|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
powie mi ktoś jak mam zamieścić to co w macie zawsze na dole przy każdym wpisie?
|
|
|
|
#1532 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
dzieki medzik
![]() Jeśli dobrze nam pójdzie pierwszy projekt to pozniej mam nadzieje na stałąwspółprace A to juz milowy krok bo to biuro nieruchomości jest Z takimi to najlepiej współpracować---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- w ustawieniach masz -> podpis (to jest to na dole), tam sobie wpisujesz co dusza zapragnie
|
#1533 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1534 |
|
Wtajemniczenie
|
fajny ten Killer hahahah uśmiałam się
Ja dzisiaj odpuszczam ćwiczenia bo mam mase roboty w domu.... Myje okna podłogi, wszystko...
|
#1535 |
|
Zadomowienie
|
Heloł Gamonie
![]() jestem dziś mega zła ! Mieliśmy z TŻ jechać nad morze a zadzwonili rano z pracy że ma przyjść ![]() cieszyłam się że pojadę a tu dupa . Powiedziałam mu że mógł powiedzieć że nie ma go w mieście a ten Dupek nie zrobił tego ![]() ahh---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Heroine ta utonęłam ![]() to położyłam się z Nim i padłam jak mysza ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- załamałam się ![]() ![]()
|
|
|
|
#1536 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam do Was pytanie. Ile ćwiczycie na tydzień? Ile na dzień? Jakie to ćwiczenia? Ciekawi mnie ta sprawa ostatnio
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Trudno mi powiedzieć bo to było tak, że zaczęłam w lutym ze spadkami i wzrostami. Ale myślę że z moich 69 do 60 to spoko 2 miesiące wystarczą. |
|
|
|
#1537 | |
|
Zadomowienie
|
zielony kotek, ja staram się 5-6 razy w tygodniu, w srodku tygodnia robie przerwę na regeneracje mięśni. Cwiczenia - najróżniejsze, teraz cwiczę z płyt Ewy Chodakowskiej, czasem pokrece hh, czasem poskaczę na skakance.. Mieszkam "w polu" to znaczy, mam domek w takiej okolicy w której jeszcze mało ludzi się wybudowało i to swietne miejsce do jazdy na rowerze, ale teraz moja przyjaciółka wyjechała, więc nie mam z kim jezdzic
![]() ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Cytat:
|
|
|
#1538 |
|
Zadomowienie
|
wszystkim
czasem to nie umie walczyć sama z Sobą . Tyle czasu odżywiałam się zdrowo przestałam pić słodką wodę ! a to wielki wyczyn w Moim wykonaniu . Poszłam rano do sklepu i co ? Kupiłam głupie Pepsi i teraz znowu mnie ciągnie do Niej !! ;/ nie mam już sił . Chce być zdrowa jak inni a przez Swoją głupotę pewnie wyląduje znowu w szpitalu . Niby dużo nie zjadłam ale boje się jak zareaguje brzuch |
|
|
|
#1539 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
masz nauczkę, żeby znów tego nie robić, bo może się skończyć w szpitalu lub w najlżejszym wypadku znów takim dołowaniem się. A pepsi najlepiej wyrzuć. Ja sie tak oduczyłam jeść czipsy - jak sobie juz kupiłam paczkę, to zjadałam kilka i dopadał mnie "moralniak" wiec wyrzucałam do najbliższego kosza - miałam wtedy wyrzuty, że marnotrawię jedzenie i tracę pieniądze, a jako studenka nie sr** kasą, więc zrobilo to swoje. Kup sobie świeżą miętę, najlepiej w doniczce, i do wody mineralnej dawaj kilka kropel soku z cytryny i kilka lisktów mięty - pycha, a do tego orzeźwiające. I nie łam mi się!
|
|
|
#1540 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dzięęki |
|
|
|
|
#1541 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja jestem jeszcze głupsza, mam nietolerancję glukozy poważną, a czasem wpiep**m słodkie, że aż miło. Wiec wiem co za rodzaj doła masz, bo tez mi się to zdarzało. A Ty w ogóle nie możesz nic smażonego?
|
|
|
#1542 |
|
Wtajemniczenie
|
na obiad miałam 2 saszłyki+ kapusta zasmażana niestety... Jest to wielki grzech??
|
#1543 | |
|
Raczkowanie
|
I jeszcze jedno pytanie: wie ktoś gdzie znaleźć jeszcze to: http://images.izideal.com/img/produc...dy-lotion.jpeg ???
Było kiedyś w avonie, teraz już od dwóch lat nie ma tego a to mój ukochany balsam. Nawet na allegro nie ma, po prostu nigdzie ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Chyba nie, zwłaszcza że dopiero 14 jest ;-D |
|
|
|
|
#1544 |
|
Zadomowienie
|
niestety nic .. Ja mam problemy z brzuchem Lekarze nie widzą dokładnie co mi jest . W Polsce robili mi operacje wycieli trochę jelita i dupa nie pomogło . Męczyłam sie jak mogłam po szpitalach . Wyjechałam i leczę sie tu gdzie obecnie mieszkam w Londynie i jest o wiele lepiej . Mniejsze bóle dochodzą obecnie od czego się to bierze te bóle . Mam ścisła diete której się trzymałam do dziś .
|
|
|
|
#1545 |
|
Wtajemniczenie
|
serio nie jest aż tak źle?? dzisiaj chciałam sobie olać ćwiczeni -> bieganie, ale chyba po tak obfitym obiedzie, tymbardziej ze na śniadanie miałam całą bułkę to będę musiała zaliczyc pare km.
|
#1546 |
|
Zadomowienie
|
ale tu spokój
![]()
|
|
|
|
#1547 |
|
Zadomowienie
|
żelcia, trzymam kciuki, zeby było dobrze jednak!
nie martw się na zapas kochana. Zielonykotek, ok 40 minut dziennie ![]() mielnus, zależy, czy te szaszłyki były z grilla, no i ile tej kapusty zjadłas ;> Wydaje mi się, ze jesli zjesz coś białkowego na kolacje, to bedzie ok.
|
|
#1548 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1549 |
|
Wtajemniczenie
|
to były kawałki piersi i boczki, boczek wywaliłam. Okazało sie ze mama na patelni podgrzała... wiec pewnie z margaryna, ale niemogłam jej powiedziec ze mie chce. 100g kapusty ma 100 kcal, sprawdziłam... myślę że te 100g było. Nie chce mi sie dzisiaj biegac. Zrobie HH i 300 ścisków
|
#1550 |
|
Zadomowienie
|
Mielnus, to zjedz białkową kolację i bedzie ok. nie dajmy się zwariowac
![]() Ja wciągnełam 3 placki ziemniaczane na obiad, wiec kolacje tez musze jakąs lekką miec. Zjem sobie kolbe kukurydzy gotowana i bedzie ok
|
|
#1551 |
|
Zakorzenienie
|
Faktycznie cicho tu
jak nie nasz wątek ale co, pogoda piękna to wszystkie powyłaziły na dwór łopalają się, piwkują i grillują ![]() A ja posprzątałam całą chałupę padam na ryj teraz wszędzie się błyszczy jak psu jajca matko Kochana ile ja mam herbat TŻ jak zobaczył tą "poukładaną kolekcję" (w 3 szafkach No i ugotowałam obiad, nakarmiłam TŻ-ta, wykąpałam się i teraz pełny relaks właśnie maluję pazury i piję winko TŻ poszedł się zdrzemnąć. Jak wstanie to pójdziemy na spacerek i na małe zakupy do Lidla. Żelka, co żeś takiego wszamała? mam nadzieję, że brzuszek się nie zbuntuje TŻ jeszcze w pracy? uła, dzień z teściową mielnus, jaki grzech? normalny obiad i z tego co piszesz to w małej porcji spalisz do wieczora ;>
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#1552 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak był by TŻ bym nie zjadła a tak to zapomniałam to on zawsze pamiętał Niee do 16 półtorej godziny dopiero skończy
|
|
|
|
|
#1553 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale popatrzeć zawsze można Bożeeee, Twoje porównanie & do kupy człowieczej zaplułam monitor Ale fajne te driny pierwszy raz widzę to takie gotowe i w sklepie to dostępne? jaką to to ma pojemność? Dla mnie najlepszy drink to taki, który sama sobie zrobię No to też jesteś przypał Cytat:
a na wesele idziecie? ![]() Łosoś z grilla ale czemu łepek w mur? Przecież to dietetyczne danie! A winko czasem można wypić :P ja też wczoraj piłam, dzisiaj kończę :P haha, nagroda za sprzątanie musi być
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#1554 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz, dla chłopa to bez różnicy te 5 kg wte czy wewte Cytat:
czym się będziesz zajmować? Na czym będzie polegała ta współpraca? Cytat:
A nie masz bluetootha? ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1555 |
|
Zadomowienie
|
Ja oglądam Pretty Little Liars od rana
![]() Zielony kotek ja ćwicze tak 4 razy w tygodniu, czasem więcej jak mi się chce Jest to przewaznie skakanka, czasem hula hop ![]() Heroine Przeczytałam, że ugotowałaś obiad i wykąpałaś TŻ-ta Myślę, że jakbyś miala dużo za dużo fałdek to by jednak zauważył Faceci też nie są ślepi
Edytowane przez LosingMyWay Czas edycji: 2012-08-04 o 15:39 |
|
|
|
#1556 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Hmm, pewnie tak :P ale znając facetów pewnie by się nie przyznał ![]() Kobietki, prosimy o klikanko ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#1557 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A śniadanie codziennie bułka razowa czasem półtorej z serkiem wiejskim i pomidorem ![]() ![]() a kolacja to mało co jem a jak jem to jakaś bułke z czymś . A miedzy czasie pije dużo kefiru ![]()
|
|
|
|
|
#1558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasz, ryżu, ziemniaków? Ja jak byłam w Anglii to nie mogłam znaleźć dobrego serka wiejskiego
|
|
|
|
|
#1559 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1560 | |
|
Raczkowanie
|
Witojcie
![]() dzisiaj kolejny dzień dietki, ale wczoraj bez grzechu się nie obyło :/ jak to przy @ :/ niestety sobie popiwkowałam, ale cieszy mnie to, że nie zajadałam przy tym nic a rano bez zastanowienia grzeczna dietka, Cieszy mnie fakt, że nie dietka nie jest na zasadzie kurde co tu zjeść, żeby było dietetycznie tylko jakoś tak naturalnie to przychodzi. Mam nadzieję, że to dobry znak :P będzie łatwiej wytrwać jeśli wejdzie w nawyk zdrowe jedzonko ![]() u mnie od rana słoneczko ale takie jakieś nic nieostre, ważne że jest ![]() niestety ja znowu w pracy, do późnego wieczora :/ a jutro na rano ale tylko na 4 godzinki więc cała niedziela dla mnie. Gdyby była pogoda to bym pojechała nad jakąś wodę, żeby wykorzystać jeszcze ciepełko ![]() a w ogóle dzisiaj do pracy przyszłam pieszo niecałe 4km muszę to chyba robić częściej :Pa jadłospis: - śniadanie - kanapki z pełnoziarnistego pieczywka z wędliną i warzywami - obiad - makaron pełnoziarnisty z warzywami - podwieczorek - 2 brzoskwinie - kolacja - sałatka capresse ale to trochę mało chyba dzisiaj i zastanawiam się co by tu jeszcze w międzyczasie przekąsić Cytat:
![]() muszę znów sobie zakupić karnet na siłownię, wtedy mam motywację, żeby chodzić bo szkoda mi wydanej kasy :P a efekty są, niestety teraz miałam 3 miesiące przerwy :/ ale trzeba się wziąć w garść i zacząć się znowu ruszać
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.

A to juz milowy krok bo to biuro nieruchomości jest

padam na ryj
właśnie maluję pazury
mam nadzieję, że brzuszek się nie zbuntuje
Leżę 

pierwszy raz widzę
czym się będziesz zajmować? Na czym będzie polegała ta współpraca?
ja bym tak nie potrafiła i chyba bym zwariowała gdybym nie mogła zjeść od czasu do czasu tego na co mam ochotę czy napić się %%%. Nie widzę u Ciebie żadnych boczków ani bułki na brzuchu, naprawdę chudziutka jesteś, a nóżki jak patyczki masz