![]() |
#841 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIII
Nie tylko żebym nie zapomniał czegoś zrobić rano
![]() Delikatnie mówiąc ![]() W sumie to już druga akcja z nim taka jest ![]() ![]() Cześć, Macham znad kawy ![]() ![]() Szczyt z bolącym gardłem ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#842 |
Nindżopesz
|
A fogle to cudny dzis dzien: jesienna pogoda
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#843 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Hello
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#844 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#845 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#846 | |||
BAN stały
|
Znad kawy i... i niczego więcej (
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#847 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() ![]() |
![]() |
#848 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
Ale chyba nie mowimy poki co o utrzymaniu tylko o samym schudnieciu ![]() Ale dooobra konczmy temat bo wyczuwam bulwers. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#849 |
perfumowy zawrót głowy
|
![]() słońce chmury deszcz słońce chmury deszcz czyli norma
#850 |
Zakorzenienie
|
Red - a nie jets tak że chudnięcie to indywidualna sprawa? że organizmy tak się różnią - nie tylko gabarytami i wagą - że ta sama dieta nei zadziałą na schudnięcie tak samo u innych ośób? mam na myśli też to jaki ktoś ma typ nadwagi/ otyłości - słynne brzuchy pupy ouda - z każdego z tych miejsc jednym schuść łatwiej innym stosującym tę samą dietę gorzej, w sensie spada kg w postaci wody np ale tószcz sam z siebie nei ruszon. To zależy od procentu tkanki tłuszczowej zdaje się.
no i od punktu wyjścia wagowego. I pewnie od piehrdyliarda rzeczy o których ja nie mam bladego pojęcia. mnei to nie dotyczy bo ja nie potrafię dietować, kocham jeść i sama sobie szkodzę i wiem o tym ale nie umiem i nie chcę z papu rezygnować. ![]() ![]() heloł Agnes - Ci dobrze wereszcie - wiatrów nadmorskich zazdroszczę - tzn ekhem wiatru ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-08-09 o 09:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#851 | ||
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#852 | ||||
BAN stały
|
Ale ja skłamałem troszkę tym "i znad niczego"
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#853 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#854 | |||
Zakorzenienie
|
Flo
![]() Cytat:
![]() potrzebne mi przytulenie ![]() ![]() edit: "mnie uściska" miało być Cytat:
![]() przepraszam, że się śmieję, ale mi się coś skojarzyło ![]() Cytat:
![]() Red, kolejna wersja GoT na fejsie ![]() Agnes! ![]() ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2012-08-09 o 11:28 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#855 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
na implanty nie mam szans, bo kość mi zanika pomimo sterowanej regeneracji tkanek z użyciem materiałów kościotwóczych ![]() ad1. ![]() ad2. toteż właśnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad2. a jak fajnie wygląda ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() dzień dobry ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#856 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja jem właśnie 2 gruszki
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#857 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#858 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja zaraz jadę do wielkiego miasta, ale nie wiem zupełnie, jak się ubrać przy tej pogodzie, bo z obserwacji ludzkich zaokiennych nic nie wynika ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#859 |
Zakorzenienie
|
miało być "mnie uściska"
literówka ![]()
#860 | ||||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() No tak, tylko chodzilo mi o to, ze przewija sie czasami watek "nie moge schudnac" co mnie zdziwilo bo jak sie upre to moge - wiec co powoduje, ze ktos inny nie moze ![]() Cytat:
Kilkudniowe monodiety to do bani... Cytat:
![]() 2. ![]() ![]() Tez mialam wieczorami faze na chleb z serem, straszna kombinacja. Cytat:
![]() Skoro juz w temacie to mam problem z ochudzeniem TZta :/ Wymyslilam mu tak: - rano owsianka (platki owsiane takie zwykle) + rodzynki + troche kandyzowanych owocow + chude mleko + banan powiedzmy 500 kcal - w pracy dwie grahamki w nich salata, troche ogorka, pomidora, chuda szynka lub schab + wiesniak powiedzmy 600 kcal - na obiad jakies ryby z warzywami i brazowym ryzem albo ciemnym makaronem, albo jakies warzywa faszerowane, szpinak, brokuly, no ogolnie tak "zdrowo" powiedzmy 400-500 kcal - na kolacje uparl sie jadac drobiowe parowki sztuk 3, czasami 2 jajka na twardo powiedzmy 200-300 kcal - w miedzyczasie podpija mleko z rozpuszczalna mrozona kawa, podgryza kabanosy, raz na tydzien wciaga pol litra lodow (dostal dzis bana na lody, obiecal nie kupowac). I tyje ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#861 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#862 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo każdy ma inną budowę, metabolizm itp, proste ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#863 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#864 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
No jego aktywnosc jest zerowa ![]() Cytat:
![]() Kurde, bo wychodzi ze sie czepiam - luzne przemyslenia mam po prostu. Moze faktycznie kwestia metabolizmu. Lepiej zmienmy temat ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#865 |
To ja :)
|
Heloł dietetyczki i dietetycy
![]() Wpędzacie mnie w kompleksy, trzymałam się od listopada dzielnie, a teraz nie jestem w stanie przejść spokojnie obok borówek amerykańskich i ciągle grzeszę w związku z tym... I juz mi brzuch od tego wyobliło ![]() Zaraz mnie czeka ciężkie przejście -szkolenie z prania brudnych pieniędzy... A właściwie z przeciwdziałania owemu praniu...
#866 |
Zakorzenienie
|
Redziks ja rozumiem ze się nikogo Tu nei czepiasz - no bo i po co? to by było bez sensu
rozumiem se rozkminiasz kiedyś mi tak przyjaciółka powiedziała - intruktorka fitness - ze ludzie jak nie mają co jeść to są chudzi a jak żrą bez opamiętania to są grubi - proste jak drut (pomijając zaburzenia zdrowotne, wchłanialności, metabolizmu i innych czynnościowych funkcji organizmu związanych z przyswajaniem i spalaniem pokarmów) kurcze z tego co mówiłaś Twój chuop zywił się cały dzień poza domemm - an tzw mieście, tejkełeje itp papu na tel - no to 3 tyg to jest dopiero początek - jeśli nei bedzie oszukiwał na mieście ![]() Ja bym jednak wolała to co miałą Win - pod własne potrzeby preferencje skonstruowaną dietę przez specjalistę - ale można zacząć samemu - wielu sie udaje - czemuzby nie z Chuopinem Twym - tylko ja mu jakoś nie wierze że nie oszukuje ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2012-08-09 o 11:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#867 | |||
Panaroja
|
Znad wyjścia do pracuni
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.Adwentystach drogi Gryksiu , Adwentystach ![]() 3. jakby tu rzec , raczej powalająca uciecha z powodu Twego samozadufania ![]() 4. pomawiacz ![]() 5.błont - idąc-spadła , kto szedł ? czapka ![]() ![]() 6.apage - w życiu ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() 2. zaraz , bo się pogubiłam - Pimafucin na krztusiec ![]() guowa mnie boli ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#868 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#869 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
Dietetyk pewnie kaze mu cwiczyc jako i ja kaze ale jemu sie nie chce. Moze gdyby wydal co miesiac 100 zeta czy iles tam na uslyszenie tego samego co ja mu truje to by sie stosowal? Ale mam opory przed takim wydawaniem kasy, co innego gdybysmy oboje byli zieloni w temacie odchudzania i zarli fast foody. Z drugiej strony jesli normalne metody nie dzialaja to moze taki dietetyk wymyslil by magiczna zupe, pigulki czy cos co zadziala ![]() Drastyczna zmiana tematu, casting na buty do wywalenia. Nie mam do nich przekonania, pomozecie? 1. zalety: dopasowane, wiktorianskie wady: nie wiem gdzie w nich chodzic (tak wiem, gotyckie koncerty, na ktorych nie bywam), obciach na codzien (?), srednio wygodne 2. zalety: dopasowane, wygodne, rzeklabym ze nieco eleganckie wady: stopa jak kajak, jakies takie piczonowate 3. zalety: ocieplane, skorzane, wygodne wady: babciowate Zostawic, wywalic? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#870 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
3 zostaw i laz wszedzie 2 faktycznie kajak - poznaj piczona i przekaz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:55.