kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini! - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-03, 21:26   #1711
aniabaniaa
Zakorzenienie

Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Mam loki i wyglądam uroczo
Jak odzyskam aparat to Wam cyknę foto

Krótkie loki też mogą wyglądać spoko, kwestia podpięcia tu i tam

Psyheeeeee nie wiesz co mówisz :P 15 lat życia zmarnowałam na podpinanie tu i tam

strasznie bym chciała, żebyś nie żałowała! no i to nie niszczy włosów? ja się nie znam na trwałej

achh wy tak ciągle kombinujecie, a ja wiecznie jestem w tej samej fryzurze

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 21:55   #1712
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość

spoko ja też!
chociaz ostatnio urozmaicam fryz kokardkami

winyl fajne zdjecie ale ja w zyciu bym tego u siebie nie zrobila bo wygladam źle w krotkich wlosach chyba ze kiedys kompletnie mi odbije i zachce mi sie zmian!

psyhe, ale jestem ciekawaaaaaaaaaaa
Stary 2012-08-03, 21:56   #1713
psyhe666
Zakorzenienie

Bania, niszczy tak jak trwała prostująca no i to nie jest tak, że zrobi mi trwałą i mam super loki... Co 4 dni nakładam po myciu wałki na suche włosy na godzinę półtorej jakie chcę... To zależy jaki efekt chcę uzyskać Fryzjerka mi dzisiaj wszystko wyjaśniła
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 22:12   #1714
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
spoko ja też!

winyl fajne zdjecie ale ja w zyciu bym tego u siebie nie zrobila bo wygladam źle w krotkich wlosach chyba ze kiedys kompletnie mi odbije i zachce mi sie zmian!

ja też, wpinam kokardki, kwiaty, kupuję dziwne spinki ostatnio często noszę kłosa ;D

ja kilka lat temu miałam krótkie włosy, kolezanka powiedziała mi , ze wyglądam "jak antek"
Cytat:
Bania, niszczy tak jak trwała prostująca no i to nie jest tak, że zrobi mi trwałą i mam super loki... Co 4 dni nakładam po myciu wałki na suche włosy na godzinę półtorej jakie chcę... To zależy jaki efekt chcę uzyskać Fryzjerka mi dzisiaj wszystko wyjaśniła
a ja nie wiem czy to moje prostowanie to jest typowe trwałe prostowanie, bo wiem z wątku, że laski, które wykonują je u fryzjera sa załamane, a te, które robią to same w domu są przeszczęśliwe, ja nie uważam, ze mam po tym zniszczone włosy, wręcz przeciwnie, chyba nigdy nie były tak zdrowe :P wiadomo, bezpośrednio po zabiegu muszę podciąć końcówki.
ogólnie to nie ufam fryzjerom i w ogóle ich nie słucham, wolę poczytać wizaż , niezależnie od tego, czy włosy mi się kręcą, czy mam wyprostowane :P pewnie trafiłam na złych fryzjerów w zyciu :P

ale to trochę lipa że musisz nakładać wałki, ja byłam pewna, ze jak się robi trwałą, to ma się spokój z tym całym sprzętem. tzn. jeśli po wysuszeniu będziesz miala fajne włosy, które będą fajnie wygladały nawet jesli nie zalozysz walkow to git

Stary 2012-08-03, 23:20   #1715
agniesikk
Zakorzenienie

ja tez nie zmieniam sprawdzonych rozwiazan i praktycznie odkad nie jestem ubezwlasnowolnionym dzieckiem, nosze dlugie wlosy w 1 liceum obcinalam tak do ramion, obecnie mam dlugosc do talii i juz taka zachowam, tylko bede regularnie odswiezac fryzure, zeby nie stracila ksztaltu
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-03, 23:45   #1716
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
spoko ja też!

Ej spoko, ja uwielbiam długie włosy i swoich się prędko nie pozbędę, to raczej taka myśl - jak już będę stara i mi się nie będzie chciało, a będę miała chudą twarz to tak zetnę .
Też jestem ciekawa jak psyhol wygląda .

Za to ostatnio obcięłam grzywkę i nie mogę się doczekać aż odrośnie

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 00:07   #1717
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
ja tez nie zmieniam sprawdzonych rozwiazan i praktycznie odkad nie jestem ubezwlasnowolnionym dzieckiem, nosze dlugie wlosy w 1 liceum obcinalam tak do ramion, obecnie mam dlugosc do talii i juz taka zachowam, tylko bede regularnie odswiezac fryzure, zeby nie stracila ksztaltu
masz włosy do talii?! to jest sexy
Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Ej spoko, ja uwielbiam długie włosy i swoich się prędko nie pozbędę, to raczej taka myśl - jak już będę stara i mi się nie będzie chciało, a będę miała chudą twarz to tak zetnę .
Też jestem ciekawa jak psyhol wygląda .

Za to ostatnio obcięłam grzywkę i nie mogę się doczekać aż odrośnie
1. ja też tak myślę , że kiedyś niestety będę musiała mieć krótkie włosy, ze względu na wygodę :P
w ogóle z moich obserwacji wynika, że większości kobiet po 40stce bardziej pasują krótkie włosy
a jak niektóre mają siwe, wiszące bezradnie strąki, fuu

też czasami mam fazy na grzywkę

Stary 2012-08-04, 08:58   #1718
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja stwierdziłam, że jak kiedyś będę miała szczupły ryjek to sobie zetnę na takiego krótkiego baranka
Nieeee gdzieś widziałam kawałek Twoich włosów, długie blond włosy, jak u aniołka

Cytat:
Mam loki i wyglądam uroczo
Jak odzyskam aparat to Wam cyknę foto

Krótkie loki też mogą wyglądać spoko, kwestia podpięcia tu i tam
Zdjęcia!!!!!!!!!
Długo się ta trwała utrzymuje?

Cytat:
Ja też, nawet szczotki rzadko używam bo tylko do grzywki
Poka kombinację z kłosem :P

Cytat:
spoko ja też!
Poka poka poka

Ja mam tylko gumki w kwiatki, różowe, z kwiatkami albo serduszkami, jestem uboga w tym temacie

Siedzę dzisiaj w pracy 9-11, ale chociaż kasa ekstra będzie.

Kupiliśmy wczoraj spontanicznie telewizor
Toshiba, 32 cale. Tż chciał większy,ale wybiłam mu to z głowy, nie stać nas na większy. Za 3-4 lata ten oddamy rodzicom, a wtedy sobie kupimy duży, jak będziemy mieli wlasny kąt itd.
Teraz musimy zataić to przed moimi rodzicami bo mama robi nam kotlety itp. myśląc że klepiemy biedę, jak wejdą i zobaczą plazmę to nas chyba zabiją Powiemy, że np.: siostra tż nam oddała
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 09:08   #1719
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Ja też, nawet szczotki rzadko używam bo tylko do grzywki
Poka kombinację z kłosem :P

Toshiba, 32 cale. Tż chciał większy,ale wybiłam mu to z głowy, nie stać nas na większy. Za 3-4 lata ten oddamy rodzicom, a wtedy sobie kupimy duży, jak będziemy mieli wlasny kąt itd.
Teraz musimy zataić to przed moimi rodzicami bo mama robi nam kotlety itp. myśląc że klepiemy biedę, jak wejdą i zobaczą plazmę to nas chyba zabiją Powiemy, że np.: siostra tż nam oddała
1. zaplatam tylko kłosa na bok, a grzywkę spinam do góry , żeby podnieść trochę fryzurę, czasami zostawiam ją na bok. kłosa robię przeważnie w ciągu minuty na przystanku, bo w domu nigdy nie mam czasu ludzie na przystanku przyzwyczaili sie już, raz nawet pani powiedziała, że chyba będzie przychodziła z dzieckiem, to i jemu zaplete

narazie nie zapowiada sie,ze bede gdzies wychodzila, bo cos mnie rozlozylo, siedze w szlafroku i na nic nie mam sily, to pokaze wam na zdjeciu znad morza, lecz niestety malo go tam widac; no i jest rozwiany przez wiatr :P ale zeby nie bylo ze nie pokazuje :P

2. ale burżuje

dobry telewizor musi byc nie są też aż takie drogie, mam nadzieję, że nie nadszarpnęliście mocno budżetu
niedługo będzie m jak milosc , te sprawy- przyda sie . ciekawe czy tz pozwoli Ci ogladac seriale

Stary 2012-08-04, 10:17   #1720
psyhe666
Zakorzenienie

Monia, trwała utrzymuję się dość długo, fryzjerka mówi, że po jakichś 2 tygodniach skręt zrobi się lżejszy i bardziej naturalny A ogólnie to miesiąc/ponad miesiąc więc nie jest źle Aaaaa no i jeszcze to nie jest taka trwała jak miały nasze babki czy mamy, że jeden rodzaj skrętu i nosisz je dopóki nie odrosną
so trójka maybe.

Stary 2012-08-04, 10:19   #1721
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Monia, trwała utrzymuję się dość długo, fryzjerka mówi, że po jakichś 2 tygodniach skręt zrobi się lżejszy i bardziej naturalny A ogólnie to miesiąc/ponad miesiąc więc nie jest źle Aaaaa no i jeszcze to nie jest taka trwała jak miały nasze babki czy mamy, że jeden rodzaj skrętu i nosisz je dopóki nie odrosną
pokaż

Stary 2012-08-04, 11:21   #1722
Loriette
Zakorzenienie

"Project X" w wersji Laury - zaliczony Dawno tak się nie sponiewierałam

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 12:40   #1723
psyhe666
Zakorzenienie

Bania, chciałam zrobić telefonem, ale lipa

Wiecie co? Moja rodzina naprawdę nie jest normalna..... Mama sprząta i się drze jak nie wiem, bo powiedziałam żeby w kuchni podłogi nie myła, bo robię ciasto i mogę upierdzielić i jak skończę to umyję, a ona na mnie z gębą 'no ku*a mać! nie będziesz mi mówić kiedy ja mam sprzątać, a kiedy nie! każdy mną tylko dyryguje!' ale tak się darła, że szok A ja chciałam dobrze, bo po co myć jak zaraz uwalę mąką czy czymś i i tak będę myć i tak
so trójka maybe.

Stary 2012-08-04, 12:45   #1724
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
1. zaplatam tylko kłosa na bok, a grzywkę spinam do góry , żeby podnieść trochę fryzurę, czasami zostawiam ją na bok. kłosa robię przeważnie w ciągu minuty na przystanku, bo w domu nigdy nie mam czasu ludzie na przystanku przyzwyczaili sie już, raz nawet pani powiedziała, że chyba będzie przychodziła z dzieckiem, to i jemu zaplete

narazie nie zapowiada sie,ze bede gdzies wychodzila, bo cos mnie rozlozylo, siedze w szlafroku i na nic nie mam sily, to pokaze wam na zdjeciu znad morza, lecz niestety malo go tam widac; no i jest rozwiany przez wiatr :P ale zeby nie bylo ze nie pokazuje :P

2. ale burżuje

dobry telewizor musi byc nie są też aż takie drogie, mam nadzieję, że nie nadszarpnęliście mocno budżetu
niedługo będzie m jak milosc , te sprawy- przyda sie . ciekawe czy tz pozwoli Ci ogladac seriale
Najs .
A powiedz, widać na tych Twoich włosach, że to kłos w ogóle? Bo na takich ciemnych, jednolitych włosach to zazwyczaj nie widać za wiele przy takich fryzurach.
Ja przez 99,9% czasu chodzę w rozpuszczonych i już . Zazwyczaj na wakacjach w ciepłych krajach dopiero coś czasem kombinuje, także teraz zazwyczaj jakoś spinałam grzywkę do góry albo wpinałam sobie jakiegoś kwiatka.
W tym roku akademickim na uczelni byłam w związanych włosach aż raz .

Czasami siedząc w domu czy coś kombinuję z upięciami, robię jakieś warkocze itd., ale kłosa mi się nigdy nie chce, bo przy tej długości mi to zajmuje z 15 min i tak mnie ręce bolą .

XOXO

Edytowane przez winyl
Czas edycji: 2012-08-04 o 12:46
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 12:51   #1725
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

czuje sie pokrzywdzona, że nie widzialam Winylowych loczkow

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
ale to chyba dobrze
mam zamiar dziś i jutro uczynić to samo
bombowy weekend przede mna
Stary 2012-08-04, 12:59   #1726
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
u siebie w domu organizowałaś? projekt x ma zaje.bisty soundtrack, od kiedy słyszę go codziennie w słuchawkach - codziennie mam własny projekt x ;D
Cytat:
Bania, chciałam zrobić telefonem, ale lipa

Wiecie co? Moja rodzina naprawdę nie jest normalna..... Mama sprząta i się drze jak nie wiem, bo powiedziałam żeby w kuchni podłogi nie myła, bo robię ciasto i mogę upierdzielić i jak skończę to umyję, a ona na mnie z gębą 'no ku*a mać! nie będziesz mi mówić kiedy ja mam sprzątać, a kiedy nie! każdy mną tylko dyryguje!' ale tak się darła, że szok A ja chciałam dobrze, bo po co myć jak zaraz uwalę mąką czy czymś i i tak będę myć i tak
umre z ciekawosci ;((((( ciekawi mnie tylko pod czyim wplywem zdecydowalas sie na tak odwazny krok?

u mnie tez tak jest :P i sama tez krzycze na wszystkich wkolo jak mam akcje: sprzatanie ;p
Cytat:
Najs .
A powiedz, widać na tych Twoich włosach, że to kłos w ogóle? Bo na takich ciemnych, jednolitych włosach to zazwyczaj nie widać za wiele przy takich fryzurach.
Ja przez 99,9% czasu chodzę w rozpuszczonych i już . Zazwyczaj na wakacjach w ciepłych krajach dopiero coś czasem kombinuje, także teraz zazwyczaj jakoś spinałam grzywkę do góry albo wpinałam sobie jakiegoś kwiatka.
W tym roku akademickim na uczelni byłam w związanych włosach aż raz .

Czasami siedząc w domu czy coś kombinuję z upięciami, robię jakieś warkocze itd., ale kłosa mi się nigdy nie chce, bo przy tej długości mi to zajmuje z 15 min i tak mnie ręce bolą .
u mnie widac ze to klos, zwlaszcza jak sie do niego przyloze, jest wtedy taki plaski :P dodatkowo lubie go troche wytarmosic, zzeby nie byl idealny, nie lubie takich gladkich i ulizanych fryzur.
ja tez rzadko spinam wlosy, wydaje mi sie, ze wygladam wtedy jak gałgan. lubie miec spiete wlosy jak odslaniam ramiona, wtedy podoba mi sie jak wygladam

nie lubie warkocza dobieranego na mojej glowie, bo jak go mam, to kojarze sie sobie z dinozaurem, no i ten moj warkocz jest strasznie gruby , bo mam grube i geste wlosy.

szlag mnie trafia bo nie odzywam sie do tza, juz mnie nosi, zeby do niego zadzwonic

Stary 2012-08-04, 15:20   #1727
psyhe666
Zakorzenienie

Aniabania, z własnej, głupiej, nieprzymuszonej woli
Dobrze, że mam krótkie włosy, a ta trwała nie jest na zawsze Loki są fajne, ale trwała nie jest dla osób takich jak ja... Ja uwielbiam fale, loki, proste itp. więc sukcesywnie zaczęłam łykać Biotynę i CP.
Nooo i mój wywód nie oznacza, że żałuję i nie jestem zadowolona Jestem zadowolona, ale lubię mieć raz proste, raz kręcone co potwierdza moje niezdecydowanie

Sfochowałaś się?
so trójka maybe.

Edytowane przez psyhe666
Czas edycji: 2012-08-04 o 15:29
Stary 2012-08-04, 16:35   #1728
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Kto kombinuje, ten żyje Telewizor musi być Już gromadzenie wspólnego majątku idzie pełną parą, co?
Cytat:
Lol Zawsze to zarobisz jakiegoś piątaka
Cytat:
Jakbym czytała o swojej mamie Nie wiem czemu mamy mają takie fochy z d. wzięte. Hormony czy przemęczenie? Cholera wie.

Cytat:

nie lubie warkocza dobieranego na mojej glowie, bo jak go mam, to kojarze sie sobie z dinozaurem, no i ten moj warkocz jest strasznie gruby , bo mam grube i geste wlosy.

szlag mnie trafia bo nie odzywam sie do tza, juz mnie nosi, zeby do niego zadzwonic
A ja jak uczeszę warkocz albo kitkę i ubiorę tank top to czuję się jak Lara Croft i biegnę się przebrać

A kto narozrabial? Ty czy on?
Stary 2012-08-04, 16:51   #1729
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Aniabania, z własnej, głupiej, nieprzymuszonej woli
Dobrze, że mam krótkie włosy, a ta trwała nie jest na zawsze Loki są fajne, ale trwała nie jest dla osób takich jak ja... Ja uwielbiam fale, loki, proste itp. więc sukcesywnie zaczęłam łykać Biotynę i CP.
Nooo i mój wywód nie oznacza, że żałuję i nie jestem zadowolona Jestem zadowolona, ale lubię mieć raz proste, raz kręcone co potwierdza moje niezdecydowanie

Sfochowałaś się?
to super! jak Tobie pasują loki to git

ja miałam je zbyt długo i myslalam ze och.ujeje
Cytat:

A ja jak uczeszę warkocz albo kitkę i ubiorę tank top to czuję się jak Lara Croft i biegnę się przebrać

A kto narozrabial? Ty czy on?
1. noooo ja tez tak mam! a jak zrobie koczek to czuje sie jak mala mi w wersji maxi.

ja sfochowałam zaczelam marudzic i narzekac, ale myslalam, ze dzis przyjedzie i mnie gdzies zabierze, bu. ale powiedzialam mu ostatnio ze ja nie bede sie juz pierwsza odzywala i zalozylismy sie o to, ze i tak zmiekne :P wiec musze buc twarda. ale jak jutro nie przyjedzie to wiem, ze zmiekne :P

Stary 2012-08-04, 16:54   #1730
agniesikk
Zakorzenienie

Ja juz przetrzepalam wszystkie filmy na yt o czesaniu koczka i ni cholery, ciagle sie rozlatuje, chyba mam za ciezkie wlosy. Zreszta i tak siebie nie widze w takiej fryzurze

Niedobra Ja tez zawsze sobie obiecuje, ze sie pierwsza nie odezwe do TZ, ale potem mnie sumienie rusza i dzwonie 50 razy, zeby sie odfochal. Zawsze mi tak przykro, jak zaczne sie go czepiac, a nie mam powodu, potem nawet rycze, bo tak mi glupio i smutno, ze mu sprawilam przykrosc, a jest taki kochany.

W ogole moj TZ ostatnio przebakuje, ze jemu sie marzy cichy slub tylko w towarzystwie swiadkow, bez obecnosci starszych, rodzenstwa itp. O takim czyms marze, ciesze sie, ze i on zaczyna

Tatus mnie bojkotuje i nie wyprasowal moich bluzeczek, ale ja juz jestem duza i sama potrafie obsluzyc zelazko, wiec nie robi to na mnie wiekszego wrazenia

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2012-08-04 o 16:56
Stary 2012-08-04, 17:02   #1731
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja juz przetrzepalam wszystkie filmy na yt o czesaniu koczka i ni cholery, ciagle sie rozlatuje, chyba mam za ciezkie wlosy. Zreszta i tak siebie nie widze w takiej fryzurze

Niedobra Ja tez zawsze sobie obiecuje, ze sie pierwsza nie odezwe do TZ, ale potem mnie sumienie rusza i dzwonie 50 razy, zeby sie odfochal. Zawsze mi tak przykro, jak zaczne sie go czepiac, a nie mam powodu, potem nawet rycze, bo tak mi glupio i smutno, ze mu sprawilam przykrosc, a jest taki kochany.

W ogole moj TZ ostatnio przebakuje, ze jemu sie marzy cichy slub tylko w towarzystwie swiadkow, bez obecnosci starszych, rodzenstwa itp. O takim czyms marze, ciesze sie, ze i on zaczyna
ja wygladam jak mistrz gałganów w koczku, nie przebijesz mnie

2. ja mam tak samo. natomiast gdy on marudzi, narzeka i zrobi przykrosc mi, to tak nie ma :P choc przyznaje sie, ze cierpi wtedy w samotnosci, jednak meska duma nie pozwala mu sie do mnie odezwac. ale pozniej przyjeżdża z czekoladkami

3. super, ze sie zgadzacie w tej kwestii!

ja tez marze o takim slubie. ewentualnie moge zgodzic sie na obecnosc jakiejs najblizszej rodziny, u mnie to jest ok. 15 osob, u tz nawet nie wiem, bo nawet nie wiem kogo by u niego uznac za najblizsza rodzine
ja wiem, ze nie chce wesela. nie ma mowy o weselu wole jechac za to w jakas super podroz, ta kase zainwestowac w swietny i niezapomniany DLA NAS slub. wesele nie jara mnie kompletnie

---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------

Cytat:

Tatus mnie bojkotuje i nie wyprasowal moich bluzeczek, ale ja juz jestem duza i sama potrafie obsluzyc zelazko, wiec nie robi to na mnie wiekszego wrazenia
o qrwa Aga, złe dziecko kara musi byc. kolacji pewnie też nie dostaniesz

Stary 2012-08-04, 17:16   #1732
agniesikk
Zakorzenienie

My juz wiemy, kogo nie zaprosimy na wesele Jego i mojej siostry Zreszta sytuacja rodzinna mojego TZ jest... dosc skomplikowana, takze jakbysmy zaprosili jego oboje rodzicow, to chyba bylby niesmak. Po co fundowac sobie stres.

Ano, zle dziecko ze mnie Wrocilam do domu, ale nie zabawie dlugo- we wtorek znowu wyjezdzam, tym razem do Ustki Ostatnio bylismy z Tz i niestety rozklad jazdy nas zawiodl i 8 innych ludzi- my jechalismy z dresami na stopa :P Mialam serce w gardle, bo kierowca caly czas trzymal predkosc 150km/h... Ale nie musielismy bulic za takse:P
Stary 2012-08-04, 17:26   #1733
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
My juz wiemy, kogo nie zaprosimy na wesele Jego i mojej siostry Zreszta sytuacja rodzinna mojego TZ jest... dosc skomplikowana, takze jakbysmy zaprosili jego oboje rodzicow, to chyba bylby niesmak. Po co fundowac sobie stres.
no co Ty!

caly czas jestem w szoku jak opisujesz sytuacje z siostra czy rodzicami, ale pwnie dlatego że u mnie kilka przykrych sytuaji strasznie nas do siebie zblizylo kiedys nie bylo tak fajnie..
Stary 2012-08-04, 17:28   #1734
agniesikk
Zakorzenienie

U mnie jest przymierze rodzice+siostra, bo to jest ich studentka, ich zdolniacha z dobrego uniwersytetu. W domu wszystko było super, dopóki moja siostra nie wyjechała na studia. Teraz wszystko kręci się wokół niej. Zresztą wiecie, nawet już moją siostrę bym przebolała, ale głupiego postępowania moich rodziców nie zniosę. Zresztą z ojcem w ciągu ostatnich kilku lat powiedzieliśmy sobie o kilka słów za dużo i chyba się przelała czara goryczy. Mój ojciec tylko potrafi się chwalić, co osiągnęły dzieci, a że ja się nie dostałam na studia, to nie ma się czym chwalić w jego mniemaniu. I dobrze, będę mieć spokój. Dla niego mogę być nikim, ważne, żebym ułożyła swoje życie tak, jak ja chcę.

Kurcze, jest drugi nabor na biologie. Kusi mnie troche, ale z drugiej strony nie dam sobie rady od razu technikum i studia... Za duzo na glowie jak na pierwszy rok i wystrachana nowicjuszke. Za rok zloze papiery

Czas edycji: 2012-08-04 o 17:31
Stary 2012-08-04, 17:34   #1735
Loriette
Zakorzenienie

Ewelka dzisiaj poprawiam Będę o Tobie myślała!
Bania Project X zaczął się w moim domu, a skończył 3 km od niego na jakiejś polanie obok stacji benzynowej

Miałyście rację, że czeka mnie najlepszy okres w życiu

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 18:20   #1736
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ano, zle dziecko ze mnie Wrocilam do domu, ale nie zabawie dlugo- we wtorek znowu wyjezdzam, tym razem do Ustki Ostatnio bylismy z Tz i niestety rozklad jazdy nas zawiodl i 8 innych ludzi- my jechalismy z dresami na stopa :P Mialam serce w gardle, bo kierowca caly czas trzymal predkosc 150km/h... Ale nie musielismy bulic za takse:P
oby pogoda dopisała proszę zjeść gofra z myślą o Bandzi
przejażdżkę musieliście mieć niesamowitą drechy zabrały Was na stopa? mi raz pokazali faketa
Cytat:
no co Ty!

caly czas jestem w szoku jak opisujesz sytuacje z siostra czy rodzicami, ale pwnie dlatego że u mnie kilka przykrych sytuaji strasznie nas do siebie zblizylo kiedys nie bylo tak fajnie..

Cytat:

Kurcze, jest drugi nabor na biologie. Kusi mnie troche, ale z drugiej strony nie dam sobie rady od razu technikum i studia... Za duzo na glowie jak na pierwszy rok i wystrachana nowicjuszke. Za rok zloze papiery
czasami nie warto łapać od razu dwóch srok za jeden ogon

Cytat:
Ewelka dzisiaj poprawiam Będę o Tobie myślała!
Bania Project X zaczął się w moim domu, a skończył 3 km od niego na jakiejś polanie obok stacji benzynowej

Miałyście rację, że czeka mnie najlepszy okres w życiu
to dobrze ze nie mialas miotacza ognia

Stary 2012-08-04, 19:10   #1737
agniesikk
Zakorzenienie

No Z nami czekalo jeszcze dwoch wlochow i jacys dwaj kolesie, tak sie niecierpliwili, ze w koncu wezwali taksowke (ktora musiala dojechac do ustki, wiec koszta ogromne), a my w efekcie zlapalismy stopa szybciej, niz po nich przyjechala taksowka ale do domu wrocilismy chyba o 3-4, bo jakos drechom bylo nie po drodze, wiec mielismy pol miasta do przejscia powinni zmienic juz te rozklady, napisane jest, ze o polnocy jedzie autobus, a okazalo sie, ze ostatni byl o 22. a 10 osob stalo na przystanku

trafilas na jakichś okropnych dresow!

Czas edycji: 2012-08-04 o 19:13
Stary 2012-08-04, 20:26   #1738
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
No Z nami czekalo jeszcze dwoch wlochow i jacys dwaj kolesie, tak sie niecierpliwili, ze w koncu wezwali taksowke (ktora musiala dojechac do ustki, wiec koszta ogromne), a my w efekcie zlapalismy stopa szybciej, niz po nich przyjechala taksowka ale do domu wrocilismy chyba o 3-4, bo jakos drechom bylo nie po drodze, wiec mielismy pol miasta do przejscia powinni zmienic juz te rozklady, napisane jest, ze o polnocy jedzie autobus, a okazalo sie, ze ostatni byl o 22. a 10 osob stalo na przystanku

trafilas na jakichś okropnych dresow!
to prawda, rozkłady są beznadziejne i bardzo często - nieaktualne

to Wy łapaliscie stopa o północy?! o qwa brawo Aga ale przezycia - bezcenne ja kiedys lapalam stopa kawalek za centrum wroclawia. dobrze ze mialam wiecej szczęścia niż rozumu.

chyba bardzo lubicie Ustkę

owszem, moje drechy to były prawdziwe drechy buraki było to w poznaniu, nigdy nie mialam szczęścia do tego miasta, nie znoszę go :P Ewelka mnie zbojkotuje ale wtedy jak łapałam tego stopa, byłam małolatą, jechałam z kumplem i on pokazał im bolca tamci się pewnie chcieli wrócić i znowu pokazać nam jakiś brzydki gest, na szczęście dla nas zatrzymał się jakiś facet w tirze, który był turbo psycholem O_O

Edytowane przez aniabaniaa
Czas edycji: 2012-08-04 o 20:27
Stary 2012-08-04, 20:59   #1739
agniesikk
Zakorzenienie

Dokładnie to o 1 w nocy Było ciężko, bo już o tej porze nie ma szalonego ruchu, dobrze, że to była trasa wylotowa do Słupska Mieliśmy szczęście, bo jak nie, to chyba byśmy siedzieli do rana na plaży Zawsze żydzimy na taksówkę

Lubimy lubimy, jest o wiele fajniejsza niż chociażby przereklamowane Mielno, które jest brudne i drogie. Ustka jest super- wszędzie imprezy, lokale, nawet do poznej nocy atrakcje dla calej rodziny typu jakies gry, pelno ludzi na deptaku popijajacych piwko

My chyba mielismy "szczescie" z tym stopem, bo jakby juz stalo np. dwoch chlopakow, to nie wiem czy ktos by sie zatrzymal. A jak wida, ze stoi parka, w tym niewysoka dziewczyna z wesola twarza, to nie sprawiamy wrazenia, ze jestesmy nozownikami

A co z tym kierowca tira?

PS Tez nie lubie Poznania, ale niestety zycie to zycie:P

Czas edycji: 2012-08-04 o 21:05
Stary 2012-08-04, 21:19   #1740
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie to o 1 w nocy Było ciężko, bo już o tej porze nie ma szalonego ruchu, dobrze, że to była trasa wylotowa do Słupska Mieliśmy szczęście, bo jak nie, to chyba byśmy siedzieli do rana na plaży Zawsze żydzimy na taksówkę

Lubimy lubimy, jest o wiele fajniejsza niż chociażby przereklamowane Mielno, które jest brudne i drogie. Ustka jest super- wszędzie imprezy, lokale, nawet do poznej nocy atrakcje dla calej rodziny typu jakies gry, pelno ludzi na deptaku popijajacych piwko

My chyba mielismy "szczescie" z tym stopem, bo jakby juz stalo np. dwoch chlopakow, to nie wiem czy ktos by sie zatrzymal. A jak wida, ze stoi parka, w tym niewysoka dziewczyna z wesola twarza, to nie sprawiamy wrazenia, ze jestesmy nozownikami

A co z tym kierowca tira?

PS Tez nie lubie Poznania, ale niestety zycie to zycie:P
ale akcja fajnie, że Twój TŻ przeżywa z Tobą takie przygody w ten sposób poznajecie świat i pokazujecie Juliankowi jak istotne jest, aby stworzyć taki partnership pełen miłości , wsparcia i szaleństwa. Ja z moim misiem nie jeździmy na stopa, ale mogłabym przejść z nim za rączkę na drugi koniec tęczy

Aga Ty nie masz miłej i uśmiechniętej twarzy, Monia chyba napisała, że od razu widać, że jesteś psycholem
A te drechy były slodziakami? czy pomyśleliście przez chwilę, że to oni są nożownikami?
Ale musieli mieć dobre serdunia, że Was ze sobą zabrali. Pomodlę się za nich

Ustka jest fajna, kiedyś byłam w Ustce, ale jeszcze nie mogłam kupować piwka na legalu i miałam w związku z tym różne traumy. Mój TZ tez lubi Ustkę. Kto wie, może kiedyś się tam spotkamy hm, hm, hm

kierowca tira był strasznie narwany, miał w kabinie plakaty gołych bab, seplenił i się ślinił podczas gdy mówił, dodatkowo mówił, że najchetniej staranowałby wszystkie osobówki, namawiał na CB innych tirowców, żeby zajeżdżać drogę osobówkom
I mówił, że tiry to jego życie

były u mnie kolezanki, zastały mnie pod kołdrą. no i mówię, że praktycznie całe dnie przesypiam, nie mam na nic siły a nie mam gorączki i jedna mówi: ciąża, a druga: gorzej! cukrzyca ! no i już mam schizy ;/;/heh ;p

dziewczyny, od 3 dni mam w domu na śniadanie obiad i kolację pyszną salatkę trzeba wymieszać kuskus, kukurydzę, paprykę, pomidor, cebulę, korniszonka; polać to oliwą z oliwek. Mniam!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości