|
|
#1381 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III
Kurde, to ja miałam i mam fuksa
![]() Albo sama grzecznie wchodzę do kolejki (awantura się nie zdażyła), albo np. lekarz słysząc jak kaszlę mnie wpuścił od razu, albo ktoś mi ustąpi miejsca. To samo jak z wózkiem szłam - na palcach jednej ręki mogę policzyć, ile razy to SAMA musiałam prosić kogoś o pomoc przy wsiadaniu do autobusu - zawsze ludzie sami pomagają, nawet nie pytając tylko biorąc wózek
|
|
|
|
#1382 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się zdarzyło na razie raz - w kościele
A tak to nie mam zbytnio okazji stawac w kolejkach.
|
#1383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dziś mój syn gadał do brzucha i czuł kopniaki, fajnie,że nawiązują wieź, wiecie on generalnie ma to wszystko w dupie 12 lat i nagle małego brata? hehehe dlatego lubię te chwile jak się mnie pyta czy Leo kopie czy może teraz śpi |
|
|
|
|
#1384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oby pozytywna! ![]() Moi rodzice sa mlodzi jak na dziadkow - mama ma 43 lata, tata 42 ![]() Sami maja 6-letnia corke, wiec oczekuje wielkiego zdziwienia
|
|
|
|
|
#1385 |
|
Zakorzenienie
|
Po godzinie nadrabiania nareszcie skończyłam !
![]() nie będe cytowac wszystkiego na co chciała bym odpowiedzieć bo tematy już nieistotne :P Wczoraj zaczęłam 17 tydzień, czuje coraz częściej małą rybke w brzuchu i pukanie i brzuch też jakoś w ost tygodniu mi urósł! :PW poniedziałek wizyta już normalnie nie moge sie doczekać ![]() A w ogóle to jestem zła bo dalej nie mamy z tż knajpy na obiad weselny, mieliśmy mieć jedna to nas wykiwali..... mamy jeszcze jedna na oku ale nie widzi mi się tak na 100% W ogóle ost na nic nie mam czasu.... dziwne bo jak pracowałam to też narzekałam na brak a teraz zdaje mi sie ejszcze bardziej ![]() Ale mi się meszek na brzuchu zrobił ! czy to po ciąży zniknie??
|
#1386 |
|
Zakorzenienie
|
My też długo czekaliśmy, niektórzy dowiedzieli się dopiero niedawno. A ze znajomych jeszcze nie wszyscy wiedza a jestem w 22 tygodniu.
Moi rodzice też młodymi dziadkami będą mama 44 tata 47. Męża mama jest trochę starsza i ma już jedna wnuczkę. Babcia męża będzie miała 8 prawnuków va koja pierwsza prawnuczke. |
|
|
|
#1387 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie się wydało po kilku dniach...zanim cokolwiek mogłam ustalić.Dziewczyny ale noc Nie wiem... bral słów na głupotę gówniarzy....
|
|
|
|
|
#1388 |
|
Zakorzenienie
|
Moi rodzice i rodzice TZ beda pierwszy raz dziadkami.
Moi dziadkowie pierwszy raz pradziadkami ![]() Jeeej, jak to brzmi "prababcia"... W wieku 62 lat ![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Meduzza, ale nieciekawa sytuacja! Rzeczywiscie, niby glupi zart, a przeciez moglo skonczyc sie tragicznie! |
|
|
|
#1389 |
|
Rozeznanie
|
Witam Was dziewczyny, strasznie ponury dzień dziś. Od rana u nas pada deszcz i jest zimno, chyba w odpowiednim momencie wróciliśmy z wczasów. Dziś rano trochę dłużej poleżałam, no ale potem już nabrałam sił, więc wzięłam się za porządki, załadowałam pralkę, niedawno skroiłam sałatkę jarzynową to sobie zjem na kolację
![]() Obiadek już zjadłam, jeszcze mi zupa została, ale to chyba na później. Dostaliśmy wczoraj płytkę z wesela kuzyna, więc chyba dziś idealny dzień na obejrzenie ![]() Co do przywilejów, ciężko mi się na razie wypowiadać, bo u mnie brzuszek dopiero od nie dawna widać. Ale generalnie nie liczę na jakieś ustępstwa bo mogłabym się przeliczyć, chyba ogólnie panuje coraz większa znieczulica, ale też nie uogólniam, bo wiem, że jest wielu wspaniałych ludzi, a jednak ja jakoś lubię wierzyć w ludzi. ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Ja mam trochę świeżych zdjęć, więc myślę, że coś dorzucę
Edytowane przez Basia_Bogusia Czas edycji: 2012-08-11 o 15:39 |
|
|
|
#1391 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Debrah czy na zdjęciu w avatarze to Ty?
|
|||
|
|
|
#1392 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, to Keira Knightley. Ja jestem w klubie umieszczona
|
|
|
|
#1393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1394 | |
|
Rozeznanie
|
Fajny dzidziuś, zdaje się, że ma zwinięte nóżki do góry
,---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Tak sobie siedzę, oglądam zdjątka w klubie, kątem oka zaglądam na telewizor, a przed chwilą przyglądnęłam się mojemu brzuszkowi i zauważyłam ciemną linie od pępka Wiedziałam, że w końcu się pojawi, ale dobre, bo wczoraj jej jeszcze nie było![]() ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Cytat:
|
|
#1395 |
|
Zakorzenienie
|
ooo to ja do ginki zawsze z godzine czekam, mimo że mam umówioną godzine to zawsze przedemna są jeszcze kobitki... raz sie tylko zdarzylo że nie bylo nikogo dosłownie i 5 minut czekałam.... boje sie właśnie o poniedziałek bo ona z urlopu wróciła i pewnie poumawiała tyle pacjentek że szok...
Dodałam własnie zdjecia do klubu. W ogóle powiem Wam coś bo troche mnie to zmartwiło, odebrałam ostatnio wynik badania prenatalnego wraz z testem pappa, i po badaniu samym usg na zespół downa miałam prawdopodobieństwo 1:4947 a po tescie pappa mam 1:1418..... trochę mnie to zaniepokoiło, niby mieści się w normie tzn jest nadal ponad ale ehh
|
#1396 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
za kopniaki Cytat:
Cytat:
I gratuje pierwszych ruchów ![]() Cytat:
Pisałaś kiedyś, żeby dać znać jak zobaczymy gdzieś kombinezon-tygryska. Trafiłam na taki na allegro : http://allegro.pl/kombinezon-disney-...553827611.html Cytat:
Mi też się taki meszek pojawił, mam nadzieję, że zniknie po ciąży Cytat:
Bardzo ładny dzidziuś
|
|
#1397 | |
|
Zadomowienie
|
Pozdrawiamy Twojego Malucha
Cytat:
Nie bój się. Tak naprawdę to te wyniki o niczym nie świadczą... Bo jedna może się cieszyć z wyniku 1:300 a druga płakać, że jest jedna szansa na 40000 na urodzenie chorego. Żadna z nas nie wie do końca czy dzieciaki są zdrowe. Trzeba tak myśleć![]() Hmm też bym może wrzuciła fotkę do klubu ale nie wiem jak
|
|
|
|
|
#1398 | ||
|
Zakorzenienie
|
hhehe ja ostatnio też wpadłam w panikę podczas balsamowania
nie miałam tak w pierwszej ciąży ![]() Cytat:
piękny maluch też ją bardzo lubię Cytat:
|
||
|
|
|
#1399 |
|
Zakorzenienie
|
tworzysz album prywany w swoim profilu i potem udostepniasz foto dla klubu
|
#1400 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1401 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu dzisiaj cisza i spokój
![]() My wróciliśmy z zakupów, ja już wykąpana Zimno strasznie, w poniedziałek ma być tylko 14 stopni !! Nie chciałam upałów, no ale bez przesady !! Jutro jedziemy na urodzinki 2 letniego synka mojej siostry, potem pakowanie i w poniedziałek mąż wyjeżdża na wakacje !!!
|
|
|
|
#1402 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ja ostatnio całe dnie siedziałam tylko na otomoto i gratka i czatowałam na okazję ![]() kupiłam maluszka...seata ibizę 2000r. ,1.6 , automat.. ![]() fajnie mi się jeździ oprócz tego buczenia..w pon zostawiam u mecha, bo powiedział że to może jakieś łożysko albo pasek klinowy albo rolka od paska ![]() ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Cytat:
no i dobrze.. można spokojnie nadrobić ![]() mmmmm ale wypiłam pyyyyszny soczek marchewkowy... miałam zostawić dla córy..ale że śpi od popołudniowej drzemki to stwierdziłam, że mmmhmmm a co tam nawet się nie dowie, że robiłam hehe.. :P |
||
|
|
|
#1403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To twój mąż jedzie sam na wakacje, puszczasz go samego
|
|
|
|
|
#1404 |
|
Zakorzenienie
|
Przeczytałam sobie własnie dzisiejsze wpisy
cały dzien nie miałam netu ![]() Ale sie wscieklam na małża. Usnął dziad na kanapie przed TV i dobudzic go nie moge tylko jakies nieartykułowane dzwięki wydaje jak probuje go obudzic Az mi się cisną na usta słowa, których z przyzwoitości nie zacytuję... w sumie ma prawo bo po nocce w ogóle nie spał ale niech by się położył jak człowiek w sypialni a nie tu chrapie, że dzwięk mi zakłóca!!! Z zemsty zostawię go bez przykrycia A potem się zerwie w środku nocy i mnie obudzi jak bedzie po omacku łaził po sypialni![]() A tak w ogóle to co ta pogoda sobie wyobraza? 14-17 stopni w sierpniu???? Czyzny to już koniec lata? Co do przywilejów- ja w kolejce do gina czekam jak każda inna- czy ciężarna czy nie, zależy od tego która po której przyjdzie. Nie ma przepuszczania i bitwy na miejsca. Komunikacja miejską nie jeżdzę bo zmotoryzowana jestem, poza tym na wiosce raczej takowej nie ma Wkurza mnie jedynie smród papierosów w miejscach publicznych ![]()
|
|
|
|
#1405 | |||
|
Zakorzenienie
|
Nawet dużo nadrabiania nie miałam, coś mało aktywne dziś jesteście
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Fajny dzidziol, super się na takie zdjęcia patrzy bo widać że maluchy rosną ![]() Cytat:
![]() Wynikiem testu pappa w ogóle się nie przejmuj! To tylko statystyka! Dzięki dziewczyny za pochwalenie mojego rękodzieła Kiedyś dużo lepiłam, ale teraz mi się kompletnie nie chce Ważne że siostra zadowolona ![]() Urodziny się udały, chłopaki zachwycone trampoliną. Cała rodzinka się składała na 3 metrowy batut ![]() Jestem wykończona, pora się kąpać i spać. Dobrej nocki
|
|||
|
|
|
#1406 |
|
Zakorzenienie
|
Djerba no widzisz fajnie, że się udało z tym autkiem
![]() Bokeh dokładnie, test pappa to tylko statystyka!!! Ją się wkurzylam dzisiaj bo byliśmy media markt i słuchajcie czekałam chyba pół godziny żeby nas obsłużyli!!! Już mi plecy pękały strasznie chciałam wyjść ale mąż mnie powstrzymał bo koniecznie chciał mi kupić tego tableta. Najgorsze, że część ludzi gapila się n mój brzuch ale oczywiście zero reakcji tylko oczy jak 5 zł, bo ją w tych krótkich włosach faktycznie młodo wyglądam... ale byłam zła!!! Ale tableta mam i jestem happy ![]() Zrobiłam pyszne panierowane pieczarki rany genialnie mi wyszły muszę się pochwalić mniam. Jestem padnieta niemożliwe ale szczęśliwa bo zaczynam w miarę normalnie funkcjonować a dobrze się czuje
|
#1407 |
|
Zakorzenienie
|
Pokażesz się nam Lady w krótkich włosach?
Cieszę się, że z Twoim zdrowiem lepiej
|
|
|
|
#1408 |
|
Zadomowienie
|
A ja dzis caly dzien przesppalam w sumie ... moj mial sprzatac, naprawioac sciany myc, wyszlo jak zwykle nic, bo usnal razem ze mna ... podzielismy sie poducha ...
chyba musze sie przyzwyczaic ze wiekszosc bede sama riobic juz zawsze, bo mamusia wychowala lenia patentowanego
|
|
#1409 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() chcę sobie jakiś dobry sprzęt audio kupić do auta i navi.. czym je panierowałaś? ![]() ja właśnie zamarynowałam karkówkę i jutro na grilla będzie z sałateczką grecką, kiełbaskami i kurczaczkami mniaaaaaami
|
|
|
|
|
#1410 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczny dzidziuś i jaki duży już
![]() meduzza, współczuję takiej sytuacji, dobrze, że to "tylko" piwnica a nie cały blok. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.

Nie wiem... bral słów na głupotę gówniarzy....

za kopniaki
Nie bój się. Tak naprawdę to te wyniki o niczym nie świadczą... Bo jedna może się cieszyć z wyniku 1:300 a druga płakać, że jest jedna szansa na 40000 na urodzenie chorego. Żadna z nas nie wie do końca czy dzieciaki są zdrowe. Trzeba tak myśleć

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)