|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Z Ewką Chodakowską ćwiczymy, rzeźbę sobie robimy! :D cz.II
|
|
|
|
#1322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Natomiast dziewczyny które tylko podglądają klub a się nie wypowiadają po jakimś czasie zostają usunięte. Można się oczywiście zgłosić jeszcze raz. W klubie trzeba być aktywnym. Dziewczyny wklejają zdjęcia dużo mówią o sobie i oczekujemy tego od wszystkich. Podglądaczy się usuwa. Nie musicie się nawet zgłaszać. Jak widzę, że ktoś zasłużył to wysyłam zaproszenie. Edytowane przez Ilena Czas edycji: 2012-08-08 o 11:15 |
|
|
|
|
#1323 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny! Muszę się pochwalić, że wczoraj znowu udało się mi aktywnie spędzić wieczór
Mimo @ i duchoty. Wprawdzie nie z Ewą, ale rowerek poszedł w ruch. Jestem w szoku, bo to 4 dzień z rzędu kiedy się ruszam, a z moim słomianym zapałem to naprawdę sukces. A dzisiaj też czuję energię więc zapuszczę płytkę :-D Ciekawa jestem czy to dzięki ćwiczeniom tak szybko energii mi przybyło? Jak mi się@ skończy to się pomierzę, żeby później móc sprawdzić efekty. Jak widzę zdjęcia dziewczyn na funpageu Ewy to zaczynam wierzyć, że naprawdę da się coś ze sobą zrobić, tylko trzeba chcieć
|
|
|
|
#1324 |
|
Zakorzenienie
|
Zgrzeszylam - zważyłam się, i to pod koniec @. +2,5kg. Lodówka zamknieta na klucz!
|
|
|
|
#1325 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny! Muszę się pochwalić, że wczoraj znowu udało się mi aktywnie spędzić wieczór
Mimo @ i duchoty. Wprawdzie nie z Ewą, ale rowerek poszedł w ruch. Jestem w szoku, bo to 4 dzień z rzędu kiedy się ruszam, a z moim słomianym zapałem to naprawdę sukces. A dzisiaj też czuję energię więc zapuszczę płytkę :-D Ciekawa jestem czy to dzięki ćwiczeniom tak szybko energii mi przybyło? Jak mi się@ skończy to się pomierzę, żeby później móc sprawdzić efekty. Jak widzę zdjęcia dziewczyn na funpageu Ewy to zaczynam wierzyć, że naprawdę da się coś ze sobą zrobić, tylko trzeba chcieć
|
|
|
|
#1326 | |
|
Zakorzenienie
|
killer pokonany
---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1327 |
|
Zadomowienie
|
Lekkie zakwasy mam po wczorajszych ćwiczeniach.
Dziś skalpel zaliczony ![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Też mam ochotę na zumbę
|
#1328 |
|
Zakorzenienie
|
kawopijka dodana
Inal zaproszona weronika7 i kuleczka18 chyba takie były nicki. Usunięte z powodu zbyt małej aktywności i braku własnego wątku. Edytowane przez Ilena Czas edycji: 2012-08-08 o 11:36 |
|
|
|
#1329 |
|
Zakorzenienie
|
ja logicznie do klubu nie będę się pchała, bo jestem tutaj na wątku świeżynką
![]()
|
|
|
|
#1330 |
|
Zakorzenienie
|
Z taką ilością killerów to już masz niedługo duże szanse na przyspieszoną rekrutacje
|
|
|
|
#1331 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1332 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jestem już po skalpelu i jem drugie śniadanie - chudy twarożek z kiwi i rodzynkami.
|
|
|
#1333 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1334 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem ciekawa, co bedzie na 3 plycie. a dzis na FB Ewa napisala, ze kolejna czesc w pazdziernikowym Shape dopiero. nie wiem skąd informacja, że juz pod koniec sierpnia?
|
|
|
|
#1335 |
|
Raczkowanie
|
dygotka8: na orbitreku cwiczylam u brata, ale tez planuje jego zakup. Cwiczylam na nim 30 min (ustawilam najpierw na ciezsza "moc", bo on mial takie pokretlo +/-, a pod koniec jedzilam na troche lzejszym, ale bardzo szybko) To byl taki najzwyklejszy orbitrek. Jak chcesz to spytam brata o jego nazwe
![]() Forget_me: moze sprobuje we wrzesniu:P i tez sie mecze z ta oliwka z ziaji.. aniaaxd2: uzywalam eveline 3d pomaranczowego a teraz planuje zakup tego fitness, ktoras z was uzywa? Ilena: ostatnio mam malo czasu na wypowiadanie sie w klubie. watku nie mam, ale dodawalm zdjecia brzucha gdy zaczynalam. nastepna fotke dodam 4 wrzesnia. Czy musze wtedy zakladac nowy watek?
|
#1336 |
|
Raczkowanie
|
Moje panie, witam się nieśmiało
Właśnie skończyłam mojego 5 Skalpela. Polubiłam te ćwiczenia, przy pierwszych 3 razach spływałam potem - dosłownie Teraz jest już trochę lepiej, ale i tak dają w kość.Postanowiłam póki co ćwiczyć 5 razy w tygodniu, chciałabym zgubić brzuszek i boczki Zobaczymy, zobaczymy
|
#1337 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki bez paniki jak ktoś się wypowiada a nie ma wątku to może czuć się bezpieczny :P
Teraz każda zakłada własny wątek żeby było przejrzyście w klubie Łatwiej się ogląda i komentuje popolka Wstyd Edytowane przez Ilena Czas edycji: 2012-08-08 o 11:50 |
|
|
|
#1338 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że wrzucisz swoje foty do klubu, żebyśmy mogły zobaczyć efekty Twoich ćwiczeń ![]() Cytat:
Teraz to już mówiąc szczerze sama nie wiem, co i jak ![]() Cytat:
Choć na razie oglądam, oglądam i cały czas się boję zakwasów
|
|
#1339 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W poniedziałek wprowadziłam dietę MŻ, żadnych słodyczy i napoi, dużo wody i zielona herbata. I-ego dnia biegałam, a później skalpel, a wczoraj tylko skalpel, bo bardzo późno wróciłam do domu. Dzisiaj w planach mam stepper, skalpel i agrafkę ![]() Nie popuszczę, tym bardziej, że motywują mnie efekty i wizja mojego przyszłego ciała
|
|
|
|
|
#1340 |
|
Zakorzenienie
|
no i o,zrobiłam czesc skalpela, teraz musiałam ztrobic przerwe bo niunka trzeba uspic...zdazyłam juz odpoczac.
|
#1341 |
|
Zakorzenienie
|
Idę robić 6 skalpela
|
#1342 |
|
Zadomowienie
|
uff no dobra, trochę chłodniej w końcu, czes odkurzyć killera
|
|
|
|
#1343 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1344 |
|
Raczkowanie
|
Szacun dziewczyny, wczoraj zerknęłam na killera, zmęczyło mnie samo patrzenie
![]() Narazie wystarczy mi sam skalpel. Ale te ćwiczenia wciągają
|
#1345 |
|
Raczkowanie
|
Czytam Was i czytam i jestem pełna podziwu za wytrwałość
ja okropnie boję się, podobnie jak moja poprzedniczka, że mój słomiany zapał i lenistwo któregoś dnia zwyciężą Tak bardzo chciałabym mieć ładne ciało i to faktycznie mnie mobilizuje, ale cały czas się boję .... Dziś mam nadzieję, że bóle mięśni wreszcie miną i będę mogła po raz drugi wykonać skalpel Dziś pomimo zakwasów zmobilizowałam się i rano ćwiczyłam 30 minut na twistrerze
Rozpoczęłam walkę o swoje ciało 3 sierpnia 2012 r. Skalpel - 19x Turbo - 1x Boczki z Tiff -14x MelB: brzuch - 5x, ramiona - 1x Skakanka - 175 minut Twister -160 minut Rower stacjonarny - 315 minut waga 60 kg - zbijam do 55 ![]() Cellulit - zabić ![]() |
|
|
|
#1346 |
|
Zakorzenienie
|
dobra,udało się mimo,że na dwa razy robiłam.choc wydaje mi się,że coś źle robię...muszę jednak ściagnąc płytkę bo mam wrażenie,że cos pomijam ćwicząc skalpela z kartek.tak,więc 2 skalpel za mną.
w sumie to za mną 2 skalpele i 2 killery
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2012-08-08 o 12:51 |
|
|
|
#1347 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja jestem po dwóch skalpelach i o dziwo nie męczą mnie zakwasy, tylko trochę w ramionach. Może dlatego, że nie tak dawno rozruszałam mięśnie, szalałam 3 godziny w parku linowym i wspinałam się po wysokościach... a po dwóch dniach ciężko było mi wyciągnąć rękę do tyłu :P
|
|
#1348 |
|
Rozeznanie
|
Mnie przy wykonywaniu skalpela bolą ramiona,mam tak je słabe,zresztą jak całe ręce..
|
|
#1349 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziewczyny, ale czadzicie. W klubie tak ładnie i przejżyście, że mówie dodam swój wątek i podobnie jak Popolka biegłam zrobić zdjęcia, ale aparat rozładowany, więc będą niebawem. I wiecie co, kocham Was normalnie, bo z rana lenistwo, nie... właśnie zabieram się za ćwiczenia. DZIĘKI WAM!
169cm 11.11r. -74kg 21.04.12r. - 69kg 18.08.12r. - 65kg 26.06.14r. -zaczynamy od nowa z 78,4kg ![]() 78,4kg -77kg -76kg -75kg -74,1kg -73- 72kg -71kg -70kg -69kg-68kg -67kg -66kg -65kg 26.07.14r - 72kg 26.08.14r - 68kg |
|
|
|
|
#1350 |
|
Raczkowanie
|
Mam wrażenie, że jednak w grupie jest łatwiej zwalczać słomiany zapał
Gdybym nie znalazła tego Forum pewnie nadal marzyłabym o ładnym ciele a walkę z cellulitem przeprowadzałabym tylko w myślach
Rozpoczęłam walkę o swoje ciało 3 sierpnia 2012 r. Skalpel - 19x Turbo - 1x Boczki z Tiff -14x MelB: brzuch - 5x, ramiona - 1x Skakanka - 175 minut Twister -160 minut Rower stacjonarny - 315 minut waga 60 kg - zbijam do 55 ![]() Cellulit - zabić ![]() |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:07.

Tak bardzo chciałabym mieć ładne ciało i to faktycznie mnie mobilizuje, ale cały czas się boję ....