|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część IX
No, dziewczyny, ja się żegnam
![]() Jadę na te wakacje Życzę owocnego zużywania i nieowocnych zakupów
|
|
|
|
#1292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też lubię fest zdzieraki i dla mnie nic nie przebije peelingu kawowego W niektórych Biedronkach - jeżeli już mają - wystawiają towar wcześniej. U mnie stał już w poniedziałek Niezła przecena ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35626556]No, dziewczyny, ja się żegnam ![]() Jadę na te wakacje Życzę owocnego zużywania i nieowocnych zakupów [/QUOTE]Udanego wypoczynku Ja zaczynam urlop w sobotę |
|
|
|
|
#1293 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale w sumie to teraz nie kupuję tak dużo, bo większość odlewek jakie mam są z wymianekW każdym razie przyjechał wczoraj i się dogadaliśmy ![]() Cytat:
Jego zainteresowaniem jest upiększanie samochodu a moim kolekcjonowanie kosmetyków, coś w tym złego? Cytat:
![]() A Sylwia bardzo fajnie się zachowała. W ogóle to na tym forum można poznać bardzo fajne i uczciwe dziewczyny A tak w ogóle to mam ambitne plany na sierpień. Planuję kupić tylko kilka kosmetyków mianowicie: - mydełko z nanosrebrem (moje już się kończy) - płyn micelarny Bourjois (też stały kosmetyk w mojej kosmetyczce) - ciągle mnie kusi ten krem do twarzy z Norela, ale na wątku BB Creamy jest rozbierany, więc może uda mi się zgarnąć 50ml za 20zł a nie 42 ![]() - no i jakiś żel pod prysznic ![]() Więcej nie potrzebuję. A resztę kasy pewnie wydam na odlewki ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35626556]No, dziewczyny, ja się żegnam ![]() Jadę na te wakacje Życzę owocnego zużywania i nieowocnych zakupów [/QUOTE]Udanego wypoczynku
|
|
#1294 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się oduczyłam kupować torebek/portfelów z katalogów. Trzy razy się przejechałam i mi wystarczy.Cytat:
Cytat:
![]() W takim razie po powrocie muszę od razu pójść do swojej Biedronki... Cytat:
Dobrze mu mówisz. Cieszę się, że się dogadaliście No tak Czyli pewnie ambitny plan mimo wszystko polegnie
|
||||
|
|
|
#1295 |
|
Zakorzenienie
|
Moja siostra ma pół szafy odlewek
![]() U mnie to jedyna (chyba, może coś jeszcze?) kategoria , która jest dla mnie nie groźna
|
#1296 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam rysunek-wklejam w załączniku![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35626556]No, dziewczyny, ja się żegnam ![]() Jadę na te wakacje Życzę owocnego zużywania i nieowocnych zakupów [/QUOTE]Udanych wakacji ![]() Cytat:
![]() Ja uwielbiam odżywkę do paznokci 8 w 1 z Eveline. Dzięki niej mam wreszcze długaśne paznokcie. Dzisiaj rano, skoro świt ruszyłam na łowy do biedry i kupiłam: - 3 płyny do demakijażu z Bielendy ( po 1 z każdego rodzaju) - zestaw antyperspirantów z rexony - 2 lakiery bell: morski i czerwony, także sierpień zaczęłam z grubej rury ![]() Żeby nie było, że tylko kupuję, to sprzedałam kolejne perfumy za 60 zł oraz wywalilam pół odżywki Garniera z awokado. Po użyciu jej moje włosy wyglądały, jakbym ich nie myła kilka dni
|
||
|
|
|
#1297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć przypomniało mi się, że muszę sobie kupić peeling do ciała Polecacie jakiś?W ogóle to dzisiaj chyba wystawię 2 balsamy Fennel do ciała na allegro Może akurat coś mi wpadnie do portfela
|
|
#1298 |
|
Zakorzenienie
|
Orlica udanego wypoczynku
![]() Wróciłam z zakupów ciuchowych, kupiłam śliczną koronkową pudrową sukienkę ![]() Biorę się za sprzątanie pokoju i muszę wreszcie zacząć ten nieszczęsny licencjat |
|
|
|
#1299 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie za dużo tych zakupów? ![]() Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35626556]No, dziewczyny, ja się żegnam ![]() Jadę na te wakacje Życzę owocnego zużywania i nieowocnych zakupów [/QUOTE]miłego pobytu Cytat:
swego czasu zastanawiałam się nad nim ![]() mój lipiec wyglądał tak: zużyte: 1. dwufazowy płyn do demakijażu nivea 2. jedwab wax 3. żel pod prysznic stokrotka 4. oliwka ziaja w żelu kupione: 1. pasta elmex 2. płyn elmex 3. woda termalna wydane: 35,74 ![]() w sierpniu szykuje mi się kilka zużyć ale i muszę kilka rzeczy kupić, ciekawe jak to wyjdzie na koniec miesiąca
|
|
#1300 |
|
Zakorzenienie
|
Ja je bardzo lubię
|
#1301 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam dziś w Biedronce i.......
kupiłam 2 mleka i chipsy.
|
#1302 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Ja w Rossmannie, bo TŻ chciał antyperspirant a ja nie kupiłam nic
|
#1303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo.
|
|
#1304 |
|
Zakorzenienie
|
A możesz być jeszcze bardziej, bo właśnie dodaję ogłoszenia na miastowym serwisie o sprzedaży kosmetyków, których nie używam
Nowych rzecz jasna, bo kilka takich mam ![]() Może coś grosza wpadnie
|
#1305 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedy masz zamiar zrobić? Czy to jeszcze nie jest pewne, czy w ogóle zrobisz? ![]() No to jest oczywista oczywistość ![]() Ja ostatnio zrobiłam kurację Nail Tekiem 6 tygodni i po niej paznokcie rzeczywiście są mocniejsze. I myślałam, że zapuszczę długie. A tu wczoraj niefortunnie zahaczyłam jednym paznokciem i mi poszedł pionowo ![]() Cytat:
Cytat:
![]() za licencjata. Ja się cieszę, że się zebrałam w sobie, napisałam, obroniłam i mam to już za sobą...![]() Cytat:
![]() Byłam z Biedronce, wzięłam dwufazę awokado i oliwkę + 3 maseczki AA. Zapachy tych żeli z pompką nie przypadły mi do gustu, tak samo kolory lakierów Bell. To nawet lepiej, bo i tak mi zupełnie niepotrzebne teraz
|
||||
|
|
|
#1306 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też masz bardzo dobry bilans, kupione malutko i same niezbędne rzeczy ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1307 |
|
Zakorzenienie
|
Spróbuję ten z Bielendy, bo nie lubię kokosa
Jedyny zapach, którego w kosmetykach niecierpię ![]() Cieszę się
|
#1308 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ciekawa jestem tych dwufaz Bielendy. Nigdy wcześniej ich nie miałam, co więcej nawet mnie nie kusiły w sklepie. Na razie trafiły u mnie do pudełka z zapasami, bo obecnie używam mleczka do demakijażu z biedronki, ale niestety ono coś kiepsko zmywa tusz... Ja się muszę przejść do Rossmana, bo skonczyła mi się w tamtym miesiącu oliwka Babydream- moje must have. Mam nawet własną teorię, że dzięki niej nie mam rozstępów ![]() Moje plany zużyciowe na sierpień: 1. Peeling do stóp YR 2. Peeling Sopot Spa ziaja 3. Żel pomarancza YR 4. Masło Sopot Spa i to chyba na tyle
|
||
|
|
|
#1309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Miałam nawet 400ml masło z Lidla o tym zapachu . Zimą lubię też wanilię, czekoladę itp. "spożywcze" aromaty |
|
|
|
|
#1310 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35616003]Świat jest okrutny...
Chciałam zamówić sobie maseczkę lawendową z Avonu, z oferty netto, a tu przy niej wyskakuje mi szara kropa, znaczy, że niedostępna Na pocieszenie wzięłam sobie żel do kąpieli "Pyzata Jagoda" [/QUOTE]ja się załpałam na nią Cytat:
I , że sztuczna jestem bo używam balsamu![]() A wszystko dlatego, że mu powiedziałam prawdę na pewien temat A potem sam mi nakupował. A teraz stwierdził, że mi kupi kartę podarunkową do rossmana bo ja mu zawsze kupuję kosmetyki za swoje a on też chce mi przyjemność sprawić Przyda sie karta przyda bo muszę płyn kupić do płukania i proszekCytat:
Bo jak kupuję to wcześniej przemyślam, czy chce to używać czy nie![]() Odnośnie mojej wizyty dzis w biedro Dla przypomnienia cytuję swoje plany zakupowe:Cytat:
Wprawdzie dużo kupiłam, ale nie kupilam ostatecznie ani podkładu ani tuszu I teraz odpuszczam juz na cały sierpień zakupy Chyba, że coś mi się skończy w co wątpieJutro wrzucę swój bilans Trochę tragiczny.. Ale trzeba wrzucić i wlaczyć z tym
"Wiesz, wszystko co się tak naprawdę liczy, to aby ludzie, których kochasz, byli szczęśliwi i zdrowi. Cała reszta to zamki na piasku..." Edytowane przez ParoleParole Czas edycji: 2012-08-01 o 22:34 |
|||
|
|
|
#1311 |
|
Zakorzenienie
|
Mama sie wygadala ze tez mi cos w Biedronce kupila ale nie chciala powiedziec
![]() a chcialam lakier z Bell ciekawe jakie byly odcienie
|
|
|
|
#1312 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Asz Ty, a myślałam że mi opiszesz wrażenia ![]() Cytat:
![]() Ja nie lubię mleczek, a już na pewno nie do demakijażu oczu Cytat:
W zapasach mam jeszcze czekoladę, będzie właśnie w sam raz na zimę ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1313 |
|
Zakorzenienie
|
weszłam dziś do YR powachac nowe zele a tu sie okazalo ze został tylko kokos i ananas a tego mango nie ma
kupa straszna. No w sumie to nawet dobrze bo mam duze zapasy zeli i nowe nie sa mi potrzebne.dziewczyny -> klub
blog Konika Najnowsza recenzja: Konkurs z New Anna Cosmetics na blogu, zapraszam! Czekają fajne nagrody! Edytowane przez KonikGarbusek Czas edycji: 2012-08-01 o 23:51 |
|
|
|
#1314 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Ja bylam wczoraj w body shopie i... NIE KUPILAM NIC
(ja - uzalezniona wielbicielka body shopu!) ![]() Bylam tez w rossmannie po gabke, pumeks i krem do rak dla siostry i kupilam tylko pianke pod prysznic wellness&beauty. To limitka, a poza tym w zyciu nie mialam pianki pod prsznic ![]() Poza tym kupilam gps dla tz na urodziny i ksiazke dla jego siory, bo w piatek jade do niego i tak glupio nic dziecku nie dac :p Aaa, i bylam na doklejaniu rzes kupilam groupon i wczoraj mila pani mi dozepala systemem 1:1 na razie wygadaja super, ale w dotyku sa nieprzyjemne, taki plastik :/ zobaczymy, ile czasu wytrzymaja ![]() Leejdi: ja uwielbiam odzywke awokado z garniera Nusia: bede o Tobie pamietac, jak bede wysylala probki Sorry za bledy i literowki, ale pisze z telefonu
|
#1315 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1316 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Z Lidlowych kolosów nie testowałam tylko oliwki, choć miałam kupioną. Oddałam ją mamie ![]() Cytat:
![]() I trzymam kciuki za jak najdłuższe noszenie rzęs ![]() Ale fajnie |
||
|
|
|
#1317 |
|
Zakorzenienie
|
Z mocnych zdzierakow do ciala polecam od siebie:
- peeling cukrowy Carrefour (brazowe, owalne opakowanie, takie jak w maslach do ciala) - Avon Planet Spa Morze Martwe - zel zluszczajacy pod prysznic malina i mieta Ori (troche slabszy niz te dwa pozostale, ale i tak kuleczki dosc mocno tra)
|
|
#1318 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1319 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zaszalej i wydaj na coś fajniejszego On i tak wie co chcę dostać to po co mu to na piśmie? A co do kosmetyków, to mam, myślałam, że będę używać, ale jednak nie Zmieniłam "orientację" kosmetyczną chyba ![]() Cytat:
A mam ten z DAX-a i w sumie fajny, bo fajnie matuje ![]() Może kupię kiedyś w przypływie większej gotówki i wtedy specjalnie dla Ciebie opiszę wrażenia ![]() ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
|
|
#1320 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzylam korektor Very Me Pink z Ori. Bardzo polecam
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:52.

Ten towar jest dokładany, czy dają cały naraz?

Dobrze mu mówisz. Cieszę się, że się dogadaliście 

swego czasu zastanawiałam się nad nim 

za licencjata. Ja się cieszę, że się zebrałam w sobie, napisałam, obroniłam i mam to już za sobą...