|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz
Cytat:
![]() Też lecimy niedługo na Madagaskar!
|
|
|
|
|
#2732 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! cz
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;35746294]Poważnie? Miałam nadzieję, że od razu się dowiem. Będę się denerwować niepotrzebnie.
Moja lekarka mówiła, że pewnie się spotkamy w szpitalu, bo ona ma tam dyżury - może jak na nią trafię, to mi powie wszystko ![]() Dziękuję.[/QUOTE] Myślę, że na pewno szybciej się dowiesz niż ja, ja to miałam w ogóle wszystko na wariackich papierach załataiwane, więc pewnie wyglądało to inaczej niż normalnie. Na pewno będziesz wcześniej wszystko wiedziała Nie martw się już, trzymamy za Ciebie
|
#2733 |
|
Konto usunięte
|
Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie. Nerwy mnie zżerają, ale cóż - trzeba wierzyć, że będzie dobrze.
Wiesz, tak się zastanawiałam ostatnio - ciekawe, czy u Ciebie faktycznie ta laparoskopia pomogła. Edytowane przez a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d Czas edycji: 2012-08-07 o 19:59 |
|
|
|
#2734 | ||||
|
Zakorzenienie
|
a widzisz o duszonkach zapomnialam
![]() ksiazka King-owa o telefonicznych szalencach wiec raczej nie komedia ale momentami smialam sie sama do siebie ooo prazone....tej wersji nie znalam czlowiek sie uczy cale zycie Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
i tak se mysle.....hmmmm Agnusek nie pisala ze na wakacje leca Cytat:
no nieeeee!!!!!! wezcie mnie ze soba albo chociaz napiszcie czy warto
|
||||
|
|
|
#2735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niedługo wychodzimy...A ja się masakrycznie czuję |
|
|
|
|
#2736 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
naśmiałam się w fryzurek, o których pisałyście Amani zakupy w jueseju
|
#2737 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kupilam dzis Sebie ta walizkeKLIK dolozylam troche i kupilam inna niz chcialam-woz strazacki )Ale ma radoche, chyba spac nie pojdzie![]() A popoludnie przesiedzielismy za domem w piaskownicy
Nasz Wielki Dzień- 22.09.2007 Nasza Miłość Sebastianek- 02.01.2010 Edytowane przez blonde_hair Czas edycji: 2012-08-07 o 20:12 |
||
|
|
|
#2738 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha, ale jest pyycha Jak TZ zapomni o Malego urodzinach albo dacie chrztu to osobiscie do niego zadzwonie i bede miala wszystko gdzies ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Cytat:
ja prawie zamieszkalam w TJ Maxxie i ostatnio zrobilam atak na Forever XXI (chociaz jakosc tych ubran pozostawia wiele do zyczenia... zobaczymy).
|
|
#2739 |
|
Zakorzenienie
|
Amani ja kocham Kohl's (jest gdzies u Was)
|
#2740 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
tuta przepis ja jeszcze dodaje pieczarki ![]() http://www.gotujmy.pl/zapiekanka-z-k...isy,53250.html Cytat:
A maz nie moze wziasc wolnego ?Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Po paru praniach ida do kosza ![]() mrowinka - trzymam za Ciebie mocno kciuki!!! Witajcie ![]() Dzisiaj z malym malam wycieczke bylismy na poczcie stoimy w kolejce a Domino tak zaczal plakac ze mnie babki musialy przepuscic w kolejce i co ? Stanelam pierwsza i maly przestal plakac Pozniej bylismy w polskim deli ![]() Zaniedlugo przychodza do mnie przyjacolki , a maz zrobil mi niespodzianke i wrocil do domu wczesniej ( wlasnie maja drzemke z Domino ) Aaaa no i najwazniejsze Dominik konczy dzisiaj 8 tygodni
|
|
|
#2741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratki dla Dominisia
|
|
#2742 |
|
Zakorzenienie
|
Blonde bardzo fajna walizka dla małego.
Zabcia niezły cwaniak z niego. Dziś się dowiedziałam, ze od 1 października mój mąz zaczyna nową pracę. Na koniec sierpnia składa wypowiedzenie z tej (akurat miesiąc ma wypowiedzenia). |
|
|
|
#2743 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my zastanawialiśmy się kogo wziąć na ojca chrzestnego (symbolicznie, bo dziewczynek i tak nie chrzcimy ) i właśnie chłopak siostry męża wchodził w rachubę... dobrze jednak, że nie podjęliśmy tej decyzji, bo niedawno dowiedzieliśmy się, że oni się rozchodzą... bo ta inna zaszła w ciążę Cytat:
Cytat:
![]() Mrowinko, wielkie dla ciebie i idę dalej szykować się na jutro ![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Cytat:
|
|
#2744 | |
|
Zakorzenienie
|
musze poszukac, ale jeszcze nie widzialam
![]() Cytat:
To z Dominikiem musisz teraz chodzic wszystkie sprawy zalatwiac modelem nie bedzie, bo sie na sesji niecierpliwil, chociaz warunki fizyczne ma ale moze dyplomata? ![]() dla Domino za 8 tygodni, a nasz Maly konczy dzisiaj 11 miesiecy
|
|
#2745 |
|
Wtajemniczenie
|
Wróciliśmy z Madagaskaru
Szybcy jesteśmy Bardzo nam się podobało Polecam!
|
#2746 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz pisalam z moja ciocia, bo sie dowiedziala, ze rozstalam sie z TZem i napisala: "zawsze bylo widac, ze on Cie BARDZO kocha"...
tak mnie cos scisnelo w sercu eh...
|
#2747 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia6
![]() Agnusek czyli polecasz |
|
|
|
#2748 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2749 |
|
Zakorzenienie
|
dobry wieczór
mrowinko trzymam kciuki za laparoskopie, będzie dobrze, dasz radę amani to gratuluję wolności, a ten właściwy znajdzie się po drodze tomalinko oby laptopa dało radę odratować, a co do @ to może po prostu taki cykl masz, czasami się to podobno zdaża baobabku przytulam mocno, oby izunia była jak najdłuźej w twoim brzuszku, na pewno bedzie z nią wszystko dobrze, urodzi się zdrowa, silna musisz tylko w to wierzyć, przetrwacie jakoś żabcia ale Dominiś już duży, kiedy te 8 tygodni minęło ![]() bika ty wybij sobie taki głupoty z głowy, Emilka na pewno jest zdrowa i śliczna, myśl pozytywnie agusku super, że jest serduszko, ja tez chce na Madagaskar do kina ja byłam niedawno na epoce lodowcowej 3 i tez fajne byłoAbby że z kotkiem już dobrze uciekam zaraz spać bo cały dzień normalnie zasypiam na stojąco, wczoraj tez tak miałam, chyba ta pogoda mi nie służy i wstawanie do pracy na 7
|
#2750 |
|
Zakorzenienie
|
stokrotko chyba taka pogoda, bo co się nie pytam to każdy senny.
|
|
|
|
#2751 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2752 | |
|
Zakorzenienie
|
potem zadzwonilam do niego zapytac jak rodzice przyjeli newsy, to juz mi caly sentyment przeszedl
jeszcze pare dni temu jak bylo zle i szedl do pracy, to powiedzial, ze jakby nie praca to by mogloby byc z nim bardzo zle... A dzis zimna krew ![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Cytat:
|
|
#2753 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Super z praca meza ![]() Cytat:
|
|
#2754 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To dla Was obojga nowa i trudna sytuacja. |
|
|
|
|
#2755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję wam za miłe słowa odnośnie pokoiku Julci widzę!!! Nie nadrobię reszty tyle napisałyście, że się nie wyrabiam. Ogólnie mam doła, 3 dziewczyny u nas poroniły w przeciągu weekendu
|
|
|
#2756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co to ciotka z wami mieszkała, czy co, że taka mądra? nie ważne co by kto mówił, to przecież TY musiałabyś nieść ten krzyż na plecach... nikt inny dokładnie a mnie się słabo robi jak czytam jakie to pytania mogą mi się trafić na rozmowie kwalifikacyjnej... najgorsze, że niektóre to takie pier.do.lenie kotka za pomocą młotka )...no ale luzik... dam radę ![]()
|
|
#2757 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i dziekuje ![]() Cytat:
dziekuje Cytat:
![]() Dyplomata albo prezes na to sie nadaje ![]() dziekuje jak bym chciala zeby czas chodz na chwile stanal w miejscu ![]()
|
|
|
#2758 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Cytat:
Cytat:
myślę, że czasami różne anomalia sie nam w cyklach zdażająa ja dzisiaj umieram, @ przyszła i tak mnie strasznie brzuch boli, że ledwo siedzę w pracy. Do normalnych bóli @ czuję jakby dochodził jeszcze ból wyrostka, taki tępy, mam nadzieję, że tabletki szybko zaczną działać
|
|
#2759 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Cytat:
|
|
|
|
|
#2760 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wrrr... widzę, że części mi nie zacytowało
Dziękuję dziewczyny! Wczoraj byliśmy na zastrzykach, do końca dnia był ospały, ale to mogła być reakcja na leki. Dostał jeszcze tabletki na 4 dni (dziś rano już schrupał, nie wiem, jaki mają smak, ale nawet surowego kurczaka tak nie wcina ) i maść na ranę w uchu (albo sam sobie zrobił, albo to efekt walki z Herą). Niestety ma pełne jelitka, więc teraz czekamy na kupę (kurcze, jak z dzieckiem ).Cytat:
![]() Cytat:
Lekarka ostro Cię nastraszyła! Co ona za głupoty gada, że Izunia by sobie nie poradziła?! Oczywiście, że by sobie poradziła! Jasne, lepiej, żeby jeszcze sobie u mamusi posiedziała i nigdzie się nie spieszyła, ale to już końcówka ciąży, mała ma 2kg, więc spokojnie dałaby radę. Trzymam kciuki, żeby pobyła w brzuszku jeszcze z miesiąc Przykro mi tylko strasznie jak czytam o reakcji Twoich rodziców Chyba zwyczajnie nie zdają sobie sprawy z powagi sytuacji. Oby tylko oni kiedyś nie potrzebowali od Ciebie pomocy... ![]() Szkoda, że nie mieszkamy w jakimś zagłebiu wizażowym - na zmianę byśmy Cię odwiedzały i pomagały 7 skalpel W przeciągu tygodnia A wiesz, że efekty wymagają dokumentacji fotograficznej? ![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.

K. jest w ciąży! Dziś było już serduszko

a ja zaraz sobie zrobie swoj koktajl kawowy... a coz to za koktail?pewnie jakis specjalistyczny 
mało się nie pisikałam....
aaa mojej córci tez się zdarza, ze się zachłyśnie mleczkiem ale pokaszle i jest dobrze, więc spokojnie. Tak im widocznie nasze cycusie smakują
dolozylam troche i kupilam inna niz chcialam-woz strazacki