|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
dzieki:d
tu odpowiem Allergan Inspira 525. ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Cytat:
![]() ale uwaga nad polskie wiec nie popływam ![]() nie wiem po co mi te kostiumy Cytat:
widzialam wyjsciowke w albumie, zaprosilam do znajomych ![]() zebys tez mogla poogladac Ja mam 165 cm niecałe wiec niepomoge![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- ale to zalezy nie od wzrostu o szerokosci klatki. |
||
|
|
|
#1532 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
|
|
#1533 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Agatau88;35658198]dzieki:d
tu odpowiem Allergan Inspira 525. ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Jutro ![]() ale uwaga nad polskie wiec nie popływam ![]() nie wiem po co mi te kostiumy Chyba ze na gazie to poplywasz To życzę dużo słońca
Edytowane przez Littaleya Czas edycji: 2012-08-02 o 15:35 |
|
|
|
#1534 |
|
Zakorzenienie
|
Biore 3 swetry, dlugie spodnie i bluzke z dlugim rekawem
ale nie powiedziałam OSTATNIEGO SLOWA bo we wrzesniu wybieram sie za granice
|
|
|
|
#1535 |
|
Raczkowanie
|
Hej hej hej!!!! Witam po długiej przerwie! Przeprowadzka zakończona!! Co u Was słychać cycolinki??? Wakacjujecie??? Olivka??? Jak cycuchy??? Pozdrawiam was serdecznie! Wszystkie razem i każda z osobna!!!
|
#1536 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
sama mysle nad brazem bo jestem rozjasniana blondynką
|
|
#1537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
narazie czekam co z nch wyjdzie zapraszam do albumu to sama zobaczysz
|
|
#1538 |
|
Raczkowanie
|
Hej a mi się humorek poprawił. wczoraj przyjechała do mnie siostrzenica, wieci 18 letnia laska i pięknym biuście 75 C / D i wiecie co jej staniki są na mnie idealne!!!!! wyciągnęłam z szafy swój 75 B, który miałam identyczny jak ona i okazało się, że jest za mały, brodaweczki uciekają. Ale się ucieszyłam!!!! To jedyny stanik, który mi został, a w którym się mega topiłam ale bałam się przymierzyć i dopiero wczoraj się odważyłam.
HURRRRRRRRRRRRRAaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
#1539 |
|
Raczkowanie
|
Ejjjj! kobitki ja nie wiem jak ja sie wczesniej mierzylam ze wyszlo mi 86 biodra i 70 pas, bo teraz mierzylam sie bo spodnie chce zamowic i mam 67 w pasie i 78 w biodrach
|
#1540 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobaczymy jak bedzie teraz ![]() Cytat:
?
|
||
|
|
|
#1541 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
musze to przemyslec bo za tydzien mam poprawiac pasemka blond heheh wiec jeszcze moge sie wycofac ![]() A co do wymiarów to nierealne zebym tyle schudła ( bo schudłam 2kg waze juz 50kg
|
|
#1542 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki nie było mnie trochę, ale urlop kończyć już czas. Cała Polska zwiedzona od góry aż po morze
wreszcie miałam też okazję wypróbować mój nowy stroik na plaży....a teraz zaczynam dokładnie czytać co mnie ominęło podczas urlopu bo co nie co podczytywałam...
|
#1543 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Łoooo prosze no bikini rewelacja sie prezentuje na Tobie
|
|
#1544 |
|
Raczkowanie
|
hello
![]() wpadłam się przywitać żebyście wiedziały, że cały czas jestem z Wami ![]() tempo macie jak zwykle zabójcze ![]() pozdrawiam
|
#1545 |
|
Raczkowanie
|
Piękna pogoda i piękna dziewczyna. Nie ma co dobry ten nasz doc.
![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Witaj Beatko.
|
#1546 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to są właśnie te implanty poniżej 300, zwykle rozczarowaniem się kończy bo dają efekt ujędrnienia i krągłości ale nie dają wielkości na którą liczymy w większości. nie będę komentować za mocno szkoda tylko, że wcześniej do nas nie trafiłaś![]() ostatnia super zadowolona pacjentka co po nas wszystkich pojechała, niestety zapomniała, że to my doradziłyśmy jej wielkość implantów bo z konsultacji też z jakimiś maluchami przyszła. dr lubi małe piersi i jak dziewczyna nie jest zorientowana to robi pod swój gust. ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Cytat:
i Gwen i obie mamy okrągłe 325 ale wzrost to tylko takie wizulane proporcje daje a co wejdzie na klatke to zależy od jej szerokości, rozstawu piersi itp. czasem dziewczynie 150 można wsadzić więcej niż tej 170. ja mimo że dość wysoka i niespecjalnie szczupła mam wąziutką klatkę i nic ponad te 325 z okrągłych hp by mi nie weszło, chyba, że pod pachy ![]() jak chcesz takie dobranie "na oko" to podaj wzrost wage, obwody i rozstaw brodawek i napisz jakie piersi lubisz. ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Beatabo ale foczka na plaży leży ślicznie wyglądasz ze swoimi skarbami, mąż pewnie z dumy pękał Agatko widze tylko kawałek buźki ale kolorek ewidentnie Ci pasuje ![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Alexa 78cm w biodrach?? eeee to teraz chyba coś źle mierzysz, nawet moja chuda nastolatka tyle nie ma albo okrutnie wypasiona jesteś
|
|
|
#1547 |
|
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Alexa 78cm w biodrach?? eeee to teraz chyba coś źle mierzysz, nawet moja chuda nastolatka tyle nie ma albo okrutnie wypasiona jesteś [/QUOTE]aaaa bo ja kurna juz sama nie wiem hahahaha siostra mowi ze to sie w dupie mierzy a ja mierzylam wyzej hahahaha uśmiałam sie sama z siebie ze sie zmierzyc nie umiem!! zdolna bestia jestem ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Spodnie wybrałam 71 w pasie i 84 w biodrach wiec bedzie podobnie jak wczesniej podawalam. ojjjjj no kazdemu sie moze zdarzyc
|
#1548 |
|
Wtajemniczenie
|
Alexa no różnie te biodra mierzą
albo w miejscu gdzie pupa jest najbardziej "wypuczyta" albo już w udach w tym najszerszym miejscu. ja sobie robie takie luźne koło z centymetra jade góra - dół i łapie największy wymiar.
|
|
#1549 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1550 |
|
Wtajemniczenie
|
suchar wypasiony jesteś i tyle
|
|
#1551 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() widać, że urlop się udał
|
|
#1552 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zawsze miałam cienkie włosy, a teraz jeszcze zaczęły bardziej wypadać, boję się że po narkozie to już zupełnie wyłysieję Cytat:
Cytat:
Czad ![]() Cytat:
Zależy mi na Twojej opinii. Wrzucę jeszcze dziś wieczorem fotki ![]() Cytat:
O kurde, zaraz ja będę pierwsza Powinnam już zacząć się stresować? ![]() tasha, USG piersi z tego roku mi uznają, jeszcze muszę spytać o RTG anika, jooasi, Olivka, dzięki za Wasze odpowiedzi w sprawie sprawności po operacji |
|||||
|
|
|
#1553 |
|
Zadomowienie
|
wpadam i ja ! Powiem Wam że przezywam kryzys poczycia własnej wartości (estetycznej
) Kupiłam sobie stój ( smieje się ze karmel-czekolada bo majtki pomarańczowe ze zlotym połyskiem , a stanik brazowy z nitami złoto srebrnymi to już pisałam) Niestety zdjecia nie pokazują uroku stroju. W każdym razie stwierdzam , że jestem zdecydowanie upasiona. Rozmiar mam dobry jak jestem tak z 5 kg chudsza... najgorsze ze nie mogę schudnać.....Kurde... był ktoś na diecie kapuścianej? Chyba od jutra znowuide na dukana chociaz na 3 tygodnie bo jade pod koniec sierpnia chyba do turcji a jak mam robić foto z plazy. z takim cielskiem .. ![]() ![]() ![]() :ma d: Kur....
|
#1554 |
|
Zadomowienie
|
Agata.... dawaj tu sekret tej swojej szczupłej sylwetki...
|
#1555 |
|
Raczkowanie
|
|
#1556 |
|
Zadomowienie
|
Zdjecia wysylać można:
1. kablem 2. wsadzić karte micro sd w adapter czyli taka "wieksza karte" a to wejścia na karty w komputerze 3. wyslać blothothem z kom na kompa 4, bezposrednio z urządzenia moblinego na wizaż, jak się ma wersje wizazu na komórkę, tak samo jak dodajemy zalącznik z kompa, tak można dodać z folderu na komórce... Kurde ja tam bym chciała mieć wypasiony tele. galaxy s3 ,xperieS albo htc one x. Bo tym moim g.... to tylko nerwow pozjadam... ale chyba jednak wole jechac na wakacje ...
|
#1557 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
weź przestań marudzić bo to fajnie jak się ma wszystko na miejscu i z krągłościami. ja w Twoim wieku wygladałam jak kij od miotły 45kg w kożuchu za to teraz jak mam krągłości to mi galareta się wytrząsa na brzuchu i dupsku. i tak sobie obiecuje to ćwiczenia i diete z miesiąca na miesiąc i dupa mi z tego wychodzi potrzebuje kogoś kto by mnie z badylem gonił.
|
|
|
#1558 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1559 |
|
Zadomowienie
|
ojj kurde. A ja sie źle czuje taka "prześna foka" i mi to zupełnie nie pasi - w sensie NIE LUBIĘ! Lubię być głodna... i to jeszcze dosłownie głodna
jak czuję lekkie laskotanie w brzuchu to się czuje od razu jakoś tak lepiej że nie jestem takim grubasem.
|
#1560 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny któraś kiedyś o wasektomni pisała i tak mnie tym podkręciła, że już męża namówiłam, znalazłam klinike i bedziemy się ciąć
mirenka pójdzie w odstawke i jestem ciekawa czy troche z wagi wtedy zejde bo ostatnie plus 5kg to na nią zwalam.
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:55.

to smaruje włosy olejkiem kokosowym , zwijam w kok i tak trzymam na włosach . Na słońu w ciepełku włosy fajnie chłoną olejek , a na plaży i tak zawsze jesteśmy całe tłuste od olejków i kremów do opalania , więc mi to nie przeszkadza . Po powrocie z plaży prysznic i gra , przyjemne z pożytecznym 

plan mam taki ze jak wracam z wakacji albo robie sie na rudo albo na braz-pogłębiam kolor.
sama mysle nad brazem bo jestem rozjasniana blondynką 

to są właśnie te implanty poniżej 300, zwykle rozczarowaniem się kończy bo dają efekt ujędrnienia i krągłości ale nie dają wielkości na którą liczymy w większości. nie będę komentować za mocno szkoda tylko, że wcześniej do nas nie trafiłaś
hahahaha siostra mowi ze to sie w dupie mierzy a ja mierzylam wyzej hahahaha uśmiałam sie sama z siebie ze sie zmierzyc nie umiem!!
Czad
Zależy mi na Twojej opinii. Wrzucę jeszcze dziś wieczorem fotki
patrycjaw1989 02.08 - To dzis!!!! Zostaniesz jedną z cycolinek i spelnisz swoje marzenie