|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: III trymestr już nam leci, rosną w siłę nasze dzieci! Mamy wrześniowo-październ
Cytat:
Do dzisiaj nikt się nie pojawił ani żadne wezwanie mi nie przyszło i nie sądzę żeby nagle ktoś się odezwał. Jestem już w 30 tygodniu, hehe a znając złośliwość losu po tym co napisałam może być kontrola, mam nadzieje, że nie Odpukać
|
|
|
|
|
#3962 |
|
Zakorzenienie
|
Pozdrawiam Was z leżaczka na mazurach!
W końcu udało się nam wyrwać na trochę do naszego domku nad jeziorem. Jest cudownie - słońce świeci, ale jest też mocny wiatr. Po prostu wymarzona pogoda dla grubaska ![]() Są z nami też rodzice, więc dobre jedzonko też będzie.
|
|
|
|
#3963 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: III trymestr już nam leci, rosną w siłę nasze dzieci! Mamy wrześniowo-październ
Cytat:
Głowa do góry!będzie dobrze |
|
|
|
|
#3964 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ile wyszedł Was wózeczek razem z fotelikiem jeśli można spytać? ja nadal niezdecydowana jeśli chodzi o wózek. w czwartek jadę do większej hurtowni wtedy pojeżdżę sobie różnymi modelami. niby byłam wczoraj w jednym ze sklepów ale tam wózki powieszone w dwóch rzędach na ścianie więc jak niby miałam je zdjąć dziewczyna, która sprzedawała powiedziała że najlepiej przyjechać z mężem to wtedy ściągnie ale co to ma być do cholery? po co ona tam jest? tym bardziej, że tż wraca późno wieczorem a sklep do 18-19 więc specjalnie urywać się nie będzie Cytat:
one wzrokiem potrafią zabić Cytat:
Cytat:
![]() u mnie w ośrodku można robić prywatne badania i jest znacznie taniej niż w prywatnych laboratoriach, np za hiv i kiłę zapłaciłam razem tylko 12 zł. inaczej musiałabym pędzić 30 km do najbliższego laboratorium... szybka jesteś ![]() a co zamówiłaś? |
||||
|
|
|
#3965 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Ja dziś napisałam 3 strony mojej magisterki, więc jestem z siebie dumna Kurcze coś mi ostatnio brzuszek twardnieje, nie cały, bardziej podbrzusze i wczoraj wieczorem mnie bolało jak przed okresem, ale widzę że u niektórych dziewczyn podobnie, więc to pewnie przygotowanie do porodu
|
||
|
|
|
#3966 |
|
Wtajemniczenie
|
Ło matko. Ale naskrobałyście.
Wczoraj już nie miałam siły na cytowanie. Troszkę popracowałam. Może uda mi się dzisiaj spakować torbę ![]() Brat mnie dzisiaj pyta (pracujemy razem) do kiedy jestem w pracy. A ja mu na to - dopóki nie dostanę skurczów, albo wody mi nie odejdą
|
|
|
|
#3967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymaj się, na pewno wytrwacie do bezpiecznego terminu. |
|
|
|
|
#3968 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zazdroszczę, bo ja w tym roku na tyłku siedzę, lekarz zabronił dłuższych podróży ![]() ale zobaczymy co powie w czwartek, może zmieni zdanie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3969 |
|
Zakorzenienie
|
martusia26 no myślę że już wszystko mam w torbie spakowane
gda ale fajnie udanego wypoczynku życzę
|
#3970 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dwa lata temu tak mi teściową odesłali z udarem, że to nie udar i dzięki temu prawie nie widzi na jedno oko, nic tylko nagłaśniać takie sprawy w prasie i telewizji lub w izbie lekarskiej i od razu się biorą do roboty, tylko że ludzie odpuszczają bo szkoda im nerwów i zachodu a nie powinni odpuszczać, tylko zgłaszać takie zachowania, bo niby jak ma być lepiej, jak się cicho siedzi i godzi na coś takiego?
|
|
|
|
|
#3971 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czy ja mam urodzić z zazdrości???![]() Nisia ja biorę tylko magnez taki do picia - tabletki musujące - 200 gr na dzień i skurcze odeszły w niepamięć. Ja też nie używam wkładek bo miałam infekcje. |
|
|
|
|
#3972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak na wszelki wypadek Leżenie w szpitalu też nie za bardzo różni się od tego teraz w domu, wstaję do wc tylko, przy okazji ręce, twarz umyję, kilka kroków do kuchni po jedzenie małemu - dawałam już na siedząco, potrzymanie go za łapkę jak wchodzi na kibelek - chyba tyle ruchu mi i małej nie zaszkodzi?? w szpitalu też szłam a to do wc - sporo dalej niż w domu a to do sklepiku po jakieś picie czy gazetę, a to na inną salę na badanie, a to talerz oddać...też nie było to leżenie non stop....no i teraz ten komfort, że leżę sobie w samych gaciach odkryta co w szpitalu przecież możliwe nie jest....ehhh sama sie przed sobą tłumaczęSzukam właśnie aukcji gdzie można zamówić czapeczkę z nadukiem imienia-zamawiala któraś z was może???
|
|
#3973 | |||
|
Zakorzenienie
|
A ja już po pracy dzisiaj.
TŻ wyjechał to w końcu mogę sobie gotować zupy, które kocham, a on kręci nosem na większość z nim U nas nie ma tych stylowych aptek, a szkoda, bo różnica w cenie naprawdę spora. Cytat:
Właśnie ze względu na to zdecydowaliśmy się na ten model, bo ja jestem ogólnie słabizna, a zależało mi na tym, żeby sobie, jakby co, to radzić z wózkiem sama. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
#3974 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
udanego wypoczynkuCytat:
wozek z fotelikiem wyszedl nam 1490 zl ![]() no a ta babka w sklepie to dziwna pracuje w sklepie z wozkami i co sciagnac wozka nie moze dla klientki ?wczoraj tez bylismy w takim sklepie gdzie wozek wysoko na regale stal - ani to obejrzec ani sciagnac bo ciasno ![]() no rece opadaja.. tak samo jak nieraz wkurzaja mnie baby w sklepach z odzieza, podoba mi sie bluzka z wystawy na manekinie a ta nie sciagnie bo jest na wieszaku w innym kolorze ![]() Dearlie masz racje jest lekki ale jeszcze lzejszy jest tutek tambero i tez wyglada calkiem calkiem mielismy wlasnie dylemat ktory wziasc
Edytowane przez niegrzeczna88 Czas edycji: 2012-08-07 o 17:59 |
||
|
|
|
#3975 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3976 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny z większych miast, a nie zamawiacie leków przez net w aptekach Dbam o zdrowie? można zamówić i odebrać w aptece przecież a jest sporo taniej, ja teraz tylko tak leki zamawiam
|
|
|
|
#3977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja używam wkładek, ale teraz mam infekcję i po prostu muszę, bo wyciekają mi cały dzień po nocy, te okropne globulki koloru ciemnożółtego...
|
|
|
|
|
#3978 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, czy bolały/bolą Was gnaty? uda, krzyż itd?
|
|
|
|
#3979 |
|
Rozeznanie
|
A gdzie się podziała zielona1911?
|
|
|
|
#3980 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3981 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
mnie boli krzyz jak długo ide,uda tez ale najbardziej krocze kasiam187 bo coś pisałaś o aptekach.w krk tanio jest bardzo w tej http://www.hygieia.pl/e_apteka/ kupiałm dziś dzidziusiowe kosmetyki i chusteczki w rossmanie bo jest jakaś promocja tych nawilzanych |
|
|
|
|
#3982 |
|
Raczkowanie
|
A dziękuję, dziękuję, miło słyszeć słowa uznania
Hmmm...no właśnie coś jej nie widać ostatnio, Zielona melduj się Same pozytywy widzę w pisaniu mojej pracy, więcej czasu spędzam przy kompie, więc jestem na bieżąco z wizażem, bo napiszę kilka zdań i robię sobie przerywnik i lukam na forum
|
|
|
|
#3983 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3985 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mnie też brzuch zaczyna twardnieć. Wczoraj jak czekałam do lekarza to normalnie kamień. Dzisiaj jak wracałam do domu z pracy to tak samo. Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Mnie nadgarstki jako tako nie bolą, ale palce u rąk i czasem cierpną, to też podobno niedobór magnezu.
|
|
#3986 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ostatnio mama chciała mnie nasmarować jakąś maścią rozgrzewającą ale się nie dałam ![]() ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- dziewczyny, współczuję tych skurczy łydek, to musi być straszne ![]() mnie na szczęście, jeszcze żaden się nie przytrafił i oby tak zostało
|
|
|
|
|
#3987 |
|
Zakorzenienie
|
Ja niestety też mam problemy ze skurczami łydek.
![]() A tak w ogóle to zauważyłam, że lada moment stuknie nam 4000 postów w tym wątku i tak sobie myślę, że jestem bardzo ciekawa czy wśród tego tysiąca wiadomości, które napiszemy, przywitamy pierwsze maleństwo na wątku.
|
#3988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3989 |
|
Zakorzenienie
|
Witam mamusie i brzusie
Gratuluję rozpoczętych tygodni ![]() Ja leżę w łóżeczku bo trochę dzisiaj sprzątałam i brzuch zaczął twardnieć i boleć okresowo. Jak się położę to przechodzi. Jutro mam zamiar ogarnąć pokoik Zuzi do końca i wstawię zdjęcia. Mężul obiecał umyć okno,mam nadzieję ze dotrzyma słowa. Mała skacze w brzuchu jak szalona,kocham ją Uświadomiłam sobie dzisiaj ze jeszcze tylko 3 tygodnie i będziemy donoszone,oby tylko wytrwać ![]() Zaraz idę zrobić sobie kolacyjkę bo mężul dopiero wróci po 21 a ja tyle nie wytrzymię
|
#3990 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A dziadkowi założyli cewnik i odesłali do domu. Powinno mu to pomóc. Brak mi słów i sił |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:29.

Odpukać

jest źle, nawet bardzo źle
dziewczyna, która sprzedawała powiedziała że najlepiej przyjechać z mężem to wtedy ściągnie ale co to ma być do cholery? po co ona tam jest? tym bardziej, że tż wraca późno wieczorem a sklep do 18-19 więc specjalnie urywać się nie będzie
mowila ze na drugi raz mam podejsc bez kolejki , ale juz sie boje
one wzrokiem potrafią zabić 

różne opienie ma ten szpital