|  2012-07-30, 22:15 | #32 | 
| Zadomowienie | 

Dot.: *Clinique, Isadora, Del Pozo, Lancaster, Farrugia, Inglot, Catrice i inne w LIP

dziękuję, nic dla siebie nie znalazłam   
				__________________ wymiankowo https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1245571 | 
|     |   | 
|  2012-08-02, 11:06 | #33 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-02 Lokalizacja: Z pięknego miasta 
				Przekupka: 523 pkt  / 99% pozyt. | 

Dot.: *Clinique, Isadora, Del Pozo, Lancaster, Farrugia, Inglot, Catrice i inne w LIP

podoba mi sie tylko  INGLOT paletka magnetyczna wraz 10 cieniami (jeden jest z Kobo, reszta Inglot) - na życzenie podam numerki kolorów (za coś fajnego)

__________________ WYMIANA | 
|     |   | 
|  2012-08-03, 21:49 | #37 | 
| Raczkowanie | 

cos za krem do rzęs

__________________ Ja tam lubię Biol- Chema  JA SIEM ODCHUDZAĆ PRÓBUJĘ  wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=675687 | 
|     |   | 
|  2012-08-04, 16:18 | #38 | 
| EDUkator Zarejestrowany: 2007-05 Lokalizacja: śląskie/Kraków 
				Przekupka: 15 pkt  / 100% pozyt. | 

Coś za L'Biotica krem do rzes?

__________________ Drożdże: 10 III -10 VI; 09 VII-26 IX; 29 X - 26 XII 2012; 01 II-01 IV 2013; 12 IV - 12 VII 2014. Dbam o włosy: od III 2012. CG: od 5 VII 2012. | 
|     |   | 
|  2012-08-04, 19:21 | #39 | 
| Zakorzenienie | 

Niestety nic nie znalazłam

| 
|     |   | 
|  2012-08-05, 02:28 | #40 | 
| Zadomowienie | 

podobają mi się tylko 2 lakiery i krem do rąk, a to za mało za spodnie   w wątku ciuchowym nic nie wypatrzyłam. 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2012-08-05, 11:18 | #41 | 
| Zadomowienie | 

podoba mi sie tylko  LANCASTER Blush Variations Sunny odcień: 002 - nowy, z kartonikiem i folią ochronną (oddam za inny, nowy kosmetyk) Ale korektora z MACa jednak uzywam. Wiec gdybys sobie cos jeszcze ewentualnie dobrala do tego MACa, z tym ze piszesz ze chcesz tylko za nowy kosmetyk wiec nie wiem czy bedzie Cię taka wymiana satysfakcjonowala 
				__________________ Blog poświęcony leczeniu Izotretynoiną oraz kosmetykom! Nowe wpisy Jak zwalczyć trądzik po 20 roku życia? Wypadanie włosów - przyczyny i co robić? Wymiana kosmetyki | 
|     |   | 
|  2012-08-05, 12:06 | #42 | 
| Zakorzenienie | 

Niestety nic, dziękuję   szukam głównie perfum. 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2012-08-05, 12:30 | #43 | 
| Rozeznanie | 

znajdziesz coś u mnie za: - CLARINS Hydra-Matte lotion (delikatny lekki krem) matujący - użyty 2 razy - L'BIOTICA krem wzmacniający do rzęs - raz użyty, z kartonikiem 
				__________________  Żona - 12.07.2014  I jest cudownie!  | 
|     |   | 
|  2012-08-05, 22:09 | #47 | |||||
| BAN stały | 

Podoba mi się router, ale za podkład szukam czegoś innego. ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Nic, dzięki. ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat: 
  ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat: 
 ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Niestety nie  ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Niestety nic, dzięki! ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Cytat: 
  ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Cytat: 
 Masz może fotkę tego różu? ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Cytat: 
  ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Podkład Lancome mi się podoba.   | |||||
|     |   | 
|  2012-08-05, 23:06 | #48 | 
| Are you talking to me?! | 

Oj,wymiana na Lancome raczej nie wchodzi w grę   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2012-08-05, 23:27 | #49 | 
| Zadomowienie | 

Nie mam ale mogę zrobić jutro. Tego tuszu już nie mam bo mama dała koleżance ale za to mogę Ci zaoferować nowy tusz z Revlonu Grow Luscious, mam nowa ulepszoną wersję, wspomaga wzrost rzęs i odżywia je, podobno jest fajny bo koleżanka mi polecała ale ja jak narazie mam 2 opakowania Dior Show :p wiec chyba nie zdążę go zużyć

__________________ Blog poświęcony leczeniu Izotretynoiną oraz kosmetykom! Nowe wpisy Jak zwalczyć trądzik po 20 roku życia? Wypadanie włosów - przyczyny i co robić? Wymiana kosmetyki | 
|     |   | 
|  2012-08-06, 18:07 | #50 | 
| Zakorzenienie | 

witaj, przepraszam ale ja jednak zrezygnuje   
				__________________ Max Models W katalogu wizażystek  Click "LIKE"  Szybka wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=833238 | 
|     |   | 
|  2012-08-08, 07:54 | #51 | 
| Zakorzenienie | 

Hej Nie widzę nic (co by mnie zainteresowało) o zbliżonej wartości mojego serum z mącznicy (Serum na moje oko jest warte ok 100zł) a nie chcę rozmieniać moich kosmetyków bo nie mam już na nie miejsca. 
				__________________ 3.07.2017 Bydgoszcz A.Ś. Polytech replicon txt 110/57/69 330cc WYMIANA KOSMETYKÓW | 
|     |   | 
|  2012-08-09, 18:39 | #52 | |
| BAN stały | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2012-08-09, 19:04 | #54 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 

__________________ | |
|     |   | 
|  2012-08-16, 17:31 | #57 | 
| Blessed be the fruit | 

Coś za Plusz i podkład Clinique?

__________________ I'll show you... ... the dark side. | 
|     |   | 
|  2012-08-17, 20:21 | #59 | 
| BAN stały | 

Podoba mi się podkład Illamasqua.   ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- A jakie książki o modzie posiadasz? Bo piszesz, zeby pytać  ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Niestety nic. | 
|     |   | 
|  2012-08-17, 21:15 | #60 | 
| Zakorzenienie | 

Bioderma została mi tylko jedna - krem po opalaniu, nie wiem czy to się opłaca (wysyłka)    
				__________________ Teraz nie czas myśleć o tym, czego nie masz.  Myśl, co potrafisz zrobić z tym co masz. | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.