|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
no nic może dziś pójdę je podciąć tak troszkę za ramiona a mam za cycki.---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- A mi się dziś nic nie chce jeść. Wmusiłam w siebie 2 kanapki, ale jakoś nie mam ochoty na jedzenie....
|
|
#1412 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
![]() A książka rewelacja, wczoraj skończyłam czytać, uśmiałam się jak nie wiem
|
|
|
|
|
#1413 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Cytat:
tralalala ktoś myśli tak jak ja Dzisiaj mi dziadek zmarł. W pon lub wt jest pogrzeb. To jest daleko stąd więc jadę do drugich dziadków i nie będzie mnie od jutra aż do środy wieczorem. Może was będę podczytywać przez internet w telefonie, jak będzie opcja, a jak nie to będę w czwartek. Przypuszczam, że nie będę w stanie być na bieżąco. Ja wczoraj nie biegałam, bo lekkie zakwasy miałam. Za to "biegałam" po sklepach i nawet w ping ponga grałam (teraz mam rękę nadwyrężoną i w bandażu ) więc pewnie kalorie też spaliłam tyle co przy bieganiu, albo i więcej. @ się kończy, uważam na to co jem i dziś 57.8 kg na wadze jeszcze mnie to tak nie cieszy, bo ile jeszcze do celu 7.8 kg...Wczoraj zjadłam: kromka chleba z twarogiem i pomidorem 200 to samo 200 banan 100 leczo 200 serek wiejski z nektarynką i trochę płatków just fit 300 No powiedzmy, że 1000 ![]() A dziś wieczorem napiszę dzisiejszy jadłospis. Coś byście zmieniły czy jest ok? Węglowodany rano, warzywa i owoce są, białko wieczorem, wydaje mi się, że jest ok. Do tego 1,5 l wody i kawa
Edytowane przez Cindy90 Czas edycji: 2012-08-03 o 13:43 |
||
|
|
|
#1414 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Albo chociaz o maskach biovaxa i olejach typu sesa, vatika? poczytaj sobie wątki o nich, dziewczyny są zachwycone
|
|
|
#1415 |
|
Wtajemniczenie
|
cindy jak dla mnie to ten jadłospis taki sobie;> Ekspertem nie jestem ale mało urozmaicony i wogóle mało ciekawy...Ale ja się nie znam
Dostałam nie raz opieprz od dziewczyn
|
#1416 |
|
Zakorzenienie
|
Mielnus niestety ale tam gdzie ja jeżdżę to biorą tylko osoby które jeżdżą tam od paru lat, ciężko jest załatwić nowym osobom. Ja jadę tam już 5 raz
to nie jest przez pośrednika dlatego tak ciężko załatwić, a w dodatku pracuje tam ( na stałe ) taka polka która wszystkie miejsca obsadziła swoją rodzinką i znajomymi ![]() Cindy no już jestem brązowiutka ![]() A co do włosków to radze tak jak dziewczyny, najlepiej podciąć popalone końce, bo one przecież i tak ładnie nie wyglądają, a później dbać i jeszcze raz dbać Ja schodziłam z platyny, teraz mam kolor zbliżony do naturalnego i 18 sierpnia będzie 3 miesiące jak nie farbuję
|
#1417 |
|
Zakorzenienie
|
No to jestem.
Tż pojechał i siedze sama ![]() dalej nie mam apetytu, rano ciągle mnie mdli, już czuję, że mój żołądek ciężko to znosi
|
|
#1418 |
|
Wtajemniczenie
|
jak ja bym chciała nie miec apetytu
wiecznie go mam
|
#1419 |
|
Zakorzenienie
|
Dodałam fotkę włosków do albumu i zła jestem, że one tak wolno rosną
Dziewczyny które biorą/brały Revalid, możecie napisać jak efekty?
|
#1420 |
|
Raczkowanie
|
zielonykotek wszystko jest mozliwe tylko trzeba tego bardzo chciec i do tego dazyc
![]() ![]() Like_a_women nie ma za co polecam sie na przyszlosc![]() Cindy ale juz masz licencjat wiec jest dobrze no tak, ale trzeba wierzyc i probowac, a na pewno sie uda wszystko![]() to dobrze, bedziemy sie razem odchudzac i cieszyc spadkami kg przykro mi ![]() ![]() oo graulacje spadku ![]() ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- na obiadek rybka, 3 ziemniaczki i salatka podwieczorek: truskawki:d: kolacja: serek wiejski, 2 kromeczki wazy, pomidor ![]() woda,woda,woda wieczorem pocwicze i ide biegac, bo rano nie wstalam
poczatek:67.3 kg,obecnie58,57,56,55,54,53,52,51,50 11.3 kg za mną zostalo 6 kg do zrzucenia termin: czerwiec cel: zgrabne ładne nóżki ![]() ''Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie'' |
|
|
|
#1421 |
|
Zakorzenienie
|
mielnus wiesz, to jest fajne, ale jak nic nie mam na żołądku od 8 do 13 to jest źle, bo się robią wrzody
zjadłam dziś kanapki i trochę sałatki, więc już trochę lepiej
|
|
#1422 |
|
Wtajemniczenie
|
ja z włosami nic nie robie i mam prawie do pupy... Długośc mniej więcej jak monika
|
#1423 |
|
Zakorzenienie
|
siemka
![]() Kurde miałam Wam po odpisywać i znowu dupa dzisiaj cały dzień sprzatałam mieszkanie.... łazienka aż błyszczy! a muszę jeszcze obiad zrobić bo mąż wraca za 1,5 godziny. U mnie wszystko ładnie wyschło u sąsiada nie bardzo :/ ponoć cały sufit w łazience jest u niego do remontu. Dzisiaj był obejrzeć to wszystko szef mojego męża czyli właściciel tego budynku. Powiedział dla mojego męża żeby kupił sąsiadowi skrzynke piwa to może sąsiad się uspokoi i łagodnie podejdzie do całej sprawy Ale ogóle nie jest źle. Da się wszystko załatwić. Jeszcze nie wiadomo do końca czy sąsiad będzie chciał teraz remontowac ten sufit czy za jakiś czas dopiero. Wszystko się okaże. Heroine, Meeedzik mi też się z tego śmiać chce no przecież każdemu może się zdarzyć hehehe a w domu mnie 1,5 godziny nie było gdy pralka prała i zalewała chate także jak wróciłam to wszystko juz pływało, nawet KOT Losing , Madzia6245, Margot85 mąż troche zły no ale wie, że nie zrobiłam przecież tego celowo i że każdemu może się takie coś przydarzyć. Pewnie wkurzy się dopiero jak sąsiad mu rachunek wystawi za remont łazienki Pocieszyłyście mnie troszkę tym, że nie tylko ja zapomniałam o wężu a Wam się też to przytrafiło także troche mi raźniej heheh Dziś pranie już robiłam i o wężu nie zapomniałam co chwilę chodziłam i sprawdzałam czy wisi na kibelku Zelka no coś TY !!!! Kupuj tą bluzkę i się nawet nie pytaj idę obiad robić może później jeszcze zajrzę buziaki i miłego weekendu jak cuś ![]() ![]() ![]()
|
#1424 |
|
Wtajemniczenie
|
monia jesteś moją motywacją cały czas... jak tylko zaczynam wątpic w diete to oglądam twoje zdjęcia.. Nie żebym była jakąś psycholką , tylko dzięki Tobie zaczynam wierzyć że się da.
Dobijają mnie te wakacje i ta bezczynnośc... nie umiem siedziec w domu!!!
|
#1425 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiejsze jedzonko:
musli z jogurtem nat 0% kefir do picia 0% +banan grahamka z twarogiem chudym placki z cukinii twarożek chudy z pomidorem odnalazłam metodę na siebie samą abym łądnie jadła: mam wszystko uszykowane i porobione zakupy na pare dni i tylko wchodze do kuchni biore i jem albo biore do torebki do pracy. i nic nie musze szykowac bo uszykowane mam juz wczesniej nie chodze głodna i nie zastanawiam się co zjeść mam nadzieje ze zaowocuje to schudnięciem
|
|
|
|
#1426 | |||
|
Zakorzenienie
|
Heloł!
![]() Nareszcie weekend! mężuś poszedł na dyżur i siedzę sama ale trochę odpocznę ![]() Cytat:
miłego ![]() Cytat:
![]() Ładny jadłospis, ale jakoś mało najadłaś się obiadem? Może wrzuć coś na podwieczorek? ![]() Cytat:
czyli trochę się trzeba opracować nie ma letttko Ty taka drobina i musisz dźwigać takie ciężary kiedyś
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#1427 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak jak dziewczyny piszą, albo wysłać kartkę, albo pójść tylko na ślub i złożyć życzenia ja nie lubię chodzić na wesela kiedy nikogo nie znam nie ma do kogo nawet gęby otworzyć ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Yupijajjejjjj!!!!! ![]() ![]() Cytat:
i zrywanie boków ja się wybieram w przyszłym tygodniu! Idź
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#1428 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine wiesz tam w Niemczech jest taka polka która jest wredna jak nie wiem
|
#1429 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem przed @ i mam z gęby odkurzacz ![]() Cytat:
to ten dziadek, co mówiłaś ostatnio, że wyszedł ze stanu krytycznego? ![]() Ogólnie może być, o ile tego leczo było przyzwoita porcja ![]() Kolacja trochę nie bardzo bo te Justy Fity to węgle nektarynka też nie bardzo, ale sama jem na wieczór owoce, więc się nie będę wymądrzać ![]() Cytat:
dalej nie bardzo z TŻ-tem? Kochana, ale za to ma śliczne, zdrowe i błyszczące włoski ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ładnie ![]() Cytat:
może da się sąsiada tym piwem ułagodzić ![]() To długo Cię nie było no i jak kot pływał
|
|||||
|
|
|
#1430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty to twarda babka jesteś
|
|
|
|
|
#1431 |
|
Wtajemniczenie
|
Ha... urządliła mnie pszczoła... Na szczescie szybko przyłożyłam ocen i juz nie boli...
|
#1432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie masz uczulenia?
|
|
|
|
|
#1433 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1434 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1435 |
|
Raczkowanie
|
Cindy bardzo mi przykro z powodu dziadka ;( trzymaj się dzielnie ;*
mielnus obserwuj użądlenie, żeby coś się tam nie wdało. Wypij wapno ;* btw piszesz że siedzisz w domu i się nudzisz, nie pracujesz na co dzień? Nie musisz odpowiadać może pisałaś wczesniej ale ja jestem z wami krótko i nie kojarzę ![]() monia a nie mają oni jakiegoś ubezpieczenia od zalania? U nas to mało popularne ale na zachodzie są bardziej cywilizowani i może się okazać że mają to w ubezpieczeniu mieszkania/budynku uwzględnione. Ale najważniejsze że nie ma aż takiej strasznej awantry, bo dziadki potrafią robić z igły widły! |
|
|
|
#1436 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale co z tego? hahahha
|
|
#1437 |
|
Zadomowienie
|
Cindy
Współczuje,trzymaj się
![]() Co do tego ślubu to teraz dzwonili,żebyśmy wpadli do nich na winko Przyszła panna młoda fajna dziewczyna,w sumie dobrze się nie znamy,ale po dzisiejszym wieczorze obadam sytuacje i zadecyduje Wrzuce moje posiłki,jak coś to bijcie ![]() 10-30 dwie kanapki razowe z filetem,sałatą i pomidorem -12-30malutka nektaryna i mini-banan -15-00 filet kurzy z papryką,pieciarkami,fasol a czerwoną -18-00arbuz,kilka borówek i serek Edytowane przez Like_a_women Czas edycji: 2012-08-03 o 18:11 |
|
|
|
#1438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Smacznie! ![]() Ale mi się spać chce
|
|
|
|
|
#1439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dostał zapalenia płuc, był pod tlenem i niestety dzięki dziewczyny za kondolencje ![]() Zależało mi żeby zjeść serek wiejski, a że cały dzień pomidory to już chciałam jakoś urozmaicić ![]() Dziś: kromka chleba z twarogiem i pomidorem 200 to samo 200 1,5 gołąbka z kromka chleba 250 maklera z puszki z kromką chleba 300 trochę arbuza (bo jakoś mnie ssie) = 1000
Edytowane przez Cindy90 Czas edycji: 2012-08-03 o 19:50 |
|
|
|
|
#1440 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.

A jakie oleje próbowałaś ? Bo ciężko mi uwierzyć, że nic nie dały
Wiadomo, że jak są końcowki popalone to nic nie pomoże, tylko obcięcie, ale jak są np. przesuszone i sianowate to oleje jak najbardziej się sprawdzą 
no nic może dziś pójdę je podciąć tak troszkę za ramiona a mam za cycki.
ale cwiczenia w domku robie

także jak wróciłam to wszystko juz pływało, nawet KOT
mężuś poszedł na dyżur i siedzę sama
ale trochę odpocznę

nie ma do kogo nawet gęby otworzyć
ja się wybieram w przyszłym tygodniu!
jestem przed @ i mam z gęby odkurzacz 

no i jak kot pływał