz miala wieksze pojecie w co sie potencjalnie zmiescisz a w co nie. Chyba ze sa z czegos elastycznego to wtedy moze i sie wcisniesz po operacji tak samo jak przed

przyszla do mnie jeszcze dzis z rana znajoma, popilysmy i nakladam sobie tego castinga potem. Ja zmywam suszę a tu z boku glowy po jednej stronie taka wielka rudo jasna plama!!! nie nalozyłam tam farby!!! zalamka! polecialam po drugie opakowanie zeby dofarbowac! wiecej nie pije!

patrycjaw1989 02.08 - Juz jutro Kochana trzymamy mocno kciuki za Ciebie