|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania, problemy i pierwsze objawy ciąży- porozmawiajmy!:)
kooocur ale doooopa z Ciebie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4742 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda,nie zdążyłam zobaczyć... Dzis mam 12 dc, od niedzieli bede chyba robiła jednak testy owulacyjne ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2012-08-10 o 18:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4743 |
Zakorzenienie
|
ej jeszcze na chwile bo mi smiglo i nei widziałam
![]() a cały czas odświeżałam tylko chrzesnica dzwoniła do mnie bo jest nad morzem
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..." Edytowane przez Luna0 Czas edycji: 2012-08-10 o 18:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#4746 |
Zakorzenienie
|
woooow
![]() Kocurku ale piękne ![]() ![]() Już wiem na co przeznacze pieniądze po urodzinach w kwietniu ![]()
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..." Edytowane przez Luna0 Czas edycji: 2012-08-10 o 18:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#4747 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak czy siak będziemy z Tż robić swoje... Za 2 tygodnie powtórzę prolaktynę,później wizyta u ginki i zobaczymy co dalej... Cytat:
Witam się wieczorowo ![]() Musiałam się przespać z tą prolaktyną i trochę mi dziś lepiej.... Rano byłam u znajomej,a teraz wróciliśmy z Tż z zakupów.. kupiliśmy mu koszulę białą na ślub (była w promocji w Auchan za 20 zł,ładnie zapakowana itd więc się skusiliśmy) ale chyba jest do du...,jakiś dziwny materiał,taka tandeta.. więc chyba jeszcze jedną będziemy musieli kupić... ![]() A jutro ja jadę z mamą kupić kieckę na wesele ![]() Kocurrrrku za☠☠☠ioza ![]() ![]() ![]() Jaka była reakcja Tż na tą sesje? ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() Edytowane przez Dzastin08 Czas edycji: 2012-08-10 o 18:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4748 |
Zakorzenienie
|
Kocurku to ładne pozory z tą suknią, bo przecież skromną miałaś,
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4749 |
Zakorzenienie
|
Lunka..skromna bardzo,bardzo,bardzo!! Dlameza za to jestem wampemB-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#4750 |
Zadomowienie
|
EEEJJJ!! Ja nie zdążyłam zobaczyć.
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
![]() ![]() |
![]() |
#4751 |
Raczkowanie
|
Ja też nie widziałam
![]()
#4752 |
Zadomowienie
|
no tak porobila smaka i dala lizaka pozlizac przez papierek
![]() i zabrala,wiekszosc z nas pewnie nie zdazyla ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4753 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki teraz pisze z tel. Jutro wstawie na chwile jeszcze to zdjecie. ok?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4754 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4756 |
Zakorzenienie
|
dziewuszki juz maja swoj klubik
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4757 |
Zadomowienie
|
ooo... i jakos bez cytowaniami poszlo :P
Witajcie wieczorowa pora ![]() ![]() Luuuunaaa, nie kloc sie z TZ , szkoda czasu na klotnie ![]() kocuuuuurku...ja tez nie widzialaaaaaaalaaaaammm:c ry: ![]() ![]() ![]() ![]() a chcialabym ![]() wlasnie siedze i pije drinka ![]() ![]() kupilam tesciocha ... zrobie chyba w niedziele....albo jutro...albo w poniedzialek... :P zobaczymy ![]() ![]() a Wam jak mija wieczor ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4758 |
Zakorzenienie
|
Bry wieczór
![]() Ano właśnie, mamy ![]() ![]() ![]()
#4759 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() U mnie dziś pochmurno i nawet się ciesze bo mam siłe na cokolwiek ![]() Przyniósł mi wczoraj czekoladki w serduszku i zapytałam czy przypadkiem nie sa z alkoholem a na drugiej stronie pisz "czekoladki z wiśnią w alkoholu" haha ![]() ![]() Już sobota ![]() ![]() Dziewczyny wpadnijcie do klubu w dział dyskusje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dedra, Santom za was też trzymam ![]()
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..." Edytowane przez Luna0 Czas edycji: 2012-08-11 o 07:27 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4760 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dziewczyny czy i ja mogłabym dołączyć do klubu?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4761 |
Zadomowienie
|
Ja tez trzymam za Was dziewczynki kciukasy i myślami jestem z Wami
![]() Luna, super, że kryzys zażegnany ![]() ![]() Kochane, może jakoś pod koniec przyszłego tyg. będe miała wiecej czasu i cześciej będę się pojawiać. Dziś nadeszła @ Starań w tym cyklu nie było, nie mieliśmy głowy do tego, prawie celibat.... tyle, że jak już się wzajemnie dopadniemy to dopiero bedzie sie działo ![]() Pa, pa.
#4762 |
Zadomowienie
|
Cześć i czołem!
![]() Kocur, ja też nie zdążyłam zobaczyć. Koniecznie do klubu niech Cię Luna wpisze. ![]() Magbes trzymam kciuki za testowanie. ![]() Luna, cieszę się, że już jesteście pogodzeni. ![]() Santom, wyczuwam wiadomo co. Trzymam ![]() Ja zrobiłam dziś z ciekawości teściora, oczywiście tak jak się spodziewałam kreska jest jedna. @ nadal nadchodzącą czuję i na pewno dotrze do mnie do poniedziałku. Dziś jest 26dc. Poprzedni cykl miał dni 27. |
![]() ![]() |
![]() |
#4763 |
Zadomowienie
|
no to i ja sie wkoncu skusze na klub,bo jak Kocurek wstawi tam zdjecie to nie bede miala szans na zobaczenie
![]() tylko hmm,chyba musze poprosic o zaproszenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4764 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaczzełam brac tabsy od endokrynologa i o dziwo nie che mi się spac..czy to pogoda lepsza czy tabsy tak działaja/ Mam tyle energii, ze góry chce przenosić,, ![]() Jesli mogę dołączyć do klubu to tam wstawie zdjęcie..tutaj każdy może je zobaczyć... zaraz sie okaże, ze sie znamy z dziewczynami ze Szczecina...bo to wiocha zabita dechami ![]() Robie dziś spagetti i na jutro żeberka w kapuście..rodzice przyjeżdzają..będzie się działo! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4765 |
Wtajemniczenie
|
Heloł
![]() A ja jadę po sukienkę i na male zakupy,zajrzę później ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4766 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Zadzwoniła rano koleżanka czy mamy plany,żebyśmy przyjechali do nich na piwko.Ciesze się,z 3 tygodnie się nie widzieliśmy.Także zapowiada się dziś fajne popołudnie ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4767 |
Zadomowienie
|
A wpadłam się pożegnać na jakiś czas. Jadę na wczasy i nie wiem czy tam będzie możliwość skorzystania z netu. Jak będzie to na pewno napiszę a jak nie, to będę mieć zaległości i lekturę...
Trzymajcie się i kibicuje tym co niedługo testują. ![]() ![]()
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
![]() ![]() |
![]() |
#4769 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Udanych zakupów! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Poleciałam sobie przed chwilą do kosmetyczki, bo wymyśliłam, że zrobię hennę rzęs. Po raz pierwszy w życiu. Troszkę mnie teraz patrzałki szczypią, ale jestem zadowolona. ![]() A zaraz idę gnieść ciasto drożdżowe ze śliwkami. Dzisiaj "teściowie" przyjeżdżają. Edytowane przez dedra Czas edycji: 2012-08-11 o 10:54 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4770 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Właśnie spędziłam GODZINĘ na nadrabianiu was ! W robocie taki zapierdziel że nie mam czasu na streonkę wejść po niej. Wracam do domu jem i leżę do góry kołami. TŻ poszedł zrobić teraz zakupy więc czasu troszkę miałam w końcu. Praktyki są fajne, ale męczące jak cholera. Za długo i cały czas na nogach, a to kolor kładę, myję głowy, albo farby zmywam... a to przynieś to, zmieć podłogę, kurze wytrzyj... latania jest sporo. Teraz M. jest w domu wiec trochę mogę się w końcu poprzytulać. Dziś mam 23dc. To plamienie miałam jednego dnia wtedy co pisałam, więc jednak powtórki z rozrywki nie mam, ale do lekarza się zapisałam. Ale dop na 23 sierpnia, bo @ mogę dostać lada dzień.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:04.