Z Ewką Chodakowską ćwiczymy, rzeźbę sobie robimy! :D cz.II - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-10, 11:43   #1711
Carollaz
Raczkowanie

Dot.: Z Ewką Chodakowską ćwiczymy, rzeźbę sobie robimy! :D cz.II

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość

Spokojnie, 25 minut to jak na pierwszy raz i tak długo Kiler jest bardzo wymagający i nie Ty pierwsza masz z nim problemy więc głowa do góry Zobaczysz, że ciało się z czasem przyzwyczai i zrobisz całą płytkę
Dzięki Wkurzyłam się tak, bo strasznie się na niego napaliłam i nie mogłam doczekać jak z nim zacznę wojować, a tu taka lipa W sumie to się trochę przeziębiłam ale wątpię, że to miało aż taki wpływ, że nie podołałam
Za karę po pracy pojeżdżę jeszcze na rowerku!
Stary 2012-08-10, 11:44   #1712
weronika7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kiiko Pokaż wiadomość
Heeeeej dziewczyneczki

zastanawiałam się czy będą tu jeszcze moje stare wyjadaczki a tu prosze i popolka i moonlight i forget_me

witam też inne dziewczyny

a ja myślałam, że survival będzie w październiku, nie?
Mi też się tak wydawało właśnie
Stary 2012-08-10, 11:50   #1713
Inal
Rozeznanie

W moim mieście płytki z killerem nie było w sklepach przy domu,w innych miejscach nie szukałam.Wracając z wakacji zahaczyłam o dworzec i tam właśnie ujrzałam Shape z płytą,w dużych ilościach.

Ciekawi mnie ta nowa płyta.. ale już niedługo.
Stary 2012-08-10, 11:52   #1714
dzovana
Zakorzenienie

o masaaaakraaa, zrobiłam killera teraz czuję, że żyję, ale ciężko było
dzovana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 12:00   #1715
gossip_girl21
Zakorzenienie

Hej dziewczyny widze ze sie znacie na rzeczy więc może mi podpowiecie co nieco...? może najpierw podam wymiary...
wzrost 176
waga ok 62-63
biust 85
talia 75
biodra 88
Nie wiem czy to idealne wymiary bo nigdy się nie odchudzałam, jakoś nie odczuwałam potrzeby. Ale od kiedy zaczęłam brać anty ciutke urósł mi brzuszek chciałabym się tego pozbyć, i dodatkowo wymodelować pośladki, no i może przy okazji pozbyć się celulitu z ud, (nie zjedzcie mnie ale serio nigdy się nie odchudzałam), mam zdrowe podejscie do sprawy jestem chuda ale te brzuszki Wam się tak ładnie ładnie modelują(widziałam na fb) że żal tyłek ściska;P i w związku z tym mam pytanie jakie ćwiczenia zacząć robić, gdzie je znaleźć itd będę wam wdzięczna
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 12:02   #1716
Honey7
Zakorzenienie

Witam
Można dołączyć ?
Dzisiaj zrobiłam pierwszego Killera, no na trzecim kardio nie dawałam rady, więc maszerowałam, ale wytrwałam do końca.
Ale chyba za mało się spinam , bo już kiedyś ćwiczyłam z Ewą, ale przestałam i mięśnie czułam tylko podczas ćwiczeń, nigdy po Ewie nie miałam zakwasów. To normalka ?
Stary 2012-08-10, 12:09   #1717
moonlight20
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez shuumi Pokaż wiadomość
To fajnie! Ja juz jestem po 1wszym treningu, czuję, ze jutro nie usiąde na d***e, a nogi czuję caaaaaaaaaę, caaały czas, a dokładniej mięśnie ud. Musiałam zaliczyć zimny prysznic po tym. Czuję, że jestem zastała jak beton, naprawdę! Też tak miałyście, że z niektórymi ćwiczeniami był problem za drugim powtórzeniem? ja niektóre musiałam wręcz odpuścić. MASAKRA!
O tak, ja myślałam, że mam mocne mięśnie, ale skalpel stwierdził, że jednak nie. Na brzuch jest dla mnie największa katorga, choć jest lepiej niż kiedyś i na nogi wysiadam.. Często robię przerwy. A tego ćwiczenia co ona leży na brzuchu i podnosi nogi wcale nie robię, zamiast tego robię nożyce, świecę i skręty na boczki

Cytat:
Napisane przez MiedzyRzesami Pokaż wiadomość
Ewka pisała, że 1 płyta to skalpel, a skoro 2 to killer, to nie ma pomysłu jak nazwać 3- jakiś armagedon chyba :P

I tak czuję, że 3 to już na pewno nie dla mnie
padłam ale no nazwa by pasowała, bo mnie nawet killer tak wymęcza, że jestem trupem po nim.

Cytat:
Heeeeej dziewczyneczki

zastanawiałam się czy będą tu jeszcze moje stare wyjadaczki a tu prosze i popolka i moonlight i forget_me

witam też inne dziewczyny

a ja myślałam, że survival będzie w październiku, nie?
Spokojnie, tak łatwo stąd nie odejdziemy ale racja, nie ma mnie tutaj jeden dzień, ba, połowy dnia, a wchodzę i same nowe laseczki, już nie nadążam i potem się dziwić, że parę godzin nie wchodziłam na wizaż a tu 6 stron do nadrobienia ale ja również witam wszystkie i wytrwania życzę.
moonlight20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 12:14   #1718
0d75851a92bcdb93dfbf170261c847a0f1cef222
Konto usunięte

Witam dziewczyny

Za mną 3 killer ale..15 minutowy. Wydaje mi się, że mogłabym dotrwać do końca, ale po długim czasie bez akywności fizycznej nie chciałam przemęczać mięśni. Czy to wystarczy na początek? Czy zwiekszać już powoli czas ćwiczeń? Jak u Was to wyglądało? Od początku leciałyście z całym filmem ?
0d75851a92bcdb93dfbf170261c847a0f1cef222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 12:19   #1719
popolka
BAN stały

[1=0d75851a92bcdb93dfbf170 261c847a0f1cef222;3580837 2]Witam dziewczyny

Za mną 3 killer ale..15 minutowy. Wydaje mi się, że mogłabym dotrwać do końca, ale po długim czasie bez akywności fizycznej nie chciałam przemęczać mięśni. Czy to wystarczy na początek? Czy zwiekszać już powoli czas ćwiczeń? Jak u Was to wyglądało? Od początku leciałyście z całym filmem ?[/QUOTE]

staraj sie za każdym razem dłużej ćwiczyć, nie poddawaj sie jak nie masz siły pomaszeruj potem znowu dawaj.
Ja pierwszego killera zrobiłam od razu całego ale ja wcześniej już cos tam ćwiczyłam
popolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 12:27   #1720
2mycha1
Raczkowanie

Witajcie dziewczyny,
przyłączam się do Was już dzisiaj ,ale zamierzam zacząć ćwiczyć od poniedziałku. mam nadzieję że tym razem mi się uda. niby dużo do zrzucenia nie mam bo jakieś 3-4kg ale moje ciało po ciąży nie wygląda zbyt apetycznie i przyda mu się zdecydowanie ujędrnienie.
jak na razie jestem nastawiona mega pozytywnie i mam nadzieję że w tym wytrwam i że mi w tym pomożecie.
córa ma już 8 miesięcy!! trochę się zbierałam do tych ćwiczeń :P
ale tym razem DAM RADĘ!!!!!!!!!!

moje wymiary:
wzrost 172
waga 59
biust 90
talia 71
biodra 93
udo 54

trzymajcie za mnie kciuki
2mycha1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 12:30   #1721
cytrynkowymotyl
Zadomowienie

[1=0d75851a92bcdb93dfbf170 261c847a0f1cef222;3580837 2]Witam dziewczyny

Za mną 3 killer ale..15 minutowy. Wydaje mi się, że mogłabym dotrwać do końca, ale po długim czasie bez akywności fizycznej nie chciałam przemęczać mięśni. Czy to wystarczy na początek? Czy zwiekszać już powoli czas ćwiczeń? Jak u Was to wyglądało? Od początku leciałyście z całym filmem ?[/QUOTE]
Witamy
U mnie na początek było 20minut. Dopiero za czwartym razem zrobiłam całego

Cytat:
Napisane przez Honey7 Pokaż wiadomość
Witam
Można dołączyć ?
Dzisiaj zrobiłam pierwszego Killera, no na trzecim kardio nie dawałam rady, więc maszerowałam, ale wytrwałam do końca.
Ale chyba za mało się spinam , bo już kiedyś ćwiczyłam z Ewą, ale przestałam i mięśnie czułam tylko podczas ćwiczeń, nigdy po Ewie nie miałam zakwasów. To normalka ?
Witamy
Mnie też jeszcze zakwasy nie chwyciły. No dobra, może raz albo dwa
Ale podziwiam się, że za pierwszym razem dałaś radę. BRAWO!

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny widze ze sie znacie na rzeczy więc może mi podpowiecie co nieco...? może najpierw podam wymiary...
wzrost 176
waga ok 62-63
biust 85
talia 75
biodra 88
Nie wiem czy to idealne wymiary bo nigdy się nie odchudzałam, jakoś nie odczuwałam potrzeby. Ale od kiedy zaczęłam brać anty ciutke urósł mi brzuszek chciałabym się tego pozbyć, i dodatkowo wymodelować pośladki, no i może przy okazji pozbyć się celulitu z ud, (nie zjedzcie mnie ale serio nigdy się nie odchudzałam), mam zdrowe podejscie do sprawy jestem chuda ale te brzuszki Wam się tak ładnie ładnie modelują(widziałam na fb) że żal tyłek ściska;P i w związku z tym mam pytanie jakie ćwiczenia zacząć robić, gdzie je znaleźć itd będę wam wdzięczna
Witamy
Ja na początek radziłabym skalpel(ten od rzeźby), chyba, że wolisz od razu skoczyć na głęboką wodę to killer (ten od spalania, ale wydaje mi się z opisu, że tobie on zbytnio nie jest potrzebny, bo skalpelem brzuszek też spalisz).
Gdzie znaleźć ćwiczenia? Są 2 wyjścia:
- możesz napisać do redakcji SHAPE i wykupić u nich te numery z płytką Ewki
- zawsze coś można znaleźć na chomiku

Trzymam za was kciuki dziewczyny

Edytowane przez cytrynkowymotyl
Czas edycji: 2012-08-10 o 12:32
cytrynkowymotyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 12:31   #1722
Futbolowa
Zakorzenienie

GG do Futbolowa

Mnie te ćwiczenia się już znudziły O wiele efektywniej i milej ćwiczy mi się z Tiffany Rothe - mam nadzieję, że i Ewa stworzy więcej programów, żeby było w czym wybierać
Futbolowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 12:35   #1723
moonlight20
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 2mycha1 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny,
przyłączam się do Was już dzisiaj ,ale zamierzam zacząć ćwiczyć od poniedziałku. mam nadzieję że tym razem mi się uda. niby dużo do zrzucenia nie mam bo jakieś 3-4kg ale moje ciało po ciąży nie wygląda zbyt apetycznie i przyda mu się zdecydowanie ujędrnienie.
jak na razie jestem nastawiona mega pozytywnie i mam nadzieję że w tym wytrwam i że mi w tym pomożecie.

moje wymiary:
wzrost 172
waga 59
biust 90
talia 71
biodra 93
udo 54

Do roku po urodzeniu najlepiej się zrzuca, więc nie masz się o co martwić, jeszcze nie jest tak późno. niektórym przypomina się po 3 latach
moonlight20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 12:35   #1724
rudziutka87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ilena Pokaż wiadomość
A ja się pochwalę że kupiłam sobie dziś dwa nowe sweterki i jestem zachwycona bo od boku mam płaski brzuch a nie efekt balona czy ciąży. Pięknie to wygląda. Ahhh skalpel robi cuda
pochwal się sweterkami
Emilka ~ 13.09.2011 3490g, 53cm, 15:25

Olek ~ 31.07.2015 3470g, 57cm, 11:24
rudziutka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 12:37   #1725
Narc
Wtajemniczenie

Ale dużo piszecie ! Dziewczyny, jaki czas po śniadaniu mogę zacząć robić skalpel ? Właśnie zjadłam ( tak , śpioch ze mnie ) i nie chce czekać za długo , bo muszę wyjść. A nie wracam już dziś, więc chce mieć dziś cwiczenia zaliczone. Na śniadanie- 3 kromeczki orkiszowego chleba- wszystki z masłem i kiełkami i pomidorem, w tym jedna z tuńczykiem i dwie z plasterkiem zółtego sera na pół oraz koktajl z malin, śliwek i brzoskwini
Nie wspomniałam o wymiarach..
wzrost 168
waga 57 kg
talia 71 cm
pępek 84
biodra 90
udo 55
ale mam trochę problem z mierzeniem, zawsze wychodzi mi inaczej jakoś nie umiem centymetra trzymać hahah ale dziś starałam się dokładnie i po kilka razy
Narc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 12:37   #1726
Honey7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cytrynkowymotyl Pokaż wiadomość

Witamy
Mnie też jeszcze zakwasy nie chwyciły. No dobra, może raz albo dwa
Ale podziwiam się, że za pierwszym razem dałaś radę. BRAWO!
Pewnie dlatego, że w okresie maj-czerwiec ćwiczyłam to jakieś tam przygotowanie miałam, ale np burpess nie skaczę tylko "chodzę" tak jak Ewka radzi początkującym, a reszta normalnie
Stary 2012-08-10, 12:39   #1727
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Narc Pokaż wiadomość
Ale dużo piszecie ! Dziewczyny, jaki czas po śniadaniu mogę zacząć robić skalpel ? Właśnie zjadłam ( tak , śpioch ze mnie ) i nie chce czekać za długo , bo muszę wyjść. A nie wracam już dziś, więc chce mieć dziś cwiczenia zaliczone. Na śniadanie- 3 kromeczki orkiszowego chleba- wszystki z masłem i kiełkami i pomidorem, w tym jedna z tuńczykiem i dwie z plasterkiem zółtego sera na pół oraz koktajl z malin, śliwek i brzoskwini
Nie wspomniałam o wymiarach..
wzrost 168
waga 57 kg
talia 71 cm
pępek 84
biodra 90
udo 55
ale mam trochę problem z mierzeniem, zawsze wychodzi mi inaczej jakoś nie umiem centymetra trzymać hahah ale dziś starałam się dokładnie i po kilka razy
1.5-2godziny najlepiej cwiczyć
zazdroszczę wagi-do takiej dążę

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 12:41   #1728
ewalucja
Zakorzenienie

GG do ewalucja

jestem po killerze<3 fajnie mi się ćwiczyło bo chłodniej jest tyle że przy kardio kucyk mi się obsuwa i ostatecznie włosy są rozpuszczone i afeee musze je umyć;p a wcześniej mogłam myć 2 razy w tyg i były wciąż świeże co za los
ewalucja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 12:42   #1729
kiiko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moonlight20 Pokaż wiadomość
Spokojnie, tak łatwo stąd nie odejdziemy ale racja, nie ma mnie tutaj jeden dzień, ba, połowy dnia, a wchodzę i same nowe laseczki, już nie nadążam i potem się dziwić, że parę godzin nie wchodziłam na wizaż a tu 6 stron do nadrobienia ale ja również witam wszystkie i wytrwania życzę.
mam dokładnie tak samo i już nie wiem czy ktoś jest nowy-bardzo nowy, że przed chwilą napisał, czy już jest tylko troche nowy, bo pisał wtedy kiedy mnie nie było
ale moje endorfinkowe duszyczki zawsze są

Cytat:
Napisane przez moonlight20 Pokaż wiadomość
O tak, ja myślałam, że mam mocne mięśnie, ale skalpel stwierdził, że jednak nie. Na brzuch jest dla mnie największa katorga, choć jest lepiej niż kiedyś i na nogi wysiadam.. Często robię przerwy. A tego ćwiczenia co ona leży na brzuchu i podnosi nogi wcale nie robię, zamiast tego robię nożyce, świecę i skręty na boczki
Moon ja na początku prawie wcale nie mogłam robić tego ćwiczenia i aż mi sie płakać chciało! ale po jakichś 3 tygodniach zaczęłam wysoko podnosić i teraz juz sie jaram (ja palacze holandią)
kiiko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 12:44   #1730
dzovana
Zakorzenienie

nowe dziewuchy witamy na początku zawsze jest trudno, róbcie tyle ile możecie, wejdźcie wam w nawyk później i będzie wam szło coraz lepiej ja pierwszego killera zrobiłam całego, ale potem padłam jak kawka, pierwszy raz zmęczyłam się takiego typu ćwiczeniami, a teraz śmigam bez problemu za mną 18 killerów, mam tylko jeden problem, w 3 rundzie zasadniczej cięzko mi robić 2 ćwiczenie na boczki i talię co leży się na boku i podnosi biodra nie robię tyle powtórzeń co ewa ale staram się jak najwięcej
dzovana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 12:44   #1731
cytrynkowymotyl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rudziutka87 Pokaż wiadomość
pochwal się sweterkami
Podbijam prośbę
cytrynkowymotyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 12:45   #1732
Narc
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
1.5-2godziny najlepiej cwiczyć
zazdroszczę wagi-do takiej dążę
no niestety waga wadze nierówna. dlatego lepiej robić zdjęcia i się mierzyć jak się ćwiczy to spadki wagi mogą być niewielkie, a rezultaty za to świetne.
Narc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 12:47   #1733
Tusia_95
Raczkowanie

Witam was drogie panie. Mam pytanie, nie bardzo na temat ale nigdzie nie mogę znaleźć na nie odp. Mianowicie rano jak wstaję to mam mój wymarzony, idealny płąski brzuch (jak dla mnie) ale jak tylko coś zjem robi się okrągły . Jakbym zjadła balona.Wieczorem mam pare cm więcej niż rano ;( . Przez to mam takie "napady" głodówki czasem. Któraś z was też ma tak z brzuchem ? Wiecie dlaczego tak się dzieje ?
Tusia_95 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 12:51   #1734
rudziutka87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 2mycha1 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny,

moje wymiary:
wzrost 172
waga 59
biust 90
talia 71
biodra 93
udo 54

powodzenia ja też jestem mamą, ale moja córa ma 11 miesięcy prawie dasz radę na pewno, zazdroszczę wagi i wzrostu

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Tusia_95 Pokaż wiadomość
Witam was drogie panie. Mam pytanie, nie bardzo na temat ale nigdzie nie mogę znaleźć na nie odp. Mianowicie rano jak wstaję to mam mój wymarzony, idealny płąski brzuch (jak dla mnie) ale jak tylko coś zjem robi się okrągły . Jakbym zjadła balona.Wieczorem mam pare cm więcej niż rano ;( . Przez to mam takie "napady" głodówki czasem. Któraś z was też ma tak z brzuchem ? Wiecie dlaczego tak się dzieje ?
ja tak mam od zawsze i wydaje mi się, że to przez słabe mięśnie brzucha. żołądek podczas jedzenia się rozpycha, a mięśnie go nie utrzymują na miejscu, stąd efekt wydętego brzucha

Stary 2012-08-10, 12:51   #1735
kiiko
Zakorzenienie

Tusia a też tak mam z brzuchem i mysle ze to normalne... w nocy też Twój metabolizm działa mimo wszystko więc jak rano wstajemy to mamy puste żołądki, jak coś zjesz to niestety go napełniasz :P ja po śniadaniu też mam większy brzuch, ale nie aż tak jakbym połknęła balon. Może masz nienajlepiej skomponowane śniadanie? Albo może dramatyzujesz?
Stary 2012-08-10, 12:54   #1736
0d75851a92bcdb93dfbf170261c847a0f1cef222
Konto usunięte

Dziękuję za odpowiedzi

Moim celem jest zrobienie ładnej rzeźby, ujędrnienie ciała no i zgubienie parku kg . Chociaż to ostatnie jest najmniej ważne bo już sporo schudłam. Rok temu mój chlopak wrócił z pracy za granicą no i się zaczęło - pizze, knajpki i piwko. Wzięłam się za siebie - odstawiłam pieczywo, tłuszcz itp. Zamiast mąki używałam skrobii kukurydzianej. Słodyczy nigdy nie jadałam, nie ciągnie mnie do nich.. i schudłam 10 kg . Niestety sama dieta i brak ruchu (w tym praca siedząca) sprawiły, że jestem trochę sflaczała
0d75851a92bcdb93dfbf170261c847a0f1cef222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 12:56   #1737
kiiko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rudziutka87 Pokaż wiadomość
ja tak mam od zawsze i wydaje mi się, że to przez słabe mięśnie brzucha. żołądek podczas jedzenia się rozpycha, a mięśnie go nie utrzymują na miejscu, stąd efekt wydętego brzucha
hejka rudziutki lachonku

spytałam mojego brata, który kaloryfer na brzuchu ma bez żadnego napinania i on mówi, że to zupełnie normalne przez przez noc sie ściągają jelita... czy jakoś tak a zatem nie należy się martwić
Stary 2012-08-10, 12:56   #1738
Tusia_95
Raczkowanie

Cytat:
Tusia a też tak mam z brzuchem i mysle ze to normalne... w nocy też Twój metabolizm działa mimo wszystko więc jak rano wstajemy to mamy puste żołądki, jak coś zjesz to niestety go napełniasz :P ja po śniadaniu też mam większy brzuch, ale nie aż tak jakbym połknęła balon. Może masz nienajlepiej skomponowane śniadanie? Albo może dramatyzujesz?
Aaa...nie komponuje śniadań..jem albo płatki albo bułkęz czymś tam i ewentualnie jakiś owoc. Może faktycznie dramatyzuje ale jak mają mi pomóc te ćwiczenia skoro tak się dzieje.
Tusia_95 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 12:58   #1739
rudziutka87
Zadomowienie

Cytat:
hejka rudziutki lachonku

spytałam mojego brata, który kaloryfer na brzuchu ma bez żadnego napinania i on mówi, że to zupełnie normalne przez przez noc sie ściągają jelita... czy jakoś tak a zatem nie należy się martwić
jakie przywitanie
poczułam się zaszczycona
ale niestety muszę zmykać robić obiad

Stary 2012-08-10, 13:01   #1740
kasia77177
Wtajemniczenie

hej, właśnie zrobiłam 9 skalpel, ufff, teraz pod prysznic, a później obiadek
jestem druhną u mojej kuzynki pod koniec września, muszę trochę wyrzeźbić ciałko
w mojej szafie zamieściłam zdjęcie sukienki, może macie jakieś pomysły co do niej dobrać?
kasia77177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości