Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz 8 - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-04, 10:16   #1531
Like_a_women
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

powie mi ktoś jak mam zamieścić to co w macie zawsze na dole przy każdym wpisie?
Like_a_women jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 10:37   #1532
mielnus
Wtajemniczenie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

dzieki medzik

Jeśli dobrze nam pójdzie pierwszy projekt to pozniej mam nadzieje na stałąwspółprace A to juz milowy krok bo to biuro nieruchomości jest Z takimi to najlepiej współpracować

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
powie mi ktoś jak mam zamieścić to co w macie zawsze na dole przy każdym wpisie?
w ustawieniach masz -> podpis (to jest to na dole), tam sobie wpisujesz co dusza zapragnie
Stary 2012-08-04, 11:08   #1533
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
dzieki medzik

w ustawieniach masz -> podpis (to jest to na dole), tam sobie wpisujesz co dusza zapragnie
jaaaaaaaa,udało się fenks
Stary 2012-08-04, 11:28   #1534
mielnus
Wtajemniczenie

fajny ten Killer hahahah uśmiałam się Ja dzisiaj odpuszczam ćwiczenia bo mam mase roboty w domu.... Myje okna podłogi, wszystko...
Stary 2012-08-04, 12:42   #1535
zelka9o
Zadomowienie

Heloł Gamonie jestem dziś mega zła ! Mieliśmy z TŻ jechać nad morze a zadzwonili rano z pracy że ma przyjść cieszyłam się że pojadę a tu dupa . Powiedziałam mu że mógł powiedzieć że nie ma go w mieście a ten Dupek nie zrobił tego ... Do tego dzień z Teściową supeeeeeeeer ! byłam już z Nią na zakupach spożywczych teraz sprzątamy ahh

---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

Heroine ta utonęłam : hahaha: poszłam spać bo TŻ już leżał u by jęczał że mu świecie to położyłam się z Nim i padłam jak mysza

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

załamałam się
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 12:57   #1536
zielonykotek
Raczkowanie

Dziewczyny mam do Was pytanie. Ile ćwiczycie na tydzień? Ile na dzień? Jakie to ćwiczenia? Ciekawi mnie ta sprawa ostatnio

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Cytat:
Napisane przez sweet__chocolate Pokaż wiadomość
ile trwała Twoja dieta, bo ja też mam 166cm i chciałabym do tych 60 zejść
Trudno mi powiedzieć bo to było tak, że zaczęłam w lutym ze spadkami i wzrostami. Ale myślę że z moich 69 do 60 to spoko 2 miesiące wystarczą.
zielonykotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 13:09   #1537
pipson
Zadomowienie

zielony kotek, ja staram się 5-6 razy w tygodniu, w srodku tygodnia robie przerwę na regeneracje mięśni. Cwiczenia - najróżniejsze, teraz cwiczę z płyt Ewy Chodakowskiej, czasem pokrece hh, czasem poskaczę na skakance.. Mieszkam "w polu" to znaczy, mam domek w takiej okolicy w której jeszcze mało ludzi się wybudowało i to swietne miejsce do jazdy na rowerze, ale teraz moja przyjaciółka wyjechała, więc nie mam z kim jezdzic

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

załamałam się
czym Żelcia?
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 13:20   #1538
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
czym Żelcia?
wszystkim czasem to nie umie walczyć sama z Sobą . Tyle czasu odżywiałam się zdrowo przestałam pić słodką wodę ! a to wielki wyczyn w Moim wykonaniu . Poszłam rano do sklepu i co ? Kupiłam głupie Pepsi i teraz znowu mnie ciągnie do Niej !! ;/ do tego dieta dziś do dupy .. ;/ Zresztą dieta dietą chciałam tylko zdrowo się odżywiać ( przez brzuch ) a co zjadłam dziś sporo smażonego którego nie wolno mi jeść .. wszystko przez głupotę wydaje mi się że jestem zdrowa że mogę zjeść a tak nie jest nie mam już sił . Chce być zdrowa jak inni a przez Swoją głupotę pewnie wyląduje znowu w szpitalu . Niby dużo nie zjadłam ale boje się jak zareaguje brzuch
Stary 2012-08-04, 13:30   #1539
pipson
Zadomowienie

Cytat:
wszystkim czasem to nie umie walczyć sama z Sobą . Tyle czasu odżywiałam się zdrowo przestałam pić słodką wodę ! a to wielki wyczyn w Moim wykonaniu . Poszłam rano do sklepu i co ? Kupiłam głupie Pepsi i teraz znowu mnie ciągnie do Niej !! ;/ do tego dieta dziś do dupy .. ;/ Zresztą dieta dietą chciałam tylko zdrowo się odżywiać ( przez brzuch ) a co zjadłam dziś sporo smażonego którego nie wolno mi jeść .. wszystko przez głupotę wydaje mi się że jestem zdrowa że mogę zjeść a tak nie jest nie mam już sił . Chce być zdrowa jak inni a przez Swoją głupotę pewnie wyląduje znowu w szpitalu . Niby dużo nie zjadłam ale boje się jak zareaguje brzuch
Nie łam się, moze nie bedzie zle masz nauczkę, żeby znów tego nie robić, bo może się skończyć w szpitalu lub w najlżejszym wypadku znów takim dołowaniem się. A pepsi najlepiej wyrzuć. Ja sie tak oduczyłam jeść czipsy - jak sobie juz kupiłam paczkę, to zjadałam kilka i dopadał mnie "moralniak" wiec wyrzucałam do najbliższego kosza - miałam wtedy wyrzuty, że marnotrawię jedzenie i tracę pieniądze, a jako studenka nie sr** kasą, więc zrobilo to swoje. Kup sobie świeżą miętę, najlepiej w doniczce, i do wody mineralnej dawaj kilka kropel soku z cytryny i kilka lisktów mięty - pycha, a do tego orzeźwiające. I nie łam mi się!
Stary 2012-08-04, 13:34   #1540
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Nie łam się, moze nie bedzie zle masz nauczkę, żeby znów tego nie robić, bo może się skończyć w szpitalu lub w najlżejszym wypadku znów takim dołowaniem się. A pepsi najlepiej wyrzuć. Ja sie tak oduczyłam jeść czipsy - jak sobie juz kupiłam paczkę, to zjadałam kilka i dopadał mnie "moralniak" wiec wyrzucałam do najbliższego kosza - miałam wtedy wyrzuty, że marnotrawię jedzenie i tracę pieniądze, a jako studenka nie sr** kasą, więc zrobilo to swoje. Kup sobie świeżą miętę, najlepiej w doniczce, i do wody mineralnej dawaj kilka kropel soku z cytryny i kilka lisktów mięty - pycha, a do tego orzeźwiające. I nie łam mi się!
ja długi czas nie piłam tego wręcz oduczyłam się i w sklepie widok pepsi nie działał na Mnie jak kiedyś . Po prostu dziś mam chyba gorszy dzień wszystko mnie dołuje . Najbardziej to że zjadłam to smażone teraz bo jak sobie pomyśle że mnie brzuch zacznie boleć to aż płakać sie chce .. bo kto jest taki głupi jak ja ? Chyba nikt dzięęki
Stary 2012-08-04, 13:43   #1541
pipson
Zadomowienie

Cytat:
ja długi czas nie piłam tego wręcz oduczyłam się i w sklepie widok pepsi nie działał na Mnie jak kiedyś . Po prostu dziś mam chyba gorszy dzień wszystko mnie dołuje . Najbardziej to że zjadłam to smażone teraz bo jak sobie pomyśle że mnie brzuch zacznie boleć to aż płakać sie chce .. bo kto jest taki głupi jak ja ? Chyba nikt dzięęki

ja jestem jeszcze głupsza, mam nietolerancję glukozy poważną, a czasem wpiep**m słodkie, że aż miło. Wiec wiem co za rodzaj doła masz, bo tez mi się to zdarzało. A Ty w ogóle nie możesz nic smażonego?
Stary 2012-08-04, 13:44   #1542
mielnus
Wtajemniczenie

na obiad miałam 2 saszłyki+ kapusta zasmażana niestety... Jest to wielki grzech??
Stary 2012-08-04, 13:49   #1543
zielonykotek
Raczkowanie

I jeszcze jedno pytanie: wie ktoś gdzie znaleźć jeszcze to: http://images.izideal.com/img/produc...dy-lotion.jpeg ???

Było kiedyś w avonie, teraz już od dwóch lat nie ma tego a to mój ukochany balsam. Nawet na allegro nie ma, po prostu nigdzie

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

Cytat:
zielony kotek, ja staram się 5-6 razy w tygodniu, w srodku tygodnia robie przerwę na regeneracje mięśni. Cwiczenia - najróżniejsze, teraz cwiczę z płyt Ewy Chodakowskiej, czasem pokrece hh, czasem poskaczę na skakance..
Pipson, a ile czasu na dzień poświęcasz ćwiczeniom?

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

Cytat:
na obiad miałam 2 saszłyki+ kapusta zasmażana niestety... Jest to wielki grzech??
Chyba nie, zwłaszcza że dopiero 14 jest ;-D
zielonykotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 13:51   #1544
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
ja jestem jeszcze głupsza, mam nietolerancję glukozy poważną, a czasem wpiep**m słodkie, że aż miło. Wiec wiem co za rodzaj doła masz, bo tez mi się to zdarzało. A Ty w ogóle nie możesz nic smażonego?
niestety nic .. Ja mam problemy z brzuchem Lekarze nie widzą dokładnie co mi jest . W Polsce robili mi operacje wycieli trochę jelita i dupa nie pomogło . Męczyłam sie jak mogłam po szpitalach . Wyjechałam i leczę sie tu gdzie obecnie mieszkam w Londynie i jest o wiele lepiej . Mniejsze bóle dochodzą obecnie od czego się to bierze te bóle . Mam ścisła diete której się trzymałam do dziś .
Stary 2012-08-04, 14:01   #1545
mielnus
Wtajemniczenie

serio nie jest aż tak źle?? dzisiaj chciałam sobie olać ćwiczeni -> bieganie, ale chyba po tak obfitym obiedzie, tymbardziej ze na śniadanie miałam całą bułkę to będę musiała zaliczyc pare km.
Stary 2012-08-04, 14:51   #1546
zelka9o
Zadomowienie

ale tu spokój
Stary 2012-08-04, 14:55   #1547
pipson
Zadomowienie

żelcia, trzymam kciuki, zeby było dobrze jednak! nie martw się na zapas kochana.

Zielonykotek,
ok 40 minut dziennie

mielnus, zależy, czy te szaszłyki były z grilla, no i ile tej kapusty zjadłas ;> Wydaje mi się, ze jesli zjesz coś białkowego na kolacje, to bedzie ok.
Stary 2012-08-04, 15:04   #1548
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
żelcia, trzymam kciuki, zeby było dobrze jednak! nie martw się na zapas kochana.
dziękuje Ci Kochana )
Stary 2012-08-04, 15:16   #1549
mielnus
Wtajemniczenie

to były kawałki piersi i boczki, boczek wywaliłam. Okazało sie ze mama na patelni podgrzała... wiec pewnie z margaryna, ale niemogłam jej powiedziec ze mie chce. 100g kapusty ma 100 kcal, sprawdziłam... myślę że te 100g było. Nie chce mi sie dzisiaj biegac. Zrobie HH i 300 ścisków
Stary 2012-08-04, 15:21   #1550
pipson
Zadomowienie

Mielnus, to zjedz białkową kolację i bedzie ok. nie dajmy się zwariowac

Ja wciągnełam 3 placki ziemniaczane na obiad, wiec kolacje tez musze jakąs lekką miec. Zjem sobie kolbe kukurydzy gotowana i bedzie ok
Stary 2012-08-04, 15:23   #1551
heroine86
Zakorzenienie

Faktycznie cicho tu jak nie nasz wątek ale co, pogoda piękna to wszystkie powyłaziły na dwór łopalają się, piwkują i grillują

A ja posprzątałam całą chałupę padam na ryj teraz wszędzie się błyszczy jak psu jajca nawet w szafkach porobiłam porządki matko Kochana ile ja mam herbat TŻ jak zobaczył tą "poukładaną kolekcję" (w 3 szafkach ) to powiedział, że podczas zakupów mam zakaz zbliżania się do półek z herbatami baaaardzo śmieszne

No i ugotowałam obiad, nakarmiłam TŻ-ta, wykąpałam się i teraz pełny relaks właśnie maluję pazury i piję winko TŻ poszedł się zdrzemnąć. Jak wstanie to pójdziemy na spacerek i na małe zakupy do Lidla.

Żelka, co żeś takiego wszamała? mam nadzieję, że brzuszek się nie zbuntuje
TŻ jeszcze w pracy? uła, dzień z teściową

mielnus, jaki grzech? normalny obiad i z tego co piszesz to w małej porcji spalisz do wieczora ;>
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 15:26   #1552
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Żelka, co żeś takiego wszamała? mam nadzieję, że brzuszek się nie zbuntuje
TŻ jeszcze w pracy? uła, dzień z teściową
dużo kotleta potem jakieś frytaski wes teściowa robiła to jedz jedz głupia a ja zapomniałam jak był by TŻ bym nie zjadła a tak to zapomniałam to on zawsze pamiętał
Niee do 16 półtorej godziny dopiero skończy
Stary 2012-08-04, 15:37   #1553
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Czy przystojny? No kuuurde, no fajna d.upcia, ale po prostu pustak niesamowity - był i jest. Naprawdę jego zasób słów jest mniejszy niż trzyletniego dzieciaka Ale nie o to choooodzi, c'nie? Tu o widoki chodziło Łyhyhyhy

A ja sobie jeszcze tą kopę wydumałam że & to człowiek na kiblu, no bo z przodu ma tak skrzyżowane łapki (może czyta Cosmo np.), z tyłu d.upke wypina a na górze głowa No niee?
Porcelanka hahahaha Leżę
Kolor tak w połowie (wyższej) naturalny, a na dole odrost - ombre prima sort
A Sobieski to to:
Załącznik 4810047

A ja z pralką też miałam przygodę. Mój ja-wiem-wszystko-TŻ włożył tę rurkę do odpływu w jakąś dziurę w wannie. Pewnie zrobił dobrze tylko z tym otworem było coś nie tam. Pralka nówka, pierwsze wielce celebrowane pranie w nowym mieszkanku i nowej pralce. Oglądaliśmy TV w salonie więc niczego nie zauważyliśmy. Później TŻ mówi, że pewnie się już wyprało, idź. No to poszłam a w korytarzu i łazience jezioro Okazało się że w tą dziurę nic nie leci i rurę trzeba było normalnie do wanny włożyć. Jeeeeejuuuu...Ale co potem był chodnik w korytarzu czystyyy
Eee, to nie ma sobie co głowy zawracać takim Antkiem ale popatrzeć zawsze można

Bożeeee, Twoje porównanie & do kupy człowieczej zaplułam monitor

Ale fajne te driny pierwszy raz widzę to takie gotowe i w sklepie to dostępne? jaką to to ma pojemność? Dla mnie najlepszy drink to taki, który sama sobie zrobię ale pewnie te też pyszotka! :P

No to też jesteś przypał

Cytat:
Tak byliśmy.On bardzo sympatyczny,ona też fajna dziewczyna.Widziałam,że mimo tego że się nie znamy (tzn.ja-bo TŻ ich zna od "pieluchy")są bardzo otwarci.Przekonywali nas-raczej mnie,że nie warto się przejmować jego siostrą to idziemy na ślub.TŻ obiecał,że w każdej chwili jak coś będzie nie tak to wracamy do domu.
Niestety wypiłam 2 lampki białego wina i zjadłam łososia z bakłażanem z grilla
No to fajnie a na wesele idziecie?
Łosoś z grilla ale czemu łepek w mur? Przecież to dietetyczne danie! A winko czasem można wypić :P ja też wczoraj piłam, dzisiaj kończę :P haha, nagroda za sprzątanie musi być
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-08-04, 15:38   #1554
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
Heroine super fotka Ja też chce więcej Skoro mąż mówi, że jesteś piękna i szczupła to wie co mówi, w końcu on Cię najdokładniej ogląda
Dziękuję
Wiesz, dla chłopa to bez różnicy te 5 kg wte czy wewte oni nie rozumieją kobiet pod tym względem :P

Cytat:
jestem przeszcześliwa.... ogłaszałam sie na rónych portalach jako AW i odezwało się biuro nieruchomości chcą współpracowac... JUPI!
Oooo jak super!!! Gratuluję czym się będziesz zajmować? Na czym będzie polegała ta współpraca?

Cytat:
Heroine coś Ty się tak z tymi zdjęciami czaiła,śliczna jesteś! Jak zrobiłam kilka fotek,ale za Chiny nie mogę znaleźć kabla usb do laptopa
Dzięki!
A nie masz bluetootha?

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Dzaga moim zdaniem jesteś strasznie chudziutka no i strasznie przestrzegasz tej diety i jedzenia o wyznaczonych porach ja bym tak nie potrafiła i chyba bym zwariowała gdybym nie mogła zjeść od czasu do czasu tego na co mam ochotę czy napić się %%%. Nie widzę u Ciebie żadnych boczków ani bułki na brzuchu, naprawdę chudziutka jesteś, a nóżki jak patyczki masz
Ja bym na Twoim miejscu trochę odpuściła i nie spinała się tak z tym dietkowaniem
Zgadzam się
Stary 2012-08-04, 15:38   #1555
LosingMyWay
Zadomowienie

Ja oglądam Pretty Little Liars od rana

Zielony kotek ja ćwicze tak 4 razy w tygodniu, czasem więcej jak mi się chce Jest to przewaznie skakanka, czasem hula hop

Heroine Przeczytałam, że ugotowałaś obiad i wykąpałaś TŻ-ta Myślę, że jakbyś miala dużo za dużo fałdek to by jednak zauważył Faceci też nie są ślepi

Edytowane przez LosingMyWay
Czas edycji: 2012-08-04 o 15:39
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-04, 15:46   #1556
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
dużo kotleta potem jakieś frytaski wes teściowa robiła to jedz jedz głupia a ja zapomniałam jak był by TŻ bym nie zjadła a tak to zapomniałam to on zawsze pamiętał
Niee do 16 półtorej godziny dopiero skończy
Łoj... ;( ale teściowej ciężko odmówić :P mam nadzieję, że nic Ci nie będzie a na co dzień co jesz, jak trzymasz dietę? Podaj swój jadłospis, bom ciekawa co jesz

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
Heroine Przeczytałam, że ugotowałaś obiad i wykąpałaś TŻ-ta Myślę, że jakbyś miala dużo za dużo fałdek to by jednak zauważył Faceci też nie są ślepi
aż spojrzałam czy tak nie napisałam
Hmm, pewnie tak :P ale znając facetów pewnie by się nie przyznał

Kobietki, prosimy o klikanko
Stary 2012-08-04, 15:54   #1557
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Łoj... ;( ale teściowej ciężko odmówić :P mam nadzieję, że nic Ci nie będzie a na co dzień co jesz, jak trzymasz dietę? Podaj swój jadłospis, bom ciekawa co jesz
zależy obiad przeważnie warzywa na patelnie albo filet gotowany z warzywami bo tylko to uwielbiam ewentualnie kalafior , szparaga . Czasem jakaś zupa pomidorowa lub ogórkowa .
A śniadanie codziennie bułka razowa czasem półtorej z serkiem wiejskim i pomidorem a kolacja to mało co jem a jak jem to jakaś bułke z czymś . A miedzy czasie pije dużo kefiru
Stary 2012-08-04, 15:59   #1558
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
zależy obiad przeważnie warzywa na patelnie albo filet gotowany z warzywami bo tylko to uwielbiam ewentualnie kalafior , szparaga . Czasem jakaś zupa pomidorowa lub ogórkowa .
A śniadanie codziennie bułka razowa czasem półtorej z serkiem wiejskim i pomidorem a kolacja to mało co jem a jak jem to jakaś bułke z czymś . A miedzy czasie pije dużo kefiru
To monotonnie nie jesz owoców? Kasz, ryżu, ziemniaków?
Ja jak byłam w Anglii to nie mogłam znaleźć dobrego serka wiejskiego
Stary 2012-08-04, 16:01   #1559
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
To monotonnie nie jesz owoców? Kasz, ryżu, ziemniaków?
Ja jak byłam w Anglii to nie mogłam znaleźć dobrego serka wiejskiego
kasze tylko ale czasami owoców tylko banan , winogrono brzoskwinie więcej nie . Ogólnie jem bardzo mało . Nie mam ochoty jeść
Stary 2012-08-04, 16:06   #1560
sweet__chocolate
Raczkowanie

Witojcie

dzisiaj kolejny dzień dietki, ale wczoraj bez grzechu się nie obyło :/ jak to przy @ :/
niestety sobie popiwkowałam, ale cieszy mnie to, że nie zajadałam przy tym nic a rano bez zastanowienia grzeczna dietka, Cieszy mnie fakt, że nie dietka nie jest na zasadzie kurde co tu zjeść, żeby było dietetycznie tylko jakoś tak naturalnie to przychodzi. Mam nadzieję, że to dobry znak :P będzie łatwiej wytrwać jeśli wejdzie w nawyk zdrowe jedzonko

u mnie od rana słoneczko ale takie jakieś nic nieostre, ważne że jest
niestety ja znowu w pracy, do późnego wieczora :/ a jutro na rano ale tylko na 4 godzinki więc cała niedziela dla mnie. Gdyby była pogoda to bym pojechała nad jakąś wodę, żeby wykorzystać jeszcze ciepełko

a w ogóle dzisiaj do pracy przyszłam pieszo niecałe 4km muszę to chyba robić częściej :P
a jadłospis:
- śniadanie - kanapki z pełnoziarnistego pieczywka z wędliną i warzywami
- obiad - makaron pełnoziarnisty z warzywami
- podwieczorek - 2 brzoskwinie
- kolacja - sałatka capresse

ale to trochę mało chyba dzisiaj i zastanawiam się co by tu jeszcze w międzyczasie przekąsić
Cytat:
Napisane przez zielonykotek Pokaż wiadomość
Trudno mi powiedzieć bo to było tak, że zaczęłam w lutym ze spadkami i wzrostami. Ale myślę że z moich 69 do 60 to spoko 2 miesiące wystarczą.
No to mam nadzieję, że mnie się też uda w 2 miesiące zejść do 60
muszę znów sobie zakupić karnet na siłownię, wtedy mam motywację, żeby chodzić bo szkoda mi wydanej kasy :P a efekty są, niestety teraz miałam 3 miesiące przerwy :/ ale trzeba się wziąć w garść i zacząć się znowu ruszać

Start: 03.12.2012r.
Cel: -10,1kg

71,1 ---> 66,7 ---> 60

Za mną już: -4,4kg
sweet__chocolate jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości