Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-04, 09:58   #1711
horo_2
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez grazia781 Pokaż wiadomość
kochana nie mam sily juz na niego niby nic nie robi. Ale teraz twierdzi ze ma kryzys sredniego wieku malo tego wychodzi z domu z kolegami wraca nawet nie wiem o ktorej i na dodatek mi powiedzial,ze ja juz go nie podniecam i cos wygaslo poprostu jakas paranoja. Mam 33 lata i nie bede tolerowac jego fochow.

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ----------

kochana dziekuje za rade musze pomalu zrobic porzadek z tym traktuje mnie jak jakos szmate gorzej nawet napisalam wyzej anice jakie ma zachowanie bo ja go nie podniecam i cos wygaslo miedzy nami mam dosc i nie bede sie ponizac znam swoja wartosc bo wiem ze kulawa nie jestem a on niech sobie zyje w swoim swiecie. Kuzwa od maja mi sie ciagnie takie gowniane zycie w Egipcie i po Egipcie bylo ok. A od czwartku stwierdzil ze go nie podniecam nie no poprostu pieprzony egoista. Hak mu w smak. Za dobrze mial ugotowane,wyprane wszystko na tip top. Teraz to niech mnie w dupe pocaluje i powie kuku kretyn jeden nie zasluguje na nic mam nadzieje,ze dostanie po tylku w zyciu jeszcze
kochana,
bo tak większość z nich ma... jak ma się podniecać kucharką, sprzątaczką, praczką, służącą... na dodatek padającą na twarz po codziennych obowiązkach?
A ja mam koleżankę, której facet co roku ma takie wyskoki... w wakacje, gość 35-letni, odbija mu co lato i ugania się 2 miesiące za rozebranymi gówniarami - w dzień przesiaduje na basenie (ona oczywiście w domku gotuje mu obiadek), a wieczorkami znika z "kolegami" i wraca nad ranem.... Niestety do niej nie docierają wszelkie wiadomości od znajomych... przeczekuje te 2 miesiące, bo przeciez tak sytrasznie go kocha

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 10:07   #1712
belseno
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
kochana nie mam sily juz na niego niby nic nie robi. .......mam nadzieje,ze dostanie po tylku w zyciu jeszcze
Grazia dostanie albo nie dostanie - to naprawdę jest bez znaczenia. Jeśli decyzję podjęłas i jest ona nieodwołalna skup się na sobie tylko i wyłącznie, organizuj sobie życie najlepiej jak potrafisz i nie trać energii na złość do swojego być może już za chwile byłego faceta. Szkoda zdrowia. Trzymaj się jakoś

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
boże, jakie one krzywe....
boże, jakie one PIĘKNE!
Stary 2012-08-04, 10:17   #1713
patrycjaw1989
Raczkowanie

Cytat:
kochana nie mam sily juz na niego niby nic nie robi. Ale teraz twierdzi ze ma kryzys sredniego wieku malo tego wychodzi z domu z kolegami wraca nawet nie wiem o ktorej i na dodatek mi powiedzial,ze ja juz go nie podniecam i cos wygaslo poprostu jakas paranoja. Mam 33 lata i nie bede tolerowac jego fochow.

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ----------

kochana dziekuje za rade musze pomalu zrobic porzadek z tym traktuje mnie jak jakos szmate gorzej nawet napisalam wyzej anice jakie ma zachowanie bo ja go nie podniecam i cos wygaslo miedzy nami mam dosc i nie bede sie ponizac znam swoja wartosc bo wiem ze kulawa nie jestem a on niech sobie zyje w swoim swiecie. Kuzwa od maja mi sie ciagnie takie gowniane zycie w Egipcie i po Egipcie bylo ok. A od czwartku stwierdzil ze go nie podniecam nie no poprostu pieprzony egoista. Hak mu w smak. Za dobrze mial ugotowane,wyprane wszystko na tip top. Teraz to niech mnie w dupe pocaluje i powie kuku kretyn jeden nie zasluguje na nic mam nadzieje,ze dostanie po tylku w zyciu jeszcze
Ale Ci się porobiło w życiu...ale dobrze że wyciągasz wnioski i nie mydlisz sobie oczu że coś się zmieni kawał ch,,a z niego w takim razie dałaś mu szanse na poprawe, ale jak w związku nie ma szacunku i zaufania to nie ma sensu go ciągnąć, bo jeśli pozwalasz żeby Twój facet nie szanował Ciebie to tak jak byś sama się nie szanowała. Podziwiam cię za odwagę i siłę, buźka dla Ciebie na osłodę tej goryczy A powiedz mi macie kredyt hipoteczny więc jak chcesz przepisać na niego to zostaniesz bez domu tak...? A przecież razem go pewnie spłacaliście, nie ma czasami takiej opcji żeby sprzedać nieruchomość z kredytem do spłacenia, wtedy byście mogli się podzielić pieniążkami i byłoby bardziej sprawiedliwe to wszytko
patrycjaw1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 10:28   #1714
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:

grazia na początek duze buziaki : cmok:
Ja uważam tak, ze faceci tak mają i się nie zmieniają. Jeśli on jest typem "towarzyskim" delikatnie mówiąc, lubi poklask kobiet, zabawę i brylowanie w towarzystwie... to jego "kryzys wieku średniego" będzie trwał dopóki sił mu starczy. Powiem Wam, że facetom się w głowach popier..... NO ALE NIE DZIWOTA. Jak taka Grazia z aparycją modelki (tyle że z lepszymi krągłościami) mu podaje pod nos wszystko i jeszcze dba, rozumie, jest dobra.... To sodówa do głowy uderza... I poźniej im przychodzą do głowy takie teksty "nie podniecasz mnie"....
Ja znam podobny przypadek. Kolezankę mam - piękna zgrabna dziewczyna o nietypowej urodzie, wszyscy się zachwycają....i też jej facet ostatnio powiedział ze go nie podnieca i nie jest sexy czy cuś.
Do rzeczy.... Ja myślę Grazia , że Ty na takie akcje nie zaslugujesz. Może on i chciałby być dobry dla Ciebie.... ale jego uosobienie mu nie pozwala na to, to jest silniejsze od niego. Więc albo zaakceptuj i się przystosuj albo pakuj manele i noga za pas!...
Laska jesteś nieziemska! Tego chyba nie muszę Ci mówić, bo znasz swoją wartość nie szukaj w sobie winy

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 10:32   #1715
grazia781
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez patrycjaw1989 Pokaż wiadomość
Ale Ci się porobiło w życiu...ale dobrze że wyciągasz wnioski i nie mydlisz sobie oczu że coś się zmieni kawał ch,,a z niego w takim razie dałaś mu szanse na poprawe, ale jak w związku nie ma szacunku i zaufania to nie ma sensu go ciągnąć, bo jeśli pozwalasz żeby Twój facet nie szanował Ciebie to tak jak byś sama się nie szanowała. Podziwiam cię za odwagę i siłę, buźka dla Ciebie na osłodę tej goryczy A powiedz mi macie kredyt hipoteczny więc jak chcesz przepisać na niego to zostaniesz bez domu tak...? A przecież razem go pewnie spłacaliście, nie ma czasami takiej opcji żeby sprzedać nieruchomość z kredytem do spłacenia, wtedy byście mogli się podzielić pieniążkami i byłoby bardziej sprawiedliwe to wszytko
powiem kochana tak on chce wtym mieszkaniu zostac. Chce splacac sobie to niech ma. Powiem tak teraz z nim rozmawialam i mowi do mnie ze chce ratowac malzenstwo bo mu zalezy za dwa tyg mamy plynac tym statkiem wiec nie wiem czy ja wogole chce z nim plynac po tych slowach co slysze od niego. On twierdzi ze ja go sprawdzam zagladam w jego telefon jak tos dzwon a ja dawno tego nie robilam. Wiec nie wiem o co mu chodzi ja mam dosyc tego mam tylu kolgow ktorzy by chcieli sie ze mna zwiazac wiec powiedzialam sobie mieszkanie to nie wszystko a byc z kims tylko dla pozoru to jest bez sens mam gleboko w powazaniu. Dzis z kumpelami idziemy na dicho a on niech sobie robi co chce. Tak jak juz pisalam teraz to moze mnie cmoknąć w kant piety i tyle za duzo
Stary 2012-08-04, 10:34   #1716
gwendolinka
Zadomowienie

Sprawdzanie mu najbardziej przeszkadza.... Uderz w stół a nożyce się odezwa

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-08-04, 10:39   #1717
grazia781
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
grazia na początek duze buziaki : cmok:
Ja uważam tak, ze faceci tak mają i się nie zmieniają. Jeśli on jest typem "towarzyskim" delikatnie mówiąc, lubi poklask kobiet, zabawę i brylowanie w towarzystwie... to jego "kryzys wieku średniego" będzie trwał dopóki sił mu starczy. Powiem Wam, że facetom się w głowach popier..... NO ALE NIE DZIWOTA. Jak taka Grazia z aparycją modelki (tyle że z lepszymi krągłościami) mu podaje pod nos wszystko i jeszcze dba, rozumie, jest dobra.... To sodówa do głowy uderza... I poźniej im przychodzą do głowy takie teksty "nie podniecasz mnie"....
Ja znam podobny przypadek. Kolezankę mam - piękna zgrabna dziewczyna o nietypowej urodzie, wszyscy się zachwycają....i też jej facet ostatnio powiedział ze go nie podnieca i nie jest sexy czy cuś.
Do rzeczy.... Ja myślę Grazia , że Ty na takie akcje nie zaslugujesz. Może on i chciałby być dobry dla Ciebie.... ale jego uosobienie mu nie pozwala na to, to jest silniejsze od niego. Więc albo zaakceptuj i się przystosuj albo pakuj manele i noga za pas!...
Laska jesteś nieziemska! Tego chyba nie muszę Ci mówić, bo znasz swoją wartość nie szukaj w sobie winy
dokladnie kochana bardzo dobrze napisalas on stwierdzil,żebysmy przeczekali (przed cwileczka) albo pojdzie w jedna strone albo w druga abym go nie ograniczala,nie zagladala w jego tel (tego nie robie) on mysli ze jak dzwonie do niego to go sprawdzam bzdura totakna. Przy mnie czuje sie jak na smyczy a tak naprawde robi co chce. Ale ja juz mu nie bede tlumaczyc teraz jasnie hrabia powiedzial mi,że chce sam zostac w sypialni i pomyslec no poprostu jakis jaja jak berety jemu na leb padlo

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Cytat:
Sprawdzanie mu najbardziej przeszkadza.... Uderz w stół a nożyce się odezwa
nie wiem czy pamietasz jak pisalam ze nakrylam go jak na fb pisal z dziewczyna i wtedy wszystko mu przetrzepalam zgadza sie. Wiadomo bylam czujna ale stwierdzam teraz ze nie potrzebnie bo jak ma cos zrobic to i tak zrobi wiec mam teraz gleboko w powazaniu
Stary 2012-08-04, 10:56   #1718
gwendolinka
Zadomowienie

GRAZIA..... ja tylko jeszcze jedno wtrące. Może jestem młoda i "niedoświadczona" ale czegoś zdąrzyłam się w życiu nauczyć...
Zawsze kobiety skupiają się i dostosowują do tego co facet chce "on musi to, on musi tamto, on nie może się odnaleźć..." do k... nędzy. Dorosły chłop
jak nie wie czego chce, to jest jego problem.
W większej mierze musimy mysleć nad tym co 'JA chcę , co JA czuję, czego JA oczekuję" ... Przykładamy największą wagę do tego co chcą faceci... a musisz sobie przypomnieć cholera że to TY jesteś najważniejsza, nikt za Ciebie życia nie przeżyję... On będzie szczesliwy jak będziesz "grać na jego zasadach". A Ty będziesz szczęsliwa?
Ja odpowiadam sobie na te pytania bardzo często i życie staje się piękniejsze... Nie czuję sie uzależniona od niczyjego widzi mi się... Bo nawet jak na kimś mi zależy a ktoś traktuje mnie źle to wiem, że nie tego oczekuje
W TAKICH SYTUACJACH TRZEBA PRZEJAWIAĆ ZDROWY EGOIZM.

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

Cytat:
dokladnie kochana bardzo dobrze napisalas oon stwierdzil,żebysmy przeczekali (przed cwileczka) albo pojdzie w jedna strone albo w druga abym go nie ograniczala,nie zagladala w jego tel (tego nie robie) on mysli ze jak dzwonie do niego to go sprawdzam bzdura totakna.
To już dla mnie jest abstrakcja. Masz siedzieć i grzecznie czekać aż on będzie łaskawy podjąć decyzję...

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-08-04, 10:59   #1719
Olivkaa200
Zakorzenienie

Czesc kobitki

Graziu bardzo mi przykro na pewno nie jesct Ci lekko, ja meza nie mam ale za to Tzta z piekla rodem teraz ciagle sie klocimy juz nawet z nim sie nie spotykam bo to nie na moje nerwy. Przez 4 lata go po glowce glaskalam a on robil co chcial a ja zaslepiona klapki na oczach. Teraz zaluje ze ja nie szalalam tylko w domu nie raz plakalam w poduszke no ale czlowiek z wiekiem inaczej podchodzi do niektorych spraw. Ja mam wszystkie hasla jego i sprawdzam sobie jak mam czas i mam w dupi* co on na ten temat sadzi. Moze uznacie to za dziecinne ale zawsze trzeba trzymac reke na pulsie. Teraz zrobilam sie totalna zolza i jego podejscie inne sie zrobilo. Ja tam nie wierze w sprawy tymu jak mozna nie ufac Graziu jestem z Toba pokaz mu niech sie troche wystarszy a nie gada takie ☠☠☠☠☠☠☠y na jego miejsce tysiac innych czeka, glowa do gory

Dziewczyny czy ja moge juz pic alkohol? dzis wieczorem wychodze i bym wypila chociaz jednego drineczka

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 11:02   #1720
patrycjaw1989
Raczkowanie

Nowe fotki w albumie zapraszam
patrycjaw1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 11:11   #1721
Littaleya
Raczkowanie

Cytat:
dokladnie kochana bardzo dobrze napisalas on stwierdzil,żebysmy przeczekali (przed cwileczka) albo pojdzie w jedna strone albo w druga abym go nie ograniczala,nie zagladala w jego tel (tego nie robie) on mysli ze jak dzwonie do niego to go sprawdzam bzdura totakna. Przy mnie czuje sie jak na smyczy a tak naprawde robi co chce. Ale ja juz mu nie bede tlumaczyc teraz jasnie hrabia powiedzial mi,że chce sam zostac w sypialni i pomyslec no poprostu jakis jaja jak berety jemu na leb padlo

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

nie wiem czy pamietasz jak pisalam ze nakrylam go jak na fb pisal z dziewczyna i wtedy wszystko mu przetrzepalam zgadza sie. Wiadomo bylam czujna ale stwierdzam teraz ze nie potrzebnie bo jak ma cos zrobic to i tak zrobi wiec mam teraz gleboko w powazaniu

CZESC DZIEWCZYNY

Witaj GRAZIU

Racja dobra decyzja , Ty ile mogłaś to zrobiłaś , pamietam jak pisałaś o ty fb itd. Mieszał, mieszał i namieszał . Ty teraz dbają o siebie a on kiedyś popuka sie po głowie i zrozumie co narobił , tyle ze Ty juz wtedy możesz mieć swoje życie z kimś na kogo zaslugujesz , a takie typy zawsze kończą z małolatą u boku i przez chwile jest im fajnie , bo rozumy maja na tym samym poziomie , ale kiedyś przyjdzie myśl i co teraz ? , co dalej ? I dupa ... Ja tez jestem po rozwodzie i te wszystkie lata to było sprawdzanie , czekanie i ciągły płacz i wiara ze on sie kiedyś zmieni i tak przez 10 lat . 4 lata temu odpusciłam , łatwo nie było ale zato teraz jestem szczęśliwa , mam cudowną córeczkę i żyje inaczej . Oczywiście nie jest idealnie bo facet to facet , ale warto było .
A moj były żyje z jakąś małolatą i dalej baluje .....

Tobie kochana życzę powodzenia , a radę sobie dasz bo Twarda babka z Ciebie ..... A ze piekna to juz pisać nie muszę , kolejka sie do Ciebie ustawi

I dodam jeszcze tylko ze dziś pomimo ze mam dziecko , jak mi będzie zle i jak mojemu kiedyś odbije , to ja życia marnować nie będę i nie będę juz czekać 10 lat aż mu przejdzie .

Edytowane przez Littaleya
Czas edycji: 2012-08-04 o 11:24
Littaleya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 11:44   #1722
madziullasz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magdalen_32 Pokaż wiadomość
ości

MAdziu!
Piersi masz cudowne!!!
Taki rozmiarek w zupełności byłby dla mnie Ok! Tylko ja jestem trochę większa...
Dzięki.Narazie się do nich przyzwyczajam.Jestem pewna,że też znajdziesz odpowiedni rozmiar.A jaki powód podał Ci doc.,że właśnie taki rozmiar Ci zaproponował?
Ja mam wklęsłą klatkę i wąski mięsień.Ale już o tym kiedyś mówił mi masażysta więc wiem,że to prawda.

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Cytat:
Napisane przez krokus26 Pokaż wiadomość
Toniu, to jest komplecik z (koszulka + stringi) OBSESSIVE model BRILLIANT JENNIFER BLACK- kosztował ok 140 zł .
Któraś z dziewczyn pytała o ten drugi który mam w albumie- więc firma ta sama a model: CHOCO CHEMISE .
Mam ten sam komplet,dostałam go od męża ale do tej pory tylko mnie krępował,bo tam gdzie powinien być biust sam materiał wisiał. Ale teraz nie mogę doczekać się aż go wyprubuje.
Stary 2012-08-04, 11:52   #1723
anika75
Zadomowienie

Graziu - jedno najważniejsze pytanie: Czy Ty go kochasz? Bo jeśli tak i on jednak deklaruje to samo, to ja się troszkę wyłamię i powiem, żebyście powalczyli, ale koniecznie z pomocą specjalisty.
Co do jego słów - wiem, ranią i to bardzo, ale może on specjalnie, z premedytacją Cię rani? Czuje się zagrożony, więc staje okoniem i robi to, co robi a w głębi duszy może tego żałować.
Trzymam mocno kciuki, jesteś piękną, mądrą i twardą kobietką, na pewno dasz sobie radę bez niego . Tylko wiem z doświadczenia, że nie zawsze jest tak, że to co widzimy i słyszymy z ust bliskiej osoby jest tym, co ta osoba faktycznie myśli i czuje. No ale z perspektywy forum trudno jest oceniać, gdy nie zna się człowieka. Może rzeczywiście jest wrednym draniem, a może zagubionym i zazdrosnym chłopiną, który potrzebuje jakiejś "gwarancji"
Stary 2012-08-04, 11:54   #1724
Fuksja132
Raczkowanie

Cześć kobietki
Jak Wam mija dzień? Bo ja umieram na zakwasy po wczorajszym rowerze

Graziu powiem Ci, że Cię podziwiam, bo niejedna kobieta (przynajmniej z mojego otoczenia) bałaby się podjąć takiej odważnej decyzji i się rozwieść. Trzymaj się mocno, dasz sobie radę i wszystko będzie dobrze

Chciałam Was zapytać czy jeśli mam asymetrię piersi (różnica to ok 1 rozmiar) to czy wtedy w grę wchodzą tylko anatomki i nie da rady zrobić okrąglasków? Bo tak gdzieś wyczytałam na necie

Edytowane przez Fuksja132
Czas edycji: 2012-08-04 o 13:16
Fuksja132 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 11:57   #1725
magdalen_32
Raczkowanie

Cytat:
powiem kochana tak on chce wtym mieszkaniu zostac. Chce splacac sobie to niech ma. Powiem tak teraz z nim rozmawialam i mowi do mnie ze chce ratowac malzenstwo bo mu zalezy za dwa tyg mamy plynac tym statkiem wiec nie wiem czy ja wogole chce z nim plynac po tych slowach co slysze od niego. On twierdzi ze ja go sprawdzam zagladam w jego telefon jak tos dzwon a ja dawno tego nie robilam. Wiec nie wiem o co mu chodzi ja mam dosyc tego mam tylu kolgow ktorzy by chcieli sie ze mna zwiazac wiec powiedzialam sobie mieszkanie to nie wszystko a byc z kims tylko dla pozoru to jest bez sens mam gleboko w powazaniu. Dzis z kumpelami idziemy na dicho a on niech sobie robi co chce. Tak jak juz pisalam teraz to moze mnie cmoknąć w kant piety i tyle za duzo

Grazia,
wprawdzie się jeszcze nie "znamy", ale chciałbym Ci napisać parę słów...
życie mamy jedno! Masz 33 lata, więc jeszcze dużo lat przed Tobą!
Nie chcę nic doradzać, bo to co jest między Wami wiecie tylko Wy i co jest w waszych sercach u każdego osobno....
Trzymam kciuki za dobrą decyzję. Życie trzeba brać we własne ręce, aby potem nie żałować ....

Ja tak obserwuje ten nasz świat i moim skromnym zdaniem 90% mężczyzn niestety nie zasługuje na fajne kobiety....

Nie wiem, czy masz dzieci, ale jeżeli nie to łatwiej podjąć decyzję....
Z dziećmi, szczególnie małymi jest ciężko zawalczyć o siebie.

Najważniejsze to zrób wszystko, aby być szczęśliwa osobą!!!

Faceci to tylko zawsze faceci - dopóki mogą to wykorzystują sytuację, sprytni są to im trzeba przyznać. Oczywiście są małe wyjątki, jak od każdej reguły.

Pozdrawiam i trzymam za ciebie kciuki!
magdalen_32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 12:23   #1726
magdalen_32
Raczkowanie

[QUOTE=madziullasz;35691896]Dzięki.Narazie się do nich przyzwyczajam.Jestem pewna,że też znajdziesz odpowiedni rozmiar.A jaki powód podał Ci doc.,że właśnie taki rozmiar Ci zaproponował?
Ja mam wklęsłą klatkę i wąski mięsień.Ale już o tym kiedyś mówił mi masażysta więc wiem,że to prawda.

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Hej,
pomierzył i stwierdził, że większy nie wejdzie nie podał konkretnego powodu. Tak mu ponoć z wymiarów wyszło.

Edytowane przez magdalen_32
Czas edycji: 2012-11-19 o 22:57
magdalen_32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 13:44   #1727
grazia781
Raczkowanie

kochane moje bardzo wam dziekuje mam nadzieje,ze mi sie wszystko pouklada
ANIKA kochana KOCHAM GO on twierdzi,ze tez mnie kocha ale boje sie ze znow bedzie dobrze a nie minie tydzien i znowu stwierdzi,ze po raz kolejny cos wygaslo. Mam dosyc plakania i cierpien zwiazanych z nim.Ile razy mi mowil ze to jego dom bo on i jego mama najwiecej dali w remont. I znowu mi powie do mnie,ze w tym domu nigdy nie bede sie czula jak u siebie. Nigdy nie cwiczyl a teraz na raz jezdzi na Pludy do lasku i tam biega bo twierdzi ze ma za duzy brzuch. Pokazywal mi nawet bo ma taki program ze byl tam i biegal a ja do niego ze mu wierze ze tam byl bo znowu powie ze lukam w jego tel
Stary 2012-08-04, 14:09   #1728
Littaleya
Raczkowanie

Cytat:
ANIKA kochana KOCHAM GO on twierdzi,ze tez mnie kocha ale boje sie ze znow bedzie dobrze a nie minie tydzien i znowu stwierdzi,ze po raz kolejny cos wygaslo. Mam dosyc plakania i cierpien zwiazanych z nim.Ile razy mi mowil ze to jego dom bo on i jego mama najwiecej dali w remont. I znowu mi powie do mnie,ze w tym domu nigdy nie bede sie czula jak u siebie. Nigdy nie cwiczyl a teraz na raz jezdzi na Pludy do lasku i tam biega bo twierdzi ze ma za duzy brzuch. Pokazywal mi nawet bo ma taki program ze byl tam i biegal a ja do niego ze mu wierze ze tam byl bo znowu powie ze lukam w jego tel

Nie no kryzys kryzysem , ale z tym wygadywaniem co kto ile dał , to juz jest przegięcie
Stary 2012-08-04, 14:58   #1729
krokus26
Raczkowanie

Graziu trzymaj się dzielnie i pamiętaj zrób tak jak sumienie Ci podpowiada. Gwen ma rację często całe życie podporządkowujemy facetowi a później tego żałujemy, tylko często nie mamy odwagi się do tego przyznać. Pamiętaj życie jest zbyt krótkie , czasami samo się nasuwa na usta "chwytaj dzień". Mogę jeszcze dodać nikogo nie chcąc krzywdzić ale mężczyźni się nie zmieniają- czasami biorą na przeczekanie - widziałam już dużo różnych przypadków.
Stary 2012-08-04, 15:00   #1730
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Oj Grazia, Grazia W telefonie już nic nie znajdziesz- teraz to szukaj kochana drugiej karty. Na siłkę pewnie i chodzi- a chodzi bo dla laski na boku facet chce wyglądać. Ty weź dziewczyno załatw to raz a porządnie. Wynajmij detektywa i nie baw się w domysły bo mi się już serce kraje jak czytam co piszesz. Piękna, mądra dziewczyna z charakterem - dla takiej laski facet powinien stracić głowę i codziennie dziękować opaczności że może z nią być- a nie dawać powody do łez.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 15:03   #1731
Sif
Raczkowanie

Grazia kochanie, bardzo mi przykro że tak cierpisz Jesteś piękną kobietą, dobrą i zaradną, nie wiem co kieruje Twoim mężem, ale zachowuje się jak niezdecydowany dzieciak Ja nie wiem, czy on sobie nie zdaje sprawy z tego, że drugiej takiej jak Ty to on nie znajdzie??? Że na jego miejsce szybko pojawi się kolejka chętnych? Czy dopiero jak się kogoś traci to zaczyna się go doceniać? On dopiero jak widzi że chcesz go zostawić to prosi Cię o przeczekanie, przemyślenia i takie tam... a jak dla mnie to taka gra na zwłokę, tym bardziej że to już nie pierwszy raz Gwen dobrze napisała, jeżeli facet taki jest, to mała szansa że się zmieni. Znałam kiedyś podobnego typa i koleś już 3 razy się rozwodził, a każda kolejna panienka jest coraz młodsza. Taki typ babskiego króla, który wiecznie musi czuć uwielbienie i zdobywać kolejne "fanki" i nie potrafi funkcjonować w normalnym, monogamicznym związku, wiecznie szuka podniet i emocji. Może i niesprawiedliwie oceniam Twojego męża, może jest tak jak napisała anika, ale po tym wszystkim co tu pisałaś o jego zachowaniu, to...
Trzymam mocno kciuki za Ciebie i za to, by decyzja którą podejmiesz okazała się właściwa (niezależnie jaka będzie), bo naprawdę jesteś za☠☠☠istą dziewczyną i szkoda Twojego czasu i zdrowia dla kogoś, kto nie potrafi Cię docenić. Chyba naprawdę mu odwaliło od nadmiaru dobra jakie posiadał - piękna żona, kochająca, wierna, wyrozumiała i wszystko dla niego i za niego robiąca. Graziu, zacznij żyć DLA SIEBIE, NIE DLA NIEGO!

Gwen a podasz przepis na te placki? Bo szukam fajnych przepisów na dania z otrębów, więc chętnie skorzystam
Sif jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 15:11   #1732
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krokus26 Pokaż wiadomość
Graziu trzymaj się dzielnie i pamiętaj zrób tak jak sumienie Ci podpowiada. Gwen ma rację często całe życie podporządkowujemy facetowi a później tego żałujemy, tylko często nie mamy odwagi się do tego przyznać. Pamiętaj życie jest zbyt krótkie , czasami samo się nasuwa na usta "chwytaj dzień". Mogę jeszcze dodać nikogo nie chcąc krzywdzić ale mężczyźni się nie zmieniają- czasami biorą na przeczekanie - widziałam już dużo różnych przypadków.
Zmieniają się - jak wszystko stracą. Dla mnie dawanie kolejnych szans to starta czasu- bo jak piszesz facet przeczeka a potem stanie się tylko bardziej ostrożny i trudno będzie go na czymś złapać. A jak starci kobietę/dom/ rodzinę- i jeśli zrozumie że stracił wszystko co miał- stanie na głowie, będzie cierpliwie czekał i się nawet zmieni, udowodni że chce i może, zrobi wszystko by odzyskać sens życia. Oczywiście jeśli ta kobieta coś dla niego znaczyła.

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2012-08-04, 15:14   #1733
Littaleya
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Zmieniają się - jak wszystko stracą. Dla mnie dawanie kolejnych szans to starta czasu- bo jak piszesz facet przeczeka a potem stanie się tylko bardziej ostrożny i trudno będzie go na czymś złapać. A jak starci kobietę/dom/ rodzinę- i jeśli zrozumie że stracił wszystko co miał- stanie na głowie, będzie cierpliwie czekał i się nawet zmieni, udowodni że chce i może, zrobi wszystko by odzyskać sens życia. Oczywiście jeśli ta kobieta coś dla niego znaczyła.
Święta prawda !!!
Stary 2012-08-04, 15:16   #1734
Sif
Raczkowanie

Dziewczynki, wrzuciłam do albumu kolejne zdjęcia cycuszków jakie mi się podobają, proszę doradźcie! Zerknijcie proszę które z tych cycków najlepiej pasowałyby do mojej figury Bo już sama nie wiem Coraz bliżej operacji a ja coraz bardziej niezdecydowana co do wielkości jaką bym chciałą
Sif jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 15:18   #1735
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
GRAZIA..... ja tylko jeszcze jedno wtrące. Może jestem młoda i "niedoświadczona" ale czegoś zdąrzyłam się w życiu nauczyć...
Zawsze kobiety skupiają się i dostosowują do tego co facet chce "on musi to, on musi tamto, on nie może się odnaleźć..." do k... nędzy. Dorosły chłop
jak nie wie czego chce, to jest jego problem.
W większej mierze musimy mysleć nad tym co 'JA chcę , co JA czuję, czego JA oczekuję" ... Przykładamy największą wagę do tego co chcą faceci... a musisz sobie przypomnieć cholera że to TY jesteś najważniejsza, nikt za Ciebie życia nie przeżyję... On będzie szczesliwy jak będziesz "grać na jego zasadach". A Ty będziesz szczęsliwa?
Ja odpowiadam sobie na te pytania bardzo często i życie staje się piękniejsze... Nie czuję sie uzależniona od niczyjego widzi mi się... Bo nawet jak na kimś mi zależy a ktoś traktuje mnie źle to wiem, że nie tego oczekuje
W TAKICH SYTUACJACH TRZEBA PRZEJAWIAĆ ZDROWY EGOIZM.

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

To już dla mnie jest abstrakcja. Masz siedzieć i grzecznie czekać aż on będzie łaskawy podjąć decyzję...
No dokładnie. Też nie wiem jak można żyć pod mężczyznę Na prawdę staram się zrozumieć co nieraz słyszę od innych kobiet- i kukra nie potrafię Zdrowy egoizm niestety kobiety chyba zatraciły w procesie ewolucji

Stary 2012-08-04, 15:25   #1736
grazia781
Raczkowanie

kochane powiem tak teraz przyszedl siedzi i bawi sie telefonem albo klpie smsy. MYA powinnam wynajac detektywa masz racje ze ja o tym nie pomyslalam jestem ciekawa ile kosztuje taka zabawa patrze na niego i lzy cisna mi sie do oczu mam tak dosyc tego wszystkiego ze szok. On teraz stwierdzil ze ja sie powinnam zmienic. Kuzwa ma czelnosc a potem usiadl na kanapie hrabia i do mnie kici,kici kotku zalosne.
DZIEWCZYNKI JESTESCIE KOCHANE
Stary 2012-08-04, 15:30   #1737
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
kochane powiem tak teraz przyszedl siedzi i bawi sie telefonem albo klpie smsy. MYA powinnam wynajac detektywa masz racje ze ja o tym nie pomyslalam jestem ciekawa ile kosztuje taka zabawa patrze na niego i lzy cisna mi sie do oczu mam tak dosyc tego wszystkiego ze szok. On teraz stwierdzil ze ja sie powinnam zmienic. Kuzwa ma czelnosc a potem usiadl na kanapie hrabia i do mnie kici,kici kotku zalosne.
Już Ci mówię- za 1000zł jak jest niezbyt ostrożny załatwisz sprawę

Stary 2012-08-04, 15:33   #1738
anika75
Zadomowienie

Cytat:
No złośliwy jest dziad, nie ma co . Detektyw rzeczywiście pomógłby Ci w podjęciu decyzji, ale tani to oni podobno nie są . Może podzwoń po agencjach detektywistycznych, zorientujesz się w cenach . Trzymam kciuki i tulę mocno Graziu
Stary 2012-08-04, 15:34   #1739
Littaleya
Raczkowanie

Cytat:

Ludzie co za typ
Słono przeprasza ale on jest nic nie wart !!!
Bierz tego detektywa i nich mu fotek napstryka , będziesz miała czarno na białym i nie będzie już z Ciebie głupiej robił !
Stary 2012-08-04, 15:35   #1740
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Już Ci mówię- za 1000zł jak jest niezbyt ostrożny załatwisz sprawę
O, to nie tak dużo . Grazia, dzwoń

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości