Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-09, 13:35   #1021
nafiyqa
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III

Cytat:
Napisane przez aniolekkb Pokaż wiadomość
nafiyqa, wysyłam mnóstwo pozytywnych wibracji i fluidów :d niech te złe myśli pójdą daleko daleko

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-09, 13:40   #1022
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cytrynowo_piaskowa Pokaż wiadomość
Dziewczyny podczytuję was kiedy tylko mogę, ale dni tak szybko lecą, dopiero zakładałam I cześć a tu już trzecia i zaczynaja się 20-te tygodnie

Chcialam Was tylko wszystkie wyściskać i oznajmić że u nas będzie dziewuszka, w związku z czym każde z rodziców ma swój typ na imię i nikt nie chce odpuścić Ale w każdym razie jest bardzo fajnie a na punkcie różowych ubranek można oszaleć
kolejna dziewczynka

a jakie macie typy imion?

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

wszystkie brzusie śliczne

a ja jutro na wizyte Nareszcie po ponad 5 tyg! ciekawe kiedy mnie skieruje na usg
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-09, 13:41   #1023
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Hope, niziutki cukier masz, na czczo 60-90, po posiłku do 120 (czasem do 130 lekarze podają, ale 130 to jest norma ogólna, nie ciążowa).

Konsultuj koniecznie z lekarzem i KONIECZNIE noś przy sobie coś słodkiego, np. marsa czy twixa, bardzo słodkie są. Jak tylko zaczynają łapy się trząść (u mnie tak jest, nie staję się głodna normalnie, tylko poziom cukru drastycznie spada i się trzęsę) to od razu kilka gryzów jak nie masz możliwości zjedzenia czegoś od razu konkretnego i jak najszybciej normalny posiłek Unikaj grejpfrutów, bo obniżają cukier.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-09, 13:47   #1024
maluchna30
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny podczytuję was kiedy tylko mogę, ale dni tak szybko lecą, dopiero zakładałam I cześć a tu już trzecia i zaczynaja się 20-te tygodnie

Chcialam Was tylko wszystkie wyściskać i oznajmić że u nas będzie dziewuszka, w związku z czym każde z rodziców ma swój typ na imię i nikt nie chce odpuścić Ale w każdym razie jest bardzo fajnie a na punkcie różowych ubranek można oszaleć

Ooooooooooooooo, gratuluję pipciołki
maluchna30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-09, 13:49   #1025
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
a jakie macie typy imion?
Dla chłopca, to już od dawna ustalone, że będzie Piotruś, dla dziewczynki natomiast niedawno wstępnie ustaliliśmy Marta, ale to jeszcze może ulec zmianie
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-09, 13:50   #1026
aska27adopcje
Zadomowienie

Witajcie Mamusie ... Ale sobie dzis pospalam

Dziekuje wam wszystkim za slowa otuchy zwiazane z moim TZ ... Wiecie madrze piszecie, musze troche wyluzowac i postarac sie go tak nie cisnac i nie wysmiewac ... Bede go chwalic moze za to co robi, bo ja w sumie nie mam tego w zwyczaju, prawda jest taka ze dla nie to co zrobi jest oczywiste, a moze jemu miloby bylo gdyby uslyszal ze jest super i swietnie sobie radzi ... zmieniam podejscie ... dziekuje wam po raz kolejny za rady ....

Lady Ty to masz bidulo ciagle cos ... dobrze, ze za 3 dni lekarz to bedzie wiadomo co i jak

Dzierwczyny a czy wy radno tez czujecie takie klocie w dole brzucha ... bo ja codziennie rano jak sie budze to mnie pobolewa, najczesciej po prawej stronie ... Nie mocno, ale troche czuje, potem przechodzi ... Nie mam uplawow, plamien ani nic, wiec nie panikuje ....

Przyszla moja poducha Motherhood, jest swietna, juz sie do niej przymierzxalam, to bym mogla usnac od razu Troche tylko zaluje koloru, myslalam w 1 chwili nad sliwkowa, a wzielam blekitna i troszke za jasna ... Ale moze zmolestuje moja mamuske zeby mi uszyla jaka sciemniejsza
Stary 2012-08-09, 13:50   #1027
hope01
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;35788644]Hope, niziutki cukier masz, na czczo 60-90, po posiłku do 120 (czasem do 130 lekarze podają, ale 130 to jest norma ogólna, nie ciążowa).

Konsultuj koniecznie z lekarzem i KONIECZNIE noś przy sobie coś słodkiego, np. marsa czy twixa, bardzo słodkie są. Jak tylko zaczynają łapy się trząść (u mnie tak jest, nie staję się głodna normalnie, tylko poziom cukru drastycznie spada i się trzęsę) to od razu kilka gryzów jak nie masz możliwości zjedzenia czegoś od razu konkretnego i jak najszybciej normalny posiłek Unikaj grejpfrutów, bo obniżają cukier.[/QUOTE]

hmm to dziwne jest, bo ja codziennie prawie jem coś słodkiego, zawsze byłam czekoladoholiczką co prawda w pierwszych 3 miesiącach ciąży mnie nie bardzo ciągnęło do słodkiego, bardziej do kwaśnych, ostrych i wyrazistych smaków teraz z powrotem mam chrapki chociaż może nie tak często jak przed ciążą, ale posłucham Cię droga mamciu

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-09, 13:53   #1028
insolito
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość

Jak wrzucamy brzuchole to ja też, taki średni w końcu to dopiero 15 tydzień
Jakbym umiała to bym zrobiła kolaż z tych 6 zdjęć co już mam ale nie umiem;/ Jaki program do tego?
Bardzo ładny brzuszek

Cytat:
Dziewczyny ja ciągle jeszcze pracuję, dni i tygodnie tak szybko mi lecą, po pracy obiad i drzemka potem kolacja i spać

Ja bardzo się cieszę że będzie córcia, TŻ trochę zawiedziony bo u wszystkim kumpli teraz chłopaki
i pewnie jemu też się marzył a tu dziewuszka. Ale ja przeczuwałam że to dziewczynka i pewnie gdyby był chłopiec byłabym mniej zadowolona
Z tymi chłopami to zazwyczaj jest tak, że pragną synów, a później jak się rodzi córka to kochają najmocniej i córeczka to oczko w ich głowie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość

Choć wiem, że u mnie by się strasznie ucieszyli z chłopca - 2 córki w domu, siostra urodziła 11 lat temu córeczkę, więc chłopiec byłby odmianą. Ale ja mam dziwne przekonanie, że nie umiałabym zająć się chłopcem - jak się zająć siusiakiem, w co się potem bawić, jakie książeczki kupować/czytać, jakie ubrania i zabawki kupowac Z dziewczynką już mam wprawę (mieszkałam z siostrą i jej mężem, od 1 roku życia siostrzenicy - zaczynałam wtedy studia w Krakowie więc zamieszkałam z nimi) i przeraża mnie opcja zajmowania się chłopcem

No i dla dziewczynki mamy imiona: Milena Agnieszka, a dla chłopca nic nam się nie podoba
u nas z imieniem podobna sytuacja. Dla dziewczynki podoba mi się dużo, w tym właśnie Milena, a dla chłopca nic mnie nie zachwyca.

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość

Też się pochwalę rosnącym brzuszkiem
Gratuluję, pięknego brzuszka

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Też się zastanawiam nad tym
Brzusio piękny, muszę zdjęcie wreszcie porządne zrobić. Aniołek ulepiony, zaraz pójdzie do pieca, potem malowanie Jak wyjdzie fajny to się pochwalę :P

Czekam na foto, lubię podziwiać takie ręczne dzieła

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-09, 13:53   #1029
maluchna30
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość

Też się pochwalę rosnącym brzuszkiem

Allllllllllleeeeeeee, suuuuuuuper są te nasze brzuszki
maluchna30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-09, 14:03   #1030
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
hmm to dziwne jest, bo ja codziennie prawie jem coś słodkiego, zawsze byłam czekoladoholiczką co prawda w pierwszych 3 miesiącach ciąży mnie nie bardzo ciągnęło do słodkiego, bardziej do kwaśnych, ostrych i wyrazistych smaków teraz z powrotem mam chrapki chociaż może nie tak często jak przed ciążą, ale posłucham Cię droga mamciu
Mnie wczoraj wzięło na słodkie - zjadłam w 10 minut pół paczki żelków Jak mi potem było niedobrze ....

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

Cytat:
Chyba wyślę po nią jutro męża
Tylko się zastanawiam, co się z nią robi podczas zmiany boku
Ponawiam pytanie nt. obsługi poduchy z Lidla

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-09, 14:04   #1031
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie wczoraj wzięło na słodkie - zjadłam w 10 minut pół paczki żelków Jak mi potem było niedobrze ....
stałam rano przed półką z żelkami, ale najadłam się oczami i poszłam do pracy
Tż dzisiaj robi kotlety z piersi kurczaka z frytkami i ogórami, więc ja już marzę, żeby być w mieszkaniu
BTW mamuśki dziewczynek, miałyście faktycznie napady na słodkie, albo nie za fajną cerę :| ? mnie od czasu do czasu wysypie i już wszyscy że na dziołchę

Stary 2012-08-09, 14:08   #1032
Hosenka*
Zakorzenienie

Ja wczoraj zrobiłam udko kurczakowe (dla siebie gotowane we wcześniej zrobionym leciutkim rosołku z grysikiem ), ziemniaki i do tego sałata ze śmietaną (z odrobiną cukru)

A na kolację galaretkę mięsno-warzywną

Instagram

Stary 2012-08-09, 14:17   #1033
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wczoraj zrobiłam udko kurczakowe (dla siebie gotowane we wcześniej zrobionym leciutkim rosołku z grysikiem ), ziemniaki i do tego sałata ze śmietaną (z odrobiną cukru)

A na kolację galaretkę mięsno-warzywną
udka to jedliśmy wczoraj u mojej babci, delikatnie podsmażone z ziemniaczkami z masełkiem i koperkiem
intryguje mnie czemu już nie widniejesz na zielono

Stary 2012-08-09, 14:21   #1034
antoinette
Wtajemniczenie

GG do antoinette

Cytat:

Gratuluję córeńki

antoinette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-09, 14:21   #1035
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
udka to jedliśmy wczoraj u mojej babci, delikatnie podsmażone z ziemniaczkami z masełkiem i koperkiem
intryguje mnie czemu już nie widniejesz na zielono
Wszędzie o to pytają

Zrezygnowałam, bo już nie chciało mi się tego robić - już nawet nie otwierałam PW o zamkniecie, przesunięcie, wątków, jakiś innych próśb i zażaleń

Instagram

Stary 2012-08-09, 14:24   #1036
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Wszędzie o to pytają

Zrezygnowałam, bo już nie chciało mi się tego robić - już nawet nie otwierałam PW o zamkniecie, przesunięcie, wątków, jakiś innych próśb i zażaleń
czuję się doinformowana

Stary 2012-08-09, 14:29   #1037
antoinette
Wtajemniczenie

GG do antoinette

meduzza, Aniołek piękne brzuszki

antoinette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-09, 14:36   #1038
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Troszke sie nie zrozumialysmy - ja nie panikuje, chodzilo mi o mojego TZ.
Mimo wszystko moje mysli sa pozytywne
I tego się trzymaj, pozytywnych myśli, twojego to pewnie dopiero usg przekona.
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-09, 14:46   #1039
ania13.03
Zadomowienie

Cytat:
stałam rano przed półką z żelkami, ale najadłam się oczami i poszłam do pracy
Tż dzisiaj robi kotlety z piersi kurczaka z frytkami i ogórami, więc ja już marzę, żeby być w mieszkaniu
BTW mamuśki dziewczynek, miałyście faktycznie napady na słodkie, albo nie za fajną cerę :| ? mnie od czasu do czasu wysypie i już wszyscy że na dziołchę
Cere mialam ladna w porownaniu do tego co jest teraz Ale napady na slodkie mialam ja najbardziej Zwlaszcza na lody i tosty z miodem

Teraz mnie zupelnie do slodkiego nie ciagnie ( i dzieki Bogu )

18.01.2013 - Lili
ania13.03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-09, 14:55   #1040
LadyWhisper
Zakorzenienie

moja Dzidzia od wczoraj ładnie mi szaleje w brzuszku zaczęło się wieczorem, jak się położylam spać to ewidentnie non stop czułam bąbelki i łaskotanie w podbrzuszu i czasem jakby kopnięcie

chyba dzisiaj taka pogoda, bo cały czas mi słabo :/

Hosenko a ja ciągle chciałam się zapytać, co oznaczało to świecenie na zielono i gwiazdka?

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

ahh i dzisiaj w końcu zrobiłam coś ze sobą, ogarnęłam włosie na głowie, oko zrobiłam eyelinerem wyregulowałam brwi no, mogę jakoś funkcjonować

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-09, 14:58   #1041
e_vel
Wtajemniczenie

Gratuluję kolejnej Dziewczynki

Kurcze, mam pytanie do dziewczyn które są na L4 - czsy Wy dostajecie pieniądze od ZUS-u i jak (na konto, pocztą)??? Jak długo to trwa? Czy pracodawcy Wam dalej płacą. Bo cholera coś się chyba pozmieniało. Przy Karince mi szefowie dawali kasę, a im Zus zwracał, a teraz dostałam tak jakby pół wypłaty! A gdzie reszta? Zgłupiałam...
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-09, 15:10   #1042
aska27adopcje
Zadomowienie

Evel, ja na L4 jestem od poczatku ciazy, pieniadze dostaje oprzekazem pocztowym, ale zawsze jest lekkie opoznienie .... Byc moze gdybym dala numer konta, to byloby szybciej, ale wole gotowke, bo nie mam zadnych kart platniczych

Za 1 zwolnienie 31 dni, placil mi pracodawca, za dalsze juz zus placi

Ps. co do ilosci kasy, to u mnie tez jest podzielone ... zobacz na druczku albo tytule wplaty, za jaki okres dostalas wynagrodzenie ... mi teraz przyslali od 3 do 17 lipca

Edytowane przez aska27adopcje
Czas edycji: 2012-08-09 o 15:11
aska27adopcje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-09, 15:14   #1043
LadyWhisper
Zakorzenienie

evel ja dostaję normalnie od pracodawcy, z tego co wiem to jest średnia z 12 ostatnich miesięcy, wypłata przychodzi mi normalnie, do 5go każdego miesiąca.....tzn dostaję od pracodawcy przelew na konto a im pewnie wraca ZUS i normalnie za cały miesiąc, może zależy od firmy....
Połowę?! To może dzwoń i się dopytaj do kadr, ja mam wypłatę dużo wyższą niż przez ostatnie miesiące, no ale koncówkę zeszłego roku miałyśmy bardzo dobrą i były wysokie premie, więc to do średniej też się dolicza.....

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-09, 15:16   #1044
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
Gratuluję kolejnej Dziewczynki

Kurcze, mam pytanie do dziewczyn które są na L4 - czsy Wy dostajecie pieniądze od ZUS-u i jak (na konto, pocztą)??? Jak długo to trwa? Czy pracodawcy Wam dalej płacą. Bo cholera coś się chyba pozmieniało. Przy Karince mi szefowie dawali kasę, a im Zus zwracał, a teraz dostałam tak jakby pół wypłaty! A gdzie reszta? Zgłupiałam...
bo ZUS płąci od zwolnienia a nie miesięcznie.
tak płacił mnie w pierwszej ciąży i ja miałam na konto.
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-09, 15:22   #1045
BlackSanctum
Zakorzenienie

Dziewoje, jaka pogoda u Was? Bo u nas od kilku dni jest chłodno - temperatura nie przekracza 20 stopni, wieje wiatr - ogólnie taki jesienny klimat, ciekawe, czy już tak zostanie... Jeśli tak, to lato w tym roku było wyjątkowo słabe (rok temu mówiłam to samo, a jednak teraz jeszcze gorzej jest)...
No ale mam nadzieję, że pogoda dopisze w przyszłe wakacje, żebym mogła się wylegiwać z TŻem i Bąblem w basenie w weekendy. Ogólnie to staram się sobie wyobrazić życie we 3 i nie mogę na razie, nie widzę tego jakoś, muszę chyba poczekać, aż to faktycznie nastąpi, tzn Bąbel się urodzi.

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2012-08-09 o 15:33
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-09, 15:22   #1046
marta00537
Raczkowanie

Witam się dzisiaj trochę później niż zwykle, ale jakoś nie mam weny na pisanie :/
Gratuluje nowych małych kobitek super coraz więcej dziołszek małych na wątku
Super brzuszki się pojawiły
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Ehhh i nic więcej nie napisze bo mi się zwyczajnie w świecie nie chceeee, wybaczcie kochane
może później coś więcej skrobne

marta00537 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-09, 15:27   #1047
Lenova
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Przeczytalam te ksiazke z ciekawosci i wybacz, ze to napisze, ale dla mnie to takie pitu-pitu o niczym (cos a'la Coelho). Mnie kompletnie nie przekonuje.
Nie no kwestia gustu. Ja bardzo lubię takie książki i Coelho też bardzo lubię, może dlatego że mam taką bardziej psychologiczno-filozoficzną naturę

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Dziewoje, jaka pogoda u Was? Bo u nas od kilku dni jest chłodno - temperatura nie przekracza 20 stopni, wieje wiatr - ogólnie taki jesienny klimat, ciekawe, czy już tak zostanie... Jeśli tak, to lato w tym roku było wyjątkowo słabe (rok temu mówiłam to samo, a jednak teraz jeszcze gorzej jest)...
No ale mam nadzieję, że pogoda dopisze w przyszłe wakacje, żebym mogła się wylegiwać z TŻem i Bąblem w basenie w weekendy. Ogólnie staram sobie wyobrazić życie we 3 i nie mogę na razie, nie widzę tego jakoś, muszę chyba poczekać, aż to faktycznie nastąpi, tzn Bąbel się urodzi.
U nas też od kilku dni chłodniej, dziś padało rano. Ale jak dla mnie to akurat jest idealna pogoda, jak były upały to byłam nie do życia.
Moim zdaniem lato było bardzo gorące tzn jest nadal bo jeszcze nie koniec pewnie jeszcze w październiku słoneczko poświeci
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-09, 15:31   #1048
laurka23
Zakorzenienie

Właśnie oglądam "Porodówkę" na TLC
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-09, 15:37   #1049
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość
Evel, ja na L4 jestem od poczatku ciazy, pieniadze dostaje oprzekazem pocztowym, ale zawsze jest lekkie opoznienie .... Byc moze gdybym dala numer konta, to byloby szybciej, ale wole gotowke, bo nie mam zadnych kart platniczych

Za 1 zwolnienie 31 dni, placil mi pracodawca, za dalsze juz zus placi

Ps. co do ilosci kasy, to u mnie tez jest podzielone ... zobacz na druczku albo tytule wplaty, za jaki okres dostalas wynagrodzenie ... mi teraz przyslali od 3 do 17 lipca
Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
evel ja dostaję normalnie od pracodawcy, z tego co wiem to jest średnia z 12 ostatnich miesięcy, wypłata przychodzi mi normalnie, do 5go każdego miesiąca.....tzn dostaję od pracodawcy przelew na konto a im pewnie wraca ZUS i normalnie za cały miesiąc, może zależy od firmy....
Połowę?! To może dzwoń i się dopytaj do kadr, ja mam wypłatę dużo wyższą niż przez ostatnie miesiące, no ale koncówkę zeszłego roku miałyśmy bardzo dobrą i były wysokie premie, więc to do średniej też się dolicza.....
Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
bo ZUS płąci od zwolnienia a nie miesięcznie.
tak płacił mnie w pierwszej ciąży i ja miałam na konto.
dzięki za wyjaśnienie - właśnie tak myślę,, że wypłacili mi połowę, bo do połowy miesiąca było to 30 dni, a resztę ZUS, a muszę poczekac do poniedziałku bo szef odpowiedzialny za sprawy kadrowe na urlopie i nie wiadomo gdzie się buja
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-09, 15:46   #1050
bishonka
Raczkowanie

aska27adopcje a zawsze przekazem dostawałaś wynagrodzenie?
Czy może w kadrach odbierałaś?

Mi zawsze przelewem na konto wypływało.
No i jutro powinnam spodziewać się pensji ale ciekawe czy tak będzie.

Eh ja się ostatnio zrobiłam "wrażliwa" -nigdy nie płakałam na filmach a teraz ...
Dzisiaj zorbeczałam sie na filmie "za wcześnie umierać" .Oglądałam ten film wcześniej i nic a dzisiaj beczałam jak bóbr

Ostatnio oglądałam bajkę (czasami wolę obejrzeć fajną bajkę jak lipny film)
"Zaplątani" i beczałam aż nic nie widziałam na oczy i zagłuszałam akcje

Też tak macie ?

Jeśli chodzi o jedzenie to tylko jadłabym fast food
Frytki,kebab lub pizze.
Tylko na to mam chęć
Do pomidora się zmuszam choć dawniej jadłam kilogramami
bishonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości