|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
![]() wiesz co powiem Ci tak, to jest wydane kupe kasy jakby nie patrzeć i szkoda to robić dla efektu ledwie zadowalającego prosze wrzuć wyjściówke żebym mogła stan piersi zobaczyć i naprawde uwierz, że jak dr chce to potrafi wszystko w klate wcisnąć, ja nie przyjmuje wytłumaczenia nie da się więcej niż 290, biznes prono by wymarł przy tym chirurgu ![]() oczywiście ja Cie na balony nie namawiam i sama jestem zwolenniczką niewielkich piersi ale przedział 325-375 to naprawde tylko średniaczki nie rzucające się w oczy, które mieszczą się na prawie wszystkich klatkach.a na jakieś wynalazki bym się nie pisała, lepiej sobie wmontować to co od wielu lat sprawdzone.
Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2012-08-03 o 21:40 |
|
|
|
|
#1682 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
![]() jak poszłam do pierwszego lekarza to mi powiedział to samo, że więcej niż 295 nie wejdzie, że przygotuje jeszcze 330 ale na stole się okaże czy wejdzie czy nie. dziewczyny mi tu poradziły, żebym poszła na konsultacje do innego lekarza i okazało się, że jednak dało się wsadzić więcej. i to dużo więcej, bo mam teraz 425 ![]() MAM PROBLEM ![]() jestem ponad 5 miesięcy po operacji i dalej nie mam czucia w dole lewej piersi (i ciut w prawej), teraz sobie siedzę topless i piję piwko z TŻ i tak sobie przykładam to kompletnie nic nie czuję. czy mogę coś z tym zrobić?nawet na zdjęciu zaznaczyłam, o
Edytowane przez tonia87 Czas edycji: 2012-08-03 o 21:54 |
|
|
|
|
#1683 |
|
Rozeznanie
|
boże, jakie one krzywe....
|
|
|
|
#1684 |
|
Raczkowanie
|
Wpadłam tylko poczytac i zyczyc wam kochane spokojnej nocy
|
#1685 |
|
Raczkowanie
|
Toniu normalnie grzeszysz
Bardzo ładnie wyglądają Twoje piersi, możesz zerknąć na moje i pozbędziesz się takich spostrzeżeń
|
|
#1686 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1687 |
|
Zakorzenienie
|
Grzeszysz kobieto ![]() Ja tam takimi "krzywymi" bym nie pogardziła , masz jeden z bardziej podobających mi się biustów, które mogę tutaj oglądać
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jeśli chcesz czucie przywrócić szybciej- stymuluj piersi jak najczęściej i jak tylko można Tż niech się wykaże kreatywnością i pomysłowością ![]() Ależ Ty masz śliczne brodawki hihi i gdzie byś ich szukała U Ciebie te wyglądają na średniaczki.
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#1689 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dlatego że widocznie maja inny kształt i przy podobnych wymiarach maja wiekszą objętość. A jeśli tak- można przecież poszukać i coś dobrać z innych modeli wśród znanych i sprawdzonych wkładek.Te politech nie mają dużych pojemności w stosunku do kszatłtu więc nie wiem czemu akurat te. No chyba że mowa o jakimś zupełnie nowym model- o dużej objętości Ale tym bardziej bym nie szukała wrażeń![]() No i jeszcze 295 i 305- Powiem, że lekarz który takie kity wciska i proponuje takie rzeczy liczy na to, że pacjentka jest zupełnie zielona
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#1691 |
|
Raczkowanie
|
330 anatomy profil extra wysoki 5.7cm szerokosc 11
|
|
|
|
#1692 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1693 |
|
Raczkowanie
|
Sorry ale.ja mam.polytechy i.akurat sie interesowalam nimi.i te z.piank sa podobno najlepsze ryzyko wystapienia przykurczu torebki jest tylko 3 procentowe polytech ma tez.swoja polska strone.i tam mozna poczytac duzo na.ten.temat
|
|
|
|
#1694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1695 |
|
Raczkowanie
|
belseno z woreczkami nie próbowałam, bo nie mam żadnego miękkiego stanika
Chociaż nie, mam jakieś miękkie 65D ![]() tonia ale głupoty gadasz Masz piękne cycki - równe, duże i pełne patrycja gratuluje spełnienia marzeń i stania się Cycolinką! ![]() gwen Ty ostatnio coś pisałaś że lubisz czuć się trochę głodna i przypomniała mi się dziewczyna, z którą kiedyś pracowałam. Ona mało jadła i mówiła, że lubi czuć lekki głód, bo wtedy czuje że chudnie Ja w sumie kiedyś też miałam takie podejście A teraz jak tylko robię się głodna i mam możliwość coś zjeść, to nie umiem się powstrzymać ![]() Majirel o jak fajnie, razem będziemy się stresować przed i cieszyć po (oby!!!!!) A czy możesz mi na priva napisać u jakiego lekarza robisz? Bo widzę że też robisz w Warszawie, a mi inicjały nic nie mówią, kojarzę tylko kilka nazwisk.Haaa, ja też teraz siedzę topless z TŻ, ale po 1. - nie mam jeszcze cycków, a po 2. - piję drina a nie piwko
...interrupted Chów wielkoprzemysłowy - przeczytaj zanim kupisz mięso, jajka, mleko... Otwarte klatki. Koalicja na rzecz zakazu hodowli zwierząt futerkowych w Polsce. Edytowane przez Sif Czas edycji: 2012-08-03 o 22:47 |
|
|
|
#1696 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1697 | |
|
Zadomowienie
|
No powiem WAM....że co jak co, ale kucharki to ze mnie nie będzie....
Wczułam się w dietę i stworzylam: 1.kotlety na bazie jajka i cebuli 2. paste jajeczną na bazie jajek cebuli curry i ....musztardy (musiałam musztarda ratować smak bo za dużo curry dałam i było gorzkie) 3. placuszki.... na bazie otrębów i twarogu Powiem Wam, noooo szału to nie robi więc jak nie schudnę to będzie źle. Nie wiem jak wezme do pracy jutro tą żołtą pastę bo chyba padną jak mnie z tym zobaczą... albo co lepsze.... plaskatego otrębowego placka z zóltą mazią.W sumie z tymi plackami też szaleć nie mogę bo zrobiłam to z 4 łyzek otrębów a dzienna dawka wynosi 2... wiec jutro mogę wciągnać placka jednego ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- na jutro nie bede kombinować zrobię sobie elegancko pierś z kurczaka na ostro (cytryna, chilli, ząbek czosnku) wsadze do piekarnika a później mogę być głodna ... ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Cytat:
chociaż staram się jeść zdrowo... teraz z tym dukanem znowu szaleję...jestem przyparta do muru ale lubię jak mam taki płaski brzuch, a płaski brzuch nie robi się od zjedzenia fury z talerza... Czlowiek sie tak jakoś lekko czuje...
|
|
#1698 |
|
Rozeznanie
|
ale Wy jesteście miłe
ostatnio zauważyłam, że mi się sutki powiększyły
|
|
|
|
#1699 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jakie znowu asymetrie nie fisiuj Doooobre cycki!---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- Cytat:
|
|
#1700 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A od kiedy można zacząć stymulację bo ja moich też nie czuję To ma być jakieś takie myzianko?
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-08-04 o 00:35 |
|
|
|
|
#1701 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1702 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Toniu, jakie krzywe??? Na moje sobie popatrz, to Ci humorek się poprawi Aaaaaa, pierwszy raz w swoim prawie 40-letnim życiu jestem za . TOPLESS - jak to pięknie brzmi... Patrycjo, tu Ci odpowiem na pytanie, czy jeszcze coś mnie boli: lewy od samego początku prawie nie bolał, a teraz to już zupełnie nic mi w nim nie dokucza. W prawym nadal czuję ból, taki dziwny - jakby między żebrami a implantem coś siedziało i uwierało. Nie czuję tego non stop, ale przy każdym ruchu ręką. No i ta ręka prawa nadal dokucza. Aha, w prawym często pojawiają się takie ostre nerwobóle. Ogólnie ta prawa strona (pierś, bok, pacha i ręka) jakoś długo dochodzi do siebie, ale jak Joasi pisała, tam pewnie większa rozpirduszka (
|
#1703 |
|
Raczkowanie
|
witajcie kochane
Dlugo mnie nie bylo bo chodze od adwokata do adwokata. Mam pytanko do was bede jednak rozwodzic sie z mezem czy ktoras z was miala kredyt hipoteczny i czy da sie przepisac na niego bo nie chce do konca zycia miec na sobie taki kredyt.Bede wdzieczna za pomoc. buziaki kochane
|
#1704 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dołączając ćwiczenia- efekt murowany. Życzę wytrwałości.
|
|
|
#1705 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Nie udało się uratować Waszego związku . Ku.wa, jakie to życie czasem durne Też mamy hipoteczny, ale pewnie łatwo nie będzie, chociaż myślę, że najwięcej zależy od Twojego TŻ-a. Jeśli zgodzi się przepisać wszystko na siebie, to podejrzewam, że da się to zrobić, ale pytanie, czy On się zgodzi?
|
|
#1706 |
|
Raczkowanie
|
Toniu, to jest komplecik z (koszulka + stringi) OBSESSIVE model BRILLIANT JENNIFER BLACK- kosztował ok 140 zł .
Któraś z dziewczyn pytała o ten drugi który mam w albumie- więc firma ta sama a model: CHOCO CHEMISE .
|
|
#1707 |
|
Zadomowienie
|
Krokusiku, główka już nie boli?
. Mi na takie bóle tylko Solpadeine pomaga, polecam w razie czego ![]() Avatarek pierwsza klasa
|
#1708 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja byłam w takiej sytuacji, więc wiem co i jak można załatwić w tej kwestii Otóż u notariusza załatwiacie przepisanie kredytu na niego, zaznaczacie w jaki sposób on go spłaca. Ale to tylko notariusz i żebyś w banku nie figurowała jako współkredytobiorca, Twój mąż musi w banku napisać oświadczenie, ze od danej chwili tylko on jest obciążony kredytem hipotecznym. Ale radzę Tobie wszystkiego dopilnować, bo mój były u notariusza, owszem, podpisał (bo musiał tam być ze mną). W banku podobno też podpisał (ale wystarczyło, żeby był tam sam), lecz po ok pół roku , jak zaczynałam starać się o kredyt mieszkaniowy okazało się, ze niestety, bo ja już mam kredyt Nie pomogły nawet dokumenty od notariusza, bank rządzi się swoimi zasadami.
|
|
|
#1709 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gorące buziaki
|
|
|
#1710 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Cytat:
mam dosc i nie bede sie ponizac znam swoja wartosc bo wiem ze kulawa nie jestem a on niech sobie zyje w swoim swiecie. Kuzwa od maja mi sie ciagnie takie gowniane zycie
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:36.

klask i:
prosze wrzuć wyjściówke żebym mogła stan piersi zobaczyć i naprawde uwierz, że jak dr chce to potrafi wszystko w klate wcisnąć, ja nie przyjmuje wytłumaczenia nie da się więcej niż 290, biznes prono by wymarł przy tym chirurgu

Bardzo ładnie wyglądają Twoje piersi, możesz zerknąć na moje i pozbędziesz się takich spostrzeżeń 

hihi i gdzie byś ich szukała

A teraz jak tylko robię się głodna i mam możliwość coś zjeść, to nie umiem się powstrzymać
. Nie udało się uratować Waszego związku