Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. VI - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-11, 06:38   #151
princessskaa
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. VI

Ale dzisiaj brzydka pogoda... brrr
princessskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-11, 06:53   #152
mol_aa
Zadomowienie

Ooooo ja, ale siara już nowy wątek a ja na czytaniu starego zatrzymałam się na stronie 128

Witam się

---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ----------

Princesko jak po urodzinach???? Działo się ???
mol_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-11, 06:55   #153
kasia_aa
Zadomowienie

Czesc mamuski! Noc taka sobie, za kazdym razem jak wwstawalam to myslalam sobie jak tu zrobic zeby cycka nie dac...ale dalam, miekka jestem wogole to ciesze sie bo moge malemu wreszcie dawac marewke,juz go nie zatwardza, wczoraj zrobilam mu pyszny krupniczek

U nad pododa tez do bani:/moglo y byc jeszxe cieplej troche, jeszcze wyglada jskby padac mialo:/
kasia_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-11, 06:57   #154
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mol_aa Pokaż wiadomość

Princesko jak po urodzinach???? Działo się ???
Romantyczna kolacja przy świecach, zakrapiana winkiem, połączona z prezentacją nowej bielizny - czyli supcio
Stary 2012-08-11, 07:18   #155
pokszyfka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nettka_ Pokaż wiadomość

Paulinka powiedziała dzisiaj "MAMA" i to dwa razy

Cytat:
Napisane przez tuszka Pokaż wiadomość
Rozkoszuję się właśnie smakiem pomidorów malinowych... inne mogłby nie istnieć... i jutro zamierzam objeść się malin... uwielbiam!

F. mówi 'mama' ale raczej nieświadomie.
ooo tak... a o malinach zapomniałam...mam dwa pudełeczka w lodówce, wczoraj zrywanychmiałam wsadzić do sokownika, albo wirówki i z mleczkiem koktajl zrobić

moja mówi świadomie jak chce coś ode mnie to "meme" a jak wczoraj np widziała przez drzwi tarasowe tż jak trawke grabił to cały czas klepała w szybę, piszczała i tylko "tata" i tata...zresztą jak tż wraca z pracy to tez na przywitanie mówi tata
pokszyfka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-11, 08:25   #156
ja_dalia
Wtajemniczenie

witam

czytam sobie Was na bieżąco znaczy nadal nadrabiam :P ale jestem coraz bliżej...

chwale się, że dziś tylko 1 pobudka

Małej chyba nie pasuje jej łóżeczko... znaczy przez chorobe, jak wciąż cyckała się to spała ze mną, bo ja nie byłam w stanie wysiedzieć podczas karmienia... więc widze ze ok 1 budzi się w nocy, biore ją do siebie i zasypia.... dzis do spala na bank, albo krocej, niemniej po 6 mnie obudzila, a wstalysmy po 7

jak cuuuuudnie bylo pospac

juz zamiotlam w pokoju, jak mloda z drzemki wstanie to odkurze i na ryneczek, bo lodowka puuuusta :P
-
lub praca od pon - i 1 sob w mcu... nie wiem co ze studiami, bo planowalam kontynuowac mgr, ale zobaczymy po 1 tyg. co wyjdzie z tego znalazlam tez zlobek 1 min od pracy i bede się tam dobijac od pon MUSZE ją tam zapisac więc kciuki w pon się przydadza....

no i tatuś M. - w klubie znaskrobałam

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Cytat:
Napisane przez nikaa2 Pokaż wiadomość
thx ciekawe ile to ))))))) taki prawie duzy słoiczek...to chyba zjada wiecej w ciagu dnia

moja ostatnio nie zjadała wcale, ale musze spowrotem wlaczyc do dnia

---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

Cytat:
Napisane przez princessskaa Pokaż wiadomość
Moja niunia to kawał baby

Też się cieszę, bo na wakacje już raczej nigdzie nie pojedziemy. Czekam na wyniki rekrutacji do nowo-powstającego przedszkola, co Wam pisałam, może w przyszłym tyg już się okaże.. Pewnie z 40 osób na jedno miejsce... Ale nadzieja umiera ostatnia

trzymam kciuki...

i za wagę niuni ... moja dobiła 7500 g znaczy chyba ciut wiecej wazy ale dopiero za tydzien na ten bilans pomkniemy a ma 72 cm mierzona w domu

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

Cytat:
Napisane przez owieczka86 Pokaż wiadomość
Byłam dziś na spacerze z siostra i jej córka,2,5 roku ma Amelka i przechodziłyśmy obok panów remontująch dom a Amelka do jednego z nich " siema Bob" i macha do faceta ręką...ja w śmiech,siostrze się głupio zrobiło. Pytam Amelki co to za Bob a ona mówi że to Bob budowniczy :-D:-D :-D hehe

hahahahahahahahahahaha... . oplulam siebie, monitor i kota....

Daniel Fasolek w drodze

ja_dalia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-11, 08:28   #157
ja_dalia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Magdalena512 Pokaż wiadomość
U nas pierwsze było Am i nadal am mówi, jak tylko zobaczy żarcie, to woła. A jak coś mu bardzo smakuje, to w trakcie jedzenia mówi: am mniam. Mama też mówi, ale nie jestem pewna czy to nie jest przypadkiem podwójne am
Olusia, zarejestrowałaś się na babilu??

u nas identiko .... am am am i koniec ... bałam się ze bedzie głodzilla, ale niunia wage ładnie trzyma i jak juz glodna mega to tez amamamamamamaaaaaammmmmmm mm a czasem mama am :P wiec kombinacje są różne

Daniel Fasolek w drodze

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-08-11, 08:39   #158
zmyslkobiety
Rozeznanie

GG do zmyslkobiety

hej
moja woła mamaaaa jak ryczyyyyyyyyy i idzie za mna
dzis do 2giej 14 pobudek złamałam sie i wziełam ją do łózkja i spałysmy juz bez pobudek kurcze musze nAUCZYC JA SPAC SAMA!!!

http://www.suwaczki.com/tickers/relguay3w0a6i2sn.png

http://s2.pierwszezabki.pl/046/0462819b0.png?8210
zmyslkobiety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-11, 08:49   #159
ja_dalia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zmyslkobiety Pokaż wiadomość
hej
dzis do 2giej 14 pobudek złamałam sie i wziełam ją do łózkja i spałysmy juz bez pobudek kurcze musze nAUCZYC JA SPAC SAMA!!!

ja mojej musze kupic posciel... bo do tej pory spala pod kocykami i sie rozgrzebywala i chyba marzła i dlatego pobudki... bo u mnie spi pod kolderką, jest ciepla i śpi o niebo lepiej...

wiec jak kasa wpadnie to zaraz... myk i kupie...

aaaa... i kupili dziadkowie jej krzesełko... http://allegro.pl/kinderkraft-funkcy...524839857.html

Daniel Fasolek w drodze

Stary 2012-08-11, 08:59   #160
OlusiaS
Wtajemniczenie

Dalia to kup lepiej spiworek,bo spod koldry tez się wykopie.poki co u nas ciepło i mala śpi w długim pajacu,przykryta cienkim,ale ciepłym kocykiem.z racji tego,ze on lekki,to tak szybko się nie odkryje.

Moje dziecko zaczęło wczoraj tańczyć .ale polewke mamy

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Dalia bardzo ładne to krzeselko
OlusiaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-11, 09:04   #161
ja_dalia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez OlusiaS Pokaż wiadomość
Dalia to kup lepiej spiworek,bo spod koldry tez się wykopie.poki co u nas ciepło i mala śpi w długim pajacu,przykryta cienkim,ale ciepłym kocykiem.z racji tego,ze on lekki,to tak szybko się nie odkryje.

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

mam spiworek ale za maly :p znaczy na styk... wlasnie sie rozglądam za wiekszym

moja teeezzzz... ale dzis juz nie zdazylam nagrac- za wolna bylam :P

ale bujała się jak darusiowa Amelcia do Pana kleksa i kaczki dziwaczki

Daniel Fasolek w drodze

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-11, 09:05   #162
Oliveira79
Zadomowienie

hejka

Cytat:
Napisane przez tuszka Pokaż wiadomość

Rozkoszuję się właśnie smakiem pomidorów malinowych... inne mogłby nie istnieć... i jutro zamierzam objeść się malin... uwielbiam!
uwielbiam!!!!

Oliveira79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-11, 09:06   #163
fatal21
Wtajemniczenie

Witam
Nika mała zjada pokrojona na małe czesci parówke gdzies po 18 z pomodorem gryzionym przez Nia jak jabłko))Nie wiem czy mozna ale ja sie srednio wg tabel zywieniowych kieruje(
Stary 2012-08-11, 09:14   #164
Oliveira79
Zadomowienie

Cytat:

no masz rację, ale czasami coś tak zaboli, że potem nie można zapomnieć o tym... przynajmniej ja tak mam
olać to... narazie nie wracam do pracy to mogę jeszcze z rok pokarmić
oj zazdroszczę - tez chciałabym z Małą posiedzieć jeszcze w domu i karm jak najdłużej na przekór wszystkim

Cytat:

Dygotka
chociażby te parówkio to mniejsze zło

http://sokolow.pl/pl/oferta/produkty,75.html
może i mają dużo mięsa, ale podstawa jak dla mnie, to czy mają konserwanty a pewnie tak

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Cytat:
Romantyczna kolacja przy świecach, zakrapiana winkiem, połączona z prezentacją nowej bielizny - czyli supcio

przepraszam, to kto tu miał urodzinki?! nio chyba że tż prezentował, to sorki

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

Cytat:
Ale dzisiaj brzydka pogoda... brrr
u nas tez, zimnooooo, buro i ponuro

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

Cytat:
hej
a ja z moją caly czas śpię i na razie nie zamierzam jej wyprowadzać z mojego łózka - nie usmiecha mi się wstawanie-wyciaganie-karmienie-wstawanie-odkładanie... i tak dwa trzy razy w nocy

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

Cytat:
Napisane przez ja_dalia Pokaż wiadomość

lub praca od pon - i 1 sob w mcu... nie wiem co ze studiami, bo planowalam kontynuowac mgr, ale zobaczymy po 1 tyg. co wyjdzie z tego znalazlam tez zlobek 1 min od pracy i bede się tam dobijac od pon MUSZE ją tam zapisac więc kciuki w pon się przydadza....
to ja juz zaciskam

Stary 2012-08-11, 09:15   #165
OlusiaS
Wtajemniczenie

Taa Amelka jest dobra .nasza słucha nowoczesnej muzyki ,bo Max ma taka przenosna kostkę na kartę (wielkości 7x7,a naparza,jak dolby ) i całymi dniami jest włączona.
Czy wasze dzieci maja jakieś ulubione piosenki?moja na Oceane reaguje.od razu obraca głowa we wszystkie strony i się śmieje

Edytowane przez OlusiaS
Czas edycji: 2012-08-11 o 09:16
OlusiaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-11, 09:17   #166
Oliveira79
Zadomowienie

Cytat:

zgadzam się

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Cytat:
Taa Amelka jest dobra .nasza słucha nowoczesnej muzyki ,bo Max ma taka przenosna kostkę na kartę (wielkości 7x7,a naparza,jak dolby ) i całymi dniami jest włączona.
Czy wasze dzieci maja jakieś ulubione piosenki?moja na Oceane reaguje.od razu obraca głowa we wszystkie strony i się śmieje
moja generalnie każda muzykę lubi i od razu zaczyna sie kiwać

Stary 2012-08-11, 10:04   #167
nettka_
Zadomowienie

hej

U nas pobudka o 7 teraz ma pierwszą drzemkę

dalia fajne to krzesełko

A z pogodą u nas to niby ok ale strasznie wieje

''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.''
nettka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-11, 10:36   #168
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Witam się Sobotnio

U nas noc bez pobodek do 10 zdążyłam wszystko posprzątać bo tza zagonilam do pomocy a Mimi siedział z dziadkiem wiec teraz się plowie w lenistwie...paznokcie pomalowane, kawcia wypita, gazetka, wizaż mm.mm cudownie

Princ spóźnione, ale jak najbardziej szczere życzenia. Codzienności piękniejszej od marzeń! ! ! x 1 00000
Bahamadia_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-11, 12:31   #169
olka1610
Rozeznanie

Witam się i ja sobotnio
Nadrobiłam
princ ode mnie również spóźnione Sto Lat i gratki za pracę
ja_dalia - też gratki za pracę

ja się zbieram do rozsyłania cv ale jakoś mi to ciężko idzie, jak myślicie wpisywać to że aktualnie jestem na urlopie wychowawczym czy np.
firma x - od x - do chwili obecnej?

Koleżanka która niedawno urodziła opowiadała mi przed chwilą o porodzie itp. i mówi że teściowa z którą nie rozmawia, która nie chciała dopuścić do ślubu, jak zaszła w ciążę to mówiła o maluszku bękart- wlazła jej kilka minut po porodzie na sale porodową . Chyba bym zatłukła . W ogóle jak posłuchałam jakie mają z nią przeboje to stwierdziłam że mam złotą teściową.

Cytat:
super nie mogę się doczekać aż moja zacznie tańczyć, na razie tak śmiesznie rusza glową. A no i macha do wszystkich mijanych ludzi
Stary 2012-08-11, 12:56   #170
wariateczka88
Zadomowienie

dalia krzeselko fajne

Cytat:
taak,ale tylko dzieciowe,fasolki i takie inne,mam plyte z gazety za 4,99 i hitem jest piosenka "w naszym ogródeczku" ale tylko jak mama spiewa,klaska i ogolnie sie wydurnia
a no i mis i margolcia "hej miski czas wstac " takie mamy hity

my w nocy pobudek kilka,mala sie obudzila niestety cala kokra,zmarznieta bo sie rozkopala,i jak ja przebieralismy to sie calkiem rozbudzila,a jeszcze deszcz zaczal padac mocno i juz sama spac nie chciala,rano za to do 8 pospalismy wszyscy
u ans chlodnawo,ale sloneczko swieci,deszczyk wprawdzie pokropil ale teraz jest juz fajnie,spacer i zakupy zaliczone,sprzatnie tez i teraz sie obiad gotuje

Wymianka

wariateczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-11, 14:45   #171
princessskaa
Wtajemniczenie

Kochane, ale miałam lipną sytuację dzisiaj, aż się popłakałam.. Byłam na rozmowie o pracę, spontanicznie wyszło, a babka przeczytała moje cv i stwierdza "mało ma pani doświadczenia, młoda pani jest, nie poradzi pani sobie" - rynce mi opadły... Odpowiedziałam, że nikt nie chce dać szansy młodej nauczycielce, żeby zdobyła więcej doświadczenia, więc go nie mam. Okazało się, że i tak 8h dziennie to i tak bym się nie zdecydowała. Ale o tak mi babka dogadała.. Przykre.

Ale olałam już to i szykuję się. Herki w odżywce, strój wybrany hehe Ok 17 powinniśmy pojechać do tych znajomych. Tylko szkoda, że taka brzydka pogoda, bo w domku będziemy siedzieć, a przyjemniej by było na tarasie, w promieniach zachodzącego słońca..

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Oliveira79 Pokaż wiadomość
przepraszam, to kto tu miał urodzinki?! nio chyba że tż prezentował, to sorki
Też się do niego śmiałam, że to on powinien mi tu się prezentować w czymś nowym hehe Ale efekty takie były, że nie mam pretensji

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Baha, Olka dziękuję

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

Cytat:
Napisane przez ja_dalia Pokaż wiadomość
aaaa... i kupili dziadkowie jej krzesełko... http://allegro.pl/kinderkraft-funkcy...524839857.html
Fajnie, że ma taką opcję stoliczka, jak i nasze
Stary 2012-08-11, 14:54   #172
zmyslkobiety
Rozeznanie

GG do zmyslkobiety

Cytat:
Napisane przez Oliveira79 Pokaż wiadomość
a ja z moją caly czas śpię i na razie nie zamierzam jej wyprowadzać z mojego łózka - nie usmiecha mi się wstawanie-wyciaganie-karmienie-wstawanie-odkładanie... i tak dwa trzy razy w nocy

to ja juz zaciskam
no ale my nie jemy i nie pijemy w nocy, wiec nie widze powodu zeby spała ze mną..
moja nie interesuje sie poki co zadnymi piosenkami za to uwielbia walic wszystkim o wszystko

princ, moze poszukaj pracy na początek jako pomoc ? ja pracowałam tak rok i nikt mnie o doswiadczenie nie pytał, tylko zarobki gorsze i dluzsze godz. pracy

http://www.suwaczki.com/tickers/relguay3w0a6i2sn.png

http://s2.pierwszezabki.pl/046/0462819b0.png?8210
zmyslkobiety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-11, 15:08   #173
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
princ, moze poszukaj pracy na początek jako pomoc ? ja pracowałam tak rok i nikt mnie o doswiadczenie nie pytał, tylko zarobki gorsze i dluzsze godz. pracy
Szukam, ale też coś ciężko. Tutaj coś powiedziała, że może jako pomoc, ale 8h, więc odpada. Mała musi podrosnąć, to będzie mi łatwiej znaleźć pracę, bo wtedy i 8h mogę pracować. A na razie to nie.

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

Uciekam z kompa, bo włoski już wysuszyłam. Idę nałożyć barwy wojenne Miłej soboty Kochane

Edytowane przez princessskaa
Czas edycji: 2012-08-11 o 15:07
Stary 2012-08-11, 15:24   #174
owieczka86
Zadomowienie

Cześć mamusie i maluszki

Zimno dziś u nas:-( jak na jesieni... Na18 na ślub idziemy na wesele nie bo nie mamy z kim Filipka zostawić zresztą on cysia w nocy to nie ma jak iść...
Mieszkanie ogarnięte...wchodzę do sypialni pacze i pytam tz czy domków nie pomyliłam:-D nie pamiętam kiedy ostatnio tak poprzatałam,ale to dlatego że tz młodego na spacer zabrał i miałam więcej czasu,nawet mi obiadek przyniósł żebyśmy nie gotowali

Filip zaczął stawać przy wszystkim przy czym się da...łożeczku,naszym łóżku,fotelu,bramce..wszę dzie:-D i zaczyna próbować chodzić:-D hehe myślę że przed roczkiem zacznie...

Dziewczyny mogę dac młodemu ugotowane jabłko ze śliwka lub malinami?

---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ----------

Aaa nocka u nas spoko...wyspałam się...ale ciii nie zapeszam ;-)
owieczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-11, 16:19   #175
wiolqn
Zakorzenienie

GG do wiolqn

Cytat:
Napisane przez owieczka86 Pokaż wiadomość
wiola jak mrozisz obiadki to przez ile trzymasz je w zamrażalniku? Chodzi mi o to jak długo mogą one tam leżeć,chciałam zrobić zapasy na zimę póki mam warzywa ze swojego ogródka a nie wiem czy tyle można przechowywać.
przygotowane danie trzymam 4 tygodnie. ale mozesz zamrozic surowe warzywa i spokojnie przetrwaja zime. Mama tak dla mnie zrobila w ubieglym roku i dzieki temu mialam swoje warzywka dla Adika wiosna. Marchewka, pietruszka, pokrojone w kilkucentymetrowe kawalki lub plasterki, groszek, kukurydza, szpinak.

straszna noc. Adi obudzil sie o 10 z placzem. Niby nic go nei bolalo (nie zachowywal sie jak zwykle na bol), a trudno go bylo uspokoic. po odlozeniu do lozeczka wpadal w histerie, rzucal sie, kopal, i darl sie ile fabryka dala. wzielam go do nas do lozka i tez nei mogl sie uspokoic. w koncu zasnal ale placz powracal jak spazmy, co 3 minuty. glowe mialam jak bania od sluchania tych krzykow. nawet cycek nie pomogl. w koncu odlozylam go do swojego lozeczka i zasnal spokojnie o 1 i spal do rana. nie wiem co mu bylo

Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej

Kuchnia Tygryska
wiolqn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-11, 16:35   #176
ela3010
Zadomowienie

O jejuniu, jestemmmmm

Tak się za wami stęskniłam!

U nas ok, cieszę się ze Dygotka i Seonka przekazały czasem wieści ode mnie.

Jesteśmy na wynajmowanym, jest jak w niebie choć to tylko dwa pokoje, kuchnia, łazienka i korytarz.
Ogromne podwórko.

Nie doczytam Was, ale nadrabiam klub....

Miłosz rośnie, jest mega ruchliwy, wspina się na pufę, spadł mi z dwóch schodków tarasowych, ale nic się nie stało, raczkuje jak torpeda.

Będę z Wami już na codzień
ela3010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-11, 17:19   #177
Aniolina
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wiolqn Pokaż wiadomość
straszna noc. Adi obudzil sie o 10 z placzem. Niby nic go nei bolalo (nie zachowywal sie jak zwykle na bol), a trudno go bylo uspokoic. po odlozeniu do lozeczka wpadal w histerie, rzucal sie, kopal, i darl sie ile fabryka dala. wzielam go do nas do lozka i tez nei mogl sie uspokoic. w koncu zasnal ale placz powracal jak spazmy, co 3 minuty. glowe mialam jak bania od sluchania tych krzykow. nawet cycek nie pomogl. w koncu odlozylam go do swojego lozeczka i zasnal spokojnie o 1 i spal do rana. nie wiem co mu bylo
u nas tak bywalo pare razy z nadmiaru emocji, w pierwsza noc w nowym miejscu itp.

witaj z powrotem Elu super, ze wszystko dobrze u was

pochwale sie, moje dziecko oficjalnie samo chodzi, jak chce szybko gdzies sie przemiescic to jeszcze raczkuje, ale juz bardzo czesto chodzi.

Tzt dzis zrobil sernik na zimno, chcialam dietetyczny a on zrobiz z mascarpone i biala czekolada w takim tempie szybko nadrobie to 9 kg
Aniolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-11, 17:39   #178
dygotka8
Zakorzenienie

Elu-nie przekazałam wiadomości od ciebie bo nie wiedziłam czy mogę

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-11, 18:07   #179
ela3010
Zadomowienie

Aniolinka wielkie gratki:jup i:

Miłosz z tego samego dnia co Kasia.
Ale pośpieszyła się dziewczyna!!!!

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ----------

Dygotko, a Ty

Wybaczam
ela3010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-11, 19:21   #180
Oliveira79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wiolqn Pokaż wiadomość

mojej tez się nieraz zdarzają takie nocki i też nigdy nie wiem co jej jest i chyba sie nigdy nie dowiemy

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

Cytat:
no ale my nie jemy i nie pijemy w nocy, wiec nie widze powodu zeby spała ze mną..
no wiem, wiem jak moja przestanie to też ją wyprowadzę

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

Cytat:
Napisane przez ela3010 Pokaż wiadomość
O jejuniu, jestemmmmm

Tak się za wami stęskniłam!

U nas ok, cieszę się ze Dygotka i Seonka przekazały czasem wieści ode mnie.

Jesteśmy na wynajmowanym, jest jak w niebie choć to tylko dwa pokoje, kuchnia, łazienka i korytarz.
Ogromne podwórko.

Nie doczytam Was, ale nadrabiam klub....

Miłosz rośnie, jest mega ruchliwy, wspina się na pufę, spadł mi z dwóch schodków tarasowych, ale nic się nie stało, raczkuje jak torpeda.

Będę z Wami już na codzień
hejjjjjjj

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości