|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz
Natalko widzę słabiutki cień cienia!!
![]() ![]() Mrowinko a Ty..? |
|
|
|
#2222 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz
Cytat:
widze widze!!! cien cienia |
|
|
|
|
#2223 |
|
Zakorzenienie
|
Natalko ja też widzę cień cienia!!
Trzymam kciuki!! ![]() Ja na kursie...dziś już ostatni dzień! Tylko muszę zaraz skoczyć do sklepu jakiegoś, bo zaczyna mnie ssać i mulić |
|
|
|
#2224 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Kotku Natalka Dziś super pogoda a my mykamy na grilla |
|
|
|
#2225 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2226 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
bladziutka ta druga kreseczka ale jest ![]() co do karmienia to ja uwazam tak jak Kotek napisala ze najwazniejsze zeby dzidzius mial pelen brzuszek, moj synek nie umial zalapac piersi, nawet w szpitalu pielegniarki nie dawaly rady go odpowiednio przystawic, przeryczlam niejeden dzien i co z tego, trzeba bylo sie pogodzic z tym ze bezposrednio z piersi mleka pic nie bedzie,
|
#2227 |
|
Zakorzenienie
|
Natalko - gratuluję! kreska jest jak nic
strippi - śliczny pokój Julci więcej nie pamiętam....mało siedzę na necie bo leżę cały czas, skurczy nie ma od tamtej pory, ale nospę i magnez łykam 3 razy na dzień Bika - a my pojutrze na wizytę idziemy bo kolejną wizytę mam na 3 września dopiero - a to 36 tydzień już będzie (zakładając, że dotrwam ). Poza tym źle sie czuję, dobija mnie ta gorąca pogoda, ten zaduch straszny, znowu puchnę od tych temperatur...marzę o 15st i deszczu Tż wszystko w domu robi - aż mi wstyd, że ma taką niedorobioną żonę
|
#2228 |
|
Zakorzenienie
|
Natalko widzę cień
![]() U mnie był jeszcze słabszy
|
|
|
|
#2229 |
|
Zakorzenienie
|
Bao ja ci dam wstyd
Kochana juz wszystko gotowe??
|
|
|
|
#2230 |
|
Zakorzenienie
|
Bao,
Strippi, śliczny pokoik Agnusek, Nikita ale Wy jesteście laski Mrowinko kochana, ja tam nadal trzymam Tepm jeszcze nie spadła poniżej linii, może powtórz test za 2 dni jak @ nie przyjdzie![]() |
|
|
|
#2231 |
|
Zakorzenienie
|
Hey, widzę u Natalki cień, i to fajny różowy cień
ja mam chwilkę, bo skończyłam sprzątać a mały jeszcze nie wrócił ze spacerku. Ale jak wróci to mu dam cyca i sprzedam tatusiowi bo zamierzam coś upichcić dobrego no ale ogółem to jak robię śniadanko to małego sobie daję do nosidełka i na stół w kuchni, on się buja i mnie obserwuje a ja mogę zjeść spokojnie ![]() o widzę że już mój seledynowy wózeczek nadjeżdża przeczytam jeszcze co tam pisałyście i spadam ![]() jeszcze się pochwalę że wczoraj upiekłam mega ciasto i podałam je niemalże jak w programie "ugotowani"
|
#2232 |
|
Zakorzenienie
|
strong
ja te Maję wkładam do bujaczka jak ide sie kąpać czy sprzątam lub gotuje. Ona lubi się wtedy rozglądać i patrzec co robię.
|
|
|
|
#2233 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia jesteś jeszcze??? W jakich proporcjach ten majonez, musztarda i oliwa
jestem w trakcie robienia sałatki z Twojego przepisu
|
#2234 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu, my niestety nie mamy jeszcze leżaczka, teść zadeklarował się kupić ale jeszcze nie znalazł odpowiedniego.
|
#2235 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() No mam nadzieję ![]() Natala, widzę cień! Idź na betę ![]() Baobabku, co Ty gadasz? jaki wstyd? Przecież nie możesz teraz robić wszystkiego! Odpoczywaj i wyluzuj ![]() Dziewczyny, moja noga dalej do kitu. Pooglądałam ją dziś dokładnie i zrobiła się tam wielka blaza, myślę, że to przez to ta opuchlizna...więc ją przebiłam, zdezynfekowałam i mam nadzieję, że zacznie schodzić...
|
|
|
|
#2236 |
|
Zakorzenienie
|
nie gotowe
![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- nie
|
#2237 |
|
Wtajemniczenie
|
Natala ja tez mialam taki naprawde cien cienia. Wiec trzymam kciuki.
a ile Marysia teraz ma, jaka bedziesz miala roznice wieku ![]() Madzia wczorajsze ruskie pochlonelam, jeszcze Filip mi 6 wyjadl ![]() Baobabek trzymam kciuki zeby Izunia "wyszla" jak bedziesz z wszystkim gotowa Mrowinka ja rowniez trzymam kciuki A ja dzis zaczelam 26 tydz jak ten czas leci. Witam sie w pracowita sobote, w ktora nic jeszcze nie zrobilam, a mam TYLE zaplanowane. Wiec biore sie za kawke i tylko chwilke dzis z wami bede Edytowane przez Today_Tommorow Czas edycji: 2012-08-04 o 13:09 |
|
|
|
#2238 | ||
|
Zakorzenienie
|
Czesc,
ja tylko na szybkacza bo zaraz lece na zakupy. Cytat:
Cytat:
A zakolegowalas mnie? bo sie pogubilam ![]() Nie wieksza od Ciebie Madziu. TAAAAAK, jest cien cienia. Dziekuje ![]() Kochanie, z tego co widzialam to ty tez lason jestes! |
||
|
|
|
#2240 |
|
Wtajemniczenie
|
Ok ja zabieram sie za robote jak znajde chwilke do wpadne wieczorkiem, a jak nie to do jutra
![]() ![]()
|
|
|
|
#2241 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć!
Natala ja też coś widze i chyba coś z tego będzie Ale u nas dziś upał, wysprzątałam wszytko, została podłoga do umycia ale zajmę sie tym wieczorem, może się chociaż ciut ochłodzi. Przyszła koszula nocna z all którą ostatnio zamówiłam, materiał super ale rozmiarowo za duża, ale sobie z tym poradziłam, zrobiłam po bokach zakładki i zaszyłam, no i ramiączka skróciłam i jest git! ![]() A dzis znów mam dzień bez stanika bo cyce mi się w nim strasznie pocą
|
#2242 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Strippi sliczny pokoik ![]() Cytat:
![]() Jkaie ciacho?Ja malego mialam w bujaczku, bardzo lubil sie przygldac co ja robie i byl spokojny ze mnie widzi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wyspalam sie Jeszcze dzis nocka w pracy![]() Czekam teraz na makaron i dzis bedzie z jagodami z zeszlorocznymi jagodami mojej mamy
|
|
#2243 | |||
|
Zakorzenienie
|
Mały dół
A pamiętasz, co Ci napisałam, kiedy po raz pierwszy zobaczyłam Twoje foty? ![]() Cytat:
![]() Zaraz normalnie znajdę Ci w necie jakiegoś ociosanego kołka ![]() Ja! ![]() Cytat:
![]() Hmmm, tak sobie myślę, że może też mam coś z klepsydry. Bo jak kiedyś miałam dość szczupły brzuch i spore wcięcie, to biust i biodra jednak były... A co jest pomiędzy jabłkiem i klepsydrą? ![]() Cytat:
stokrotko, ja Cię strasznie przepraszam Zaraz pędzę na skarb i przyjmuję zaproszenie Niestety nie dostaję na maila żadnych powiadomień, że czeka na mnie jakieś zaproszenie, a sama wchodzę tam od święta... Wybacz ![]() mrowinko, z chęcią przyjmę Twoje zaproszenie Butter, a to paskud z Twojego TŻa Jak mógł zlekceważyć Twoją nogę?! A jak dziś?edit: Doczytałam ![]() zaaabcia, no może być ciężko z tymi zabawkami. Najwyżej dziecko będzie miało same drewniane klocki Dziękuję za tulenie strippi, zazdroszczę obiektywu! ![]() Śliczny pokoik córci! I nawet mąż się załapał ![]() Strong, super, że podczas kąpieli już lepiej Bry! Nadrabiałam Was trochę wczoraj i dziś na telefonie, ale dopiero odpaliłam kompa, żeby poodpisywać. Od rana sprzątałam, ale przynajmniej mamy czyściutko Byliśmy wczoraj u Leny Ale jakie to maleństwo! Po raz pierwszy widziałam dwutygodniowe dziecko. W dodatku urodziła się bardzo długa, więc rączki i nóżki taaakie chudzinki... Mąż też oczarowany ![]() Jak Wam mija sobotnie popołudnie? Jakieś plany? edit: Już wiem, o czym zapomniałam... agnusek i Nikita - jakie Wy macie ciała! agnusek, to foto jest po miesiącu z Ewą? Ile razy w tygodniu? Do tego dieta? Nikita, widać, że regularnie uprawiasz sport i dbasz o siebie
Odtąd MY - już nigdy JA. W duecie siła. Edytowane przez aaby Czas edycji: 2012-08-04 o 17:25 |
|||
|
|
|
#2244 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tesciu mowil ze strasznie malo ludzi bylo to nie to co wczesniej .. a ja gratuluje po ciuchutku Cytat:
Cytat:
jak wczesniej w nocy sciagalam spokojnie 150ml z jednej piersi tak teraz ledwo polowe z tego I co robilas zeby pokarm wrocil? ![]() brawo ![]() Cytat:
Witajcie ![]() Ale u nas upaly masakra az sie z domu nie chce wychodzic ![]() Dzisiaj wieczorem jedziemy do znajomego na urodziny z Domino , zobaczymy jak sie bedzie spisywal
|
|
|
#2245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiec chwytal plyte Ewy i do dziela!!! My za niedlugo mykamy do sasiadow na grilla. Wlasnie sie zdenerwowalam bo nam dzisiaj w nocy ukradli kosz na smieci.... pozostawie to bez kometarza...
|
|
|
|
|
#2246 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Staraj sie masowac, cieple prysznice, duzo pij, bawarka, inka itp. I nie zaprzestawaj odciagac, bo tyle ile odciagniesz piersi naprodukuja.Takze odciaganie jest tu najwazniejsze Trzymam kciuki U mnie tez piekna pogoda,ale niedlugo do pracy. Cytat:
Ja np. wiem,ze uda mam po mamie i chocbym niewiem jak cwiczyla i tak beda duze...taka budowa Boki, brzuch owszem, moge wycwiczyc, bo sama je nagromadzilam,ale z nogami wiem ze jest ciezkoCo za dupki jak tak mogli
Nasz Wielki Dzień- 22.09.2007 Nasza Miłość Sebastianek- 02.01.2010 Edytowane przez blonde_hair Czas edycji: 2012-08-04 o 18:32 |
||
|
|
|
#2247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez po mamcie mam duze kity (uda) oraz dupe i tez najgorzej mi z tym idzie, ale jednak jest lepiej z cwiczeniami. Jasne, ze nigdy nie bede miala malego tylka ale zalezy mi aby byl jedrny. No mogli no, ukradli i teraz czeka nas kolejny wydatek...
|
|
|
|
|
#2248 |
|
Zadomowienie
|
czesc ja na chwile co mi dzis wizaz szwankuje strony się nie chca ładować ja własnie wróciłam z budowy z mężęm na kolacje bardzo dietetycznie pizza.... miłego weekendu wam życze mnie juro nie bedzie jedziemy nad wode
|
#2249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2250 | |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Cytat:
cień cienia jest ![]() super, myślałam rano o tobie jak tam wyszedł teścik gratulacjemrowinko widzę, że I kreseczka jest, szkoda, przytulam mocno a my byliśmy dzisiaj z siostrą tz, jej mężem i córcią (1,5 roku) we Wrocławiu. Zwiedziliśmy zoo, stare miasto no i oczywiście ikee zaliczyliśmy kupiliśmy kilka pierdołek. Idę się położyć bo zmęczona jestem i do tego głowa mnie boli, miłego wieczorku
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:28.

Kochana juz wszystko gotowe??
Tepm jeszcze nie spadła poniżej linii, może powtórz test za 2 dni jak @ nie przyjdzie
16.07.2012 - Kamil, nasze serce. 

z zeszlorocznymi jagodami mojej mamy

Zaraz pędzę na skarb i przyjmuję zaproszenie
A jak dziś?