Z Ewką Chodakowską ćwiczymy, rzeźbę sobie robimy! :D cz.II - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-08, 20:20   #1441
morrigan1986
Wtajemniczenie

Dot.: Z Ewką Chodakowską ćwiczymy, rzeźbę sobie robimy! :D cz.II

A ja przywdziałam patriotyczną koszulkę i idę oglądać meczyk siatkówki A na jutro rano mam zaplanowany skalpelik i chyba twistera dorzucę.

morrigan1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 20:22   #1442
mephala2
Raczkowanie

GG do mephala2

Ja właśnie skończyłam boczki z Tiffany Już ją uwielbiam Teraz jeszcze wskoczę na rowerek. A nie miałam ochoty w ogóle dzisiaj ćwiczyć. Sukces
mephala2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 20:23   #1443
morrigan1986
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mephala2 Pokaż wiadomość
Ja właśnie skończyłam boczki z Tiffany Już ją uwielbiam Teraz jeszcze wskoczę na rowerek. A nie miałam ochoty w ogóle dzisiaj ćwiczyć. Sukces
Bo aktywność fizyczna wchodzi w krew. Na początku musiałam się do niej zmuszać, a potem źle się czułam bez porcji ruchu.

morrigan1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 20:26   #1444
aroli
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez emilka87-87 Pokaż wiadomość
Pochwalę się Po tygodniu ćwiczeń i diety poszły dwa kg!!! Aż chce się ćwiczyć jeszcze więcej
Gratuluję !!
Cytat:
Napisane przez aniaaxd2 Pokaż wiadomość
to i ja sie pochwale ze juz schudlam 5 kg
czyli waze 50 kg teraz
Gratuluję i zazdroszczę jednocześnie

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Mam go i zastanawiałam się na co go zużyć, bo do twarzy to on się nie nadaje Zdecydowanie za mocny jest, choć niby to "soft"

Czytałam, ze na cellulit świetny jest peeling z fusów kawy I co najważniejsze, można go sobie zrobić samego w domu

Ja robię sobie raz w tygodniu maseczkę na nogi i pupę z kawy+cynamon+imbir+oliwka i zawijam folią na ok 1-2 godz. Efekty super

I 27.11.2010 --> II 07.07.2012
29.03.2015
17.11.2016
aroli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 20:29   #1445
201606242139
Konto usunięte

Wracam do Ewki z podkulonym ogonem. Tylko muszę rozgrzać stawy kolanowe, bo inaczej będę mieć znowu zakwasy i bóle przez 3 dni
Jakieś przysiady może zacznę i podskoki?

Trzymajcie za mnie kciuki, bo chcę od września iść na zajęcia, które Ewa będzie prowadzić, jeśli się wyrobię z przeprowadzką to czeka mnie niezły wycisk Muszę się rozgrzać, ale jak słyszę i czuję jak mi pyka kolano to odkładam i się poddaję
201606242139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 20:35   #1446
lola99
Rozeznanie

zdecydowanie, aktywnosc fizyczna wchodzi w krew i to w bardzo krótkim czasie

Dodatkowo dzisiaj odwiedziłam fryzjera i obcielam moje strasznie zniszczone konce, bleee. Teraz wlosy wygladaja taaakie zdrowe, ah
Jezeli macie ochote zobaczy jak moje wlosy wygladaly przed wizyta u fryzjera, to zapraszam na bloga. Zniszczone na maksa! ble ble i jeszcze raz ble.

Jutro rano skalpel!
Stary 2012-08-08, 20:39   #1447
cytrynkowymotyl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lola99 Pokaż wiadomość
zdecydowanie, aktywnosc fizyczna wchodzi w krew i to w bardzo krótkim czasie

Dodatkowo dzisiaj odwiedziłam fryzjera i obcielam moje strasznie zniszczone konce, bleee. Teraz wlosy wygladaja taaakie zdrowe, ah
Jezeli macie ochote zobaczy jak moje wlosy wygladaly przed wizyta u fryzjera, to zapraszam na bloga. Zniszczone na maksa! ble ble i jeszcze raz ble.

Jutro rano skalpel!
Zgodzę się z pierwszym zdaniem. Jeszcze pół roku temu, gdyby ktoś mi powiedział, że będę regularnie ćwiczyć, to chyba pękłabym ze śmiechu,a tu proszę..
cytrynkowymotyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 20:52   #1448
kawopijka
Raczkowanie

Gdyby mi ktoś pół roku temu między jedną a drugą czekoladą powiedziałam, że nie będę jadła słodyczy i dużo się ruszała to bym go śmiechem zabiła, a tu proszę

Cóż 2 kawałki pizzy z obiadu myślę są częściowo spalone. Byłam dzisiaj godzinę biegać, ok. 6 km (z przerwami spowodowanymi przez osobę towarzyszącą o dziwo dałam radę bardziej niż dawniej). Jestem zmęczona, ale jaka szczęśliwa
Znacie jakieś ćwiczenia rozciągające? Bo po bieganiu musiałabym się porządnie rozciągnąć.

— Woody Allen
kawopijka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 20:56   #1449
201606242122
Konto usunięte

9 killer za mną !!
powiem, Wam, że ja nie widze żadnej róznicy i żadych zmian.
ale dziś przyjechał mój tż, z którym nie widziałam się przez 3 miesiące, i powiedział, że schudłam, mam chudszy brzuch, bardziej umięśnioną pupę
co za motywacja
201606242122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 21:00   #1450
cytrynkowymotyl
Zadomowienie

kawopijka - może jakieś z TYCH ci będzie odpowiadało
Stary 2012-08-08, 21:03   #1451
rozrabiara
Zadomowienie

dziewczyny, muszę się Wam pochwalić! zrobiłam właśnie skalpel nr 6 i pierwszy raz na koniec ćwiczeń nie lało się ze mnie jakbym dopiero wyszła spod prysznica! w ogóle, jakoś tak lepiej mi się ćwiczyło, nie powiem, że się nie zmęczyłam, bo zmęczyłam się porządnie, ale jednak to zupełnie co innego, więc od razu dorzuciłam Tiff na boczki, jestem z siebie dumna i cieszę się, że już widzę poprawę chociażby w samych ćwiczeniach

Tiff na poślady odpuszczam dzisiaj, jakoś nie mam na to ochoty, ale na pewno pokręcę jeszcze hula-hopem
rozrabiara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 21:05   #1452
delightful_
Zadomowienie

GG do delightful_

Dobry wieczór ! Dziś po śniadaniu skalpelowałam, Tiffany na boczunie też śmignęłam ^^ Ciekawe, kiedy zacznie mi się nudzić..

Dziewczyny, co jecie przed i po ćwiczeniach ? Czytałam już tyle sprzecznych artykułów na ten temat i mam mętlik w głowie - wciąż nie wiem, jak to ma wyglądać
delightful_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 21:06   #1453
cytrynkowymotyl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rozrabiara Pokaż wiadomość
dziewczyny, muszę się Wam pochwalić! zrobiłam właśnie skalpel nr 6 i pierwszy raz na koniec ćwiczeń nie lało się ze mnie jakbym dopiero wyszła spod prysznica! w ogóle, jakoś tak lepiej mi się ćwiczyło, nie powiem, że się nie zmęczyłam, bo zmęczyłam się porządnie, ale jednak to zupełnie co innego, więc od razu dorzuciłam Tiff na boczki, jestem z siebie dumna i cieszę się, że już widzę poprawę chociażby w samych ćwiczeniach

Tiff na poślady odpuszczam dzisiaj, jakoś nie mam na to ochoty, ale na pewno pokręcę jeszcze hula-hopem
Gratulacje kochana! oby tak dalej
Stary 2012-08-08, 21:07   #1454
delightful_
Zadomowienie

GG do delightful_

Cytat:
Napisane przez rozrabiara Pokaż wiadomość

Gratuluję, tak trzymaj !
Tiff na poślady ? ;> Jeszcze nie próbowałam; widzisz efekty ? ;> Cierpię na chroniczne płaskodupie Przydałoby się lekarstwo
delightful_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 21:22   #1455
rudziutka87
Zadomowienie

dziewczyny, ale gonicie z wątkiem
cały dzień mnie nie było i kilka stron do nadrabiania

wstałam dzisiaj z mega zakwasami po wczorajszym TJ. kurczę, niby człowiek ćwiczy, a jak tylko zmienię trening, od razu mam zakwasy.. chyba złotym środkiem będzie łączenie róznych treningów, co by ciało się nie przyzwyczajało do jednego, no i żeby ćwiczyć wszystkie partie ciała

do południa zaliczyłam kilku km szybki marsz wózkiem na basen z córką na basenie nie pływałam, tylko była zabawa z córką ( 11 miesięcy ) no ale marsz był

wieczorkiem znowu zrobiłam TJ, bo ściągnęłam resztę treningów i rozpiskę. do tego dołożyłam TR na talię i TF na brzuch, a od siebie zrobiłam dodatkowo 100 brzuszków
Emilka ~ 13.09.2011 3490g, 53cm, 15:25

Olek ~ 31.07.2015 3470g, 57cm, 11:24
rudziutka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 21:45   #1456
kawopijka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cytrynkowymotyl Pokaż wiadomość
O! Te w sumie są w sam raz Dzięki bardzo. Czuję, że zakwasy będę miała, a jutro idę na tbc. A babeczka, która to prowadzi to istny terminator, dlatego ja uwielbiam po jej zajęciach chcę, żeby ktoś mnie dobił, ale potem mam super humor. A jutro będzie przez zakwasy m a s a k r a

— Woody Allen
kawopijka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 21:45   #1457
Inal
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez delightful_ Pokaż wiadomość
Dobry wieczór ! Dziś po śniadaniu skalpelowałam, Tiffany na boczunie też śmignęłam ^^ Ciekawe, kiedy zacznie mi się nudzić..

Dziewczyny, co jecie przed i po ćwiczeniach ? Czytałam już tyle sprzecznych artykułów na ten temat i mam mętlik w głowie - wciąż nie wiem, jak to ma wyglądać
Ja przed jem jogurt naturalny + płatki Nestle Frutina+ owoce,zazwyczaj banan.Czasem dosypię cynamon itp. Po ćwiczeniach chudy twarożek na słodko lub słono.Póki co nie znudziło mi się takie jedzenie. A są to moje 2 pierwsze posiłki w ciągu dnia - 1 śniadanie i 2.
Stary 2012-08-08, 21:50   #1458
aniaaxd2
Zakorzenienie

no to wiec , dzisiaj byl skalpel , teraz właśnie wróciłam z zumby ;D;D
nie umiem odejść, nie wiem jak ...

http://www.pmiska.pl/ -----> klikam codziennie , ty tez mozesz
aniaaxd2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 21:51   #1459
ShaniQua
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Szabik Pokaż wiadomość
Czy któraś z Was miała może doświadczenia z 30 Days Shred Jillian Miachales? Generalnie bardzo lubię te zestawy ćwiczeń, ale są za krótkie. Zachęcona kilka miesięcy temu lekturą poprzedniego wątku dorwałam Skalpela i... Strasznie mnie nudzi. Nie mówię, że jest dla mnie za łatwy, ale jest strasznie... Statyczny? Niby się męczę, mam po tym zakwasy na brzuchu, ale jednak mi nie podchodzi. I tu pytanie do Was... Zestaw z ostatniej płyty jest podobno bardziej wymagający, z filmiku promującego wywnioskowałam, że jest tam trochę ćwiczeń cardio, czyli to co najbardziej odpowiada mi w Shredzie. Czy któraś była by w stanie porównać mniej więcej oba zestawy ćwiczeń (tj. Shreda i Killera)? Czy lepiej darować zestawy Ewy?
ja dzisiaj skończyłam 11 dzień shreda, ale niestety nie jestem w stanie ich porównać
ShaniQua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 21:56   #1460
barbarossan
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
no i na co ćwiczenia jak i tak zjadłam 4 cukierki??A cały dzień tak ładnie jadłąm,bez grzeszków...ojjj smutno mi
4 cukierni to nie 4 czekolady daj spokój

zamykam kolekcję półmaratonów czas na ...
barbarossan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 21:58   #1461
rozrabiara
Zadomowienie

Cytat:
Gratulacje kochana! oby tak dalej
dziękuję!

Cytat:
Napisane przez delightful_ Pokaż wiadomość
Gratuluję, tak trzymaj !
Tiff na poślady ? ;> Jeszcze nie próbowałam; widzisz efekty ? ;> Cierpię na chroniczne płaskodupie Przydałoby się lekarstwo
haha, no cóż, Tiff na pośladki zrobiłam dopiero... raz także no, na efekty raczej długo poczekam jeszcze, ale muszę właśnie przyłożyć się do tej części ciała, bo jak już kiedyś pisałam, też cierpię na totalne płaskodupie ogólnie mam nadzieję, że sam skalpel coś w tej kwestii pomoże, bo kojarzę, że Ilena tak pisała, że jej skalpel podniósł i wyrzeźbił pośladki, więc liczę, że i na moje tak podziała
Stary 2012-08-08, 22:01   #1462
lola99
Rozeznanie

no wlasnie, nie ma tragedii ja wlasnie napchalam sie serem ;P mmm pycha a do tego pije herbatke pokrzywowa

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

Cytat:
ooo super cwiczenia podchwytuje ^^
Stary 2012-08-08, 22:02   #1463
ShaniQua
Raczkowanie

Cytat:
Mam go i zastanawiałam się na co go zużyć, bo do twarzy to on się nie nadaje Zdecydowanie za mocny jest, choć niby to "soft"

Czytałam, ze na cellulit świetny jest peeling z fusów kawy I co najważniejsze, można go sobie zrobić samego w domu
może na stopy ?

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Cytat:
Przyznam się Wam bez bicia, że ja jeszcze tego peelingu nie próbowałam Czytałam o tym strasznie dużo, oglądałam o nim filmiki na YT, ale sama jakoś się zabrać do jego zrobienia nie mogę
Chyba za leniwa jestem
haha a ja mam ekspres, który mieli ziarna kawy i je wypluwa w postaci takiego peelingu i nie muszę się fatygować
Stary 2012-08-08, 22:05   #1464
MiedzyRzesami
Raczkowanie

Cytat:

Peeling kawowy jest genialny i działa cuda na nogach! Stosuję raz na jakiś czas, teraz zacznę raz w tygodniu- nie częściej, bo jest naprawdę ostry! Przynajmniej ten stosowany przeze mnie, składający się z: kawy, cukru, cynamonu i oliwki. Dodanie oliwki sprawia, że po wyjściu z kąpieli, na skórze zostaje przyjemny film, który dodatkowo nawilża ciało.
Tylko jak już było wyżej wspomniane... dużo sprzątania po

Cytat:
Napisane przez lola99 Pokaż wiadomość

Ja z kolei u fryzjera byłam wczoraj i obcięłam jakieś 4 cm, uwielbiam włosy po wyjściu z salonu

Melduję, że zaliczyłam trzeci skalpel, 20 minut na stepperze i 5 minut agrafkowania.
Na początku (przy ćwiczeniach w pozycji stojącej) nogi zaczęły odmawiać mi posłuszeństwa, teraz to dopiero poczułam jak ciągną! Myślałam, że przy ćwiczeniach na brzuchu nie dam rady w ogóle i odpadnę, a tu niespodzianka, nogi zadzierałam wyżej i odrywałam uda
Później wskoczyłam na stepper i przy szybkiej muzyce stepowałam jak szalona- miałam tyle energii, a wyglądałam jakbym dopiero co wyszła spod prysznica! Dzisiaj Ewka nie wycisnęła ze mnie tyle co stepper Wolałam się nie przeciążać, więc po 20 minutach przerzuciłam się na agrafkę, ale moje uda po 5 min nie miały już siły.
Jutro chyba zrobię podejście do killera

Chłodny prysznic, zielona herbatka i mówię Wam dobranoc, po 6 trzeba wstać do pracy Do jutra

skalpel: 16
Tiffany: 6
plan biegowy PUMA: tydzień
IV
MiedzyRzesami jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 22:07   #1465
ShaniQua
Raczkowanie

a tak w ogóle to muszę się pochwalić, że wytrwałam 2 dzień bez słodyczy nie wiem jakim cudem chyba powoli wypracowuję w sobie silną wolę, jeszcze tylko bd musiała zacząć biegać i będę spełniona
Stary 2012-08-08, 22:12   #1466
kasia77177
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ilena Pokaż wiadomość
Każdy w swoim czasie dostanie

A co do trzeciej płyty to taka sama reakcja yyyyyyyyyyy to ja zostanę przy skalpelu
ok, to w takim razie będę czekać, ale nie biernie ćwiczę cały czas, ale nie piszę tak często jak Wy....
kurde, ale dziś naskrobałyście, kiedy ja to nadrobię?
kasia77177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 22:13   #1467
lola99
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MiedzyRzesami Pokaż wiadomość

Ja z kolei u fryzjera byłam wczoraj i obcięłam jakieś 4 cm, uwielbiam włosy po wyjściu z salonu

Ja teeeez
Stary 2012-08-08, 22:14   #1468
rozrabiara
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ShaniQua Pokaż wiadomość
a tak w ogóle to muszę się pochwalić, że wytrwałam 2 dzień bez słodyczy nie wiem jakim cudem chyba powoli wypracowuję w sobie silną wolę, jeszcze tylko bd musiała zacząć biegać i będę spełniona
podziwiam, ja i mój organizm wyznajemy chyba zasadę: dzień bez słodyczy to dzień stracony
jak wypracuję sobie silną wolę, żeby odstawić na jakiś czas słodycze albo przynajmniej mocno je ograniczyć, to już mnie chyba nic nie złamie
Stary 2012-08-08, 22:19   #1469
Stace
Zakorzenienie

Czy moi domownicy nie mogą zrozumieć, że nie jem słodyczy?! Kupili ostatnio 5 (!) czekolad i loda dla mnie, noż ku*** . Żeby nie było - informowałam ich, żeby nic takiego nie kupowali, ew. chowali przede mną, to nie, położyli czekolady na stole w kuchni

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-08, 22:19   #1470
ShaniQua
Raczkowanie

współczuję moim domownikom dzisiaj w nocy, bo właśnie wciskam w siebie 1,5l wody
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości