|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy kolejny tytuł
|
|||
| Roczki już za nami, zaraz jesień witamy. |
|
1 | 1,72% |
| Rok już za nami, teraz na bunt dwulatka czekamy. |
|
2 | 3,45% |
| Choc tak długo sie juz znamy- Z krzaków wyganiamy podczytujace mamy! |
|
1 | 1,72% |
| Kosi Kosi łapki-Jestem taaaki duży ze zjadać kanapki |
|
0 | 0% |
| Póki to lato nie minie każdy maluch na tym wątku nie jedno wywinie |
|
0 | 0% |
| Minął roczek, czas tak leci - mamy i ich wakacyjne dzieci |
|
8 | 13,79% |
| wspólny roczek już za nami i za dziećmi wciąż biegamy |
|
2 | 3,45% |
| pierwszy roczek naszych dzieci, jak len czas szybciutko leci |
|
5 | 8,62% |
| roczek mam ,zęby mam i na nerwach mamie gram |
|
14 | 24,14% |
| wizaż nadal funkcjonuje, z nami dzieci wychowuje |
|
2 | 3,45% |
| Dzieciaczki sztukę chodzenia szlifują, a mamuśki na zlot się szykują.... |
|
1 | 1,72% |
| Czas zakończyć letnie plażowanie ale nie wizażowanie. Mamuśki lipcowo-sierpniowe 2011 |
|
1 | 1,72% |
| Roczki wyprawione, dumne mamy i ich dzieci zadowolone. Mamusie lipcowo-sierpniowe 2011 |
|
0 | 0% |
| Niemowlęctwo juz za nami, drugi roczek zaczynamy! Letnie dzieci 2011 i ich rozgadane mamy. |
|
17 | 29,31% |
| Roczek minął - nie do wiary, cieszą sie lipcowe i sierpniowe mamy |
|
4 | 6,90% |
| Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro
Radek miał taki tort:
|
|
|
|
#3152 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki-wakacyjne dzieci właśnie kończą ro
|
|
|
|
#3153 |
|
Wtajemniczenie
|
lili urocza biedroneczka. a jak w smaku??
meszsares zazdroszczę urlopowania...mi już też się urlop marzy aaniu no właśnie nie ważne kto jej da. ona już teraz nie drze sie w niebogłosy, jak jej daję do łapki butelę, ale w ogóle tego mleka nie chce pić no i taki miły dzionek się już kończy... poleniuchowałabym jeszcze jutro, ale do roboty trzeba ponizej zdjątko z dzisiejszego spacerowania
|
|
|
|
#3154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spacerowiczka |
|
|
|
|
#3155 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamy wóz
Cytat:
My już miesiąc na wyjeździe |
|
|
|
|
#3156 |
|
Wtajemniczenie
|
nawet nie mów głośno tego, bo tylko mi jeszcze gorzej
![]() a wóz super dziubku dziękuję w imieniu spacerowiczki |
|
|
|
#3157 |
|
Zakorzenienie
|
Witam, dziekuje za zyczonka kochane wielki calus od Marysi dla ciotek
Nie nadrobie - wczoraj wesele dzis poprawiny, jutro na pogrzeb do TZ rodzinki - a i z tata zle.... trzymajcie sie. kiedys moze do Was wroce......
|
#3158 |
|
Zakorzenienie
|
Pieleszka piękną masz spacerowiczkę
dziubek brawa dla Denisa za chodzenie a widzisz? tak się zamartwiałaś, a teraz chłop wystrzelił jak z procy ![]() ![]() W ogóle to jutro wybieram się do pediatry zapisać się na szczepienie MMR, całkiem o nim zapomniałam
|
#3159 |
|
Wtajemniczenie
|
Lili a jak wyglada ta wysypka i gdzie jest ?
Madziulka czytam wlasnie o pozarze w Dagenham...mam nadzieje ze to daleko od Was http://wiadomosci.onet.pl/swiat/wiel...wiadomosc.html Edytowane przez Stronczek27 Czas edycji: 2012-08-12 o 22:13 |
|
|
|
#3160 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
DAWID, EWUNIA - STO LAT ROCZNIAKI!!!!!!!!!
Hejka ![]() Mikołajki pozdrawiają Wizaż ![]() Tymek już śpi (póki co, bo na przespaną noc nie liczę), podróż minęła super, bo 2h spał, a 1h sie bawił. Nigdy w życiu nie spał w dzień 2 godz. pod rząd, a tu proszę Pensjonat mamy fajny, ale sąsiedzi za ścianą strasznie głośni i klną jak szewcy Teraz wyszli, ale boję się że w nocy dadzą nam popalić... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
-Kocham Karpacz - to kiedyś było moje najukochańsze miejsce na Ziemi, marzyła żeby tam mieszkać ![]() - To i tak dobrze, że tak wcześnie pracę kończysz, a nie np. o 18 ![]() Cytat:
Cytat:
Mówisz, że da się to zrobić? Tak sobie pomyślałam, że zamiast rózowego fajnie by było dać jakiś niebieski barwnik (jako że dla chłopca ). Myślisz że może być?I powiem Ci, że tekst o rzucaniu biszkopta na podłogę rozwalił mnie na łopatki. Aż mężowi pokazałam i oboje szczęki z podłogi zbieraliśmy :rofl: Naprawdę tak zrobiłaś?
|
|
#3161 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz jeszcze się chwieje i czasem trzeba go łapać bo leci na bok i się chichra ale idzie mu coraz lepiej ![]() ja szczepienie przełożyłam zgodnie z radą lekarki o 2 miesiace , idziemy na przełomie sierpnia i września Cytat:
Brumek oby sąsiedzi się nie wykazali !!!! fajnie Wam ,że chociaż na chwilę zmieniliście otoczenie , zazdroszczę udanej zabawy !!! i brawa dla Tymka za długą drzemkę ![]() Agula jak łapka męża ?? Edytowane przez dziubek79 Czas edycji: 2012-08-12 o 22:15 |
||
|
|
|
#3162 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na Mazurach zimno, ale pogodnie W dzień chwilę padało, ale potem było piękne słońce i prawie 20 stopni Teraz pod wieczór niestety tylko 15 , ale i tak długo spacerowaliśmy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale kibic ![]() Cytat:
![]() O tym samym pomyślałam ![]() Dzieło sztuki ![]() Pewna siec handlowa powinna Wam za reklamę zapłacić ![]() Ona ma buzie anioła ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Jeśli nam dokucza, to mogą być pewni, że Tymek się zemści A my tu tylko na dziś i jutro, więc za bardzo nie poszalejemy Chociaż miło jest odwiedzić stare kąty, bo dokładnie tu się w sobie zakochaliśmy 11 lat temu
........................ Edytowane przez brumek Czas edycji: 2012-08-13 o 09:27 |
||||||
|
|
|
#3163 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dla przyjaciółki! aaaa i Zuza też nie lubi jeździć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
. A tak serio, to może na koniec sierpnia? Albo jak się uda datę zlotu ustalić? Ej słonko adres mi wyślij, butki Filipa Ci odeślę Najlepszego dla naszych roczniaków!!! Byliśmy dzisiaj prawie cały dzień w Solcu Kujawskim, w parku dinozaurów. Ale było fajnie! Kuba prawie posikał się ze szczęścia .
|
|
|
#3164 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super,że akurat prawie na rocznicy tam będziecie !!! Cytat:
|
||
|
|
|
#3165 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewoludek
Dawid Sto lat roczniaki Kochane Zamykam spać Ale Jeszce egiistyczne napisze co u nas -Byliśmy w zoo - przebiegłam 5 km - Tz zgubił portfel
|
#3166 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() Wow - szalona!
|
|
#3167 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A to, że akurat teraz tu jestesmy nie jest przypadkiem, tylko od paru miesięcy tak sobie po cichu liczyliśmy na to, ze może się uda ![]() Cytat:
Jak to sie stało?Jasiek interesował się zwierzyną?
|
|
#3168 |
|
Zadomowienie
|
Blondynko, no nie musi być środa, powiedz jaki dzień by Tobie pasował.
Ja w tygodniu nie mam planów więc się do Was dostosuję. Lili, ja nie Natka, ale te buty w Nike dostaniesz z tym, że w Nike Kids lepszy wybór we wzorach i rozmiarach. Hani kupiliśmy różowe- są rewelacyjne. (ale zrobiłam reklamę )Brumku,wiesz co za pierwszym razem rzucałam (mina mamy bezcenna ) za drugim nie i ...wyszedł tak samo Wydaje się skomplikowany, ale naprawdę nie jest. Ten krem ozdobny robiłam teraz pierwszy raz i był naprawdę łatwy wykonaniu- cukier się dobrze rozpuścił i nie był taki ciężki jak ten z pierwszego przepisu. Wersja niebieska wyglądałaby na pewno bajecznie- RÓB! Zapałeczka, uła brzmi paskudnie.Mam nadzieję, że szybko uda się go wyleczyć. ![]() Beata, jak tam pęcherz? ![]() Patik, ta babcia jest specyficzna, ma dwa telefony komórkowe. Zdjęcia Hani zgrywa sobie z komputera od teściów na pendrive i ogląda na swoim telewizorze. Jak rozpakowaliśmy domek, to wszystko Hani pokazywała gdzie trzeba nacisnąć, bo już sama w domu obczaiła. ![]() Uwaga, uwaga, zasypuję zdjęciami z urodzin Haniołka. |
|
|
|
#3169 |
|
Zadomowienie
|
Aaa zapomniałam napisać..
Pieleszko, Twoja córcia to sama słodycz. Carmela, super wózek- gdzie się takie cuda kupuje? ![]() Agni, ale ze mnie myślę i myślę czemu Twój syn to Pan Mark , dopiero po chwili do mnie dotarło, że to patriotyczna koszulka.![]() Telik, może odezwie się uczciwy znalazca? Mojemu tacie kiedyś chłopak przywiózł do domu portfel (zgubił na dworcu). Skąd Ty bierzesz ten zapał do biegania? Podziwiam. No i może są jakieś zdjęcia z zoo? ![]() I c.d. Edytowane przez marzena_S Czas edycji: 2012-08-12 o 23:11 |
|
|
|
#3170 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ale cudo!
Cytat:
|
|
#3171 |
|
Zakorzenienie
|
Dziadek kupił u Duńczyków
|
|
|
|
#3172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten Twój wyszedł jak z książki kucharskiej i aż się wierzyć nie che, ze debiutowałaś ![]() 2. Ale przyjęcie było A Ty Marzenko nie schudłaś czasem trochę? Jakoś Cię jakby mniej niż na poprzednich zdjęciach
|
|
#3173 | |
|
Wtajemniczenie
|
Pieleszko cudną masz spacerowiczkę
Marzenko piękne zdjęcia z urodzin Cytat:
|
|
#3174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale miałaś piękne tereny do życia ![]() Teliczku - especially for you ![]() (wyłuszczyłam to, co najważniejsze )
|
|
#3175 | |
|
Zakorzenienie
|
z czego się tak śmiejesz łobuzie
![]() Cytat:
Marzenko solenizantka powala urodą świetna rodzinka , na tym wspólnym zdjęciu takie fajne wariactwo !!!! moje dziecko wraca do normy, wydoił na śniadanie 330 ml mleka ![]() dla nie fb-kowych mój szalejący łobuz
|
|
|
|
|
#3176 |
|
Zakorzenienie
|
Pycha! Nie był strasznie słodki, wszystko w nim było
![]() Idealny! |
|
|
|
#3177 | |
|
Zakorzenienie
|
Zazdrościmy
Cytat:
![]() Po twarożku? Wyskakuje mu głównie na twarzy, szyi i karku. Najwięcej właśnie na twarzy, taka kaszka. Aczkolwiek szybko znika. Kurczę strasznie mnie kusi taki tort ze świnkami jak robiła Isia. Marzenka Twój tort to też arcydzieło! Już sobie spisałam przepis, może kiedyś zrobię Mi też się wydaje, że schudłaś ![]() A ja nadal bambaryła ![]() ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- U nas ostatnie noce to jakiś koszmar. Radek tyle razy się wybudza, że już mam dość. Po kaszce na noc nie widziałam żadnej poprawy w spaniu, nawet bym powiedziała, że częściej się wybudzał niż przy samym UU. Jak robicie kaszkę mannę na kolację z MM? Chyba mu idzie górna 3... |
|
|
|
|
#3178 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u nas też koszmar... Hanka dzisiaj to samą siebie przeszła! o 1 się obudziła i ani myślała zasnąć, chociaż była zmęczona jak ta lala. oczy półprzymknięte, co chwilę się pokładała, ale spać nie będzie..i tak do ok. 6 rano...a o 6 to ja już się nie kładłam tylko nałożyłam korektor pod oczy i heja do pracy.... jakoś wiążę to z tym, że się nauczyła chodzić... bo ani nie płacze, ani nie marudzi więc raczej nie zęby... torcik w środku jeszcze lepiej niż na zewnątrz sie prezentuje ![]() dziubku cudny Szymek-rozrabiaka Marzenko Wasza impreza widać, że udana. a Hania cudna w tej sukieneczce witam się z wyżej opisanych przyczyn jestem dzisiaj jak zombie. i lepiej bez kija do mnie nie podchodzić! tej nocy pewnie też nie zasnę-ale to ze stresu, bo jutro jedziemy do Poznania na dokładne badania Haniwego serduszka. będą jej jakieś leki podawać (mam nadzieję, że nie znieczulenie ogólne!!!) żebu można ją było zbadać...a ja się już boję .. i proszę o kciuki |
|
|
|
|
#3179 |
|
Zakorzenienie
|
hej.
Marzena tworzycie wszyscy zgodną i wyluzowaną rodzinkę, (bynajmniej na zdjęciu )wspaniale! Tort cudooo, Haniołek wystrojony, wszystko oh i ah. Lili niezła biedronka, sama robiłaś? Pieleszka tulę. I trzymam kciuki za jutro. Ładna spacerowiczka Dziubek chyba w lepszym nastroju jesteś/ to dobrze, a Szymon z dnia na dzień się zmienia.Duży facet, do tż podobny, ale z Ciebie też coś ma. Brumek i ja zazdroszczę wyjazdu Ja w miarę wyspana ale nastrój wisielczy. Od nocy pada, szaro buro i ponuro. I znowu gotowanie...już mi się coś robi na samą myśl. Zbrzydło mi. A co u jacieee, wróciła z wczasów?
|
#3180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas dzisiaj w nocy było to samo! Radek obudził się przed 3 i ani myślał spać. Półprzytomny wiercił się po całym naszym łóżku.Teraz też już drugie podejście miałam żeby go uśpić. Śpiące jest, marudny a nie chce spać. Gardzi czasem UU. może to już czas.... na jutro ![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:01.

za Szymkiem , tak się rozszalał z chodzeniem ,że nie nadążamy
zębole
12.06.2010

a widzisz? tak się zamartwiałaś, a teraz chłop wystrzelił jak z procy 

Teraz wyszli, ale boję się że w nocy dadzą nam popalić...
Ku**a dramat jakiś i jak na złość musi być weekend ;/;/;/

pan i władca całego świata. Na szczęście tż doprowadził go do pionu. A powiedz ( tak z ciekawosci pytam0 ) teście są teraz na emeryturze? czym się zajmowali zawodowo?

myślę i myślę czemu Twój syn to Pan Mark
Jakoś Cię jakby mniej niż na poprzednich zdjęciach 
na jutro