Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-01, 16:10   #1441
anika75
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
aniko ja nie miałam, żadnych nerwobóli po op. ale kiedyś pobolewał mnie nadgarstek zaczęło się niewinnie, troszkę bolało, potem bardziej, jak nie używałam ręki było ok jak używałam ból a do lekarza poszłam tylko dlatego, że chciałam na narty jechać i stwierdziłam, że może niech to obejrzy, chodziłam na zabiegi, naświetlania, mrożenia itp. chyba ze 4 tyg, i nic nie pomagało, w końcu na własne życzenie, prywatnie zrobiłam USG, okazało się, że mam stan zapalny, leki nie pomogły i skończyło się gipsem Absolutnie, nie chcę Cię straszyć bo nie wiem co Ci jest, u mnie się tak potoczyło a pisze to tylko dlatego, że mi wówczas od ręki inne sprawy odciągały uwagę a może gdybym wcześniej to zbadała to nie musiałabym potem być unieruchomiona przez kilka tygodni Może warto ten Twój ból skonsultować z lekarzem?
Belseno, na zdjęciu szwów pytałam dr o to, ale wtedy tylko palce mi drętwiały, nie było żadnego bólu. Dr mówiła, że mogło tak się zdarzyć, że jakiś nerw został naruszony. Tylko dlaczego to boli coraz bardziej. Dzisiaj zadzwonię i zapytam, co dalej z tym barkiem robić. Miałam nadzieję, że ten ból minie, ale nic na to nie wskazuje. A do rodzinnego nie chcę iść, bo pewnie żeby ten bark sprawdzić będzie chciał mi rękę "wykręcać" na wszystkie strony, no a ja z moimi cycuszkami na razie nie mogę sobie na to pozwolić. Zresztą wolałabym, żeby nie wiedział, że takie kuku sobie zrobiłam

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Ja kosmetyków zawsze nasniose...mam cala szafe. i masek do wlosow

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ----------

Jejuuu wiecie co ja zrobilam przyszla do mnie jeszcze dzis z rana znajoma, popilysmy i nakladam sobie tego castinga potem. Ja zmywam suszę a tu z boku glowy po jednej stronie taka wielka rudo jasna plama!!! nie nalozyłam tam farby!!! zalamka! polecialam po drugie opakowanie zeby dofarbowac! wiecej nie pije!
oczywiscie standard kolor czarny-jak moje oczy. Ale z błyskiem i wlosy w ogole nie zniszczone. Terazmoge spokojnie jechac nad morze, a jak wroce to we wrzesniu bede myslec co i jak bo jak ten sie spierze 2 tony to byc moze bede robila castingiem jakims 600.
teraz niestety zdjec nie mam bo laduję aparaty przed wyjazdem, a za chwile lece na peeling a kwasikiem bo po tym progesteronie na miesiaczke tak mnie zsypało! mam krosty strupy i to tylko na brodzie!
fuu __________________
Eeeee tam, pewnie za mało wypiłaś
Stary 2012-08-01, 16:11   #1442
TUSIA325
Raczkowanie

Smile Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

czas się obudzić

Edytowane przez TUSIA325
Czas edycji: 2012-08-02 o 22:02
TUSIA325 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 16:17   #1443
anika75
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Patrycja, trzymam kciukaski za jutro

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja znowu z pytaniem moja prawa piers sie rusza (np. podczas mycia zebow) a lewa ani drgnie ale o chyba normalne? czy za szybko zaczela sie ruszac?
Olivka, moja lewa też się rusza ,więc to chyba normalne
Stary 2012-08-01, 16:28   #1444
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Olivka, moja lewa też się rusza ,więc to chyba normalne

Jak czlowiek piersi nie mialm to sie nie martwil a teraz czy sie poruszy czy nie poruszy i juz panikia aj te cycki ale mam nadzieje ze to nic takiego choc ta moja prawa jest mniejsza i juz mam mysli ze w kieszen sie nie wpasowal

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 16:32   #1445
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Jak czlowiek piersi nie mialm to sie nie martwil a teraz czy sie poruszy czy nie poruszy i juz panikia aj te cycki ale mam nadzieje ze to nic takiego choc ta moja prawa jest mniejsza i juz mam mysli ze w kieszen sie nie wpasowal
Hehehehe .
Powiem Ci, że mi też rózne głupie myśli przychodzą do głowy, ale już nawet nie piszę bo wiem, że dziewczyny skrzyczą mnie że takie głupoty wymyślam . O kieszeni też myślałam, a jakże
Stary 2012-08-01, 17:14   #1446
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alex0912 Pokaż wiadomość
No no dobra dobra sie juz nie tłumacz nie no swiruje ja tez raz na jakis czas kiedys czesciej ale wiesz starosc nie radosc no nic jak smigam na obiadek i do pracki buziole
ps. i sie juz nie farbuj po pijoku
teraz kolezanka dzis powiedziala ze ona mnie farbuje nast.razem

Cytat:

Eeeee tam, pewnie za mało wypiłaś
No malo w sumie

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ----------

Cytat:

Agatko dodam zdjęcia moich plam wieczorem, nie wiem czy to dlatego ze przestalam na solarium schodzic i skora bedzie schodzic czy od czego to jest ale wyglada to strasznie

Bardzo mozliwe
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 18:30   #1447
klaudeczka2010
Zadomowienie

hejkA DZIWECZYNKIco tam u WAS??nie czytam bo nie mam czasu,wiecie jak to na wakacjachmy od poniedziałku w Jastrzębiej,pogoda rewelka ,jak pewne wieciejest cudnie~!!
GWEN my może w piątek do sopotu pojedziemyale myślimy żeby jechać pociagiem lub miejską koleją bo jak tu jechaliśmy to korek w stronę redy był chyba 10km..masakra..więc chyba tak to zrobimy,tyle ze mają być upały i to mamy przemyśleć jeszczeale pojedziemy,jak nie w piątek to po weekendzie

kochane dziekuję za komentarze kurde
ANIKa..BALSENO dziękuję,sif i cała reszta..i balseno w dotyku są już super, srednio twarde,pół na pół..jeśli mogę się tak wyrazić
i kurka chociaż ich nie wywalam jak mówi mój chop to robią wrazenie
komentarz mojego ostatnio przewrażliwionego tż wczoraj...nooo jak teraz zrobiłaś sobie cycory to się ku....a gapią..ja się uśmiałam i mówię,kochanie tak jak wcześniej...tyle ze ty tego nie widziałeśhi hia teraz sam obserwuje /...świrnięty!!!

ogólnie nic tylko róbcie piersi!!!!!!!!!!!!hmmmmmm mmm

całuję z upalnego POMORZA
Stary 2012-08-01, 19:11   #1448
anika75
Zadomowienie

Hej Klaudeczko
Odpoczywaj sobie Ślicznotko, należy Ci się. Tylko zdjęcia rób
A chłop niech pozazdrości, dobrze mu to zrobi

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

Cytat:
No malo w sumie
No to już wiesz, dlaczego ciapki wyszły, za mało
Stary 2012-08-01, 19:14   #1449
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
hejkA DZIWECZYNKIco tam u WAS??nie czytam bo nie mam czasu,wiecie jak to na wakacjachmy od poniedziałku w Jastrzębiej,pogoda rewelka ,jak pewne wieciejest cudnie~!!
GWEN my może w piątek do sopotu pojedziemyale myślimy żeby jechać pociagiem lub miejską koleją bo jak tu jechaliśmy to korek w stronę redy był chyba 10km..masakra..więc chyba tak to zrobimy,tyle ze mają być upały i to mamy przemyśleć jeszczeale pojedziemy,jak nie w piątek to po weekendzie

kochane dziekuję za komentarze kurde
ANIKa..BALSENO dziękuję,sif i cała reszta..i balseno w dotyku są już super, srednio twarde,pół na pół..jeśli mogę się tak wyrazić
i kurka chociaż ich nie wywalam jak mówi mój chop to robią wrazenie
komentarz mojego ostatnio przewrażliwionego tż wczoraj...nooo jak teraz zrobiłaś sobie cycory to się ku....a gapią..ja się uśmiałam i mówię,kochanie tak jak wcześniej...tyle ze ty tego nie widziałeśhi hia teraz sam obserwuje /...świrnięty!!!

ogólnie nic tylko róbcie piersi!!!!!!!!!!!!hmmmmmm mmm

całuję z upalnego POMORZA
BUZIAKI MY RÓWNIEZ CIE CALUJEMY:cmok :

Cytat:

No to już wiesz, dlaczego ciapki wyszły, za mało
hihi za miesiac z kolezanka popijemy to mi walnie tak odrosty ze łooo
Stary 2012-08-01, 19:18   #1450
Fuksja132
Raczkowanie

Boże dziewczyny taka piękna pogoda a ja siedzę w domu, bo mam doła, że jeszcze nie mam cycków. Wczoraj mi koleżanka powiedziała, że mi urosły trochę-więc przynajmniej na 5 min się ucieszyłam. Ale za to dziś mój kompleks powrócił ze zdojoną siłą. I marudzę od rana zamiast się opalać
Stary 2012-08-01, 19:21   #1451
anika75
Zadomowienie

Cytat:
BUZIAKI MY RÓWNIEZ CIE CALUJEMY:cmok :

hihi za miesiac z kolezanka popijemy to mi walnie tak odrosty ze łooo
No to wpadnę z winkiem na odrost-party , akurat i dla moich odrostów będzie czas

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Fuksja132 Pokaż wiadomość
Boże dziewczyny taka piękna pogoda a ja siedzę w domu, bo mam doła, że jeszcze nie mam cycków. Wczoraj mi koleżanka powiedziała, że mi urosły trochę-więc przynajmniej na 5 min się ucieszyłam. Ale za to dziś mój kompleks powrócił ze zdojoną siłą. I marudzę od rana zamiast się opalać
Latem zawsze ten kompleks przybiera na sile, niestety . A masz już jakiś termin? Przepraszam, jeśli nie doczytałam
Stary 2012-08-01, 19:23   #1452
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
No to wpadnę z winkiem na odrost-party , akurat i dla moich odrostów będzie czas
bedzie mi bardzo milo
Stary 2012-08-01, 19:23   #1453
madziullasz
Raczkowanie

Patrycjo ja również życzę Ci jutro powodzenia.
Nic się nie bój.Godzina super snów i po krzyku.
Gdy się obudziłam po narkozie cały czas gadałam,że miała być plaża a tu Żubry!!!! A na suficie powinny być sexy aniołki ;-)

BUZIOLE!!!
Stary 2012-08-01, 19:24   #1454
Fuksja132
Raczkowanie

Anika nie mam, bo dopiero szukam kliniki. Ale znając życie będę miała dylemat przy wybieraniu i trochę mi na tym zjedzie
Stary 2012-08-01, 19:30   #1455
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Fuksja132 Pokaż wiadomość
Anika nie mam, bo dopiero szukam kliniki. Ale znając życie będę miała dylemat przy wybieraniu i trochę mi na tym zjedzie
Dylematy to każda z nas miała. A w jakim regionie Polski szukasz tej kliniki? Tak orientacyjnie chociaż

Agatko, to jesteśmy umówione
Stary 2012-08-01, 19:36   #1456
Fuksja132
Raczkowanie

Cytat:
Dylematy to każda z nas miała. A w jakim regionie Polski szukasz tej kliniki? Tak orientacyjnie chociaż

Agatko, to jesteśmy umówione
Mam godz jazdy do Krakowa i ok 40 min do Katowic
Stary 2012-08-01, 20:01   #1457
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dziewczyny dodałam zdjecia moich plam i zaczerwienienia zerknijcie proszemoze cos poradzicie

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-08-01, 20:20   #1458
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny dodałam zdjecia moich plam i zaczerwienienia zerknijcie proszemoze cos poradzicie
Olivko,
jak dla mnie to "nic"
nic się nie dzieje, a na pewno nic złego

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 20:30   #1459
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
Olivko,
jak dla mnie to "nic"
nic się nie dzieje, a na pewno nic złego
na zdjęciach niestety tego nie widac dodalam tylko dwa zdjęcia ale tych plam jest duzo wiecej i sa strasznie suche i jeszcze dzis niechcacy stuknelam sie i naciaglenam lewa piers jak schylalam sie i teraz mnie pobolewa ja oszaleje z tymi cyckami

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-08-01, 20:39   #1460
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
Ja kosmetyków zawsze nasniose...mam cala szafe. i masek do wlosow

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ----------

Jejuuu wiecie co ja zrobilam przyszla do mnie jeszcze dzis z rana znajoma, popilysmy i nakladam sobie tego castinga potem. Ja zmywam suszę a tu z boku glowy po jednej stronie taka wielka rudo jasna plama!!! nie nalozyłam tam farby!!! zalamka! polecialam po drugie opakowanie zeby dofarbowac! wiecej nie pije!
oczywiscie standard kolor czarny-jak moje oczy. Ale z błyskiem i wlosy w ogole nie zniszczone. Terazmoge spokojnie jechac nad morze, a jak wroce to we wrzesniu bede myslec co i jak bo jak ten sie spierze 2 tony to byc moze bede robila castingiem jakims 600.
teraz niestety zdjec nie mam bo laduję aparaty przed wyjazdem, a za chwile lece na peeling a kwasikiem bo po tym progesteronie na miesiaczke tak mnie zsypało! mam krosty strupy i to tylko na brodzie!
fuu __________________
Pijaku!!!!!! ja poszłam dzis do pracy spotkala mnie sytuacja nieprzyjemna .... i wypiłam 4 piwa desperadosy z lidla w promocji 3.99!!! za 580ml do tego kurczak curry...MNIAM... i drink (arbuz melon limonka mieta MNIAM MNIAM) tak wyglada "bezrobocie" a w koncu okazalo sie ze po mojej "interwencji" jednak przedluza mi "warunkowo" na miesiac...
Dzięki nim mialam dziś fantastyczny dzien wolnu a do tego ide zaraz na rolki na pdoówjnym gazie
buziaki! : cmok:

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość

Dawaj znac tylko jak bedziesz! pisz na priv jakos sie zgadamy !!!

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 21:11   #1461
kasikkk87
Zadomowienie

patrycja powodzenia jutro
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 21:39   #1462
krokus26
Raczkowanie

Witam,
ja też mam stary fałd. Niestety minęło już sporo czasu od op- w listopadzie będzie rok i nadal się nie rozprostował. Obecnie biegam na laserki bio stymulujące i piersi bardziej zmiękły, trochę się opuściły, zrobiły się bardziej anatomiczne ale fałd jeszcze jest- teraz cierpliwie czekam. Mayu, Anika - duże buziolki. Tasha wejdź do mojego albumu i zerknij na zdjęcia- ja chyba tu wszystkie z Was dziewczynki przebiłam fałdami /ha,ha/. A czy któraś z Was robiła ostrzykiwanie tłuszczykiem i jakie efekty?
Wiolka- a jak u Ciebie?
Stary 2012-08-01, 22:05   #1463
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez TUSIA325 Pokaż wiadomość
Zapraszam do mojego królestwa - u mnie każda kobieta poczuje się wyjątkowo. Kopciuszek jest dowodem, że każda nowa para butów może zmienić twoje życie!
a idzie tam cycki powiększyć? nie? to idź z tego forum ze swoim sklepikiem
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 22:11   #1464
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Majirel Pokaż wiadomość
W klinice lekarz powiedział że rzadko kiedy zdarza się że po operacji przymusowe jest zostanie w klinice nie wiem czy ma to coś wspólnego z tym ze klinika ma certifikat "szpital bez bólu", poza tym ja już na samym wstepie na konsultacji zapytałam czy będę mogła wyjść tego samego dnia ze względu na dziecko, Mój synek niestety nie pójdzie spać dopóki mnie nie bedzie
ogólnie mam nadzieję że nie będę potrzebować niczyjej pomocy.
Oczywiście lekarz już przykazał że w razie jednak gdyby było coś nie tak to mam dzwonić do nich lub od razu przyjeżdżać

to dla was moje kochane
Majirel w jakim sensie nie będziesz potrzebować pomocy? Nie do końca zrozumiałam. Po zabiegu chcesz wrócić sama do domu w tym samym dniu i sama się sobą i dzieckiem zajmować?
Stary 2012-08-01, 22:31   #1465
anika75
Zadomowienie

Krokusiku, buziaczki
Ile Ci jeszcze tych laserków zostało?

Gwen, cycków nie pogub

Majirel, raczej na pewno będziesz potrzebowała pomocy
Stary 2012-08-01, 22:34   #1466
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
wlasnie...czyzby spam? reklama? Ja tylko uprzejmie powiem ze reklama na wizazu jest zabronioa, mozna miec w podpisie taki baner-zalatwia sie przez moderatora.
Nie chce byc nieuprzejma, ale jednak nie spamujmy.
Stary 2012-08-01, 22:34   #1467
patrycjaw1989
Raczkowanie

Ja już spakowana, zwarta i gotowa, ale i tak pewnie dłuuugo nie zasne, do jutro z rana jeszcze jakoś się odezwe, dobranoc
patrycjaw1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 22:38   #1468
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:
Świniaczku moja besta w albumie jest teraz ma nadwage powinna wazyc niecale 2kg

Fakt, nawet widziałam kiedyś, ale nie pamiętałam, że to Twój Bardziej po cyckach pamiętam

Cytat:
Napisane przez Littaleya Pokaż wiadomość
Dziewczyny tak czytam o tych waszych kotach i powiem wam ze one takie przytulaki są do miejsc które nam chorują . Koty to wyczuwają i chcą klasc sie na takie miejsca żeby je leczyć . Napewno brzmi to dla Was śmiesznie ale naprawdę tak jest . Ja całe życie miałam koty i tak właśnie robiły jak boli brzuch czy plecy to tak sie kładły żeby sie do tego miejsca przytulić , i kiedyś moja prababcia mi mówiła jak jeszcze żyła , ze koty wyczuwają chorobę , i kiedyś ludzie robili sobie takie płachty z kociej skóry i przykladali w bolące miejsca , tak to straszne ale robili tak , sama widziałam taką skórę z kota , ojciec mojej koleżanki ma , i to niby leczy .

Kot mojej babci notorycznie jej wchodzi na kolana, z którymi ma problemy Coś w tym chyba jest

Cytat:
Napisane przez patrycjaw1989 Pokaż wiadomość
hejka dzieki za trzymacie kciuków, a ja mam już pare ciuchów z przeznaczeniem na "po operacji" nie mogłam się powstrzymać często chodzę po lumpeksach i mam np.czarną sukienkę tubę z zipem ale na biuście ma taki pasek z gumy więc niezależnie od wielkości mojego przyszłego biusty wcisne się w nią, no i kilka ślicznym gorsetów takich do sukienek z wysokim stanem czy spodenek nie mogłam sie oprzeć takie cuda np. za 10 zł i weź nie kup...! a jak nie będą pasować to na allegro wystawie i tak mase ciuchów musze posprzedawać z niektórymi ślicznymi prełkami będe musiała się rozstać ale jakoś bardzo nie rozpaczam z tego powodu bo WOLĘ CYCKI, a za to że są wyprzedaże teraz a ja nie moge sobie poszaleć z wiadomych względów to kupiłam sobie 3 pary butów właśnie wczoraj przyszły i są CUDOWNE , to już jutro kochane jeszcze nie ma stresu chyba na razie więcej radości jeszcze tylko drobne zakupy i będę w 100% przygotowana miłego dnia

Wpuść mnie do lumpka, nie ma bata, że wyjdę z pustymi rękoma

Świniaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 22:41   #1469
TUSIA325
Raczkowanie

Edytowane przez TUSIA325
Czas edycji: 2012-08-02 o 08:50
TUSIA325 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-01, 22:45   #1470
Fuksja132
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
hahaha
Nie no Tusia co jak co, ale uważam, że to akurat nie jest odpowiednie miejsce na reklamę. Tylko bez obrazy
Ale jak będę na studiach albo gdzieś w okolicy to wpadnę zobaczyć Twoje żelki na żywo

Edytowane przez Fuksja132
Czas edycji: 2012-08-01 o 22:49
Fuksja132 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości