|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: III trymestr już nam leci, rosną w siłę nasze dzieci! Mamy wrześniowo-październ
Cytat:
|
|
#3872 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: III trymestr już nam leci, rosną w siłę nasze dzieci! Mamy wrześniowo-październ
Odpoczywaj Kochana ![]() Cytat:
![]() Już tej trójeczki z przodu się doczekać nie mogę, będę spokojniejsza o brzdąca .No nic... chyba wezmę się za pisanie, bo kolejne dwie strony dziś mnie nie ominą:P
|
|
|
|
|
#3873 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cyrk normalnie, z babcią lepiej ale za to dziadek wylądował piętro niżej. Ma raka pęcherza moczowego i biedny z bólu nie wyrabia, a operację ma na 30 sierpnia.
Wszystkiego dobrego dla Was Cytat:
Cytat:
![]() ![]() klask i:u mnie też całą noc lało i przez to i ja lałam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3874 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za wizytę!Cytat:
![]() Pytam, bo mój Doktor powiedział, że lutkę powinno się brać właśnie do tego tygodnia. Nie dłużej. No i mi odstawił, już jakiś czas temu, ale sam fakt mnie teraz zaczął zastanawiać. Nigdy wcześniej nie słyszałam takiej teorii. Dziękuję, dzisiaj lepiej. Skurczybyki są, ale nieregularne, w ogóle rzadkie, i chwilowe. |
||
|
|
|
#3875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. za magisterkę, ja własnie też biorę się za swoje umowne dwie strony. Madzia przyjedzie i mnie sprawdzi . Już mi nowych książek szuka |
|
|
|
|
#3876 |
|
Wtajemniczenie
|
angel jakie zamawialas podklady i majtki ? i ile sztuk ?
Edytowane przez kasiam187 Czas edycji: 2012-08-07 o 11:56 |
|
|
|
#3877 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dziadek się nacierpi, bo to prawie cały miesiąc przed Nim
|
|
|
|
|
#3879 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
też mamy Tutka Grandera będziemy pomykać! Cytat:
|
||
|
|
|
#3880 |
|
Zakorzenienie
|
Tamlin cholera ale się sypie u Ciebie noo zdrówka dla dziadzia i babci ...
oglądałam Wasza brykę fajna jest widzę że tez okazja się trafiła hyhyhy .. tak jak u nas coś mi się brzuszek stawia
|
#3881 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3882 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tz własnie nakarmiła małego zupką którą mu ugotował i teraz odgrzewa nam gołąbki kochany jest...jedyna osoba na którą zawsze mogę liczyć to właśnie on
|
|
#3883 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
![]() Dziękujemy za kolejne brawa dla Antosia akrobaty. Trzymamy kciuki, aby wszystkie nieobrócone maluchy szybciutko poszły w jego ślady. ![]() Ja już po pierwszej turze w pracy, a o 16 idę jeszcze na godzinkę. Mój TŻ pojechał dziś na 2 tygodnie do Niemiec znowu. Poza tym czekam na mamę, która ma mnie zabrać na poszukiwania bordowego cienia do powiek, bo moja sobotnia panna młoda sobie wymyśliła, że chce takowy na oczach. Wczoraj obeszłam całą galerię w Lesznie i nie znalazłam nic w tym kolorze. Colds jak się dzisiaj czujesz? Nadal masz skurcze? Tamlin trzymam kciuki za zdrowie dziadków. Cytat:
Którą opcję kolorystyczną wybraliście? ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3884 | |||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Wydaje mi się, że się nie zastawnowił w ogóle nad tym jak ja to odbierać będę, jego słowa....tak jak napisałaś dołujące dość... Cytat:
![]() Cytat:
dziekuje kochana ![]() Cytat:
nie bede sie nim wiecej przejmowac! Tylko nie wiedzialam ze moze miec takie zagrania :/Cytat:
Dziękuje! Cytat:
dobrze ze u Was z tymi skurczami lepiej!? DZIEKUJECytat:
Cytat:
Sytuacja prawie jak u mnie....Dzieki! Tamlin nieszczescia chodzą parami ? wspóółczujeBaobabek, wydaje mi sie ze lekarka wiedziala poprsotu ze przy dziecku bedzie ci ciezko leżec plackiem, moze byla zbyt ostra ale mysle ze chciala dobrze dla Was...Trzymaj sie ciepło... i oszczedzaj sie naprawde ile mozesz...
„Ludzie są jak góry: wielcy wydają się z bliska mniejsi, a mali – więksi (…)” - Aleksander Świętochowski Alicja 06.08.2005 rok 3050 g 55 cm Hanna 27.03.2008 rok 3350 g 59 cm Dorotka 21.09.2012 rok 3540 g 58 cm Moje skarby! Kruszynka Edytowane przez Enigmama Czas edycji: 2012-08-07 o 12:43 |
|||||||||
|
|
|
#3885 |
|
Zakorzenienie
|
tamlin, pewnie Ci ciężko
|
#3886 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny
![]() Cytat:
śliczne łóżeczko ![]() Cytat:
to wychodzi na to, że my teraz możemy ok 5 lat baraszkować bez gumki ![]() Cytat:
Cytat:
widzę, że Twoja mama również korzysta z przepisów siostry Anastazji też mam kilka jej książek i niektóre przepisy są rzeczywiście super Cytat:
Cytat:
niezbyt przyjemne to było, takie dziwne rytmiczne pulsowanie w dole brzucha. miałam wrażenie że w pochwie też mi coś pulsuje i jeszcze dosyć długo to trwało. Cytat:
Cytat:
my swoją obchodzimy pod koniec miesiąca, to już 6 będzie a razem jesteśmy ponad 12 lat ![]() Cytat:
osobiście nam go nie polecała, jej zdaniem dużo gorzej współpracuje się z rodzącą na haju i często poród kończy się cc.w czwartek jedziemy oglądać wózeczki. mam nadzieję, że coś wybierzemy. poza tym tego dnia mam też wizytę i usg 3d
|
|||||||||
|
|
|
#3887 |
|
Raczkowanie
|
musze dodac post pod psotem, bo nie chce sie zapisac, mam ponoc za duzo grafiki w jednym poscie....
dziewczyny dziekuje wszystkim za miłe słowa i wspracie po tym co napisalam o moim TŻ. Pewnie macie wszystkie racje nie warto sei przejmować, ale wiadomo to boli trochę... Wczoraj nie dotarlam juz do kompa bo u nas było z 34 stopnie plus tak parno że nie mogłam oddychać a w nocy przeszla nawałnica, nie moglam spać, z gorąca, z huków, jak nie wiatr to grad mi walił po parapecie, pozamykalam okna, to znowu nie moglam oddychać. Ale postawił mi mąż wczoraj łózeczko, nie mogę się na nie napatrzeć, narazie materac leży w folii i pościel nie ubrana, ale to by bylo za szybko. dziś się przeszlam troche na spacer z dziewczynami bo troszke rano bylo chlodniej po tej nawalnicy, i mialam juz nic malej nie kupowac ale za "całe" 6 zł kupilam taki fajny zestawik: spodenki i czapusia sa w slicznym rozowym kolorze ale zdjecia z teefonu wiec jakos kiepska...i jeszcze fotka łóżeczka
„Ludzie są jak góry: wielcy wydają się z bliska mniejsi, a mali – więksi (…)” - Aleksander Świętochowski Alicja 06.08.2005 rok 3050 g 55 cm Hanna 27.03.2008 rok 3350 g 59 cm Dorotka 21.09.2012 rok 3540 g 58 cm Moje skarby! Kruszynka Edytowane przez Enigmama Czas edycji: 2012-08-07 o 12:55 |
|
|
|
#3888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem czy nie rozważę opcji wzięcia jakiejś opiekunki kurka no nie wiem sama, kasa mnie nieswędzi bo teraz kredyt na mieszkanie spłacamy, ale nie wiem czy będę miała wyjście....
|
|
#3889 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() po 2 tygodniowej kuracji nospą i uroseptem wyniki moczu idealne. żadne normy nie są już przekroczone
|
|
|
|
|
#3890 |
|
Zakorzenienie
|
dostałam te podkłady na łózko co mi Iwcia podesłała i one takie cieniutkie sa - Iwcia Twoje też? ja myślałam że to grubszy interes
|
#3891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi lekarz niby nic nie kazał brać na ten mocz, ale jednak będę sobie łykała jeszcze kilka dni ten Urosept. To ziołowy lek, więc raczej nie zaszkodzi, prawda? A skoro Tobie pomógł to i może u mnie przyniesie poprawę w wynikach.
|
|
#3892 |
|
Raczkowanie
|
Dearlie ja tez brałam urosept, moj lekarz twierdzi ze to niewiele pomaga ale powiedział że mozna brac, ja czułam poprawe po tym + bardzo duzo picia.
„Ludzie są jak góry: wielcy wydają się z bliska mniejsi, a mali – więksi (…)” - Aleksander Świętochowski Alicja 06.08.2005 rok 3050 g 55 cm Hanna 27.03.2008 rok 3350 g 59 cm Dorotka 21.09.2012 rok 3540 g 58 cm Moje skarby! Kruszynka |
|
|
|
#3893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Baobabek trzymam za Was kciuki, odpoczywaj sobie.
|
|
|
|
|
#3894 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no spy brałam 3 razy po 1 a uroseptu tak jak w ulotce 3 x 2. Cytat:
i masz rację, trzeba więcej pić ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
to tak ja ja tyle razy sobie obiecywałam, że koniec z zakupami dla małej ale ostatnio zaszłam do smyka i znowu zgrzeszyłam ![]() a komplecik śliczny u mnie łóżeczka nadal brak, naprawdę nie wiem dlaczego tak z tym zwlekam
|
|||
|
|
|
#3895 | |
|
Wtajemniczenie
|
pospalam troche.. wzielam 2 tabletki na to gardlo, pije herbatke z miodem i cytrynka ale narazie czuje sie tak samo
![]() dobrze ze upal troche odpuscil, jest takie rzeskie powietrze staram sie , staram, dziekuje dziekowac kochana! oj bedziemy ![]() Cytat:
Zapomnialam pogratulowac tego ze Antos sie obrocil, widzisz jak slucha rodzicow ![]() i doczytalam ze grzybica sobie od ciebie poszla , a ja jakos tego holerstwa zwalczyc nie mogeAnesh wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu Baobabek przykro mi ze nie mozesz polegac na rodzicach, zycze duzo sil i odpoczywaj tamlin kochana tule cie mocno |
|
|
|
|
#3896 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja narazie omijam smyka u siebie póki wypłata nie przyjdzie Ale po 10 tym czeka mnie wiecej zakupów bo nie mam wanienki, pieluch nic do szpitala a Ty jetes juz spakowana ? chyba mamy czas co ? mamy praktycznie ten sam termin bo mój sie waha miedzy 30.09 - 02.10 a obie córcie rodziłam 37 t 3 dzien ![]() Almariel napisz o swojej wyprawce ? suwaczki mamy takie same
„Ludzie są jak góry: wielcy wydają się z bliska mniejsi, a mali – więksi (…)” - Aleksander Świętochowski Alicja 06.08.2005 rok 3050 g 55 cm Hanna 27.03.2008 rok 3350 g 59 cm Dorotka 21.09.2012 rok 3540 g 58 cm Moje skarby! Kruszynka Edytowane przez Enigmama Czas edycji: 2012-08-07 o 13:31 |
|
|
|
|
#3897 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie sie jakoś z kumpelami widzieć nie chce :p A już z tą cukrzycą nie wymyślaj bo teraz upały są to każdy chlapie ostro A nam trza pić więcej w takie skwary ![]() Cytat:
![]() Poza tym od dołu cerata to nic nie przecieknie a i też w dupe nie bedzie grzało |
||
|
|
|
#3898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3899 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() My za wózio zaplacimy pod koniec sierpnia i dostaniemy kurierem. Choć ja sie boje troche wiem ze to głupie przesądy, wlacze z nimi w każdym razie. Ale spakowana do szpitala nie jestes? ja chyba dopiero pod koniec sierpnia się spakuję ...
„Ludzie są jak góry: wielcy wydają się z bliska mniejsi, a mali – więksi (…)” - Aleksander Świętochowski Alicja 06.08.2005 rok 3050 g 55 cm Hanna 27.03.2008 rok 3350 g 59 cm Dorotka 21.09.2012 rok 3540 g 58 cm Moje skarby! Kruszynka |
|
|
|
|
#3900 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czyli w sumie najdroższe rzeczy ![]() torba do szpitala jeszcze nie spakowana ale pewnie po niedzieli się za to wezmę. osobiście uważam, że mam na to jeszcze sporo czasu ale małżonek już mi tu panikę sieje, że mam się spakować co by później nie został z tym sam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:34.

.
klask i:
za wizytę!
Nigdy wcześniej nie słyszałam takiej teorii. 

cala noc nie spalam doslownie wszyscy chrapali a ja leze i zamulam
teraz tż z nim się bawi, ale na 14stą do pracy idzie do 22ej... nie wiem jak wylezę wtedy

biorę na zmianę nospę, fenka i magnez i nie wiem o co chodzi.