Z Ewką Chodakowską ćwiczymy, rzeźbę sobie robimy! :D cz.II - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-05, 17:31   #1021
aniaaxd2
Zakorzenienie

Dot.: Z Ewką Chodakowską ćwiczymy, rzeźbę sobie robimy! :D cz.II

Cytat:
Napisane przez buszmenkaaa Pokaż wiadomość
ja na cardio się męczę, a robiąc ćwiczenia zasadnicze odpoczywam
Mam tak samo ;D;D;D
nie umiem odejść, nie wiem jak ...

http://www.pmiska.pl/ -----> klikam codziennie , ty tez mozesz
aniaaxd2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 17:42   #1022
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Heledore Pokaż wiadomość
no dobra, dzisiaj miałam zacząć
Mam obie płyty od koleżanki. Killer mi się nie podoba - nie lubie skakania - poćwiczyłam pierwsze 10-15 minut i wyłączyłam.
Postanowiłam poćwiczyć z pierwszą płytą.

I kurde chyba klops...

Wcale się ze mnie nie lało, zmęczyłam się bardzo lekko - i to chyba bardziej przez upał a nie ćwiczenia. Tylko końcówka na brzuch sprawiła mi jakąś trudność. W każdym innym przypadku kiedy Ewa mówiła coś w stylu "na pewno czujecie teraz mięśnie" robiłam tak:

Nie wiem o co chodzi. Przecież nie mam w ogóle kondycji. Od roku wcale nie cwicze, tryb życia mam bardzo siedzący...

Też tak miałyście? Kurde brzuchol mam taki ogromny (noszę wyłącznie tuniki aby go ukryć ) i chciałam go zrzucić a tu się okazuje, ze te ćwiczenia nie robią na mnie wrażenia.
ja potrafię ćwiczyć tak,że bardzo mało angażuję mięśnie-czyli oszukuję bo nie napinam ich wstarczająco.tzn potrafię tak robić co nie oznacza,że robię
może to dlatego??

ja póki co ze słodkości nie zrezygnowałam,ale postarm się ogranczyć i jak sie uda to poćwiczę dziś ale chciałam na te boczki Tiffy,ale nie mogę linka znaleźć-pomoże mi któraś z Was i wklei jeszcze raz pilsss
edit-już znalazłam to te,prawda?
http://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ

Edytowane przez dygotka8
Czas edycji: 2012-08-05 o 17:47
dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 17:48   #1023
buszmenkaaa
Raczkowanie

http://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ boczusie
buszmenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 17:52   #1024
Kelpie
Zakorzenienie

Wczoraj poćwiczyłam z tiffany. O jakie zakwasy dzisiaj. A co najgorsze to jakoś mnie tak podbrzusze boli, tak jakby nie mięśnie a w środku. I się zastanawiam czy to możliwe.
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 17:52   #1025
dygotka8
Zakorzenienie

dzięki

Stary 2012-08-05, 18:03   #1026
pulcherija
Zadomowienie

hej laseczki można się dołaczyć? zaczęłam ćwiczyć z Ewą... dzisiaj 3 dzień 2 płyty... ciekawe co z tego wyjdzie widzicie u siebie jakies efekty?

64,5
kg --> 55 kg

pulcherija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 18:07   #1027
Tusia_95
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
Tusia,a dłuo ćwiczysz??i co skalpel czy killera??jaką masz wagę,jak wyglądasz??może nie jest tak źle??
jeśłi 95 z Twojego nicka to Twój rok urodzenia to jesteś młodziutka to teraz najlepszy czas na ruch
a jakie masz wymiary z tych pomiarów?
no miesiac...wiem, ze to krótko , ale należe do tych niecierpliwych osób. Tak , 95 to moj rok urodzenia. Mam 159cm ( moze 160cm ), wazę 52/53 kg. Moje wymiary : talia 66 (terraz chyba 64/65cm)
brzuch 73cm
biodra 93cm
uda 54cm.
Nogi to mój największy koszmar... Aha..i ćwiczyłam killera, Tiffany, Fitappy i ten darmowy trening Ewy Ch.

---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ----------

Cytat:
Napisane przez barbarossan Pokaż wiadomość
może woda się w Tobie zatrzymuje? moze jesz cos co wywołuje wzdęcia? albo okres Ci się zbliża?
okres odpada bo tydzień nie dawno mi się skończył... ;(
Tusia_95 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 18:17   #1028
duska20
Zadomowienie

Dzisiaj skalpelik
Wyszłam dzisiaj nareszcie w króciutkich spodenkach Łapię się na tym, że oglądam nogi innych dziewczyn i patrzę czy mają je umięśnione i czy mają cellulit
Jilian Michaels Body Revolution
AB Ripper 2
Riiped in 30 Jilian Michaels
Ćwiczę od 29.05.2012
duska20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 18:19   #1029
dygotka8
Zakorzenienie

Tusia-ćwicz dalej nie poddawaj się.
są wakacje,więc masz czas nims ię szkoła zacznie.
ja też bym chciała mieć efekty JUŻ,ale wiem,ze się tak nei da,może za kilka miesięcy o ile będę mogła ćwiczyć w maie systematycznie

ja musze poszukac jakichś 10-minutówek bo cięzko jest znaleźć więcej czasu

Stary 2012-08-05, 18:26   #1030
Carollaz
Raczkowanie

Pipson- Szerokie w sensie masywne? Szerokie w sensie, że się trzęsą i masz tłuszczyk? Bo to zależy.
Jeśli masz jeszcze trochę tłuszczyku + zaczynają robić Ci się mięśnie to wiadomo, że cm tam tak szybko nie spadną- mięśnie też trochę zajmują.
Możesz mieć też po prostu taką budowę, niestety. Ja mam szerokie biodra i żebym nie wiem co zrobiła to pól miednicy sobie nie wytnę

Podobno nogi najładniej wysmukla się tańcem. Moja mama tańczyła w młodości i do tej pory ma tak cudowne łydki! Na pewno dużo ładniejsze od moich

Jestem już po 32 min rowerku i Tiff na boczki, chciałam zrobić jeszcze na brzuch, ale już chyba nie dam rady

Edytowane przez Carollaz
Czas edycji: 2012-08-05 o 18:27
Carollaz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 18:34   #1031
Tusia_95
Raczkowanie

postaram się nie poddawać...ale potrzebuję wsparcia emocjonalnego. Chciałaby żeby mój chłopak mi takie dawał , ale nic z tego. Od nie go słyszę tylko co mi rośnie a co nie. Upsss...przepraszam zaczynam się żalić. Nie mam komu, wybaczcie, że piszę nie na temat. ;/
Tusia_95 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 18:41   #1032
dygotka8
Zakorzenienie

Carollaz-co prawda nie do mnie pytanie,ale ja to mam i szerokie biodra i uda obrośnięte tłuszczykiem co przy moim wzroście i typie budowy gruszki wyglądam jak wyglądam....a łydki i kostki mam sliczne-szczuplusieńkie przez co uda są bardziej masywane przez to.

Tusia-to powiedz tż żeby cię wspierał,a może razem będziecie ćwiczyć?
mój tż pilnuje naszego dziecia żebym ja mogła pocwiczyć

aa,i ćwiczenia na boczki zrobione

nie wiem czy to dobry pomysł,ale ja najpierw będę ćwiczyła killera,a za jakiś czas jak wrócę do wagi sprzed ciąży to zacznę skalpel.

czy któraś z Was ma orbitreka-jesli tak to jakie macie zdanie na temat tego sprzętu?czy polecacie ?a jakiej formy macie???

jakie 10 minutówki polecacie???

Edytowane przez dygotka8
Czas edycji: 2012-08-05 o 18:42
Stary 2012-08-05, 19:03   #1033
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Carollaz Pokaż wiadomość
Pipson- Szerokie w sensie masywne? Szerokie w sensie, że się trzęsą i masz tłuszczyk? Bo to zależy.
Jeśli masz jeszcze trochę tłuszczyku + zaczynają robić Ci się mięśnie to wiadomo, że cm tam tak szybko nie spadną- mięśnie też trochę zajmują.
Możesz mieć też po prostu taką budowę, niestety. Ja mam szerokie biodra i żebym nie wiem co zrobiła to pól miednicy sobie nie wytnę

Podobno nogi najładniej wysmukla się tańcem. Moja mama tańczyła w młodości i do tej pory ma tak cudowne łydki! Na pewno dużo ładniejsze od moich y
własnie cięzko mi określić, czy są otłuszczone, czy taki już ich urok - moja mama nie ma jakisch najszczuplejszych, ale ma bardzo zgrabne, a ja przy dość proporcjonalnych kształtach jedynie się tymi łydkami martwę - wydaje mi się, że są takie galaretowate. Bede cwiczyc i rozciagac, moze rozciaganie porzadne cos im da
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 19:38   #1034
olik187
Rozeznanie

ek
Cytat:
Napisane przez barbarossan Pokaż wiadomość
wróciłam1 ;-) 3 dni w Bieszczadach i jestem wykończona, niestety nie pochodziłam po górach bo towarzysze się spili i na drugi dzien nie byli w stanie iść, a sama uszłam 5 km bo bałam sie isć dalej ( niedźwiedzie itd) także 3 dni wyjęte z życia, i jestem jakaś taka zmęczona w nocy w namiocie 10 stopni w dzien 40.
łuk się ładnie zrasta, idę zrobić skalpela

skalpel

oo ja jade w środe a gdzie dokładnie byłas?>

Edytowane przez olik187
Czas edycji: 2012-08-05 o 19:41
olik187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 19:51   #1035
Stace
Zakorzenienie

zaraz zrobię skalpela jak ja go nienawidzę

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 19:52   #1036
Nuk_Nulla
Raczkowanie

GG do Nuk_Nulla

Jak temat zszedł na łydki... Ja mam na łydce "worek tłuszczu". Gdy moje nogi leżą to zwiększają trzykrotnie objętość W rurki się nie mieszczę. Ogólnie zastanawiam się czy "wytwarzając" sobie mięśnie w łydce uda się "pożreć" ten tłuszczyk? Jest zupełnie abstrakcyjny, nie trzyma się kości, że tak powiem tylko luuuuźno lata. Właściwie nic nie mam do grubszych łydek, ale wtedy gdy łydka ma jakąś konsystencję, a nie jak "glut z bazarku". Jest szansa, że treningi Ewy coś na tę przypadłość poradzą?
Stary 2012-08-05, 19:56   #1037
gosia_9508
Zakorzenienie

Hmmm...a u mnie jest odwrotnie, łydki mam ładne, zbite, a uda takie, że tak powiem rozlazłe od wewnątrz ;p Z zewnątrz widać ładnie zarysowane mięśnie przy ruchu, a jak spojrze z gory to skóra nie wygląda już tak fajnie.
gosia_9508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 19:59   #1038
Carollaz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
Carollaz-co prawda nie do mnie pytanie,ale ja to mam i szerokie biodra i uda obrośnięte tłuszczykiem co przy moim wzroście i typie budowy gruszki wyglądam jak wyglądam....a łydki i kostki mam sliczne-szczuplusieńkie przez co uda są bardziej masywane przez to.
Widzisz to idzie Ci w te partie co mi :P
Zależy od budowy ciała, ale akurat w tym co jej mówiłam chodziło mi o to, że kości jako kości nie zmienimy- jedni mają szerokie ramiona, inni biodra, inni bardziej masywne nogi. Ja żebym i całe boczki zrzuciła to myślę, że poniżej 85 w biodrach nie zejdę bo musiałabym sobie kości opiłować:P

Edytowane przez Carollaz
Czas edycji: 2012-08-05 o 20:01
Carollaz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 20:04   #1039
Stace
Zakorzenienie

a mi właśnie udo zwiększa objętość jak siedzę albo leżę, nienawidzę wtedy na nie patrzeć, fuu

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stary 2012-08-05, 20:06   #1040
Carollaz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nuk_Nulla Pokaż wiadomość
Jak temat zszedł na łydki... Ja mam na łydce "worek tłuszczu". Gdy moje nogi leżą to zwiększają trzykrotnie objętość W rurki się nie mieszczę. Ogólnie zastanawiam się czy "wytwarzając" sobie mięśnie w łydce uda się "pożreć" ten tłuszczyk? Jest zupełnie abstrakcyjny, nie trzyma się kości, że tak powiem tylko luuuuźno lata. Właściwie nic nie mam do grubszych łydek, ale wtedy gdy łydka ma jakąś konsystencję, a nie jak "glut z bazarku". Jest szansa, że treningi Ewy coś na tę przypadłość poradzą?
Myślę, że dobrze byłoby dołożyć do nich bieganie. Proponuję początkowo: 1min biegu- pół minuty marszu, 2 minuty biegu- minuta marszu, 3 minuty biegu- 2 minuty marszu, 2 minuty biegu, 1 minuta marszu, 1 minuta biegu, pół minuty marszu. Możesz sobie robić coś takiego w dniu kiedy nie pocisz się z Ewą Mi bieganie na nogi kiedyś BARDZO pomogło Tylko potem się zapuściłam
Stary 2012-08-05, 20:10   #1041
aniaaxd2
Zakorzenienie

a dzisiaj wolne od cwiczen
tak mi sie dzisiaj nic nie chce
nie umiem odejść, nie wiem jak ...

http://www.pmiska.pl/ -----> klikam codziennie , ty tez mozesz
aniaaxd2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 21:05   #1042
ShaniQua
Raczkowanie

heeeej dziewczęta
melduję się dzisiaj , bo wczoraj dostałam @ i nie byłam w stanie wykonać ćwiczeń
ale dzisiaj jestem po 9 dniu z Jillian,, czyli po jutrze zaczynam nowy level
jak nie zapomnę to po jutrz zrobię zdjęcia
ShaniQua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 21:15   #1043
Forget_me
Zakorzenienie

Hej dziewczyny
Jak tam po weekendzie? Ja wczoraj zaliczyłam kolejnego skalpela, a dzisiaj miałam przerwę, bo do kręcenia hula hopem zaczęłam zbyt mocno odczuwać mięśnie brzucha
Jutra wracam do ćwiczeń i startuję z kolejnym kilerem
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 21:22   #1044
maneo444
Zakorzenienie

GG do maneo444

ja przed chila zrobilam killera mialam jeszcze troche sily to i tiff na boczuchy

maneo444 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 21:22   #1045
1d94aa359fccc21ffd3754e01fc729e7b21e5777_5e9cd7f29012b
Konto usunięte

cześć dziewczyny ! czytam Wasz wątek z wielkim zainteresowaniem. Postanowiłam się przyłączyć do ćwiczeń z Ewą ^^

wzrost: 165
talia: 74,5
udo: 59

ogólnie łatwo przybieram masę mięśniową, moje uda w cm są dość spore, ale na szczęście więcej w nich mięśni niż tłuszczyku, który niestety zaczął mi się gromadzić i tam, w okolicach brzuszka i ramion (a ramiona i bicki niestety spore mam, jednak wolę mieć je spore, ale bez tłuszczyku) ;< to brzuszek przede wszystkim mnie interesuje. Zmieniłam już swoją dietę na lepszą. Jednak nic z ćwiczeniami nie robiłam... Straszny leń ze mnie jest, ale jak tak poczytałam te wszystkie wypowiedzi: aż chce się ćwiczyć ! Któraś z Wizażanek napisała gdzieś, że jest z siebie bardzo dumna, że nie leży z d*pą i nic nie robi. Cóż to jest opis mojej osoby. To mnie ostatecznie przekonało, żeby wziąć się za siebie, bo przecież nikt za mnie tego nie zrobi...
Zacznę od jutra, z samego rana, dziś już jestem zmęczona o dziwo. Chociaż nie wiem jak będzie później, bo na dniach @ przybędzie ; )
Zacznę oczywiście od skalpela (przyznaję, byłam piratem )
Na koniec chciałabym Wam życzyć wytrwałości i prosić w razie potrzeby o rady
1d94aa359fccc21ffd3754e01fc729e7b21e5777_5e9cd7f29012b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 21:36   #1046
Stace
Zakorzenienie

Zrobiłam skalpel . Kurczę, czuję, że w każdym momencie może nadejść @, najprawdopodobniej jeszcze dzisiaj, albo jutro

Cytat:
No tengas miedo a volar
Stary 2012-08-05, 21:37   #1047
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Carollaz Pokaż wiadomość
Widzisz to idzie Ci w te partie co mi :P
Zależy od budowy ciała, ale akurat w tym co jej mówiłam chodziło mi o to, że kości jako kości nie zmienimy- jedni mają szerokie ramiona, inni biodra, inni bardziej masywne nogi. Ja żebym i całe boczki zrzuciła to myślę, że poniżej 85 w biodrach nie zejdę bo musiałabym sobie kości opiłować:P
no ja pewnie poniżej 95 nie zejdęmierząc na wysokości kości biodrowych? bo niżej jestem jeszcze szersza i tam ze 100 mam na wys tyłka
ciekawe czy jutro będę miała zakwasy po tych ćw na boczki?bo mnie to żebra bolą??po killerze czułam się rewelacyjnie.może jturo też się uda poćwiczyc.szkoda,że nie moge tego podzielić na 3 części

Stary 2012-08-05, 21:39   #1048
madzia1_s
Zadomowienie

Uff dawno tu nie zagladalam i tyle stron do nadrobienia jeszcze nie przeczytalam wszystkiego, przyznaje bez bicia
Zatrzymalam sie na framencie o Turbo Jam i probowalam nawet odszukac na youtube ale nie udalo mi sie, wiec prosze was zapodajcie linka
OD jakiegos czasu (ok. 2 tyg nie cwicze z Ewka, bo zaczelo mnie to nudzic) i przerzucilam sie na zestaw 8 minutowek plus mel B cardio badz Tiffany na boczki ale nowe treningi chetnie wlacze do mojego progarmu
Dzisiaj tez zakupilam hantle 2*0,75 kg (polecam Carrefour po 7,99 ) i 8 min ars dzisiaj po raz pierszy wykonane z obciazeniem, zobaczymy czy bede jakies lepsze efekty, oby
madzia1_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 22:03   #1049
czmiel
Raczkowanie

dwa dni bez ćwiczeń, za to zjadłam dziś wieczorem tak dużo, że aż mnie brzuch boli ; <
jutro muszę się zabrać za siebie

czmiel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-05, 22:03   #1050
cytrynkowymotyl
Zadomowienie

Skalpel zaliczony. Jutro killer - podejście 2. Zobaczymy co z tego wyniknie
cytrynkowymotyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości