Rozstanie z facetem, część XXIII - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-08, 10:14   #4201
madziara889
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XXIII

Mój od czasu rozstania (2 tyg) ani razu się nie odezwał, a już tydzień przed rozstaniem ciężko mu było znaleźć czas na chociaż jednego smsa dziennie. Niby tak łatwiej zapomnieć ale rzeczywiście, to bardzo przykre, że osobę, która była całym światem z dnia na dzień nagle przestaje interesować.
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 10:17   #4202
MonikaDorota
Raczkowanie

GG do MonikaDorota

Cytat:
Napisane przez karolaZM Pokaż wiadomość
Ile u Ciebie cisza trwa ?
rozstałam się z nim niecałe dwa miesiące temu.
Początkowo jeszcze rozmawialiśmy na gg, potem napisałam mu że jednak ja potrzebuję się ogarnąć po tym rozstaniu i nie możemy mieć kontaktu.
On chciał mieć kontakt, ale uszanował moją decyzję i tylko poprosił, że jak już dojdę do siebie to żebym się odezwała. Jakieś trzy tygodnie temu odezwałam się do niego i nawet napisałam, że miło byłoby gdyby jednak się odzywał. Oczywiście odp mi, ale potem zapadła cisza...
I męczy mnie to, a dziś po tym śnie to już szczególnie

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
Mój od czasu rozstania (2 tyg) ani razu się nie odezwał, a już tydzień przed rozstaniem ciężko mu było znaleźć czas na chociaż jednego smsa dziennie. Niby tak łatwiej zapomnieć ale rzeczywiście, to bardzo przykre, że osobę, która była całym światem z dnia na dzień nagle przestaje interesować.
dokładnie, przykre...
Stary 2012-08-08, 10:20   #4203
karolaZM
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MonikaDorota Pokaż wiadomość
rozstałam się z nim niecałe dwa miesiące temu.
Początkowo jeszcze rozmawialiśmy na gg, potem napisałam mu że jednak ja potrzebuję się ogarnąć po tym rozstaniu i nie możemy mieć kontaktu.
On chciał mieć kontakt, ale uszanował moją decyzję i tylko poprosił, że jak już dojdę do siebie to żebym się odezwała. Jakieś trzy tygodnie temu odezwałam się do niego i nawet napisałam, że miło byłoby gdyby jednak się odzywał. Oczywiście odp mi, ale potem zapadła cisza...
I męczy mnie to, a dziś po tym śnie to już szczególnie

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

dokładnie, przykre...
Chociaż ci odpisał. Jeden plus calej tej sytuacji jest taki, że okreslil się. Dał ci do zrozumienia, że jak bedziesz chciała się kolegować i uporasz się z tym to odezwji się. U mnie sprawa nie byla wyjaśniona. Muszę się sama domyślać.
karolaZM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 10:28   #4204
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
nie powiedzial
jakby je dawal to na pewno bym zauważyla i walczyla ...

cala noc nie przespana, plakalam w domu teraz w pracy, nie mam sily

mialam nadzieje że te 2,5 miesiąca dadzą mu coś do myślenia, że może przesmyśli i będzie chcial jeszcze raz spróbować... nie chce... nie ma nic na sile... jego slowa
To samo dzisiaj ja przerobiłam, a jak wstałam to już w ogóle się rozsypałam
Kornelciaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 10:29   #4205
MonikaDorota
Raczkowanie

GG do MonikaDorota

Cytat:
Chociaż ci odpisał. Jeden plus calej tej sytuacji jest taki, że okreslil się. Dał ci do zrozumienia, że jak bedziesz chciała się kolegować i uporasz się z tym to odezwji się. U mnie sprawa nie byla wyjaśniona. Muszę się sama domyślać.
no ale właśnie o to chodzi, że przecież już się odezwałam i miło byłoby gdyby teraz on się odezwał ze zwykłym zapytaniem co u mnie, ale jak widać mało go to interesuje

ale cóż, nie to nie, ja nie mam zamiaru się narzucać i nie pozostaje nic innego jak wybić sobie go z głowy całkowicie

wracając do Ciebie to przy rozstaniu z innym facetem też miałam niejasną sytuację, bo mówił co innego, robił co innego a w sumie wychodziło jeszcze inaczej i wiem, że to męczy i to bardzo.
Stary 2012-08-08, 10:30   #4206
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
cisza jak cholera... jakbym w ogóle nie istniała dla niego
Nie mam pojęcia co się u niego dzieje i on nie ma pojęcia co u mnie bo nie mieliśmy wspólnych znajomych. Oczywiście poznałam jego znajomych, ale nie mam do nich żadnego kontaktu. Tak więc tak samo jak nieoczekiwanie pojawił się w moim życiu tak samo szybko z niego zniknął bez echa
wiem, że brak kontaktu to dobra metoda żeby zapomnieć i przez jakiś czas cieszyłam się z tego, ale jednak przykre jest to jak ktoś z dnia na dzień może o Tobie całkowicie zapomnieć i nie interesuje go nawet czy żyje czy nie
Jestem w identycznej sytuacji, jak TY Dla mnie brak kontaktu to jak kara Jeszcze pierwszy tydzień jako tako, pisaliśmy ze sobą, a teraz? Nawet nie wiem czy żyje ;-(

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
Stary 2012-08-08, 10:35   #4207
karolaZM
Raczkowanie

Cytat:
no ale właśnie o to chodzi, że przecież już się odezwałam i miło byłoby gdyby teraz on się odezwał ze zwykłym zapytaniem co u mnie, ale jak widać mało go to interesuje

ale cóż, nie to nie, ja nie mam zamiaru się narzucać i nie pozostaje nic innego jak wybić sobie go z głowy całkowicie

wracając do Ciebie to przy rozstaniu z innym facetem też miałam niejasną sytuację, bo mówił co innego, robił co innego a w sumie wychodziło jeszcze inaczej i wiem, że to męczy i to bardzo.
No to wiesz co ja czuje. Raz mówi, coś takiego że domyśliłam się, że chce spróbować potem robi coś innego a na koniec nie odbiera ode mnie tel i nie oddzwania, zapada cisza. To jest najgorsze właśnie i ciężko mi się pogodzić z tym, co usłyszałam od niego a na koniec zlewka.
Jak się skończyła tamta historia z tym facetem ?
Stary 2012-08-08, 10:36   #4208
bulbulka
BAN stały

ale to dobrze że się nie odzywają przecież!

Edytowane przez bulbulka
Czas edycji: 2012-09-23 o 16:15
bulbulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 10:40   #4209
MonikaDorota
Raczkowanie

GG do MonikaDorota

Cytat:
Napisane przez Kornelciaczek Pokaż wiadomość
Jestem w identycznej sytuacji, jak TY Dla mnie brak kontaktu to jak kara Jeszcze pierwszy tydzień jako tako, pisaliśmy ze sobą, a teraz? Nawet nie wiem czy żyje ;-(

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

nie wiem, dlaczego urwanie kontaktu tak szybko im przychodzi...
też bym tak chciała...
ja szczerze mówiąc, wiedziałam ,że tak będzie bo to taki typ, ale gdzieś tam w środku myślałam, że jednak mimo wszystko zależy mu na mnie i będzie chciał wiedzieć co się ze mną dzieje... ale jak widać nie mam co na to liczyć
jak teraz się nie odzywał to już się nie odezwie
Stary 2012-08-08, 10:45   #4210
karolaZM
Raczkowanie

Cytat:
też bym tak chciała...
ja szczerze mówiąc, wiedziałam ,że tak będzie bo to taki typ, ale gdzieś tam w środku myślałam, że jednak mimo wszystko zależy mu na mnie i będzie chciał wiedzieć co się ze mną dzieje... ale jak widać nie mam co na to liczyć
Mój podtrzymywał kontakt tyle miesiacy, a na koniec i tak mnie zlał. Chcesz naprawde się z nim kolegować? On nie jest ci obojętny, raniłoby cię to. Przychodzi im milczenie łatwo bo mają nas gdzieś.
Stary 2012-08-08, 10:51   #4211
MonikaDorota
Raczkowanie

GG do MonikaDorota

Cytat:
No to wiesz co ja czuje. Raz mówi, coś takiego że domyśliłam się, że chce spróbować potem robi coś innego a na koniec nie odbiera ode mnie tel i nie oddzwania, zapada cisza. To jest najgorsze właśnie i ciężko mi się pogodzić z tym, co usłyszałam od niego a na koniec zlewka.
Jak się skończyła tamta historia z tym facetem ?
z tamtym facetem do była bardzo skomplikowana sytuacja, więc nie będę jej opisywać od początku. Pokrótce to było tak, że on mnie kochał wiele lat, ale ja go nie chciała, potem jak go zechciałam to on już nie mógł być ze mną bo miał inną. To ja mu powiedziałam, że koniec naszej znajomości, to on powiedział, że już się z nią rozstał dla mnie a potem mnie zwodził przez miesiąc i okazało się, że się nie rozstał z nią, a mówił oczywiście co innego, potem powiedział, że nic do mnie nie czuje, potem jak się dowiedział, że się z kimś spotykam to znów zapałał wielką miłością, a jak się już rozstałam z tym który właśnie się do mnie teraz nie odzywa to tamten już nie pała do mnie tak wielką miłością. I tak naprawdę nie skończyła się nasza historia, ale ja już jestem zmęczona tym osobnikiem, więc myślę, że umrze to śmiercią naturalną

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Cytat:
Mój podtrzymywał kontakt tyle miesiacy, a na koniec i tak mnie zlał. Chcesz naprawde się z nim kolegować? On nie jest ci obojętny, raniłoby cię to. Przychodzi im milczenie łatwo bo mają nas gdzieś.
nie chodzi o to, że chcę się z nim kolegować, tylko miło byłoby wiedzieć, że jednak ten czas który spędziliśmy razem i te wszystkie jego wyznania nie były kłamstwem... Nasz związek i tak był trudny bo dzieliła nas duża różnica wieku i wiem, że w gruncie rzeczy był bezsensu, więc nie chce wracać do niego. Chce tylko wiedzieć, że czasem o mnie myśli i ciekawi go co u mnie
Stary 2012-08-08, 10:55   #4212
bulbulka
BAN stały

Cytat:
z tamtym facetem do była bardzo skomplikowana sytuacja, więc nie będę jej opisywać od początku. Pokrótce to było tak, że on mnie kochał wiele lat, ale ja go nie chciała, potem jak go zechciałam to on już nie mógł być ze mną bo miał inną. To ja mu powiedziałam, że koniec naszej znajomości, to on powiedział, że już się z nią rozstał dla mnie a potem mnie zwodził przez miesiąc i okazało się, że się nie rozstał z nią, a mówił oczywiście co innego, potem powiedział, że nic do mnie nie czuje, potem jak się dowiedział, że się z kimś spotykam to znów zapałał wielką miłością, a jak się już rozstałam z tym który właśnie się do mnie teraz nie odzywa to tamten już nie pała do mnie tak wielką miłością. I tak naprawdę nie skończyła się nasza historia, ale ja już jestem zmęczona tym osobnikiem, więc myślę, że umrze to śmiercią naturalną

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

nie chodzi o to, że chcę się z nim kolegować, tylko miło byłoby wiedzieć, że jednak ten czas który spędziliśmy razem i te wszystkie jego wyznania nie były kłamstwem... Nasz związek i tak był trudny bo dzieliła nas duża różnica wieku i wiem, że w gruncie rzeczy był bezsensu, więc nie chce wracać do niego. Chce tylko wiedzieć, że czasem o mnie myśli i ciekawi go co u mnie

ile czasu byliście razem? bo mi się już mieszają wszystkie historie, aj
Stary 2012-08-08, 11:00   #4213
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
też bym tak chciała...
Tylko mój zawsze mówił, że chce mieć kontakt ze mną i pewnie jakbym zadzwoniła to odebrał by, ale nie. Oto to nie. Czekam do jutra i Mu coś napiszę zapewne. Nie gadaliśmy ze sobą już tydzień Chodź sama kiedyś zaraz po rozstaniu powiedziałam z mojej strony masz spokój. Jednak to była ta miłość

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Cytat:

Taki pies ogrodnika z niego. Sam nie wezmie, ale i nikomu nie da.

Jak ja powiedzialam mojemu, ze szkoda mi zmarnowanego czasu, to On ze o co mi chodzi to byl wspanialy czas nie mozna tak mowic

Edytowane przez Kornelciaczek
Czas edycji: 2012-08-08 o 11:01
Stary 2012-08-08, 11:08   #4214
MonikaDorota
Raczkowanie

GG do MonikaDorota

Cytat:
Tylko mój zawsze mówił, że chce mieć kontakt ze mną i pewnie jakbym zadzwoniła to odebrał by, ale nie. Oto to nie. Czekam do jutra i Mu coś napiszę zapewne. Nie gadaliśmy ze sobą już tydzień Chodź sama kiedyś zaraz po rozstaniu powiedziałam z mojej strony masz spokój. Jednak to była ta miłość

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Taki pies ogrodnika z niego. Sam nie wezmie, ale i nikomu nie da.

Jak ja powiedzialam mojemu, ze szkoda mi zmarnowanego czasu, to On ze o co mi chodzi to byl wspanialy czas nie mozna tak mowic
ja już nie jestem pewna czy mój były by odebrał jakbym zadzwoniła
ale nie będę tego sprawdzać i w ogóle nie mam zamiaru już do niego się odzywać. Wykasowałam jego nr gg, nr z kom, żeby mnie nie korciło
Muszę tak robić bo inaczej to na pewno bym pękła i się odezwała, oczywiście gdzieś tam jeszcze mam zapisany jego nr (w razie czogo, jakby coś się stało ważnego), ale żeby go odkopać to za dużo zachodu

a co do tego drugiego faceta to właśnie jego ostanie zachowanie tylko utwierdziły mnie przekonaniu że to "pies ogrodnika" więc u mnie nie ma już czego szukać
Stary 2012-08-08, 11:09   #4215
leoh
Raczkowanie

.

Edytowane przez leoh
Czas edycji: 2012-08-08 o 20:28
leoh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 11:10   #4216
MonikaDorota
Raczkowanie

GG do MonikaDorota

Cytat:
Napisane przez bulbulka Pokaż wiadomość
ile czasu byliście razem? bo mi się już mieszają wszystkie historie, aj
nie za długo bo zaledwie 10 miesięcy, ale bardzo szybko się wszystko potoczyło ja i tak na początku dawałam naszej znajomości zaledwie dwa
Stary 2012-08-08, 11:13   #4217
ama4
High Quality Since 2007

Cytat:
Mimo wszystko zdrowiej jest przestać się kontaktować, przynajmniej dopóki nie opadnie pierwszy kurz po rozstaniu.
Cytat:
Napisane przez normalnyFacet
Desperacja prowadzi tylko do masochizmu
ama4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 11:22   #4218
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Jak ci powiedział dokładnie ? ,,że nie chce" Szkoda, że nie zapytałaś się jakie to sygnały. Znająć życie nie wiedziałby jakie wymienić
nic na sile

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 11:26   #4219
MonikaDorota
Raczkowanie

GG do MonikaDorota

Cytat:
Napisane przez ama4 Pokaż wiadomość
Mimo wszystko zdrowiej jest przestać się kontaktować, przynajmniej dopóki nie opadnie pierwszy kurz po rozstaniu.
ja to wiem, na prawdę, ale mimo wszystko i tak jest mi przykro i nie mogę nic na to poradzić.
Stary 2012-08-08, 11:27   #4220
svamp
Zadomowienie

śnił mi się dzisiaj ten sen był tak abstrakcyjny i tak piękny zarazem, że już wiem jak beznadziejny będzie ten dzień...
waiting for it to come back to me
svamp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 11:31   #4221
MonikaDorota
Raczkowanie

GG do MonikaDorota

Cytat:
Napisane przez svamp Pokaż wiadomość
śnił mi się dzisiaj ten sen był tak abstrakcyjny i tak piękny zarazem, że już wiem jak beznadziejny będzie ten dzień...
to masz tak samo jak ja...
Jak już pisałam, było już ze mną nawet ok, ale przez ten sen o nim dziś znów załapałam doła
Stary 2012-08-08, 11:37   #4222
WhAtEvAr
Przyczajenie

Lightbulb Dot.: Rozstanie z facetem, część XXIII

Cytat:
po 2,5 miesiącach usłyszałam że się psuło że mi dawał sygnały tylko ja ich nie widziałam...
jestem sama , już żadnych nadziei nie ma i nie będzie... koniec tego pięknego co trwało 8 lat
koniec wspólnych świąt, urodzin, sylwestra koniec wszystkiego
Cholera szkoda trzymalam kciuki za Ciebie wczoraj bo wiem po tak długim stażu jakie to uczucie. I niby jakie znaki dawał ? Przecież planowaliscie ślub a nie tylko Ty planowalas.

A ja.... Hm wstyd przyznać ale jestem na etapie " nie obchodzi mnie ze mi wszyscy dobrze radzą - ja go kocham i chce z nim być mimo ze to chory związek " - i chce walczyć ale pierwszy raz od 7 lat mam przeczucie ze przegram.
WhAtEvAr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 11:40   #4223
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
ja już nie jestem pewna czy mój były by odebrał jakbym zadzwoniła
ale nie będę tego sprawdzać i w ogóle nie mam zamiaru już do niego się odzywać. Wykasowałam jego nr gg, nr z kom, żeby mnie nie korciło
Muszę tak robić bo inaczej to na pewno bym pękła i się odezwała, oczywiście gdzieś tam jeszcze mam zapisany jego nr (w razie czogo, jakby coś się stało ważnego), ale żeby go odkopać to za dużo zachodu

a co do tego drugiego faceta to właśnie jego ostanie zachowanie tylko utwierdziły mnie przekonaniu że to "pies ogrodnika" więc u mnie nie ma już czego szukać
Też bym tak chciała zazdroszczę Ci i widać, że jesteś silna i dasz radę

Ja swojego tydzień na GG nie widziałam to już mi w głowie świta milion pomysłów,a wykasować nr gg nie problem, ale telefonu to ja znam na pamięć
Stary 2012-08-08, 11:44   #4224
bulbulka
BAN stały

Cytat:
nic na sile
ja też trzymałam za ciebie wczoraj kciuki, serio, myślałam o tobie wieczorem.
ania, trzeba iść☠do przodu. podnieść głowę i odnaleźć straconą dumę.
Stary 2012-08-08, 11:46   #4225
MonikaDorota
Raczkowanie

GG do MonikaDorota

Cytat:
Też bym tak chciała zazdroszczę Ci i widać, że jesteś silna i dasz radę

Ja swojego tydzień na GG nie widziałam to już mi w głowie świta milion pomysłów,a wykasować nr gg nie problem, ale telefonu to ja znam na pamięć
wcale nie jestem silna, tylko to nie moje pierwsze rozstanie i mniej więcej wiem co muszę robić, żeby nie oszaleć

jego nr starałam się nie zapamiętywać właśnie po to, że jak coś pójdzie nie tak to żebym mogła się go pozbyć, to już taka moja zasada
oczywiście mniej więcej cyferki znam i jakby dzwonił to bym wiedziała, że to on, ale na szczęście nie na tyle dobrze żeby móc się z nim skontaktować
Stary 2012-08-08, 12:07   #4226
karolaZM
Raczkowanie

Cytat:
wcale nie jestem silna, tylko to nie moje pierwsze rozstanie i mniej więcej wiem co muszę robić, żeby nie oszaleć

jego nr starałam się nie zapamiętywać właśnie po to, że jak coś pójdzie nie tak to żebym mogła się go pozbyć, to już taka moja zasada
oczywiście mniej więcej cyferki znam i jakby dzwonił to bym wiedziała, że to on, ale na szczęście nie na tyle dobrze żeby móc się z nim skontaktować
Ja już dawno mam wszystko pokasowane. Numer też znam na pamieć. Nie dzwoń bo jak nie odbierze to będziesz się źle czuła. Z drugiej strony mój nie odebrał i teraz paliło waliłoby się ja nie odezwę się. Tak naprawdę ja wiem co się z nim dzieje przez fb. Czasem tam wejde . Dlatego teraz wiem, że jest na wakacjach w ciepłym miejscu. Jego szcześliwa buzia i fakt, że go tyle obchodzę co nic ranią mnie...
Ja ze swoim nie planowalam się kolegować bo jego widok głos, sprawia że wszystko wraca. Nawet jak kiedyś dzownił pytał się co u mnie, to odp dobrze dziękuje i zbywałam go. Nie mialam ochoty go informowac co się u mnie dzieje. Ja oczekiwalam konretów albo dajemy sobie szanse albo nie. Nie jestem koleżanką to pogadanek.

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

Cytat:
nie za długo bo zaledwie 10 miesięcy, ale bardzo szybko się wszystko potoczyło ja i tak na początku dawałam naszej znajomości zaledwie dwa
Dla mnie 10 miesiacy to już jest coś. Zwłaszcza jak para np. widuje się codziennie. Tak naprawdę nie liczy się ile ale intensywność bycia ze sobą. Ja z byłym spotykałam się każdego dnia, robiliśmy wszystko razem. .
Stary 2012-08-08, 12:14   #4227
MonikaDorota
Raczkowanie

GG do MonikaDorota

Cytat:
Ja już dawno mam wszystko pokasowane. Numer też znam na pamieć. Nie dzwoń bo jak nie odbierze to będziesz się źle czuła. Z drugiej strony mój nie odebrał i teraz paliło waliłoby się ja nie odezwę się. Tak naprawdę ja wiem co się z nim dzieje przez fb. Czasem tam wejde . Dlatego teraz wiem, że jest na wakacjach w ciepłym miejscu. Jego szcześliwa buzia i fakt, że go tyle obchodzę co nic ranią mnie...
Ja ze swoim nie planowalam się kolegować bo jego widok głos, sprawia że wszystko wraca. Nawet jak kiedyś dzownił pytał się co u mnie, to odp dobrze dziękuje i zbywałam go. Nie mialam ochoty go informowac co się u mnie dzieje. Ja oczekiwalam konretów albo dajemy sobie szanse albo nie. Nie jestem koleżanką to pogadanek.

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

Dla mnie 10 miesiacy to już jest coś. Zwłaszcza jak para np. widuje się codziennie. Tak naprawdę nie liczy się ile ale intensywność bycia ze sobą. Ja z byłym spotykałam się każdego dnia, robiliśmy wszystko razem. .
ja nie mam konta na żadnym portalu społecznościowym, właśnie po to żeby się nie dołować już kiedyś przez to przechodziłam i pewnego dnia wszystko usunęłam przecież moi znajomi mają mój nr tel, więc zawsze jak ktoś chce może się ze mną skontaktować i nie potrzebny mi do tego fb

nie widywaliśmy się codziennie, tylko 2, 3 razy w tygodniu bo mieszkamy dwóch różnych miejscowościach i nie zawsze udało nam się zgrać. On miał dużo kolegów i swoje hobby, a ja nie chciałam mu tego wszystkiego odbierać ale jak już się spotkaliśmy to na dłuuugie godziny

Edytowane przez MonikaDorota
Czas edycji: 2012-08-08 o 12:15
MonikaDorota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 12:19   #4228
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:

Kochana, ja wierze w Ciebie, bo przeszlas wiele i bardzo madrze piszesz Badz silna, a wszystko sie uda. Jeszcze los Cie obdarzy szczesciem i sama bedziesz sie z tego smiala
Stary 2012-08-08, 12:21   #4229
MonikaDorota
Raczkowanie

GG do MonikaDorota

Cytat:
Kochana, ja wierze w Ciebie, bo przeszlas wiele i bardzo madrze piszesz Badz silna, a wszystko sie uda. Jeszcze los Cie obdarzy szczesciem i sama bedziesz sie z tego smiala
dzięki wielkie
mam nadzieje, że masz rację

Tobie również życzę by wszystko Ci się ułożyło tak jak tego chcesz

Edytowane przez MonikaDorota
Czas edycji: 2012-08-08 o 12:24
MonikaDorota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 12:30   #4230
karolaZM
Raczkowanie

Cytat:
dzięki wielkie
mam nadzieje, że masz rację

Tobie również życzę by wszystko Ci się ułożyło tak jak tego chcesz
U mnie to co innego. Widywaliśmy sie codziennie, nawet po 22 jak wczesniej nie moglismy. Pomieszkiwalam u niego... Z drugiej strony chyba u Ciebie było lepiej bo tak szybko człowiek się nie przywiązuje.

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Cytat:
nic na sile
Tak masz rację. Dlatego uwazam, że jak facet nie warca od razu tylko przeciaga to miesiącami to nic z tego nie będzie. Najsmutniejsze jest to, że my czekamy Czytajac wasze wypowiedzi to lepiej nie angażować się za szybko....
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości