|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część IX
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
zazdroszczę nasi znajomi w niedzielę pojechali na tydzień, ciekawe jak im się tam podoba bo są pierwszy raz
|
|
#1322 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro juz lece
|
|
|
|
#1323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1324 |
|
Zakorzenienie
|
nynka - ja sie niczym nie smaruje (jestem leniem) i nie mam ani jednego rozstepu na brzuchu ani na bokach
Jedyne, co robie, to podczas prysznica biore troszke peelingu do ciala i masuje posladki i boki ud na biodrach, zeby pobudzic skore do rozciagania. I tyle. Nie wiem, moze mam troche szczescia z tymi rozstepami, a moze dostane na sam koniec ciazy, az sama jestem ciekawa
|
|
#1325 |
|
Zakorzenienie
|
A ja ostatnio zauważyłam, że mam cellulit na udach
Ale co?
|
#1326 |
|
Zakorzenienie
|
Naati - polecam gabke Syrenke i peeling Lirene antycellulitowy pod prysznic
|
|
#1327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1328 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz nie robie, bo w ciazy nie wolno antycellulitow uzywac, robilam takie masaze przed ciaza.
Raz na dwa dni pod prysznicem. Ten peeling Lirene jest super, o wiele lepszy niz niejeden krem na cellulit! Teraz uzywam peelingu MM Spa z Avonu i to tez male ilosci, ale skora gladziutka
|
|
#1329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Całe szczęście, że dalej będę trzymać się swojej zakupowej listy Ślicznie dziękuję za pomoc
|
|
#1330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale muszę przyznać że te starsze na bokach bledną, nie wiem czym je potraktować żeby może jeszcze bardziej się zmniejszyły? ![]() edit - peeling robię regularnie dwa razy w tygodniu
Edytowane przez nynka87 Czas edycji: 2012-08-02 o 10:59 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#1331 | |
|
Zakorzenienie
|
Byłam wczoraj w Biedronce - kupiłam lakier chabrowy, tusz Glam&Sexy i maseczkę odżywczą AA.
---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
|
|
#1332 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ja Ci zazdroszczę. Moje pierwsze wakacje bez Zakopanego od kilku lat
Przez operację TŻ mogliśmy tylko nad morze pojechać.W Biedronce kupiłam: błyszczyk Air Flow fuksjowyi 2 tusze Bell Push Up. Poszłam po tusze, błyszczyk jest efektem ubocznym. Żeby nie było całkiem zakupowo to mam już kilka zużyć sierpniowych - kuracja do włosów wypadających Radical Farmony w ampułkach - antyperspirant w kulce Bawełna z YR - kawior do kąpieli Stara Mydlarnia |
|
|
|
#1333 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje! ![]() Mnie kiedyś przeszło to przez myśl, ale ciągle trzeba uzupełniać, więc dla mnie szkoda kasy. Poza tym jestem zadowolona ze swoich rzęs Oby Tobie dobrze służyły A ile zapłaciłaś za groupona?Super, dziękuję Udanego wypoczynku! Cytat:
Ale wydajne to masło jak cholera Cytat:
![]() Czemu się nie rozbierze? Yeaaah ![]() Cytat:
Mamy 2.08, a ja mam 5 zakupów (biedronkowych) i 5 zużyć ![]() - czarna kredka Essence - próbka czerwonej szminki Avon - krem do rąk Ori - kąpiel do stóp Avon - tonik do zmywania paznokci Barbra |
||||
|
|
|
#1334 |
|
Zakorzenienie
|
L de Lolitę - o ile do grudnia nie kupię jej sama
W każdym razie na pewno poproszę Mikołaja o jakiś zapach ![]() A krem nie rozbierze się pewnie, bo jest 200ml do rozbiórki a na razie rozebrało się 70ml (w tym moje 50ml)
|
#1335 |
|
Zakorzenienie
|
wyzalilam sie w klubie
|
|
|
|
#1336 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, nie zdążyłam wczoraj wskoczyć do Biedronki! Byłam za to u fryzjera, obcięła mnie może trochę za krótko, no ale będę miała na dłużej. Z przodu mam dłuższe pasma, a z tyłu krótsze - typowy bob, ale teraz fajniejszy, bo grzywka mi całkiem odrosła i mam równe boki Kupiłam sobie w naturze rozjaśniacz do pasemek, naszła mnie ochota na jakąś zmianę, Zrobię sobie kilka delikatnych wokół twarzy. No i wzięłam też ten śliczny balsam Soraya Model Skin - wyszczuplająco-antycellulitowy. Jest ważny do 2016 roku, więc na pewno zdążę zużyć ![]() W Rossku za to wzięłam aloesowe chusteczki nawilżane Alterra i odplamiacz Ariel ![]() Oddałam wczoraj cioci w prezencie perfumy Little red dress i wujkowi Windscape też z Avonu. Dziś robiłam ogórki w słoiki na ostro.
|
#1337 |
|
Zakorzenienie
|
A czy ja też mogę dostać zaproszenie do klubu?
|
#1338 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
wszystkim zainteresowanym moimi butami chciałam napisac, ze ich ostatecznie nie kupiłam, bo nie mają mojego rozmiaru. A zdecydowałam się na eko-skórę. Niewykluczone, że je kupię, jak będą mieli dostawę (o ile nie wydam wszystkich $$$$ na urlopie)
Cytat:
|
|
#1339 |
|
Zakorzenienie
|
Bylam w Biedronie po owoce, kupilam dodatkowo trojpak platkow do demakijazu i dwufaze Bielendy z czarna oliwka
Ogladalam kosmetyki Bell, ale nic mnie nie kusilo
|
|
#1340 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Udanej podróży Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Brawa za zużycia ![]() Cytat:
![]() odpisałam i Tobie i Konikowi Nusia - pokaże zakupy jak będę miała na sobie, bo tak to nie ma tego uroku Zazdroszczę Ci, że już nie męczysz się z tym licencjatem. Ja swojego ugryźć nie mogę. Tak to jest jak się studiuje kierunek, który nas nie interesuje Tematy które chciałam nie odpowiadały mojemu promotorowi, bo za mało ambitne i musiałabym jeździć za granicę i po archiwach miast grzebać, żeby praca ładnie wyglądała |
||||||
|
|
|
#1341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie miałam z BU, ten też kupuję pierwszy raz, więc niestety nie pomogę ![]() Dzięki |
|
|
|
|
#1342 |
|
Zakorzenienie
|
nie dziekuje
zywieczdroj
|
|
|
|
#1343 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny korci mnie rozbiórka https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...picka-edp.html
|
#1344 | |
|
Zakorzenienie
|
Szczęśliwej podróży i udanego wypoczynku (oraz wielu kosmetycznych i niekosmetycznych atrakcji
) Cytat:
![]() Kupiłam dziś jednak w Biedronce żel z pompką Japan . A już myślałam, że widok przeluźniającej się szuflady tylko mnie zmotywuje do dalszego pilnego zużywania
|
|
|
|
|
#1345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak mnie kusi 30ml tego cudeńka
|
|
#1346 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
ewentualnie jak ktos ma mnie na fb w znajomych to na nowym profilowym tez mam te rzesy
|
|
#1347 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
muszę się rozejrzeć jak tam będę![]() Cytat:
Cytat:
A ja się czaję koło ori i mam ochotę się zapisać by raz na jakiś czas sobie kupić coś![]() Cytat:
wprawdzie nie wiem o co chodzi ale Cytat:
Nie dość, ze na sile musialam być u niego na seminarium to w marcu poszedł na zwolnienie i nikt nam zgody nie wyraził na zmiane Dopiero w czerwcu się zgodzili Coż do września napiszę pracęCytat:
ja jeden powąchałam ale nie przypadł mi do gustu i reszty nawet nie oglądałam ![]() Idę się kąpać a potem czas na bilans móój
|
|
#1348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówisz, że pomagają? Hmmmm chyba pora na rozmowę z TŻ-em Przyzwyczaił się do głaskania mnie po plecach (bez którego nie usnę), to i do masażu bańkami się przyzwyczai ![]()
|
|
#1349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Afryka pachnie bardzo podobnie do masła BeBeauty Afryka, które niekoniecznie mi podeszło. Kwiatowy był jakiś duszący, morski już nie pamiętam . Japan pachnie ciut inaczej niż masło Japonia - nie czuję w nim tej mocno wiśniowej nuty i mi to odpowiada
|
|
|
|
|
#1350 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
dopiero po poście Parole zorientowałam się, że też nie wstawiała jeszcze bilansu w tym miesiącu
![]() LIPIEC: przybyło: 7 ubyło: 6 przybyło: * Marion, Nature Therapy, Ocet Z Malin & Koktajl Owocowy, Spray regenerujący włosy * Ziaja, Intensywna Pielęgnacja Włosów, Maska do włosów `Intensywna odbudowa ceramidy` * Profis-Fryzopol, Scandic Plus, Coco Mask (Maska kokosowa) * L'Oreal, Pure Zone, Krem nawilżający GLOSSYBOX: * Siquens - Prevention krem pod oczy 15ml * Lierac - zmysłowy żel pod prysznic Gel Douche Sensoriel 30ml * ÜBER - intensywnie regenerująca maska do włosów 25ml wydane: ok 14zł odżywki Marion i Ziaja + 26 coco mask + 26,26 kolorówka + 50 GLOSSYbox ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- ZUŻYCIA: Iwostin, Sensitia, Maseczka nawilżająco - odżywcza Eveline, Q10+R, Maseczka termiczna odmładzająco-oczyszczająca CHI jedwab Isana różowa odżywka x2 Avon, Advance Techniques Summer Rescue, Krem nadający włosom słoneczne refleksy ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Cytat:
na razie chyba go nie wycofują, z Twoimi zapasami w 2016 mogłabyś go kupić dopiero
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.

nasi znajomi w niedzielę pojechali na tydzień, ciekawe jak im się tam podoba bo są pierwszy raz

Przez operację TŻ mogliśmy tylko nad morze pojechać.