|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
Cytat:
Psyheeeeee nie wiesz co mówisz :P 15 lat życia zmarnowałam na podpinanie tu i tam ![]() strasznie bym chciała, żebyś nie żałowała! no i to nie niszczy włosów? ja się nie znam na trwałej ![]() achh wy tak ciągle kombinujecie, a ja wiecznie jestem w tej samej fryzurze
|
|
#1712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chociaz ostatnio urozmaicam fryz kokardkami ![]() winyl fajne zdjecie ale ja w zyciu bym tego u siebie nie zrobila bo wygladam źle w krotkich wlosach chyba ze kiedys kompletnie mi odbije i zachce mi sie zmian!psyhe, ale jestem ciekawaaaaaaaaaaa
|
|
#1713 |
|
Zakorzenienie
|
Bania, niszczy tak jak trwała prostująca no i to nie jest tak, że zrobi mi trwałą i mam super loki... Co 4 dni nakładam po myciu wałki na suche włosy na godzinę półtorej jakie chcę... To zależy jaki efekt chcę uzyskać
|
|
#1714 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio często noszę kłosa ;Dja kilka lat temu miałam krótkie włosy, kolezanka powiedziała mi , ze wyglądam "jak antek" Cytat:
ogólnie to nie ufam fryzjerom i w ogóle ich nie słucham, wolę poczytać wizaż , niezależnie od tego, czy włosy mi się kręcą, czy mam wyprostowane :P pewnie trafiłam na złych fryzjerów w zyciu :P ale to trochę lipa że musisz nakładać wałki, ja byłam pewna, ze jak się robi trwałą, to ma się spokój z tym całym sprzętem. tzn. jeśli po wysuszeniu będziesz miala fajne włosy, które będą fajnie wygladały nawet jesli nie zalozysz walkow to git
|
|
#1715 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez nie zmieniam sprawdzonych rozwiazan i praktycznie odkad nie jestem ubezwlasnowolnionym dzieckiem, nosze dlugie wlosy
w 1 liceum obcinalam tak do ramion, obecnie mam dlugosc do talii i juz taka zachowam, tylko bede regularnie odswiezac fryzure, zeby nie stracila ksztaltu
|
|
|
|
#1716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Też jestem ciekawa jak psyhol wygląda .Za to ostatnio obcięłam grzywkę i nie mogę się doczekać aż odrośnie
|
|
#1717 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
w ogóle z moich obserwacji wynika, że większości kobiet po 40stce bardziej pasują krótkie włosy a jak niektóre mają siwe, wiszące bezradnie strąki, fuu ![]() też czasami mam fazy na grzywkę
|
|
#1718 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Długo się ta trwała utrzymuje? Cytat:
Poka kombinację z kłosem :P Poka poka poka ![]() Ja mam tylko gumki w kwiatki, różowe, z kwiatkami albo serduszkami, jestem uboga w tym temacie ![]() Siedzę dzisiaj w pracy 9-11, ale chociaż kasa ekstra będzie. Kupiliśmy wczoraj spontanicznie telewizor ![]() Toshiba, 32 cale. Tż chciał większy,ale wybiłam mu to z głowy, nie stać nas na większy. Za 3-4 lata ten oddamy rodzicom, a wtedy sobie kupimy duży, jak będziemy mieli wlasny kąt itd. Teraz musimy zataić to przed moimi rodzicami bo mama robi nam kotlety itp. myśląc że klepiemy biedę, jak wejdą i zobaczą plazmę to nas chyba zabiją Powiemy, że np.: siostra tż nam oddała
|
|||
|
|
|
#1719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() narazie nie zapowiada sie,ze bede gdzies wychodzila, bo cos mnie rozlozylo, siedze w szlafroku i na nic nie mam sily, to pokaze wam na zdjeciu znad morza, lecz niestety malo go tam widac; no i jest rozwiany przez wiatr :P ale zeby nie bylo ze nie pokazuje :P 2. ![]() dobry telewizor musi byc ![]() niedługo będzie m jak milosc , te sprawy- przyda sie .
|
|
#1720 |
|
Zakorzenienie
|
Monia, trwała utrzymuję się dość długo, fryzjerka mówi, że po jakichś 2 tygodniach skręt zrobi się lżejszy i bardziej naturalny
Aaaaa no i jeszcze to nie jest taka trwała jak miały nasze babki czy mamy, że jeden rodzaj skrętu i nosisz je dopóki nie odrosną
|
|
#1721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1722 |
|
Zakorzenienie
|
"Project X" w wersji Laury - zaliczony
Dawno tak się nie sponiewierałam
|
#1723 |
|
Zakorzenienie
|
Bania, chciałam zrobić telefonem, ale lipa
![]() Wiecie co? Moja rodzina naprawdę nie jest normalna..... Mama sprząta i się drze jak nie wiem, bo powiedziałam żeby w kuchni podłogi nie myła, bo robię ciasto i mogę upierdzielić i jak skończę to umyję, a ona na mnie z gębą 'no ku*a mać! nie będziesz mi mówić kiedy ja mam sprzątać, a kiedy nie! każdy mną tylko dyryguje!' ale tak się darła, że szok A ja chciałam dobrze, bo po co myć jak zaraz uwalę mąką czy czymś i i tak będę myć i tak
|
|
#1724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A powiedz, widać na tych Twoich włosach, że to kłos w ogóle? Bo na takich ciemnych, jednolitych włosach to zazwyczaj nie widać za wiele przy takich fryzurach. Ja przez 99,9% czasu chodzę w rozpuszczonych i już . Zazwyczaj na wakacjach w ciepłych krajach dopiero coś czasem kombinuje, także teraz zazwyczaj jakoś spinałam grzywkę do góry albo wpinałam sobie jakiegoś kwiatka.W tym roku akademickim na uczelni byłam w związanych włosach aż raz .Czasami siedząc w domu czy coś kombinuję z upięciami, robię jakieś warkocze itd., ale kłosa mi się nigdy nie chce, bo przy tej długości mi to zajmuje z 15 min i tak mnie ręce bolą .
XOXO Edytowane przez winyl Czas edycji: 2012-08-04 o 12:46 |
|
|
|
|
#1725 | |
|
Zakorzenienie
|
czuje sie pokrzywdzona, że nie widzialam Winylowych loczkow
---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Cytat:
mam zamiar dziś i jutro uczynić to samo ![]() bombowy weekend przede mna
|
|
#1726 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
projekt x ma zaje.bisty soundtrack, od kiedy słyszę go codziennie w słuchawkach - codziennie mam własny projekt x ;DCytat:
![]() u mnie tez tak jest :P i sama tez krzycze na wszystkich wkolo jak mam akcje: sprzatanie ;p Cytat:
ja tez rzadko spinam wlosy, wydaje mi sie, ze wygladam wtedy jak gałgan. lubie miec spiete wlosy jak odslaniam ramiona, wtedy podoba mi sie jak wygladam ![]() nie lubie warkocza dobieranego na mojej glowie, bo jak go mam, to kojarze sie sobie z dinozaurem, no i ten moj warkocz jest strasznie gruby , bo mam grube i geste wlosy. szlag mnie trafia bo nie odzywam sie do tza, juz mnie nosi, zeby do niego zadzwonic
|
|
#1727 |
|
Zakorzenienie
|
Aniabania, z własnej, głupiej, nieprzymuszonej woli
Dobrze, że mam krótkie włosy, a ta trwała nie jest na zawsze Ja uwielbiam fale, loki, proste itp. więc sukcesywnie zaczęłam łykać Biotynę i CP.Nooo i mój wywód nie oznacza, że żałuję i nie jestem zadowolona ![]() Sfochowałaś się?
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-08-04 o 15:29 |
|
|
|
#1728 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Telewizor musi być ![]() Cytat:
Zawsze to zarobisz jakiegoś piątaka Cytat:
Nie wiem czemu mamy mają takie fochy z d. wzięte. Hormony czy przemęczenie? Cholera wie.Cytat:
![]() A kto narozrabial? Ty czy on? |
||||
|
|
|
#1729 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak Tobie pasują loki to git ja miałam je zbyt długo i myslalam ze och.ujeje ![]() Cytat:
ja sfochowałam zaczelam marudzic i narzekac, ale myslalam, ze dzis przyjedzie i mnie gdzies zabierze, bu. ale powiedzialam mu ostatnio ze ja nie bede sie juz pierwsza odzywala i zalozylismy sie o to, ze i tak zmiekne :P wiec musze buc twarda. ale jak jutro nie przyjedzie to wiem, ze zmiekne :P
|
|
#1730 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz przetrzepalam wszystkie filmy na yt o czesaniu koczka i ni cholery, ciagle sie rozlatuje, chyba mam za ciezkie wlosy. Zreszta i tak siebie nie widze w takiej fryzurze
![]() Niedobra Ja tez zawsze sobie obiecuje, ze sie pierwsza nie odezwe do TZ, ale potem mnie sumienie rusza i dzwonie 50 razy, zeby sie odfochal. Zawsze mi tak przykro, jak zaczne sie go czepiac, a nie mam powodu, potem nawet rycze, bo tak mi glupio i smutno, ze mu sprawilam przykrosc, a jest taki kochany.W ogole moj TZ ostatnio przebakuje, ze jemu sie marzy cichy slub tylko w towarzystwie swiadkow, bez obecnosci starszych, rodzenstwa itp. O takim czyms marze, ciesze sie, ze i on zaczyna ![]() Tatus mnie bojkotuje i nie wyprasowal moich bluzeczek, ale ja juz jestem duza i sama potrafie obsluzyc zelazko, wiec nie robi to na mnie wiekszego wrazenia Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-08-04 o 16:56 |
|
|
|
#1731 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. ja mam tak samo. natomiast gdy on marudzi, narzeka i zrobi przykrosc mi, to tak nie ma :P choc przyznaje sie, ze cierpi wtedy w samotnosci, jednak meska duma nie pozwala mu sie do mnie odezwac. ale pozniej przyjeżdża z czekoladkami 3. ja tez marze o takim slubie. ewentualnie moge zgodzic sie na obecnosc jakiejs najblizszej rodziny, u mnie to jest ok. 15 osob, u tz nawet nie wiem, bo nawet nie wiem kogo by u niego uznac za najblizsza rodzine ![]() ja wiem, ze nie chce wesela. nie ma mowy o weselu ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Cytat:
o qrwa Aga, złe dziecko
|
|
#1732 |
|
Zakorzenienie
|
My juz wiemy, kogo nie zaprosimy na wesele
Jego i mojej siostry Zreszta sytuacja rodzinna mojego TZ jest... dosc skomplikowana, takze jakbysmy zaprosili jego oboje rodzicow, to chyba bylby niesmak. Po co fundowac sobie stres.Ano, zle dziecko ze mnie Wrocilam do domu, ale nie zabawie dlugo- we wtorek znowu wyjezdzam, tym razem do Ustki |
|
|
|
#1733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
caly czas jestem w szoku jak opisujesz sytuacje z siostra czy rodzicami, ale pwnie dlatego że u mnie kilka przykrych sytuaji strasznie nas do siebie zblizylo
|
|
#1734 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie jest przymierze rodzice+siostra, bo to jest ich studentka, ich zdolniacha z dobrego uniwersytetu. W domu wszystko było super, dopóki moja siostra nie wyjechała na studia. Teraz wszystko kręci się wokół niej. Zresztą wiecie, nawet już moją siostrę bym przebolała, ale głupiego postępowania moich rodziców nie zniosę. Zresztą z ojcem w ciągu ostatnich kilku lat powiedzieliśmy sobie o kilka słów za dużo i chyba się przelała czara goryczy. Mój ojciec tylko potrafi się chwalić, co osiągnęły dzieci, a że ja się nie dostałam na studia, to nie ma się czym chwalić w jego mniemaniu. I dobrze, będę mieć spokój. Dla niego mogę być nikim, ważne, żebym ułożyła swoje życie tak, jak ja chcę.
Kurcze, jest drugi nabor na biologie. Kusi mnie troche, ale z drugiej strony nie dam sobie rady od razu technikum i studia... Za duzo na glowie jak na pierwszy rok i wystrachana nowicjuszke. Za rok zloze papiery
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-08-04 o 17:31 |
|
|
|
#1735 |
|
Zakorzenienie
|
Ewelka dzisiaj poprawiam
Bania Project X zaczął się w moim domu, a skończył 3 km od niego na jakiejś polanie obok stacji benzynowej Miałyście rację, że czeka mnie najlepszy okres w życiu
|
#1736 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przejażdżkę musieliście mieć niesamowitą drechy zabrały Was na stopa? mi raz pokazali faketa Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1737 |
|
Zakorzenienie
|
No
Z nami czekalo jeszcze dwoch wlochow i jacys dwaj kolesie, tak sie niecierpliwili, ze w koncu wezwali taksowke (ktora musiala dojechac do ustki, wiec koszta ogromne), a my w efekcie zlapalismy stopa szybciej, niz po nich przyjechala taksowka ale do domu wrocilismy chyba o 3-4, bo jakos drechom bylo nie po drodze, wiec mielismy pol miasta do przejscia powinni zmienic juz te rozklady, napisane jest, ze o polnocy jedzie autobus, a okazalo sie, ze ostatni byl o 22. a 10 osob stalo na przystankutrafilas na jakichś okropnych dresow!
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-08-04 o 19:13 |
|
|
|
#1738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to Wy łapaliscie stopa o północy?! o qwa brawo Aga ale przezycia - bezcenne ![]() chyba bardzo lubicie Ustkę owszem, moje drechy to były prawdziwe drechy buraki ale wtedy jak łapałam tego stopa, byłam małolatą, jechałam z kumplem i on pokazał im bolca
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-08-04 o 20:27 |
|
|
|
|
#1739 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie to o 1 w nocy
Było ciężko, bo już o tej porze nie ma szalonego ruchu, dobrze, że to była trasa wylotowa do Słupska Zawsze żydzimy na taksówkę Lubimy lubimy, jest o wiele fajniejsza niż chociażby przereklamowane Mielno, które jest brudne i drogie. Ustka jest super- wszędzie imprezy, lokale, nawet do poznej nocy atrakcje dla calej rodziny typu jakies gry, pelno ludzi na deptaku popijajacych piwko ![]() My chyba mielismy "szczescie" z tym stopem, bo jakby juz stalo np. dwoch chlopakow, to nie wiem czy ktos by sie zatrzymal. A jak wida, ze stoi parka, w tym niewysoka dziewczyna z wesola twarza, to nie sprawiamy wrazenia, ze jestesmy nozownikami ![]() A co z tym kierowca tira? PS Tez nie lubie Poznania, ale niestety zycie to zycie:P Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-08-04 o 21:05 |
|
|
|
#1740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ten sposób poznajecie świat ![]() Aga Ty nie masz miłej i uśmiechniętej twarzy, Monia chyba napisała, że od razu widać, że jesteś psycholem ![]() A te drechy były slodziakami? czy pomyśleliście przez chwilę, że to oni są nożownikami? Ale musieli mieć dobre serdunia, że Was ze sobą zabrali. Pomodlę się za nich Ustka jest fajna, kiedyś byłam w Ustce, ale jeszcze nie mogłam kupować piwka na legalu i miałam w związku z tym różne traumy. Mój TZ tez lubi Ustkę. Kto wie, może kiedyś się tam spotkamy hm, hm, hm kierowca tira był strasznie narwany, miał w kabinie plakaty gołych bab, seplenił i się ślinił podczas gdy mówił, dodatkowo mówił, że najchetniej staranowałby wszystkie osobówki, namawiał na CB innych tirowców, żeby zajeżdżać drogę osobówkom ![]() I mówił, że tiry to jego życie ![]() były u mnie kolezanki, zastały mnie pod kołdrą. no i mówię, że praktycznie całe dnie przesypiam, nie mam na nic siły a nie mam gorączki dziewczyny, od 3 dni mam w domu na śniadanie obiad i kolację pyszną salatkę
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:35.

ja się nie znam na trwałej 

Piekarnik Laury
Mama sprząta i się drze jak nie wiem, bo powiedziałam żeby w kuchni podłogi nie myła, bo robię ciasto i mogę upierdzielić i jak skończę to umyję, a ona na mnie z gębą 'no ku*a mać! nie będziesz mi mówić kiedy ja mam sprzątać, a kiedy nie! każdy mną tylko dyryguje!' ale tak się darła, że szok
.