|
|
#4201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXIII
Mój od czasu rozstania (2 tyg) ani razu się nie odezwał, a już tydzień przed rozstaniem ciężko mu było znaleźć czas na chociaż jednego smsa dziennie. Niby tak łatwiej zapomnieć ale rzeczywiście, to bardzo przykre, że osobę, która była całym światem z dnia na dzień nagle przestaje interesować.
|
|
|
|
#4202 | |
|
Raczkowanie
|
rozstałam się z nim niecałe dwa miesiące temu.
Początkowo jeszcze rozmawialiśmy na gg, potem napisałam mu że jednak ja potrzebuję się ogarnąć po tym rozstaniu i nie możemy mieć kontaktu. On chciał mieć kontakt, ale uszanował moją decyzję i tylko poprosił, że jak już dojdę do siebie to żebym się odezwała. Jakieś trzy tygodnie temu odezwałam się do niego i nawet napisałam, że miło byłoby gdyby jednak się odzywał. Oczywiście odp mi, ale potem zapadła cisza... I męczy mnie to, a dziś po tym śnie to już szczególnie ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
|
|
|
#4203 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Muszę się sama domyślać.
|
|
|
|
|
#4204 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4205 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ale cóż, nie to nie, ja nie mam zamiaru się narzucać i nie pozostaje nic innego jak wybić sobie go z głowy całkowicie wracając do Ciebie to przy rozstaniu z innym facetem też miałam niejasną sytuację, bo mówił co innego, robił co innego a w sumie wychodziło jeszcze inaczej i wiem, że to męczy i to bardzo.
|
|
|
#4206 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dla mnie brak kontaktu to jak kara ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4207 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak się skończyła tamta historia z tym facetem ? |
|
|
|
|
#4208 |
|
BAN stały
|
ale to dobrze że się nie odzywają przecież!
Edytowane przez bulbulka Czas edycji: 2012-09-23 o 16:15 |
|
|
|
#4209 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
też bym tak chciała... ja szczerze mówiąc, wiedziałam ,że tak będzie bo to taki typ, ale gdzieś tam w środku myślałam, że jednak mimo wszystko zależy mu na mnie i będzie chciał wiedzieć co się ze mną dzieje... ale jak widać nie mam co na to liczyć ![]() jak teraz się nie odzywał to już się nie odezwie
|
|
|
#4210 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4211 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
|
|
|
#4212 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ile czasu byliście razem? bo mi się już mieszają wszystkie historie, aj |
|
|
|
|
#4213 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chodź sama kiedyś zaraz po rozstaniu powiedziałam z mojej strony masz spokój. Jednak to była ta miłość ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
Jak ja powiedzialam mojemu, ze szkoda mi zmarnowanego czasu, to On ze o co mi chodzi to byl wspanialy czas nie mozna tak mowic Edytowane przez Kornelciaczek Czas edycji: 2012-08-08 o 11:01 |
||
|
|
|
#4214 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ale nie będę tego sprawdzać i w ogóle nie mam zamiaru już do niego się odzywać. Wykasowałam jego nr gg, nr z kom, żeby mnie nie korciło ![]() Muszę tak robić bo inaczej to na pewno bym pękła i się odezwała, oczywiście gdzieś tam jeszcze mam zapisany jego nr (w razie czogo, jakby coś się stało ważnego), ale żeby go odkopać to za dużo zachodu ![]() a co do tego drugiego faceta to właśnie jego ostanie zachowanie tylko utwierdziły mnie przekonaniu że to "pies ogrodnika" więc u mnie nie ma już czego szukać
|
|
|
#4215 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez leoh Czas edycji: 2012-08-08 o 20:28 |
|
|
|
#4216 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja i tak na początku dawałam naszej znajomości zaledwie dwa
|
|
|
#4217 | |||
|
High Quality Since 2007
|
Cytat:
|||
|
|
|
#4218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4219 |
|
Raczkowanie
|
ja to wiem, na prawdę, ale mimo wszystko i tak jest mi przykro i nie mogę nic na to poradzić.
|
|
#4220 |
|
Zadomowienie
|
śnił mi się dzisiaj
ten sen był tak abstrakcyjny i tak piękny zarazem, że już wiem jak beznadziejny będzie ten dzień...
|
#4221 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak już pisałam, było już ze mną nawet ok, ale przez ten sen o nim dziś znów załapałam doła
|
|
|
#4222 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
trzymalam kciuki za Ciebie wczoraj bo wiem po tak długim stażu jakie to uczucie. I niby jakie znaki dawał ? Przecież planowaliscie ślub a nie tylko Ty planowalas. A ja.... Hm wstyd przyznać ale jestem na etapie " nie obchodzi mnie ze mi wszyscy dobrze radzą - ja go kocham i chce z nim być mimo ze to chory związek " - i chce walczyć ale pierwszy raz od 7 lat mam przeczucie ze przegram. |
|
|
|
|
#4223 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja swojego tydzień na GG nie widziałam to już mi w głowie świta milion pomysłów,a wykasować nr gg nie problem, ale telefonu to ja znam na pamięć
|
|
|
|
|
#4224 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4225 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jego nr starałam się nie zapamiętywać właśnie po to, że jak coś pójdzie nie tak to żebym mogła się go pozbyć, to już taka moja zasada ![]() oczywiście mniej więcej cyferki znam i jakby dzwonił to bym wiedziała, że to on, ale na szczęście nie na tyle dobrze żeby móc się z nim skontaktować
|
|
|
#4226 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja ze swoim nie planowalam się kolegować bo jego widok głos, sprawia że wszystko wraca. Nawet jak kiedyś dzownił pytał się co u mnie, to odp dobrze dziękuje i zbywałam go. Nie mialam ochoty go informowac co się u mnie dzieje. Ja oczekiwalam konretów albo dajemy sobie szanse albo nie. Nie jestem koleżanką to pogadanek. ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Cytat:
.
|
||
|
|
|
#4227 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
już kiedyś przez to przechodziłam i pewnego dnia wszystko usunęłam przecież moi znajomi mają mój nr tel, więc zawsze jak ktoś chce może się ze mną skontaktować i nie potrzebny mi do tego fb ![]() nie widywaliśmy się codziennie, tylko 2, 3 razy w tygodniu bo mieszkamy dwóch różnych miejscowościach i nie zawsze udało nam się zgrać. On miał dużo kolegów i swoje hobby, a ja nie chciałam mu tego wszystkiego odbierać ale jak już się spotkaliśmy to na dłuuugie godziny
Edytowane przez MonikaDorota Czas edycji: 2012-08-08 o 12:15 |
|
|
|
|
#4228 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Badz silna, a wszystko sie uda. Jeszcze los Cie obdarzy szczesciem i sama bedziesz sie z tego smiala
|
|
|
|
|
#4229 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam nadzieje, że masz rację ![]() Tobie również życzę by wszystko Ci się ułożyło tak jak tego chcesz
Edytowane przez MonikaDorota Czas edycji: 2012-08-08 o 12:24 |
|
|
|
|
#4230 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Tak masz rację. Dlatego uwazam, że jak facet nie warca od razu tylko przeciaga to miesiącami to nic z tego nie będzie. Najsmutniejsze jest to, że my czekamy Czytajac wasze wypowiedzi to lepiej nie angażować się za szybko....
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:40.

Muszę się sama domyślać.
Dla mnie brak kontaktu to jak kara

Badz silna, a wszystko sie uda. Jeszcze los Cie obdarzy szczesciem i sama bedziesz sie z tego smiala