Z Ewką Chodakowską ćwiczymy, rzeźbę sobie robimy! :D cz.II - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-10, 17:19   #1831
delightful_
Zadomowienie

GG do delightful_
Dot.: Z Ewką Chodakowską ćwiczymy, rzeźbę sobie robimy! :D cz.II

No właśnie ! Damy radę, motywując się tu wzajemnie na pewno , a co ! W końcu każda z nas jest deczko zapuszczona- inaczej byśmy się tu nie jednoczyły ; }}
delightful_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 17:19   #1832
Stace
Zakorzenienie

Dobra, idę robić skalpela

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 17:19   #1833
1d94aa359fccc21ffd3754e01fc729e7b21e5777_5e9cd7f29012b
Konto usunięte

Zaraz za skakankę się zabieram, jeśli się uda to też skalpel, szorowanko szczotką ciała na sucho (poprawia krążenie, robi za peeling i super ujędrnia ) i prysznic.
Pozwolę sobie wrócić do tematu tż-tów. Przez mojego też się zapuściłam. Oczywiście to również moja wina jest, ale... cheeseburgery z dodatkowymi warzywami w burger kingu <3 sam mnie głupek namówił... i za bardzo mi zasmakowało. Teraz już tak nie będzie, bo mam wyraźne i konkretne plany na ten rok ;]
w ogóle, piękne spadki Dziewczyny
zastanawiam się kiedy i ja takie odnotuję...
Chociaż i tak brzuszek w "najgrubszym" miejscu 2,5-3 cm spadł (!!!) a za mną dopiero 3 skalpele

miłego dnia, a właściwie powoli wieczoru już !

Edytowane przez 1d94aa359fccc21ffd3754e01fc729e7b21e5777_5e9cd7f29012b
Czas edycji: 2012-08-10 o 17:21
1d94aa359fccc21ffd3754e01fc729e7b21e5777_5e9cd7f29012b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 17:22   #1834
delightful_
Zadomowienie

GG do delightful_

Cytat:
Napisane przez Stace Pokaż wiadomość
dlatego mam Limę w avatarku

Laski, ja miałam wtedy z 11 lat . I zrobili mi takie obrzydliwe 2 koki na głowie, "rogi" jak to mawia moja mama . Byłam na wielkim plakacie na wystawie tegoż sklepu, jak to zobaczyłam to uciekać chciałam .

Ja chcę 90-60-90 noo . I chyba dzisiaj jednak spróbuję z tą skakanką, bo poszukałam trochę w goglach i widzę, że niektórzy mają po niej super spadki . Trzeba będzie się przemóc.
Rogi ? ULUBIONA FRYZURKA MOJEJ BABCI ! Zawsze mnie w ten sposób krzywdziła Ale w sumie, to było urocze .. A wymiary osiągniesz, na pewno ! Determinacja, wytrwałość i praca, trzymam kciuki ; D

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

Cytat:
Dobra, idę robić skalpela
idę z Tobą
Stary 2012-08-10, 17:25   #1835
barbarossan
Rozeznanie

RATUNKU
muszę się wyżalić, w przyszłym tygodniu mam rocznicę, myślałam że z tż spędzę ten dzień wyłącznie razem, na jakieś wędrówce nad wodą etc. a ten mi pisze że on jedzie w góry na słowacje na 2 auta, i czy z nimi jade (akurat w ten dzien) a ja mówie ze nie wiem czy bedę mogła ( mam chorą siostrę i trzeba się opiekować ) a ten "ok no to pojade sam" Dodam że w tym samym miejscu był 4 dni temu... jeszcze dzisiaj mam wreszcie wolny wieczór sama jestem, myślałam że przyjedzie spędzimy wieczór/noc razem a ten co?! pojechał z kumplem nad wodę bo MU obiecał! rozumiem jakby miał20 lat a nie 25 i takie zachowanie

nie mam siły ćwiczyć, chce mi się płakać i chce zjeść tabliczkę czekolady JUŻ!

zamykam kolekcję półmaratonów czas na ...
barbarossan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 17:25   #1836
Stace
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez delightful_ Pokaż wiadomość
Rogi ? ULUBIONA FRYZURKA MOJEJ BABCI ! Zawsze mnie w ten sposób krzywdziła Ale w sumie, to było urocze .. A wymiary osiągniesz, na pewno ! Determinacja, wytrwałość i praca, trzymam kciuki ; D

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

idę z Tobą
Dziękuję, motywujesz . Muszę porządnie zaatakować brzuchol !

Moja mama zawsze mnie tak w podstawówce czesała.. i się zachwycała, że tak pięknie w nich wyglądam, a ja ich nienawidziłam . Za to babcia zawsze robiła mi warkocza

Dobra, teraz już naprawdę idę

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stary 2012-08-10, 17:28   #1837
Kasia225
Raczkowanie

a ja ide na spacer wieczorem skalpel i cw na wew. strone ud!

Powodzenia dziewczyny w walce o piekna figure

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ----------
barbarossan

zajmij sie czyms i nie mysl o tym ;* faceci czasem tak maja... moze wyjdz gdzies z przyjaciolka? pocwicz?

Edytowane przez Kasia225
Czas edycji: 2012-08-10 o 17:30
Kasia225 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 17:29   #1838
gossip_girl21
Zakorzenienie

Kobitki czytam i czytam i jestem pełna podziwu!!! jesteście tak ambitne ze szok, to bym od razu po treningu jakieś chipsy wsunęła:P ale wiecie co? chociaż spróbuje, wymodelować brzuszek i ujędrnić pupe, znalazłam ćwiczenia tej mel b i od jutra zaczne tylko coś trzeba bd lżej bo daaaawno temu ćwiczyłam i ogólnie siedzę i zbijam bąki mam nadzieje że jakoś z Wami dam rade jakoś większych zmian nie potrzebuje bo figurę mam tylko chce ją wymodelować żeby nie było żadnej galarety mieszkam z Tż więc musze mu powiedzieć żeby mnie nie zasypywał słodyczami tylko owoce i jakieś warzywa ojjj ciężko mi będzie odstawić słodycze bo jestem od nich uzależniona:l ove: ale wyjdzie mi to na zdrowie jakieś rady na początek by się przydały więc jak coś wiecie to gadać mi tu od razu
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 17:30   #1839
kasia77177
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez barbarossan Pokaż wiadomość
RATUNKU
muszę się wyżalić, w przyszłym tygodniu mam rocznicę, myślałam że z tż spędzę ten dzień wyłącznie razem, na jakieś wędrówce nad wodą etc. a ten mi pisze że on jedzie w góry na słowacje na 2 auta, i czy z nimi jade (akurat w ten dzien) a ja mówie ze nie wiem czy bedę mogła ( mam chorą siostrę i trzeba się opiekować ) a ten "ok no to pojade sam" Dodam że w tym samym miejscu był 4 dni temu... jeszcze dzisiaj mam wreszcie wolny wieczór sama jestem, myślałam że przyjedzie spędzimy wieczór/noc razem a ten co?! pojechał z kumplem nad wodę bo MU obiecał! rozumiem jakby miał20 lat a nie 25 i takie zachowanie

trzymaj się! i zdrówka dla Twojej siostry

sorry, ale ten Twój TŻ jest jakiś dziwny, dawno bym takiego kopnęła w d.pę!!!
kasia77177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 17:32   #1840
Stace
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Kobitki czytam i czytam i jestem pełna podziwu!!! jesteście tak ambitne ze szok, to bym od razu po treningu jakieś chipsy wsunęła:P ale wiecie co? chociaż spróbuje, wymodelować brzuszek i ujędrnić pupe, znalazłam ćwiczenia tej mel b i od jutra zaczne tylko coś trzeba bd lżej bo daaaawno temu ćwiczyłam i ogólnie siedzę i zbijam bąki mam nadzieje że jakoś z Wami dam rade jakoś większych zmian nie potrzebuje bo figurę mam tylko chce ją wymodelować żeby nie było żadnej galarety mieszkam z Tż więc musze mu powiedzieć żeby mnie nie zasypywał słodyczami tylko owoce i jakieś warzywa ojjj ciężko mi będzie odstawić słodycze bo jestem od nich uzależniona:l ove: ale wyjdzie mi to na zdrowie jakieś rady na początek by się przydały więc jak coś wiecie to gadać mi tu od razu
ja od wczoraj w końcu nie jem słodyczy i na razie jest ok . Jak mi nikt ich do domu nie znosi, to nawet nie mam na nie ochoty, gorzej jak leżą mi na widoku .

Robicie może peeling kawowy? Jakiej kawy używacie ? Muszę jakąś kupić, bo w domu same rozpuszczalne

Cytat:
No tengas miedo a volar
Stary 2012-08-10, 17:34   #1841
Ilena
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rudziutka87 Pokaż wiadomość
pochwal się sweterkami
Nie umiem sama sobie robić zdjęć.
Koralowo pomarańczowy 29,90 cubus rozmiar S
paski C&A 39,90 rozmial L

I dziś przyszła bransoletka modułowa od mojego TŻ. Tak mi się spodobała, że domówiłam sobie jeszcze koralików.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2012-08-10 17.26.15.jpg (99,3 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2012-08-10 17.26.05.jpg (85,7 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2012-08-10 17.23.38.jpg (39,6 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2012-08-10 17.20.13.jpg (35,2 KB, 27 załadowań)

Edytowane przez Ilena
Czas edycji: 2012-08-10 o 17:36
Ilena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 17:35   #1842
gossip_girl21
Zakorzenienie

[QUOTE=barbarossan;3581532 7]RATUNKU

A rozmawiałaś z nim? powiedz mu normalnie wszystko tak jak nam tu.... nosz kurde co za parchoł paskudny, jak można w takim wieku się
tak zachowywać.... powiedz mu wszystko!!!!!!
Stary 2012-08-10, 17:37   #1843
kombinacja
Raczkowanie

[1=0d75851a92bcdb93dfbf170 261c847a0f1cef222;3581222 5]Mięśnie swoje ważą. Nie przejmuj się i tak jak radzi Ewa (i nei tylko) - mierz się, a nie waż. Ważne, żeby było widać, że chudniesz na Tobie, a nie na wadze.
Hmm i nie chcę nikogo wprowadzać w błąd, ale gdzies czytałam, że na początku ćwiczen taki przyrost wagi jest normalny, a później spada [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez Tajemnica77 Pokaż wiadomość
Gdzieś i mnie obiło się o uszy, czy tez oczy, że na początku może waga podskoczyć na +. Poza tym może jesteś przed okresem i nabrałaś wody? albo może waga była zepsuta Nie martw się
Cytat:
Napisane przez shuumi Pokaż wiadomość
Kochana powiem krótko Jeżeli ćwiczysz, a ładnie ćwiczysz, to nie patrz zbytnio na wagę, raczej się zmierz centymetrem !!!! ))
dziękuję dziewczyny za pocieszenie, naprawdę mi to pomogło. wzięłam się do roboty i własnie skończyłam kolejnego killera
Cytat:
Napisane przez orisha Pokaż wiadomość
To chcesz schudnac czy mniej ważyć? Na poczatku waga podskoczy, tak jak dziewczyny pisaly. Efekty przyjda, tylko trzeba byc wytrwalym i cwiczyc i jesc zdrowo Po ciuchach zobaczych, czy chudniesz, nie po wadze.

Moim zdanie skapel lepiej wysmukla...
oczywiście, że chcę schudnąć, po prostu ta waga mnie dzisiaj lekko zszokowała. półtora roku temu ważyłam kilogram więcej niż teraz i czułam się jak pączek. tym bardziej, że z reguły dość łatwo gubiłam kg na samej diecie, więc myślałam, że jeśli dołączę ćwiczenia to pójdzie raz dwa, a tu zdziwienie.
po prostu to strasznie demotywuje, bo naprawdę się staram, dość dużo ćwiczę, gdy mogę to chodzę na nogach zamiast podjeżdżać parę przystanków, a tu cyferki w górę. wszystko zwalam na ten nieszczęsny alkohol i postaram się go zupełnie wyeliminować, ale ciężko jest gdy ciągle ktoś na jakieś piwo wyciąga dzisiaj też będę mieć próbę silnej woli, nie dam się i zamówię colę light
ale pewnie macie rację, to kwestia cierpliwości i wytrwałości i jak na razie się nie poddaję
Stary 2012-08-10, 17:39   #1844
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
ja od wczoraj w końcu nie jem słodyczy i na razie jest ok . Jak mi nikt ich do domu nie znosi, to nawet nie mam na nie ochoty, gorzej jak leżą mi na widoku .

Robicie może peeling kawowy? Jakiej kawy używacie ? Muszę jakąś kupić, bo w domu same rozpuszczalne

ja brałam kawe od mamy bo ja nie pije wcale i normalnie zwykła fusiasta... pachnie rewelacyjnie po niej ciało.... i fajnie pilinguje... ale ja sobie uwielbiłam pilingi z natury taka owocowa seria truskawkowe pomarańczowe, kiwi jagodowe pachną i mają grube ziarenka w rossmannie i w naturze można nabyć))
Stary 2012-08-10, 17:40   #1845
barbarossan
Rozeznanie

[QUOTE=gossip_girl21;35815 469]
Cytat:
RATUNKU

A rozmawiałaś z nim? powiedz mu normalnie wszystko tak jak nam tu.... nosz kurde co za parchoł paskudny, jak można w takim wieku się
tak zachowywać.... powiedz mu wszystko!!!!!!
strzeli focha, przewróci oczami i mi powie jak zawsze " TY NIE WIDZISZ POZYTYWÓW, TYLKO SAME CZARNE SCENARIUSZE" :/

zamykam kolekcję półmaratonów czas na ...
barbarossan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 17:42   #1846
Ilena
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kombinacja Pokaż wiadomość
dziękuję dziewczyny za pocieszenie, naprawdę mi to pomogło. wzięłam się do roboty i własnie skończyłam kolejnego killera

oczywiście, że chcę schudnąć, po prostu ta waga mnie dzisiaj lekko zszokowała. półtora roku temu ważyłam kilogram więcej niż teraz i czułam się jak pączek. tym bardziej, że z reguły dość łatwo gubiłam kg na samej diecie, więc myślałam, że jeśli dołączę ćwiczenia to pójdzie raz dwa, a tu zdziwienie.
po prostu to strasznie demotywuje, bo naprawdę się staram, dość dużo ćwiczę, gdy mogę to chodzę na nogach zamiast podjeżdżać parę przystanków, a tu cyferki w górę. wszystko zwalam na ten nieszczęsny alkohol i postaram się go zupełnie wyeliminować, ale ciężko jest gdy ciągle ktoś na jakieś piwo wyciąga dzisiaj też będę mieć próbę silnej woli, nie dam się i zamówię colę light
ale pewnie macie rację, to kwestia cierpliwości i wytrwałości i jak na razie się nie poddaję
Moja waga odkąd ćwiczę tylko rośnie a w cm mniej.
Wiesz jak masz już pić tą cole light to zamów już to piwo mniej chemii i innego badziewia. Kurde dziewczyny nie rozumiem was. Albo chcecie się odchudzać albo nie. Trzeba jeść dobrze rzeczy a nie zapijać się trucizną i myśleć, że jest dobra bo light.
Stary 2012-08-10, 17:43   #1847
Stace
Zakorzenienie

Cytat:
ja brałam kawe od mamy bo ja nie pije wcale i normalnie zwykła fusiasta... pachnie rewelacyjnie po niej ciało.... i fajnie pilinguje... ale ja sobie uwielbiłam pilingi z natury taka owocowa seria truskawkowe pomarańczowe, kiwi jagodowe pachną i mają grube ziarenka w rossmannie i w naturze można nabyć))
takie ? http://img.szafa.pl/uploads/clothes/...1256138205.jpg

kiedyś miałam kupić ten truskawkowy, ale takie "nieprofesjonalne" mi się wydały

Cytat:
No tengas miedo a volar
Stary 2012-08-10, 17:44   #1848
Ilena
Zakorzenienie

Cytat:
strzeli focha, przewróci oczami i mi powie jak zawsze " TY NIE WIDZISZ POZYTYWÓW, TYLKO SAME CZARNE SCENARIUSZE" :/
Ten twój chłopak to kretyn. A ty postaw się. Bądź asertywna i pokaż, że twoje zdanie ma znaczenie. Powiedz, że to rocznica i że to dla ciebie ważne, a jak on ma to gdzieś to niech ci się na oczy nie pokazuje. Jak zawsze będziesz mu tak ulegać i przystawać na jego decyzje to on zawsze nie będzie szanować twojego zdania.

Edytowane przez Ilena
Czas edycji: 2012-08-10 o 17:46
Stary 2012-08-10, 17:44   #1849
Stace
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilena Pokaż wiadomość
Moja waga odkąd ćwiczę tylko rośnie a w cm mniej.
Wiesz jak masz już pić tą cole light to zamów już to piwo mniej chemii i innego badziewia. Kurde dziewczyny nie rozumiem was. Albo chcecie się odchudzać albo nie. Trzeba jeść dobrze rzeczy a nie zapijać się trucizną i myśleć, że jest dobra bo light.
moja mama od kilkunastu lat pije codziennie colę light, tak naprawdę nic innego poza tym, od czasu do czasu herbatę. Mówię jej, że to tak naprawdę pewnie nie jest light, wiadomo co oni tam dosypują? A ona swoje..

Cytat:
No tengas miedo a volar
Stary 2012-08-10, 17:52   #1850
kasia77177
Wtajemniczenie

kiedyś robiłam ten peeling z kawy, fajniutka była po num skórka, jak pupcia niemowlaka;P teraz kupiłam sobie gąbkę Syreny antycellulitową i ona mi zastępuje peeling, daje bardzo dobry efekt, a nie trzeba sprzątać jak po tym peelingu
kasia77177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 17:52   #1851
Ilena
Zakorzenienie

To jest chemia i wiadomo nic nie robi dobrze z naszym organizmem. Light i zero mają jeszcze więcej chemii niż ta normalna wersja. Może nie odbija się to jej na wyglądzie, ale jej organizm na pewno nie jest zadowolony z takiej dawki trucizny.
Ja nie pije od wielu wielu lat gazowanego i nie rozumiem jak ludzie mogą tykać taką chemię ( proszę się nie obrażać) dla mnie to jest istna głupota. Potem wszytskie te kuracje oczyszczające pic na wodę. Tak naprawdę za krótko takie rzeczy istnieją aby powiedzieć o skutkach takiej diety. Przeważnie ludzie którzy jedzą dobre produkty wyglądają i czują się dużo razy lepiej na stare lata. Myślę, że nasza wątroba, żołądek i jelita nie są zachwycone takimi płynami.

Im bardziej light tym więcej chemii.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg caramel_colourings_produced_with_ammonia_and_containing_the_carcinogens_2-methylimidazole_and_4-.jpg (199,6 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG201102_hrhpwae.jpg (50,4 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg coca-cola-light-0-33-Full.jpg (60,3 KB, 3 załadowań)

Edytowane przez Ilena
Czas edycji: 2012-08-10 o 18:02
Stary 2012-08-10, 17:55   #1852
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
takie ? http://img.szafa.pl/uploads/clothes/...1256138205.jpg

kiedyś miałam kupić ten truskawkowy, ale takie "nieprofesjonalne" mi się wydały

tak dokładnie te ja mam truskawkowy aktualnie ostatnio mi sie skończył do twarzy to użyłam tego lekko masując nie tak jak tyłek i tez fajny efekt jak dla mnie sa świetne mają grube ziarenka i to jest w nich dobre
Stary 2012-08-10, 17:57   #1853
Stace
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilena Pokaż wiadomość
To jest chemia i wiadomo nic nie robi dobrze z naszym organizmem. Light i zero mają jeszcze więcej chemii niż ta normalna wersja. Może nie odbija się to jej na wyglądzie, ale jej organizm na pewno nie jest zadowolony z takiej dawki trucizny.
Ja nie pije od wielu wielu lat gazowanego i nie rozumiem jak ludzie mogą tykać taką chemię ( proszę się nie obrażać) dla mnie to jest istna głupota. Potem wszytskie te kuracje oczyszczające pic na wodę. Tak naprawdę za krótko takie rzeczy istnieją aby powiedzieć o skutkach takiej diety. Przeważnie ludzie którzy jedzą dobre produkty wyglądają i czują się dużo razy lepiej na stare lata. Myślę, że nasza wątroba, żołądek i jelita nie są zachwycone takimi płynami.
Wiesz co, moja mama ma nadwagę i cukrzycę.. więc tym bardziej nie powinna tykać takich śmieci. Ale do niej nie dociera. No trudno. Ja już bardzo długo nie piję nic gazowanego, zresztą nigdy jakoś nie przepadałam za gazowanymi napojami, piłam od czasu do czasu. Teraz się przerzuciłam w sumie praktycznie tylko na wodę i jakieś tam herbatki, tylko do obiadu wypijam szklankę soku, bo nie umiem się odzwyczaić . Ale pracuję nad tym . I czuję się o wiele lepiej niż po tych gazowanych świństwach, kiedy czułam się napompowana jak balon

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Cytat:
tak dokładnie te ja mam truskawkowy aktualnie ostatnio mi sie skończył do twarzy to użyłam tego lekko masując nie tak jak tyłek i tez fajny efekt jak dla mnie sa świetne mają grube ziarenka i to jest w nich dobre
Muszę zajrzeć do natury, mam blisko domu na szczęście

Cytat:
No tengas miedo a volar
Stary 2012-08-10, 17:57   #1854
weronika7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez delightful_ Pokaż wiadomość
SIOSTRO
Jestem z Tobą, motywację mamy identyczną Trzymam kciuki za Ciebie !
ooo jak miło przeczytać coś takiego! Od razu raźniej się robi! Zobaczysz, będziemy ćwiczyć, dbać o siebie i tamci będą jeszcze baaaardzo żałować, że nas stracili Również trzymam kciuki, damy radę!

Cytat:
Czy tylko ja tu jestem hardocorem i robiłam od razu cały killer ?

Kasia225, masz super wymiary przecież!
Ja też robiłam od początku całego

Cytat:
RATUNKU

Ech, faceci są czasami tacy beznadziejni.. Na Twoim miejscu czułabym się tak samo i strasznie bym się wkurzyła..
Stary 2012-08-10, 17:59   #1855
gossip_girl21
Zakorzenienie

[QUOTE=barbarossan;3581555 6][QUOTE=gossip_girl21;35815 469]
strzeli focha, przewróci oczami i mi powie jak zawsze " TY NIE WIDZISZ POZYTYWÓW, TYLKO SAME CZARNE SCENARIUSZE" :/[/QUO

To mu powiedz że coraz bardziej sie przekonujesz kto jest dla niego ważniejszy siądz mu na psychikę... ja też nie lubie jak mój gdzieś leziez kumplami czasem nie mam nic przeciwko ale czasem mu mówie ze chciałabym zeby poświecał mi troche wiecej czasu, bo normalnie za nim tesknie pomimo tego ze widujemy sie codziennie
Stary 2012-08-10, 18:02   #1856
Ilena
Zakorzenienie

We wcześniejszym poście dodałam obrazki składów chemicznych coli smacznego
Stary 2012-08-10, 18:04   #1857
1d94aa359fccc21ffd3754e01fc729e7b21e5777_5e9cd7f29012b
Konto usunięte

[QUOTE=barbarossan;3581555 6]
Cytat:
Nie chcę się wcinać, ale skoro opisałaś to na forum to się wypowiem- po to w końcu to forum powstało.

Wiem na pewno, że go kochasz i że wiele byś dla niego zrobiła. W tym momencie na pewno jest Ci szkoda, bo on tego nie robi dla Ciebie.
A czy nie o to chodzi w związku ? Zastanów się proszę, czy nadal zgadzasz się na "takie" traktowanie. Bo wyciągając wnioski z Twojej wypowiedzi od razu widać, że to nie jest jednorazowa sytuacja. Tylko kiedy w końcu będziesz miała dość ? Kiedy nadejdzie ten punkt krytyczny ?
Skoro on nie przyjmuje Twoich argumentów...
"i czy z nimi jade"- jakbyś tam na doczepkę miała być...

Pamiętaj, że jesteś WARTA starań ze strony faceta ! Każda z Nas jest warta. Tylko czy się na tyle ceni. Jestem pewna, że wielu facetów z chęcią zajęłoby jego miejsce. Dodatkowo ćwiczysz... a wydaje mi się, że jest to ostatnia faza dbania o siebie, bo o motywację do tego ciężko. Ciężko zacząć, a kontynuować to już mówiąc kolokwialnie- kosmos. Poza ogromem zalet dochodzi jeszcze to

I ja, i my wszystkie (jeśli mogę się wypowiedzieć za inne osoby) jesteśmy z Ciebie dumne !

Edytowane przez 1d94aa359fccc21ffd3754e01fc729e7b21e5777_5e9cd7f29012b
Czas edycji: 2012-08-10 o 18:05
1d94aa359fccc21ffd3754e01fc729e7b21e5777_5e9cd7f29012b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 18:07   #1858
gossip_girl21
Zakorzenienie

Stace -warto spróbować ja mam inny problem wczoraj sobie takie harakiri na nodze zrobiłam ze szok, gole je maszynka normalną i tak mi się włoski wrastają że siedziałam wczoraj z pensetą i je "wyciągałam" bo mnie tak swędziało że szok;( normalnie pole minowe
Stary 2012-08-10, 18:10   #1859
shuumi
Raczkowanie

[QUOTE=barbarossan;3581555 6]
Cytat:
mój jest nielepszy... ;/ czasami myślę, że lepiej byłoby bez faceta

a ja właśnie grzeszę, piję kakałko... ale tak pada itak zimno, że tak jakoś wyszło odpokutuję a6w + 200 brzuszków

58 - 51 - 48
shuumi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-10, 18:12   #1860
delightful_
Zadomowienie

GG do delightful_

Cytat:

Robię peeling kawowy, jest rewelacyjny ! Kawa najzwyklejsza Mieszam kawę + oliwkę do ciała ZIAJA do masażu antycellulitową i ujędrniającą, cellulitowi powiedziałam NARA Na prawdę polecam, skóra jest gładziutka jak u niemowlaczka

---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

Cytat:
Napisane przez weronika7 Pokaż wiadomość
ooo jak miło przeczytać coś takiego! Od razu raźniej się robi! Zobaczysz, będziemy ćwiczyć, dbać o siebie i tamci będą jeszcze baaaardzo żałować, że nas stracili Również trzymam kciuki, damy radę!

Ja też robiłam od początku całego

Ech, faceci są czasami tacy beznadziejni.. Na Twoim miejscu czułabym się tak samo i strasznie bym się wkurzyła..

Tak, facet to świnia . Mam bardzo złe doświadczenia... Na prawdę trzeba mieć szczęście i dobrze trafić, a z tym ciężko, ojjj ciężko ...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości